Lediga jobb som Fastighetsskötare i Motala

Se lediga jobb som Fastighetsskötare i Motala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Motala som finns hos arbetsgivaren.

Fastighetsskötare säsong

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen. Vad ska du gör... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Vad ska du göra?
Nu söker vi medarbetare som kan förstärka vår verksamhet i Motala, längre och kortare vikariat, under perioden april till september. Som medarbetare i vårt fastighetsskötarteam kommer du att få ett mångsidigt jobb där du arbetar med yttre skötsel, så som gräsklippning, grusupptagning, skräpplockning och ogräsrensning och häckklippning m.m. Det kan också bli aktuellt med ronderingar i fastigheter, enklare reparationer och snabb och professionell hantering av felanmälningar från kunder. Hos oss är datorn och telefonen ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorder hanteras digitalt.

Det är ett varierande jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Eftersom du dagligen kommer träffa en massa människor, ställs det krav på att du är både social och professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra kunder. Nöjda kunder är viktigt och här bidrar du till en vacker och trivsam boendemiljö.

Är det här du?
Just nu söker vi personer med erfarenhet från fastighetsskötaryrket sedan tidigare. Det är meriterande om du har erfarenhet inom trädgård, har växtkunskap samt om du har maskinkunskap och erfarenhet av trädgårdsmaskiner. Du är praktiskt lagd, gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende.

Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och i samarbete med ett team och du har lätt för att kommunicera både i gruppen och med kunder. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. I ditt personliga brev vill vi att du beskriver vad du gör för att ge bra kundbemötande. B-körkort för manuell växellåda är ett krav för denna tjänst.

Din ansökan skickar du till oss via riksbyggen.se, under Jobb & Karriär, senast den 24 mars 2024.

Om du har frågor gällande tjänsterna, vänligen kontakta gruppchef Anna Ericsson, [email protected]


Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss?

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Drifttekniker - Kvarn Borensberg

Fortifikationsverket söker en drifttekniker till Kvarn! Vi söker dig som vill jobba med fastigheter på en spännande arbetsplats och bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld. Har du erfarenhet av drift- och underhållsarbete inom fastighet eller liknande? Vill du ha en ny utmaning och jobba i en verksamhet med ett annorlunda fastighetsbestånd? Då är det dig vi behöver! Läs vidare och se om det är oss du söker. Fortifikationsverket är en av Sverig... Visa mer
Fortifikationsverket söker en drifttekniker till Kvarn! Vi söker dig som vill jobba med fastigheter på en spännande arbetsplats och bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld. Har du erfarenhet av drift- och underhållsarbete inom fastighet eller liknande? Vill du ha en ny utmaning och jobba i en verksamhet med ett annorlunda fastighetsbestånd? Då är det dig vi behöver! Läs vidare och se om det är oss du söker.

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare och experter inom fortifikation, det vill säga skydds- och anläggningsteknik. Vi äger, utvecklar och förvaltar försvarsfastigheter. Hos oss bidrar du till något av det viktigaste vi har – ett tryggt och fritt Sverige. Fortifikationsverkets förvaltningsavdelning är uppdelad i sex regioner. Vårt fokus ligger på att tillhandahålla ändamålsenliga lokaler enligt försvarsmaktens krav, samt att systemen används på ett effektivt sätt när det gäller både kostnader, energi och miljö. Region mitt omfattar geografiskt åtta län från Dalarna och Gävleborgs län i norr till Östergötlands län i söder. 

Till driftenhet Kvarn söker vi nu en drifttekniker. I Kvarn finns Försvarsmaktens markstridsskola, man övar strid i bebyggelse och ett stort skjutfält bland annat. Från oss på Fortifikationsverket arbetar idag 5 drifttekniker, en driftgruppledare och 3 fastighetstekniker med inriktning väg, mark, park (VMP). Driftteknikernas uppdrag är drift och skötsel av samtliga byggnader i Kvarn och fastighetsteknikerna/VMP sköter hela innerområdets yttre skötsel samt skötsel av vägar/skjutfält. 

Din vardag som drifttekniker i en myndighet med ett viktigt samhällsuppdrag
Som drifttekniker kommer du att självständigt arbeta med drift och underhåll av vårt fastighetsbestånd. Det innebär att utföra tillsyn och skötsel samt underhållsåtgärder på byggnader inklusive installationer och tillhörande infrastruktur som värme- el- va- och luftbehandlingssystem, ventilations-, styr-, regler- och övervakningssystem samt skyddskomponenter. Distriktet har eget hög- och lågspänningsnät, egen värmeproduktion och eget vatten- och avloppsverk. I arbetsuppgifterna ingår kund- och leverantörskontakter samt att ibland medverka i olika tekniska projekt. Beredskapstjänstgöring ingår i anställningen 

Vad erbjuder du oss?
Vi söker dig som har el- eller drift- och underhållsutbildning eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Då mycket av driften av våra fastigheter kräver el-kunskaper, behöver du ha arbetslivserfarenhet av att arbeta med el. Du har god administrativ förmåga samt god datavana som användare av stödsystem. Körkort klass B är ett krav samt god kunskap i svenska i tal och skrift. Då beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten kommer det ställas krav på inställelsetid vid larm.

Det är meriterande med kunskap inom snickeri, Körkort hjullastare anläggning/gods, Körkort C. Vi ser också positivt på erfarenhet från produktions- och distributionsanläggningar för värme, vatten och avlopp samt behörighet inom kyla, el eller andra teknikområden. Det är också en fördel om du tidigare har arbetat inom säkerhetsklassad miljö såsom sjukhus, kraftverk eller motsvarande.

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du ansvarstagande och driven. Du tilltalas av att arbeta i ett serviceyrke som ställer krav på flexibilitet, samarbetsförmåga och serviceanda och är van att arbeta med kundrelationer. Du ska kunna arbeta självständigt såväl som i grupp.

Vad erbjuder vi dig?
Tillsammans med cirka 1000 kollegor på Fortifikationsverket runt om i landet jobbar du med ett unikt fastighetsbestånd för att stärka totalförsvaret i Sverige. Vi är stolta över det samhällsviktiga uppdrag vi har där vi genom att äga, utveckla och förvalta fastigheter för totalförsvaret bidrar till ett tryggt och fritt Sverige. Våra arbetsuppgifter är omväxlande, spännande och utmanande och kräver sin kompetens. Vi arbetar med basen i den statliga värdegrunden och vi eftersträvar jämn könsfördelning. Lika rättigheter och möjligheter är viktigt för oss.

Här får du goda möjligheter till kompetensutveckling och vi jobbar för att du ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. 

Om anställningen
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett krav, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter; har du skyddade personuppgifter kontaktar du den rekryteringsspecialist som finns namngiven så får du hjälp med att skicka in din ansökan. Som tillsvidareanställd kommer du att krigsplaceras.

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 10 mars 2024. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Frågor kring tjänsten?
Välkommen att kontakta driftchef Carina Jonsson 010-44 44 421 eller rekryteringsspecialist Eva Bjälkander 010- 44 44 592. Det går även bra att kontakta våra fackliga representanter: Eric Bergman, Ledarna, Tommy Eriksson, SEKO, Karin Alm, SACO, de nås via vår växel, tfn 010-44 44 000.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Sommarjobba hos Riksbyggen!

Är du driven, noggrann och trivs med att arbeta praktiskt? Vill du arbeta och utvecklas tillsammans med ett attraktivt och innovativt företag inom fastighetsbranschen? Nu söker vi dig som vill arbeta som fastighetsskötare inom Riksbyggen - en av landets största fastighetsförvaltare med fokus på att erbjuda attraktiva och hållbara boenden för alla! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välko... Visa mer
Är du driven, noggrann och trivs med att arbeta praktiskt? Vill du arbeta och utvecklas tillsammans med ett attraktivt och innovativt företag inom fastighetsbranschen? Nu söker vi dig som vill arbeta som fastighetsskötare inom Riksbyggen - en av landets största fastighetsförvaltare med fokus på att erbjuda attraktiva och hållbara boenden för alla! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Som medarbetare i Riksbyggens fastighetsskötarteam kommer du att få ett mångsidigt jobb där du arbetar med såväl yttre- som inre skötsel. Yttre skötsel innefattar arbetsuppgifter så som gräsklippning, häcktrimning, skräpplockning och ogräsrensning. Inre skötsel innefattar underhåll av lokaler så som trappstädning. I undantagsfall kan det även bli aktuellt med enklare reparationer och snabb och professionell hantering av felanmälningar från kunder.

Arbetet är varierande och den ena dagen är inte den andra lik. Eftersom du dagligen kommer att träffa människor, ställs det krav på att du är både social och professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra kunder – de boende i bostadsrättsföreningarna. Tjänsten är ett konsultuppdrag på plats i Motala under sommaren.
Vi söker just nu två medarbetare.
Period för konsult 1: vecka 20 - 35.
Period för konsult 2: Vecka 25 - 30.

Vem är du?
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i urvalsprocessen. Vi söker dig som är driven, noggrann och professionell. Du är praktiskt lagd, tycker om att möta människor samt leverera service med ett värmande leende. Tidigare erfarenhet är inget krav, men det är meriterande om du arbetat inom området tidigare. Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och i team. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta både internt och med kunder. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Fastighetsskötare sommarjobb, Motala

Vi söker dig som vill vara en del av vårt team i Motala/Vadstena sommaren 2024. Gillar du service, kundkontakt och fastighetsskötsel? Tillsammans med oss skapar du en trivsam och välskött boendemiljö till våra kunder! I din roll som fastighetsskötare ingår du i vår fastighetsskötargrupp där du arbetar med inre och yttre skötsel av våra kunders fastigheter och ser till att det är helt och rent. Arbetsuppgifterna består bland annat av trädgårdsskötsel exem... Visa mer
Vi söker dig som vill vara en del av vårt team i Motala/Vadstena sommaren 2024. Gillar du service, kundkontakt och fastighetsskötsel? Tillsammans med oss skapar du en trivsam och välskött boendemiljö till våra kunder!

I din roll som fastighetsskötare ingår du i vår fastighetsskötargrupp där du arbetar med inre och yttre skötsel av våra kunders fastigheter och ser till att det är helt och rent. Arbetsuppgifterna består bland annat av trädgårdsskötsel exempelvis gräsklippning, ogräsrensning. Vi utför även lokalvård i form av trapphusstädning, fönsterputsning med mera. Arbetet är varierande och passar dig som har viljan och engagemanget att ge professionell service åt våra kunder.

Om dig

För tjänsten behöver du har fyllt 18 år senast den 1 juni 2024 samt trivas i en roll som innehåller kroppsarbete och sociala kontakter.

Som person har du en god samarbets- och planeringsförmåga och en vilja till att lära dig. Vi värdesätter att du har en positiv inställning och trivs med kundkontakter.

Då vi använder oss av olika fordon i tjänsten kräver våra sommarjobb körkort och körvana.

HSB erbjuder

HSB Östergötland erbjuder dig en anställning på heltid under perioden juni - augusti i ett värderingsstyrt företag som arbetar efter ledorden: Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan.

Kontakt och ansökan

Vi välkomnar alla till att söka tjänsten och eftersträvar mångfald i våra team!

Ansök senast 2024-02-29. Vi hanterar ansökningar löpande, skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef Robert Bergenudd, [email protected], 010 442 40 97

Frågor rörande rekryteringsprocessen besvaras av HR-chef Lina Landström, [email protected], 010 442 40 07

Inför rekryteringen har HSB Östergötland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

________________________________________________________________________________

Om HSB Östergötland

HSB Östergötland bygger, äger och förvaltar fastigheter i västra Östergötland och södra Närke. Vi är en av regionens ledande bostadsaktörer på en intressant och expansiv marknad. Vår vision är: ”Tillsammans gör vi livet enklare”, vilket fungerar som vår ledstjärna i det dagliga arbetet och i hela vår verksamhet. Vi har kontor i Linköping, Motala, Mjölby och Hallsberg och förvaltar cirka 185 bostadsrättsföreningar och ca 19 000 medlemmar. Vi ägs av våra medlemmar och vårt uppdrag är att tillsammans skapa det goda boendet. Som kooperativ organisation går all vinst tillbaka för att utveckla hållbarhet och trygghet i vår samlade verksamhet inom fastighetsförvaltning, medlemsverksamhet, nyproduktion och hyresrätter. Vi anpassar oss efter våra medlemmars behov och har fokus på medlemsnytta och medlemsinflytande. Läs mer på hsb.se/ostergotland Visa mindre

Trienniumgruppen söker kvalificerad fastighetstekniker i Östergötland

Trienniumgruppen växer i Östergötland och söker därför kvalificerad fastighetstekniker. Trienniumgruppen arbetar med högkvalitativ teknisk förvaltning, bygg- och fastighetsservice där kundernas behov och önskemål ska uppfyllas med råge. Våra kunder ska känna sig mer än nöjda och därför gör vi alltid lite mer än vad som förväntas av oss. Vi kan el, värme, sanitet, VVS, ventilation, styr- och reglerteknik, byggservice och projektledning. Trienniumgruppen ... Visa mer
Trienniumgruppen växer i Östergötland och söker därför kvalificerad fastighetstekniker.
Trienniumgruppen arbetar med högkvalitativ teknisk förvaltning, bygg- och fastighetsservice där kundernas behov och önskemål ska uppfyllas med råge.
Våra kunder ska känna sig mer än nöjda och därför gör vi alltid lite mer än vad som förväntas av oss. Vi kan el, värme, sanitet, VVS, ventilation, styr- och reglerteknik, byggservice och projektledning.
Trienniumgruppen finns från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Vi sköter den tekniska förvaltningen av våra kunders fastigheter. Gruppen omsätter i bolagen Triennium Fastighetsentreprenad, FastighetsCompetens i Norrland, Triennium Stockholm, Triennium Mitt och Triennium Syd drygt närmare 300 miljoner med bra resultat. Nu behöver Trienniumgruppen fler medarbetare med ett genuint intresse för fastigheter, kvalitet och ett gott hantverk.
Arbetsuppgifterna
Hos oss arbetar du med fastighetsteknisk förvaltning, underhåll och reparationer. Våra kunder är större fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar, vilket gör att typ av uppdrag och omfattning varierar.
Bland arbetsuppgifterna kan nämnas:
· Rondering och skötsel av fastigheterna,
· Funktionstest, felsökning, reparationer och underhåll inom ventilation, el, vvs, bygg,
· Kontakt med kunder och leverantörer,
· Underhåll och felavhjälpning av exempelvis brandlarm, sprinklersystem, ventilation.
· Kalkylera på vanligt förekommande reparationer och åtgärder.
Utbildning/erfarenhet
Du arbetar idag som snickare, fastighetstekniker, driftstekniker, ventilationstekniker, elektriker, VVS-montör eller med likartade arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har lämplig utbildning inom området samt några års erfarenhet inom ditt yrke.
B-körkort är ett krav. All rapportering sker i dator och i mobil, så erfarenhet av datoriserade program för rapportering är önskvärt.
Personliga egenskaper
I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid de personliga egenskaperna. Vi söker dig som vill utvecklas inom området, är kvalitetsmedveten, ordningsam och positiv. Du är social, självgående, gillar service och har förmåga att fatta beslut när så krävs. Du är flexibel och kan arbeta både självständigt och i grupp.
Vi erbjuder dig en trygg tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning i ett prestigelöst och modernt företag med bra företagskultur och goda värderingar. Naturligtvis har vi kollektivavtal. Vi tror att mångfald i ett företag berikar verksamheten. Urval kommer att ske löpande. Visa mindre

Fastighetsreparatör

Vill du ha en flexibel arbetssituation och arbeta i ett tryggt företag med engagerade kollegor? Vi behöver utöka vår nybildade Reparationsenhet och söker nu ytterligare en fastighetsreparatör som vill utvecklas tillsammans med oss! Bostadsstiftelsen Platen är inne i ett spännande skede med en utveckling av vår organisation där vi går mot ett värderingsstyrt företag och en lärande organisation. Vi har byggt en ny organisation med nya avdelningar, enheter o... Visa mer
Vill du ha en flexibel arbetssituation och arbeta i ett tryggt företag med engagerade kollegor? Vi behöver utöka vår nybildade Reparationsenhet och söker nu ytterligare en fastighetsreparatör som vill utvecklas tillsammans med oss!
Bostadsstiftelsen Platen är inne i ett spännande skede med en utveckling av vår organisation där vi går mot ett värderingsstyrt företag och en lärande organisation. Vi har byggt en ny organisation med nya avdelningar, enheter och roller.
Reparationsenheten ingår i Fastighetsavdelningen och har ett nära samarbete med Driftenheten som består av specialister inom el, rör, vent, och drift. Vi förvaltar en yta om 429 770 kvm och har 5 732 lägenheter och 176 kommersiella lokaler i portföljen.
Om tjänsten
Som fastighetsreparatör hos oss får du en flexibel arbetssituation där du självständigt planerar och utför ditt arbete. Du ansvarar för att planera och utföra reparationer och anpassningar i våra fastigheter och lägenheter enligt serviceorder och beställningar. I ditt ansvarsområde ingår även materialbeställningar och självklart förväntas du även hålla en god kommunikation med hyresgäster och kunder om uppdragets genomförande. Givetvis har du ett nära samarbete med övriga reparatörer på reparationsenheten.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Reparationer efter felanmälan från kund eller intern felanmälan
Reparationer i in- och utvändigt i allmänna utrymmen
Akut uppkomna reparationer
Vara behjälplig vid omflyttning, främst med avseende på reparationer
Bostadsanpassningar
Byte av köksluckor
Vitvarubyten och reparationer av vitvaror
Administrera samtliga uppdrag via företagets digitala system

Vem söker vi?
Vi tror att du i grunden har en gymnasieutbildning. För att lyckas och trivas med arbetsuppgifterna är du en händig person som kan reparera vanliga fel i fastigheter och lägenheter. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är naturligtvis en fördel men inte ett krav, du kan också vara nyutbildad inom fastighetsbranschen med en vilja och ambition att utvecklas tillsammans med oss.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering. Som person ser vi att du är målmedveten, flexibel och utvecklingsinriktad. Du har en god förmåga att prioritera i ditt arbete och är van vid att hantera deadlines. Vidare präglas din personlighet av ett ödmjukt och respektfullt förhållningssätt till din omgivning. Självklart trivs du med att samarbeta med andra likväl som att arbeta självständigt.
Våra värderingar
Platens medarbetare lever Platens värdegrund och arbetar mot vår gemensamma vision. Verksamheten präglas av våra värderingar; Respekt – Engagemang – Delaktighet och Ansvar. Som medarbetare på Platen är samarbete med alla, både inom och utanför den egna avdelningen, en självklarhet.
För oss innebär medarbetarskap:
Att ta initiativ och ansvar för sina egna och kollegornas arbetsuppgifter
Att vilja lära och utvecklas
Att dela med sig av kunskap och erfarenhet och ta del av andras kunskap och erfarenhet
Att arbeta med ett engagerat och reflekterande förhållningssätt
Att vara medveten om sin roll ur ett helhetsperspektiv, och verka för att nå uppsatta mål

Vårt erbjudande till dig:
Bostadsstiftelsen Platen är ett stabilt, öppet och vänligt företag som erbjuder en trygg anställning med ett omväxlande arbete tillsammans med engagerade och trevliga arbetskamrater.
Vi är måna om att våra anställda ska ha en bra arbetssituation och vi arbetar i fina och ändamålsenliga lokaler. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, arbetskläder, personliga verktyg och utrustning med hög kvalitet.
Övrigt
Tjänsten är på heltid med tillsättning enligt överenskommelse.
Om du ser att du passar för den här tjänsten hos oss vill vi gärna ha en ansökan med personligt brev och CV från dig senast: 2023-12-17.
Vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rickard Renemar, Chef för reparationsenheten, 076-666 03 01, [email protected].
Vi kommer att jobba med urval löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Utbildning på lägst gymnasienivå
B-körkort
Goda data/IT-kunskaper

Meriterande
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifterOm arbetsgivaren - Bostadsstiftelsen Platen
Bostadsstiftelsen Platen är det allmännyttiga bostadsbolaget i Motala?med det förtroendefulla uppdraget att sköta, vårda och utveckla våra hyresgästers hem vilket ställer höga krav på oss och våra samarbetspartners.?Vi ska erbjuda väl underhållna och framtidsinriktade fastigheter, bostäder?och boendemiljöer. Vi strävar mot vår vision - Ett samhälle för generationer. Vi är idag ca 80 medarbetare inom olika yrkesgrupper på Platen och omsätter ca 540 Mkr. Visa mindre

Driftgruppledare Kvarn, Linköping

Fortifikationsverket söker en Driftgruppledare till driftdistrikt Kvarn utanför Borensberg. Söker du ett varierat arbete hos en arbetsgivare med annorlunda fastighetsbestånd? Trivs du med att leda personal, underhålla, felsöka och reparera olika typer av installationer som tillhör fastigheter? Läs vidare och se om det är dig vi behöver och oss som du söker. Var ska du jobba och vad ska du göra? Fortifikationsverkets uppdrag är att äga och förvalta fastigh... Visa mer
Fortifikationsverket söker en Driftgruppledare till driftdistrikt Kvarn utanför Borensberg. Söker du ett varierat arbete hos en arbetsgivare med annorlunda fastighetsbestånd? Trivs du med att leda personal, underhålla, felsöka och reparera olika typer av installationer som tillhör fastigheter? Läs vidare och se om det är dig vi behöver och oss som du söker.

Var ska du jobba och vad ska du göra?
Fortifikationsverkets uppdrag är att äga och förvalta fastigheter som framförallt Försvarsmakten använder i sin verksamhet. I distrikt Linköping som omfattar Malmen och Kvarn är vi totalt 11 drifttekniker, tre fastighetstekniker samt en driftchef. Den nu vakanta tjänsten är ny och berör driftdistrikt Kvarn där vi genomför tillsyn och skötsel för fastighetstekniska objekt inom fastighetsbeståndet. Beståndet är varierat med allt från vattenverk, avloppsverk, verkstäder, restauranger, kaserner till fordonstvättanläggningar, kallgarage med mera.

Till vårt driftdistrikt Kvarn söker vi en ledare som i huvudsak kommer arbeta med arbetsledning av fem drifttekniker och tre fastighetstekniker. I arbetsuppgifterna ingår att stödja driftchef med planering, styrning, analys och uppföljning. Du ansvarar också för uppföljning av lagstadgade besiktningar samt uppdateringar i fastighetssystem. Du får budgetansvar för ditt driftdistrikt samt blir ställföreträdande föreståndare BVKF. En annan del av arbetet innebär att arbeta som drifttekniker med tillsyn och skötsel av fastighetstekniska objekt inom vårt fastighetsbestånd.

Arbetet innebär regelbunden kontakt med både vår kund Försvarsmakten och olika entreprenörer.

Vad erbjuder du oss?
Vi söker dig som har utbildning på gymnasienivå, gärna med teknisk inriktning, eller annan relevant utbildning. Du har erfarenhet av arbete med drift, underhåll och felsökning av tekniska system och/eller fastigheter. Du har en god förmåga att leda andra i arbete och erfarenhet av att skapa goda kundrelationer. Du har också god administrativ förmåga, god datavana som användare av stödsystem samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Körkort klass B är ett krav.

Det är meriterande med utbildning inom BVKF samt om du har någon ledarskapsutbildning. Vi ser också positivt på arbetslivserfarenhet inom BVKF, VVS eller El-området. Har du tidigare arbetat som arbetsledare eller liknande eller inom försvarssektorn ser vi positivt på det. Det är även meriterande med erfarenhet av driftplanering, uppföljning, analys och sammanställningar kring media.

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ditt engagemang. Som person är du lugn och stabil och fungerar väl i pressade situationer samt har förmåga att göra rätt avvägningar och prioriteringar. Du är lösningsorienterad och samarbetsinriktad, och ser vikten av tydlig dialog och kommunikation för att skapa förtroende och goda relationer. Du tar ansvar för att arbetet blir utfört, strukturerar, prioriterar och följer upp. För att lyckas i rollen krävs att du är uthållig och engagerad i att driva ditt arbete framåt.

Vad erbjuder vi dig?
Tillsammans med cirka 950 kollegor på Fortifikationsverket runt om i landet jobbar du med ett unikt fastighetsbestånd för att stärka totalförsvaret i Sverige. Vi är stolta över det samhällsviktiga uppdrag vi har där vi bygger, förvaltar och utvecklar avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader. Våra arbetsuppgifter är omväxlande, spännande och utmanande och kräver sin kompetens. Vi arbetar enligt den statliga värdegrunden och dess principer och vi eftersträvar jämn könsfördelning. Lika rättigheter och möjligheter är viktigt för oss. Här får du goda möjligheter till kompetensutveckling och vi jobbar också för att du ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning, heltid. Beredskap ingår. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Anställning i Fortifikationsverket innebär också att man blir krigsplacerad på sin arbetsplats.

Kontaktpersoner
ll du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta Driftchef Carina Jonsson, tfn 010-44 44 421 eller Rekryteringsspecialist Eva Bjälkander, tfn 010-44 44 592.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter

Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 1 maj 2023. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Visa mindre

Fastighetsskötare

Vi på Bostadsstiftelsen Platen söker nu dig som vill ha ett omväxlande arbete inom fastighets- och trädgårdsskötsel. Trivs du med att arbeta i utomhusmiljö? Vill du vara med och bidra till att våra bostadsområden är trygga och trivsamma för våra hyresgäster? Då kan det vara dig vi söker! Vi på Bostadsstiftelsen Platen är inne i ett spännande skede med en utveckling av vår organisation där vi går mot ett värderingsstyrt företag och en lärande organisation. ... Visa mer
Vi på Bostadsstiftelsen Platen söker nu dig som vill ha ett omväxlande arbete inom fastighets- och trädgårdsskötsel. Trivs du med att arbeta i utomhusmiljö? Vill du vara med och bidra till att våra bostadsområden är trygga och trivsamma för våra hyresgäster? Då kan det vara dig vi söker!
Vi på Bostadsstiftelsen Platen är inne i ett spännande skede med en utveckling av vår organisation där vi går mot ett värderingsstyrt företag och en lärande organisation. Vi har byggt en ny organisation med nya avdelningar, enheter och roller och nu utökar vi vår nybildade serviceenhet med ytterligare en Fastighetsskötare. Serviceenheten ingår i Bostadsstiftelsens Platens Förvaltningsavdelning.
Om tjänsten
Vi söker en person som med engagemang och omsorg vill ta ansvar för skötsel, utveckling och underhåll av våra yttre miljöer för att skapa trygga och trivsamma bostadsområden till våra hyresgäster. Bland arbetsuppgifterna ingår skötsel och underhåll av grönytor, buskar, planteringar och hårdlagda ytor inom vårt fastighetsbestånd. Du kommer också att arbeta med förebyggande underhåll av allmänna utrymmen och maskinkörning. Till rollen hör även snöröjning och halkbekämpning.
Är du den vi söker?
Det viktigaste för att lyckas i rollen är inte vad du har gjort tidigare. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du har det driv och engagemang som krävs för att trivas med arbetsuppgifterna. Som person har du ett ödmjukt förhållningssätt, du trivs med att samarbeta med andra och har en god social kompetens.
Vi tror att du har en utbildning på lägst gymnasienivå, gärna med fastighets- eller trädgårdsinriktning. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det meriterande. Du har förmåga att uttrycka dig väl på svenska, i såväl tal som skrift, har du dessutom kunskaper i andra språk ser vi det som ett plus. Grundläggande datorkunskaper och B-körkort är ett krav för tjänsten.
En förutsättning för att arbeta hos oss är att du delar våra värderingar – Respekt – Engagemang - Delaktighet och Ansvar samt har en stor förståelse och respekt för människors olika livssituation.
Vad erbjuder vi dig?
Platen är ett stabilt, öppet och vänligt företag som erbjuder en trygg anställning med ett omväxlande arbete tillsammans med engagerade och trevliga arbetskamrater. Vi erbjuder friskvårdbidrag och återkommande hälsokontroller.
Övrig information
Bostadsstiftelsen Platen strävar mot en större mångfald och värderar de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Tjänsten är på heltid med tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning.
Tjänsten är placerad vid våra nyrenoverade lokaler på Ekön i Motala.
Vi ser fram mot din ansökan med personligt brev och CV, senast 2023-05-14.
Kontaktpersoner:
Christer Axén, Enhetschef, 0766-666 02 93, [email protected]
Sören Wik, HR-konsult, WikCons HR, 072-521 26 03, [email protected]
I den här rekryteringen samarbetar vi med WikCons HR.
Krav
Utbildning på lägst gymnasienivå, gärna med fastighets- eller trädgårdsinriktning
B-körkort
Förmåga att uttrycka dig väl på svenska, i såväl tal som skrift
Grundläggande datorkunskaper

Meriterande
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Övriga språkkunskaperOm arbetsgivaren - Bostadsstiftelsen Platen
Bostadsstiftelsen Platen är det allmännyttiga bostadsbolaget i Motala?med det förtroendefulla uppdraget att sköta, vårda och utveckla våra hyresgästers hem vilket ställer höga krav på oss och våra samarbetspartners.?Vi ska erbjuda väl underhållna och framtidsinriktade fastigheter, bostäder?och boendemiljöer. Vi strävar mot vår vision - Ett samhälle för generationer. Vi är idag ca 80 medarbetare inom olika yrkesgrupper på Platen och omsätter ca 540 Mkr. Visa mindre

Drifttekniker

Har du ett tekniskt intresse och vill ha en spännande roll i ett tryggt företag? Till vår nybildade Drift & Energienhet söker vi nu en drifttekniker som ska ersätta en av våra medarbetare som tänker gå i pension. Bostadsstiftelsen Platen är inne i ett spännande skede med en utveckling av vår organisation med nya avdelningar, enheter och roller. På sikt kommer vi även att samlokalisera hela företaget till nybyggda gemensamma lokaler. Den nybildade Drift &... Visa mer
Har du ett tekniskt intresse och vill ha en spännande roll i ett tryggt företag? Till vår nybildade Drift & Energienhet söker vi nu en drifttekniker som ska ersätta en av våra medarbetare som tänker gå i pension.
Bostadsstiftelsen Platen är inne i ett spännande skede med en utveckling av vår organisation med nya avdelningar, enheter och roller. På sikt kommer vi även att samlokalisera hela företaget till nybyggda gemensamma lokaler.
Den nybildade Drift & Energienheten ansvarar att optimera vår energianvändning samt säkerställa en god innemiljö i våra hyresgästers hem. Enheten ingår i Fastighetsavdelningen och består av specialistkompetenser inom el, vent, rör och drift. Vi förvaltar en yta om 429 770 kvm och har 5 732 lägenheter samt 176 kommersiella lokaler i portföljen med en omsättning på drygt 399 Mkr.
Om rollen
Som drifttekniker kommer att ansvara för tillsyn, skötsel och underhåll av fastighetstekniska system. I ansvarsområdet ingår att bedöma och självständigt fatta beslut om vissa underhållsåtgärder ska utföras i egen regi eller om det ska beställas via våra ramavtal. I rollen ingår också ansvar över vissa tilldelade områden gällande myndighetskrav.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:
Kontroller och uppföljningar av driftstatus via vårt uppkopplade övervakningssystem som synliggörs i Webport
Ronderingar av driftutrymmen
Reparationer av installationer
Planering och genomförande av underhållsåtgärder
Löpande uppdateringar i fastighetssystemet

Är du den vi söker?
Vi söker dig med eftergymnasial driftteknikerutbildning med fastighetsinriktning eller med motsvarande bakgrund/erfarenhet som bedöms likvärdigt. Du har en bred baskunskap inom området som du tillförskaffat dig genom några års yrkeserfarenhet. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med skötsel och drift av FTX-system. Har du dessutom någon form av el-utbildning och erfarenhet av modern styr- och reglerteknik är även det meriterande. Goda IT-kunskaper är naturligtvis en självklarhet för den här tjänsten såväl som B-körkort.
Du är en person som attraheras av vår vision – Ett samhälle för generationer – och som instämmer med våra värderingar. Din personlighet präglas av ett ödmjukt och respektfullt förhållningssätt till din omgivning. Vidare ser vi att du är lösningsfokuserad med ett flexibelt synsätt på tillvaro och lösningar på problem.
Våra värderingar
Bostadsstiftelsen Platens verksamhet präglas av våra värderingar; Respekt – Engagemang – Delaktighet och Ansvar. För oss är det en självklarhet med förståelse och respekt för människors olika bakgrund och livssituation.
Vårt erbjudande till dig
Bostadsstiftelsen Platen är ett stabilt, öppet och vänligt företag som erbjuder en trygg anställning med ett omväxlande arbete tillsammans med engagerade och trevliga arbetskamrater. Vi är måna om att våra anställda ska ha en bra arbetssituation och vi arbetar i fina och ändamålsenliga lokaler.
Vi erbjuder friskvårdsbidrag, arbetskläder, personliga verktyg och utrustning med hög kvalitet.
Övrig information
Tjänsten är på heltid med tillsättning enligt överenskommelse.
Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Om du ser att du passar för den här tjänsten hos oss vill vi gärna ha en ansökan med personligt brev och CV från dig senast: 2023-06-09.
I den här rekryteringen kommer vi att jobba med löpande urval och intervjuer vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Kontaktpersoner:
Karin Jönsson, Fastighetschef, Tel. 076-666 66 02 68, e-post: [email protected]
Sören Wik, HR-konsult, WikCons HR, Tel. 072-521 26 03, e-post: [email protected]
I den här rekryteringen samarbetar vi med WikCons HR
Krav
Eftergymnasial driftteknikerutbildning med fastighetsinriktning eller motsvarande bakgrund/erfarenhet som bedöms likvärdigt
Några års yrkeserfarenhet inom området
Goda IT-kunskaper
B-körkort

Meriterande
Erfarenhet av att arbeta med skötsel och drift av FTX-system
El-utbildning
Erfarenhet av modern styr- och reglerteknikOm arbetsgivaren - Bostadsstiftelsen Platen
Bostadsstiftelsen Platen är det allmännyttiga bostadsbolaget i Motala?med det förtroendefulla uppdraget att sköta, vårda och utveckla våra hyresgästers hem vilket ställer höga krav på oss och våra samarbetspartners.?Vi ska erbjuda väl underhållna och framtidsinriktade fastigheter, bostäder?och boendemiljöer. Vi strävar mot vår vision - Ett samhälle för generationer. Vi är idag ca 80 medarbetare inom olika yrkesgrupper på Platen och omsätter ca 540 Mkr. Visa mindre

Kyrkvaktmästare säsongen 2023

Ansök    Dec 27    Borensbergs Pastorat    Kyrkvaktmästare
Svenska kyrkan, Borensbergs pastorat, söker Kyrkvaktmästare på säsong, 100% Kyrkvaktmästare, säsongsanställning 100% (11 april 2023 till 10 november 2023) Dina arbetsuppgifter Skötsel, drift och underhåll av kyrkogårdar, (gräsklippning, beskärning och plantering), fastigheter och kyrkor. Underhåll och reparationer av maskinpark. Tjänstgöring i hela pastoratet kan förekomma. Din bakgrund Kunskap och/eller utbildning i (kyrkogårdsarbete) /park eller trädgår... Visa mer
Svenska kyrkan, Borensbergs pastorat, söker
Kyrkvaktmästare på säsong, 100%
Kyrkvaktmästare, säsongsanställning 100%
(11 april 2023 till 10 november 2023)
Dina arbetsuppgifter
Skötsel, drift och underhåll av kyrkogårdar, (gräsklippning, beskärning och plantering), fastigheter och kyrkor. Underhåll och reparationer av maskinpark. Tjänstgöring i hela pastoratet kan förekomma.
Din bakgrund
Kunskap och/eller utbildning i (kyrkogårdsarbete) /park eller trädgårdsarbete är meriterande.
Körkort B krävs och gärna BE. Egen bil är en förutsättning för arbetet.
Datorvana, då gravböcker och viss kommunikation och tidsrapportering inom pastoratet sköts elektroniskt.

Dina egenskaper
Vi söker dig som trivs med att arbeta utomhus och har god fysik. Du är flexibel och kan arbeta både enskilt och i grupp. Du har initiativförmåga och gott omdöme. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad. Du har ett gott bemötande och en god social förmåga.
Svenska kyrkan
Vi ser det som en självklarhet att du är medlem i Svenska kyrkan och delar kyrkans tro och kyrkan värderingar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Om Borensbergs pastorat
Borensbergs pastorat består av församlingarna Aska, Borensberg, Fornåsa, Godegård, Klockrike, Tjällmo och Västra Ny. Borensbergs pastorat förvaltar 16 kyrkor och kyrkogårdar samt övriga fastigheter, bland annat församlingshem. Till största delen består pastoratet av landsbygden runt Motala och pastoratets största ort är Borensberg,där administrationen är samlad. Pastoratet har ca 12.200 invånare och av dessa är 71,8% kyrkotillhöriga. Organisationen, som består av cirka 45 helårsanställda, leds av kyrkoherden och ledningsgruppen.
Kyrkogårds- och fastighetsenheten består i dag av 10 helårsanställda samt 10 säsongsanställda, och vår kyrkogårdschef, som blir din närmaste chef.
Tillträde
Tillträde lagom till säsongen startar, tisdagen den 11 april 2023.
Kontaktperson
Ingemar Törnroth, samordnare, telefon: 0141-203346
Ilona Degermark, kyrkoherde, telefon: 0141-203310
Facklig kontakt Kommunal Region Östergötland, [email protected]
Ansökan
Skicka din ansökan innehållande personligt brev, meritförteckning, referenser samt löneanspråk. Urval sker löpande, dock senast 23/1 2023.
Vi tar endast emot ansökan per e-post: [email protected]
Vänligen ange "Kyrkvaktmästare säsong" i ämnes raden till din ansökan.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb fastighetsskötare i Motala

Vill du jobba utomhus i sommar? Vi söker dig som vill vara en del av vårt team i Motala/Vadstena och tillsammans skapar vi en trivsam och välskött boendemiljö till våra kunder! Ansvar och arbetsuppgifter I din roll som fastighetsskötare ingår du i vår fastighetsskötargrupp där du arbetar med inre och yttre skötsel av våra kunders fastigheter och ser till att det är helt och rent. Arbetsuppgifterna består bland annat av trädgårdsskötsel exempelvis gräskli... Visa mer
Vill du jobba utomhus i sommar? Vi söker dig som vill vara en del av vårt team i Motala/Vadstena och tillsammans skapar vi en trivsam och välskött boendemiljö till våra kunder!

Ansvar och arbetsuppgifter

I din roll som fastighetsskötare ingår du i vår fastighetsskötargrupp där du arbetar med inre och yttre skötsel av våra kunders fastigheter och ser till att det är helt och rent. Arbetsuppgifterna består bland annat av trädgårdsskötsel exempelvis gräsklippning, ogräsrensning. Vi utför även lokalvård i form av trapphusstädning, fönsterputsning mm. Arbetet är varierande och passar dig som har viljan och engagemanget att ge professionell service åt våra kunder. Du arbetar ute i våra kunders bostadsmiljö varför din sociala kompetens är viktig. Som fastighetsskötare arbetar du både självständigt och i grupp. Det är viktigt att du är ansvarstagande och att du kan lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi söker dig
Vi söker dig som i sommar har fyllt 18 år eller är äldre.

Som person har du en god samarbets- och planeringsförmåga och en vilja till att lära dig. Vi värdesätter att du har en positiv inställning och trivs med kundkontakter.

Då vi använder oss av olika fordon i tjänsten kräver våra sommarjobb körkort och körvana.

Kontakt

Har du frågor är du välkommen att kontakta HR-chef Lina Landström, [email protected].

Välkommen med din ansökan senast den 31 mars.

För att ge dig trygga anställningsförhållanden har HSB självklart kollektivavtal.

Inför rekryteringen har HSB Östergötland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

__________________________________________________________________________________________

HSB Östergötland bygger, äger och förvaltar fastigheter i västra Östergötland och södra Närke. Vi är en av regionens ledande bostadsaktörer på en intressant och expansiv marknad. Vår vision är: ”Tillsammans gör vi livet enklare”, vilket fungerar som vår ledstjärna i det dagliga arbetet och i hela vår verksamhet. Vi har kontor i Linköping, Motala, Mjölby och Hallsberg och förvaltar cirka 180 bostadsrättsföreningar och 19 000 medlemmar. Vi ägs av våra medlemmar och vårt uppdrag är att tillsammans skapa det goda boendet. Som kooperativ organisation går all vinst tillbaka för att utveckla hållbarhet och trygghet i vår samlade verksamhet inom fastighetsförvaltning, medlemsverksamhet, nyproduktion och hyresrätter. Vi anpassar oss efter våra medlemmars behov och har fokus på medlemsnytta och medlemsinflytande. Läs mer på hsb.se/ostergotland (https://www.hsb.se/ostergotland/) Visa mindre

Kyrkogårdsvaktmästare säsongen 2023

Ansök    Feb 28    Borensbergs Pastorat    Kyrkvaktmästare
Svenska kyrkan, Borensbergs pastorat, söker Kyrkogårdsvaktmästare på säsong, 100% Kyrkogårdsvaktmästare , säsongsanställning 100% (enligt överenskommelse) Dina arbetsuppgifter Skötsel, drift och underhåll av kyrkogårdar, (gräsklippning, beskärning och plantering), fastigheter och kyrkor. Underhåll och reparationer av maskinpark. Tjänstgöring i hela pastoratet kan förekomma. Din bakgrund Kunskap och/eller utbildning i (kyrkogårdsarbete) /park eller trädgård... Visa mer
Svenska kyrkan, Borensbergs pastorat, söker
Kyrkogårdsvaktmästare på säsong, 100%
Kyrkogårdsvaktmästare , säsongsanställning 100% (enligt överenskommelse)
Dina arbetsuppgifter
Skötsel, drift och underhåll av kyrkogårdar, (gräsklippning, beskärning och plantering), fastigheter och kyrkor. Underhåll och reparationer av maskinpark. Tjänstgöring i hela pastoratet kan förekomma.
Din bakgrund
Kunskap och/eller utbildning i (kyrkogårdsarbete) /park eller trädgårdsarbete är meriterande.
Körkort B krävs och gärna BE. Egen bil är en förutsättning för arbetet.
Datorvana, då gravböcker och viss kommunikation och tidsrapportering inom pastoratet sköts elektroniskt.

Dina egenskaper
Vi söker dig som trivs med att arbeta utomhus och har god fysik. Du är flexibel och kan arbeta både enskilt och i grupp. Du har initiativförmåga och gott omdöme. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad. Du har ett gott bemötande och en god social förmåga.
Svenska kyrkan
Vi ser det som en självklarhet att du är medlem i Svenska kyrkan och delar kyrkans tro och kyrkan värderingar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Om Borensbergs pastorat
Borensbergs pastorat består av församlingarna Aska, Borensberg, Fornåsa, Godegård, Klockrike, Tjällmo och Västra Ny. Borensbergs pastorat förvaltar 16 kyrkor och kyrkogårdar samt övriga fastigheter, bland annat församlingshem. Till största delen består pastoratet av landsbygden runt Motala och pastoratets största ort är Borensberg, där administrationen är samlad. Pastoratet har ca 12.200 invånare och av dessa är 71,8% kyrkotillhöriga. Organisationen, som består av cirka 45 helårsanställda, leds av kyrkoherden och ledningsgruppen.
Kyrkogårds- och fastighetsenheten består i dag av 10 helårsanställda samt 10 säsongsanställda, och vår kyrkogårdschef, som blir din närmaste chef.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Kontaktperson
Andreas Berglund, kyrkogårdschef, telefon: 0141-203306
Facklig kontakt Kommunal Region Östergötland, [email protected]
Ansökan
Skicka din ansökan innehållande personligt brev, meritförteckning, referenser samt löneanspråk. Urval sker löpande, dock senast 17/3 2023.
Vi tar endast emot ansökan per e-post: [email protected]
Vänligen ange "Kyrkvaktmästare säsong" i ämnes raden till din ansökan.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Drifttekniker med inriktning VVS till Motala!

Drifttekniker med inriktning VVS till Motala Vill du arbeta i ett bolag där du är med och gör skillnad? Vi söker en ny VVS-tekniker till Motala för att säkerställa hög kvalité och en säker fastighetsdrift. Som VVS-tekniker planerar du underhållsåtgärder, jobbar med att åtgärda komplexa förhållanden och säkerställer arbetets utförande. Utöver detta förekommer installationer, vanlig rond och enklare felavhjälpande arbetsuppgifter. Kvalifikationer • Någ... Visa mer
Drifttekniker med inriktning VVS till Motala

Vill du arbeta i ett bolag där du är med och gör skillnad? Vi söker en ny VVS-tekniker till Motala för att säkerställa hög kvalité och en säker fastighetsdrift.
Som VVS-tekniker planerar du underhållsåtgärder, jobbar med att åtgärda komplexa förhållanden och säkerställer arbetets utförande.
Utöver detta förekommer installationer, vanlig rond och enklare felavhjälpande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

• Några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• B-körkort

Som person är du noggrann och ansvarsvartagande. Vi tror att du är självgående och har en stark servicekänsla. Vidare är du intresserad av att lära dig mer och brinner för att skapa relationer med såväl kunder som internt.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Thomas Bohlin, 073-031 28 51 Visa mindre

Drifttekniker med inriktning VVS till Motala!

Drifttekniker med inriktning VVS till Motala Vill du arbeta i ett bolag där du är med och gör skillnad? Vi söker en ny VVS-tekniker till Motala för att säkerställa hög kvalité och en säker fastighetsdrift. Som VVS-tekniker planerar du underhållsåtgärder, jobbar med att åtgärda komplexa förhållanden och säkerställer arbetets utförande. Utöver detta förekommer installationer, vanlig rond och enklare felavhjälpande arbetsuppgifter. Kvalifikationer • Någ... Visa mer
Drifttekniker med inriktning VVS till Motala

Vill du arbeta i ett bolag där du är med och gör skillnad? Vi söker en ny VVS-tekniker till Motala för att säkerställa hög kvalité och en säker fastighetsdrift.
Som VVS-tekniker planerar du underhållsåtgärder, jobbar med att åtgärda komplexa förhållanden och säkerställer arbetets utförande.
Utöver detta förekommer installationer, vanlig rond och enklare felavhjälpande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

• Några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• B-körkort

Som person är du noggrann och ansvarsvartagande. Vi tror att du är självgående och har en stark servicekänsla. Vidare är du intresserad av att lära dig mer och brinner för att skapa relationer med såväl kunder som internt.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Thomas Bohlin, 073-031 28 51. Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Drifttekniker med inriktning VVS till Motala!

Drifttekniker med inriktning VVS till Motala Vill du arbeta i ett bolag där du är med och gör skillnad? Vi söker en ny VVS-tekniker till Motala för att säkerställa hög kvalité och en säker fastighetsdrift. Som VVS-tekniker planerar du underhållsåtgärder, jobbar med att åtgärda komplexa förhållanden och säkerställer arbetets utförande. Utöver detta förekommer installationer, vanlig rond och enklare felavhjälpande arbetsuppgifter. Kvalifikationer • Någ... Visa mer
Drifttekniker med inriktning VVS till Motala

Vill du arbeta i ett bolag där du är med och gör skillnad? Vi söker en ny VVS-tekniker till Motala för att säkerställa hög kvalité och en säker fastighetsdrift.
Som VVS-tekniker planerar du underhållsåtgärder, jobbar med att åtgärda komplexa förhållanden och säkerställer arbetets utförande.
Utöver detta förekommer installationer, vanlig rond och enklare felavhjälpande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

• Några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• B-körkort

Som person är du noggrann och ansvarsvartagande. Vi tror att du är självgående och har en stark servicekänsla. Vidare är du intresserad av att lära dig mer och brinner för att skapa relationer med såväl kunder som internt.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Thomas Bohlin, 073-031 28 51 Visa mindre

Drifttekniker till Motala med inriktning på svagström el-tele

Motiveras du att få vara med och göra skillnad? Vi behöver fler kollegor till Motala Lasarett i Motala där vi har det viktiga uppdraget att säkerställa en högkvalitativ och trygg fastighetsdrift. Just nu söker vi: Drifttekniker med inriktning på svagström el-tele Som drifttekniker arbetar du med driften av fastighetstekniska system som ventilation, signalsystem värme, och kyla. En stor utmaning i denna roll är att sköta driften på ett stort sjukhus som ... Visa mer
Motiveras du att få vara med och göra skillnad? Vi behöver fler kollegor till Motala Lasarett i Motala där vi har det viktiga uppdraget att säkerställa en högkvalitativ och trygg fastighetsdrift.

Just nu söker vi:

Drifttekniker med inriktning på svagström el-tele

Som drifttekniker arbetar du med driften av fastighetstekniska system som ventilation, signalsystem värme, och kyla. En stor utmaning i denna roll är att sköta driften på ett stort sjukhus som ständigt utvecklas med både gamla och nya system. Eftersom vi jobbar på ett akutsjukhus utmanas du även att snabbt kunna ställa om från ett planerat arbete till något plötsligt akut ärende. Vi erbjuder dig ett varierande arbete där din förmåga till självständig problemlösning är A och O.

Du blir en del av ett glatt gäng på sjukhuset som innefattar sju stycken drifttekniker med olika kunskaper. Vi söker dig som är teknikintresserad och alltid redo för nya utmaningar.

Du har lätt för att både jobba självständigt och i grupp. Din positiva attityd, kreativitet och förmåga till problemlösning gör dig till vår kunds hjälte.

Det kan bli aktuellt med beredskapsarbete

Kvalifikationer

• Erfarenhet av arbete som drifttekniker inom fastighetsteknik
• Teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kompetens
• Behärskar svenska, både i tal och skrift
• Mycket god datorvana och administrativ förmåga då all rapportering sker digitalt
• B-körkort

Det är även meriterande om du tidigare har arbetat i Citect Scada systemet samt har kunskaper inom styr & regler.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tomas Bohlin, platschef, [email protected]

Vi har gjort vårt medieval i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annons- och rekryteringsföretag Visa mindre

Fastighetsskötare/vaktmästare sökes under veckorna 24-31

Nu söker vi en medarbetare som under sommaren ska ansvara för enklare fastighetsskötsel, både ute-och inne. Arbetsplatsen är förlagd i Mantorp. Du kommer att ingå i ett team där alla hjälps åt med förekommande sysslor inom fastighetsskötsel men du ska ha minst några års dokumenterad erfarenhet. Tjänsten motsvarar en halvtid och flexibilitet finns kring schemaläggning. Vi ser gärna seniora sökande, men alla är naturligtvis välkomna att söka tjänsten!... Visa mer
Nu söker vi en medarbetare som under sommaren ska ansvara för enklare fastighetsskötsel, både ute-och inne. Arbetsplatsen är förlagd i Mantorp. Du kommer att ingå i ett team där alla hjälps åt med förekommande sysslor inom fastighetsskötsel men du ska ha minst några års dokumenterad erfarenhet. Tjänsten motsvarar en halvtid och flexibilitet finns kring schemaläggning. Vi ser gärna seniora sökande, men alla är naturligtvis välkomna att söka tjänsten! Visa mindre

Fastighetskötare

Vi letar efter dig som vill vara en del av vårt team och hjälpa till att förgylla våra besökare,hyresgästers vistelse hos oss. Inom fastigheten arbetar vi framförallt med inre och yttre skötsel. Förbereda inför olika möte och iordningställa efter. Det är varierande arbetstider i veckans alla dagar. Kunnig inom teknik är meriterande eftersom vi har mycket digitala möte, bio etc Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara den yttre skötsel till att börja med.... Visa mer
Vi letar efter dig som vill vara en del av vårt team och hjälpa till att förgylla våra besökare,hyresgästers vistelse hos oss.
Inom fastigheten arbetar vi framförallt med inre och yttre skötsel.
Förbereda inför olika möte och iordningställa efter.
Det är varierande arbetstider i veckans alla dagar.
Kunnig inom teknik är meriterande eftersom vi har mycket digitala möte, bio etc
Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara den yttre skötsel till att börja med. Visa mindre

Fastighetsskötare och lokalvårdade till Riksbyggen Motala

Om tjänsten Är du driven, noggrann och trivs med att arbeta praktiskt? Vill du arbeta och utvecklas tillsammans med ett attraktivt och innovativt företag inom fastighetsbranschen? Nu söker vi dig som vill arbeta som fastighetsskötare inom Riksbyggen - en av landets största fastighetsförvaltare med fokus på att erbjuda attraktiva och hållbara boenden för alla! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.... Visa mer
Om tjänsten
Är du driven, noggrann och trivs med att arbeta praktiskt? Vill du arbeta och utvecklas tillsammans med ett attraktivt och innovativt företag inom fastighetsbranschen? Nu söker vi dig som vill arbeta som fastighetsskötare inom Riksbyggen - en av landets största fastighetsförvaltare med fokus på att erbjuda attraktiva och hållbara boenden för alla! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som medarbetare i Riksbyggens fastighetsskötarteam kommer du att få ett mångsidigt jobb där du arbetar med såväl yttre- som inre skötsel. Yttre skötsel innefattar arbetsuppgifter så som gräsklippning, häcktrimning, skräpplockning och ogräsrensning. Inre skötsel innefattar underhåll av lokaler så som trappstädning. I undantagsfall kan det även bli aktuellt med enklare reparationer och snabb och professionell hantering av felanmälningar från kunder. Rollen är kombinerad och du kommer att arbeta såväl med utomhusskötsel som inre lokalvård.

Arbetet är varierande och den ena dagen är inte den andra lik. Eftersom du dagligen kommer att träffa människor, ställs det krav på att du är både social och professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra kunder – de boende i bostadsrättsföreningarna. Tjänsten är ett konsultuppdrag och sträcker sig över 4 månaders period, vilket innefattar tjänstgöring under sommarperioden med utgångspunkt i Motala.

Vem är du?
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i urvalsprocessen. Vi söker dig som är driven, noggrann och professionell. Du är praktiskt lagd, tycker om att möta människor samt leverera service med ett värmande leende. Tidigare erfarenhet är inget krav, men det är meriterande om du arbetat inom området tidigare. Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och i team. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta både internt och med kunder. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.


Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Drifttekniker till Motala med inriktning på svagström el-tele

Motiveras du att få vara med och göra skillnad? Vi behöver fler kollegor till Motala Lasarett i Motala där vi har det viktiga uppdraget att säkerställa en högkvalitativ och trygg fastighetsdrift. Just nu söker vi: Drifttekniker med inriktning på svagström el-tele Som drifttekniker arbetar du med driften av fastighetstekniska system som ventilation, signalsystem värme, och kyla. En stor utmaning i denna roll är att sköta driften på ett stort sjukhus som ... Visa mer
Motiveras du att få vara med och göra skillnad? Vi behöver fler kollegor till Motala Lasarett i Motala där vi har det viktiga uppdraget att säkerställa en högkvalitativ och trygg fastighetsdrift.

Just nu söker vi:

Drifttekniker med inriktning på svagström el-tele

Som drifttekniker arbetar du med driften av fastighetstekniska system som ventilation, signalsystem värme, och kyla. En stor utmaning i denna roll är att sköta driften på ett stort sjukhus som ständigt utvecklas med både gamla och nya system. Eftersom vi jobbar på ett akutsjukhus utmanas du även att snabbt kunna ställa om från ett planerat arbete till något plötsligt akut ärende. Vi erbjuder dig ett varierande arbete där din förmåga till självständig problemlösning är A och O.

Du blir en del av ett glatt gäng på sjukhuset som innefattar sju stycken drifttekniker med olika kunskaper. Vi söker dig som är teknikintresserad och alltid redo för nya utmaningar.

Du har lätt för att både jobba självständigt och i grupp. Din positiva attityd, kreativitet och förmåga till problemlösning gör dig till vår kunds hjälte.

Det kan bli aktuellt med beredskapsarbete

Kvalifikationer

• Erfarenhet av arbete som drifttekniker inom fastighetsteknik
• Teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kompetens
• Behärskar svenska, både i tal och skrift
• Mycket god datorvana och administrativ förmåga då all rapportering sker digitalt
• B-körkort

Det är även meriterande om du tidigare har arbetat i Citect Scada systemet samt har kunskaper inom styr & regler.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tomas Bohlin, platschef, [email protected]

Vi har gjort vårt medieval i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annons- och rekryteringsföretag Visa mindre

Fastighetsskötare & Lokalvårdare till Riksbyggen!

Är du driven, noggrann och trivs med att arbeta praktiskt? Vill du arbeta och utvecklas tillsammans med ett attraktivt och innovativt företag inom fastighetsbranschen? Nu söker vi dig som vill arbeta som fastighetsskötare inom Riksbyggen - en av landets största fastighetsförvaltare med fokus på att erbjuda attraktiva och hållbara boenden för alla! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välko... Visa mer
Är du driven, noggrann och trivs med att arbeta praktiskt? Vill du arbeta och utvecklas tillsammans med ett attraktivt och innovativt företag inom fastighetsbranschen? Nu söker vi dig som vill arbeta som fastighetsskötare inom Riksbyggen - en av landets största fastighetsförvaltare med fokus på att erbjuda attraktiva och hållbara boenden för alla! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Som medarbetare i Riksbyggens fastighetsskötarteam kommer du att få ett mångsidigt jobb där du arbetar med såväl yttre- som inre skötsel. Yttre skötsel innefattar arbetsuppgifter så som gräsklippning, häcktrimning, skräpplockning och ogräsrensning. Inre skötsel innefattar underhåll av lokaler så som trappstädning. I undantagsfall kan det även bli aktuellt med enklare reparationer och snabb och professionell hantering av felanmälningar från kunder. Rollen är kombinerad och du kommer att arbeta såväl med utomhusskötsel som inre lokalvård.

Arbetet är varierande och den ena dagen är inte den andra lik. Eftersom du dagligen kommer att träffa människor, ställs det krav på att du är både social och professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra kunder – de boende i bostadsrättsföreningarna. Tjänsten är ett konsultuppdrag och sträcker sig över sex månaders period, vilket innefattar tjänstgöring under sommarperioden med utgångspunkt i Motala.

Vem är du?
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i urvalsprocessen. Vi söker dig som är driven, noggrann och professionell. Du är praktiskt lagd, tycker om att möta människor samt leverera service med ett värmande leende. Tidigare erfarenhet är inget krav, men det är meriterande om du arbetat inom området tidigare. Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och i team. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta både internt och med kunder. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Fastighetsskötare & Lokalvårdare till Riksbyggen!

Är du driven, noggrann och trivs med att arbeta praktiskt? Vill du arbeta och utvecklas tillsammans med ett attraktivt och innovativt företag inom fastighetsbranschen? Nu söker vi dig som vill arbeta som fastighetsskötare inom Riksbyggen - en av landets största fastighetsförvaltare med fokus på att erbjuda attraktiva och hållbara boenden för alla! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välko... Visa mer
Är du driven, noggrann och trivs med att arbeta praktiskt? Vill du arbeta och utvecklas tillsammans med ett attraktivt och innovativt företag inom fastighetsbranschen? Nu söker vi dig som vill arbeta som fastighetsskötare inom Riksbyggen - en av landets största fastighetsförvaltare med fokus på att erbjuda attraktiva och hållbara boenden för alla! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Som medarbetare i Riksbyggens fastighetsskötarteam kommer du att få ett mångsidigt jobb där du arbetar med såväl yttre- som inre skötsel. Yttre skötsel innefattar arbetsuppgifter så som gräsklippning, häcktrimning, skräpplockning och ogräsrensning. Inre skötsel innefattar underhåll av lokaler så som trappstädning. I undantagsfall kan det även bli aktuellt med enklare reparationer och snabb och professionell hantering av felanmälningar från kunder. Rollen är kombinerad och du kommer att arbeta såväl med utomhusskötsel som inre lokalvård.

Arbetet är varierande och den ena dagen är inte den andra lik. Eftersom du dagligen kommer att träffa människor, ställs det krav på att du är både social och professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra kunder – de boende i bostadsrättsföreningarna. Tjänsten är ett konsultuppdrag och sträcker sig över sex månaders period, vilket innefattar tjänstgöring under sommarperioden med utgångspunkt i Motala.

Vem är du?
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i urvalsprocessen. Vi söker dig som är driven, noggrann och professionell. Du är praktiskt lagd, tycker om att möta människor samt leverera service med ett värmande leende. Tidigare erfarenhet är inget krav, men det är meriterande om du arbetat inom området tidigare. Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och i team. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta både internt och med kunder. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Fastighetsskötare sökes till Motala

Avioto expanderar och söker fastighetsskötare för yttre tjänst. Arbetet består av professionellt trädgårdsarbete med skötsel av trädgårdar hos bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att vara trimmning, ogräsrensning, häckklippning och renhållning. Du som söker är en positiv och flexibel person som tycker om att arbeta såväl i lag som på egen hand. Du är serviceinriktad och har lätt för att skapa goda relat... Visa mer
Avioto expanderar och söker fastighetsskötare för yttre tjänst.
Arbetet består av professionellt trädgårdsarbete med skötsel av trädgårdar hos bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.


De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att vara trimmning, ogräsrensning, häckklippning och renhållning.


Du som söker är en positiv och flexibel person som tycker om att arbeta såväl i lag som på egen hand. Du är serviceinriktad och har lätt för att skapa goda relationer till kunder och medarbetare. Du är praktiskt lagd, har god fysik, är noggrann och har en god känsla för kvalitet. Du har inga problem med att hugga i lite extra vid arbetstoppar.


Goda kunskaper i det svenska språket är ett krav.
Växtkunskaper och tidigare erfarenhet av trädgårdsarbete är ett krav.
Körkort klass B är ett minimikrav. Placering: Motala Visa mindre

Vi söker nu en ny stjärna till vårt fastighetsskötar team!

Vi utökar nu vårt fastighetsskötarteam. Vi söker dig som har erfarenhet att ansvara för yttre och inre fastighetsskötsel. Tjänsten innefattar också att sammankalla externa aktörer ex; skadedjursbesiktning, brandsyn etc. Tjänsten är förlagd på deltid med placering i Mantorp. Körkort och egen bil är ett krav. Vi ser gärna seniora sökanden, och ser fram mot din ansökan! Visa mer
Vi utökar nu vårt fastighetsskötarteam. Vi söker dig som har erfarenhet att ansvara för yttre och inre fastighetsskötsel. Tjänsten innefattar också att sammankalla externa aktörer ex; skadedjursbesiktning, brandsyn etc.
Tjänsten är förlagd på deltid med placering i Mantorp. Körkort och egen bil är ett krav.
Vi ser gärna seniora sökanden, och ser fram mot din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb 2022 - fastighetsskötsel i Motala

Vill du jobba utomhus i sommar? Vi söker dig som vill vara en del av vårt team i Motala och tillsammans skapar vi en trivsam och välskött boendemiljö till våra kunder! Ansvar och arbetsuppgifter I din roll som fastighetsskötare ingår du i vår fastighetsskötargrupp där du arbetar med inre och yttre skötsel av våra kunders fastigheter och ser till att det är helt och rent. Arbetsuppgifterna består bland annat av trädgårdsskötsel exempelvis gräsklippning, ... Visa mer
Vill du jobba utomhus i sommar? Vi söker dig som vill vara en del av vårt team i Motala och tillsammans skapar vi en trivsam och välskött boendemiljö till våra kunder!

Ansvar och arbetsuppgifter

I din roll som fastighetsskötare ingår du i vår fastighetsskötargrupp där du arbetar med inre och yttre skötsel av våra kunders fastigheter och ser till att det är helt och rent. Arbetsuppgifterna består bland annat av trädgårdsskötsel exempelvis gräsklippning, ogräsrensning. Vi utför även lokalvård i form av trapphusstädning, fönsterputsning mm. Arbetet är varierande och passar dig som har viljan och engagemanget att ge professionell service åt våra kunder. Du arbetar ute i våra kunders bostadsmiljö varför din sociala kompetens är viktig. Som fastighetsskötare arbetar du både självständigt och i grupp. Det är viktigt att du är ansvarstagande och att du kan lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.

Kvalifikationer

Du är 18 år eller äldre och innehar B-körkort.

Vi önskar att du som person har en god samarbets- och planeringsförmåga samt att du har en god vilja till att lära dig. Vi värdesätter att du är positiv och har en hög socialkompetens då det förekommer mycket kundkontakter.

Kontakt

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef Robert Bergenudd, [email protected]

Frågor rörande rekryteringsprocessen besvaras av HR-chef Lina Landström, [email protected]

Välkommen med din ansökan senast den 31 mars.

För att ge dig trygga anställningsförhållanden har HSB självklart kollektivavtal.

Inför rekryteringen har HSB Östergötland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

__________________________________________________________________________________________

HSB Östergötland bygger, äger och förvaltar fastigheter i västra Östergötland och södra Närke. Vi är en av regionens ledande bostadsaktörer på en intressant och expansiv marknad. Vår vision är: ”Tillsammans gör vi livet enklare”, vilket fungerar som vår ledstjärna i det dagliga arbetet och i hela vår verksamhet. Vi har kontor i Linköping, Motala, Mjölby och Hallsberg och förvaltar cirka 180 bostadsrättsföreningar och 19000 medlemmar. Vi ägs av våra medlemmar och vårt uppdrag är att tillsammans skapa det goda boendet. Som kooperativ organisation går all vinst tillbaka för att utveckla hållbarhet och trygghet i vår samlade verksamhet inom fastighetsförvaltning, medlemsverksamhet, nyproduktion och hyresrätter. Vi anpassar oss efter våra medlemmars behov och har fokus på medlemsnytta och medlemsinflytande. Läs mer på hsb.se/ostergotland (https://www.hsb.se/ostergotland/) Visa mindre

Driftchef inom lokalvård

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Till vår verksamhet i Motala/Mjölby/Boxholm söker ISS en serviceinriktad, driven, och engagerad driftchef.

Dina arbetsuppgifter:
ISS erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög kvalitetsmedvetenhet och en stark vilja att lyckas och nå personlig utveckling.

Som driftchef har du ekonomiskt ansvar samt kund- och personalansvar för ditt driftsområde. Du arbetar aktivt med att öka den organiska tillväxten genom merförsäljning och tjänsteutveckling i samarbete med kund. I arbetsuppgifterna ingår att utveckla och effektivisera den befintliga verksamheten.

I rollen ingår även att leda, motivera och utveckla driftområdets medarbetare.

Du ansvarar även för att arbetet bedrivs i överensstämmelse med lagar och avtal samt ISS policys och värderingar.

Din profil:
Vi söker dig som är en entusiastisk och driven ledare med förmåga att motivera din omgivning att nå resultat och uppsatta mål. För att bli framgångsrik i rollen bör du ha drivkraft att skapa nya affärer, samt förmåga att utveckla och effektivisera den befintliga verksamheten. Du värdesätter hög kvalitet och kundnöjdhet och brinner för att ge service till kund.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledarskap. En god kommunikations- och samarbetsförmåga samt ett intresse för människor är en förutsättning i rollen. Då arbetet innebär många personliga kontakter både inom och utanför organisationen har du en god förmåga att skapa och utveckla långsiktiga relationer.

Du har gymnasieutbildning samt eventuell påbyggnadsutbildning. Erfarenhet av liknande branscher är meriterande. Du kommunicerar väl på svenska och har goda IT-kunskaper. Körkort är ett krav.

Övrigt:
Tjänsten en tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning. Tillträde 1 maj.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta mejl. Katarina Wikström på [email protected]

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fastighetsskötare & Lokalvårdare till Riksbyggen!

Är du driven, noggrann och trivs med att arbeta praktiskt? Vill du arbeta och utvecklas tillsammans med ett attraktivt och innovativt företag inom fastighetsbranschen? Nu söker vi dig som vill arbeta som fastighetsskötare inom Riksbyggen - en av landets största fastighetsförvaltare med fokus på att erbjuda attraktiva och hållbara boenden för alla! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välko... Visa mer
Är du driven, noggrann och trivs med att arbeta praktiskt? Vill du arbeta och utvecklas tillsammans med ett attraktivt och innovativt företag inom fastighetsbranschen? Nu söker vi dig som vill arbeta som fastighetsskötare inom Riksbyggen - en av landets största fastighetsförvaltare med fokus på att erbjuda attraktiva och hållbara boenden för alla! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Som medarbetare i Riksbyggens fastighetsskötarteam kommer du att få ett mångsidigt jobb där du arbetar med såväl yttre- som inre skötsel. Yttre skötsel innefattar arbetsuppgifter så som gräsklippning, häcktrimning, skräpplockning och ogräsrensning. Inre skötsel innefattar underhåll av lokaler så som trappstädning. I undantagsfall kan det även bli aktuellt med enklare reparationer och snabb och professionell hantering av felanmälningar från kunder. Rollen är kombinerad och du kommer att arbeta såväl med utomhusskötsel som inre lokalvård.

Arbetet är varierande och den ena dagen är inte den andra lik. Eftersom du dagligen kommer att träffa människor, ställs det krav på att du är både social och professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra kunder – de boende i bostadsrättsföreningarna. Tjänsten är ett konsultuppdrag och sträcker sig över sex månaders period, vilket innefattar tjänstgöring under sommarperioden med utgångspunkt i Motala.

Vem är du?
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i urvalsprocessen. Vi söker dig som är driven, noggrann och professionell. Du är praktiskt lagd, tycker om att möta människor samt leverera service med ett värmande leende. Tidigare erfarenhet är inget krav, men det är meriterande om du arbetat inom området tidigare. Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och i team. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta både internt och med kunder. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Kyrkvaktmästare 100%

Ansök    Dec 17    Borensbergs Pastorat    Kyrkvaktmästare
Svenska kyrkan, Borensbergs pastorat, söker En kyrkvaktmästare på 100% Se även vår annons gällande kyrkvaktmästare, säsongsanställning Borensbergs pastorat består av församlingarna Aska, Borensberg, Fornåsa, Godegård, Klockrike, Tjällmo och Västra Ny. Borensbergs pastorat förvaltar 16 kyrkor och kyrkogårdar samt övriga fastigheter, bland annat församlingshem. Till största delen består pastoratet av landsbygden runt Motala och pastoratets största ort är Bor... Visa mer
Svenska kyrkan, Borensbergs pastorat, söker
En kyrkvaktmästare på 100%
Se även vår annons gällande kyrkvaktmästare, säsongsanställning
Borensbergs pastorat består av församlingarna Aska, Borensberg, Fornåsa, Godegård, Klockrike, Tjällmo och Västra Ny. Borensbergs pastorat förvaltar 16 kyrkor och kyrkogårdar samt övriga fastigheter, bland annat församlingshem. Till största delen består pastoratet av landsbygden runt Motala och pastoratets största ort är Borensberg, där administrationen är samlad. Pastoratet har ca 12.200 invånare och av dessa är 71,8% kyrkotillhöriga. Organisationen, som består av cirka 45 helårsanställda, leds av kyrkoherden och ledningsgruppen.
Kyrkogårds- och fastighetsenheten består i dag av 10 helårsanställda samt 10 säsongsanställda, en samordnare och vår kyrkogårdschef, som blir din närmaste chef. Du kommer främst att arbeta i Godegård och Västra Ny församlingar i de norra delarna av vårt pastorat men tjänstgöring i hela pastoratet kan förekomma.
Dina arbetsuppgifter
Skötsel, drift och underhåll av kyrkogårdar, fastigheter och kyrkor samt inre tjänstgöring vid gudstjänster och kyrkliga handlingar. Underhåll och reparationer av maskinpark. Arbetsledning av säsongsanställda under sommarsäsongen.
Helgtjänstgöring och kvällstjänstgöring ingår.
Din bakgrund
- Gärna tidigare erfarenhet av kyrkogårdsarbete och inre tjänstgöring som vaktmästare.
- Grönskötsel och fastighetserfarenhet är meriterande.
- Körkort B krävs och gärna BE. Egen bil är en förutsättning för arbetet.
- God datorvana, då gravböcker och viss kommunikation inom pastoratet sköts elektroniskt.
Dina egenskaper
Vi söker dig som trivs med att arbeta både utomhus och inomhus. Du är flexibel och kan arbeta både enskilt och i grupp. Du har initiativförmåga och gott omdöme. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad. Du har ett gott bemötande och en god social förmåga.
Svenska kyrkan
Vi ser det som en självklarhet att du är medlem i Svenska kyrkan och delar kyrkans tro och kyrkans värderingar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Tillträde
100% tillsvidareanställning med tillträde snarast eller efter överenskommelse.
Kontaktpersoner
Ingemar Törnroth, samordnare,
telefon: 0141-203346
Malin Helgesson Molin, kyrkogårdschef
telefon: 0141-203303, e-post: [email protected]
Löneanspråk
Ange gärna löneanspråk i din ansökan.
Facklig kontakt
Kommunal Region Östergötland, telefon: 010-4428717
Ansökan
Ansökan behandlas fortlöpande, dock senast 23/1 2022
Vi tar endast emot ansökan per e-post: [email protected]
Vänligen ange "Kyrkvaktmästare" i ämnesraden till din ansökan.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Drifttekniker till Motala

Motiveras du att få vara med och göra skillnad? Vi behöver fler kollegor till Motala Lasarett i Motala där vi har det viktiga uppdraget att säkerställa en högkvalitativ och trygg fastighetsdrift. Just nu söker vi: Drifttekniker Som drifttekniker arbetar du med driften av fastighetstekniska system som ventilation, signalsystem värme, och kyla. En stor utmaning i denna roll är att sköta driften på ett stort sjukhus som ständigt utvecklas med både gamla oc... Visa mer
Motiveras du att få vara med och göra skillnad? Vi behöver fler kollegor till Motala Lasarett i Motala där vi har det viktiga uppdraget att säkerställa en högkvalitativ och trygg fastighetsdrift.

Just nu söker vi:

Drifttekniker

Som drifttekniker arbetar du med driften av fastighetstekniska system som ventilation, signalsystem värme, och kyla. En stor utmaning i denna roll är att sköta driften på ett stort sjukhus som ständigt utvecklas med både gamla och nya system. Eftersom vi jobbar på ett akutsjukhus utmanas du även att snabbt kunna ställa om från ett planerat arbete till något plötsligt akut ärende. Vi erbjuder dig ett varierande arbete där din förmåga till självständig problemlösning är A och O.

Du blir en del av ett glatt gäng på sjukhuset som innefattar sju stycken drifttekniker med olika kunskaper. Vi söker dig som är teknikintresserad och alltid redo för nya utmaningar.

Du har lätt för att både jobba självständigt och i grupp. Din positiva attityd, kreativitet och förmåga till problemlösning gör dig till vår kunds hjälte.

Det kan bli aktuellt med beredskapsarbete

Kvalifikationer

• Erfarenhet av arbete som drifttekniker inom fastighetsteknik
• Teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kompetens
• Behärskar svenska, både i tal och skrift
• Mycket god datorvana och administrativ förmåga då all rapportering sker digitalt
• B-körkort

Det är även meriterande om du tidigare har arbetat i Citect Scada systemet samt har kunskaper inom styr & regler.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tomas Bohlin, platschef, [email protected]

Vi har gjort vårt medieval i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annons- och rekryteringsföretag Visa mindre

Kyrkvaktmästare säsong 100%

Ansök    Dec 17    Borensbergs Pastorat    Kyrkvaktmästare
Svenska kyrkan, Borensbergs pastorat, söker En kyrkvaktmästare på säsong, 100% Kyrkvaktmästare, säsongsanställning 100% (11 april-11november) Se även vår annons gällande tillsvidareanställd kyrkvaktmästare Borensbergs pastorat består av församlingarna Aska, Borensberg, Fornåsa, Godegård, Klockrike, Tjällmo och Västra Ny. Borensbergs pastorat förvaltar 16 kyrkor och kyrkogårdar samt övriga fastigheter, bland annat församlingshem. Till största delen består p... Visa mer
Svenska kyrkan, Borensbergs pastorat, söker
En kyrkvaktmästare på säsong, 100%
Kyrkvaktmästare, säsongsanställning 100% (11 april-11november)
Se även vår annons gällande tillsvidareanställd kyrkvaktmästare
Borensbergs pastorat består av församlingarna Aska, Borensberg, Fornåsa, Godegård, Klockrike, Tjällmo och Västra Ny. Borensbergs pastorat förvaltar 16 kyrkor och kyrkogårdar samt övriga fastigheter, bland annat församlingshem. Till största delen består pastoratet av landsbygden runt Motala och pastoratets största ort är Borensberg, där administrationen är samlad. Pastoratet har ca 12.200 invånare och av dessa är 71,8% kyrkotillhöriga. Organisationen, som består av cirka 45 helårsanställda, leds av kyrkoherden och ledningsgruppen.
Kyrkogårds- och fastighetsenheten består i dag av 10 helårsanställda samt 10 säsongsanställda, en samordnare och vår kyrkogårdschef, som blir din närmaste chef. Tjänstgöring i hela pastoratet kan förekomma.
Dina arbetsuppgifter
Skötsel, drift och underhåll av kyrkogårdar, fastigheter och kyrkor samt inre tjänstgöring vid gudstjänster och kyrkliga handlingar. Underhåll och reparationer av maskinpark.
Din bakgrund
- Gärna tidigare erfarenhet av kyrkogårdsarbete och inre tjänstgöring som vaktmästare.
- Grönskötsel och fastighetserfarenhet är meriterande.
- Körkort B krävs och gärna BE. Egen bil är en förutsättning för arbetet.
- God datorvana, då gravböcker och viss kommunikation inom pastoratet sköts elektroniskt.
Dina egenskaper
Vi söker dig som trivs med att arbeta både utomhus och inomhus. Du är flexibel och kan arbeta både enskilt och i grupp. Du har initiativförmåga och gott omdöme. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad. Du har ett gott bemötande och en god social förmåga.
Svenska kyrkan
Vi ser det som en självklarhet att du är medlem i Svenska kyrkan och delar kyrkans tro och kyrkans värderingar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Tillträde
Tillträde lagom till säsongen startar.
Kontaktperson
Ingemar Törnroth, samordnare, 0141-203346
Malin Helgesson Molin, kyrkogårdschef, 0141-203303, [email protected]
Facklig kontakt
Kommunal Region Östergötland, telefon: 010-4428717
Ansökan
Skicka din ansökan innehållande personligt brev, meritförteckning, referenser samt löneanspråk. Ansökan behandlas fortlöpande, dock senast 23/1 2022.
Vi tar endast emot ansökan per e-post: [email protected]
Vänligen ange "Kyrkvaktmästare Säsong" i ämnesraden till din ansökan.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Drifttekniker

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir l... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Riksbyggen söker drifttekniker till Motala

Riksbyggen satsar framåt och utvecklar hela tiden verksamheten för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Vi tar gärna nya utmaningar och skapar spännande energiprojekt.

Vad ska du göra?
Som drifttekniker arbetar du med energioptimering samt har en förståelse för livscykelkostnader på tekniska installationer. Du arbetar även med energi- och driftövervakning och larmhantering i kommersiella fastigheter och bostadsrättsföreningar. Du kommer även att medverka vid energiprojekt.

Du kommer att arbeta i kundteam, i ett nära samarbete med andra drifttekniker, tekniska förvaltare, ekonomer, fastighetsskötare och lokalvårdare.

Arbetet är omväxlande och socialt. Arbetet är mycket självständigt med ett stort eget ansvar. Du kommer att ha en stor frihet att på egen hand lösa de arbetsuppgifter du ställs inför i ditt arbete. Hos oss är datorn och telefonen ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorder hanteras digitalt. I arbetsuppgifterna ingår bl a:


• Tillsyn och skötsel av fastigheternas tekniska system
• Utföra service, felsökning och optimering av värme-, ventilation- och kylsystem med tillhörande styr & reglersystem
• Anläggningsskötare för fastigheternas sprinkler- och brandlarmsystem
• Utföra systematiskt brandskyddsarbete i främst kommersiella fastigheter
• Tilläggsarbeten från beställare
• Felavhjälpande underhåll i fastigheternas tekniska system och installationer
• Administration, t ex kundrapportering, energistatistik, arbetsorderhantering, fakturering etc.

Vem är du?
Vi söker dig med driftteknisk utbildning och en bred kompetens inom värme-, ventilation- och kylsystem samt styr & reglerteknik eller motsvarande kompetens med relevant arbetslivserfarenhet. Meriterande med elutbildning eller motsvarande erfarenhet.

Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog med kunder och dina kollegor. Du har en stor problemlösningsförmåga och jobbar på ett affärsmässigt sätt.

Du tycker om att ge god service och agerar alltid professionellt i dina kundkontakter. Du vill vara med och skapa en bra och långsiktig hållbar miljö att arbeta och bo i. Du har en god förmåga att arbeta administrativt och har en god förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal och skrift.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. tillämpar provanställning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Motala men arbete på även andra orter inom marknadsområdet kan förekomma.

B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobba hos oss/Lediga jobb, senast 2022-01-31. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag! 

Vid frågor om tjänsten kontakta arbetsledare Jimmy Thun, [email protected]
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Drifttekniker till Motala

Motiveras du att få vara med och göra skillnad? Vi behöver fler kollegor till Motala Lasarett i Motala där vi har det viktiga uppdraget att säkerställa en högkvalitativ och trygg fastighetsdrift. Just nu söker vi: Drifttekniker med inriktning svagström, elektronik Som drifttekniker arbetar du med driften av fastighetstekniska system som ventilation, signalsystem värme, och kyla. En stor utmaning i denna roll är att sköta driften på ett stort sjukhus som... Visa mer
Motiveras du att få vara med och göra skillnad? Vi behöver fler kollegor till Motala Lasarett i Motala där vi har det viktiga uppdraget att säkerställa en högkvalitativ och trygg fastighetsdrift.

Just nu söker vi:

Drifttekniker med inriktning svagström, elektronik

Som drifttekniker arbetar du med driften av fastighetstekniska system som ventilation, signalsystem värme, och kyla. En stor utmaning i denna roll är att sköta driften på ett stort sjukhus som ständigt utvecklas med både gamla och nya system. Eftersom vi jobbar på ett akutsjukhus utmanas du även att snabbt kunna ställa om från ett planerat arbete till något plötsligt akut ärende. Vi erbjuder dig ett varierande arbete där din förmåga till självständig problemlösning är A och O.

Du blir en del av ett glatt gäng på sjukhuset som innefattar sju stycken drifttekniker med olika kunskaper. Vi söker dig som är teknikintresserad och alltid redo för nya utmaningar.

Du har lätt för att både jobba självständigt och i grupp. Din positiva attityd, kreativitet och förmåga till problemlösning gör dig till vår kunds hjälte.

Det kan bli aktuellt med beredskapsarbete

Kvalifikationer

• Erfarenhet av arbete som drifttekniker inom fastighetsteknik
• Teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kompetens
• Behärskar svenska, både i tal och skrift
• Mycket god datorvana och administrativ förmåga då all rapportering sker digitalt
• B-körkort

Det är även meriterande om du tidigare har arbetat i Citect Scada systemet samt har kunskaper inom styr & regler.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tomas Bohlin, platschef, [email protected]

Vi har gjort vårt medieval i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annons- och rekryteringsföretag Visa mindre

Drifttekniker till Motala

Motiveras du att få vara med och göra skillnad? Vi behöver fler kollegor till Motala Lasarett i Motala där vi har det viktiga uppdraget att säkerställa en högkvalitativ och trygg fastighetsdrift. Just nu söker vi: Drifttekniker med inriktning svagström, elektronik Som drifttekniker arbetar du med driften av fastighetstekniska system som ventilation, signalsystem värme, och kyla. En stor utmaning i denna roll är att sköta driften på ett stort sjukhus som... Visa mer
Motiveras du att få vara med och göra skillnad? Vi behöver fler kollegor till Motala Lasarett i Motala där vi har det viktiga uppdraget att säkerställa en högkvalitativ och trygg fastighetsdrift.

Just nu söker vi:

Drifttekniker med inriktning svagström, elektronik

Som drifttekniker arbetar du med driften av fastighetstekniska system som ventilation, signalsystem värme, och kyla. En stor utmaning i denna roll är att sköta driften på ett stort sjukhus som ständigt utvecklas med både gamla och nya system. Eftersom vi jobbar på ett akutsjukhus utmanas du även att snabbt kunna ställa om från ett planerat arbete till något plötsligt akut ärende. Vi erbjuder dig ett varierande arbete där din förmåga till självständig problemlösning är A och O.

Du blir en del av ett glatt gäng på sjukhuset som innefattar sju stycken drifttekniker med olika kunskaper. Vi söker dig som är teknikintresserad och alltid redo för nya utmaningar.

Du har lätt för att både jobba självständigt och i grupp. Din positiva attityd, kreativitet och förmåga till problemlösning gör dig till vår kunds hjälte.

Kvalifikationer

• Erfarenhet av arbete som drifttekniker inom fastighetsteknik
• Teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kompetens
• Behärskar svenska, både i tal och skrift
• Mycket god datorvana och administrativ förmåga då all rapportering sker digitalt
• B-körkort

Det är även meriterande om du tidigare har arbetat i Citect Scada systemet samt har kunskaper inom styr & regler.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tomas Bohlin, platschef, [email protected]

Vi har gjort vårt medieval i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annons- och rekryteringsföretag Visa mindre

Drifttekniker, Kvarn Borensberg

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolit... Visa mer
Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa! 

Till Fortifikationsverket i Kvarn, Borensberg söker vi en Drifttekniker.

Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi drifttekniker till Kvarn som vill jobba på Sveriges mest spännande arbetsplats och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att självständigt arbeta med drift och underhåll av vårt fastighetsbestånd. Det innebär att utföra tillsyn och skötsel samt underhållsåtgärder på byggnader inklusive installationer och tillhörande infrastruktur som värme- el- va- och luftbehandlingssystem, styr-, regler- och övervakningssystem samt skyddskomponenter. Distriktet har eget hög- och lågspänningsnät, egen värmeproduktion och eget vatten- och avloppsverk. I arbetsuppgifterna ingår kund- och leverantörskontakter samt att ibland medverka i olika tekniska projekt. Beredskapstjänstgöring ingår i anställningen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning i drift- och underhållsteknik eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av drift- och underhållsarbete inom fastighet. Du har god administrativ förmåga samt god datavana som användare av stödsystem. Körkort klass B är ett krav samt god kunskap i svenska i tal och skrift. Då beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten kommer det ställas krav på inställelsetid vid larm.

Meriterande kvalifikationer
Det är meriterande om du kunskap om styr och reglerteknik, erfarenhet från produktions- och distributionsanläggningar för värme, vatten och avlopp och behörighet inom kyla, el eller andra teknikområden. Det är också en fördel om du tidigare har arbetat inom säkerhetsklassad miljö såsom sjukhus, kraftverk eller motsvarande.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du ansvarstagande och driven. Du tilltalas av att arbeta i ett serviceyrke som ställer krav på flexibilitet, samarbetsförmåga och serviceanda och är van att arbeta med kundrelationer. Du ska kunna arbeta självständigt såväl som i grupp.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställning vid Fortifikationsverket är placerad i säkerhetsklass. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta driftchef Carina Jonsson, tfn 010-44 44 421 eller Rekryteringsspecialist Sonja Sand, tfn 010-44 44 983.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Per Alexis, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000


Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2021-05-27. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Visa mindre

Drifttekniker till Motala

Motiveras du att få vara med och göra skillnad? Vi behöver fler kollegor till Motala Lasarett i Motala där vi har det viktiga uppdraget att säkerställa en högkvalitativ och trygg fastighetsdrift. Just nu söker vi: Drifttekniker med inriktning svagström, elektronik Som drifttekniker arbetar du med driften av fastighetstekniska system som ventilation, signalsystem värme, och kyla. En stor utmaning i denna roll är att sköta driften på ett stort sjukhus som... Visa mer
Motiveras du att få vara med och göra skillnad? Vi behöver fler kollegor till Motala Lasarett i Motala där vi har det viktiga uppdraget att säkerställa en högkvalitativ och trygg fastighetsdrift.

Just nu söker vi:

Drifttekniker med inriktning svagström, elektronik

Som drifttekniker arbetar du med driften av fastighetstekniska system som ventilation, signalsystem värme, och kyla. En stor utmaning i denna roll är att sköta driften på ett stort sjukhus som ständigt utvecklas med både gamla och nya system. Eftersom vi jobbar på ett akutsjukhus utmanas du även att snabbt kunna ställa om från ett planerat arbete till något plötsligt akut ärende. Vi erbjuder dig ett varierande arbete där din förmåga till självständig problemlösning är A och O.

Du blir en del av ett glatt gäng på sjukhuset som innefattar sju stycken drifttekniker med olika kunskaper. Vi söker dig som är teknikintresserad och alltid redo för nya utmaningar.

Du har lätt för att både jobba självständigt och i grupp. Din positiva attityd, kreativitet och förmåga till problemlösning gör dig till vår kunds hjälte.

Kvalifikationer

• Erfarenhet av arbete som drifttekniker inom fastighetsteknik
• Teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kompetens
• Behärskar svenska, både i tal och skrift
• Mycket god datorvana och administrativ förmåga då all rapportering sker digitalt
• B-körkort

Det är även meriterande om du tidigare har arbetat i Citect Scada systemet samt har kunskaper inom styr & regler.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tomas Bohlin, platschef, [email protected]

Vi har gjort vårt medieval i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annons- och rekryteringsföretag Visa mindre

Fastighetstekniker, Kvarn

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolit... Visa mer
Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!

Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Nu söker vi dig som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Till Prästtomta skjutfält och Kvarn söker vi nu en Fastighetstekniker. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som fastighetstekniker är det dagliga arbetet tillsyn och skötsel av fastighetsbeståndet som består av skjutfält, övningsanläggningar, fastigheter och infrastruktur. Du kommer att arbeta med att upprätthålla god standard för vår yttre miljö så som vägar, planer, grönytor, träd och planteringar samt vara en resurs i fastighetsskötseln och drift för Prästtomta övnings och skjutfält. Därmed förekommer olika arbetsuppgifter inom yttre miljö, såsom gräsklippning, beskärning, ogräsbekämpning, slyröjning, grusning, snöröjning, sandning och saltning. Viktigt i den här tjänsten är att upprätthålla en bra relation med vår kund, då rollen innebar dagliga kontakter med både kund och leverantörer. Du ingår i vår driftgrupp och jobbet kommer innebära både att arbeta självständigt och tillsammans med andra.  Beredskapstjänstgöring kommer att innefattas i tjänsten. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med inriktning skogsbruk/anläggning eller utbildning vi bedömer likvärdig. Du har YKB utbildning och Hjullastarutbildning. För rollen ställs krav på Körkort B, BE & C och god datavana som användare av tekniska och administrativa stödsystem. Du är duktig på svenska språket i tal och skrift och är svensk medborgare.                     

Meriterande

Det är meriterande med erfarenhet av skötsel inom väg, mark och parkområden samt erfarenhet av att köra tyngre maskiner, tex traktor med bärande redskap för vägunderhåll. Det är även meriterande med liftutbildning, motorsågskort klass A-B och liftutbildning. Har du även erfarenhet av att köra grävlastare är detta en fördel.

Personliga egenskaper

Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet. Du har hög social kompetens och är lyhörd för kundens behov. Du har förmågan att kunna arbeta självständigt likaväl som att ingå i grupp för att på bästa sätt lösa problem. Du är affärsmässig gentemot våra kunder och kollegor, samarbetsvillig och har ansvarskänsla. Vidare är du stresstålig och har förmågan att prioritera och fatta beslut under press.

Anställningsvillkor

Heltid, tillsvidare. Svenskt medborgarskap är ett krav, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. 
 
Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta driftchef Carina Jonsson tfn 010-44 44 421 eller Rekryteringsspecialist Sonja Sand tfn 010 44 44 983.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 17 oktober 2021. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Visa mindre

Kyrkvaktmästare 100%

Ansök    Jun 15    Borensbergs Pastorat    Kyrkvaktmästare
Kyrkvaktmästare 100% Svenska kyrkan, Borensbergs pastorat, söker Kyrkvaktmästare, tillsvidareanställning 100% Borensbergs pastorat består av församlingarna Aska, Borensberg, Fornåsa, Godegård, Klockrike, Tjällmo och Västra Ny. Borensbergs pastorat förvaltar 16 kyrkor och kyrkogårdar samt övriga fastigheter, bland annat församlingshem. Till största delen består pastoratet av landsbygden runt Motala och pastoratets största ort är Borensberg, där administr... Visa mer
Kyrkvaktmästare 100%
Svenska kyrkan, Borensbergs pastorat, söker


Kyrkvaktmästare, tillsvidareanställning 100%
Borensbergs pastorat består av församlingarna Aska, Borensberg, Fornåsa, Godegård, Klockrike, Tjällmo och Västra Ny. Borensbergs pastorat förvaltar 16 kyrkor och kyrkogårdar samt övriga fastigheter, bland annat församlingshem. Till största delen består pastoratet av landsbygden runt Motala och pastoratets största ort är Borensberg, där administrationen är samlad. Pastoratet har ca 12.200 invånare och av dessa är 75% kyrkotillhöriga. Organisationen, som består av cirka 45 helårsanställda, leds av kyrkoherden och ledningsgruppen.
Kyrkogårds- och fastighetsenheten består idag av 11 helårsanställda samt 9 säsongsanställda. Du kommer främst att arbeta i Borensberg, Klockrike och Tjällmo församlingar, men tjänstgöring i hela pastoratet kan förekomma.


Dina arbetsuppgifter
Skötsel, drift och underhåll av kyrkogårdar, fastigheter och kyrkor samt inre tjänstgöring vid gudstjänster och kyrkliga handlingar. Underhåll och reparationer av maskinpark. Arbetsledning av säsongsanställda under sommarsäsongen. Helgtjänstgöring samt viss kvällstjänstgöring ingår.


Din bakgrund
- Gärna tidigare erfarenhet av kyrkogårdsarbete som vaktmästare.
- Grönskötsel och fastighetserfarenhet är meriterande.
- Körkort B krävs och gärna BE. Egen bil är en förutsättning för arbetet eftersom hela pastoratet är ett arbetsområde.
- God datorvana, då gravböcker och viss kommunikation inom pastoratet sköts elektroniskt.


Dina egenskaper
Vi söker dig som trivs med att arbeta både utomhus och inomhus. Du är flexibel och kan arbeta både enskilt och i grupp. Du har initiativförmåga och gott omdöme. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad. Du har en god social förmåga och förmåga att möta kollegor och församlingsbor på ett bra sätt.


Svenska kyrkan
Vi ser det som en självklarhet att du är medlem i Svenska kyrkan och delar kyrkans tro och kyrkans värderingar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Tillträde
100% tillsvidareanställning med tillträde snarast eller efter överenskommelse.


Ansökan
Skicka din ansökan innehållande personligt brev, meritförteckning, referenser samt löneanspråk. Ansökan behandlas fortlöpande, dock senast 31/7 2020
Vi tar endast emot ansökan per e-post: [email protected]
Vänligen ange "Kyrkvaktmästare" i ämnesraden till din ansökan.


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fastighetsförvaltare / fastighetsskötare / fastighetsvärd

Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmö... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

Om kunden:

Bostadsstiftelsen Platen är en ledande aktör på hyresmarknaden i Motala kommun med förvaltning av strax över 5700 lägenheter med målet att kunna erbjuda bra, prisvärda och välskötta bostäder till alla. I stiftelsen arbetar drygt 80 personer varav ungefär 25 arbetar som fastighetsvärdar, där verksamheten präglas av en stark human värdegrund med fokus på mångfald. Bostadsstiftelsen Platen värnar om sina medarbetare och erbjuder flera förmåner som främjar både gemenskap och hälsa.

Arbetsuppgifter:

I rollen som fastighetsskötare har du i huvudsak ansvar för fastigheternas inre och yttre skötsel. Du hanterar både ärenden som inkommer från hyresgästerna, såsom att utföra reparationer och rensa avlopp, och rutinmässig förvaltning som exempelvis att skotta snö, klippa gräs och ansvara för ordningen i återvinningshusen. I rollen ingår även enklare administrativa arbetsuppgifter i form av att beställa varor, attestera fakturor och återrapportera utförda serviceärenden. Rollen innefattar hög grad av service och kundkontakt med människor med varierande bakgrund och livssituationer, där fokus ligger på att göra kunderna nöjda både med ditt arbete och bemötande. Du arbetar tillsammans med en kollega och ansvarar för fyra till sex fastigheter självständigt.

Profil:

• Gymnasial utbildning inom exempelvis fastighetsskötsel, VVS, el eller bygg alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
• Goda kunskaper i svenska och arabiska i både tal och skrift
• B-körkort

Vi tror att du som söker uppskattar att skapa god kontakt med kunder och anstränger dig för att leverera lösningar. Du är bekväm bland andra människor och ser ett värde i att samarbeta där du gärna stöttar dina kollegor vid behov. Du är en handlingskraftig person som tar ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, driver ditt arbete framåt och ber om hjälp när det behövs.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Motala
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fastighetsskötare sommarjobb

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss ka... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!Riksbyggen Västra Östergötland söker 2 st sommarvikarier för vår lokalvård/fastighetsskötsel i Motala-Mjölby-Vadstena.

Du kommer att arbeta med inre och yttre skötsel hos våra kunder och du blir en del av ett team som sköter den dagliga förvaltningen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat trädgårdsskötsel, fastighetsreparationer, lokalvård/städning, tillsyn, kundkontakter, underhåll av maskiner och handverktyg. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

Vem är du?
Vi söker dig som har förmågan att se och bemöta våra kunders behov - du vill vara med och skapa en bra boendemiljö. Det är viktigt att du tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi tror att du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning gärna med inriktning mot fastighetsskötsel eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har trädgårds-/lokalvårdsutbildning. Du har gärna goda kunskaper i traktorkörning och hantering av trädgårdsmaskiner.

B-körkort är ett krav. Att köra med släp och Toro (åkgräsklippare) är meriterande

Ena vikariatet sträcker sig mellan v.24 - v.35 och det andra mellan v.26 - v.33

Då datorn är ett naturligt inslag i arbetet för alla anställda på Riksbyggen behöver du ha datakunskap och kunna hantera datorn i jobbet.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 10 maj 2020. Vi arbetar med löpande urval, så skicka din ansökan redan idag!

Har du frågor kontakta oss Kundansvarig/Arbetsledare Dick Bytander, [email protected]Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Badvaktmästare 0-100%

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen.

Verksamhet fritid har i uppdrag att ta hand om samtliga fritidsanläggningar inom kommunen där målet är att skapa trivsamma,, trevliga och säkra mötesplatser för alla.

I Motala finns ett rikt utbud av fritids- och idrottsanläggningar.
Simhall, sporthall, ishall, multiarena och friluftsområden är exempel på mötesplatser där människor kan mötas och "sporta" på olika sätt och nivåer.


ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter är bl.a simundervisning, förekommande skötsel och drift av sim- och sporthall, arbete i receptionen med tillhörande kassahantering, lokalvård samt kontakter med- och service till våra besökare.

KVALIFIKATIONER
Vi ser helst att du som söker har avslutad gymnasieutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig för uppdraget. Utbildning inom aktuellt område är meriterande. Du ska helst ha dokumenterad simlärarkompetens samt vara livräddningskunnig. Har du inte det kan du komma att utbildas av oss.

Det är meriterande att ha vana vid kassaarbete och yrkesmässig städning. Vidare bör du vara stresstålig, flexibel, kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ samt ha en kundvänlig attityd. Du får gärna ha erfarenhet av övrigt arbete inom friskvård och hälsa i och med att vi arbetar med att utveckla detta i vårt arbete. Ytterligare ska du ha goda kunskaper i svenska, goda datakunskaper och god simkunnighet och vattenvana.

ÖVRIGT
Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Kyrkvaktmästare 100%

Kyrkvaktmästare 100% Svenska kyrkan, Borensbergs pastorat, söker Kyrkvaktmästare, en tillsvidareanställning 100% Borensbergs pastorat består av församlingarna Aska, Borensberg, Fornåsa, Godegård, Klockrike, Tjällmo och Västra Ny. Borensbergs pastorat förvaltar 16 kyrkor och kyrkogårdar samt övriga fastigheter, bland annat församlingshem. Till största delen består pastoratet av landsbygden runt Motala och pastoratets största ort är Borensberg, där admini... Visa mer
Kyrkvaktmästare 100%
Svenska kyrkan, Borensbergs pastorat, söker


Kyrkvaktmästare, en tillsvidareanställning 100%
Borensbergs pastorat består av församlingarna Aska, Borensberg, Fornåsa, Godegård, Klockrike, Tjällmo och Västra Ny. Borensbergs pastorat förvaltar 16 kyrkor och kyrkogårdar samt övriga fastigheter, bland annat församlingshem. Till största delen består pastoratet av landsbygden runt Motala och pastoratets största ort är Borensberg, där administrationen är samlad. Pastoratet har ca 12.200 invånare och av dessa är 75% kyrkotillhöriga. Organisationen, som består av cirka 45 helårsanställda, leds av kyrkoherden och ledningsgruppen.
Kyrkogårds- och fastighetsenheten består idag av 11 helårsanställda samt 9 säsongsanställda. Du kommer främst att arbeta i Fornåsa församling, men tjänstgöring i hela pastoratet kan förekomma.


Dina arbetsuppgifter
Skötsel, drift och underhåll av kyrkogårdar, fastigheter och kyrkor samt inre tjänstgöring vid gudstjänster och kyrkliga handlingar. Underhåll och reparationer av maskinpark. Arbetsledning av säsongsanställda under sommarsäsongen. Helgtjänstgöring samt viss kvällstjänstgöring ingår.


Din bakgrund
- Gärna tidigare erfarenhet av kyrkogårdsarbete som vaktmästare.
- Grönskötsel och fastighetserfarenhet är meriterande.
- Körkort B krävs och gärna BE. Egen bil är en förutsättning för arbetet eftersom hela pastoratet är ett arbetsområde.
- God datorvana, då gravböcker och viss kommunikation inom pastoratet sköts elektroniskt.


Dina egenskaper
Vi söker dig som trivs med att arbeta både utomhus och inomhus. Du är flexibel och kan arbeta både enskilt och i grupp. Du har initiativförmåga och gott omdöme. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad. Du har en god social förmåga och förmåga att möta kollegor och församlingsbor på ett bra sätt.


Svenska kyrkan
Vi ser det som en självklarhet att du är medlem i Svenska kyrkan och delar kyrkans tro och kyrkans värderingar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Tillträde
100% tillsvidareanställning med tillträde snarast eller efter överenskommelse.


Ansökan
Skicka din ansökan innehållande personligt brev, meritförteckning, referenser samt löneanspråk. Ansökan behandlas fortlöpande, dock senast 7/2 2020
Vi tar endast emot ansökan per e-post: [email protected]
Vänligen ange "Kyrkvaktmästare" i ämnesraden till din ansökan.


Varmt välkommen med din ansökan!
Se även vår annons gällande säsongsanställd kyrkvaktmästare (6 april-6 november) Visa mindre

Kyrkvaktmästare säsongsanställd 100%

Svenska kyrkan, Borensbergs pastorat, söker Kyrkvaktmästare, säsongsanställning 100% (6 april-6 november) Borensbergs pastorat består av församlingarna Aska, Borensberg, Fornåsa, Godegård, Klockrike, Tjällmo och Västra Ny. Borensbergs pastorat förvaltar 16 kyrkor och kyrkogårdar samt övriga fastigheter, bland annat församlingshem. Till största delen består pastoratet av landsbygden runt Motala och pastoratets största ort är Borensberg, där administratio... Visa mer
Svenska kyrkan, Borensbergs pastorat, söker


Kyrkvaktmästare, säsongsanställning 100% (6 april-6 november)
Borensbergs pastorat består av församlingarna Aska, Borensberg, Fornåsa, Godegård, Klockrike, Tjällmo och Västra Ny. Borensbergs pastorat förvaltar 16 kyrkor och kyrkogårdar samt övriga fastigheter, bland annat församlingshem. Till största delen består pastoratet av landsbygden runt Motala och pastoratets största ort är Borensberg, där administrationen är samlad. Pastoratet har ca 12.200 invånare och av dessa är 75% kyrkotillhöriga. Organisationen, som består av cirka 45 helårsanställda, leds av kyrkoherden och ledningsgruppen.
Kyrkogårds- och fastighetsenheten består idag av 11 helårsanställda samt 9 säsongsanställda samt. Tjänstgöring i hela pastoratet kan förekomma.


Dina arbetsuppgifter
Traditionellt kyrkogårdsarbete såsom skötsel och underhåll av gravar och grönytor. Skötsel, drift och underhåll av kyrkogårdar, fastigheter och kyrkor. Underhåll och reparationer av maskinpark.


Din bakgrund
- Gärna tidigare erfarenhet av kyrkogårdsarbete som vaktmästare.
- Grönskötsel och fastighetserfarenhet är meriterande.
- Körkort B krävs och gärna BE. Egen bil är en förutsättning för arbetet eftersom hela pastoratet är ett arbetsområde.
- God datorvana, då gravböcker och viss kommunikation inom pastoratet sköts elektroniskt.


Dina egenskaper
Vi söker dig som trivs med att arbeta både utomhus och inomhus. Du är flexibel och kan arbeta både enskilt och i grupp. Du har initiativförmåga och gott omdöme. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad. Du en god social förmåga och förmåga att möta kollegor och församlingsbor på ett bra sätt.


Svenska kyrkan
Vi ser det som en självklarhet att du är medlem i Svenska kyrkan och delar kyrkans tro och kyrkans värderingar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Tillträde
Tidsbegränsad anställning, säsongsanställning 100%, med tillträde till säsongsstart den 6 april till och med 6 november.


Ansökan
Skicka din ansökan innehållande personligt brev, meritförteckning, referenser samt löneanspråk. Ansökan behandlas fortlöpande, dock senast 7/2 2020
Vi tar endast emot ansökan per e-post: [email protected]
Vänligen ange "Kyrkvaktmästare - säsong" i ämnesraden till din ansökan.


Varmt välkommen med din ansökan!


Se även vår annons gällande tillsvidareanställd kyrkvaktmästare Visa mindre

Är du vår nya medarbetare till Motalas representationsarena?

Motala Idrottspark AB (MIPAB)sökerFastighetsskötare/vaktmästareDu kommer att arbeta på Idrottsparken i Motala samt i olika uppdrag som MIPAB åtager sig.Arbetet innebär i huvudsak att organisera och utföra förekommande, såväl administrativt som praktiskt, arbete på en idrottsanläggning. Det innefattar bl.a. underhåll av anläggningen, snöröjning, lokalvård samt att fördela behörighet till hyresgäster genom befintligt låssystem. Du har intresse för idrot... Visa mer
Motala Idrottspark AB (MIPAB)sökerFastighetsskötare/vaktmästareDu kommer att arbeta på Idrottsparken i Motala samt i olika uppdrag som MIPAB åtager sig.Arbetet innebär i huvudsak att organisera och utföra förekommande, såväl administrativt som praktiskt, arbete på en idrottsanläggning. Det innefattar bl.a. underhåll av anläggningen, snöröjning, lokalvård samt att fördela behörighet till hyresgäster genom befintligt låssystem. Du har intresse för idrott och arrangemang. Genom erfarenhet av ideellt arbete kan du enkelt möta de föreningar som är hyresgäster på Idrottsparken. Du ska kunna arbeta i team likväl som självständigt, som person bidrar du med glädje och engagemang.Vi förutsätter att du är flexibel och hjälper till där det behövs.Du har B-körkort. Tjänsten omfattar en tillsvidareanställning, 100%, med tillträde 2019-12-01 eller efter överenskommelse. Anställningen inleds med 6 månaders provanställning.Arbetstiden är förlagd på tider som Idrottsparken är tillgänglig såväl dagtid, kvällstid som helger. Frågor besvaras av arbetsledande fastighetsskötare Hans Kempe, 070-565 29 51 Vi ser fram mot Din ansökan inklusive cv, senast 2019-10-06 till mejladress: [email protected] löneanspråk i din ansökan. Idrottsparken är en tränings- och tävlingsarena för fotboll och friidrott. På Idrottsparken finns en gräsplan, 2 konstgräsplaner, en komplett idrottsarena för friidrott och omklädningsrum.Motala Idrottspark AB ägs gemensamt av Motala AIF Idrottsallians och Motala kommun Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Anläggningsvaktmästare

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen.

Motala har ett levande och aktivt förenings- och fritidsliv för alla åldrar. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och bygga ut fritidsverksamheten. Vi är övertygade om att det är en satsning som kommer att bidra till god hälsa, bra gemenskap och ett tryggt samhälle där vi alla mår bra och trivs, oavsett ålder. I verksamheten ingår att ansvara för kommunens fritidsgårdar och övrig fritidsverksamhet riktad till barn- och ungdomar. Verksamhet fritid ansvarar även för kommunala idrotts-, fritids- och turistanläggningar, samt stöd till kommunens föreningsliv.

Simhall, sporthall, ishall, multiarena och idrottsplatser. Det är bara en del av kommunens utbud av idrotts- och fritidsanläggningar. Vi har även en konstfrusen bandybana, två discgolfanläggningar, flertalet motionsspår med elljus, skateparker, parkourbanor m.m. Vår kunniga personal tar hand om verksamheternas drift och skötsel.

ARBETSUPPGIFTER
Varierande vaktmästaruppgifter inom enhet fritid. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. drift- och underhåll av våra anläggningar, friluftsområden och utebad. Det kan exempelvis vara fastighetsservice, lokalvård, sophantering, reparationer, underhåll, snöskottning, gräsklippning, isvård, skötsel av isbana/ishall och badanläggning/simhall, friluftsbad samt idrottshallar. Hantering och skötsel av larm och annan driftteknisk utrustning.
Arbetet sker i nära samarbete med kommunens fastighetsenhet. Vi erbjuder dig ett varierande arbete där du jobbar mycket utomhus. Arbetet är varierande då det består av skiftarbete och beredskapstjänst.
Beredskap innebär att Du ska kunna inställa Dig på arbetsplatsen inom 30 minuter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en avslutad och godkänd gymnasieutbildning. Meriterande är om du har utbildningar och kurser inom drift- och underhåll av arenor som t ex ishall samt sim- och sporthall. Vi ser gärna att Du har tidigare erfarenhet av friluftsskötsel eller ett praktiskt arbete. Vidare har du grundläggande IT-kunskaper och datavana. Du har goda kunskaper i svenska. Eftersom transport är en del i arbetsuppgifterna är det krav på B-körkort.

Personliga egenskaper är viktiga för att du ska trivas i tjänsten. Du är en självständig person som kan vara flexibel i ditt arbetssätt. Vidare är du driven och kan ta tag i saker. Din sociala förmåga är god och vi ser att du är serviceinriktad eftersom du möter Motalas invånare.

Arbetstiderna är varierande då det är skiftarbete, vilket ställer krav på att du kan arbeta varierande tider samt innehåller tjänsten beredskapstjänst.
Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Fastighetsskötare till kund i Motala

Vi på Scandia Bemanning söker just nu efter tre trygga fastighetsskötare till vår kund i Motala. Är du en social, händig och servicemedveten person som har tidigare erfarenhet som fastighetsskötare? Då kan detta vara rätt tjänst för dig! För kunds räkning söker vi en serviceinriktad medarbetare till deras fastighetsservice. I din roll som drifttekniker har du ansvar för driften av "egna" fastigheter. Din vana av självständigt arbete är viktigt eftersom du ... Visa mer
Vi på Scandia Bemanning söker just nu efter tre trygga fastighetsskötare till vår kund i Motala.
Är du en social, händig och servicemedveten person som har tidigare erfarenhet som fastighetsskötare? Då kan detta vara rätt tjänst för dig! För kunds räkning söker vi en serviceinriktad medarbetare till deras fastighetsservice. I din roll som drifttekniker har du ansvar för driften av "egna" fastigheter. Din vana av självständigt arbete är viktigt eftersom du kommer att behöva ta egna initiativ och beslut samt planera verksamheten.
Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med värme, ventilation och styrsystem. Önskvärt med eftergymnasialutbildning som drifttekniker, fastighetstekniker eller likvärdig inriktning.
Du kommer bland annat arbeta med yttre fastighetsskötseln, planteringar, beskärning av buskar och träd, gräsklippning, maskinvård, nyanläggning samt planering av arbete inför säsongerna. I arbetsuppgifterna ingår även snöröjning och renhållning.
Mer information angående arbetsuppgifterna ges efter vi mottagit ansökan och du gått vidare till intervju.
Kravprofil:
Svenska och engelska i tal & skrift
Serviceinriktad & flexibel
Strukturerad & stresstålig
Van att arbeta i högt tempo
Bra på att jobba i grupp samt ensam
Körkort
Erfarenhet av en liknande tjänst Ansökan
Urval sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag! Du ansöker till tjänsten via vår e-mail [email protected], ange referens Fastighet i din ansökan. Visa mindre

Bostadsstiftelsen Platen söker engagerad Fastighetsvärd

RollenI samverkan med kollegorna på aktuellt förvaltningsområde ska du arbeta så att området upplevs som välskött med hög trivsel, boendekvalitet, service och nöjda hyresgäster.AnsvarsområdenFastighetsvärden är huvudansvarig för den inre och yttre skötseln av våra fastigheter samt anläggningar i den yttre miljön.Arbetet innebär att:Du ansvarar för att med hög kvalitet utföra reparationer i lägenheter och fastigheter.Du är ansvarig för att våra gårdar, grön... Visa mer
RollenI samverkan med kollegorna på aktuellt förvaltningsområde ska du arbeta så att området upplevs som välskött med hög trivsel, boendekvalitet, service och nöjda hyresgäster.AnsvarsområdenFastighetsvärden är huvudansvarig för den inre och yttre skötseln av våra fastigheter samt anläggningar i den yttre miljön.Arbetet innebär att:Du ansvarar för att med hög kvalitet utföra reparationer i lägenheter och fastigheter.Du är ansvarig för att våra gårdar, grönytor, buskar och planteringar samt gemensamhetsutrymmen är mycket väl skötta och underhållna.Utföra visst löpande underhåll och förebyggande arbete i våra fastigheter.Du har eget ansvar för att ta emot, utföra och återrapportera service- och felanmälan.Din profilVi söker dig med utbildning på lägst gymnasienivå med inriktning fastighetsskötare alternativt annan teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom fastighetsarbete. Erfarenhet av maskinkörning är önskvärt.Du har bra kunskaper i Officepaketet, vana att arbeta med dator/telefon som hjälpmedel och uttrycker dig väl i tal och skrift.Som person är du praktiskt lagd, ordningsam, strukturerad och tar ansvar för dina egna arbetsuppgifter men samverkar också på ett självklart sätt med dina kollegor.Du har en hög social kompetens med förståelse och respekt för människors olika livssyn och livssituation.Körkort med lägst b-behörighet är ett krav.Vi erbjuderPlaten är ett stabilt, öppet och vänligt företag som erbjuder en trygg anställning med ett omväxlande arbete i trevliga miljöer tillsammans med engagerade och trevliga arbetskamrater.Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.AnsökanOm du tycker att det här är ett jobb för dig och att du stämmer med vår profil vill vi gärna ha en ansökan innehållande ett personligt brev och ett Cv från dig senast: 2019-06-18Vi kommer att göra löpande urval vilket gör att tjänsten kan komma tillsättas före sista ansökningsdag.Kontaktpersoner:Personalchef Sören WikTel: 0141/22 89 20E-post: [email protected] Förvaltningschef Martina SjökvistTel. 073-682 89 17E-post: [email protected] kontaktperson Niklas Bergquist, Fastighetsanställdas förbundTel: 073-682 88 42E-post: [email protected] Om arbetsgivarenBostadsstiftelsen Platen är det allmännyttiga bostadsbolaget i Motala och förvaltar en yta om 428 726 kvm. Vi har 5 703 lägenheter och 171 kommersiella lokaler i portföljen samt en omsättning på drygt 370 Mkr. Vi har det förtroendefulla uppdraget att sköta, vårda och utveckla våra hyresgästers hem vilket ställer höga krav på oss och våra samarbetspartners. Vi ska erbjuda väl underhållna och framtidsinriktade fastigheter, bostäder och boendemiljöer. Vi är idag 84 medarbetare inom olika yrkesgrupper på Platen. Visa mindre

Drifttekniker till Räddningstjänsten

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Samhällsbyggnadsförvaltningen består av sju enheter och en stab. Enheterna är projektledning-, fysisk planering-, bygglov-, planering/park-, lantmäteri-, miljö- och hälsoskyddsenhete... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Samhällsbyggnadsförvaltningen består av sju enheter och en stab. Enheterna är projektledning-, fysisk planering-, bygglov-, planering/park-, lantmäteri-, miljö- och hälsoskyddsenheten samt räddningstjänsten. Inom räddningstjänsten arbetar 46 heltidsanställda och drygt 50 deltidsanställda. Tjänsten är placerad på brandstationen i Motala.

ARBETSUPPGIFTER
Som drifttekniker hos oss på räddningstjänsten i Motala kommer du att arbeta under och i nära samarbete med planeringschefen. Dina arbetsuppgifter kommer till största delen bestå av att säkerställa den dagliga driften på räddningstjänsten i Motala. Verksamheten består idag av en heltidsstation och tre Rib-stationer. Du kommer i din befattning ansvara för all personlig utrustning till den operativa verksamheten för både heltidpersonal och Rib-personal samt alla fordon och övrig materiel. En del större upphandlingar kommer genomföras de närmsta åren och där ser vi att rollen som drifttekniker kommer ha en viktig funktion.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har fullgjort gymnasiet och vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter från logistik/planering alternativt arbetat som verkstadsansvarig eller butiks/inköpsansvarig.

För att lyckas i rollen som drifttekniker ska du ha förmågan att tillföra entusiasm och energi i arbetet samt kunna planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. I och med att du kommer ha många externa och interna kontakter behöver du också vara social och utåtriktad samt fungera bra i grupp. I ditt bemötande är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående och du anstränger dig för att leverera lösningar på problem. Tjänsten kräver också att du kan strukturera ditt arbetssätt, driva dina egna processer framåt samt se på arbetet ur ett helhetsperspektiv.

Vi söker dig som har en positiv attityd till både arbetet och räddningstjänsten som verksamhet, och som handlar i enlighet med fattade beslut och relevanta styrdokument. Som drifttekniker är kommunikation en viktig del och därför krävs det att du behärskar det svenska språket väl, både i tal och skrift. Tjänsten kräver att du har B-körkort och det är meriterande om du innehar C-körkort.

Känner du ett stort intresse och motivation för tjänsten är du varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Visa mindre