Lediga jobb som Naturbruk i Motala

Se lediga jobb som Naturbruk i Motala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Motala som finns hos arbetsgivaren.

Skogligt underhåll av infrastruktur

Vi söker personal till våra röj- och huggarlag med inriktning på skogligt underhåll av infrastruktur. Vi utför jobb åt Vattenfall och SVK m.fl. i form av röjning, fällning och grensågning i deras kraftledningar. Jobben utförs främst i områdena runt Östergötland, Sörmland, Västmanland, Stockholm, Uppsala. Jobben innebär vissa resor och traktjobb förekommer. Jobbet är fritt och bygger på mycket frihet under ansvar där den anställda inte har något fast ... Visa mer
Vi söker personal till våra röj- och huggarlag med inriktning på skogligt underhåll av infrastruktur.


Vi utför jobb åt Vattenfall och SVK m.fl. i form av röjning, fällning och grensågning i deras kraftledningar.


Jobben utförs främst i områdena runt Östergötland, Sörmland, Västmanland, Stockholm, Uppsala. Jobben innebär vissa resor och traktjobb förekommer.


Jobbet är fritt och bygger på mycket frihet under ansvar där den anställda inte har något fast schema utan man är relativt fri att planera sin egen arbetstid (tjänsten är dock på heltid).


För dig som är intresserad; kontakta oss via mail.


Krav: Körkort.


Meriterande: Röjsågskörkort, motorsågskörkort, ESA, HLR-utbildad, vana att jobba med röjsåg. Visa mindre

Avdelningschef inom skog och mark

Ansök    Apr 22    Vattenfall AB    Arbetsledare, skogsbruk
Företagsbeskrivning Vattenfall Services Nordic AB bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för energi- och elanläggningar. Vi utvecklar Sveriges energiinfrastruktur för att skapa en hållbar framtid där vi hittar nya innovationer som bidrar till ett fossilfritt samhälle. Vi jobbar med många olika kunder och leverantörer som innebär stora investeringar för energiomställningen. Med oss arbetar du i en samhällsviktig verksamhet och ser till allt fun... Visa mer
Företagsbeskrivning


Vattenfall Services Nordic AB bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för energi- och elanläggningar. Vi utvecklar Sveriges energiinfrastruktur för att skapa en hållbar framtid där vi hittar nya innovationer som bidrar till ett fossilfritt samhälle. Vi jobbar med många olika kunder och leverantörer som innebär stora investeringar för energiomställningen. Med oss arbetar du i en samhällsviktig verksamhet och ser till allt fungerar.

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!




Jobbeskrivning


Vill du bli en viktig del av energiomställningen? Vattenfall Services är Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi- och elkraftsområdet och vi utvecklar Sveriges energiinfrastruktur! Vill du jobba med oss. Nu söker vi en Avdelningschef till vårt affärsområde Skog, Mark och Miljö.
Avdelning Skog och Mark Syd jobbar primärt inom områdena projektledning, markförhandling och intrångsvärdering kopplat till infrastrukturprojekt. Vi jobbar mot en rad olika kunder men främst mot olika elnätsägare och kraftproducenter.
I rollen som Avdelningschef har du ansvar för den dagliga verksamheten och dem projekt som avdelningen hanterar. Utöver det operativa har du som chef även ansvar för personal, kvalité, arbetsmiljö och ekonomin. Avdelningen består av ca 14 medarbetare placerade i Götaland och södra Svealand. Resor kommer därför ingår i tjänsten.
Du rapporterar till affärsområdeschefen och ingår även i affärsområdets ledningsgrupp. Som en medlem i vår ledningsgrupp kommer du arbeta med strategiska frågeställningar och gemensamt verka för utveckling av medarbetarskapet, ledarskapet, verksamheten och affärerna.
Exempel på arbetsuppgifter:
Ansvara för personal- och resursplanering, samt för ledning och styrning.
Arbeta med ständiga förbättringar och vara uppdaterad nya tjänster och arbetssätt.
Ansvar för att hålla en god kunddialog och utveckla befintliga och nya affärer.
Vara delaktig i upphandlingar, godkänna anbud och avtal enligt befogenhetsförteckning.
Ekonomiskt ansvar; upprätta budget, genomföra verksamhetsplanering och uppföljning samt analyser av den löpande verksamheten, resultatuppföljning.
Arbetsmiljöansvar enligt delegering samt ansvar för tillämpning av miljö- och kvalitetssystem.



Vi erbjuder ett utmanande och varierande arbete i en organisation som präglas av stark säkerhetskultur, affärsmässighet, kreativitet och samarbete.




Kravspecifikation


Vi söker dig som har ett coachande ledarskap och god kommunikativ förmåga. Avdelningens medarbetare är placerade på olika orter och jobbar i olika projekt. Som ledare är du därför inkluderande och sammanhållande i ditt ledarskap. Du tycker att det är viktigt med engagemang och gemenskap där man delar med sig av sina erfarenheter.
Du som person är lösningsorienterad och resultatdriven så att våra affärer samt verksamhet hela tiden rör sig fram åt och utvecklas. Du är trygg i ditt ledarskap och ditt affärsdriv. Du är lyhörd, tydlig och har en bra samarbetsförmåga.
Vi vet att du kommer utvecklas tillsammans med oss. Men vi ser gärna att du redan har:?
Lägst en eftergymnasial utbildning inom området fastighetsrätt eller skog
Ett par års erfarenhet av arbetsledning och ledarskap
Arbetslivserfarenhet av skogligt underhåll och/eller markåtkomstfrågor inom skog och mark
Arbetslivserfarenhet av att driva affärer med kundkontakt
En god administrativ förmåga och vana att arbeta processinriktat
Körkort (B), det är ett krav
Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift





Ytterligare information


Vi erbjuder
Efter flera decennier i energibranschen vet vi att våra medarbetare är vår viktigaste och mest värdefulla tillgång. Därför erbjuder vi dig en varierande arbetsvardag med stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling. Vi är en stor och trygg arbetsgivare som ändå känns familjär där medarbetarnas säkerhet, välmående och samarbete är viktiga delar av vår företagskultur!
Hos Vattenfall Services kan du göra skillnad och tillsammans tar vi ansvar för en hållbar energiomställning, tillsammans ger vi kraft åt ett fossilfritt liv.
Är du nyfiken på dina framtida kollegor? Läs mer här:?Dina kollegor - Vattenfall SE?
Nyfiken på att följa vår vardag? Följs oss på sociala medier!
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
Placeringsort
Vi söker någon i antingen Borås, Jönköping, Motala, Norrköping eller Trollhättan. Vänligen ange önskad placeringsort i din ansökan.
Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta ansvarig rekryterande chef Mia Eriksson, 070-671 22 20. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare Malin Malmsten, 073-587 73 71.
Fackliga representanter för denna tjänst är Caroline Trogen Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00
Känns detta som ett jobb för dig? Du är varmt välkommen med din ansökan senast den 12 maj 2024!?
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
Då säkerheten för Vattenfall och dess anställda är avgörande kommer vi innan varje anställning genomföra en ”pre-employment screening”. Dessa kontroller baseras på din roll som du kommer att fylla inom Vattenfall. Kontrollerna kommer att utföras av en tredje part, Validata.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Visa mindre

Trädgård o park arbetare

Söker trädgård o park arbetare. Gräsklippning, trimning häckklippning mm. sedvanliga arbeten i trädgård med handklippare, åkgräsklippare, trimning, röjsågning av ogräs o sly. Gärna med erfarenhet men självgående person som tar ansvar för kunden och kan se det lilla extra som behövs. Körkort är krav Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.... Visa mer
Söker trädgård o park arbetare. Gräsklippning, trimning häckklippning mm. sedvanliga arbeten i trädgård med handklippare, åkgräsklippare, trimning, röjsågning av ogräs o sly. Gärna med erfarenhet men självgående person som tar ansvar för kunden och kan se det lilla extra som behövs. Körkort är krav




Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Vi söker trädklättrare/Arborist

Ansök    Mar 11    RMV Skog AB    Arborist/Trädvårdare
Vi fortsätter att växa och söker fler duktiga skogsarbetare och trädklättrare. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i skogen. Arbetsuppgifter: Trädsäkring av kraftledning och järnväg Sektionfällning Trädbeskärning Krav Tidigare erfarenhet Svenska i tal och skrift Motorsågskörkort AB RMV Skog AB Är ett företag verksamma inom underhåll av kraftledningsgator, järnvägar samt grönytor runt om Sverige. Vi är 22 medarbetare på företaget.... Visa mer
Vi fortsätter att växa och söker fler duktiga skogsarbetare och trädklättrare.
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i skogen.
Arbetsuppgifter:
Trädsäkring av kraftledning och järnväg
Sektionfällning
Trädbeskärning

Krav
Tidigare erfarenhet
Svenska i tal och skrift
Motorsågskörkort AB



RMV Skog AB Är ett företag verksamma inom underhåll av kraftledningsgator, järnvägar samt grönytor runt om Sverige.
Vi är 22 medarbetare på företaget. Visa mindre

Säsongsanställning Trädgårdsskötsel

Till kommande säsong söker vi nu ett antal nya medarbetare som vill vara en del av vårt team. Vi är idag 13 medarbetare som trivs med varandra och gillar att hjälpa kunderna. Våra kunder är privatpersoner, företag, föreningar, mm. Alla som uppskattar ett väl utfört arbete! Vad gör vi då? Vi klipper gräs, klipper häckar, rensar ogräs, planterar, utför trädgårdsanläggningar, mm. Kort sagt allt man kan göra i och med en trädgård. Om du tycker detta låter som ... Visa mer
Till kommande säsong söker vi nu ett antal nya medarbetare som vill vara en del av vårt team. Vi är idag 13 medarbetare som trivs med varandra och gillar att hjälpa kunderna. Våra kunder är privatpersoner, företag, föreningar, mm. Alla som uppskattar ett väl utfört arbete!
Vad gör vi då? Vi klipper gräs, klipper häckar, rensar ogräs, planterar, utför trädgårdsanläggningar, mm. Kort sagt allt man kan göra i och med en trädgård.
Om du tycker detta låter som ett roligt jobb och skulle vilja vara en del av det under detta år så tveka inte att kontakta oss. Visa mindre

skogsarbetare till lokalnät

Ansök    Dec 8    RMV Skog AB    Skogsarbetare, röjning
Vi behöver ytligare rekrytera personal till oss inför vinter. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av skogsarbete. RMV SKOG är ett företag specialiserade på Kraftledningsunderhåll och vår arbetsplats är hela Sverige vi är för närvarande 16 medarbetare. Visa mer
Vi behöver ytligare rekrytera personal till oss inför vinter.
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av skogsarbete.
RMV SKOG är ett företag specialiserade på Kraftledningsunderhåll och vår arbetsplats är hela Sverige vi är för närvarande 16 medarbetare. Visa mindre

Skogsarbetare sökes, Gävle

Ansök    Okt 12    RMV Skog AB    Skogsarbetare, röjning
Vi söker personal till Gävle RMV Skog söker nu skogsarbetare till Gävle för underhåll av ledningsgator . Vi utför jobb i ett stort geografiskt område så du som sökande behöver nödvändigtvis inte vara bosatt i Gävle. Geografiskt område: Gästrikland, Uppland, Bergslagen, Hälsingland RMV-skog är ett litet och modernt skogsföretag som huvudsakligen jobbar mot elkraftbranschen. Vi försöker ständigt att ligga i framkant inom nyteknik och innovation med högt st... Visa mer
Vi söker personal till Gävle
RMV Skog söker nu skogsarbetare till Gävle för underhåll av ledningsgator . Vi utför jobb i ett stort geografiskt område så du som sökande behöver nödvändigtvis inte vara bosatt i Gävle.
Geografiskt område: Gästrikland, Uppland, Bergslagen, Hälsingland


RMV-skog är ett litet och modernt skogsföretag som huvudsakligen jobbar mot elkraftbranschen. Vi försöker ständigt att ligga i framkant inom nyteknik och innovation med högt ställda miljömål som genomsyrar hela verksamheten. För att lyckas hos oss är dina personliga egenskaper det viktigaste.


Vem är du?
Du har erfarenhet av skogsarbete (A,B,C körkort motorsåg är meriterande).
Du är ansvarstagande och självgående.
Du har ett öppet sinnelag för ny teknik och utveckling.
Du talar och skriver svenska obehindrat.





Stationeringsort: Gävle


Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
www.rmvskog.se Visa mindre

Homestead and Permaculture helpworker

We are in need of an extra hand in and around the house and homestead. Our homestead is goal oriented in producing products which at a later point will be sold to local customers. The garden is being converted according to permaculture principles. Therefore we require basic garden skills when handling tools for tasks like digging and planting, raking grass and leaves, sowing and harvesting. The house is undergoing renovations and outhouses are under cons... Visa mer
We are in need of an extra hand in and around the house and homestead.
Our homestead is goal oriented in producing products which at a later point will be sold to local customers.

The garden is being converted according to permaculture principles. Therefore we require basic garden skills when handling tools for tasks like digging and planting, raking grass and leaves, sowing and harvesting. The house is undergoing renovations and outhouses are under construction, and help of someone with carpenter skills are also greatly appreciated. Our home is also housing children and several animals who will benefit from additional care.

The employee is going to learn a skillset of permaculture principles and concepts of landscape design which will be of high quality for raising animals and growing crops under best circumstances for production with an ecological sustainable mindset. Visa mindre

Vi Söker skogsarbetare

Vi söker 4 nya medarbetare till vårt kontor i Gävle. RMV SKOG är ett företag specialiserade på Kraftledningsunderhåll och vår arbetsplats är hela Sverige vi är för närvarande 16 medarbetare. Vem är du? Du har erfarenhet av skogsarbete Du har motorsågskörkort ABC Motorsågskort D är meriterande B-körkort är krav Vad erbjuder vi? Branschledande lön och villkor En stabil arbetsgivare Goda karriärmöjligheter inom företaget Vi ser fram emot din ansökan !... Visa mer
Vi söker 4 nya medarbetare till vårt kontor i Gävle.
RMV SKOG är ett företag specialiserade på Kraftledningsunderhåll och vår arbetsplats är hela Sverige vi är för närvarande 16 medarbetare.
Vem är du?
Du har erfarenhet av skogsarbete
Du har motorsågskörkort ABC
Motorsågskort D är meriterande
B-körkort är krav

Vad erbjuder vi?
Branschledande lön och villkor
En stabil arbetsgivare
Goda karriärmöjligheter inom företaget

Vi ser fram emot din ansökan ! Visa mindre

Senior Trädgårdsmedarbetare

Brinner du för allt som har med trädgårdsarbete att göra? Då kanske just du är vår nya stjärna! Arbetet innebär allt förekommande trädgårdsarbete såsom häckklippning, gräsklippning, trädbeskärning etc. Vi utför de flesta arbeten hos privatpersoner men även uppdrag hos företag, bostadsrättsföreningar etc. Arbetet omfattar Motala, Mjölby och Linköping. Visa mer
Brinner du för allt som har med trädgårdsarbete att göra? Då kanske just du är vår nya stjärna!


Arbetet innebär allt förekommande trädgårdsarbete såsom häckklippning, gräsklippning, trädbeskärning etc.


Vi utför de flesta arbeten hos privatpersoner men även uppdrag hos företag, bostadsrättsföreningar etc.


Arbetet omfattar Motala, Mjölby och Linköping. Visa mindre

Djursjukskötare/djurvårdare på utökad nivå sökes

Ansök    Apr 15    Eköns Smådjursklinik AB    Djurvårdare
Vi söker dig som är: - utbildad djursjukskötare eller djurvårdare, med erfarenhet av arbete på djurklinik/djursjukhus - ambitiös och brinner för djursjukvård - öppen, trevlig och social person - gillar att arbeta i team och har lätt för att samarbeta - stresstålig och flexibel, kan hantera flera bollar i luften - arbetar strukturerat och har lätt för att prioritera och planera arbetet - professionell i ditt bemötande av djur och djurägare - van vid... Visa mer
Vi söker dig som är:
- utbildad djursjukskötare eller djurvårdare, med erfarenhet av arbete på djurklinik/djursjukhus
- ambitiös och brinner för djursjukvård
- öppen, trevlig och social person
- gillar att arbeta i team och har lätt för att samarbeta
- stresstålig och flexibel, kan hantera flera bollar i luften
- arbetar strukturerat och har lätt för att prioritera och planera arbetet
- professionell i ditt bemötande av djur och djurägare
- van vid receptionsarbete och har kassavana
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är receptionsarbete, journalhantering, assistera veterinären vid behandlingar, postoperativ vård, bemöta kunder både på plats och via telefon, tvätt och städning, utrustning- och instrumenthantering samt försäljning av medicinskt foder.


Din anställning påbörjas med provanställning eller visstidsanställning upp till 6 månader. Tillträde snarast. Lönen grundas på utbildnings- och erfarenhetsnivå. Visa mindre

Medarbetare till vårt trädgårdsteam

Vi söker nu nya medarbetare till vår trädgårdsenhet. Upptagningsområdet är Motala, Mjölby, Vadstena och Linköping med omnejd. Arbetet består av sedvanliga trädgårdsuppgifter ex; trädbeskärning, häckklippning, gräsklippning ansning av rabatter etc. Vi söker dig som är van att ta egna initiativ, är självgående och tycker om direkta kundkontakter. Du har ett starkt driv och god kundservice är ett naturligt inslag för dig. Det är främst privatpersoner som köpe... Visa mer
Vi söker nu nya medarbetare till vår trädgårdsenhet. Upptagningsområdet är Motala, Mjölby, Vadstena och Linköping med omnejd.
Arbetet består av sedvanliga trädgårdsuppgifter ex; trädbeskärning, häckklippning, gräsklippning ansning av rabatter etc.
Vi söker dig som är van att ta egna initiativ, är självgående och tycker om direkta kundkontakter. Du har ett starkt driv och god kundservice är ett naturligt inslag för dig.
Det är främst privatpersoner som köper dessa tjänster, vilket innebär många och trevliga möten med våra kunder.
Varmt välkommen med din intresseanmälan! Visa mindre

Senior Trädgårdsmedarbetare

Brinner du för allt som har med trädgårdsarbete att göra? Då kanske just du är vår nya stjärna! Arbetet innebär allt förekommande trädgårdsarbete såsom häckklippning, gräsklippning, trädbeskärning etc. Vi utför de flesta arbeten hos privatpersoner men även uppdrag hos företag, bostadsrättsföreningar etc. Arbetet omfattar Motala, Mjölby och Linköping. Visa mer
Brinner du för allt som har med trädgårdsarbete att göra? Då kanske just du är vår nya stjärna!


Arbetet innebär allt förekommande trädgårdsarbete såsom häckklippning, gräsklippning, trädbeskärning etc.


Vi utför de flesta arbeten hos privatpersoner men även uppdrag hos företag, bostadsrättsföreningar etc.


Arbetet omfattar Motala, Mjölby och Linköping. Visa mindre

Säsongsjobb, Gräsklippning

Till säsongen 2023 söker vi personal som vill klippa gräset hos våra kunder. Vi klipper gräset åt cirka 300 kunder varje säsong och som gräsklipparförare utför man denna tjänst. Arbetet är fritt under eget ansvar och det viktiga hos våra medarbetare är att man är hjälpsam, tycker om att ha kontakt med kunder, har en vilja att lära sig. Har man inte erfarenheten så hjälper vi till med utbildning och säkerställer att man får det som behövs för att kunna hjäl... Visa mer
Till säsongen 2023 söker vi personal som vill klippa gräset hos våra kunder. Vi klipper gräset åt cirka 300 kunder varje säsong och som gräsklipparförare utför man denna tjänst.
Arbetet är fritt under eget ansvar och det viktiga hos våra medarbetare är att man är hjälpsam, tycker om att ha kontakt med kunder, har en vilja att lära sig. Har man inte erfarenheten så hjälper vi till med utbildning och säkerställer att man får det som behövs för att kunna hjälpa kunderna.
Säsongen startar mitten av april och håller på tills slutet av oktober. Välkommen med din ansökan!
www.solmark.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Skogsarbetare sökes, Gävle

Vi söker personal till Gävle RMV Skog söker nu skogsarbetare till Gävle för underhåll av ledningsgator. Vi utför jobb i ett stort geografiskt område så du som sökande behöver nödvändigtvis inte vara bosatt i Gävle. Geografiskt område: Gästrikland, Uppland, Bergslagen, Hälsingland RMV-skog är ett litet och modernt skogsföretag som huvudsakligen jobbar mot elkraftbranschen. Vi försöker ständigt att ligga i framkant inom nyteknik och innovation med högt stä... Visa mer
Vi söker personal till Gävle
RMV Skog söker nu skogsarbetare till Gävle för underhåll av ledningsgator. Vi utför jobb i ett stort geografiskt område så du som sökande behöver nödvändigtvis inte vara bosatt i Gävle.
Geografiskt område: Gästrikland, Uppland, Bergslagen, Hälsingland


RMV-skog är ett litet och modernt skogsföretag som huvudsakligen jobbar mot elkraftbranschen. Vi försöker ständigt att ligga i framkant inom nyteknik och innovation med högt ställda miljömål som genomsyrar hela verksamheten. För att lyckas hos oss är dina personliga egenskaper det viktigaste.


Vem är du?
Du har erfarenhet av skogsarbete (A,B,C körkort motorsåg är meriterande).
Du är ansvarstagande och självgående.
Du har ett öppet sinnelag för ny teknik och utveckling.
Du talar och skriver svenska obehindrat.
B-körkort är krav.



Stationeringsort: Gävle


Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
www.rmvskog.se Visa mindre

Säsongsarbetare - Yttre skötsel

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen. Nu söker vi me... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Nu söker vi medarbetare som kan förstärka vår verksamhet under perioden april till september.

Som medarbetare i våra skötselteam kommer du att få ett mångsidigt jobb där du främst arbetar med yttre skötsel, så som gräsklippning, ogräsrensning, häckklippning men även med städning av trappuppgångar och miljörum. Detta är ett jobb för dig som tycker om att vara ute och har ett genuint trädgårdsintresse. Hos oss är datorn och mobiltelefonen självklara arbetsredskap och varje arbetsorder hanteras digitalt.

Eftersom du dagligen kommer träffa mycket människor, ställs det krav på att du är både social och professionell samt brinner för att leverera riktigt bra service till våra kunder – mestadels de boende i bostadsrättsföreningarna. 

Är det här du?

Just nu söker vi personer som gärna har erfarenhet från fastighetsskötaryrket sedan tidigare. Du är praktiskt lagd, gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende.

Utbildning och tidigare erfarenhet inom trädgårdsarbete är meriterande men inget krav. Då vi arbetar med maskiner och motordrivna trädgårdsredskap är det en fördel om du har maskinvana sedan tidigare. 

Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och i samarbete med ett team och du har lätt för att kommunicera både i gruppen och med kunder. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Placering i Motala men arbete på andra orter kan förekomma. B-körkort för manuell växellåda är ett krav för denna tjänst. I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. 

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Lediga jobb, senast 2023-02-28, vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

För frågor är du välkommen att kontakta gruppchef Jimmy Thun,  [email protected]

 

 

 

 


Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss? Se gärna vår film.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Driftarbetare säsongsanställning

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Tekniska serviceförvaltningen genomför varje dag samhällsviktigt arbete som att sköta gator, parker, fastigheter och idrottsanläggningar, städa, laga mat, hämta sopor, leverera vatte... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Tekniska serviceförvaltningen genomför varje dag samhällsviktigt arbete som att sköta gator, parker, fastigheter och idrottsanläggningar, städa, laga mat, hämta sopor, leverera vatten och rena avlopp. Förvaltningens mål är att leverera rätt tjänst till rätt kvalité utifrån kundernas behov.

Vi ska garantera att medborgarna i kommunen får den service som var och en behöver i livets olika skeden. Vårt arbete ska utföras så att medborgarnas intresse och behov sätts i centrum.

ARBETSUPPGIFTER
Hos oss kommer du att arbeta med skötsel och underhåll av kommunens allmänna platsmark, exempelvis grönområden, parker, gator och cykelvägar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som vill jobba som säsongsanställd och vill vara med och bidra till en trevlig och funktionell utemiljö att vistas i för kommunens invånare och besökare.

Du är en energisk, ansvarsfull och flexibel person som ser möjligheter istället för hinder. Samarbete med andra är en självklarhet, du gillar ordning och reda och du tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. Datorer och smartphones är självklara verktyg i vår verksamhet så du behöver ha tillräckliga digitala kunskaper för att känna dig bekväm med användandet av dessa.

Du ska:
Behärskar svenska i tal och skrift
Innehar B körkort för manuell växellåda
Erfarenhet av grönyteskötsel

Det är meriterande om du har:
Trädgårdsutbildning
Arbete på väg-utbildning
Tidigare erfarenhet av sommarblommor/perenner samt växtkännedom
Erfarenhet av grönytemaskiner såsom trimmer, handgräsklippare och häcksax
Erfarenhet av körning med större åkgräsklippare/redskapsbärare/traktor
Kunskap om beskärning av träd och buskar

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Visa mindre

Skötselarbetare till Motala- Säsongen 2023

DITT NYA ARBETE Vi söker skötselarbetare med erfarenhet till Motala. Arbetsuppgifterna består av yttreskötselarbete som t ex gräsklippning, häckklippning, ogräsrensning sophantering mm. Anställningen är heltid, säsongsanställning april-september. Lön enligt kollektivavtal. VEM ÄR DU Du bör vara en serviceinriktad och självgående person som är mån om att utföra ett bra arbete. Vi söker dig med hög arbetsvilja som är redo att ta i. Du har god förmåga att s... Visa mer
DITT NYA ARBETE
Vi söker skötselarbetare med erfarenhet till Motala. Arbetsuppgifterna består av yttreskötselarbete som t ex gräsklippning, häckklippning, ogräsrensning sophantering mm.

Anställningen är heltid, säsongsanställning april-september. Lön enligt kollektivavtal.

VEM ÄR DU
Du bör vara en serviceinriktad och självgående person som är mån om att utföra ett bra arbete. Vi söker dig med hög arbetsvilja som är redo att ta i. Du har god förmåga att samarbeta i grupp, samtidigt som du har en egen drivkraft och kan jobba självständigt.

Vi lägger stor vikt på personligt engagemang och samarbetsförmåga.

KRAV
Du bör ha en relevant utbildning inom området, minst 1:årig gymnasial trädgårdsutbildning eller TCYK YB1. Du har god fysik då arbetet är fysiskt krävande.

B-körkort är ett krav.

MERVÄRDE
Branschspecifika kurser/utbildningar samt yrkeserfarenhet är önskvärt.

KONTAKT OCH ANSÖKAN
För mer information om Green Östergötland titta på vår digitala broschyr https://www.sebroschyr.se/Green_Ostergotland/WebView/ eller gå in på vår hemsida https://greenostergotland.se/. Det går också bra att kontakta Green Östergötland via mail [email protected].

Skicka din ansökan senast 2023-02-28, men gärna så snart som möjligt då tillsättning sker löpande.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Senior Trädgårdsmedarbetare

Brinner du för allt som har med trädgårdsarbete att göra? Då kanske just du är vår nya stjärna! Arbetet innebär allt förekommande trädgårdsarbete såsom häckklippning, gräsklippning, trädbeskärning etc. Vi utför de flesta arbeten hos privatpersoner men även uppdrag hos företag, bostadsrättsföreningar etc. Arbetet omfattar Motala, Mjölby och Linköping. Visa mer
Brinner du för allt som har med trädgårdsarbete att göra? Då kanske just du är vår nya stjärna!


Arbetet innebär allt förekommande trädgårdsarbete såsom häckklippning, gräsklippning, trädbeskärning etc.


Vi utför de flesta arbeten hos privatpersoner men även uppdrag hos företag, bostadsrättsföreningar etc.


Arbetet omfattar Motala, Mjölby och Linköping. Visa mindre

Kyrkogårdslagbas

Svenska kyrkan, Borensbergs pastorat, söker Kyrkogårdslagbas, tillsvidareanställning 100% Vi söker två schyssta kyrkogårdslagbasar till Borensbergs pastorat. Du som söker har gröna fingrar och vill skapa fantastiska miljöer på våra kyrkogårdar tillsammans med dina kollegor. Här har du möjlighet att utföra ett viktigt arbete som har stor betydelse för väldigt många. Som lagbas leder och fördelar du arbetet inom ditt lag samtidigt som du själv deltar i det d... Visa mer
Svenska kyrkan, Borensbergs pastorat, söker
Kyrkogårdslagbas,
tillsvidareanställning 100%
Vi söker två schyssta kyrkogårdslagbasar till Borensbergs pastorat. Du som söker har gröna fingrar och vill skapa fantastiska miljöer på våra kyrkogårdar tillsammans med dina kollegor. Här har du möjlighet att utföra ett viktigt arbete som har stor betydelse för väldigt många.
Som lagbas leder och fördelar du arbetet inom ditt lag samtidigt som du själv deltar i det dagliga arbetet på kyrkogårdarna, ett arbete som kan handla om till exempel gräsklippning, trimning, plantering, rensning och snöskottning.
Du är strukturerad och ser möjlighet till utveckling och förbättring och ser till att det lilla extra blir gjort för att skapa bästa möjliga miljö för våra besökare. Kyrkogården är för många en plats för sorg och att vi som arbetar här lägger det lilla extra i allt vi gör har stor betydelse för den som besöker oss.
Du som söker
Har en teoretisk utbildning inom grönyteskötsel och har några års praktisk erfarenhet.
Har gärna någon form av erfarenhet från ledarskap.
Har en god fysik och tycker om att arbeta utomhus.
Körkort B krävs och gärna BE. Egen bil är en förutsättning för arbetet.
Datorvana, då gravböcker och viss kommunikation och tidsrapportering inom pastoratet sköts elektroniskt.

Dina arbetsuppgifter
Planering och fördelning av arbetet inom ditt lag. Kontakt med entreprenörer och leverantörer. Skötsel, drift och underhåll av kyrkogårdar, fastigheter och kyrkor.
Dina egenskaper
Vi söker dig med goda ledarkunskaper och några års erfarenhet av grönyteskötsel som trivs med att arbeta utomhus och har god fysik. Du är flexibel och kan arbeta både enskilt och i grupp. Du har initiativförmåga och gott omdöme. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad. Du har ett gott bemötande och en god social förmåga.
Svenska kyrkan
Vi ser det som en självklarhet att du är medlem i Svenska kyrkan och delar kyrkans tro och kyrkan värderingar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Om Borensbergs pastorat
Borensbergs pastorat består av församlingarna Aska, Borensberg, Fornåsa, Godegård, Klockrike, Tjällmo och Västra Ny. Borensbergs pastorat förvaltar 16 kyrkor och kyrkogårdar samt övriga fastigheter, bland annat församlingshem. Till största delen består pastoratet av landsbygden runt Motala och pastoratets största ort är Borensberg,där administrationen är samlad. Pastoratet har ca 12.200 invånare och av dessa är 71,8% kyrkotillhöriga. Organisationen, som består av cirka 45 helårsanställda, leds av kyrkoherden och ledningsgruppen.
Kyrkogårds- och fastighetsenheten består i dag av 10 helårsanställda samt 10 säsongsanställda, och vår kyrkogårdschef, som blir din närmaste chef.
Tillträde
100% tillsvidareanställning med tillträde snarast eller efter överenskommelse.
Kontaktperson
Ingemar Törnroth, samordnare, telefon: 0141-203346
Ilona Degermark, kyrkoherde, telefon: 0141-203310
Facklig kontakt Kommunal Region Östergötland, [email protected]
Ansökan
Skicka din ansökan innehållande personligt brev, meritförteckning, referenser samt löneanspråk. Urval sker löpande, dock senast 23/1 2022
Vi tar endast emot ansökan per e-post: [email protected]
Vänligen ange "Lagbas” i ämnes raden till din ansökan.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Djursjukskötare/djurvårdare på utökad nivå sökes

Ansök    Okt 16    Eköns Smådjursklinik AB    Djurvårdare
Vi söker dig som är: - utbildad djursjukskötare eller djurvårdare, med erfarenhet av arbete på djurklinik/djursjukhus - ambitiös och brinner för djursjukvård - öppen, trevlig och social person - gillar att arbeta i team och har lätt för att samarbeta - stresstålig och flexibel, kan hantera flera bollar i luften - arbetar strukturerat och har lätt för att prioritera och planera arbetet - professionell i ditt bemötande av djur och djurägare - van vid... Visa mer
Vi söker dig som är:
- utbildad djursjukskötare eller djurvårdare, med erfarenhet av arbete på djurklinik/djursjukhus
- ambitiös och brinner för djursjukvård
- öppen, trevlig och social person
- gillar att arbeta i team och har lätt för att samarbeta
- stresstålig och flexibel, kan hantera flera bollar i luften
- arbetar strukturerat och har lätt för att prioritera och planera arbetet
- professionell i ditt bemötande av djur och djurägare
- van vid receptionsarbete och har kassavana
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är receptionsarbete, journalhantering, assistera veterinären vid behandlingar, postoperativ vård, bemöta kunder både på plats och via telefon, tvätt och städning, utrustning- och instrumenthantering samt försäljning av medicinskt foder.


Din anställning påbörjas med provanställning eller visstidsanställning upp till 6 månader. Tillträde snarast. Lönen grundas på utbildnings- och erfarenhetsnivå. Visa mindre

Säljare – Växtodling & Lantbruk, region öst - TIMAC AGRO

Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi växer och behöver rekrytera flera nya säljare över hela landet! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker! Om oss I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovati... Visa mer
Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi växer och behöver rekrytera flera nya säljare över hela landet! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker!
Om oss
I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. TIMAC AGROs uppdrag i Sverige är att tillhandahålla innovativa produkter som genererar en högre skörd och därmed utvecklar svenskt lantbruk. Vi ska vara det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering och växtnäring i Sverige. Vi delar alla samma vision – Att driva jordbruket framåt på ett hållbart sätt, samtidigt som miljön respekteras.
Grundforskningen kring biostimulans har gjorts på universitet runtom i världen sedan 1930-talet och därför vet man att vissa naturliga substanser fungerar för olika syften. Produktutveckling och kommersialisering av vetenskapligt framtagna patent är en av Rouillerkoncernens grundstenar. De färdiga produkterna har testats i mängder av försök runtom i Europa och sedan 2017 även i Sverige.
Om rollen
Som säljare på TIMAC AGRO har du en viktig roll i företaget och i den resa som lantbrukssverige nu gör. Inom ditt säljområde arbetar du främst med nya kunder och vi ser därför att ditt personliga driv och dina ambitioner kommer vara en nyckelframgång i denna rollen. På TIMAC AGRO säljer vi inte bara produkter utan vi fokuserar på rådgivning och hur våra produkter kan hjälpa lantbrukare att maximera sin ekonomiska avkastning. Rådgivning till våra kunder blir därför en naturlig del av ditt arbete. Du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling och du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en flexibel tjänst med mycket frihet och eget ansvar. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Då tjänsten innebär resor dagligen i ditt säljområde kommer du att få tjänstebil.
Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Vi arbetar dessutom löpande med personlig utveckling inom försäljning. I vår organisation finns gott om säljstöd, både i form av erfarna kollegor, rutiner, mallar, säljstödssystem, säljcoachning och administration. Det finns alltid någon tillgänglig för att bolla svåra frågor ett telefonsamtal bort!
”Som fältsäljare på Timac arbetar du med att utveckla lantbruket i Sverige. Förståelse för lantbrukarens vardag, rådgivning, relationer och att få se hur våra produkter förbättrar skörden med uppföljning är så kul!
Jag planerar själv min dag, sätter upp mål och har kul på vägen” //Ronny
Kvalifikationer
Antingen har du flera års praktisk lantbrukserfarenhet, annan yrkeserfarenhet inom den gröna näringen eller eftergymnasial examen som exempelvis agronom, lantmästare, hortonom eller agrotekniker tillsammans med relevant yrkeserfarenhet. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch eller med lantbrukare som kundgrupp. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga.
Du är utåtriktad och duktig på att skapa och upprätthålla relationer. I dialogen med dina kunder är du rådgivande, relationsskapande och inger förtroende.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.
Du utgår från hemmakontor och besöker kunder inom region öst vilket inkluderar Södermanlands län, Kronobergs län och Kalmar län. Du kommer att bli tilldelad ett distrikt beroende på vart i regionen du bor och det finns flera säljare i regionen.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Agne Johansson, Regionchef och Försäljningsansvarig Öst/Norr på 0720-50 99 69.
Vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Antingen utbildning eller erfarenhet av lantbruk/gröna näringen
B-körkort
Mycket god svenska

Meriterande
Tidigare erfarenhet av försäljning inom branschen eller lantbrukare som kundgrupp

Om arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Visa mindre

Produktspecialist till Zehnder Group

Vill du jobba med att ta fram nya tekniska lösningar, ha en nyckelroll i ett branschledande företag och få chansen att vara med och utforma din nästa tjänst inom produktutveckling? Trivs du med att arbeta projektbaserat med många kontaktytor, är duktig på att samarbeta och har ett stort eget driv? Då kan rollen som Produktspecialist på Zehnder Group vara något för dig. Läs mer nedan, vi ser fram emot din ansökan! Om Zehnder Group Zehnder Group omsätter ca... Visa mer
Vill du jobba med att ta fram nya tekniska lösningar, ha en nyckelroll i ett branschledande företag och få chansen att vara med och utforma din nästa tjänst inom produktutveckling? Trivs du med att arbeta projektbaserat med många kontaktytor, är duktig på att samarbeta och har ett stort eget driv? Då kan rollen som Produktspecialist på Zehnder Group vara något för dig. Läs mer nedan, vi ser fram emot din ansökan!

Om Zehnder Group
Zehnder Group omsätter ca 7 miljarder kronor och har 25 försäljningsorganisationer, 3 550 anställda och 14 produktionsanläggningar världen över. Zehnder Group Motala AB är moderbolaget för enheten Clean Air Solutions och är ledande tillverkare av luftreningsaggregat för rening av skadliga partiklar i arbetsmiljö, främst för industri och lagerlokaler. Clean Air Solutions utveckling och produktion är koncentrerade till Motala där produktionsanläggningen har funnits sedan 2008.

Läs mer om företaget här: https://www.zehnder-cleanairsolutions.com/se-sv/

Om tjänsten
Zehnder Clean Air Solution söker nu en driven person som verkar som en brygga mellan produktutveckling, sälj, service och support av företagets luftreningslösningar. Du jobbar både med ett helhetsansvar för produkternas livscykel efter lansering, samt jobbar med vägledning och stöttning till företagets sälj- och serviceteam samt produktutvecklingsavdelning.

I rollen som Produktspecialist lyssnar du in, förstår och omsätter kundernas krav till produktutvecklingsteamet. Du arbetar i projektform inom alla delar av produktutveckling.

Internt kommer du att arbeta tvärfunktionellt med att främja samarbetet mellan företagets avdelningar samt att ansvara för att Zehnder Clean Air som bolag tar fram bra lösningar på tekniska frågor och problem. I rollen omvärlds bevakar du också de senaste trenderna inom industri och teknologi. Din roll kommer vara viktig för Zehnders fortsatta utvecklings- och försäljningsframgångar inom luftreningslösningar.

Detta är en ny tjänst vilket ger mycket utrymme för rätt person att få vara med att skapa och komma med egna idéer. Du arbetar med frihet under ansvar där du förväntas att självständigt planera och ansvara för ditt arbete.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Motala som inleds med sex månaders provanställning. Resor som sträcker sig över en eller flera dagar förekommer såväl i Sverige som i Zehnder Groups försäljningsländer.

Din profil
För rollen som Produktspecialist till Zehnder Clean Air Solution söker vi dig som är ingenjör eller har erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har några års arbetslivserfarenhet inom relevant område, gärna inom ventilations-, luftrenings- eller byggbranschen. B- körkort, datorvana samt goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Det är meriterande om du talar ett tredje språk. Kunskap om el och/eller granskning av elunderlag är ett plus, och det är även meriterande om du har erfarenhet av att utbilda och kommunicera tekniska produkter till, sälj eller serviceteam på ett lättbegripligt sätt. Vi ser det som positivt om du har vana av att arbeta projektbaserat.

Du har ett stort eget driv och är van att jobba självständigt samtidigt som du har en bra laganda och ser gruppens mål som lika viktiga som dina egna. Ordning och reda är en självklarhet för dig, och du har en god kommunikativ och pedagogisk förmåga i tal och skrift. Du har en nyfiken approach, testar gärna egna idéer och är duktig på att lösa problem.

Information
I den här rekryteringen samarbetar Zehnder Group med Jefferson Wells, Manpower Group. För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ellinor Hök via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 0722035534.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt! Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt
Placeringsort: Motala
Typ av anställning: Tillsvidareanställning på Zehnder Group
Tillträde: Enligt överenskommelse Visa mindre

Produktionstekniker till Comfortzone

Comfortzone är nu inne i ett spännande skede där de kommer att genomföra stora förändringar i produktionsupplägget då företaget expanderar och utvecklas. Vill du vara med på den resan? Tveka inte att skicka in din ansökan. Urvalet kommer ske löpande och uppdraget önskas påbörja omgående. OM TJÄNSTEN Vi på Acadmeic work söker nu dig vill vara med på Comfortzones resa i rollen som operativ Produktionstekniker. Du kommer att stötta produktionen med att ba... Visa mer
Comfortzone är nu inne i ett spännande skede där de kommer att genomföra stora förändringar i produktionsupplägget då företaget expanderar och utvecklas. Vill du vara med på den resan? Tveka inte att skicka in din ansökan. Urvalet kommer ske löpande och uppdraget önskas påbörja omgående.

OM TJÄNSTEN
Vi på Acadmeic work söker nu dig vill vara med på Comfortzones resa i rollen som operativ Produktionstekniker. Du kommer att stötta produktionen med att balansera flöden och minimera störningar. Arbetet kommer att ske i nära samarbete med deras nuvarande produktionstekniker.

Du erbjuds


* En utvecklande roll i ett spännande företag
* Rena och fräscha lokaler med en behaglig ljudnivå
* En familjär arbetsplats med hjälpande och stöttande kollegor


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
• Vara ett dagligt stöd för att minimera störningar i produktionen

• Effektivisera, automatisera och standardisera produktionen

• Kravställa och granska konstruktionsunderlag ur ett producerbarhets perspektiv

• Specificera behov av fixturer och andra hjälpmedel

• Bygga upp och balansera arbetsstationer

VI SÖKER DIG SOM
Tidigare erfarenhet inom produktionsteknik, med fördel inom tillverkningsindustri samt är/har varit i en produktionsnära roll. Vi ser även att du gärna har erfarenhet av lean production. Utöver detta söker vi dig som har mycket goda kunskaper i svenska.

Som person är du:


* Kommunikativ
* Intiativtagande
* Självgående


#

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Motala


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
ComfortZone är innovatörs verksamheten som är beläget i den vackra sjöstaden Motala. Med ny energieffektiv teknik ligger de i framkant och förser tusentals svenska och utländska hem med hela dess värme och varmvattenbehov med deras frånluftsvärmepumpar. Visa mindre

Parkarbetare

Söker trädgårdsarbetare hos kunder. Gräsklippning, trimning häckklippning mm. sedvanliga arbeten i trädgård med handklippare, åkgräsklippare, trimning, röjsågning av ogräs o sly. Gärna med erfarenhet men självgående person som tar ansvar för kunden och kan se det lilla extra som behövs. Körkort är krav Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina beho... Visa mer
Söker trädgårdsarbetare hos kunder. Gräsklippning, trimning häckklippning mm. sedvanliga arbeten i trädgård med handklippare, åkgräsklippare, trimning, röjsågning av ogräs o sly. Gärna med erfarenhet men självgående person som tar ansvar för kunden och kan se det lilla extra som behövs. Körkort är krav






Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Säljare – Växtodling & Lantbruk, region öst - TIMAC AGRO

Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi växer och behöver rekrytera flera nya säljare över hela landet! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker! Om oss I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovati... Visa mer
Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi växer och behöver rekrytera flera nya säljare över hela landet! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker!
Om oss
I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. TIMAC AGROs uppdrag i Sverige är att tillhandahålla innovativa produkter som genererar en högre skörd och därmed utvecklar svenskt lantbruk. Vi ska vara det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering och växtnäring i Sverige. Vi delar alla samma vision – Att driva jordbruket framåt på ett hållbart sätt, samtidigt som miljön respekteras.
Grundforskningen kring biostimulans har gjorts på universitet runtom i världen sedan 1930-talet och därför vet man att vissa naturliga substanser fungerar för olika syften. Produktutveckling och kommersialisering av vetenskapligt framtagna patent är en av Rouillerkoncernens grundstenar. De färdiga produkterna har testats i mängder av försök runtom i Europa och sedan 2017 även i Sverige.
Om rollen
Som säljare på TIMAC AGRO har du en viktig roll i företaget och i den resa som lantbrukssverige nu gör. Inom ditt säljområde arbetar du främst med nya kunder och vi ser därför att ditt personliga driv och dina ambitioner kommer vara en nyckelframgång i denna rollen. På TIMAC AGRO säljer vi inte bara produkter utan vi fokuserar på rådgivning och hur våra produkter kan hjälpa lantbrukare att maximera sin ekonomiska avkastning. Rådgivning till våra kunder blir därför en naturlig del av ditt arbete. Du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling och du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en flexibel tjänst med mycket frihet och eget ansvar. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Då tjänsten innebär resor dagligen i ditt säljområde kommer du att få tjänstebil.
Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Vi arbetar dessutom löpande med personlig utveckling inom försäljning. I vår organisation finns gott om säljstöd, både i form av erfarna kollegor, rutiner, mallar, säljstödssystem, säljcoachning och administration. Det finns alltid någon tillgänglig för att bolla svåra frågor ett telefonsamtal bort!
”Som fältsäljare på Timac arbetar du med att utveckla lantbruket i Sverige. Förståelse för lantbrukarens vardag, rådgivning, relationer och att få se hur våra produkter förbättrar skörden med uppföljning är så kul!
Jag planerar själv min dag, sätter upp mål och har kul på vägen” //Ronny
Kvalifikationer
Antingen har du flera års praktisk lantbrukserfarenhet, annan yrkeserfarenhet inom den gröna näringen eller eftergymnasial examen som exempelvis agronom, lantmästare, hortonom eller agrotekniker tillsammans med relevant yrkeserfarenhet. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch eller med lantbrukare som kundgrupp. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga.
Du är utåtriktad och duktig på att skapa och upprätthålla relationer. I dialogen med dina kunder är du rådgivande, relationsskapande och inger förtroende.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.
Du utgår från hemmakontor och besöker kunder inom region öst vilket inkluderar Södermanlands län, Kronobergs län och Kalmar län. Du kommer att bli tilldelad ett distrikt beroende på vart i regionen du bor och det finns flera säljare i regionen.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Agne Johansson, Regionchef och Försäljningsansvarig Öst/Norr på 0720-50 99 69.
Vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Antingen utbildning eller erfarenhet av lantbruk/gröna näringen
B-körkort
Mycket god svenska

Meriterande
Tidigare erfarenhet av försäljning inom branschen eller lantbrukare som kundgrupp

Om arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Visa mindre

Akvarie/djurskötare

I sommar väljer vår fiskeguide Alf att gå i pension.Vi söker därför dig som är villig att ta upp stafettpinnen efter honom och sköta Vätternakvariet i Motala. Tjänsten är på 50%. Din viktigaste egenskap är såklart att du är fiskeintresserad, då skötsel av både stora och små akvarier ingår. Övriga uppgifter är: Tekniskt underhåll (t.ex skötsel/rengöring av pumpar och filter) Guidning av våra besökare (både enskilda och grupper). Förse akvariet med fisk. Du ... Visa mer
I sommar väljer vår fiskeguide Alf att gå i pension.Vi söker därför dig som är villig att ta upp stafettpinnen efter honom och sköta Vätternakvariet i Motala.
Tjänsten är på 50%.
Din viktigaste egenskap är såklart att du är fiskeintresserad, då skötsel av både stora och små akvarier ingår. Övriga uppgifter är: Tekniskt underhåll (t.ex skötsel/rengöring av pumpar och filter) Guidning av våra besökare (både enskilda och grupper). Förse akvariet med fisk.
Du behöver ha: Goda kunskaper i svenska språket (och engelska är önskvärt, kan du fler språk är det ett plus!) B-körkort.
Du kommer ha Alf som stöttepelare och support under en övergångsperiod, sedan är du självgående i ditt arbete. Vid frågor om tjänsten och ansökan, kontakta Johan Rahm: [email protected] alt 070 – 815 88 88 Vid ytterligare frågor ang. om akvariet, kontakta Alf Hultqvist [email protected] alt 070 – 565 36 81 Visa mindre

Växthusarbetare i tomatodling

Vi är ett glatt gäng som arbetar med odling av tomater i växthus. Vi söker medarbetare under säsongen i vårat tomatväxthus. Arbetet består av att plocka tomater i växthus, sköta om tomatplantor, packa och sortera tomater till försäljning. Visa mer
Vi är ett glatt gäng som arbetar med odling av tomater i växthus. Vi söker medarbetare under säsongen i vårat tomatväxthus. Arbetet består av att plocka tomater i växthus, sköta om tomatplantor, packa och sortera tomater till försäljning. Visa mindre

Erfaren trädgårdsarbetare!

Brinner du för allt som har med trädgårdsarbete att göra? Då kanske just du är vår nya stjärna! Arbetet innebär allt förekommande trädgårdsarbete såsom häckklippning, gräsklippning, trädbeskärning etc. Vi utför de flesta arbeten hos privatpersoner men även uppdrag hos företag ex; bostadsrättsföreningar. Är du en person som är ytterst noggrann i din profession, flexibel och gillar kundservice tveka inte att kontakta oss. Oavsett ålder så är du välkommen me... Visa mer
Brinner du för allt som har med trädgårdsarbete att göra? Då kanske just du är vår nya stjärna!
Arbetet innebär allt förekommande trädgårdsarbete såsom häckklippning, gräsklippning, trädbeskärning etc.
Vi utför de flesta arbeten hos privatpersoner men även uppdrag hos företag ex; bostadsrättsföreningar.
Är du en person som är ytterst noggrann i din profession, flexibel och gillar kundservice tveka inte att kontakta oss.
Oavsett ålder så är du välkommen med din ansökan, vi uppskattar även seniora sökanden! Visa mindre

Anläggning

Vi på markbyggarna i östergötland AB söker personal. körkort är ett krav och gärna lite erfarenhet av anläggning. Visa mer
Vi på markbyggarna i östergötland AB söker personal. körkort är ett krav och gärna lite erfarenhet av anläggning. Visa mindre

Bostadsstiftelsen Platen söker sommarvikarier

Vi söker dig som vill ha ett omväxlande arbete inom fastighets och trädgårdsskötsel under perioden 2022-06-20 till och med 2022-08-12 Vi erbjuder ett omväxlande sommarjobb i en spännande bransch. Du kommer att arbeta i något av Platens bostadsområden tillsammans med trevliga arbetskamrater och ditt ansvarsområde är inre och yttre skötsel av våra fastigheter. Arbetsuppgifter: Rensa rabatter Klippa gräs Städning av källare och tvättstugor Hålla rent och snyg... Visa mer
Vi söker dig som vill ha ett omväxlande arbete inom fastighets och trädgårdsskötsel under perioden 2022-06-20 till och med 2022-08-12
Vi erbjuder ett omväxlande sommarjobb i en spännande bransch. Du kommer att arbeta i något av Platens bostadsområden tillsammans med trevliga arbetskamrater och ditt ansvarsområde är inre och yttre skötsel av våra fastigheter.
Arbetsuppgifter:
Rensa rabatter
Klippa gräs
Städning av källare och tvättstugor
Hålla rent och snyggt i våra återvinningshus
Eventuellt kan enklare reparationer förekomma

Du är:
Ordningssam, passar tider, har en social kompetens och möter våra hyresgäster på ett trevligt och tillmötesgående sätt.
Naturligtvis gillar du våra värderingar Respekt, Engagemang, Delaktighet och Ansvar.
Har du erfarenhet av att jobba med trädgårdsarbete och vana att köra gräsklippare är det ett plus. Du som söker ska ha fyllt 18 år och du måste ha B-körkort.
Har du någon fråga eller fundering kontaktar du:
Personalchef Sören Wik på tel. 073/682 89 20 eller via mejl: [email protected]
Vi ser fram mot en ansökan från dig!
Krav
Fyllda 18 år
B-körkort

Meriterande
Erfarenhet av trädgårdsskötsel



Om arbetsgivaren - Bostadsstiftelsen Platen
Bostadsstiftelsen Platen är det allmännyttiga bostadsbolaget i Motala?med det förtroendefulla uppdraget att sköta, vårda och utveckla våra hyresgästers hem vilket ställer höga krav på oss och våra samarbetspartners.?Vi ska erbjuda väl underhållna och framtidsinriktade fastigheter, bostäder?och boendemiljöer.?Vi är idag 80 medarbetare inom olika yrkesgrupper på Platen. Visa mindre

Driftarbetare/Fordonsförare

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Tekniska serviceförvaltningen genomför varje dag samhällsviktigt arbete som att sköta gator, parker, fastigheter och idrottsanläggningar, städa, laga mat, hämta sopor, leverera vatte... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Tekniska serviceförvaltningen genomför varje dag samhällsviktigt arbete som att sköta gator, parker, fastigheter och idrottsanläggningar, städa, laga mat, hämta sopor, leverera vatten och rena avlopp. Förvaltningen har även en gemensam kundservice. Förvaltningens mål är att leverera rätt tjänst till rätt kvalité utifrån kundernas behov.

Vi ska garantera att medborgarna i kommunen får den service som var och en behöver i livets olika skeden. Vårt arbete ska utföras så att medborgarnas intresse och behov sätts i centrum.



ARBETSUPPGIFTER
Hos oss kommer du att arbeta med skötsel och underhåll av kommunens allmänna platsmark. Exempelvis grönområden, parker, gator, cykelvägar och dagvattenbrunnar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som vill vara med och bidra till en trevlig och funktionell utemiljö att vistas i för kommunens invånare och besökare.

Du är en energisk, ansvarsfull och flexibel person som ser möjligheter istället för hinder. Samarbete med andra är en självklarhet, du gillar ordning och reda och du tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. Datorer och smartphones är självklara verktyg i vår verksamhet så du behöver ha tillräckliga digitala kunskaper för att känna dig bekväm med användandet av dessa.

Det är ett krav att du:
• Innehar körkort B för manuell växellåda samt C
• YKB 1-5
• Behärskar svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har:
• Arbete på väg-utbildning Nivå 1-2
• Förarbevis lastmaskin
• Erfarenhet av vinterunderhåll
• Erfarenhet av grönytemaskiner såsom trimmer, handgräsklippare och häcksax
• Erfarenhet av körning med större åkgräsklippare/redskapsbärare
• Certifiering för motor- och röjsåg
• Tidigare erfarenhet av grönyteskötsel


ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Visa mindre

Herrgård söker utearbetare

Strax utanför Karlsby ligger en mindre herrgård med fina skogar och ängar som granne. På gården finns det alltid saker som behöver uträttas och nu söker vi en person som kan hjälpa till med: Klippa gräs med åkgräsklippare Skotta och köra snö med traktor Enklare måleri och snickeriarbeten Röja sly Parkarbeten Lövhantering Och mycket annat som kan förekomma på en gård. Vi söker dig som har en god fysik och gillar att jobba utomhus året runt med olika syss... Visa mer
Strax utanför Karlsby ligger en mindre herrgård med fina skogar och ängar som granne. På gården finns det alltid saker som behöver uträttas och nu söker vi en person som kan hjälpa till med:
Klippa gräs med åkgräsklippare
Skotta och köra snö med traktor
Enklare måleri och snickeriarbeten
Röja sly
Parkarbeten
Lövhantering
Och mycket annat som kan förekomma på en gård.

Vi söker dig som har en god fysik och gillar att jobba utomhus året runt med olika sysslor. Du behöver kunna svenska i tal för att vi ska kunna ge dig arbetsuppgifter och instruktioner dag för dag.

Vi kan erbjuda dig en lugn arbetsplats där du kan jobba i ditt tempo och vi har möjlighet att anpassa tjänsten för dig som har en funktionsnedsättning. Tjänsten startar med en praktik för att sedan övergå i en anpassad anställning.

Om du inte bor i närheten av Karlsby så behöver du bil/moped för att ta dig till jobbet.

Arbetstid: Mån-fre, dagtid Visa mindre

Forrestworker

We are a company who works towards different customer and take care about brushing in forrest, green surfaces etc. We looking for a new member in our team in Linköping, Sweden. You dont need experiense but it will be an advantage as well as having experince in talking Swahili and English. You should have good physique, a teamplayer and stubborn. You will be working with brushing in forrest and maintain green belt and parks. You will be a part of an interna... Visa mer
We are a company who works towards different customer and take care about brushing in forrest, green surfaces etc. We looking for a new member in our team in Linköping, Sweden. You dont need experiense but it will be an advantage as well as having experince in talking Swahili and English. You should have good physique, a teamplayer and stubborn. You will be working with brushing in forrest and maintain green belt and parks. You will be a part of an internationell team and the work put up high demands of your physique. Visa mindre

Trädgårdsarbetare / säsong 2022

Vi söker trädgårdsarbetare till säsongen 2022, mars-oktober. Du som söker skall ha dokumenterad erfarenhet av trädbeskärning. Sedvanliga uppgifter såsom häckklippning, gräsklippning och diverse trädgårdsunderhåll kommer att ingå. Vi söker personer i alla åldrar. Är du ex pensionär och vill arbeta under en begränsad tid så välkomnar vi dig! Visa mer
Vi söker trädgårdsarbetare till säsongen 2022, mars-oktober.
Du som söker skall ha dokumenterad erfarenhet av trädbeskärning. Sedvanliga uppgifter såsom häckklippning, gräsklippning och diverse trädgårdsunderhåll kommer att ingå.
Vi söker personer i alla åldrar. Är du ex pensionär och vill arbeta under en begränsad tid så välkomnar vi dig! Visa mindre

Driftarbetare säsongsanställning

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Tekniska serviceförvaltningen genomför varje dag samhällsviktigt arbete som att sköta gator, parker, fastigheter och idrottsanläggningar, städa, laga mat, hämta sopor, leverera vatte... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Tekniska serviceförvaltningen genomför varje dag samhällsviktigt arbete som att sköta gator, parker, fastigheter och idrottsanläggningar, städa, laga mat, hämta sopor, leverera vatten och rena avlopp. Förvaltningen har även en gemensam kundservice. Förvaltningens mål är att leverera rätt tjänst till rätt kvalité utifrån kundernas behov.

Vi ska garantera att medborgarna i kommunen får den service som var och en behöver i livets olika skeden. Vårt arbete ska utföras så att medborgarnas intresse och behov sätts i centrum.



ARBETSUPPGIFTER
Hos oss kommer du att arbeta med skötsel och underhåll av kommunens allmänna platsmark, exempelvis grönområden, parker, gator och cykelvägar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som vill jobba som säsongsanställd och vill vara med och bidra till en trevlig och funktionell utemiljö att vistas i för kommunens invånare och besökare.

Du är en energisk, ansvarsfull och flexibel person som ser möjligheter istället för hinder. Samarbete med andra är en självklarhet, du gillar ordning och reda och du tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. Datorer och smartphones är självklara verktyg i vår verksamhet så du behöver ha tillräckliga digitala kunskaper för att känna dig bekväm med användandet av dessa.

Det är ett krav att du:
• Behärskar svenska i tal och skrift
• Innehar B körkort för manuell växellåda
• Erfarenhet av grönyteskötsel

Det är meriterande om du har:
• Tidigare erfarenhet av sommarblommor/perenner samt växtkännedom
• Arbete på väg-utbildning
• Erfarenhet av grönytemaskiner såsom trimmer, handgräsklippare och häcksax
• Erfarenhet av körning med större åkgräsklippare/redskapsbärare/traktor
• Kunskap om beskärning av träd och buskar
• Trädgårdsutbildning


ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Visa mindre

Driftarbetare säsongsanställning

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Tekniska serviceförvaltningen genomför varje dag samhällsviktigt arbete som att sköta gator, parker, fastigheter och idrottsanläggningar, städa, laga mat, hämta sopor, leverera vatte... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Tekniska serviceförvaltningen genomför varje dag samhällsviktigt arbete som att sköta gator, parker, fastigheter och idrottsanläggningar, städa, laga mat, hämta sopor, leverera vatten och rena avlopp. Förvaltningen har även en gemensam kundservice. Förvaltningens mål är att leverera rätt tjänst till rätt kvalité utifrån kundernas behov.

Vi ska garantera att medborgarna i kommunen får den service som var och en behöver i livets olika skeden. Vårt arbete ska utföras så att medborgarnas intresse och behov sätts i centrum.



ARBETSUPPGIFTER
Hos oss kommer du att arbeta med skötsel och underhåll av kommunens allmänna platsmark exempelvis grönområden, parker, gator och cykelvägar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har fyllt 18 år och som vill vara med och bidra till en trevlig och funktionell utemiljö att vistas i för kommunens invånare och besökare.

Du är en energisk, ansvarsfull och flexibel person som ser möjligheter istället för hinder. Samarbete med andra är en självklarhet, du gillar ordning och reda och du tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. Datorer och smartphones är självklara verktyg i vår verksamhet så du behöver ha tillräckliga digitala kunskaper för att känna dig bekväm med användandet av dessa.

Det är ett krav att du:
• Behärskar svenska i tal och skrift
• Innehar B körkort för manuell växellåda

Det är meriterande om du har:
• Tidigare erfarenhet av sommarblommor/perenner samt växtkännedom
• Arbete på väg-utbildning
• Erfarenhet av grönytemaskiner såsom trimmer, handgräsklippare och häcksax
• Erfarenhet av körning med större åkgräsklippare/redskapsbärare
• C körkort
• Förarbevis för hjullastare
• Ett par års arbetslivserfarenhet


ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Visa mindre

Djurvårdare sökes

Ansök    Feb 12    Motala Djurklinik AB    Djurvårdare
Vi söker en till djurvårdare till vår djurklinik! Vi är ett jättehärligt gäng på en liten klinik med 3 veterinärer och 5 sköterskor som nu söker en till kollega till vårt gemytliga lilla gäng! Vi är en liten klinik, men med stora möjligheter! Vi har en nybyggd klinik sedan 2016 med en kirurgavdelning som det utförs mjukdels- samt akutkirurgi på. Vi har röntgen, ultraljud, ett labb, samt en fullt utrustad tandavdelning. Vi prioriterar god kommunikation och ... Visa mer
Vi söker en till djurvårdare till vår djurklinik!
Vi är ett jättehärligt gäng på en liten klinik med 3 veterinärer och 5 sköterskor som nu söker en till kollega till vårt gemytliga lilla gäng!
Vi är en liten klinik, men med stora möjligheter! Vi har en nybyggd klinik sedan 2016 med en kirurgavdelning som det utförs mjukdels- samt akutkirurgi på. Vi har röntgen, ultraljud, ett labb, samt en fullt utrustad tandavdelning.
Vi prioriterar god kommunikation och att vårda relationerna med våra djurägare. Genom lyhörd kundkontakt i kombination med hög kvalité på veterinärvård är vår strävan att få djurägare att känna sig trygga i en långsiktig relation med oss. Detsamma tycker vi om vår relation med dig och våra kollegor. Var och en är värdefull, och tillsammans är vi alla viktiga delar av helheten.
Vi söker dig som är strukturerad, stresstålig, social, ambitiös, ansvarstagande och effektiv.
Då vi är en liten klinik, samarbetar vi och hjälps åt mycket, vilket bidrar till att bli ett intressant och varierande arbete, ingen dag är den andra lik.
Vi erbjuder en visstidsanställning på 6 mån. Tjänstens omfattning är flexibel mellan 80-100 % . Tillträdesdag snarast. Intervjuer hålls löpande. Vi har kollektivavtal. Erfarenhet i branschen är meriterande.
Våra öppettider är kl 8-17 förutom tisdagskvällar, då vi har öppet till kl 19.
Varmt välkommen med din ansökan senast 15/3-2021.
Tveka inte att slå en signal eller skicka ett mail vid frågor!
Motala Djurklinik
Caroline William
Agneshögsgatan 26
59146 MOTALA
0141-21 09 71
[email protected]
www.motaladjurklinik.se
https://www.facebook.com/MotalaDjurklinik/ Visa mindre

Driftarbetare (timvik)

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Tekniska serviceförvaltningen genomför varje dag samhällsviktigt arbete som att sköta gator, parker, fastigheter och idrottsanläggningar, städa, laga mat, hämta sopor, leverera vatte... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Tekniska serviceförvaltningen genomför varje dag samhällsviktigt arbete som att sköta gator, parker, fastigheter och idrottsanläggningar, städa, laga mat, hämta sopor, leverera vatten och rena avlopp. Förvaltningen har även en gemensam kundservice. Förvaltningens mål är att leverera rätt tjänst till rätt kvalité utifrån kundernas behov.

Vi ska garantera att medborgarna i kommunen får den service som var och en behöver i livets olika skeden. Vårt arbete ska utföras så att medborgarnas intresse och behov sätts i centrum.

ARBETSUPPGIFTER
Hos oss kommer du att arbeta med skötsel och underhåll av kommunens allmänna platsmark exempelvis grönområden, parker, gator och cykelvägar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har fyllt 18 år och som vill vara med och bidra till en trevlig och funktionell utemiljö att vistas i för kommunens invånare och besökare.

Du är en energisk, ansvarsfull och flexibel person som ser möjligheter istället för hinder. Samarbete med andra är en självklarhet, du gillar ordning och reda och du tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. Datorer och smartphones är självklara verktyg i vår verksamhet så du behöver ha tillräckliga digitala kunskaper för att känna dig bekväm med användandet av dessa.

Det är ett krav att du:
• Behärskar svenska i tal och skrift
• Innehar B körkort för manuell växellåda

Det är meriterande om du har:
• Tidigare erfarenhet av sommarblommor/perenner samt växtkännedom
• Arbete på väg-utbildning
• Erfarenhet av grönytemaskiner såsom trimmer, handgräsklippare och häcksax
• Erfarenhet av körning med större åkgräsklippare/redskapsbärare

ÖVRIGT
Tillsättning sker löpande och under förutsättning av vederbörliga beslut.

Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Visa mindre

Röjsåg i skog

Söker 1 eller 2 st personer för att köra röjsåg i ungskog. Man ska ha haft tidigare erfarenhet av röjsåg. Visa mer
Söker 1 eller 2 st personer för att köra röjsåg i ungskog.
Man ska ha haft tidigare erfarenhet av röjsåg. Visa mindre

Röjsåg i skog

Söker 1 eller 2 st personer för att köra röjsåg i ungskog. Man ska ha haft tidigare erfarenhet av röjsåg. Visa mer
Söker 1 eller 2 st personer för att köra röjsåg i ungskog.
Man ska ha haft tidigare erfarenhet av röjsåg. Visa mindre

Sökes legitimerad djursjukskötare

Ansök    Aug 7    Motala Djurklinik AB    Djurvårdare
SE HIT ALLA Leg. DJURSJUKSKÖTARE Sugen på att prova något nytt? Trött på att jobba kvällar och nätter, ha mycket övertid och aldrig veta när du kan gå hem? Vi är ett jättehärligt gäng på en liten klinik med 3 veterinärer och 4 sköterskor som nu söker en till kollega till vårt gemytliga lilla gäng! Vi är en liten klinik, men med stora möjligheter! Vi har en helt nybyggd klinik med en kirurgavdelning som det utförs mjukdels- samt akutkirurgi på. Vi har röntg... Visa mer
SE HIT ALLA Leg. DJURSJUKSKÖTARE
Sugen på att prova något nytt? Trött på att jobba kvällar och nätter, ha mycket övertid och aldrig veta när du kan gå hem?
Vi är ett jättehärligt gäng på en liten klinik med 3 veterinärer och 4 sköterskor som nu söker en till kollega till vårt gemytliga lilla gäng!
Vi är en liten klinik, men med stora möjligheter! Vi har en helt nybyggd klinik med en kirurgavdelning som det utförs mjukdels- samt akutkirurgi på. Vi har röntgen, ett nytt ultraljud, ett labb, samt en tandavdelning med tandröntgen.

Hos oss får du internt stöd och gemenskap, såväl som extern utbildning. Om du har särskilt intresse inom något område, kommer vi i största möjliga mån att försöka se till att du kan ägna dig åt det.
Vi prioriterar god kommunikation och att vårda relationerna med våra djurägare. Genom lyhörd kundkontakt i kombination med hög kvalité på veterinärvård är vår strävan att få djurägare att känna sig trygga i en långsiktig relation med oss. Detsamma tycker vi om vår relation med dig och dina kollegor. Var och en är värdefull, och tillsammans är vi alla viktiga delar av helheten.
Då vi är en liten klinik, samarbetar vi och hjälps åt mycket, vilket bidrar till att bli ett intressant och varierande arbete, ingen dag är den andra lik.
Vi erbjuder en tillsvidareanställning efter 6 mån provanställning. Tjänstens omfattning är flexibel mellan 50-100 % beroende på dina önskemål. Likaså tillträdesdag. Intervjuer hålls löpande.
Våra öppettider är kl 8-17 förutom tisdagskvällar, då vi har öppet till kl 19. Vi är mycket flexibla med önskemål om ledigheter samt vi har väldigt lite övertid.
Varmt Välkommen med Din Ansökan senast 31 Augusti 2020!
Tveka inte att slå en signal eller skicka ett mail vid frågor!
Motala Djurklinik
Caroline William
Agneshögsgatan 26
59146 MOTALA
0141-21 09 71
[email protected]
www.motaladjurklinik.se
#jobbjustnu
https://www.facebook.com/MotalaDjurklinik/ Visa mindre

Sanerare/bekämpare av jätteloka

Vi söker dig som kan arbeta med att bekämpa jättebjörnloka för omgående uppdrag. Växten förekommer i Sverige och har lokalt stor spridning. Jätteloka är listad på EU:s förteckning över invasiva främmande arter, vilket innebär att den är förbjuden att importera, sälja, odla, transportera, använda, byta och sätta ut i naturen. Du skall ha god fysik då arbetet är tungt och hårt. Skyddskläder används så det kan bli väldigt varmt. Du bör vara flexibel och... Visa mer
Vi söker dig som kan arbeta med att bekämpa jättebjörnloka för omgående uppdrag.

Växten förekommer i Sverige och har lokalt stor spridning. Jätteloka är listad på EU:s förteckning över invasiva främmande arter, vilket innebär att den är förbjuden att importera, sälja, odla, transportera, använda, byta och sätta ut i naturen.

Du skall ha god fysik då arbetet är tungt och hårt. Skyddskläder används så det kan bli väldigt varmt. Du bör vara flexibel och kunna ta uppdrag med kort varsel. Vi vill även att du har hög arbetsmoral och kan jobba självständigt. Körkort är ett krav.

Meriterande om du har tidigare kunskap av växter, bekämpning, sanering eller liknande.

För rätt person finns möjlighet för ytterligare uppgifter inom företaget.

Omgående rekrytering.

#jobbjustnu Visa mindre

Lantbruksintresserad Fältsäljare

TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas. Nu söker vi dig som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt. Välkommen att söka tjänsten som fältsäljare hos oss! Om tjänsten  Som fältsäljare har du en viktig roll i företaget och i den resan som lantbrukssverige gör. Inom ditt geografiska område arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar du besök hos lantbrukare. Självklar... Visa mer
TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas. Nu söker vi dig som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt. Välkommen att söka tjänsten som fältsäljare hos oss!
Om tjänsten 
Som fältsäljare har du en viktig roll i företaget och i den resan som lantbrukssverige gör. Inom ditt geografiska område arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar du besök hos lantbrukare. Självklart ansvarar du för att följa upp din försäljning och dina rekommenderade åtgärder fram till skörd, vilket gör att du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling. Du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en roll i en platt entreprenörsdriven och resultatinriktad organisation med högt tempo. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Då tjänsten innebär en hel del resor kommer du få en tjänstebil/förmånsbil. Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön.
Om dig
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Därför kan din bakgrund variera. Kanske har du praktisk lantbrukserfarenhet, eftergymnasial examen inom relevant område eller grundläggande lantbruksutbildning samt erfarenhet av försäljning. B-körkort och mycket god svenska är ett krav för tjänsten.
Som person är du nyfiken och en god lyssnare som har lätt för att kommunicera med andra. Du är rådgivande, relationsskapande och inger förtroende. Du har ett stort driv att nå resultat samt är ansvarstagande och strukturerad. 


Övrig information 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med möjlighet till deltid om så önskas.
Du utgår från hemmakontor med fördel i Östergötland eller Uppsala län.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ekonomichef Mats Narfeldt på 0702405283 alternativt Rekryteringskonsult Sandra Sjöberg på 018-4707103.
Välkommen med din ansökan senast den 8 mars 2020.


Om arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Visa mindre

Bärplockare inom trädgårdsodling

Ansök    Dec 23    Grepstad Jordgubbar    Bärplockare
Vi söker lantbruksarbetare med erfarenhet av fältmässig odling av bär. Arbetet omfattar ogräsrensning, plantering och bärplockning. Arbetet kräver ansvarskänsla och noggrannhet. Visa mer
Vi söker lantbruksarbetare med erfarenhet av fältmässig odling av bär. Arbetet omfattar ogräsrensning, plantering och bärplockning. Arbetet kräver ansvarskänsla och noggrannhet. Visa mindre

Vill du jobba i team?

Vi söker en teamarbetare som trivs med direktkontakt med kunder. Arbetet går ut på att plantera häckväxter i olika storlekar eller jobba på lagret med diverse förberedelser inför kommande arbeten. Du kommer att jobba i ett team, bestående av dig och 2-3 till. Huvudsyftet med dig är att prata med kunden, du bör därför ha mycket god kunskap i svenska. Du ska förstå lättare instruktioner och direktiv, samt så ska du kunna jobba fysiskt. Under vardagarna kan ö... Visa mer
Vi söker en teamarbetare som trivs med direktkontakt med kunder. Arbetet går ut på att plantera häckväxter i olika storlekar eller jobba på lagret med diverse förberedelser inför kommande arbeten.
Du kommer att jobba i ett team, bestående av dig och 2-3 till.
Huvudsyftet med dig är att prata med kunden, du bör därför ha mycket god kunskap i svenska.
Du ska förstå lättare instruktioner och direktiv, samt så ska du kunna jobba fysiskt.
Under vardagarna kan övernattning på annan ort förekomma i olika delar av landet.
Övriga körkortsbehörigheter är kvalificerande.
3 månaders provanställning med chans till förlängning.
Ansökningar behandlas i mitten av januari, tillträde av tjänsten sker i början av mars.
Vi hoppas vi kommer höra från er. Visa mindre

Trädgårdsmästare

På Plantagen brinner vi för växter. Plantagens mission är att förbättra livet med växter för de många människorna. Med över 130 butiker i olika format och ett växande antal butiker i stora tätorter i Norge, Sverige och Finland, är Plantagen det ledande varumärket för växter i Norden, men en årlig omsättning på över 3,5 miljarder NOK sedan 2013. Tack vare våra drygt 1000 engagerade medarbetare med en passion för växter, kan Plantagen erbjuda ett unikt utbu... Visa mer
På Plantagen brinner vi för växter. Plantagens mission är att förbättra livet med växter för de många människorna.

Med över 130 butiker i olika format och ett växande antal butiker i stora tätorter i Norge, Sverige och Finland, är Plantagen det ledande varumärket för växter i Norden, men en årlig omsättning på över 3,5 miljarder NOK sedan 2013. Tack vare våra drygt 1000 engagerade medarbetare med en passion för växter, kan Plantagen erbjuda ett unikt utbud av växter och växtlösningar. Välkommen och dela vår passion!

På Plantagen ska alla våra kunder få en köpupplevelse och ett kundbemötande i världsklass. Som medarbetare hos oss är du Plantagens ansikte utåt och ditt engagemang och din positiva inställning är viktig för att kunden ska känna sig välkommen hos oss!

Vi är unika på många sätt, men mest unikt för oss är nog vår högsäsong. Det är under hög säsongen som vi gör den större delen av årets försäljning. När våren börjar ta fart strömmar kunderna till våra butiker och för att vi ska kunna leverera på allra bästa sätt under den här perioden, så behöver vi och våra duktiga medarbetare dig och din förstärkning. Men eftersom vi säljer växter övriga delar av året också så kommer vi behöva ha dig på plats då också!

Tycker du om att ha omväxlande arbetsdagar med ett högt tempo där du alltid möter våra kunder med ett leende? Är du utbildad inom trädgård och motiveras av att skapa goda resultat? I så fall ska du söka till oss på Plantagen i Motala.

Arbetsuppgifter
Som trädgårdsmästare arbetar du framförallt med vår plantskola där vårt utomhussortiment är i fokus. Du bidrar till den totala köpupplevelsen genom att vara hjälpsam och rådgivande till våra kunder. Din passion för växter smittar av sig och du delar med dig av tips, råd och inspiration.

I rollen har du också till uppgift att ge våra besökare och kunder det bästa intrycket av Plantagen så att vi tillsammans kan ge kunderna köpupplevelser i världsklass. I ditt arbete bidrar du till att säkerhetsställa exponering och kampanjer samt genomför varupåfyllning och skötsel av växterna.

Kvalifikationer
Relevant utbildning eller en gedigen erfarenhet inom trädgård, gärna som trädgårdsmästare eller florist

-Du har fyllt 18 år och avslutat din gymnasieutbildning
- Känsla och intresse för kundrelationer och service
- Du älskar sälj 
- Du har en gedigen kunskap om utomhusväxter
- Vi ser det som mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba inom retail, växter och/eller försäljning

Personliga egenskaper
För att passa i rollen som trädgårdsmästare har du både kunskap och intresse för växter, men minst lika viktigt är att du är utåtriktad och social. Du är prestigelös och tvekar inte över att hugga i där det behövs - det är kundens behov som styr vår dag och inte tvärtom

Du har förståelse för vikten av god kundservice och önskar alltid kunden välkommen med ett leende. Ditt glada humör sprider du till både kunder och kollegor. Att möta nya människor är något du drivs av och du söker aktivt upp kunden. Du är positiv med en inställning om att ingenting är omöjligt.  

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats med härliga kollegor. Varierande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik och hos oss har du stora möjligheter till att utvecklas.

Tjänsten är en tillsvidareanställning  på 28 tim/veckan med stora möjligheter att jobba mer under säsong. 

Arbetstiderna är varierande och arbete på helger och kvällar förekommer.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? I så fall är du välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Kontaktinformation
Plantagen Motala, Butikschef, 0701074984, [email protected]

Arbetsplats
Moränvägen 2

591 53 Motala Visa mindre

Grisskötare

Ansök    Nov 18    Olsson Karin    Djurskötare, gris
Vi letar nu efter en ny grisskötare till våran grisproduktion på Vedemö gård, Motala Tjänsten är på ca 75% schemalagd arbetstid med ca 2 helger per månad. Tjänsten består av all slags grisskötsel av alla grisar på gården där vi föder fram smågrisarna hela vägen till slakt.  Vi är med i en suggring och hyr ca 290 suggor som grisar i ett 4-4-3-4-3-4 veckosystem där vi föder upp 4500 grisar till slakt resten säljer vi på förmedling vid ca 30 kg.  Bostad finns... Visa mer
Vi letar nu efter en ny grisskötare till våran grisproduktion på Vedemö gård, Motala
Tjänsten är på ca 75% schemalagd arbetstid med ca 2 helger per månad.
Tjänsten består av all slags grisskötsel av alla grisar på gården där vi föder fram smågrisarna hela vägen till slakt. 
Vi är med i en suggring och hyr ca 290 suggor som grisar i ett 4-4-3-4-3-4 veckosystem där vi föder upp 4500 grisar till slakt resten säljer vi på förmedling vid ca 30 kg. 
Bostad finns. 
Tillträde så snart som möjligt
Lön efter överenskommelse Visa mindre

Drift - och servicearbetare säsong till Varamon

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Vi ska garantera att medborgarna i kommunen får den service som var och en behöver i livets olika skeden. Vårt arbete ska utföras så att medborgarnas intresse och behov sätts i centr... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Vi ska garantera att medborgarna i kommunen får den service som var och en behöver i livets olika skeden. Vårt arbete ska utföras så att medborgarnas intresse och behov sätts i centrum.

Tekniska serviceförvaltningen har till uppgift att se till att de "tekniska system" som bär upp vårt moderna samhälle fungerar på ett bra sätt. På förvaltningen finns ca 430 fast anställda medarbetare.





ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innebär i första hand skötsel, underhåll och renhållning av Motalas stolthet Varamon. Du ska tillsammans med dina kollegor se till att hela området alltid är snyggt och trevligt för besökare att vistas i. Du kommer också att fungera som besöksvärd, som t ex kan informera och hjälpa besökare till rätta.
När solen och badgästerna lyser med sin frånvaro ingår du i den ordinarie driftorganisationen, som arbetar med skötsel och underhåll av kommunens parker, grönområden och lekplatser, samt renhållning av gator och torg.

Arbetet kommer vara schemalagt och innebär mestadels tjänstgöring dagtid (7-16), men även morgon-, kvälls- och helgarbete ingår.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har fyllt 18 år och som har vilja och intresse av att jobba utomhus med service åt kommunens invånare och besökare.
Du har ett utpräglat servicetänk, är social och ser möjligheter istället för hinder. Inte heller tvekar du att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. Du är en person som får saker att hända, har bra samarbetsförmåga, gillar ordning och reda och kan klara dig i flera timmar utan mobilen.

Krav: körkort B

Meriterande är:

• Trädgårdsutbildning
• Erfarenhet av sommarblommor/perenner
• Arbete på väg-utbildning
• Erfarenhet av grönytemaskiner
• Erfarenhet av körning med större åkgräsklippare/redskapsbärare

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Visa mindre

Fältarbete grönsaksodling

Diverse fältarbete i ekologisk odling av morötter och andra frilandsgrönsaker. Arbetet innefattar bland annat ogräsrensning, gallring och klippning. Arbetet beräknas fortgå under augusti och september. Visa mer
Diverse fältarbete i ekologisk odling av morötter och andra frilandsgrönsaker. Arbetet innefattar bland annat ogräsrensning, gallring och klippning. Arbetet beräknas fortgå under augusti och september. Visa mindre

Driftarbetare säsong

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Vi ska garantera att medborgarna i kommunen får den service som var och en behöver i livets olika skeden. Vårt arbete ska utföras så att medborgarnas intresse och behov sätts i centr... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Vi ska garantera att medborgarna i kommunen får den service som var och en behöver i livets olika skeden. Vårt arbete ska utföras så att medborgarnas intresse och behov sätts i centrum.

Tekniska serviceförvaltningen har till uppgift att se till att de "tekniska system" som bär upp vårt moderna samhälle fungerar på ett bra sätt. På förvaltningen finns ca 430 fast anställda medarbetare.





ARBETSUPPGIFTER
Hos oss får du, tillsammans med trevliga kollegor, jobba med skötsel och underhåll av kommunens parker, grönområden och lekplatser, samt renhållning av parker, gator och torg.
Arbete utanför ordinarie arbetstid kan förekomma.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har fyllt 18 år och har vilja och intresse av att jobba utomhus med service åt kommunens invånare och besökare. Du är en person som är positiv, har bra samarbetsförmåga och ser möjligheter istället för hinder. Du får saker att hända och kan klara dig flera timmar utan mobilen. Inte heller tvekar du att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare.

Krav: Körkort B

Meriterande är:

• Trädgårdsutbildning
• Tidigare erfarenhet av sommarblommor/ perenner samt växtkännedom.
• Arbete på väg-utbildning .
• Erfarenhet av grönytemaskiner såsom trimmer,
handgräsklippare och häcksax.
• Erfarenhet av körning med större åkgräsklippare/redskapsbärare.




ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Visa mindre

Technical Sales Support , Motala Hiss AB

Vi erbjuder nu en nyckelroll som vår Tekniska Specialist på internationell nivå med många spännande projekt och utmanande arbetsuppgifter inom vår produktportfölj, Motala2000 och Motala6000LS, två av världens utrymmes effektivaste hissar. Ett jobb som förutsätter en drivande och initiativtagande person som kan jobba både individuellt och i nära samarbete med våra distributörer och våra internationella kunder. Rollen innebär att du ansvarar för att ge tek... Visa mer
Vi erbjuder nu en nyckelroll som vår Tekniska Specialist på internationell nivå med många spännande projekt och utmanande arbetsuppgifter inom vår produktportfölj, Motala2000 och Motala6000LS, två av världens utrymmes effektivaste hissar.

Ett jobb som förutsätter en drivande och initiativtagande person som kan jobba både individuellt och i nära samarbete med våra distributörer och våra internationella kunder. Rollen innebär att du ansvarar för att ge teknisk support om våra produkter, jobbar aktivt med att besvara, undersöka och löser tekniska förfrågningar, med stor affärsorientering.

Inom ditt ansvarsområde jobbar du dagligen med att aktivt hitta nya externa distributörer, och driver och påverkar aktivt utvecklingen av försäljningen till vår interna distributör, KONE.

Du ansvarar för att

• Marknadsföra produkterna för nya distributörer
• Ansvara för marknadsföring av våra produkter internt till Kone säljkontor runt om i världen
• Vara drivande i att föreslå speciallösningar utifrån kundförfrågan
• Jobba dagligen i företagets affärssystem för att följa upp produktionen, order och leverans

Vi söker dig
Som person drivs du framåt av en stort tekniskt intresse och kunnande i delad kombination med god insyn och förståelse i företagets försäljningsprocesser. I rollen jobbar du aktivt med att skapa nya kundrelationer och bibehålla befintliga. Du kommer att jobba i mycket nära samarbete med våra produktionsteam och vår utvecklingsavdelning.
Din utbildningsbakgrund kan vara olika, men du bör ha minst 3 års erfarenhet av arbete som Teknisk Specialist från tillverkningsindustrin eller det vi bedömer likvärdigt. Har du en Universitetsexamen inom Maskinteknik, Industriell Teknik, eller likvärdig, är det meriterande. Det är stor fördel att ha erfarenhet från teknisk försäljning.

Om tjänsten
Du kommer uteslutande att jobba mot vår internationella marknad, då merparten av våra kunder finns utanför Sverige. Resor utomlands ingår i tjänsten.

Kommunikation och skrift är uteslutande engelska. Har du kunskaper i Tyska, Franska eller Spanska är detta meriterande.
Har du frågor om tjänsten kontakta Stefan Westin 0141-237 059 eller om rekryteringsprocessen till
Lena Sjö 010-218 40 30
Sista ansökan 2019-04-01. Din ansökan skall vara på engelska.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre