Lediga jobb som Behandlingsassistent/Socialpedagog i Motala

Se lediga jobb som Behandlingsassistent/Socialpedagog i Motala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Motala som finns hos arbetsgivaren.

Behandlingspedagog vaken natt

Nu söker vi 3 st nattpersonal till vårt boende Gästgivaregården. Tjänsten innebär enbart vaken natt. Arbetsomfattning 70-100% efter överenskommelse. Vill du vara med och stötta ungdomar 14-19 år och skapa en varm boendemiljö? Nu söker vi dig som vill vara med och skapa framtidens boende, Gästgivaregården i Tjällmo. Här erbjuder vi placering för ungdomar med inriktning mot NPF och övrig beteendeproblematik som har behov av stöd dygnet runt. På vårt bo... Visa mer
Nu söker vi 3 st nattpersonal till vårt boende Gästgivaregården. Tjänsten innebär enbart vaken natt.


Arbetsomfattning 70-100% efter överenskommelse.


Vill du vara med och stötta ungdomar 14-19 år och skapa en varm boendemiljö?


Nu söker vi dig som vill vara med och skapa framtidens boende, Gästgivaregården i Tjällmo. Här erbjuder vi placering för ungdomar med inriktning mot NPF och övrig beteendeproblematik som har behov av stöd dygnet runt. På vårt boende Gästgivaregården tar vi emot flickor och pojkar (inledningsvis endast flickor) i åldrarna 14-19 år med sammanlagt 12 boendeplatser.


Vi hjälper ungdomarna att växa genom trygga relationer och ett grundtänk utifrån NPF.


Det är meriterande om du har erfarenhet av målgruppen och kunskap att arbeta med personer inom NPF och övrig beteendeproblematik. Vi söker dig som är behandlingspedagog, behandlingsassistent, stödassistent eller likvärdig utbildning i kombination med relevant arbetslivserfarenhet. Du har god självkännedom och är prestigelös. Du skapar goda relationer och har lätt att stötta andra vid behov.


Arbetsschemat innefattar endast nattarbete på rullande schema (mån-sön).


Tjänstgöringsgraden är mellan 70-100% enligt överenskommen omfattning. Tillträde planeras bli i slutet av mars.


Du behöver ha god kunskap och uttrycka dig väl i svenska språket i både tal och skrift. Du behöver ha grundläggande datakunskap då abetet innehåller journalföring samt intern kommunikation.


Tjällmo ligger på ca 2 mils avstånd från Borensberg, 3 mil från Motala, 3,5 från Finspång och 5.3 mil från Linköping. 6 mil från Norrköping och 6.9 från Örebro.


Adressen är Backgårdsvägen 3, 59091 Tjällmo.


Skicka CV och personligt brev via e-post till [email protected] senast den 23 december 2022. Vi rekryterar löpande under ansökningsperioden.


Vid frågor om tjänsten kontakta:
Jennie Olofsson, enhetschef Gästgivaregården
Tfn: 076-036 51 46
E-post: [email protected]


Previdensia - Vi förstår annorlunda! Visa mindre

Behandlingsassistent till Boendestöd

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Sociala Resursverksamheten med drygt 400 tillsvidareanställda är en utförarverksamhet riktad till barn, ungdomar och vuxna. Vi styrs bl.a. av LSS, SoL och HSL och har verkställighets... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Sociala Resursverksamheten med drygt 400 tillsvidareanställda är en utförarverksamhet riktad till barn, ungdomar och
vuxna. Vi styrs bl.a. av LSS, SoL och HSL och har verkställighetsansvar för insatser reglerade av dessa lagar.
Verksamheten genomsyras av att vi sätter individen i centrum och att vi samverkar för att kunna tillgodose individens
behov. Verksamheten har ett stort kundfokus, god serviceanda och ger förutsättningar för ett gränsöverskridande arbete
som är både inspirerande och kompetensutvecklande.

Enheten Boendestöd, på VuxenCentrum, söker nu behandlingsassistent till verksamheten.

ARBETSUPPGIFTER
VuxenCentrums gemensamma uppdrag är att möta människor med social problematik, missbruksproblematik och/eller
människor utsatta för våld i nära relationer, samt människor med kognitiv funktionsnedsättning.

Vi söker nu en behandlingsassistent till Boendestöd, vilka arbetar med individer som har kognitiva svårigheter. I rollen
ingår att bedriva motivations- och förändringsarbete i form av regelbunden kontakt och praktisk vägledning. Det kan t ex
innebära att skapa struktur i individens vardag och miljö, vara ett stöd vid olika myndighets- och vårdkontakter samt
samverkan med relevanta aktörer, internt och externt, utifrån individens behov. Merparten av arbetet sker i klientens
hemmiljö

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lägst tvåårig YH-utbildning inom socialt arbete, t.ex. behandlingspedagog, eller annan eftergymnasial utbildning som bedöms likvärdig.
B-körkort och tidigare erfarenhet av målgruppen är ett krav. Erfarenhet av stödprogrammet PYC, samt utbildning och erfarenhet av MI, är meriterande.

Du uttrycker dig väl, på svenska, i både tal och skrift samt är förtrogen med lagar och föreskrifter inom verksamhetsområdet. Du har god kunskap om det svenska samhället och olika myndigheters ansvarsområden. Du är bekväm med att använda dig av dator och mobiltelefon samt har förmågan att lära dig nya verktyg och system inom det
området.

Du är en person som har en god empatisk förmåga och kan sätta dig in i andras perspektiv, samtidigt som du har förmågan att vara tydlig med gränssättning. Du har en personlig mognad där du ser relationer i sitt rätta perspektiv och kan skilja på det personliga och det professionella.

När omständigheter ändras har du lätt för att anpassa dig och du ser möjligheter i förändringar. Du är en lojal, ansvarsfull och noggrann individ som har god förmåga att strukturera ditt arbete och driva processer vidare, både när du arbetar ensam och i samverkan med arbetskamrater. Du har förmågan att snabbt läsa av situationer och kan stötta kollegor, både i ord och i handling, i situationer där det behövs

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Visa mindre

Behandlingspedagog

Nu söker vi behandlingspedagog till vårt boende Gästgivaregården. Vill du vara med och stötta ungdomar 14-19 år (inledningsvis flickor) och skapa en varm boendemiljö? Previdensia är ett företag specialiserat inom NPF. Previdensias personal har lång erfarenhet av att arbeta med ungdomar med svårigheter inom NPF och social beteendeproblematik. Vi har ett kompetensteam bestående av psykologer, beteendevetare och specialpedagoger som arbetar med kvalificerade ... Visa mer
Nu söker vi behandlingspedagog till vårt boende Gästgivaregården.
Vill du vara med och stötta ungdomar 14-19 år (inledningsvis flickor) och skapa en varm boendemiljö?
Previdensia är ett företag specialiserat inom NPF.
Previdensias personal har lång erfarenhet av att arbeta med ungdomar med svårigheter inom NPF och social beteendeproblematik. Vi har ett kompetensteam bestående av psykologer, beteendevetare och specialpedagoger som arbetar med kvalificerade och intensiva öppenvårdsinsatser.
Nu söker vi dig som vill vara med och skapa framtidens boende, Gästgivaregården i Tjällmo. Här erbjuder vi placering för ungdomar med inriktning mot NPF och övrig beteendeproblematik som har behov av stöd dygnet runt. På vårt boende Gästgivaregården tar vi emot flickor och pojkar (inledningsvis endast flickor) i åldrarna 14-19 år med sammanlagt 12 boendeplatser.
Du och dina kollegor ger förutsättning för att skapa hållbar förändring och en bättre livssituation för ungdomen genom arbetsmetoder i framkant. Vi erbjuder personalen en stimulerande miljö med bred variation i arbetet. Previdensia lägger stor vikt vid den sociala arbetsmiljön. För oss är trivsel och tillit till våra medarbetare avgörande faktorer för en trivsam arbetsplats. Vår organisation uppmuntrar till att tänka utanför boxen.
Vi hjälper ungdomarna att växa genom trygga relationer, djur, bakning, odling, skolstöd, ett grundtänk utifrån NPF mm.
Är du en av de som tror att djur ger ungdomar bättre självkänsla?
Djur dömer inte och de finns där när du behöver dem.
Du som söker har erfarenhet av målgruppen och kunskap att arbeta med personer inom NPF och övrig beteendeproblematik. Vi söker dig som är behandlingspedagog, behandlingsassistent, stödassistent eller likvärdig utbildning med minst examen från tvåårig eftergymnasial utbildning i kombination med relevant arbetslivserfarenhet. Du har god självkännedom och är prestigelös. Du skapar goda relationer och har lätt att stötta andra vid behov. Du kan samspela väl i grupp men även arbeta självständigt. Du har god kommunikativ förmåga, är tydlig och trygg i dig själv. Du är flexibel och kan anpassa ditt arbete utifrån förändrade förutsättningar.
Arbetsschemat innefattar dag, kväll och nattskift. Vardag, helg och vaken- samt sovande jour, enligt rullande schema.
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgraden är på heltid eller annan överenskommen omfattning. Tillträde planeras bli i slutet av mars.
B-körkort och körvana är ett krav.
Du behöver ha god kunskap och uttrycka dig väl i svenska språket i både tal och skrift då det krävs i det dagliga arbetet. Du behöver ha god datakunskap då arbetet kräver daglig journalföring samt intern kommunikation.
Tjällmo ligger på ca 2 mils avstånd från Borensberg, 3 mil från Motala, 3,5 från Finspång och 5.3 mil från Linköping. 6 mil från Norrköping och 6.9 från Örebro.
Adressen är Backgårdsvägen 3, 59091 Tjällmo.
Skicka CV och personligt brev via e-post till [email protected] senast den 27 november 2022. Vi rekryterar löpande under ansökningsperioden.
Vid frågor om tjänsten kontakta:
Jennie Olofsson, enhetschef Gästgivaregården
Tfn: 076-036 51 46
E-post: [email protected]


Previdensia - Vi förstår annorlunda! Visa mindre

Venöhus söker Behandlingspedagoger

Venöhus Hvb, söker 1 st behandlingspedagog för tillsvidareanställning och timvikarier. Venöhus är ett HVB för flickor 13-17 år. Vårt hus ligger i Klockrike, ca 9 km från Borensberg. Huset ligger mitt i samhället med närhet till naturen men även till skola och de aktiviteter som vi erbjuder. Vi är en liten arbetsgrupp, enbart kvinnor, som arbetar lågaffektivt och med MI som grund. Vi arbetar för att förstärka och förändra genom aktiviteter som fysisk träni... Visa mer
Venöhus Hvb, söker 1 st behandlingspedagog för tillsvidareanställning och timvikarier.
Venöhus är ett HVB för flickor 13-17 år.
Vårt hus ligger i Klockrike, ca 9 km från Borensberg. Huset ligger mitt i samhället med närhet till naturen men även till skola och de aktiviteter som vi erbjuder.
Vi är en liten arbetsgrupp, enbart kvinnor, som arbetar lågaffektivt och med MI som grund. Vi arbetar för att förstärka och förändra genom aktiviteter som fysisk träning och gemenskap med häst och hund. Skola och fritid är vårt viktigaste uppdrag.
Arbetsbeskrivning.
Genom att vara delaktig och lyhörd i arbetsgruppen skapa trygghet och säkerhet för flickorna under deras placering.
Att vara ett föredöme för de flickor som placeras hos oss.
Att vara ett stöd i deras utveckling.
Genom vårt arbete utifrån genomförandeplan nå de mål som flickorna arbetar mot.
Sammanfatta och skriva månadsrapporter till socialtjänst.
Delta och vara aktiv i det dagliga som sker i ett hem samt i flickornas aktiviteter.
Kontaktperson till flickorna som innebär samtal med flickan, vårdnadshavare och socialtjänst.
Att arbeta hos oss på Venöhus innebär ständig utveckling som sker genom handledning och utbildning. Vi är en grupp som skapar ett gemensamt tänk om vårt uppdrag. Arbetstider innebär dag/kväll/helg och journätter.
Vi tillämpar provanställning i 3 mån.
Anslutna till kollektivavtal.
Ett fritt och stimulerande arbete inom de ramar för flickornas välmående och krav.
Din profil.
Vi söker personal med eftergymnasial utbildning inom behandling och socialt arbete, som behandlingspedagoger, fritidspedagoger eller utbildning som vi anser likvärdig.
Vi ser personlig lämplighet som övergripande i vår rekrytering.
Svenska i språk och skrift är krav.
Körkort är ett krav.
Erfarenhet inom likvärdig verksamhet ses som meriterande.
Verksamhetens aktiviteter innebär kontakt med hästar och hundar.
Vill du bli en av oss på Venöhus skicka din ansökan skriftligt till:
[email protected]
senast den 25/10-22 , intervjuer sker löpande under tiden. Visa mindre

Boendestödjare vikariat/ snabb tillsättning

Klaragården AB söker boendestödjare för ett kortare vikariat , till vår bostad med särskild stöd och service för vuxna i Falerum. Klaragården AB i Falerum erbjuder boende enligt Lag (1993:387) om stöd och service till vissa funktionshindrade [LSS] personkrets 1, med 6 platser i form av lägenheter. Målgruppen omfattar personer med utvecklingsstörning, autism eller autismliknande tillstånd. Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, engagerad och har förmå... Visa mer
Klaragården AB söker boendestödjare för ett kortare vikariat , till vår bostad med särskild stöd och service för vuxna i Falerum.

Klaragården AB i Falerum erbjuder boende enligt Lag (1993:387) om stöd och service till vissa funktionshindrade [LSS] personkrets 1, med 6 platser i form av lägenheter. Målgruppen omfattar personer med utvecklingsstörning, autism eller autismliknande tillstånd.

Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, engagerad och har förmåga att arbeta utifrån våra boendes bästa i fokus. I arbetet ingår att du ska ge den boende stöd i de moment individen behöver utifrån uppdragets utformning och den boendes önskemål, för att skapa delaktighet och en meningsfull vardag för den enskilde.

Du ska ha adekvat utbildning, såsom gymnasieutbildning i vård- och omsorgsprogrammet eller annan motsvarande utbildning. Vi ser gärna att du har vidareutbildning ex stödpedagog. Även att du har erfarenhet av arbete med vuxna inom LSS. Erfarenhet av tydliggörande pedagogik, AKK och lågaffektivt bemötande är meriterande. Att du har B-körkort är ett krav.

Vikariatet och innefattar varierande arbetstider under samtliga timmar av dygnet.

Vi är kollektivavtalsbundna till Vårdföretagarna/Kommunal, Bransch E. Visa mindre

Samordnare / Motala Klaragården AB

Klaragården AB i Falerum erbjuder boende enligt Lag (1993:387) om stöd och service till vissa funktionshindrade [LSS] personkrets 1, med 6 platser i form av lägenheter. Målgruppen omfattar personer med utvecklingsstörning, autism eller autismliknande tillstånd. Som samordnare ansvarar du tillsammans med verksamhetschef för att den dagliga driften sköts i enlighet med verksamhetens rutiner och riktlinjer. Tillsammans med verksamhetschef ansvarar du för at... Visa mer
Klaragården AB i Falerum erbjuder boende enligt Lag (1993:387) om stöd och service till vissa funktionshindrade [LSS] personkrets 1, med 6 platser i form av lägenheter. Målgruppen omfattar personer med utvecklingsstörning, autism eller autismliknande tillstånd.

Som samordnare ansvarar du tillsammans med verksamhetschef för att den dagliga driften sköts i enlighet med verksamhetens rutiner och riktlinjer. Tillsammans med verksamhetschef ansvarar du för att genomföra kommunens övergripande mål för verksamheten . Du utvecklar samarbete och samverkan internt och externt och driver förbättringsarbeten. Du är en lagspelare som kan ha många bollar i luften. Viss personaladministration ingår i arbetsuppgifterna.

Schemaläggning, bemanning, m.m

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad stödpedagog. Meriterande är om du tidigare arbetat i ledande position inom LSS. Som person är du trygg, flexibel, engagerad och tar egna initiativ utifrån verksamhetens behov. Du är lyhörd och pedagogisk och strävar alltid efter att uppnå goda resultat. Visa mindre

Behandlingsassistent till Boendestöd vik

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta ... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Sociala Resursverksamheten med drygt 400 tillsvidareanställda är en utförarverksamhet riktad till barn, ungdomar och vuxna. Vi styrs bl.a. av LSS, SoL och HSL och har verkställighetsansvar för insatser reglerade av dessa lagar. Verksamheten genomsyras av att vi sätter individen i centrum och att vi samverkar för att kunna tillgodose individens behov. Verksamheten har ett stort kundfokus, god serviceanda och ger förutsättningar för ett gränsöverskridande arbete som är både inspirerande och kompetensutvecklande.

Enheten Boendestöd, på VuxenCentrum, söker nu behandlingsassistent till verksamheten.

ARBETSUPPGIFTER
VuxenCentrums gemensamma uppdrag är att möta människor med social problematik, missbruksproblematik och/eller människor utsatta för våld i nära relationer, samt människor med kognitiv funktionsnedsättning.

Vi söker nu en behandlingsassistent till Boendestöd, vilka arbetar med individer som har kognitiva svårigheter. I rollen ingår att bedriva motivations- och förändringsarbete i form av regelbunden kontakt och praktisk vägledning. Det kan t ex innebära att skapa struktur i individens vardag och miljö, vara ett stöd vid olika myndighets- och vårdkontakter samt samverkan med relevanta aktörer, internt och externt, utifrån individens behov. Merparten av arbetet sker i klientens hemmiljö.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lägst tvåårig YH-utbildning inom socialt arbete, t.ex. behandlingspedagog, eller annan eftergymnasial utbildning som bedöms likvärdig.

B-körkort och tidigare erfarenhet av målgruppen är ett krav. Erfarenhet av stödprogrammet PYC, samt utbildning och erfarenhet av MI, är meriterande.

Du uttrycker dig väl, på svenska, i både tal och skrift samt är förtrogen med lagar och föreskrifter inom verksamhetsområdet. Du har god kunskap om det svenska samhället och olika myndigheters ansvarsområden. Du är bekväm med att använda dig av dator och mobiltelefon samt har förmågan att lära dig nya verktyg och system inom det området.

Du är en person som har en god empatisk förmåga och kan sätta dig in i andras perspektiv, samtidigt som du har förmågan att vara tydlig med gränssättning. Du har en personlig mognad där du ser relationer i sitt rätta perspektiv och kan skilja på det personliga och det professionella.

När omständigheter ändras har du lätt för att anpassa dig och du ser möjligheter i förändringar. Du är en lojal, ansvarsfull och noggrann individ som har god förmåga att strukturera ditt arbete och driva processer vidare, både när du arbetar ensam och i samverkan med arbetskamrater. Du har förmågan att snabbt läsa av situationer och kan stötta kollegor, både i ord och i handling, i situationer där det behövs.


ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Visa mindre

Semestervikarier HVB

Venöhus är ett HVB för flickor 13-16 år med psykosocial och/eller neuropsykiatrisk problematik. Vår verksamhet ligger i Klockrike, ca 20 minuters körtid från Linköping. Huset ligger mitt i samhället med närhet till naturen men även till skola och de aktiviteter som vi kommer att erbjuda. Vi är en liten arbetsgrupp som arbetar lågaffektivt och med MI som grund. Vi arbetar för att förstärka positivt beteende genom aktiviteter som gemenskap med häst och hund... Visa mer
Venöhus är ett HVB för flickor 13-16 år med psykosocial och/eller neuropsykiatrisk problematik. Vår verksamhet ligger i Klockrike, ca 20 minuters körtid från Linköping. Huset ligger mitt i samhället med närhet till naturen men även till skola och de aktiviteter som vi kommer att erbjuda.
Vi är en liten arbetsgrupp som arbetar lågaffektivt och med MI som grund. Vi arbetar för att förstärka positivt beteende genom aktiviteter som gemenskap med häst och hund och fysisk träning. Skola och fritid är vårt viktigaste uppdrag.


Arbetsbeskrivning
Arbetsuppgifterna består till stor del av praktiskt miljöterapeutiskt arbete:
Arbeta mot ungdomarnas uppsatta mål, dokumentera och lyssna och ge stöd till våra ungdomar på ett professionellt sätt.
Ge ungdomarna stöd i vardagliga sysslor.
Delta och vara aktiv i det dagliga som sker i ett hem samt i ungdomarnas aktiviteter.


Genom att vara delaktig och lyhörd i arbetsgruppen vill vi att du bidrar till att skapa trygghet och säkerhet för ungdomarna under deras placering.


Arbetstider innebär dag/kväll/helg och journätter, vakennatt.
Anslutna till kollektivavtal.


Din profil
Vi söker personal med eftergymnasial utbildning inom behandling och socialt arbete, exempelvis behandlingspedagoger, fritidspedagoger eller annan utbildning som vi anser likvärdig.


Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba nära ungdomar.
Din personliga lämplighet är viktig för arbetet där tydlighet, positiv människosyn, god samarbetsförmåga, flexibilitet och stort tålamod är önskvärda egenskaper.


Körkort är ett krav.
Erfarenhet inom likvärdig verksamhet ses som meriterande.
Verksamhetens aktiviteter innebär kontakt med hästar och hundar.


Vill du bli en del av vår verksamhet på Venöhus över sommaren skicka din ansökan skriftligt till:
[email protected]
Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Behandlingspedagog

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Sociala Resursverksamheten med drygt 400 tillsvidareanställda är en utförarverksamhet riktad till barn, ungdomar och vuxna. Vi styrs bl.a. av LSS, SoL och HSL och har verkställighets... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Sociala Resursverksamheten med drygt 400 tillsvidareanställda är en utförarverksamhet riktad till barn, ungdomar och vuxna. Vi styrs bl.a. av LSS, SoL och HSL och har verkställighetsansvar för insatser reglerade av dessa lagar. Verksamheten genomsyras av att vi sätter individen i centrum och att vi samverkar för att kunna tillgodose individens behov. Verksamheten har ett stort kundfokus, god serviceanda och ger förutsättningar för ett gränsöverskridande arbete som är både inspirerande och kompetensutvecklande.

ARBETSUPPGIFTER
Vuxencentrums gemensamma uppdrag är att möta människor med social problematik, erfarenhet av missbruk och/eller våld i nära relationer, samt kognitiv funktionsnedsättning. Till vår enhet som verkställer öppenvårdsinsatser inom området missbruk, söker vi nu två stycken behandlingspedagoger.

I rollen på Förstärkt Vuxenstöd ingår att tillsammans med 5 kollegor i den närmaste arbetsgruppen bedriva intensivt stöd gällande motivations- och förändringsarbete i form av tät kontakt och praktisk vägledning. Det kan t.ex. innebära uppsökande arbete, skapa struktur i den boendes vardag och miljö, vara ett stöd vid olika myndighetskontakter samt samverkan med relevanta aktörer internt och externt utifrån individens behov.
Utöver de närmaste kollegorna finns ytterligare 3 arbetsgrupper med sammanlagt 11
kollegor att samarbeta med. Arbetet utförs dagar, kvällar och helger utifrån ett rullande
schema.

I rollen på Vuxenstöd ingår också motivations- och förändringsarbete i form av kontakt och praktisk vägledning, utifrån genomförandeplaner som utgår från individens behov av stöd i vardagen. Behandlingspedagogen ska vara ett stöd vid olika myndighetskontakter, samverka med relevanta aktörer internt och externt, samt stötta individen i olika aktiviteter mot ett självständigt liv. Arbetet i Vuxenstöd utförs dagtid på vardagar.


KVALIFIKATIONER
För båda dessa roller söker vi dig som minst har en tvåårig YH-utbildning inom socialt arbete, t.ex. behandlingspedagog, eller annan eftergymnasial utbildning som bedöms likvärdig. B-körkort är ett krav.

Erfarenhet av målgruppen personer med missbruksproblematik och/eller utbildning i hasardspel och våld i nära relation, samt erfarenhet av metoder som ASI, ÅP, CRA och CRAFT är meriterande.

Du uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska, samt är förtrogen med lagar och föreskrifter inom verksamhetsområdet. Du har god kunskap om det svenska samhället och olika myndigheters ansvarsområden. Du är bekväm med att använda dig av dator och mobiltelefon, och har förmågan att lära dig nya verktyg och system inom det området.

Du är en person som har en god empatisk förmåga och kan sätta dig in i andras perspektiv, samtidigt som du har förmåga att vara tydlig med gränssättning. Du har en personlig mognad där du ser relationer i sitt rätta perspektiv och kan skilja på det personliga och det professionella. När omständigheter ändras har du lätt för att anpassa dig och du ser möjligheter i förändringar. Du har god förmåga att strukturera ditt arbete och driva processer vidare, både när du arbetar ensam och i samverkan med arbetskamrater. Du har förmågan att snabbt läsa av situationer och kan stötta kollegor, både i ord och i handling, i situationer där det behövs.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Visa mindre

Är du intresserad av att vara familjehem?

Vi eftersöker familjer och/eller ensamstående i alla åldrar och med olika bakgrund. Alla med ett genuint intresse av att hjälpa barn, ungdomar och vuxna är välkomna att lämna en intresseanmälan. Vi erbjuder egen konsulent till familjehemmet, beredskap 24h/dygn året om, utbildning i att vara familjehem/jourhem, gemenskap med andra familjehem, stöd i möten med externa aktörer, ersättning enligt SKL:s rekommendationer, individuell/grupp handledning samt mycke... Visa mer
Vi eftersöker familjer och/eller ensamstående i alla åldrar och med olika bakgrund. Alla med ett genuint intresse av att hjälpa barn, ungdomar och vuxna är välkomna att lämna en intresseanmälan.
Vi erbjuder egen konsulent till familjehemmet, beredskap 24h/dygn året om, utbildning i att vara familjehem/jourhem, gemenskap med andra familjehem, stöd i möten med externa aktörer, ersättning enligt SKL:s rekommendationer, individuell/grupp handledning samt mycket annat.


VÅR VERKSAMHET
Ekhöjdens Familjehem erbjuder jour- och familjehem för barn och ungdomar 0 – 21 år samt vuxna och familjer. Våra familjehem är belägna i Skåne, Södra Halland, Kronoberg, Kalmar och Blekinge samt Jönköpings län. Vi matchar alltid placering och familjehem efter individens behov och vi utreder våra familjehem genom djupintervju och har utbildning i Nya Kälvesten. Vi har utbildning inom; Cope, Nya BBIC, MI, ASI, CRA, Drog- och missbruk, Återfallsprevention.
Ekhöjdens familjehem värnar om att hålla god kvalitet på alla våra familjehem. De familjehem vi rekryterar är utredda genom BRA-fam, djupintervju med flera hembesök och en stor del med Nya Kälvesten. Vi inhämtar alltid registerutdrag från polisens brotts- och misstankeregister, Kronofogden, socialregistret samt Försäkringskassan. Allt för att på bästa sätt kunna säkerställa att de barn, ungdomar och vuxna som vi placerar kommer till en bra miljö och familj.
Våra konsulenter gör hembesök minst en gång i månaden i familjen och träffar då både familjehemmet och den placerade tillsammans. Familjehemskonsulenten handleder familjehemmet enskilt och i de ärende det är en vuxen placerad har vi enskilda samtal om den vuxne önskar eller utefter vad uppdraget säger. I övrigt har familjehemskonsulenten tät telefonkontakt med familjen. De placerade erbjuds även mindfulness.


Våra familjehemskonsulenter arbetar nära familjehemmen, som bygger på att skapa tillit och förtroende och hållbarhet över tid. Ett nära samarbete med uppdragsgivaren finns för att nå goda resultat för den placerade.
Vi försöker alltid att utgå från individens behov när matchning av familjehem görs. Alla familjehem och de som placeras är olika och vi försöker alltid anpassa för att alla ska känna sig så bekväma som möjligt och att alla ska få det stöd de har rätt till och önskan om.
Det finns alltid någon från Ekhöjdens familjehem att tillgå då vi har telefonberedskap 24 h/dygn, året om.


Som familjehem får man utbildning genom företaget. Man får även utbildning i HLR och barnolycksfall samt första hjälpen och möjlighet till gemensamma träffar med andra familjehem. Familjen får stöd av familjehemskonsulenten vid umgänge med biologiska släktingar när behov finns. Ersättning består av en beskattningsbar arvodesdel och en skattefri omkostnadsdel som ska täcka kostnaderna för den placerade.


Vi kan också erbjuda en helhetslösning med tillgång av Ekhöjdens HVB. En placering kan börja med ett behov av personal dygnet runt, utredning av extern karaktär, m.m. som framöver kan övergå till att slussas ut till något av Ekhöjdens familjehem. Kanske för att komma närmare hem eller till vårt stödboende som finns i närheten av HVB-hemmet där det finns tillgång till den personal man lärt känna på HVB-boendet.


OM DIG
Du har ett genuint engagemang och en vilja att hjälpa till. Det spelar ingen roll om du är gift/skild/ensamstående, om du har barn eller ej, om du har husdjur, bor på landet eller i stan, bor i villa eller lägenhet. Det viktiga är att du har ett varmt hem att erbjuda. Visa mindre

Vi söker en barnansvarig till vårt skyddade boende Mejeriet

Stiftelsen Bergslagsgårdar är en allmännyttig stiftelse utan vinstintresse. Stiftelsen startades 1986 och under dessa år har konsulentstödda familjehem varit grunden i verksamheten. Huvudkontoret är i Örebro och lokalkontor finns i Karlstad och Västerås. Sedan 2017 driver vi även ett skyddat boende för medföljande kvinnor och barn. Om arbetet: Som barnansvarig på Mejeriet ansvarar du för att barnperspektivet hålls levande i verksamheten. Du genomför pedago... Visa mer
Stiftelsen Bergslagsgårdar är en allmännyttig stiftelse utan vinstintresse. Stiftelsen startades 1986 och under dessa år har konsulentstödda familjehem varit grunden i verksamheten. Huvudkontoret är i Örebro och lokalkontor finns i Karlstad och Västerås. Sedan 2017 driver vi även ett skyddat boende för medföljande kvinnor och barn.
Om arbetet: Som barnansvarig på Mejeriet ansvarar du för att barnperspektivet hålls levande i verksamheten. Du genomför pedagogisk barnverksamhet och aktiviteter för barnen som bor på det skyddade boendet. Du stödjer barnen med regelbundna samtal utifrån barnens behov och önskemål. Utöver arbetet med barnen deltar du i boendets övriga aktiviteter och det praktiska arbetet som finns på ett boende.
Om dig: Du gillar att arbeta både självständigt och i det team du kommer att ingå i. Du är flexibel, strukturerad och utåtriktad. Du är trygg med och har erfarenhet av att möta människor i utsatta situationer och är inte rädd för en utmaning. Du är kreativ och har en förmåga att se och utföra förändringsmöjligheter.
Kompetens: Eftergymnasial utbildning två år eller längre. Socionom, beteendevetare, förskolelärare, barnskötare eller likvärdig utbildning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Meriterande är:
Tidigare arbete på skyddat boende.
Utbildning i traumamedveten omsorg (TMO)
Utbildning i trappan-samtal.
Erfarenhet och utbildning i barnsamtal samt leda stödgrupper för barn.
Vidareutbildning inom området våld i nära relation och hedersvåld.Körkort är ett krav.
Tillträde enligt överenskommelse. Stiftelsen Bergslagsgårdar använder sig av 6 månaders provanställning.
Du kommer att ingå i ett team med totalt fem ordinarie, ett antal vikarier och en enhetschef. Arbetet är under varierad arbetstid med vissa längre pass och därtill ledigheter. Arbetet är oregelbundet och innebär kvälls- och helgtjänstgöring. Arbetet omfattar även beredskap.
Endast kvinnor är aktuella i tjänsten i övrigt eftersträvar vi mångfald. Visa mindre

Semestervikarier HVB

Venöhus är ett HVB för flickor 13-16 år med psykosocial och/eller neuropsykiatrisk problematik. Vår verksamhet ligger i Klockrike, ca 20 minuters körtid från Linköping. Huset ligger mitt i samhället med närhet till naturen men även till skola och de aktiviteter som vi kommer att erbjuda. Vi är en liten arbetsgrupp som arbetar lågaffektivt och med MI som grund. Vi arbetar för att förstärka positivt beteende genom aktiviteter som gemenskap med häst och hund... Visa mer
Venöhus är ett HVB för flickor 13-16 år med psykosocial och/eller neuropsykiatrisk problematik. Vår verksamhet ligger i Klockrike, ca 20 minuters körtid från Linköping. Huset ligger mitt i samhället med närhet till naturen men även till skola och de aktiviteter som vi kommer att erbjuda.
Vi är en liten arbetsgrupp som arbetar lågaffektivt och med MI som grund. Vi arbetar för att förstärka positivt beteende genom aktiviteter som gemenskap med häst och hund och fysisk träning. Skola och fritid är vårt viktigaste uppdrag.


Arbetsbeskrivning
Arbetsuppgifterna består till stor del av praktiskt miljöterapeutiskt arbete:
Arbeta mot ungdomarnas uppsatta mål, dokumentera och lyssna och ge stöd till våra ungdomar på ett professionellt sätt.
Ge ungdomarna stöd i vardagliga sysslor.
Delta och vara aktiv i det dagliga som sker i ett hem samt i ungdomarnas aktiviteter.


Genom att vara delaktig och lyhörd i arbetsgruppen vill vi att du bidrar till att skapa trygghet och säkerhet för ungdomarna under deras placering.


Arbetstider innebär dag/kväll/helg och journätter.
Anslutna till kollektivavtal.


Din profil
Vi söker personal med eftergymnasial utbildning inom behandling och socialt arbete, exempelvis behandlingspedagoger, fritidspedagoger eller annan utbildning som vi anser likvärdig.


Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba nära ungdomar.
Din personliga lämplighet är viktig för arbetet där tydlighet, positiv människosyn, god samarbetsförmåga, flexibilitet och stort tålamod är önskvärda egenskaper.


Körkort är ett krav.
Erfarenhet inom likvärdig verksamhet ses som meriterande.
Verksamhetens aktiviteter innebär kontakt med hästar och hundar.


Vill du bli en del av vår verksamhet på Venöhus över sommaren skicka din ansökan skriftligt till:
[email protected]
Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Semestervikarier HVB

Venöhus är ett HVB för flickor 13-16 år med psykosocial och/eller neuropsykiatrisk problematik. Vår verksamhet ligger i Klockrike, ca 20 minuters körtid från Linköping. Huset ligger mitt i samhället med närhet till naturen men även till skola och de aktiviteter som vi kommer att erbjuda. Vi är en liten arbetsgrupp som arbetar lågaffektivt och med MI som grund. Vi arbetar för att förstärka positivt beteende genom aktiviteter som gemenskap med häst och hund... Visa mer
Venöhus är ett HVB för flickor 13-16 år med psykosocial och/eller neuropsykiatrisk problematik. Vår verksamhet ligger i Klockrike, ca 20 minuters körtid från Linköping. Huset ligger mitt i samhället med närhet till naturen men även till skola och de aktiviteter som vi kommer att erbjuda.
Vi är en liten arbetsgrupp som arbetar lågaffektivt och med MI som grund. Vi arbetar för att förstärka positivt beteende genom aktiviteter som gemenskap med häst och hund och fysisk träning. Skola och fritid är vårt viktigaste uppdrag.


Arbetsbeskrivning
Arbetsuppgifterna består till stor del av praktiskt miljöterapeutiskt arbete:
Arbeta mot ungdomarnas uppsatta mål, dokumentera och lyssna och ge stöd till våra ungdomar på ett professionellt sätt.
Ge ungdomarna stöd i vardagliga sysslor.
Delta och vara aktiv i det dagliga som sker i ett hem samt i ungdomarnas aktiviteter.


Genom att vara delaktig och lyhörd i arbetsgruppen vill vi att du bidrar till att skapa trygghet och säkerhet för ungdomarna under deras placering.


Arbetstider innebär dag/kväll/helg och journätter.
Anslutna till kollektivavtal.


Din profil
Vi söker personal med eftergymnasial utbildning inom behandling och socialt arbete, exempelvis behandlingspedagoger, fritidspedagoger eller annan utbildning som vi anser likvärdig.


Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba nära ungdomar.
Din personliga lämplighet är viktig för arbetet där tydlighet, positiv människosyn, god samarbetsförmåga, flexibilitet och stort tålamod är önskvärda egenskaper.


Körkort är ett krav.
Erfarenhet inom likvärdig verksamhet ses som meriterande.
Verksamhetens aktiviteter innebär kontakt med hästar och hundar.


Vill du bli en del av vår verksamhet på Venöhus över sommaren skicka din ansökan skriftligt till:
[email protected]
Intervjuer sker löpande.


#jobbjustnu Visa mindre

Engagerad boendestödjare sökes till Motala boendestöd

Linköpings Stadsmission arbetar för att stötta människor i utsatta livssituationer. Vi utgår alltid från den unika människans behov och förutsättningar i syfte att stötta till egenmakt genom sociala insatser. Verksamheternas utformning spänner över hela det sociala arbetets bredd, från akut nödhjälp till strukturerat förändringsarbete för individ och samhälle. Som medarbetare på Stadsmissionen får du möjlighet att göra meningsfull skillnad för människor, v... Visa mer
Linköpings Stadsmission arbetar för att stötta människor i utsatta livssituationer. Vi utgår alltid från den unika människans behov och förutsättningar i syfte att stötta till egenmakt genom sociala insatser. Verksamheternas utformning spänner över hela det sociala arbetets bredd, från akut nödhjälp till strukturerat förändringsarbete för individ och samhälle. Som medarbetare på Stadsmissionen får du möjlighet att göra meningsfull skillnad för människor, varje dag. Våra medarbetare är vår främsta och viktigaste resurs och styrka för att nå vår vision. Tillsammans skapar vi ett mänskligare samhälle. Vill du vara med?OM JOBBET
Motala Boendestöd erbjuder vuxna med långvarig beroendeproblematik, boende med stöd och tillsyn dygnet runt.

Som boendestödjare ger du daglig tillsyn och insatser, både internt och externt, utifrån deltagarnas behov och förutsättningar. Du arbetar med kontaktmannaskap och utgår från individuella genomförandeplaner. Hos oss får våra deltagare individanpassat stöd i sin vardag utifrån den enskilda individens behov och förutsättningar. Trivsel, engagemang och samhörighet för och mellan de boende är något vi lägger stor vikt vid. Genom evidensbaserade metoder erbjuder vi motiverande insatser för att våra deltagare ska kunna minska sin alkohol- och drogkonsumtion. Samverkan med interna och externa aktörer som deltagarna har anknytningar till sker dagligen. I tjänsten ingår också ett administrativt ansvar för daglig dokumentation.

Vi söker nu två engagerad kollegor som kompletterar vår tvärprofessionella arbetsgrupp.

 
OM DIG 
Du har förmågan att skapa en trygg, lugn och positiv atmosfär i såväl personalgrupp som hos våra deltagare. Du delar Stadsmissionens människosyn och värdegrund och vill arbeta utifrån ett normkritiskt perspektiv för ett mänskligare samhälle. Eftersom verksamheten baseras på deltagarnas varierande behov och förutsättningar krävs att du är stresstålig och flexibel med god problemlösningsförmåga. Arbetet kräver ett engagemang och intresse för människor i utsatta livssituationer. Vi ser därför att du är en inkännande person med en personlig mognad och god självinsikt. Du är dessutom självgående och initiativtagande i ditt uppdrag samtidigt gillar du att jobba tillsammans med andra.

Till den ena tjänsten söker vi dig som:

- har akademisk utbildning inom det beteendevetenskapliga fältet så som beteendevetare, socialpedagog eller socionom eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
- har god kunskap om- och erfarenhet av arbete med förändringsprocesser,
- har förmågan att uttrycka dig väl i tal och skrift och har vana av journalföring 
- har B-körkort.

Till den andra tjänsten söker vi dig som:

- är utbildad behandlingspedagog, behandlingsassistent eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. 
- har god kunskap om- och erfarenhet av arbete med förändringsprocesser,
- har förmågan att uttrycka dig väl i tal och skrift och har vana av journalföring 
- har B-körkort.

Meriterande:

- Dokumenterad kunskap om och/eller erfarenhet av arbete med beroendeproblematik, psykisk ohälsa samt funktionsvariationer.
- ÅP, ASI, lågaffektivt bemötande och/eller MI utbildning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

 

ÖVRIGT
Tjänsten är en tillsvidareanställning som vid behov kan föregås med av en sex månaders provanställning. Inför en nyanställning kommer vi begära utdrag ur belastningsregistret.

Verksamheten bedrivs dygnet runt med sovande jour. Välkommen med din ansökan, urval sker löpande!

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster

Stadsmissionen gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Vik. behandlingsassistent

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Sociala Resursverksamheten med drygt 400 tillsvidareanställda är en utförarverksamhet riktad till barn, ungdomar och vuxna. Vi styrs bl.a. av LSS, SoL och HSL och har verkställighets... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Sociala Resursverksamheten med drygt 400 tillsvidareanställda är en utförarverksamhet riktad till barn, ungdomar och vuxna. Vi styrs bl.a. av LSS, SoL och HSL och har verkställighetsansvar för insatser reglerade av dessa lagar. Verksamheten genomsyras av att vi sätter individen i centrum och att vi samverkar för att kunna tillgodose individens behov. Verksamheten har ett stort kundfokus, god serviceanda och ger förutsättningar för ett gränsöverskridande arbete som är både inspirerande och kompetensutvecklande.

ARBETSUPPGIFTER
VuxenCentrums gemensamma uppdrag är att möta människor med social problematik, erfarenhet av missbruk och/eller våld i nära relationer, samt kognitiv funktionsnedsättning.

Verksamheten är uppdelat på två enheter och vi söker nu en vikarierande behandlingsassistent till den enhet som verkställer öppenvårdsinsatser inom områdena missbruk och våld i nära relation. Tjänsten är placerad i en av de grupper som arbetar riktat mot personer med missbruksproblematik.

I rollen ingår att bedriva motivations- och förändringsarbete i form av samtal och praktisk vägledning. Det kan t.ex. innebära att tillsammans med den stödsökande skapa struktur i dennes boende, vara ett stöd vid olika myndighetskontakter, samt samverkan med relevanta aktörer internt och externt utifrån individens behov.

VuxenCentrum har under 2020 genomgått en HBTQ-diplomering.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har tvåårig YH-utbildning inom socialt arbete, t.ex. behandlingspedagog, eller annan eftergymnasial utbildning som bedöms likvärdig. Du har tidigare erfarenhet av socialt arbete och det är meriterande om du har arbetat gentemot målgruppen personer med missbruksproblematik.

Du uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska, samt är förtrogen med lagar och föreskrifter inom verksamhetsområdet. Du har god kunskap om det svenska samhället och olika myndigheters ansvarsområden, samt är bekväm med att använda dig av Officepaketet och andra i verksamheten förekommande system.

Du är en person som har en god empatisk förmåga och kan sätta dig in i andras perspektiv. Du har en personlig mognad där du ser relationer i sitt rätta perspektiv och kan skilja på det personliga och det professionella. När omständigheter ändras har du lätt för att anpassa dig och du ser möjligheter i förändringar. Du är självgående och har god förmåga att strukturera ditt arbete och driva processer vidare, samtidigt som du gillar att samarbeta och kan relatera till dina arbetskamrater på ett lyhörd och smidigt sätt.

Du har körkort.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Visa mindre

Timvikarier till Stadsmissionens boendestöd i Motala

Linköpings Stadsmission arbetar för att stötta människor i utsatta livssituationer. Vi utgår alltid från den unika människans behov och förutsättningar i syfte att stötta till egenmakt genom sociala insatser. Verksamheternas utformning spänner över hela det sociala arbetets bredd, från akut nödhjälp till strukturerat förändringsarbete för individ och samhälle. Som medarbetare på Stadsmissionen får du möjlighet att göra meningsfull skillnad för människor, v... Visa mer
Linköpings Stadsmission arbetar för att stötta människor i utsatta livssituationer. Vi utgår alltid från den unika människans behov och förutsättningar i syfte att stötta till egenmakt genom sociala insatser. Verksamheternas utformning spänner över hela det sociala arbetets bredd, från akut nödhjälp till strukturerat förändringsarbete för individ och samhälle. Som medarbetare på Stadsmissionen får du möjlighet att göra meningsfull skillnad för människor, varje dag. Våra medarbetare är vår främsta och viktigaste resurs och styrka för att nå vår vision. Tillsammans skapar vi ett mänskligare samhälle. Vill du vara med?Linköpings Stadsmission är en del av idéburen vård och omsorg som varje dag gör skillnad för människor som lever i utsatta livssituationer genom innovativt socialt arbete.

Stadsmissionens värdegrund sätter den enskilda människan i fokus och ambitionen är att deltagarna ska få ökad livskvalitet och egenmakt. Som medarbetare på Stadsmissionen får du möjlighet att göra meningsfull skillnad för människor i utsatta livssituationer, varje dag. Hos oss får du kompetenta kollegor som brinner för vår gemensamma vision. Våra medarbetare är vår främsta och viktigaste resurs och styrka för att nå vår vision om ett mänskligare samhälle. Vill du vara med?Om Boendestöd i Motala
Vi söker nu timvikarier som kan arbeta vid behov under sommaren och hösten, till vår enhet i Motala. Enheten är ett stödboende för vuxna med långvarig missbruks- och beroendeproblematik där vi erbjuder boende med stöd och tillsyn dygnet runt. Hos oss får våra deltagare hjälp i att träna den egna förmågan att skapa förutsättningar för att klara av sin vardag. Trivsel, engagemang och samhörighet för och mellan de boende är något vi lägger stor vikt vid. Vi bedriver kontinuerligt ett motiverande arbete för att minska våra deltagares alkohol- och drogkonsumtion och samverkar dagligen med interna och externa aktörer som deltagarna har anknytningar till.Om jobbet
Som vikarie ger du daglig tillsyn och insatser, både internt och externt, utifrån deltagarnas behov och förutsättningar. Du arbetar med kontaktmannaskap och utgår från individuella genomförandeplaner. I tjänsten ingår också ett administrativt ansvar för daglig dokumentation och uppföljningsrapporter. Att vara vikarie hos oss innebär att du gör meningsfull skillnad för människor i utsatta livssituationer samtidigt som du får meriterande erfarenhet av socialt arbete.Om dig

Du är en inkännande och lyhörd person och har lätt för att skapa tillitsfulla relationer. Du kommer bli en trygghet för deltagarna på boendet, därför behöver du ha förmågan att skapa en lugn och positiv atmosfär. Eftersom klienterna har varierande behov och förutsättningar krävs det att du är stresstålig och flexibel i ditt arbetssätt med god problemlösningsförmåga. Du har en personlig mognad och god självinsikt samt gillar att jobba tillsammans med andra. Vidare är du självgående och initiativtagande i ditt uppdrag. Vi ser gärna att du har kunskap om och förstår innebörden av medberoende.

Vi söker dig som:

- Studerar en akademisk utbildning inom det beteendevetenskapliga fältet eller studerar en yrkesinriktad utbildning så som behandlingsassistent, socialpedagog etc. Alternativt pågående eller avslutad utbildning som undersköterska med inriktning mot psykiatri eller missbruk.
- Kan uttrycka dig väl i tal och skrift och har vana av journalföring.
- Har B-körkort.

Meriterande:

- Avslutad utbildning som behandlingspedagog, behandlingsassistent eller liknande.
- Dokumenterad kunskap om och/eller erfarenhet av arbete med beroendeproblematik, psykisk ohälsa samt funktionsvariationer.
- Erfarenhet av arbete med människor i missbruk och/eller våldsutsatthet.
- ÅP, ASI, lågaffektivt bemötande och/eller MI utbildning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I enlighet med Stadsmissionens värdegrund har du ett intresse för genus- och jämställdhetsfrågor och vill arbeta utifrån ett normkritiskt perspektiv för ett mänskligare samhälle.Övrigt

Timanställning vid behov. Verksamheten bedrivs dygnet runt med sovande jour. Som timvikarierande behandlingsassistent kan dina arbetspass vara förlagda dag/kväll/helg.

Välkommen med din ansökan snarast, urval sker löpande!Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster

Linköpings Stadsmission gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden Visa mindre

Tim- och semestervikarier till Stadsmissionens boendestöd i Motala

Linköpings Stadsmission är en del av idéburen vård och omsorg som varje dag gör skillnad för människor som lever i utsatta livssituationer genom innovativt socialt arbete. Stadsmissionens värdegrund sätter den enskilda människan i fokus och ambitionen är att deltagarna ska få ökad livskvalitet och egenmakt. Som medarbetare på Stadsmissionen får du möjlighet att göra meningsfull skillnad för människor i utsatta livssituationer, varje dag. Hos oss får du ... Visa mer
Linköpings Stadsmission är en del av idéburen vård och omsorg som varje dag gör skillnad för människor som lever i utsatta livssituationer genom innovativt socialt arbete.

Stadsmissionens värdegrund sätter den enskilda människan i fokus och ambitionen är att deltagarna ska få ökad livskvalitet och egenmakt. Som medarbetare på Stadsmissionen får du möjlighet att göra meningsfull skillnad för människor i utsatta livssituationer, varje dag. Hos oss får du kompetenta kollegor som brinner för vår gemensamma vision. Våra medarbetare är vår främsta och viktigaste resurs och styrka för att nå vår vision om ett mänskligare samhälle. Vill du vara med?Om Boendestöd i Motala
Vi söker nu tim- och semestervikarier som kan arbeta vid behov under våren och sedan en längre sammanhängande period under sommaren, till vår enhet i Motala. Enheten är ett stödboende för vuxna med långvarig missbruks- och beroendeproblematik där vi erbjuder boende med stöd och tillsyn dygnet runt. Hos oss får våra deltagare hjälp i att träna den egna förmågan att skapa förutsättningar för att klara av sin vardag. Trivsel, engagemang och samhörighet för och mellan de boende är något vi lägger stor vikt vid. Vi bedriver kontinuerligt ett motiverande arbete för att minska våra deltagares alkohol- och drogkonsumtion och samverkar dagligen med interna och externa aktörer som deltagarna har anknytningar till.Om jobbet
Som vikarie ger du daglig tillsyn och insatser, både internt och externt, utifrån deltagarnas behov och förutsättningar. Du arbetar med kontaktmannaskap och utgår från individuella genomförandeplaner. I tjänsten ingår också ett administrativt ansvar för daglig dokumentation och uppföljningsrapporter. Att vara vikarie hos oss innebär att du gör meningsfull skillnad för människor i utsatta livssituationer samtidigt som du får meriterande erfarenhet av socialt arbete.Om dig

Du är en inkännande och lyhörd person och har lätt för att skapa tillitsfulla relationer. Du kommer bli en trygghet för deltagarna på boendet, därför behöver du ha förmågan att skapa en lugn och positiv atmosfär. Eftersom klienterna har varierande behov och förutsättningar krävs det att du är stresstålig och flexibel i ditt arbetssätt med god problemlösningsförmåga. Du har en personlig mognad och god självinsikt samt gillar att jobba tillsammans med andra. Vidare är du självgående och initiativtagande i ditt uppdrag. Vi ser gärna att du har kunskap om och förstår innebörden av medberoende.

Vi söker dig som:

- Studerar en akademisk utbildning inom det beteendevetenskapliga fältet eller studerar en yrkesinriktad utbildning så som behandlingsassistent, socialpedagog etc.
- Kan uttrycka dig väl i tal och skrift och har vana av journalföring.
- Har B-körkort.

Meriterande:

- Avslutad utbildning som behandlingspedagog, behandlingsassistent eller liknande.
- Dokumenterad kunskap om och/eller erfarenhet av arbete med beroendeproblematik, psykisk ohälsa samt funktionsvariationer.
- Erfarenhet av arbete med människor i missbruk och/eller våldsutsatthet.
- ÅP, ASI, lågaffektivt bemötande och/eller MI utbildning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I enlighet med Stadsmissionens värdegrund har du ett intresse för genus- och jämställdhetsfrågor och vill arbeta utifrån ett normkritiskt perspektiv för ett mänskligare samhälle.Övrigt

Timanställning vid behov. Verksamheten bedrivs dygnet runt med sovande jour. Som timvikarierande behandlingsassistent kan dina arbetspass vara förlagda dag/kväll/helg.

Välkommen med din ansökan snarast, urval sker löpande!Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster

Linköpings Stadsmission gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden Visa mindre

Vik. behandlingsassistent

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Sociala Resursverksamheten med drygt 400 tillsvidareanställda är en utförarverksamhet riktad till barn, ungdomar och vuxna. Vi styrs bl.a. av LSS, SoL och HSL och har verkställighets... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Sociala Resursverksamheten med drygt 400 tillsvidareanställda är en utförarverksamhet riktad till barn, ungdomar och vuxna. Vi styrs bl.a. av LSS, SoL och HSL och har verkställighetsansvar för insatser reglerade av dessa lagar. Verksamheten genomsyras av att vi sätter individen i centrum och att vi samverkar för att kunna tillgodose individens behov. Verksamheten har ett stort kundfokus, god serviceanda och ger förutsättningar för ett gränsöverskridande arbete som är både inspirerande och kompetensutvecklande.

ARBETSUPPGIFTER
VuxenCentrums gemensamma uppdrag är att möta människor med social problematik, erfarenhet av missbruk och/eller våld i nära relationer, samt kognitiv funktionsnedsättning.

Vi söker nu en vikarierande behandlingsassistent. Tjänsten är placerad i en arbetsgrupp som arbetar riktat mot personer med en omfattande missbruksproblematik, men du kommer att ha ett nära samarbete med övriga arbetsgrupper som arbetar med liknande problematik.

I rollen ingår att ha tät kontakt med den enskilde för att bedriva motivations- och förändringsarbete i form av samtal och praktisk vägledning. Det kan t.ex. innebära att tillsammans med den stödsökande skapa struktur i dennes boende, vara ett stöd vid olika myndighetskontakter, tillsyn, samt samverkan med relevanta aktörer internt och externt utifrån individens behov.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har tvåårig YH-utbildning riktad till målgruppen personer med missbruksproblematik, eller annan eftergymnasial utbildning som bedöms likvärdig. Du har tidigare erfarenhet av arbete med människor och det är meriterande om du har erfarenhet av socialt behandlingsarbete.

Du uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska, samt är förtrogen med lagar och föreskrifter inom verksamhetsområdet. Du har god kunskap om det svenska samhället och olika myndigheters ansvarsområden.

Du är en person som har en god empatisk förmåga och kan sätta dig in i andras perspektiv. Du har en personlig mognad där du ser relationer i sitt rätta perspektiv och kan skilja på det personliga och det professionella. När omständigheter ändras har du lätt för att anpassa dig och du ser möjligheter i förändringar. Du är självgående och har god förmåga att strukturera ditt arbete och driva processer vidare, samtidigt som du gillar att samarbeta och kan relatera till dina arbetskamrater på ett lyhört och smidigt sätt.

Du har körkort och trivs med att köra bil.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Visa mindre

Socialpedagog / socionom sökes till boendestöd i Motala

Linköpings Stadsmission är en del av idéburen vård och omsorg. Vi vill varje dag göra skillnad för människor som lever i utsatthet genom innovativt socialt arbete. Våra värderingar sätter den enskilda människan i fokus och vår ambition är att våra deltagare ska få en ökad livskvalitet och egenmakt. För Stadsmissionens 170 medarbetare står alltid mänskliga rättigheter i fokus. Tillsammans vill vi skapa ett mänskligare samhälle. Vill du vara med? Om tj... Visa mer
Linköpings Stadsmission är en del av idéburen vård och omsorg. Vi vill varje dag göra skillnad för människor som lever i utsatthet genom innovativt socialt arbete. Våra värderingar sätter den enskilda människan i fokus och vår ambition är att våra deltagare ska få en ökad livskvalitet och egenmakt. För Stadsmissionens 170 medarbetare står alltid mänskliga rättigheter i fokus. Tillsammans vill vi skapa ett mänskligare samhälle. Vill du vara med?
Om tjänsten
Vi söker nu en ny kollega till vårt boendestöd i Motala där vi erbjuder vuxna med långvarig beroendeproblematik, boende med stöd och tillsyn dygnet runt.

Som behandlingsassistent ger du daglig tillsyn och insatser, både internt och externt, utifrån deltagarnas behov och förutsättningar. Du arbetar med kontaktmannaskap och utgår från individuella genomförandeplaner. Hos oss får våra deltagare individanpassat stöd i sin vardag utifrån den enskilda individens behov. Trivsel, engagemang och samhörighet för och mellan de boende är något vi lägger stor vikt vid. Genom att erbjuda våra deltagare nya livschanser och professionell hjälp ökar vi förutsättningarna för våra deltagare att minska sin alkohol- och drogkonsumtion. Samverkan med interna och externa aktörer som deltagarna har anknytningar till sker dagligen. I tjänsten ingår också ett administrativt ansvar för daglig dokumentation.

 
Om dig 
Vi söker dig som har förmågan att skapa en trygg, lugn och positiv atmosfär såväl i personalgrupp som hos våra deltagare. Du är en relationsskapande och inkännande person. Eftersom verksamheten baseras på deltagarnas varierande behov och förutsättningar krävs att du är stresstålig och flexibel med god problemlösningsförmåga. Vidare har du en personlig mognad och god självinsikt samt gillar att jobba tillsammans med andra. Samtidigt är du självgående och initiativtagande i ditt uppdrag. 

Vi söker dig som: 

- Har akademisk utbildning inom socialt arbete eller annan akademisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
- Uttrycker dig väl i tal och skrift och har vana av journalföring
- Har god kunskap om- och erfarenhet av arbete med förändringsprocesser.
- Har B-körkort.

Meriterande:

- Dokumenterad kunskap om och/eller erfarenhet av arbete med beroendeproblematik, psykisk ohälsa samt funktionsvariationer.
- ÅP, ASI, lågaffektivt bemötande och/eller MI utbildning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I enlighet med Stadsmissionens värdegrund har du ett intresse för genus- och jämställdhetsfrågor och vill arbeta utifrån ett normkritiskt perspektiv för ett mänskligare samhälle.Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Verksamheten bedrivs dygnet runt med sovande jour. Välkommen med din ansökan, urval sker löpande!

Vårt arbetsgivarerbjudande 


Som medarbetare på Stadsmissionen får du möjlighet att göra meningsfull skillnad för människor i utsatthet, varje dag. Våra medarbetare är vår främsta och viktigaste resurs och styrka för att nå vår vision om ett mänskligare samhälle. Vi erbjuder därför ett generöst friskvårdsbidrag, extra semesterdagar och ledigheter i syfte att bidra till ett hållbart arbetsliv. Hos oss får du kompetenta kollegor som brinner för vår gemensamma vision om ett mänskligare samhälle.   


Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Linköpings Stadsmission gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Engagerad behandlingsassistent sökes till Motala boendestöd

Linköpings Stadsmission är en del av idéburen vård och omsorg som varje dag gör skillnad för människor som lever i utsatta livssituationer genom innovativt socialt arbete. Stadsmissionens värdegrund sätter den enskilda människan i fokus och ambitionen är att deltagarna ska få ökad livskvalitet och egenmakt. För Stadsmissionens medarbetare står alltid mänskliga rättigheter i fokus. Tillsammans skapar vi ett mänskligare samhälle. Vill du vara med? Om t... Visa mer
Linköpings Stadsmission är en del av idéburen vård och omsorg som varje dag gör skillnad för människor som lever i utsatta livssituationer genom innovativt socialt arbete. Stadsmissionens värdegrund sätter den enskilda människan i fokus och ambitionen är att deltagarna ska få ökad livskvalitet och egenmakt. För Stadsmissionens medarbetare står alltid mänskliga rättigheter i fokus. Tillsammans skapar vi ett mänskligare samhälle. Vill du vara med?
Om tjänsten
Vi söker nu en engagerad kollega till vårt boendestöd i Motala.

Vi erbjuder vuxna med långvarig beroendeproblematik, boende med stöd och tillsyn dygnet runt. Som behandlingsassistent ger du daglig tillsyn och insatser, både internt och externt, utifrån deltagarnas behov och förutsättningar. Du arbetar med kontaktmannaskap och utgår från individuella genomförandeplaner. Hos oss får våra deltagare individanpassat stöd i sin vardag utifrån den enskilda individens behov. Trivsel, engagemang och samhörighet för och mellan de boende är något vi lägger stor vikt vid. Genom att erbjuda våra deltagare nya livschanser och professionell hjälp ökar vi förutsättningarna för våra deltagare att minska sin alkohol- och drogkonsumtion. Samverkan med interna och externa aktörer som deltagarna har anknytningar till sker dagligen. I tjänsten ingår också ett administrativt ansvar för daglig dokumentation.Om dig 
Vi söker dig som har förmågan att skapa en trygg, lugn och positiv atmosfär såväl i personalgrupp som hos våra deltagare. Du delar Stadsmissionens människosyn och värdegrund och vill arbeta utifrån ett normkritiskt perspektiv för ett mänskligare samhälle. Eftersom verksamheten baseras på deltagarnas varierande behov och förutsättningar krävs att du är stresstålig och flexibel med god problemlösningsförmåga. Arbetet kräver ett engagemang och intresse för människor i utsatta livssituationer. Vi ser därför att du är relationsskapande och inkännande med en personlig mognad och god självinsikt. Du är dessutom självgående och initiativtagande i ditt uppdrag samtidigt gillar du att jobba tillsammans med andra.

Vi söker dig som: 

- är utbildad behandlingspedagog, behandlingsassistent, undersköterska med inriktning mot psykiatri eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
- uttrycker dig väl i tal och skrift och har vana av journalföring
- har god kunskap om- och erfarenhet av arbete med förändringsprocesser.
- har B-körkort.

Meriterande:

- Dokumenterad kunskap om och/eller erfarenhet av arbete med beroendeproblematik, psykisk ohälsa samt funktionsvariationer.
- ÅP, ASI, lågaffektivt bemötande och/eller MI utbildning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Verksamheten bedrivs dygnet runt med sovande jour. Välkommen med din ansökan, urval sker löpande!

 


En utannonserad tillsvidareanställning kan vid behov föregås av en sex månaders provanställning.
I flera av våra verksamheter begär vi utdrag ur belastningsregistret inför en nyanställning.


 


Att jobba på Linköpings Stadsmission


Som medarbetare på Stadsmissionen får du möjlighet att göra meningsfull skillnad för människor i utsatta livssituationer, varje dag. Våra medarbetare är vår främsta och viktigaste resurs och styrka för att nå vår vision om ett mänskligare samhälle. Vi erbjuder därför ett generöst friskvårdsbidrag, extra semesterdagar och ledigheter i syfte att bidra till ett hållbart arbetsliv. Hos oss får du kompetenta kollegor som brinner för vår gemensamma vision om ett mänskligare samhälle.   


 


Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster


Linköpings Stadsmission gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Behandlingsassistent till Stadsmissionens boendestöd i Motala

Linköpings Stadsmission är en del av idéburen vård och omsorg. Vi vill varje dag göra skillnad för människor som lever i utsatthet genom innovativt socialt arbete. Våra värderingar sätter den enskilda människan i fokus och vår ambition är att våra deltagare ska få en ökad livskvalitet och egenmakt. För Stadsmissionens 170 medarbetare står alltid mänskliga rättigheter i fokus. Tillsammans vill vi skapa ett mänskligare samhälle. Vill du vara med? Om tj... Visa mer
Linköpings Stadsmission är en del av idéburen vård och omsorg. Vi vill varje dag göra skillnad för människor som lever i utsatthet genom innovativt socialt arbete. Våra värderingar sätter den enskilda människan i fokus och vår ambition är att våra deltagare ska få en ökad livskvalitet och egenmakt. För Stadsmissionens 170 medarbetare står alltid mänskliga rättigheter i fokus. Tillsammans vill vi skapa ett mänskligare samhälle. Vill du vara med?
Om tjänsten
Vi söker nu en ny kollega till vårt boendestöd i Motala där vi erbjuder vuxna med långvarig beroendeproblematik, boende med stöd och tillsyn dygnet runt.

Som behandlingsassistent ger du daglig tillsyn och insatser, både internt och externt, utifrån deltagarnas behov och förutsättningar. Du arbetar med kontaktmannaskap och utgår från individuella genomförandeplaner. Hos oss får våra deltagare individanpassat stöd i sin vardag utifrån den enskilda individens behov. Trivsel, engagemang och samhörighet för och mellan de boende är något vi lägger stor vikt vid. Genom att erbjuda våra deltagare nya livschanser och professionell hjälp ökar vi förutsättningarna för våra deltagare att minska sin alkohol- och drogkonsumtion. Samverkan med interna och externa aktörer som deltagarna har anknytningar till sker dagligen. I tjänsten ingår också ett administrativt ansvar för daglig dokumentation.Om dig 
Vi söker dig som har förmågan att skapa en trygg, lugn och positiv atmosfär såväl i personalgrupp som hos våra deltagare. Du är en relationsskapande och inkännande person. Eftersom verksamheten baseras på deltagarnas varierande behov och förutsättningar krävs att du är stresstålig och flexibel med god problemlösningsförmåga. Vidare har du en personlig mognad och god självinsikt samt gillar att jobba tillsammans med andra. Samtidigt är du självgående och initiativtagande i ditt uppdrag. 

Vi söker dig som: 

- Är utbildad behandlingspedagog, behandlingsassistent eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
- Uttrycker dig väl i tal och skrift och har vana av journalföring
- Har god kunskap om- och erfarenhet av arbete med förändringsprocesser.
- Har B-körkort.

Meriterande:

- Dokumenterad kunskap om och/eller erfarenhet av arbete med beroendeproblematik, psykisk ohälsa samt funktionsvariationer.
- ÅP, ASI, lågaffektivt bemötande och/eller MI utbildning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I enlighet med Stadsmissionens värdegrund har du ett intresse för genus- och jämställdhetsfrågor och vill arbeta utifrån ett normkritiskt perspektiv för ett mänskligare samhälle.Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Verksamheten bedrivs dygnet runt med sovande jour. Välkommen med din ansökan, urval sker löpande!

Vårt arbetsgivarerbjudande 


Som medarbetare på Stadsmissionen får du möjlighet att göra meningsfull skillnad för människor i utsatthet, varje dag. Våra medarbetare är vår främsta och viktigaste resurs och styrka för att nå vår vision om ett mänskligare samhälle. Vi erbjuder därför ett generöst friskvårdsbidrag, extra semesterdagar och ledigheter i syfte att bidra till ett hållbart arbetsliv. Hos oss får du kompetenta kollegor som brinner för vår gemensamma vision om ett mänskligare samhälle.   


Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Linköpings Stadsmission gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Semestervikarier sökes till Boendestöd Motala

Linköpings Stadsmission är en del av idéburen vård och omsorg. Vi vill varje dag göra skillnad för människor som lever i utsatthet genom innovativt socialt arbete. Våra värderingar sätter den enskilda människan i fokus och vår ambition är att våra deltagare ska få en ökad livskvalitet och egenmakt. För Stadsmissionens 170 medarbetare står alltid mänskliga rättigheter i fokus. Tillsammans vill vi skapa ett mänskligare samhälle. Vill du vara med? OM TJ... Visa mer
Linköpings Stadsmission är en del av idéburen vård och omsorg. Vi vill varje dag göra skillnad för människor som lever i utsatthet genom innovativt socialt arbete. Våra värderingar sätter den enskilda människan i fokus och vår ambition är att våra deltagare ska få en ökad livskvalitet och egenmakt. För Stadsmissionens 170 medarbetare står alltid mänskliga rättigheter i fokus. Tillsammans vill vi skapa ett mänskligare samhälle. Vill du vara med?
OM TJÄNSTEN
Vi söker nu sommarvikarier till Stadsmissionens verksamhet Boendestöd i Motala.

Att vara vikarie hos oss innebär att gör du skillnad för människor i utsatta livssituationer samtidigt som du får meriterande erfarenhet av socialt arbete. För rätt person finns även möjlighet att fortsätta som timvikarie efter sommaren. 

I sommar kommer du bland annat stödja personer med olika behov för att hjälpa dem uppnå en mer självständig vardag. Via kontakmannaskap utgår vi från individuellt anpassade genomförandeplaner. Vi samverkar dagligen med interna och externa aktörer som klienterna har anknytningar till. Även ett administrativt ansvar i form av daglig dokumentation ingår. Tillsammans arbetar vi utifrån en gemensam planering där verksamhetens uppdrag och klientens behov styr arbetsinsatserna. Allt stödjande och omvårdande arbete baseras på evidensbaserad forskning och praktik.OM DIG 
Du kommer bli en trygghet för klienterna på boendet, därför behöver du ha förmågan att skapa en lugn och positiv atmosfär. Du är en inkännande person och har lätt för att skapa relationer; samtidigt som du kan sätta gränser på ett konsekvent sätt. Eftersom klienterna har varierande behov och förutsättningar krävs det att du är stresstålig och flexibel med god problemlösningsförmåga. Du har en personlig mognad och god självinsikt samt gillar att jobba tillsammans med andra, samtidigt som du även är självgående och initiativtagande i ditt uppdrag.Vi söker dig som: 

- Studerar en akademisk utbildning inom det beteendevetenskapliga fältet alternativt är utbildad behandlingspedagog, behandlingsassistent eller liknande.
- Har B-körkort.
- Kan uttrycka dig väl i tal och skrift och har vana av journalföringMeriterande:

- Dokumenterad kunskap om och/eller erfarenhet av arbete med beroendeproblematik, psykisk ohälsa samt funktionsvariationer.
- Erfarenhet av arbete med människor i missbruk och/eller våldsutsatthet.
- ÅP, ASI och/eller MI utbildning.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I enlighet med Stadsmissionens värdegrund har du ett intresse för genus- och jämställdhetsfrågor och vill arbeta utifrån ett normkritiskt perspektiv för ett mänskligare samhälle.ÖVRIGT
Vänta inte med din ansökan, urval sker löpande. 

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Linköpings Stadsmission gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Ungdomshandledare Båten 75 - 100% (Vik)

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Sociala Resursverksamheten med drygt 400 tillsvidareanställda är en utförarverksamhet riktad till barn, ungdomar och vuxna. Vi styrs bl.a. av LSS, SoL och HSL och har verkställighets... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Sociala Resursverksamheten med drygt 400 tillsvidareanställda är en utförarverksamhet riktad till barn, ungdomar och vuxna. Vi styrs bl.a. av LSS, SoL och HSL och har verkställighetsansvar för insatser reglerade av dessa lagar. Verksamheten genomsyras av att vi sätter individen i centrum och att vi samverkar för att kunna tillgodose individens behov. Verksamheten har ett stort kundfokus, god serviceanda och ger förutsättningar för ett gränsöverskridande arbete som är både inspirerande och kompetensutvecklande.ARBETSUPPGIFTER
Stöd till utsatta barn och familjer där Neuropsykiatriska svårigheter utgör hinder i vardagen och skolgången.
Dokumentation i VIVA.

KVALIFIKATIONER
- Du ska ha en behandlingspedagogutbildning
- Gärna ha erfarenhet av liknande arbetet sedan tidigare
- Du ska kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska.

- Körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Visa mindre

Behandlingsassistent

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Sociala Resursverksamheten med drygt 400 tillsvidareanställda är en utförarverksamhet riktad till barn, ungdomar och vuxna. Vi styrs bl.a. av LSS, SoL och HSL och har verkställighets... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Sociala Resursverksamheten med drygt 400 tillsvidareanställda är en utförarverksamhet riktad till barn, ungdomar och vuxna. Vi styrs bl.a. av LSS, SoL och HSL och har verkställighetsansvar för insatser reglerade av dessa lagar. Verksamheten genomsyras av att vi sätter individen i centrum och att vi samverkar för att kunna tillgodose individens behov. Verksamheten har ett stort kundfokus, god serviceanda och ger förutsättningar för ett gränsöverskridande arbete som är både inspirerande och kompetensutvecklande.

ARBETSUPPGIFTER
VuxenCentrums gemensamma uppdrag är att möta människor med social problematik, erfarenhet av missbruk och/eller våld i nära relationer, samt kognitiv funktionsnedsättning. Idag arbetar strax över 30 personer på VuxenCentrum.

Vi söker nu en behandlingsassistent som ska arbeta i vår gruppverksamhet, Dagstöd, vilken riktar sig till personer som har en missbruksproblematik. I rollen ingår att bedriva motivations- och förändringsarbete genom bl.a. samtalsgrupper, social samvaro, aktiviteter i det dagliga livet såsom inköp och matlagning. En annan viktig del i arbetet är samverkan med andra aktörer, internt och externt. Arbetsgruppen har extern handledning.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har tvåårig YH-utbildning riktad till målgruppen, eller annan eftergymnasial utbildning som bedöms likvärdig. Du har tidigare erfarenhet av socialt arbete och det är meriterande om du har arbetat gentemot målgruppen.

Du uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska, samt är förtrogen med lagar och föreskrifter inom verksamhetsområdet. Du har god kunskap om det svenska samhället och olika myndigheters ansvarsområden.

Du har en personlig mognad där du kan skilja på det personliga och det professionella. Du gillar att samarbeta och kan relatera till dina arbetskamrater på ett lyhört och smidigt sätt. Ditt omdöme är gott och du ser möjligheter i förändringar.

Ett gott bemötande är viktigt för oss, varför kunskap och förståelse för hur t.ex. kön, könsidentitet, funktionsvariation och etnicitet kan påverka den enskildes utsatthet är en viktig egenskap hos vår framtida kollega.

Du har körkort och trivs med att köra bil.


ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Visa mindre

Behandlingsassistent till Boendestöd - Motala

Linköpings Stadsmission är en del av idéburen vård och omsorg. Vi vill varje dag göra skillnad för människor som lever i utsatthet genom innovativt socialt arbete. Våra värderingar sätter den enskilda människan i fokus och vår ambition är att våra deltagare ska få en ökad livskvalitet och egenmakt. För Stadsmissionens 170 medarbetare står alltid mänskliga rättigheter i fokus. Tillsammans vill vi skapa ett mänskligare samhälle. Vill du vara med? Om tj... Visa mer
Linköpings Stadsmission är en del av idéburen vård och omsorg. Vi vill varje dag göra skillnad för människor som lever i utsatthet genom innovativt socialt arbete. Våra värderingar sätter den enskilda människan i fokus och vår ambition är att våra deltagare ska få en ökad livskvalitet och egenmakt. För Stadsmissionens 170 medarbetare står alltid mänskliga rättigheter i fokus. Tillsammans vill vi skapa ett mänskligare samhälle. Vill du vara med?
Om tjänsten
Alla människor har rätt till ett eget boende.

Vi söker nu en behandlingsassistent till vår enhet i Motala, ett stödboende för vuxna med långvarig missbruks- och beroendeproblematik där vi erbjuder boende med stöd och tillsyn dygnet runt. Hos oss får våra deltagare hjälp i att träna den egna förmågan att skapa förutsättningar för att klara av sin vardag. Trivsel, engagemang och samhörighet för och mellan de boende är något vi lägger stor vikt vid. Vi bedriver kontinuerligt ett motiverande arbete för att minska våra deltagares alkohol- och drogkonsumtion och samverkar dagligen med interna och externa aktörer som deltagarna har anknytningar till.

Som behandlingsassistent ger du daglig tillsyn och insatser, både internt och externt, utifrån deltagarnas behov och förutsättningar.  Du arbetar med kontaktmannaskap och utgår från individuella genomförandeplaner.  I tjänsten ingår också ett administrativt ansvar för daglig dokumentation och uppföljningsrapporter.

 
Om dig 
Vi söker dig som har förmågan att skapa en trygg, lugn och positiv atmosfär såväl i personalgrupp som hos våra deltagare. Du är en relationsskapande och inkännande person. Eftersom verksamheten baseras på deltagarnas varierande behov och förutsättningar krävs att du är stresstålig och flexibel med god problemlösningsförmåga. Vidare har du en personlig mognad och god självinsikt samt gillar att jobba tillsammans med andra. Samtidigt är du självgående och initiativtagande i ditt uppdrag. 

Vi söker dig som: 

- Är utbildad behandlingspedagog, behandlingsassistent eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
- Uttrycker dig väl i tal och skrift och har vana av journalföring
- Har god kunskap om- och erfarenhet av arbete med förändringsprocesser.
- Har B-körkort.

Meriterande:

- Dokumenterad kunskap om och/eller erfarenhet av arbete med beroendeproblematik, psykisk ohälsa samt funktionsvariationer.
- ÅP, ASI, lågaffektivt bemötande och/eller MI utbildning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I enlighet med Stadsmissionens värdegrund har du ett intresse för genus- och jämställdhetsfrågor och vill arbeta utifrån ett normkritiskt perspektiv för ett mänskligare samhälle.Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Verksamheten bedrivs dygnet runt med sovande jour.

Välkommen med din ansökan, urval sker löpande!

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Linköpings Stadsmission gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Timvikarier till Stadsmissionens boendestöd i Motala

Linköpings Stadsmission är en del av idéburen vård och omsorg. Vi vill varje dag göra skillnad för människor som lever i utsatthet genom innovativt socialt arbete. Våra värderingar sätter den enskilda människan i fokus och vår ambition är att våra deltagare ska få en ökad livskvalitet och egenmakt. För Stadsmissionens 170 medarbetare står alltid mänskliga rättigheter i fokus. Tillsammans vill vi skapa ett mänskligare samhälle. Vill du vara med? Om jo... Visa mer
Linköpings Stadsmission är en del av idéburen vård och omsorg. Vi vill varje dag göra skillnad för människor som lever i utsatthet genom innovativt socialt arbete. Våra värderingar sätter den enskilda människan i fokus och vår ambition är att våra deltagare ska få en ökad livskvalitet och egenmakt. För Stadsmissionens 170 medarbetare står alltid mänskliga rättigheter i fokus. Tillsammans vill vi skapa ett mänskligare samhälle. Vill du vara med?
Om jobbet
Alla människor har rätt till ett eget boende.

Vi söker nu vikarier till vår enhet i Motala, ett stödboende för vuxna med långvarig missbruks- och beroendeproblematik där vi erbjuder boende med stöd och tillsyn dygnet runt. Hos oss får våra deltagare hjälp i att träna den egna förmågan att skapa förutsättningar för att klara av sin vardag. Trivsel, engagemang och samhörighet för och mellan de boende är något vi lägger stor vikt vid. Vi bedriver kontinuerligt ett motiverande arbete för att minska våra deltagares alkohol- och drogkonsumtion och samverkar dagligen med interna och externa aktörer som deltagarna har anknytningar till. Att vara vikarie hos oss innebär att gör du skillnad för människor i utsatta livssituationer samtidigt som du får meriterande erfarenhet av socialt arbete.

Som vikarie ger du daglig tillsyn och insatser, både internt och externt, utifrån deltagarnas behov och förutsättningar. Du arbetar med kontaktmannaskap och utgår från individuella genomförandeplaner.  I tjänsten ingår också ett administrativt ansvar för daglig dokumentation och uppföljningsrapporter.

Om dig
Du kommer bli en trygghet för deltagarna på boendet, därför behöver du ha förmågan att skapa en lugn och positiv atmosfär. Du är en inkännande person och har lätt för att skapa relationer. Eftersom klienterna har varierande behov och förutsättningar krävs det att du är stresstålig och flexibel med god problemlösningsförmåga. Du har en personlig mognad och god självinsikt samt gillar att jobba tillsammans med andra, samtidigt som du även är självgående och initiativtagande i ditt uppdrag.Vi söker dig som: 

- Studerar en akademisk utbildning inom det beteendevetenskapliga fältet alternativt är utbildad behandlingspedagog, behandlingsassistent eller liknande.
- Har B-körkort.
- Kan uttrycka dig väl i tal och skrift och har vana av journalföringMeriterande:

- Dokumenterad kunskap om och/eller erfarenhet av arbete med beroendeproblematik, psykisk ohälsa samt funktionsvariationer.
- Erfarenhet av arbete med människor i missbruk och/eller våldsutsatthet.
- ÅP, ASI, lågaffektivt bemötande och/eller MI utbildning.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I enlighet med Stadsmissionens värdegrund har du ett intresse för genus- och jämställdhetsfrågor och vill arbeta utifrån ett normkritiskt perspektiv för ett mänskligare samhälle.Övrigt
Timanställning vid behov. Verksamheten bedrivs dygnet runt med sovande jour. Som timvikarierande behandlingsassistent kan dina arbetspass vara förlagda dag/kväll/helg. 

Välkommen med din ansökan snarast, urval sker löpande!

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Linköpings Stadsmission gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Behandlingsassistent till Boendestöd - Motala

Linköpings Stadsmission är en del av idéburen vård och omsorg. Vi vill varje dag göra skillnad för människor som lever i utsatthet genom innovativt socialt arbete. Våra värderingar sätter den enskilda människan i fokus och vår ambition är att våra deltagare ska få en ökad livskvalitet och egenmakt. För Stadsmissionens 170 medarbetare står alltid mänskliga rättigheter i fokus. Tillsammans vill vi skapa ett mänskligare samhälle. Vill du vara med? Om tj... Visa mer
Linköpings Stadsmission är en del av idéburen vård och omsorg. Vi vill varje dag göra skillnad för människor som lever i utsatthet genom innovativt socialt arbete. Våra värderingar sätter den enskilda människan i fokus och vår ambition är att våra deltagare ska få en ökad livskvalitet och egenmakt. För Stadsmissionens 170 medarbetare står alltid mänskliga rättigheter i fokus. Tillsammans vill vi skapa ett mänskligare samhälle. Vill du vara med?
Om tjänsten
Alla människor har rätt till ett eget boende.

Om tjänsten
Alla människor har rätt till ett eget boende. Vi söker nu en behandlingsassistent till vår enhet i Motala, ett stödboende för vuxna med långvarig missbruks- och beroendeproblematik där vi erbjuder boende med stöd och tillsyn dygnet runt. Hos oss får våra deltagare hjälp i att träna den egna förmågan att skapa förutsättningar för att klara av sin vardag. Trivsel, engagemang och samhörighet för och mellan de boende är något vi lägger stor vikt vid. Vi bedriver kontinuerligt ett motiverande arbete för att minska våra deltagares alkohol- och drogkonsumtion och samverkar dagligen med interna och externa aktörer som deltagarna har anknytningar till.

Som behandlingsassistent ger du daglig tillsyn och insatser, både internt och externt, utifrån deltagarnas behov och förutsättningar.  Du arbetar med kontaktmannaskap och utgår från individuella genomförandeplaner.  I tjänsten ingår också ett administrativt ansvar för daglig dokumentation och uppföljningsrapporter.

 
Om dig 
Vi söker dig som har förmågan att skapa en trygg, lugn och positiv atmosfär såväl i personalgrupp som hos våra deltagare. Du är en relationsskapande och inkännande person. Eftersom verksamheten baseras på deltagarnas varierande behov och förutsättningar krävs att du är stresstålig och flexibel med god problemlösningsförmåga. Vidare har du en personlig mognad och god självinsikt samt gillar att jobba tillsammans med andra. Samtidigt är du självgående och initiativtagande i ditt uppdrag. 

Vi söker dig som: 

- Är utbildad behandlingspedagog, behandlingsassistent eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
- Uttrycker dig väl i tal och skrift och har vana av journalföring
- Har god kunskap om- och erfarenhet av arbete med förändringsprocesser.
- Har B-körkort.

Meriterande:

- Dokumenterad kunskap om och/eller erfarenhet av arbete med beroendeproblematik, psykisk ohälsa samt funktionsvariationer.
- ÅP, ASI, lågaffektivt bemötande och/eller MI utbildning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I enlighet med Stadsmissionens värdegrund har du ett intresse för genus- och jämställdhetsfrågor och vill arbeta utifrån ett normkritiskt perspektiv för ett mänskligare samhälle.Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Verksamheten bedrivs dygnet runt med sovande jour.

Välkommen med din ansökan, urval sker löpande!

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Linköpings Stadsmission gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Timvikarier till Stadsmissionens boendestöd i Motala

Linköpings Stadsmission är en del av idéburen vård och omsorg. Vi vill varje dag göra skillnad för människor som lever i utsatthet genom innovativt socialt arbete. Våra värderingar sätter den enskilda människan i fokus och vår ambition är att våra deltagare ska få en ökad livskvalitet och egenmakt. För Stadsmissionens 170 medarbetare står alltid mänskliga rättigheter i fokus. Tillsammans vill vi skapa ett mänskligare samhälle. Vill du vara med? Om jo... Visa mer
Linköpings Stadsmission är en del av idéburen vård och omsorg. Vi vill varje dag göra skillnad för människor som lever i utsatthet genom innovativt socialt arbete. Våra värderingar sätter den enskilda människan i fokus och vår ambition är att våra deltagare ska få en ökad livskvalitet och egenmakt. För Stadsmissionens 170 medarbetare står alltid mänskliga rättigheter i fokus. Tillsammans vill vi skapa ett mänskligare samhälle. Vill du vara med?
Om jobbet
Alla människor har rätt till ett eget boende.

Om jobbet
Alla människor har rätt till ett eget boende. Vi söker nu vikarier till vår enhet i Motala, ett stödboende för vuxna med långvarig missbruks- och beroendeproblematik där vi erbjuder boende med stöd och tillsyn dygnet runt. Hos oss får våra deltagare hjälp i att träna den egna förmågan att skapa förutsättningar för att klara av sin vardag. Trivsel, engagemang och samhörighet för och mellan de boende är något vi lägger stor vikt vid. Vi bedriver kontinuerligt ett motiverande arbete för att minska våra deltagares alkohol- och drogkonsumtion och samverkar dagligen med interna och externa aktörer som deltagarna har anknytningar till. Att vara vikarie hos oss innebär att gör du skillnad för människor i utsatta livssituationer samtidigt som du får meriterande erfarenhet av socialt arbete.

Som vikarie ger du daglig tillsyn och insatser, både internt och externt, utifrån deltagarnas behov och förutsättningar. Du arbetar med kontaktmannaskap och utgår från individuella genomförandeplaner.  I tjänsten ingår också ett administrativt ansvar för daglig dokumentation och uppföljningsrapporter.

Om dig
Du kommer bli en trygghet för deltagarna på boendet, därför behöver du ha förmågan att skapa en lugn och positiv atmosfär. Du är en inkännande person och har lätt för att skapa relationer. Eftersom klienterna har varierande behov och förutsättningar krävs det att du är stresstålig och flexibel med god problemlösningsförmåga. Du har en personlig mognad och god självinsikt samt gillar att jobba tillsammans med andra, samtidigt som du även är självgående och initiativtagande i ditt uppdrag.Vi söker dig som: 

- Studerar en akademisk utbildning inom det beteendevetenskapliga fältet alternativt är utbildad behandlingspedagog, behandlingsassistent eller liknande.
- Har B-körkort.
- Kan uttrycka dig väl i tal och skrift och har vana av journalföringMeriterande:

- Dokumenterad kunskap om och/eller erfarenhet av arbete med beroendeproblematik, psykisk ohälsa samt funktionsvariationer.
- Erfarenhet av arbete med människor i missbruk och/eller våldsutsatthet.
- ÅP, ASI, lågaffektivt bemötande och/eller MI utbildning.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I enlighet med Stadsmissionens värdegrund har du ett intresse för genus- och jämställdhetsfrågor och vill arbeta utifrån ett normkritiskt perspektiv för ett mänskligare samhälle.Övrigt
Timanställning vid behov. Verksamheten bedrivs dygnet runt med sovande jour. Som timvikarierande behandlingsassistent kan dina arbetspass vara förlagda dag/kväll/helg. 

Välkommen med din ansökan snarast, urval sker löpande!

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Linköpings Stadsmission gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre