Lediga jobb som Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare i Motala

Se lediga jobb som Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare i Motala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Motala som finns hos arbetsgivaren.

Medicinsk vårdadministratör till Försvarshälsan Kvarn

Ansök    Mar 21    Försvarsmakten    Medicinsk sekreterare
Som medicinsk vårdadministratör på Försvarshälsan i Kvarn utgör du en viktig del i ett framgångsrikt team, i en myndighet som är i stark tillväxt. Tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor får du ta ansvar, utvecklas och utmanas. Allt detta hos en arbetsgivare som uppmuntrar till balans i livet och god hälsa. En arbetsuppgift är t ex att träna tre timmar per vecka på arbetstid. Försvarshälsan Kvarn är en inbyggd företagshälsovård med Försvarsmak... Visa mer
Som medicinsk vårdadministratör på Försvarshälsan i Kvarn utgör du en viktig del i ett framgångsrikt team, i en myndighet som är i stark tillväxt. Tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor får du ta ansvar, utvecklas och utmanas.
Allt detta hos en arbetsgivare som uppmuntrar till balans i livet och god hälsa. En arbetsuppgift är t ex att träna tre timmar per vecka på arbetstid.

Försvarshälsan Kvarn är en inbyggd företagshälsovård med Försvarsmakten som uppdragsgivare. Vi arbetar med företagshälsovård och hälso- och sjukvård. Försvarshälsan Kvarn arbetar ständigt med utveckling av processer och metoder för att vara ett kompetent och efterfrågat stöd för våra kunder, och en attraktiv arbetsplats för våra medarbetare. Då vår kundkrets är bred kan vi erbjuda ett arbete med stor variation och många möjligheter.

Skövde garnison och Garnisonsenheten
Skövde Garnison är en av Sveriges största militära garnisoner. Garnisonen består av ett flertal förband ur Försvarsmakten, alla med den huvudsakliga uppgiften att utbilda och utveckla krigsförband. Bredden av utbildningsverksamheten omfattar anfallsförband med stridsvagnar och stridsfordon, via understödjande förband som exempelvis artilleri-, lednings-, sjukvårds- och övriga logistikförband, till militära skolor med yrkesofficersutbildningar på olika nivåer samt staber för flera ledningsnivåer inom främst armén.
Inom Skövde garnison verkar Garnisonsenheten. Enheten ansvarar för att stödja med kompetenser och tjänster inom flera verksamhetsområden. De mer omfattande områdena består av driftsättning av övnings- och skjutfält från Herrljunga i söder till Älvdalen i norr, sjukvård inom ramen för företagshälsovård för anställd personal och daglig sjukvård för värnpliktiga samt bevakningstjänst och säkerhetsskyddade transporter. Enheten lämnar även stöd inom Idrott och friskvård där bl.a. ansvaret för fasta träningsanläggningar finns, olika arbetsmiljöfunktioner som miljö, brandskydd och elsäkerhet samt stöd till värnpliktiga genom värnpliktskonsulenter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Ditt arbete kommer att bestå av ett brett administrativt uppdrag. En del av ditt arbete kommer att bestå av försvarsmaktsspecifik vårdadministration. Du kommer även att sköta viss ekonomiadministration, vara delaktig i framtagande av statistik samt vara ett administrativt stöd för avdelningen. Du är även den första våra besökare möter i vår reception. Då Försvarshälsan Kvarn är en liten avdelning så har alla i personalen kringuppdrag beroende på yrkeskategori. För dig kan det vara att hämta frukt/kaffe, beställa varor, tvätta handdukar m m.

KRAV
Kvalifikationer 
* Vårdadministrativ utbildning
* Minst tre års relevant yrkeserfarenhet 
* God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift (Svenska/engelska)
* Körkort lägst B

Personliga egenskaper
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga, flexibilitet, samt vilja att driva och vidareutveckla verksamheten. Du tycker om att arbeta i en miljö med varierande arbetsuppgifter och skiftande intensitet. För att trivas hos oss är det viktigt att du har god samarbetsförmåga, positiv attityd och är flexibel.

MERITERANDE
* Kunskap och erfarenhet inom ekonomihantering
* Vana att arbeta i olika datasystem
* Genomomförd värnplikt och/eller tidigare erfarenhet av tjänstgöring i Försvarsmakten

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den
värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och
jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
Anställningsform: Civil tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning
Sysselsättningsgrad: Heltid. Arbetstiden är normalt kl. 07.30 – 16.00 men obekväma
arbetstider förekommer. Resor i tjänsten förekommer för såväl arbete som egen utbildning
Arbetsort är Kvarn
Tillträdesdatum efter överenskommelse

För upplysningar om befattningen kontakta
Avdelningschef Victoria Grönlund Andersson via växeln 0500-46 50 00

Fackliga företrädare
OFR/S Britt Dahlman, SACO-F Viktor Ore och SEKO Crister Florin – samtliga nås via växeln 0500-46- 50 00

Välkommen med din ansökan senast 2024-04-19. Din ansökan ska innehålla CV samt personligt brev med referenser där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Skaraborgs regemente, P 4 har verksamhet från Älvdalen i norr till Remmene i söder. Ledningen sitter i Skövde där huvuddelen av värnpliktsutbildningen sker. Regementets uppgift är att rekrytera och utbilda värnpliktiga och personal till två pansarbataljoner, ett tungtransportkompani och ett brigadspaningskompani. P 4 ansvarar också för en brigadstab som vid kris och krig ska leda stora delar av arméns förband.

Läs gärna mer på https://www.forsvarsmakten.se/p4

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, på hemmaplan såväl som runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Medicinsk sekreterare, vårdadministratör ögonkliniken Synpraxis i Motala

Medicinsk sekreterare/ Vårdadministratör Vill du arbeta på en bra arbetsplats med patienten i fokus, ett modernt ledarskap och det gemensamma målet om att bli en personlig ögonmottagning i framkant? Då ska du söka tjänsten som medicinsk sekreterare vid vår nystartad ögonklinik I Motala. Vi är två ögonläkare med mångårig erfarenhet inom ögonsjukvården både mottagning och operation. Vi startade kliniken nyligen som blev auktoriserat av Region Östergötland om... Visa mer
Medicinsk sekreterare/ Vårdadministratör
Vill du arbeta på en bra arbetsplats med patienten i fokus, ett modernt ledarskap och det gemensamma målet om att bli en personlig ögonmottagning i framkant? Då ska du söka tjänsten som medicinsk sekreterare vid vår nystartad ögonklinik I Motala.
Vi är två ögonläkare med mångårig erfarenhet inom ögonsjukvården både mottagning och operation. Vi startade kliniken nyligen som blev auktoriserat av Region Östergötland om basuppdraget inom ramen för vårdval öppen specialiserad ögonsjukvård.
På vår ögonklinik vill vi sätta medarbetarna i förarposition. Vi tror att det är du och dina kollegor som bäst vet hur våra patienter får en bra och personlig vård. Vi vill att alla medarbetare ska ha stort inflytande på sitt arbete. Tillsammans ska vi nå vårt gemensamma mål om att bli ett ledande och personligt mottagning avseende patient- och medarbetarnöjdhet, kvalitet och lönsamhet.
På ögonmottagning är vi några medarbetare bl.a ögonläkare, optiker, ögonsjuksköterska, undersköterska och medicinska sekreterare, administrator, receptionist som tillsammans arbetar för att ge våra patienter hög kvalitativ ögonsjukvård. Vi tar emot remisser från vårdcentraler, optiker, andra kliniker och patienter själva genom fria vårdvalet.
Vårt mål är att bedriva ögonsjukvård och erbjuder våra patienter specialiserad ögonsjukvård av den högsta kvalitet samt vara en modern och attraktiv arbetsplats.
Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och omväxlande arbete med eget ansvar som också kräver mycket samarbete för att hela verksamheten ska fungera. Du kommer att ha ett nära samarbete med all annan personal inom verksamheten.
Arbetsinnehåll och arbetssätt är under ständig förändring för att tillhandahålla en bra service såväl inom som utanför vår mottagning. Grunden i arbetet är traditionella uppgifter för en medicinsk sekreterare i vilket ingår journalskrivning, remisshantering, kodning av vårdkontakter och andra administrativa uppgifter. Dokumenterad erfarenhet ifrån ögonsjukvård är meriterande. Krav på tidigare erfarenhet av Cosmic eller annan liknande journalsystem.
Rollen är bred och kräver att du har lätt för att strukturera upp ditt arbete.
Tjänsten är i första hand en deltidstjänst 50-75% men möjlighet finns i framtiden för att trappa upp.
Sista anmällningsdatum är 230924.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Vårdadministratör till medicinska specialistkliniken

Att bo i Motala är att välja ett vattennära boende i bra prisklass, med närhet till det mesta. Det kallar vi vardagslyx! På bekvämt cykelavstånd nås så väl natur och stadsliv. Tillsammans med ett bekvämt pendlingsavstånd till Linköping och andra större städer ger det goda möjligheter till ett rikt liv. Välkommen till Motala – Östergötlands sjöstad! Medicinska specialistkliniken (MSK) på Lasarettet i Motala bedriver en bred internmedicinsk verksamhet m... Visa mer
Att bo i Motala är att välja ett vattennära boende i bra prisklass, med närhet till det mesta.

Det kallar vi vardagslyx! På bekvämt cykelavstånd nås så väl natur och stadsliv. Tillsammans med ett bekvämt pendlingsavstånd till Linköping och andra större städer ger det goda möjligheter till ett rikt liv. Välkommen till Motala – Östergötlands sjöstad!

Medicinska specialistkliniken (MSK) på Lasarettet i Motala bedriver en bred internmedicinsk verksamhet med akutmottagning, 55 vårdplatser, specialistmottagningar samt specialiserad hemsjukvård så väl palliativ som akut. Vi har det mindre sjukhusets fördelar med en vänlig och familjär atmosfär, korta beslutsvägar och en stor vilja att vidareutveckla våra arbetssätt.

Vill du bli en av oss – välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande
För livet framåt. Region Östergötland har höga ambitioner och ett ansvarsfullt uppdrag. Det handlar om hälsa och vård, om vår regions utveckling och om dem som lever och vistas här. Vi vill fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning. Det innebär att våga tänka nytt – och att ha de bästa medarbetarna. Därför erbjuder vi unika möjligheter till vidare lärande och satsar på moderna miljöer med effektiva system och verktyg. Många av oss möter patienter och närstående, andra skapar förutsättningarna för livsviktiga insatser. Hos oss jobbar fantastiska människor mot samma mål – att göra skillnad på riktigt, och för livet framåt.

Se gärna vår https://dokument.regionostergotland.se/regsam/Övergripande dokument webben/HR/Karriarstege vårdadministratör.pdf för vårdadministratör och läs om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en ny kollega till vår sekreterargrupp med i första hand inriktning mot mottagningssidan. Vid behov ställer man upp för varandra på kliniknivå och hjälper till med journalskrivning inom andra enheter på kliniken när möjlighet finns. Du bistår även chef och övriga medarbetare med administrativt stöd vid kvalitets- och utvecklingsarbeten och får gärna bidra med nya tankar och idéer både inom den egna professionen och med andra yrkeskategorier.
När du börjar hos oss får du ett personligt anpassat introduktionsprogram där du får den kunskap och information som behövs för att du ska känna dig trygg och säker i din roll.

Arbetsgrupp
Vår klinik är stor och har många olika enheter såsom slutenvård, diverse mottagningar samt en Akutmottagning som samtliga bemannas av våra 23 vårdadministratörer. Samtliga vårdadministratörer har kunskap om samtliga enheter och kan vara behjälpliga när behov uppstår och vi stöttar varandra i arbetet.

Om dig
Du är positiv, trivs bra med att arbeta självständigt, men även i grupp. För att trivas och passa för rollen har du intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och leverera lösningar. Du ser möjligheter i förändringar och kan lätt ställa om och prioritera utifrån vad som är viktigast. Du behöver dessutom vara strukturerad och självständigt prioritera och organisera ditt arbete. Du har lätt för att arbeta tillsammans med andra människor och kan tänka om snabbt vid förändrade situationer i ditt dagliga arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Ansökan och anställning
Om du är intresserad av att jobba i en utvecklade och familjär miljö med ett glatt och härligt gäng så är du välkommen att söka hos oss.

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Vårdadministratör till Vårdcentralen Borensberg

Gillar du struktur och vill vara delaktig i verksamhetsutveckling – då är du den vi söker! Vi är en vårdcentral - med nästan 6 500 listade invånare - med en härlig arbetsgrupp om cirka 25 medarbetare - som arbetar i team mellan alla professioner - som samarbetar med specialistkliniker både i Motala och Linköping - med gratis parkering i närhet till arbetsplatsen - med möjlighet att till viss del arbeta på distans Vill du bli en av oss? Nu söker v... Visa mer
Gillar du struktur och vill vara delaktig i verksamhetsutveckling – då är du den vi söker!

Vi är en vårdcentral

- med nästan 6 500 listade invånare
- med en härlig arbetsgrupp om cirka 25 medarbetare
- som arbetar i team mellan alla professioner
- som samarbetar med specialistkliniker både i Motala och Linköping
- med gratis parkering i närhet till arbetsplatsen
- med möjlighet att till viss del arbeta på distans

Vill du bli en av oss?

Nu söker vi 2 vårdadministratörer till vårt team, då de som arbetar här har valt att gå vidare inom regionen till annat arbete.

Vårdcentralen befinner sig i en spännande fas av verksamhetsutveckling där fokus är att se möjligheter i att ”nystarta” med nyrekrytering av olika yrkesgrupper. Verksamhetschefen har över 20 års erfarenhet av ledarskap inom vård och omsorg och jobbar med tillitsbaserat ledarskap där medarbetardriven utveckling, kvalitetsutveckling för nära vård och primärvårdens hälsofrämjande uppdrag är i fokus. Vi vill fortsätta att bygga en välfungerande vårdcentral där medarbetare trivs och mår bra.

Arbetsbeskrivning
Som vårdadministratör hos oss arbetar du i lilla teamet vårdadministratörer där även en receptionist ingår. Teamet har ett nära samarbete med vårdcentralens övriga professioner. Här finns tillsvidareanställda läkare och sjuksköterskor och alla andra yrken som behövs för vårdcentralens uppdrag.

Som utbildad vårdadministratör arbetar du med det som hör till yrkesrollen såsom journaldokumentation, remisshantering, bokningsunderlag och väntelistor. Det ingår att du också arbetar med grundläggande kontorsarbetsuppgifter såsom arbete i olika administrativa system för personalärenden, fakturor, beställningar, diarie, telefoni med mera. Det ingår att vissa tider jobba i receptionen. Här får du stor variation i arbetsuppgifterna. Gemensamt för tjänsten är att vi söker dig som är intresserad av att arbeta med IT frågor och behörigheter (LBA). IT är en stor del av vår vardag och digitala tjänster ökar så vi behöver dig med ett intresse för att utveckla kompetens omkring olika system och tekniska lösningar. Du behöver inte kunna allt när du kommer utan vi tänker att finns viljan att lära sig och att ta ansvar för arbetsuppgifter så erbjuder vi internutbildning så du känner dig trygg med de nya uppgifterna.

Vi erbjuder ett gott arbetsklimat med professionella medarbetare som arbetar i välfungerande team. Det finns en flexibilitet till arbete på distans när du känner dig trygg i din roll och när det är lämpligt för verksamheten. Vi tror att du uppskattar den lilla vårdcentralens fördelar med korta beslutsvägar och ett nära samarbete med samtliga medarbetare.

Läs gärna mer om din karriärväg som vårdadministratör https://dokument.regionostergotland.se/regsam/Övergripande dokument webben/HR/Karriarstege vårdadministratör.pdf.

Utbildning och erfarenhet
Du är utbildad vårdadministratör och har erfarenhet av yrket, gärna från primärvård. Vi tror att du har erfarenhet av journalsystemet Cosmic eller likvärdigt system och har goda kunskaper i det svenska språket motsvarande svenska C1. Det finns stora möjligheter till internutbildning inom de system vi använder om erfarenhet saknas.

Vi arbetar med att öka den digitala vården varför vi önskar att du har intresse av olika IT stöd.

Vi vill att du tillsammans med dina kollegor jobbar med kvalitet och att systematiskt arbeta med förbättringar.

 

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är driven, självgående, serviceinriktad, social och positiv. Du är ansvarstagande och bra på att prioritera, organisera och strukturera arbetet på ett effektivt sätt.

Du är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har lätt för att samarbeta i såväl den egna yrkesgruppen och tillsammans med andra på vårdcentralen. Du har lätt för att se helheten i en verksamhet och lägger fokus på bra flöden och processer. Du är flexibel och utvecklar och förändrar utifrån verksamhetens behov. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan och anställning
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100% med möjlighet till deltidsarbete, tillträde enligt överenskommelse.

Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss. 


Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Vårdadministratör till Vårdcentralen Borensberg

Gillar du struktur och vill vara delaktig i verksamhetsutveckling – då är du den vi söker! Vi är en vårdcentral - med nästan 6 500 listade invånare - med en härlig arbetsgrupp om cirka 25 medarbetare - som arbetar i team mellan alla professioner - som samarbetar med specialistkliniker både i Motala och Linköping - med gratis parkering i närhet till arbetsplatsen - med möjlighet att till viss del arbeta på distans Vill du bli en av oss? Nu söker v... Visa mer
Gillar du struktur och vill vara delaktig i verksamhetsutveckling – då är du den vi söker!

Vi är en vårdcentral

- med nästan 6 500 listade invånare
- med en härlig arbetsgrupp om cirka 25 medarbetare
- som arbetar i team mellan alla professioner
- som samarbetar med specialistkliniker både i Motala och Linköping
- med gratis parkering i närhet till arbetsplatsen
- med möjlighet att till viss del arbeta på distans

Vill du bli en av oss?

Nu söker vi 2 vårdadministratörer till vårt team, då de som arbetar här har valt att gå vidare inom regionen till annat arbete.

Vårdcentralen befinner sig i en spännande fas av verksamhetsutveckling där fokus är att se möjligheter i att ”nystarta” med nyrekrytering av olika yrkesgrupper. Verksamhetschefen har över 20 års erfarenhet av ledarskap inom vård och omsorg och jobbar med tillitsbaserat ledarskap där medarbetardriven utveckling, kvalitetsutveckling för nära vård och primärvårdens hälsofrämjande uppdrag är i fokus. Vi vill fortsätta att bygga en välfungerande vårdcentral där medarbetare trivs och mår bra.

Arbetsbeskrivning
Som vårdadministratör hos oss arbetar du i lilla teamet vårdadministratörer där även en receptionist ingår. Teamet har ett nära samarbete med vårdcentralens övriga professioner. Här finns tillsvidareanställda läkare och sjuksköterskor och alla andra yrken som behövs för vårdcentralens uppdrag.

Som utbildad vårdadministratör arbetar du med det som hör till yrkesrollen såsom journaldokumentation, remisshantering, bokningsunderlag och väntelistor. Det ingår att du också arbetar med grundläggande kontorsarbetsuppgifter såsom arbete i olika administrativa system för personalärenden, fakturor, beställningar, diarie, telefoni med mera. Det ingår att vissa tider jobba i receptionen. Här får du stor variation i arbetsuppgifterna. Gemensamt för tjänsten är att vi söker dig som är intresserad av att arbeta med IT frågor och behörigheter (LBA). IT är en stor del av vår vardag och digitala tjänster ökar så vi behöver dig med ett intresse för att utveckla kompetens omkring olika system och tekniska lösningar. Du behöver inte kunna allt när du kommer utan vi tänker att finns viljan att lära sig och att ta ansvar för arbetsuppgifter så erbjuder vi internutbildning så du känner dig trygg med de nya uppgifterna.

Vi erbjuder ett gott arbetsklimat med professionella medarbetare som arbetar i välfungerande team. Det finns en flexibilitet till arbete på distans när du känner dig trygg i din roll och när det är lämpligt för verksamheten. Vi tror att du uppskattar den lilla vårdcentralens fördelar med korta beslutsvägar och ett nära samarbete med samtliga medarbetare.

Läs gärna mer om din karriärväg som vårdadministratör https://dokument.regionostergotland.se/regsam/Övergripande dokument webben/HR/Karriarstege vårdadministratör.pdf.

Utbildning och erfarenhet
Du är utbildad vårdadministratör och har erfarenhet av yrket, gärna från primärvård. Vi tror att du har erfarenhet av journalsystemet Cosmic eller likvärdigt system och har goda kunskaper i det svenska språket motsvarande svenska C1. Det finns stora möjligheter till internutbildning inom de system vi använder om erfarenhet saknas.

Vi arbetar med att öka den digitala vården varför vi önskar att du har intresse av olika IT stöd.

Vi vill att du tillsammans med dina kollegor jobbar med kvalitet och att systematiskt arbeta med förbättringar.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är driven, självgående, serviceinriktad, social och positiv. Du är ansvarstagande och bra på att prioritera, organisera och strukturera arbetet på ett effektivt sätt.

Du är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har lätt för att samarbeta i såväl den egna yrkesgruppen och tillsammans med andra på vårdcentralen. Du har lätt för att se helheten i en verksamhet och lägger fokus på bra flöden och processer. Du är flexibel och utvecklar och förändrar utifrån verksamhetens behov. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan och anställning
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100% med möjlighet till deltidsarbete, tillträde enligt överenskommelse.

Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss. 


Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Vårdadministratör till Psykiatriska kliniken Motala Mjölby

Psykiatriska kliniken Motala-Mjölby består av två allmänna psykiatriska öppenvårdsmottagningar, beroendemottagningar och mobila omvårdnadsteam placerade i Motala och Mjölby samt en slutenvårdsavdelning i Motala. Verksamhetsidén är att kunna ge våra patienter tidiga, behovsanpassade insatser. Teamarbete och vård i hemmet är viktiga hörnstenar i verksamheten. Kliniken har västra Östergötland som upptagningsområde och ingår sedan 2020 tillsammans med all ö... Visa mer
Psykiatriska kliniken Motala-Mjölby består av två allmänna psykiatriska öppenvårdsmottagningar, beroendemottagningar och mobila omvårdnadsteam placerade i Motala och Mjölby samt en slutenvårdsavdelning i Motala.

Verksamhetsidén är att kunna ge våra patienter tidiga, behovsanpassade insatser. Teamarbete och vård i hemmet är viktiga hörnstenar i verksamheten. Kliniken har västra Östergötland som upptagningsområde och ingår sedan 2020 tillsammans med all övrig psykiatrisk verksamhet i Region Östergötland i Psykiatricentrum. Vi söker nu dig som tillsammans med oss vill vara med och utveckla vården med fokus på patientens bästa! 

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en vårdadministratör till Psykiatriska kliniken Motala Mjölby. Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete där du kommer att få möjlighet att delta i utvecklingen av vårdadministratörens roll på kliniken. Som vårdadministratör hos oss har du goda möjligheter att även få egna ansvarsområden såsom ITR, Heroma eller exempelvis utveckling av klinikens diagnoskodning och digitalisering. Du kan påverka din tjänsts innehåll utifrån utbildning, kompetens, erfarenhet och intresse.

Vi söker nu en vårdadministratör som kommer att arbeta i en kombinerad tjänst. Den ena delen innebär att du ingår i vårt slutenvårdsteam och arbetar mot vår avdelning, i den andra delen arbetar du som resurs mot vår äldrepsykiatriska mottagning. I slutenvårdsuppdraget ingår journaldokumentation, arbete i vår psykiatrimodul i Cosmic (Aktivitetshanteraren) samt kontakt med Förvaltningsrätten och IVO bland annat. Som resurs mot vår äldrepsykiatriska mottagning ingår exempelvis journaldokumentation, deltagande på behandlingskonferens samt bokningsansvar. I båda delarna servar du med administrativt stöd till medarbetare på kliniken. Du kommer att ha nära samarbete med vårdadministratörskollegor i slutenvårdsteamet, i den äldrepsykiatriska mottagningen, med övriga vårdadministratörer samt vårdpersonalen på kliniken. 

Möjlighet finns att jobba på distans någon dag i veckan.

Vi är måna om att du ska känna dig trygg som ny hos oss och erbjuder en individuellt anpassad introduktion där du får en handledare knuten till dig att ha som stöd och bollplank.

 

Utbildning och erfarenhet
Du är utbildad vårdadministratör. Du har goda kunskaper i svenska, såväl i tal som skrift. Erfarenhet av medicinsk dokumentation i Cosmic är meriterande liksom kunskap inom och/eller intresse för slutenvård. 

Om du är nyutbildad vårdadministratör och inte hunnit få erfarenhet eller kunskap inom de områden som nämns men tycker att tjänsten verkar spännande är du varmt välkommen att söka ändå!

Se karriärstege för Vårdadministratör https://lisa.lio.se/pages/384378/RO-karriarstege-Vardadmin-ver1-uppdaterad_2.pdf

Se riktlinje "Baskrav vid nyanställning vårdadministratör"http://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=39447

Personliga egenskaper
Vi söker dig som planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar. Som person har du också lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande samt trivs att arbeta i grupp. 

Ansökan och anställning
Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske vecka 34.

Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss. 


Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Vårdadministratör/Administratör till Vårdcentralen Borensberg

Gillar du struktur och ordning – då är du den vi söker! Vi är en vårdcentral -  med nästan 6500 listade invånare -  med en härlig arbetsgrupp om cirka 25 medarbetare -  som arbetar i team mellan alla professioner -  som samarbetar med specialistkliniker både i Motala och Linköping -  med gratis parkering i närhet till arbetsplatsen -  med möjlighet att till viss del arbeta på distans Vill du bli en av oss? Vi behöver ytterligare en Vårdadministra... Visa mer
Gillar du struktur och ordning – då är du den vi söker!

Vi är en vårdcentral

-  med nästan 6500 listade invånare
-  med en härlig arbetsgrupp om cirka 25 medarbetare
-  som arbetar i team mellan alla professioner
-  som samarbetar med specialistkliniker både i Motala och Linköping
-  med gratis parkering i närhet till arbetsplatsen
-  med möjlighet att till viss del arbeta på distans

Vill du bli en av oss?

Vi behöver ytterligare en Vårdadministratör/Administratör i vårt team, därför söker vi dig som är intresserad av att arbeta hos oss.

Vårdcentralen befinner sig i en spännande fas av verksamhetsutveckling där fokus är att se möjligheter i att ”nystarta” med nyrekrytering av olika yrkesgrupper. Verksamhetschefen har över 20 års erfarenhet av ledarskap inom vård och omsorg och jobbar med tillitsbaserat ledarskap där medarbetardriven utveckling, kvalitetsutveckling för nära vård och primärvårdens hälsofrämjande uppdrag är i fokus. Vi vill fortsätta att bygga en välfungerande vårdcentral där medarbetare trivs och mår bra.

Arbetsbeskrivning
Som Vårdadministratör/ Administratör hos oss arbetar du i en arbetsgrupp om totalt 4 vårdadministratörer och en receptionist och har ett nära samarbete med vårdcentralens övriga professioner. Här finns tillsvidareanställda läkare och sjuksköterskor och alla andra yrken som behövs för vårdcentralens uppdrag. Vi har en stor variation i befolkningsunderlaget med ett tydligt landsbygdsperspektiv.

 

Arbetsbeskrivning
Om du är utbildad vårdadministratör arbetar du med det som hör till yrkesrollen såsom journaldokumentation, remisshantering, bokningsunderlag och väntelistor. Om Du är administratör arbetar du med grundläggande kontorsarbetsuppgifter såsom arbete i olika administrativa system för personalärenden, fakturor, beställningar, diarie, telefoni med mera. Det ingår att vissa tider jobba i receptionen. Utöver detta omorganiserar vi rollerna med olika arbetsuppgifter. Gemensamt för tjänsten är att vi söker dig som är intresserad av att arbeta med IT frågor och behörigheter (LBA). IT är en stor del av vår vardag och digitala tjänster ökar så vi behöver dig med ett intresse för att utveckla kompetens omkring olika system och tekniska lösningar. Du behöver inte kunna allt när du kommer utan vi tänker att finns viljan att lära sig och att ta ansvar för arbetsuppgifter så erbjuder vi internutbildning så du känner dig trygg med de nya uppgifterna.

Vi erbjuder ett gott arbetsklimat med professionella medarbetare som arbetar i välfungerande team. Det finns en flexibilitet till arbete på distans när du känner dig trygg i din roll och när det är lämpligt för verksamheten. Vi tror att du uppskattar den lilla vårdcentralens fördelar med korta beslutsvägar och ett nära samarbete med samtliga medarbetare.

Läs gärna mer om din karriärväg som vårdadministratör https://dokument.regionostergotland.se/regsam/Övergripande dokument webben/HR/Karriarstege vårdadministratör.pdf.

Utbildning och erfarenhet
 

Personliga egenskaper
Samarbetsförmåga

Ansökan och anställning
Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss. 


Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Vårdadministratör till Vårdcentralen Borensberg

Gillar du struktur och ordning – då är du den vi söker! Vi är en vårdcentral - - med nästan 6500 listade invånare - - med en härlig arbetsgrupp om ca 25 medarbetare - - som arbetar i team mellan alla professioner - - som samarbetar med specialistkliniker både i Motala och Linköping - - med gratis parkering i närhet till arbetsplatsen - - med möjlighet att till viss del arbeta på distans Vill du bli en av oss? Vi behöver ytterligare en Vårdadminis... Visa mer
Gillar du struktur och ordning – då är du den vi söker!

Vi är en vårdcentral

- - med nästan 6500 listade invånare
- - med en härlig arbetsgrupp om ca 25 medarbetare
- - som arbetar i team mellan alla professioner
- - som samarbetar med specialistkliniker både i Motala och Linköping
- - med gratis parkering i närhet till arbetsplatsen
- - med möjlighet att till viss del arbeta på distans

Vill du bli en av oss?

Vi behöver ytterligare en Vårdadministratör i vårt team, därför söker vi dig som är intresserad av att arbeta hos oss.

Vårdcentralen befinner sig i en spännande fas av verksamhetsutveckling där fokus är att se möjligheter i att ”nystarta” med nyrekrytering av olika yrkesgrupper. Verksamhetschefen har över 20 års erfarenhet av ledarskap inom vård och omsorg och jobbar med tillitsbaserat ledarskap där medarbetardriven utveckling, kvalitetsutveckling för nära vård och primärvårdens hälsofrämjande uppdrag är i fokus. Vi vill fortsätta att bygga en välfungerande vårdcentral där medarbetare trivs och mår bra.

Arbetsuppgifter
Som Vårdadministratör hos oss arbetar du i en arbetsgrupp om 4 vårdadministratörer och en receptionist och har ett nära samarbete med vårdcentralens övriga professioner. Här finns fasta läkare, sjuksköterskor och undersköterskor, samtalsbehandlare och rehabkoordinator samt en stor variation i patientunderlaget med ett tydligt landsbygdsperspektiv.

Som Vårdadministratör arbetar du med grundläggande arbetsuppgifter såsom journaldokumentation, remisshantering, bokningsunderlag och väntelistor. Det ingår att vissa tider jobba i receptionen. Utöver detta omorganiserar vi rollerna med olika arbetsuppgifter. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med IT frågor och behörigheter (LBA). IT är en stor del av vår vardag och digitala tjänster ökar så vi behöver dig med ett intresse för att utveckla kompetens omkring olika system. Du behöver inte kunna allt när du kommer utan vi tänker att finns viljan att lära sig och att ta nytt ansvar för arbetsuppgifter så erbjuder vi internutbildning så du känner dig trygg med de nya uppgifterna.

Vi erbjuder ett gott arbetsklimat med professionella medarbetare som arbetar i välfungerande team. Det finns en flexibilitet till arbete på distans när så är lämpligt. Vi tror att du uppskattar den lilla vårdcentralens fördelar med korta beslutsvägar och ett nära samarbete med samtliga medarbetare.

Läs gärna mer om din karriärväg som vårdadministratör https://dokument.regionostergotland.se/regsam/Övergripande dokument webben/HR/Karriarstege vårdadministratör.pdf.

Utbildning och erfarenhet
Du är utbildad Vårdadministratör och har erfarenhet av yrket, gärna från primärvård. Vi tror att du har erfarenhet av journalsystemet Cosmic eller likvärdigt system och har goda kunskaper i det svenska språket motsvarande svenska C1. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av Cosmic, Unit4, Excella och Evolution. Det finns möjlighet till internutbildning inom dessa system om erfarenhet saknas.

Vi arbetar med att öka den digitala vården varför vi önskar att du har intresse av olika IT stöd och vi ser att du har intresse av att systematiskt arbeta med förbättringar.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är driven, självgående, serviceinriktad, social och positiv. Du är ansvarstagande och bra på att prioritera, organisera och strukturera arbetet på ett effektivt sätt.

Du är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande. Det är viktigt med helhetsperspektiv på verksamheten då du samarbetar i den egna yrkesgruppen och med andra yrkesgrupper på vårdcentralen. Du är flexibel och utvecklar och förändra utifrån verksamhetens behov. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan och anställning
Läs gärna här om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner.


Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Capio BUP söker vårdadministratör till mottagning i Motala

Vill du bli en av oss? Capio BUP Motala vårdadministratör. Mottagningen ligger centralt beläget med närhet till kommunikationer.  Nu söker vi dig som vill vara med på vår fortsatta utvecklingsresa!  Välkommen med din ansökan Beskrivning  Vår mottagning är centralt belägen i Folkets Hus lokaler, vi har öppet vardagar 8-16:30. Vårt team består av nu 11 personer från olika professioner och yrkesroller.  Som vårdadministratör hos oss arbetar du med jour... Visa mer
Vill du bli en av oss?


Capio BUP Motala vårdadministratör.

Mottagningen ligger centralt beläget med närhet till kommunikationer. 

Nu söker vi dig som vill vara med på vår fortsatta utvecklingsresa! 
Välkommen med din ansökan

Beskrivning 
Vår mottagning är centralt belägen i Folkets Hus lokaler, vi har öppet vardagar 8-16:30. Vårt team består av nu 11 personer från olika professioner och yrkesroller. 
Som vårdadministratör hos oss arbetar du med journalskrivning, remisshantering, fakturering,
väntelistor, journalkopior, olika sorters bokningar och registreringar. Du är navet i mottagningsarbetet och har en viktig funktion för patienter, personal och remittenter.
Arbetet är varierande och teamarbete är en viktig funktion för att nå ett riktigt bra resultat. Du tycker om att dagarna går fort, är noggrann av naturen och gillar att arbeta självständigt i nära samverkan med dina kollegor och andra professioner. Du trivs med att ha många olika arbetsuppgifter i gång samtidigt.

Arbetsuppgifter
Hanteringar av bokningar, väntelistor, TeleQ och telefonhantering, kvalitetsregister, inköp, hantera behörigheter, skriva diktat, hantera remisser. Och det sedvanliga vårdadministratörsarbetet som får en hel enhet att flyta på.

Kvalifikationer:
Vårdadministratör/Medicinsk sekreterare, meriterande med erfarenhet av barn och ungdomspsykiatri. 
God förmåga att uttrycka dig i tal och i skrift på svenska.

Personliga egenskaper;
Du är en serviceinriktad person med god förmåga att bemöta patienter och personal. Som vårdadministratör värdesätter vi att du är vänlig, strukturerad och noggrann med en
önskan att hålla dig uppdaterad inom ditt område. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor;
Tillsvidare. Arbetstiden är förlagd till dagtid vardagar. Tillträde efter överenskommelse. 
Vi tillämpar 6 månaders provanställning. 

Vi erbjuder dig ett flexibelt arbete med hög delaktighet och ansvar, samt goda möjligheter för
utveckling.

Vi är anslutna till Vårdföretagarna. Som anställd erbjuder vi dig en konkurrenskraftig pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag.

Intervjuer kommer ske löpande. Visa mindre

Vårdadministratör till Akutmottagningen

Att bo i Motala är att välja ett vattennära boende i bra prisklass, med närhet till det mesta. Det kallar vi vardagslyx! På bekvämt cykelavstånd nås så väl natur och stadsliv. Tillsammans med ett bekvämt pendlingsavstånd till Linköping och andra större städer ger det goda möjligheter till ett rikt liv. https://motalasjostad.se/ https://www.regionostergotland.se/Om-regionen/Verksamheter/halso--och-sjukvard/Narsjukvarden-i-vastra-Ostergotland/Medicinska-... Visa mer
Att bo i Motala är att välja ett vattennära boende i bra prisklass, med närhet till det mesta.

Det kallar vi vardagslyx! På bekvämt cykelavstånd nås så väl natur och stadsliv. Tillsammans med ett bekvämt pendlingsavstånd till Linköping och andra större städer ger det goda möjligheter till ett rikt liv. https://motalasjostad.se/

https://www.regionostergotland.se/Om-regionen/Verksamheter/halso--och-sjukvard/Narsjukvarden-i-vastra-Ostergotland/Medicinska-specialistkliniken-i-Motala/ (MSK) på Lasarettet i Motala bedriver en bred internmedicinsk verksamhet med akutmottagning, 55 vårdplatser, specialistmottagningar samt specialiserad hemsjukvård så väl palliativ som akut. Vi har det mindre sjukhusets fördelar med en vänlig och familjär atmosfär, korta beslutsvägar och en stor vilja att vidareutveckla våra arbetssätt.

På vår administrativa enhet är vi idag 23 vårdadministratörer som arbetar med vårdnära administration till klinikens alla enheter. Vi är indelade i olika team, men hjälper varandra mellan teamen när behov uppstår och stöttar varandra i arbetet.

Nu söker vi en ny kollega till vår akutmottagning och vårt härliga gäng där.

Vill du bli en av oss – välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

I din roll som vårdadministratör på akutmottagningen arbetar du i huvudsak med patient-dokumentation, diagnoskodning, svarar i telefon och bistår med administrativt stöd till vårdpersonalen på akutmottagningen. Du är även våra vårdplatskoordinatorer behjälpliga med att ringa in personal vid sjukdom, särskild händelse med mera. När du börjar hos oss får du ett personligt anpassat introduktionsprogram där du får den kunskap och information som behövs för att du ska känna dig trygg och säker i din roll. Vi jobbar med önskeschema vilket innebär att du i viss utsträckning kan styra din tid efter dina egna behov men man gör en helg var fjärde vecka (exempelvis lördag 07.30-16.00 och söndag 12.30-21.00 eller tvärtom) och i snitt en kväll i veckan (12.30-21.00). Vi har även en så kallad "övertur" där man arbetar 10.00-18.30). Som vårdadministratör på akutmottagningen får man också en högre grundlön på grund av att man har ett utökat uppdrag. Vårdadministratörerna bemannar akutmottagningen varje dag året runt. Det är också möjligt att arbeta på distans vissa turer.

Det finns även möjlighet att jobba efter 90/10 som är en arbetstidsmodell där man jobbar 90 % men får lön som vid 100 %. Trivs du i en utvecklande miljö där service är av yttersta vikt är detta något för dig. 

Sagt av en vårdadministratör – ”På akutmottagningen är ingen dag den andra lik, vilket gör det jätteroligt att gå till jobbet. Skulle inte kunna tänka mig en mer händelserik, lärorik och spännande arbetsplats”.

Utbildning och erfarenhet

Ett krav är att du är utbildad vårdadministratör eller medicinsk sekreterare alternativt håller på med en utbildning inom yrket som vårdadministratör. Har du en äldre utbildning som läkarsekreterare är du också välkommen att söka. Du ska ha god kunskap och kännedom om medicinsk terminologi och gärna ha erfarenhet av diagnoskodning och du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift. Du bör ha erfarenhet av Cosmic och andra, för Region Östergötland, relevanta IT-system. Meriterande är att du är IT-resurs och har intresse av IT-frågor och telefoni.

Personliga egenskaper

Du är positiv, trivs bra med att arbeta självständigt, men även i grupp. För att trivas och passa för rollen har du intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och leverera lösningar. Du ser möjligheter i förändringar och kan lätt ställa om och prioritera utifrån vad som är viktigast. Du behöver dessutom vara strukturerad och självständigt prioritera och organisera ditt arbete. Du har lätt för att arbeta tillsammans med andra människor och kan tänka om snabbt vid förändrade situationer i ditt dagliga arbete. Du har en pedagogisk förmåga och är trygg. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan och anställning
Om du är intresserad av att jobba i en utvecklade och familjär miljö med ett glatt och härligt gäng så är du välkommen att söka hos oss.

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Läs gärna om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner hos oss. 


Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.


Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Vårdadministratör

Välkommen till Borensberg, den lilla sjöstaden vid Göta kanal. Vi har vattnet, naturen, förskola, skola och alla bekvämligheter alldeles nära. Vårt läge innebär att vi har goda förbindelser med både Motala och Linköping. Vårdcentralen Borensberg är en del av Primärvårdscentrum (PVC) och vi är ca 30 medarbetare. I vårt upptagningsområde har vi 6 500 invånare listade hos oss. Vårt mål är att vårdcentralen ska vara en attraktiv arbetsplats där vi främjar ... Visa mer
Välkommen till Borensberg, den lilla sjöstaden vid Göta kanal.

Vi har vattnet, naturen, förskola, skola och alla bekvämligheter alldeles nära. Vårt läge innebär att vi har goda förbindelser med både Motala och Linköping. Vårdcentralen Borensberg är en del av Primärvårdscentrum (PVC) och vi är ca 30 medarbetare. I vårt upptagningsområde har vi 6 500 invånare listade hos oss.

Vårt mål är att vårdcentralen ska vara en attraktiv arbetsplats där vi främjar en god arbetsmiljö och värnar om att fokusera på ett gott bemötande, hög medicinsk kompetens och en målmedveten inriktning på att jobba med ständiga förbättringar. Vi strävar efter stor delaktighet och inflytande på hur vården bedrivs inom ramen för vårt uppdrag. 

Vi behöver ytterligare en vårdadministratör i vårt team, därför söker vi dig som är intresserad av att arbeta hos oss.

Vårdcentralen befinner sig i en spännande fas av verksamhetsutveckling där fokus är att se möjligheter i att ”nystarta” med nyrekrytering av olika yrkesgrupper. Verksamhetschefen har över 20 års erfarenhet av ledarskap inom vård och omsorg och jobbar med tillitsbaserat ledarskap där medarbetardriven utveckling, kvalitetsutveckling för nära vård och primärvårdens hälsofrämjande uppdrag är i fokus. Verksamhetschef och medicinskt ledningsansvarig (MLA) har ett nära samarbete för att fortsätta bygga en välfungerande vårdcentral där medarbetare trivs och mår bra.

Arbetsuppgifter
Som vårdadministratör hos oss arbetar du i ett nära samarbete med vårdcentralens övriga professioner. Här finns stor variation i patientunderlaget och ett tydligt landsbygdsperspektiv.

Som vårdadministratör arbetar du med journaldokumentation, remisshantering, receptionsarbete samt för verksamheten viktiga administrativa processer exempelvis med hantering av styrande dokument, diarie, statistik- och kvalitetsuppföljningar. Vi har påbörjat arbetet med att införa TIK (taligenkänning). I arbetet ingår även viss schemaläggning. Det kan finnas en möjlighet att få ett samordnande uppdrag i den här tjänsten om intresse finns.

Vi erbjuder ett gott arbetsklimat med professionella medarbetare som arbetar i välfungerande team. Vi tror att du uppskattar den lilla vårdcentralens fördelar med korta beslutsvägar och ett nära samarbete med samtliga medarbetare.

Utbildning och erfarenhet
Du är utbildad vårdadministratör och bör ha minst 3 års erfarenhet av yrket, gärna från primärvård. Du har erfarenhet av journalsystemet Cosmic och har goda kunskaper i det svenska språket motsvarande svenska C1. Vi ser att du har arbetat med statistik och uppföljning och är intresserad av att utveckla det. Vi kommer att arbeta med att öka den digitala vården varför vi ser det som meriterande att man har kunskap och intresse av olika IT stöd. Vi önskar att du har erfarenhet av att skapa rutiner och göra arbetsbeskrivningar samt att jobba systematiskt med att förbättra strukturen på arbetsplatsen. Vi hoppas du har erfarenhet av schemaläggning eller är intresserad av att lära dig mer.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är serviceinriktad, positiv och har en personlig mognad. Du är ansvarstagande och bra på att prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande. Du samarbetar bra med andra och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är kommunikativ i både tal och skrift och är en problemlösare både ensam och tillsammans med andra. Du arbetar strukturerat och effektivt med olika arbetsprocesser och ser till att slutföra det du har påbörjat och har ansvar för. Du har hållbara strategier för att prioritera och sortera arbetsuppgifter. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och har framåtanda och vill utveckla verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Läs gärna här om våra https://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Att-jobba-hos-oss/Vara-villkor-och-formaner/.

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Vårdadministratör till Psykiatriska kliniken Motala-Mjölby

Psykiatriska kliniken Motala-Mjölby består av två allmänna öppenvårdsmottagningar, beroendemottagningar och mobila omvårdnadsteam placerade i Motala och Mjölby samt en slutenvårdsavdelning i Motala. Verksamhetsidén är att kunna ge våra patienter tidiga, behovsanpassade insatser. Familjearbete och vård i hemmet är viktiga hörnstenar i verksamheten. Kliniken har västra Östergötland som upptagningsområde och ingår sedan 2020 tillsammans med all övrig psyki... Visa mer
Psykiatriska kliniken Motala-Mjölby består av två allmänna öppenvårdsmottagningar, beroendemottagningar och mobila omvårdnadsteam placerade i Motala och Mjölby samt en slutenvårdsavdelning i Motala.

Verksamhetsidén är att kunna ge våra patienter tidiga, behovsanpassade insatser. Familjearbete och vård i hemmet är viktiga hörnstenar i verksamheten. Kliniken har västra Östergötland som upptagningsområde och ingår sedan 2020 tillsammans med all övrig psykiatrisk verksamhet i Region Östergötland i Psykiatricentrum. Vi söker nu dig som tillsammans med oss vill vara med och utveckla vården med fokus på patientens bästa! Vårdadministratören har en viktig roll i hur vi samverkar nära patienten. Vi har en god stämning där vi bryr oss om varandra och är stolta över det arbete vi utför.Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en vårdadministratör till Psykiatriska kliniken Motala Mjölby. Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete där du kommer att få möjlighet att delta i utvecklingen av vårdadministratörens roll på kliniken. Som vårdadministratör hos oss har du goda möjligheter att även få egna ansvarsområden såsom ITR, Heroma eller exempelvis utveckling av klinikens diagnoskodning och digitalisering. Du kan påverka din tjänsts innehåll utifrån utbildning, kompetens, erfarenhet och intresse. 

Som vårdadministratör hos oss kommer du att arbeta i ett av våra områdesteam där du utöver vårdadministrativa arbetsuppgifterna även deltar på behandlingskonferens, ansvarar för väntelistor, har bokningsansvar samt servar med administrativt stöd till medarbetarna i teamet. Du kommer att ha nära samarbete med vårdadministratörskollega i samma team, övriga vårdadministratörer på kliniken samt vårdpersonal. 

Möjlighet finns att jobba på distans någon dag i veckan. 

Vi är måna om att du ska känna dig trygg som ny hos oss och erbjuder en individuellt anpassad introduktion där du får en handledare knuten till dig att ha som stöd och bollplank.

Intervjuer kommer att ske vecka 7. 

Utbildning och erfarenhet
Du är utbildad vårdadministratör. Du har goda kunskaper i svenska, såväl i tal som skrift. Erfarenhet av medicinsk dokumentation i Cosmic är meriterande liksom kunskap inom och/eller intresse för ITR och Heroma.

Om du är nyutbildad vårdadministratör och inte hunnit få erfarenhet eller kunskap inom dessa områden men tycker att tjänsten verkar spännande är du varmt välkommen att söka ändå!

Personliga egenskaper
Vi söker dig som planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar. Som person har du också lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande samt trivs att arbeta i grupp. 

 

Läs gärna här om våra https://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Att-jobba-hos-oss/Vara-villkor-och-formaner/.

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Vårdadministratör till Vårdcentralen Borensberg

Välkommen till Borensberg, den lilla sjöstaden vid Göta kanal. Vi har vattnet, naturen, förskola, skola och alla bekvämligheter alldeles nära. Vårt läge innebär att vi har goda förbindelser med både Motala och Linköping. Vårdcentralen Borensberg är en del av Primärvårdscentrum (PVC) och vi är cirka 20 medarbetare. I vårt upptagningsområde har vi 6 500 invånare listade hos oss. Vårt mål är att vårdcentralen ska vara en attraktiv arbetsplats där vi främ... Visa mer
Välkommen till Borensberg, den lilla sjöstaden vid Göta kanal.

Vi har vattnet, naturen, förskola, skola och alla bekvämligheter alldeles nära. Vårt läge innebär att vi har goda förbindelser med både Motala och Linköping.

Vårdcentralen Borensberg är en del av Primärvårdscentrum (PVC) och vi är cirka 20 medarbetare. I vårt upptagningsområde har vi 6 500 invånare listade hos oss.

Vårt mål är att vårdcentralen ska vara en attraktiv arbetsplats där vi främjar en god arbetsmiljö och värnar om att fokusera på ett gott bemötande, hög medicinsk kompetens och en målmedveten inriktning på att jobba med ständiga förbättringar. Vi strävar efter stor delaktighet och inflytande på hur vården bedrivs inom ramen för vårt uppdrag. 

Vi behöver ytterligare en vårdadministratör i vårt team, därför söker vi dig som är intresserad av att arbeta hos oss.

Vårdcentralen befinner sig i en spännande fas av verksamhetsutveckling där fokus är att se möjligheter i att ”nystarta” med nyrekrytering av olika yrkesgrupper. Verksamhetschefen har över 20 års erfarenhet av ledarskap inom vård och omsorg och jobbar med tillits-baserat ledarskap där medarbetardriven utveckling, kvalitetsutveckling för nära vård och primärvårdens hälsofrämjande uppdrag är i fokus. Verksamhetschef och medicinskt ledningsansvarig (MLA) har ett nära samarbete för att fortsätta bygga en välfungerande vårdcentral där medarbetare trivs och mår bra.

Arbetsbeskrivning
Som vårdadministratör hos oss arbetar du i ett nära samarbete med vårdcentralens övriga professioner. Här finns stor variation i patientunderlaget och ett tydligt landsbygdsperspektiv.

Som vårdadministratör arbetar du med journaldokumentation, remisshantering, receptionsarbete samt för verksamheten viktiga administrativa processer exempelvis med hantering av styrande dokument, diarie, statistik- och kvalitetsuppföljningar. Vi har påbörjat arbetet med att införa TIK (taligenkänning). I arbetet ingår även viss schemaläggning.  

Vi erbjuder ett gott arbetsklimat med professionella medarbetare som arbetar i välfungerande team. Vi tror att du uppskattar den lilla vårdcentralens fördelar med korta beslutsvägar och ett nära samarbete med samtliga medarbetare.

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Utbildning och erfarenhet
Du är utbildad vårdadministratör och ska ha minst 3 års erfarenhet av yrket, gärna från primärvård. Du har erfarenhet av journalsystemet Cosmic och har goda kunskaper i det svenska språket motsvarande svenska C1. Vi tror att du har arbetat med statistik och uppföljning och är intresserad av att utveckla det. Vi kommer att arbeta med att öka den digitala vården varför vi ser det som meriterande att man har kunskap och intresse av olika IT stöd. Vi önskar att du har erfarenhet av att skapa rutiner och göra arbetsbeskrivningar samt att jobba systematiskt med att förbättra strukturen på arbetsplatsen. 

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är serviceinriktad, positiv och har en personlig mognad. Du är ansvarstagande och bra på att prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande. Du samarbetar bra med andra och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är kommunikativ i både tal och skrift och är en problemlösare både ensam och tillsammans med andra. Du arbetar strukturerat och effektivt med olika arbetsprocesser och ser till att slutföra det du har påbörjat och har ansvar för. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och har framåtanda och vill utveckla verksamheten.

Läs gärna här om våra https://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Att-jobba-hos-oss/Vara-villkor-och-formaner/.

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Vårdadministratör till Psykiatriska kliniken Motala Mjölby

Psykiatriska kliniken Motala Mjölby består av två allmänna öppenvårdsmottagningar, beroendemottagningar och mobila omvårdnadsteam placerade i Motala och Mjölby samt en slutenvårdsavdelning i Motala. Verksamhetsidén är att kunna ge våra patienter tidiga, behovsanpassade insatser. Familjearbete och vård i hemmet är viktiga hörnstenar i verksamheten. Kliniken har västra Östergötland som upptagningsområden och ingår sedan 2020 tillsammans med all övrig psyk... Visa mer
Psykiatriska kliniken Motala Mjölby består av två allmänna öppenvårdsmottagningar, beroendemottagningar och mobila omvårdnadsteam placerade i Motala och Mjölby samt en slutenvårdsavdelning i Motala.

Verksamhetsidén är att kunna ge våra patienter tidiga, behovsanpassade insatser. Familjearbete och vård i hemmet är viktiga hörnstenar i verksamheten. Kliniken har västra Östergötland som upptagningsområden och ingår sedan 2020 tillsammans med all övrig psykiatrisk verksamhet i Region Östergötland i Psykiatricentrum.

Vi söker nu dig som tillsammans med oss vill vara med och utveckla vården med fokus på patientens bästa! Vårdadministratören har en viktig roll i hur vi samverkar nära patienten. Vi har en god stämning där vi bryr oss om varandra och är stolta över det arbete vi utför.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en vårdadministratör till Psykiatriska kliniken Motala Mjölby.  

Som vårdadministratör hos oss kommer du att arbeta i ett av våra områdesteam där du utöver sedvanliga vårdadministrativa arbetsuppgifterna även deltar på behandlingskonferens, ansvarar för väntelistor, har bokningsansvar samt servar med administrativt stöd till medarbetarna i teamet. Du kommer att ha nära samarbete med vårdadministratörskollega i samma team, övriga vårdadministratörer på kliniken samt vårdpersonal.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete där du kommer att få möjlighet att delta i utvecklingen av vårdadministratörens roll på kliniken. Beroende på din erfarenhet och intresse finns möjlighet till ytterligare ansvarsområden som vi kommer att forma under tidens gång.  

Möjlighet till arbete hemifrån en dag per vecka finns.

Vi är måna om att du ska känna dig trygg som ny hos oss och erbjuder en individuellt anpassad introduktion där du får en handledare knuten till dig att ha som stöd och bollplank.

Utbildning och erfarenhet

Du är utbildad vårdadministratör. Erfarenhet av medicinsk dokumentation i Cosmic är meriterande liksom kunskap inom och/eller intresse för ITR och Heroma.

Om du är nyutbildad vårdadministratör och inte hunnit få erfarenhet eller kunskap inom dessa områden men tycker att tjänsten verkar spännande är du varmt välkommen att söka ändå!

Personliga egenskaper

Vi söker dig som planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar. Som person har du också lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande samt trivs att arbeta i grupp. 

Intervjuer kommer att ske vecka 49.

Läs gärna här om våra https://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Att-jobba-hos-oss/Vara-villkor-och-formaner/.

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Vårdadministratörer välkomnas sommaren 2023

”Jag har alltid älskat att hjälpa andra och hela rollen handlar om, på ett eller annat sätt, att underlätta för både patienter och sjukhuspersonal. Även om det är en roll med huvudfokus på dokumentation och administration så är det varierande arbetsuppgifter som både har utmanat och utvecklat mig som person. Jag känner också att jag gör ett viktigt jobb i vården av patienten. Om inte journaler blir skrivna, remisser blir skickade eller återbesök bokas s... Visa mer
”Jag har alltid älskat att hjälpa andra och hela rollen handlar om, på ett eller annat sätt, att underlätta för både patienter och sjukhuspersonal.

Även om det är en roll med huvudfokus på dokumentation och administration så är det varierande arbetsuppgifter som både har utmanat och utvecklat mig som person. Jag känner också att jag gör ett viktigt jobb i vården av patienten. Om inte journaler blir skrivna, remisser blir skickade eller återbesök bokas stannar vården av patienten upp. Vi gör alla ett viktigt jobb för patienten”

…såhär beskriver en av våra medarbetare hur det är att arbeta som vårdadministratör i Region Östergötland. Med ett sommarvikariat får du möjlighet att bredda dina erfarenheter och kunskaper samtidigt som du knyter värdefulla kontakter inför framtiden. Kanske hamnar du rätt direkt, och när du gör det – då vet du. Du är rätt person på rätt plats. Och i vården behöver vi sådana som dig.

Arbetsbeskrivning
Som vårdadministratör är du en nyckelspelare i vårdkedjan, dels för att upprätthålla patientsäkerheten kring journaldokumentation och dels för att underlätta det administrativa flödet för vårdpersonal i deras arbete med patienter. De flesta arbetsuppgifterna har att göra med dokumentation och administration men din arbetsdag kan innehålla många olika typer av arbetsuppgifter och beroende på verksamhet kan din arbetsdag se olika ut. Detta kan bland annat innebära:

- Journaldokumentation med tillhörande diagnoskodning och efterföljande registreringar. Remisser.
- Hantering av väntelistor. Kalla och boka in patienter för besök och telefonbesök, provtagningar.
- Receptionsarbete. Du välkomnar patienter, och se till att de har all information de behöver inför sitt besök.
- Föra protokoll. Här är du den som ser till att alla alltid vet vad som har sagts och gjorts och vad som ska göras.
- Fakturering, skanning och posthantering.


Från introduktion till karriär och kompetensutveckling
Eftersom vi tror att kompetens och säker vård är grunden till en trygg arbetsmiljö, lägger vi stort fokus vid introduktion. Utöver introduktionen på avdelningen kommer du att gå ett regionövergripande introduktionsprogram för vårdadministratörer med 9 olika programsteg. Allt för att du ska känna dig trygg in i din anställning i regionen. Region Östergötland har ett långsiktigt, strukturerat arbetssätt för karriär- och kompetensutveckling för vårdadministratörer. Läs gärna mer om den https://dokument.regionostergotland.se/regsam/Ã?vergripande dokument webben/HR/Karriarstege vÃ¥rdadministratör.pdf.

Utbildning och erfarenhet
Du är utbildad vårdadministratör eller motsvarande, alternativt studerande vid vårdadministratörsutbildningen. Det är meriterande om du har erfarenhet av journalsystemet Cosmic samt arbetslivserfarenhet av journalskrivning. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, är en förutsättning för att kunna kommunicera med patienter, närstående och kollegor.

Personliga egenskaper
Våra förväntningar på dig är att du gör det bästa du kan utifrån din kunskap och förmåga, och att alltid ha fokus på det vi finns till för – våra patienter. Rollen som vårdadministratör är ett dynamiskt yrke och din arbetsdag kan innehålla många olika typer av arbetsuppgifter. Det är därför viktigt att du trivs i en föränderlig miljö och arbetar effektivt samtidigt som du är kvalitetsmedveten och strukturerad. Oavsett var du jobbar så kommer du att vara en del av ett team och ha flera kontaktytor. Här kommer du att få användning för din naturliga förmåga att kommunicera och skapa bra samarbeten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad ska jag tänka på när jag skickar in min ansökan?
För att förenkla urvalsarbetet önskar vi en så komplett ansökan som möjligt med den efterfrågade informationen i ansökningsformuläret. Informationen är viktig för oss för att underlätta och effektivisera urvalsarbetet och matchningen mot verksamheternas behov av sommarvikarier.

Komplett ansökan innehåller:

- Bifogat personligt brev och ett CV där du beskriver dina tidigare arbetslivserfarenheter. Har du gjort praktik kan du inkludera detta.
- Bifogade intyg från utbildningar, legitimation eller examensbevis. Om du ännu inte har examen, bifoga LADOK-utdrag från de kurser du läst. Vi säkerställer att de kompletterande dokument du bifogat är giltiga och att du är behörig för tjänsten.
- Kontaktuppgifter till referenter till minst två referenser. I första hand önskas kontaktuppgifter till chef och/eller handledare. Förbered gärna dina referenter på ett samtal då vi eventuellt kontaktar dina referenter innan intervjun.

Om din ansökan saknar något av ovanstående kan vi komma att be dig att göra en komplettering.

Läs gärna mer om rekryteringsprocessen https://regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/Sommarvikariat/och sök tjänsten https://regionostergotland.varbi.com/se/apply/positionquick/564646/?where=4.
Läs gärna här om våra https://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Att-jobba-hos-oss/Vara-villkor-och-formaner/.

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Vårdadministratör med ITR- och LBA-ansvar till VC Lyckorna

Vårdcentralen Lyckorna är en del av Primärvårdscentrum (PVC) i Region Östergötland och ligger centralt belägen bredvid Lasarettet i Motala. Vi är en av fyra vårdcentraler i kommunen och har cirka 15 800 listade patienter. Vi är populära hos våra patienter och antalet listade har ökat efter införandet av vårdval. Vi har ett gott samarbete med våra vårdgrannar, både inom Region Östergötland och till kommun. Vi har ett utvecklingsinspirerat arbetssätt och ... Visa mer
Vårdcentralen Lyckorna är en del av Primärvårdscentrum (PVC) i Region Östergötland och ligger centralt belägen bredvid Lasarettet i Motala.

Vi är en av fyra vårdcentraler i kommunen och har cirka 15 800 listade patienter. Vi är populära hos våra patienter och antalet listade har ökat efter införandet av vårdval. Vi har ett gott samarbete med våra vårdgrannar, både inom Region Östergötland och till kommun. Vi har ett utvecklingsinspirerat arbetssätt och bedriver en bred primärvårdsverksamhet där vi möter patienter i alla åldrar med många olika symtom. På vårdcentralen finns läkarmottagning, barnhälsovård, specialistsköterskemottagningar, undersköterskemottagning, psykosocial kompetens, dietist, fotvård och laboratorium. Vi har väl fungerande fortbildning där vi avsätter tid för utbildning både internt och externt. Vårdcentralen har vårdadministratörer, distriktssköterskor, sjuksköterskor, kuratorer, undersköterskor, specialister i allmänmedicin och läkare under utbildning med flera. Vi är cirka 55 medarbetare som trivs tillsammans med ett öppet och varmt arbetsklimat.

Motala, Östergötlands sjöstad, ligger vackert belägen invid sjön Vättern och här mynnar Göta Kanal ut från öster. Här bor vi nära vacker natur med goda möjligheter till friluftsliv. Det finns goda pendlingsmöjligheter med tåg och buss. Läs mer om Motala kommun här.

Arbetsbeskrivning

Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara journaldokumentation, receptionsarbete, telefonresurs och övriga administrativa arbetsuppgifter. På sikt önskvärt att även träda in i rollen som IT- och LBA-resurs. Detta är ett ansvar som delas med kollega.

Vårdadministratörerna hos oss har dessutom ansvar för olika administrativa arbetsuppgifter som statistik, listningshantering, fakturering, telefoniansvar, posthantering, Heroma, schemaläggning, avvikelsehantering.

Möjlighet till distansarbete efter överenskommelse finnes.

Utbildning och erfarenhet

Du är utbildad vårdadministratör med några års erfarenhet av yrket. Meriterande med erfarenhet av primärvård och ITR-ansvar samt kunskaper i Cosmic och andra IT-system relevanta inom regionen.

Personliga egenskaper

Som person är du van vid att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Du är ansvarstagande, strukturerad, serviceinriktad och lyhörd. Du har ett gott bemötande och god samarbetsförmåga. Du ska ha ett intresse av IT och ha förmågan att driva utveckling samt förmedla information på ett tydligt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Läs gärna här om våra https://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Att-jobba-hos-oss/Vara-villkor-och-formaner/.

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Vårdadministratör Habiliteringen Motala

Habiliteringen är en länsövergripande klinik som omfattar cirka 120 medarbetare, med verksamhet i Norrköping, Linköping och Motala. Habiliteringen är en specialiserad verksamhet som erbjuder insatser till barn, ungdomar, vuxna med fysiska och psykiska funktionsnedsättningar samt till deras anhöriga och nätverk. Vi erbjuder dig ett arbete där du ges möjlighet att utveckla dig själv, samtidigt som vi vill att du aktivt medverkar och driver verksamhetens u... Visa mer
Habiliteringen är en länsövergripande klinik som omfattar cirka 120 medarbetare, med verksamhet i Norrköping, Linköping och Motala.

Habiliteringen är en specialiserad verksamhet som erbjuder insatser till barn, ungdomar, vuxna med fysiska och psykiska funktionsnedsättningar samt till deras anhöriga och nätverk. Vi erbjuder dig ett arbete där du ges möjlighet att utveckla dig själv, samtidigt som vi vill att du aktivt medverkar och driver verksamhetens utveckling. Du kommer att arbeta nära andra professioner och ingå i teamarbete med fokus på helhetssyn och samverkan. Om du tycker om att arbeta under eget ansvar och jobba med utveckling av arbetsmetoder, så kommer du att trivas hos oss.

Vi arbetar i två team, ett barn- och ett vuxenteam. Teamen består av flera olika professioner där man arbetar i nära samarbete. Vår målgrupp är barn och vuxna med varaktiga rörelsehinder samt intellektuell funktionsnedsättning. Vi arbetar tillsammans utifrån individens behov för att främja självständighet och livskvalité.

Arbetsbeskrivning

Habiliteringen söker en vårdadministratör som kan stötta kring vår patientadministration men även vara en del i utvecklingen av verksamheten. I rollen som vårdadministratör kommer du att arbeta nära teamen. Arbetsuppgifterna innehåller bl a remisshantering, bokning av besök, hantera bokningsunderlag, administrativa uppföljningar och ett nära samarbete med övriga yrkesgrupper på Habiliteringen. Då vi arbetar aktivt med att utveckla och förbättra verksamheten vill vi att du är med och bidrar med nya tankar och idéer och ser möjligheter i förändringar. En del i arbetet är samverkan med andra vårdgivare och myndigheter.

Utbildning och erfarenhet

Vårdadministratörsutbildning. Det är meriterande om du några års yrkeserfarenhet. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat i vårt journalsystem, Cosmic.

Personliga egenskaper

Du har god samarbetsförmåga och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete. Du är trygg och stabil och har en god självinsikt. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och har framåtanda och vill vara med och utveckla verksamheten framåt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Läs gärna här om våra https://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Att-jobba-hos-oss/Vara-villkor-och-formaner/.

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Vårdadministratör till Vårdcentralen Brinken

Vårdcentralen Brinken ingår i Primärvårdscentrumet i Region Östergötland. Vårdcentralen är belägen i södra delen av Motala och har cirka 12 000 listade invånare. Det är en väl fungerande vårdcentral med olika kompetenser. Vi är cirka 45 personer som arbetar på vårdcentralen. Arbetsbeskrivning Vi söker en vårdadministratör till oss på Vårdcentralen Brinken. Dina primära arbetsuppgifter innefattar journaldokumentation, receptionsarbete, telefoniresurs oc... Visa mer
Vårdcentralen Brinken ingår i Primärvårdscentrumet i Region Östergötland.

Vårdcentralen är belägen i södra delen av Motala och har cirka 12 000 listade invånare. Det är en väl fungerande vårdcentral med olika kompetenser. Vi är cirka 45 personer som arbetar på vårdcentralen.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en vårdadministratör till oss på Vårdcentralen Brinken. Dina primära arbetsuppgifter innefattar journaldokumentation, receptionsarbete, telefoniresurs och övriga administrativa arbetsuppgifter. Då vi arbetar aktivt med att utveckla och förbättra verksamheten vill vi att du är med och bidrar med nya tankar och idéer och ser möjligheter i förändringar.

Det här är ett graviditetsvikariat med tillträde 1:a februari eller enligt överenskommelse.

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. 

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör. Gärna med några års erfarenhet. Tidigare erfarenhet av primärvård är meriterande men inget krav och likaså kunskaper i Cosmic och andra IT-system.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är trygg och stabil med god självinsikt. Du är ansvarstagande och bra på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du tar initiativ samt är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande. Du samarbetar bra med andra och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och har framåtanda och vill utveckla verksamheten framåt.

 

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef Elin Frank 010-104 77 17, 073 840 83 76 [email protected]

Facklig företrädare för Vision Åse Fröjd-Carlsson, 010-104 77 98 [email protected]

 

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 6:e november 2021. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.


Region Östergötland

 

 

Läs gärna här om våra https://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Att-jobba-hos-oss/Vara-villkor-och-formaner/.

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Medicinsk sekreterare till BUP mottagning i Motala

Beskrivning  Vår mottagning är centralt belägen i Folkets Hus lokaler, vi har öppet vardagar 8-16:30. Vårt team består av nu 11 personer från olika professioner och yrkesroller. Mottagningen öppnade 1 juni 2021, men vi har redan utökat vårt team utifrån de behov vi ser. Nu söker vi dig som passar in i vårt team, är strukturerad, noggrann och serviceinriktad. Det vi söker är en medicinsk sekreterare (vårdadministratör) som har erfarenhet och är väl fört... Visa mer
Beskrivning 
Vår mottagning är centralt belägen i Folkets Hus lokaler, vi har öppet vardagar 8-16:30.

Vårt team består av nu 11 personer från olika professioner och yrkesroller. Mottagningen öppnade 1 juni 2021, men vi har redan utökat vårt team utifrån de behov vi ser. Nu söker vi dig som passar in i vårt team, är strukturerad, noggrann och serviceinriktad.

Det vi söker är en medicinsk sekreterare (vårdadministratör) som har erfarenhet och är väl förtrogen i journalsystemet Cosmic men även har lätt att lära sig nya system. Du har tidigare erfarenhet av öppenvård och psykiatriska diagnoser samt kodning. Vi inom Capio följer själva upp kvalitet samt följsamhet till avtalet varvid stor del av arbetet är riktat till detta. Vi är ytterst måna om att leverera den vård som är beställd vilket gör att du i din roll som medicinsk sekreterare/vårdadministratör blir väldigt viktig för enheten och företaget, både i hanterandet av administration men även i uppföljning av vården som levereras. Samtlig personal i teamet hänvisas i första hand till att diktera och att överlämna bokningar till vårdadministratörer för att undvika felaktigheter i systemen. Denna tjänst möjliggör även visst distansarbete om detta önskas.

Arbetsuppgifter
Hanteringar av bokningar, väntelistor, TeleQ och telefonhantering, kvalitetsregister, inköp, hantera behörigheter, skriva diktat, hantera remisser. Och det sedvanliga vårdadministratörsarbetet som får en hel enhet att flyta på.

Kvalifikationer:
Vårdadministratör/Medicinsk sekreterare, meriterande med erfarenhet av barn och ungdomspsykiatri. 
God förmåga att uttrycka dig i tal och i skrift på svenska.

Personliga egenskaper;
Du är en serviceinriktad person med god förmåga att bemöta patienter och personal. Som vårdadministratör värdesätter vi att du är vänlig, strukturerad och noggrann med en
önskan att hålla dig uppdaterad inom ditt område. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Anställningsvillkor;
Tillsvidare. Arbetstiden är förlagd till dagtid vardagar. Tillträde efter överenskommelse. 
Vi tillämpar 6 månaders provanställning. 

Vi erbjuder dig: Ett flexibelt arbete med hög delaktighet och ansvar, samt goda möjligheter för
utveckling.

Vi är anslutna till Vårdföretagarna. Som anställd erbjuder vi dig en konkurrenskraftig pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag.

Intervjuer kommer ske löpande. Visa mindre

Medicinsk sekreterare till nystartad ögonklinik (Synpraxis i Motala)

Medicinsk sekreterare Vill du arbeta på en bra arbetsplats med patienten i fokus, ett modernt ledarskap och det gemensamma målet om att bli en personlig ögonmottagning i framkant? Då ska du söka tjänsten som medicinsk sekreterare vid vår nystartad ögonklinik I Motala. Vi är två ögonläkare med mångårig erfarenhet inom ögonsjukvården både mottagning och operation. Vi startade kliniken nyligen som blev auktoriserat av Region Östergötland om basuppdraget inom ... Visa mer
Medicinsk sekreterare
Vill du arbeta på en bra arbetsplats med patienten i fokus, ett modernt ledarskap och det gemensamma målet om att bli en personlig ögonmottagning i framkant? Då ska du söka tjänsten som medicinsk sekreterare vid vår nystartad ögonklinik I Motala.
Vi är två ögonläkare med mångårig erfarenhet inom ögonsjukvården både mottagning och operation. Vi startade kliniken nyligen som blev auktoriserat av Region Östergötland om basuppdraget inom ramen för vårdval öppen specialiserad ögonsjukvård.
På vår ögonklinik vill vi sätta medarbetarna i förarposition. Vi tror att det är du och dina kollegor som bäst vet hur våra patienter får en bra och personlig vård. Vi vill att alla medarbetare ska ha stort inflytande på sitt arbete. Tillsammans ska vi nå vårt gemensamma mål om att bli ett ledande och personligt mottagning avseende patient- och medarbetarnöjdhet, kvalitet och lönsamhet.
På ögonmottagning är vi några medarbetare bl.a ögonläkare, optiker, ögonsjuksköterska, undersköterska och medicinska sekreterare, administrator, receptionist som tillsammans arbetar för att ge våra patienter hög kvalitativ ögonsjukvård. Vi tar emot remisser från vårdcentraler, optiker, andra kliniker och patienter själva genom fria vårdvalet.
Vårt mål är att bedriva ögonsjukvård och erbjuder våra patienter specialiserad ögonsjukvård av den högsta kvalitet samt vara en modern och attraktiv arbetsplats.
Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och omväxlande arbete med eget ansvar som också kräver mycket samarbete för att hela verksamheten ska fungera. Du kommer att ha ett nära samarbete med all annan personal inom verksamheten.
Arbetsinnehåll och arbetssätt är under ständig förändring för att tillhandahålla en bra service såväl inom som utanför vår mottagning. Grunden i arbetet är traditionella uppgifter för en medicinsk sekreterare i vilket ingår journalskrivning, remisshantering, kodning av vårdkontakter och andra administrativa uppgifter. Dokumenterad erfarenhet ifrån ögonsjukvård är meriterande. Krav på tidigare erfarenhet av Cosmic eller annan liknande journalsystem.
Rollen är bred och kräver att du har lätt för att strukturera upp ditt arbete.
Tjänsten är i första hand en deltidstjänst 25-50% men möjlighet finns i framtiden för att trappa upp.
Sista anmällningsdatum är 11 oktober.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Vårdadministratör Habiliteringen Motala

Habiliteringen är en länsövergripande klinik som omfattar cirka 120 medarbetare, med verksamhet i Norrköping, Linköping och Motala. Habiliteringen är en specialiserad verksamhet som erbjuder insatser till barn, ungdomar, vuxna med fysiska och psykiska funktionsnedsättningar samt till deras anhöriga och nätverk. Vi erbjuder dig ett arbete där du ges möjlighet att utveckla dig själv, samtidigt som vi vill att du aktivt medverkar och driver verksamhetens u... Visa mer
Habiliteringen är en länsövergripande klinik som omfattar cirka 120 medarbetare, med verksamhet i Norrköping, Linköping och Motala.

Habiliteringen är en specialiserad verksamhet som erbjuder insatser till barn, ungdomar, vuxna med fysiska och psykiska funktionsnedsättningar samt till deras anhöriga och nätverk. Vi erbjuder dig ett arbete där du ges möjlighet att utveckla dig själv, samtidigt som vi vill att du aktivt medverkar och driver verksamhetens utveckling. Du kommer att arbeta nära andra professioner och ingå i teamarbete med fokus på helhetssyn och samverkan. Om du tycker om att arbeta under eget ansvar och jobba med utveckling av arbetsmetoder, så kommer du att trivas hos oss.

Vi arbetar i två team, ett barn- och ett vuxenteam. Teamen består av flera olika professioner där man arbetar i nära samarbete. Vår målgrupp är barn och vuxna med varaktiga rörelsehinder samt intellektuell funktionsnedsättning. Vi arbetar tillsammans utifrån individens behov för att främja självständighet och livskvalité.

Arbetsbeskrivning

Habiliteringen söker en vårdadministratör som kan stötta kring vår patientadministration men även vara en del i utvecklingen av verksamheten. I rollen som vårdadministratör kommer du att arbeta nära teamen. Arbetsuppgifterna innehåller bl a remisshantering, bokning av besök, hantera bokningsunderlag, administrativa uppföljningar och ett nära samarbete med övriga yrkesgrupper på Habiliteringen. Då vi arbetar aktivt med att utveckla och förbättra verksamheten vill vi att du är med och bidrar med nya tankar och idéer och ser möjligheter i förändringar. En del i arbetet är samverkan med andra vårdgivare och myndigheter.

Utbildning och erfarenhet

Vårdadministratörsutbildning. Det är meriterande om du några års yrkeserfarenhet. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat i vårt journalsystem, Cosmic.

Personliga egenskaper

Du har god samarbetsförmåga och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete. Du är trygg och stabil och har en god självinsikt. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och har framåtanda och vill vara med och utveckla verksamheten framåt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Läs gärna här om våra https://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Att-jobba-hos-oss/Vara-villkor-och-formaner/.

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Vårdadministratör till Psykiatriska kliniken Motala Mjölby

Psykiatriska kliniken Motala Mjölby ingår i Psykiatricentrum inom Region Östergötland och har västra Östergötland som upptagningsområde. På kliniken finns fyra områdesteam med mottagningsverksamhet i Motala och Mjölby. Där finns även äldrepsykiatriska team, beroendeteam samt mobila omvårdnadsteam. En slutenvårdsavdelning står för all slutenvård i vårt upptagningsområde. Verksamhetsidén är att kunna ge våra patienter tidiga, behovsanpassade insatser. Fam... Visa mer
Psykiatriska kliniken Motala Mjölby ingår i Psykiatricentrum inom Region Östergötland och har västra Östergötland som upptagningsområde.

På kliniken finns fyra områdesteam med mottagningsverksamhet i Motala och Mjölby. Där finns även äldrepsykiatriska team, beroendeteam samt mobila omvårdnadsteam. En slutenvårdsavdelning står för all slutenvård i vårt upptagningsområde. Verksamhetsidén är att kunna ge våra patienter tidiga, behovsanpassade insatser. Familjearbete och vård i hemmet är viktiga hörnstenar i verksamheten.

Vi är stolta över vår verksamhet och söker nu dig som tillsammans med oss vill vara med och utveckla vården med fokus på patientens bästa! Vårdadministratören har en viktig roll i hur vi samverkar nära patienten. Vi har en god stämning där vi bryr oss om varandra och är stolta över det arbete vi utför.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en vårdadministratör till psykiatriska kliniken Motala och Mjölby då en av våra medarbetare ska vara föräldraledig. Vikariatet sträcker sig från hösten 2022 till hösten 2023. 

Som vårdadministratör hos oss arbetar du i nära samarbetare med övrig vårdpersonal. Du kommer att arbeta både på vår mottagning i Mjölby samt på vår klinik på Lasarettet i Motala. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara journaldokumentation, delta på behandlingskonferens, göra bokningar, Heroma samt bidra med övrigt administrativt stöd. Ditt arbete kommer att vara omväxlande och brett då du blir en viktig resurs till hela vår klinik. 

Vårdadministratören är spindeln i nätet och vi arbetar kontinuerligt för att utveckla rollen ytterligare så att rätt kompetens används. Du får ett stimulerande och omväxlande arbete och denna roll passar dig som söker ett varierat arbetsupplägg.

Vi är måna om att du ska känna dig trygg som ny hos oss och erbjuder en individuellt anpassad introduktion där du får en handledare knuten till dig under hela din introduktion och anställning att ha som stöd och bollplank.

Möjlighet till att arbeta hemifrån finns. 

Utbildning och erfarenhet

Du är utbildad vårdadministratör. Erfarenhet av medicinsk dokumentation i Cosmic är meriterande och likaså kunskap inom journaldokumentation, diagnoskodning samt bokningar. Även erfarenhet av Heroma är meriterande men inget krav. 

Personliga egenskaper

Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är även lugn och tillmötesgående i ditt bemötande samt trivs att arbeta i grupp. 

Intervjuer kommer att genomföras 11 och 13 juli. 

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Vårdadministratör med fokus på IT

Att bo i Motala är att välja ett vattennära boende i bra prisklass, med närhet till det mesta. Det kallar vi vardagslyx! På bekvämt cykelavstånd nås så väl natur och stadsliv. Tillsammans med ett bekvämt pendlingsavstånd till Linköping och andra större städer ger det goda möjligheter till ett rikt liv. https://motalasjostad.se/ https://www.regionostergotland.se/Om-regionen/Verksamheter/halso--och-sjukvard/Narsjukvarden-i-vastra-Ostergotland/Medicinska... Visa mer
Att bo i Motala är att välja ett vattennära boende i bra prisklass, med närhet till det mesta.

Det kallar vi vardagslyx! På bekvämt cykelavstånd nås så väl natur och stadsliv. Tillsammans med ett bekvämt pendlingsavstånd till Linköping och andra större städer ger det goda möjligheter till ett rikt liv. https://motalasjostad.se/


https://www.regionostergotland.se/Om-regionen/Verksamheter/halso--och-sjukvard/Narsjukvarden-i-vastra-Ostergotland/Medicinska-specialistkliniken-i-Motala/ (MSK) på Lasarettet i Motala bedriver en bred internmedicinsk verksamhet med akutmottagning, 55 vårdplatser, specialistmottagningar samt specialiserad hemsjukvård så väl palliativ som akut. Vi har det mindre sjukhusets fördelar med en vänlig och familjär atmosfär, korta beslutsvägar och en stor vilja att vidareutveckla våra arbetssätt.

På vår administrativa enhet är vi idag 23 vårdadministratörer som arbetar med vårdnära administration till klinikens alla enheter. Vi är indelade i olika team, men hjälper varandra mellan teamen när behov uppstår och stöttar varandra i arbetet. Nu söker vi en ny kollega med stort intresse och erfarenhet av IT-frågor.

Vill du bli en av oss – välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning
I din roll som vårdadministratör med IT-uppdrag fungerar du som ett klinikövergripande stöd i IT-frågor och kommer att vara verksamhetens övergripande kontaktperson i IT-frågor både internt och externt. Du arbetar tillsammans med närsjukvårdens IT-samordnare och lokala IT-resurser och är ett stöd för klinikens enheter i att ta tillvara och utveckla digitala arbetssätt och vårdtjänster såsom webbtidbok, digitala patientmöten, NOVA och har ett omvärldsperspektiv och kan se möjligheter.

Du stöttar och hjälper våra IT-resurser att bli självgående samt håller interna utbildningar i gruppen. Utöver detta så arbetar du med patientdokumentation och diagnoskodning. Du kommer också att bistå med administrativt stöd till ledning och vårdpersonal. När du börjar hos oss får du ett personligt anpassat introduktionsprogram där du får den kunskap och information som behövs för att du ska känna dig trygg och säker i din roll.

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. 

Utbildning och erfarenhet
Du är utbildad vårdadministratör eller har en IT-utbildning i kombination med erfarenhet av IT i vården. Du har arbetat med utvecklingsfrågor, implementering av IT-system, support mm.

Har du en äldre utbildning som läkarsekreterare är du också välkommen att söka. Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift. Du bör ha erfarenhet av Cosmic och andra, för Region Östergötland, relevanta IT-system. Du ska ha ett gediget intresse och stor kunskap av IT-frågor.

Personliga egenskaper
Du är positiv, trivs bra med att arbeta självständigt, men även i grupp. För att trivas och passa för rollen har du intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och att leverera lösningar. Du ser möjligheter i förändringar och kan lätt ställa om och prioritera utifrån vad som är viktigast. Du behöver dessutom vara strukturerad och självständigt prioritera och organisera ditt arbete. Du har lätt för att arbeta tillsammans med andra människor och kan tänka om snabbt vid förändrade situationer i ditt dagliga arbete. Du har en pedagogisk förmåga och är trygg i att prata inför grupp då en del av arbetet innebär att utbilda, vägleda och vara en support i samtliga IT-frågor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Läs gärna här om våra https://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Att-jobba-hos-oss/Vara-villkor-och-formaner/.

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Capio söker vårdadministratör till BUP mottagning i Motala

Beskrivning  Vår mottagning är centralt belägen i Folkets Hus lokaler, vi har öppet vardagar 8-16:30. Vårt team består av nu 11 personer från olika professioner och yrkesroller. Mottagningen öppnade 1 juni 2021, men vi har redan utökat vårt team utifrån de behov vi ser. Nu söker vi dig som passar in i vårt team, är strukturerad, noggrann och serviceinriktad. Det vi söker är en vårdadministratör som är väl förtrogen i journalsystemet Cosmic men även har... Visa mer
Beskrivning 
Vår mottagning är centralt belägen i Folkets Hus lokaler, vi har öppet vardagar 8-16:30.

Vårt team består av nu 11 personer från olika professioner och yrkesroller. Mottagningen öppnade 1 juni 2021, men vi har redan utökat vårt team utifrån de behov vi ser. Nu söker vi dig som passar in i vårt team, är strukturerad, noggrann och serviceinriktad.

Det vi söker är en vårdadministratör som är väl förtrogen i journalsystemet Cosmic men även har lätt att lära sig nya system. Du har tidigare erfarenhet av öppenvård och psykiatriska diagnoser samt kodning. Vi inom Capio följer själva upp kvalitet samt följsamhet till avtalet varvid stor del av arbetet är riktat till detta. Vi är ytterst måna om att leverera den vård som är beställd vilket gör att du i din roll som vårdadministratör blir väldigt viktig för enheten och företaget, både i hanterandet av administration men även i uppföljning av vården som levereras. Samtlig personal i teamet hänvisas i första hand till att diktera och att överlämna bokningar till vårdadministratörer för att undvika felaktigheter i systemen.

Arbetsuppgifter
Hanteringar av bokningar, väntelistor, TeleQ och telefonhantering, kvalitetsregister, inköp, hantera behörigheter, skriva diktat, hantera remisser. Och det sedvanliga vårdadministratörsarbetet som får en hel enhet att flyta på.

Kvalifikationer:
Vårdadministratör/Medicinsk sekreterare, meriterande med erfarenhet av barn och ungdomspsykiatri. 
God förmåga att uttrycka dig i tal och i skrift på svenska.

Personliga egenskaper;
Du är en serviceinriktad person med god förmåga att bemöta patienter och personal. Som vårdadministratör värdesätter vi att du är vänlig, strukturerad och noggrann med en
önskan att hålla dig uppdaterad inom ditt område. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Anställningsvillkor;
Tillsvidare. Arbetstiden är förlagd till dagtid vardagar. Tillträde efter överenskommelse. 
Vi tillämpar 6 månaders provanställning. 

Vi erbjuder dig: Ett flexibelt arbete med hög delaktighet och ansvar, samt goda möjligheter för
utveckling.

Vi är anslutna till Vårdföretagarna. Som anställd erbjuder vi dig en konkurrenskraftig pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag.

Intervjuer kommer ske löpande. Visa mindre

Semestervikariat Receptionist/Vårdadministratör

Välkommen till Borensberg, den lilla sjöstaden vid Göta kanal. Vi har vattnet, naturen, förskola, skola och alla bekvämligheter alldeles nära. Vårt läge innebär att vi har goda förbindelser med både Motala och Linköping. Vårdcentralen Borensberg är en del av Primärvårdscentrum (PVC) och vi är cirka 20 medarbetare. I vårt upptagningsområde har vi 6 500 invånare listade hos oss. Vårt mål är att vårdcentralen ska vara en attraktiv arbetsplats där vi främ... Visa mer
Välkommen till Borensberg, den lilla sjöstaden vid Göta kanal.

Vi har vattnet, naturen, förskola, skola och alla bekvämligheter alldeles nära. Vårt läge innebär att vi har goda förbindelser med både Motala och Linköping.

Vårdcentralen Borensberg är en del av Primärvårdscentrum (PVC) och vi är cirka 20 medarbetare.
I vårt upptagningsområde har vi 6 500 invånare listade hos oss.

Vårt mål är att vårdcentralen ska vara en attraktiv arbetsplats där vi främjar en god arbetsmiljö och värnar om att fokusera på ett gott bemötande, hög medicinsk kompetens och en mål-medveten inriktning på att jobba med ständiga förbättringar. Vi strävar efter stor delaktighet och inflytande på hur vården bedrivs inom ramen för vårt uppdrag. 

Vi har behov av en semestervikarie i receptionen vissa veckor under sommaren.

Vi erbjuder ett vikariat under semesterperioden med deltid/heltid  20 juni - 19 augusti som receptionist/vårdadministratör. För oss är det viktigt att du kan arbeta hela perioden men det kommer att vara på deltid vissa veckor och heltid i 4 veckor.

Arbetsbeskrivning
Som receptionist hos oss arbetar du i ett nära samarbete med vårdcentralens övriga professioner. Här har du alla förutsättningar om du är intresserad av stor variation i patientunderlaget och vill ha ett landsbygdsperspektiv.

Som vikarierande receptionist arbetar du i första hand med receptionsarbete med service till patienter och hanterande av deras ärende. I övrigt arbetar du med arbetsuppgifter på ett kontor såsom skanning, e-posthantering och andra administrativa uppgifter men också andra förekommande arbetsuppgifter för intern service på vårdcentralen.  

Vi tror att du uppskattar den lilla vårdcentralens fördelar med korta beslutsvägar och ett nära samarbete med övrig personal.

 Utbildning och erfarenhet
Vi tror du har arbetslivserfarenhet från ett serviceyrke och du kan ha erfarenhet av mer administrativa arbetsuppgifter. Du kan också vara undersköterska eller ha en pågående vårdadministrativ utbildning eller annat som arbetsgivaren prövar likvärdigt. Vi ser gärna att du har någon erfarenhet av vård, kanske att du har erfarenhet av vårt journalsystem Cosmic. Vi kräver att du har goda kunskaper i det svenska språket motsvarande svenska C1.

 Personliga egenskaper
Vi söker dig som är serviceinriktad, positiv och har en personlig mognad. Du är ansvarstagande och bra på att prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande. Du samarbetar bra med andra och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är kommunikativ i både tal och skrift och är en problemlösare både ensam och tillsammans med andra.  

 

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Vårdadministratör till Vårdcentralen Lyckorna

Vårdcentralen Lyckorna utökar sin vårdadministratörsgrupp Vårdcentralen Lyckorna är en del av Primärvårdscentrum (PVC) i Region Östergötland och ligger centralt belägen bredvid Lasarettet i Motala. Vi är en av fyra vårdcentraler i kommunen och har cirka 15 800 listade patienter. Vi är populära hos våra patienter och antalet listade har ökat efter införandet av vårdval. Vi har ett gott samarbete med våra vårdgrannar, både inom Region Östergötland och ti... Visa mer
Vårdcentralen Lyckorna utökar sin vårdadministratörsgrupp

Vårdcentralen Lyckorna är en del av Primärvårdscentrum (PVC) i Region Östergötland och ligger centralt belägen bredvid Lasarettet i Motala.

Vi är en av fyra vårdcentraler i kommunen och har cirka 15 800 listade patienter. Vi är populära hos våra patienter och antalet listade har ökat efter införandet av vårdval. Vi har ett gott samarbete med våra vårdgrannar, både inom Region Östergötland och till kommun. Vi har ett utvecklingsinspirerat arbetssätt och bedriver en bred primärvårdsverksamhet där vi möter patienter i alla åldrar med många olika symtom. På vårdcentralen finns läkarmottagning, barnhälsovård, specialistsköterskemottagningar, undersköterskemottagning, psykosocial kompetens, dietist, fotvård och laboratorium. Vi har väl fungerande fortbildning där vi avsätter tid för utbildning både internt och externt.Vårdcentralen har vårdadministratörer, distriktssköterskor, sjuksköterskor, kuratorer, undersköterskor, specialister i allmänmedicin och läkare under utbildning med flera. Vi är cirka 55 medarbetare som trivs tillsammans med ett öppet och varmt arbetsklimat.

Motala, Östergötlands sjöstad, ligger vackert belägen invid sjön Vättern och här mynnar Göta Kanal ut från öster. Här bor vi nära vacker natur med goda möjligheter till friluftsliv. Det finns goda pendlingsmöjligheter med tåg och buss. Läs mer om Motala kommun här. I takt med att vård vårdcentral växer ser vi ett behov av att stärka vård vårdadministratörsgrupp varför vi nu söker en ny kollega.

Arbetsbeskrivning 
I dina arbetsuppgifter ingår främst journalskrivning och receptionsarbete.  Vårdadministratörerna hos oss har dessutom ansvar för olika administrativa arbetsuppgifter som IT-resurs, behörighetsansvar, nyckelansvar, listningshantering, fakturering, telefoniansvar, posthantering, Heroma, schemaläggning, avvikelsehantering.

Möjlighet till distansarbete finns någon/några dagar per vecka. 


Utbildning och erfarenhet
Du är utbildad vårdadministratör och har erfarenhet av primärvård samt goda kunskaper i Cosmic och andra IT-system relevanta inom regionen.

Personliga egenskaper
Som person är du van vid att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Du är ansvarstagande, strukturerad, serviceinriktad och lyhörd. Du har ett gott bemötande och god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Vårdadministratör till Akutmottagningen

Medicinska specialistkliniken, som ingår i Närsjukvården i västra Östergötland, består av flera enheter; akutmottagning med dygnet runt-verksamhet, specialiserad hemsjukvård i Motala och Mjölby, slutenvård samt ett antal sköterske- och läkarbaserade specialistmottagningar. Motala, Östergötlands sjöstad, ligger vackert belägen invid sjön Vättern och här mynnar Göta Kanal ut från öster. Här bor vi nära vacker natur med goda möjligheter till friluftsliv. D... Visa mer
Medicinska specialistkliniken, som ingår i Närsjukvården i västra Östergötland, består av flera enheter; akutmottagning med dygnet runt-verksamhet, specialiserad hemsjukvård i Motala och Mjölby, slutenvård samt ett antal sköterske- och läkarbaserade specialistmottagningar.

Motala, Östergötlands sjöstad, ligger vackert belägen invid sjön Vättern och här mynnar Göta Kanal ut från öster. Här bor vi nära vacker natur med goda möjligheter till friluftsliv. Det finns goda pendlingsmöjligheter med tåg och buss. Läs mer om Motala kommun https://www.motala.se/.

Söker du efter branschens mest roliga, stimulerande och utvecklande arbete? Då ska du fortsätta läsa denna annons! Vi behöver fylla på med en ny kollega inför framtiden - kanske är det dig vi söker?

Vår klinik är stor och har många olika enheter varför det finns mycket goda chanser att just ditt drömjobb finns hos oss. Vårt nuvarande behov är att hitta en duktig och trevlig kollega till vår akutsekreterargrupp. Totalt är vi en grupp på 23 vårdadministratörer varav 8 stycken är kopplade mot akutmottagningen. Vi har ett mycket bra samarbete inom hela gruppen och stöttar och hjälper varandra när det behövs. Vi har också ett nära samarbete med övrig personal och olika yrkesgrupper.

Arbetsuppgifter
Du kommer i huvudsak att arbeta med patientdokumentation och diagnoskodning. Du kommer också att bistå med administrativt stöd till ledning och vårdpersonal. Beroende på din bakgrund, erfarenhet och intresse har du också möjlighet att få ett eget ansvarsområde. När du börjar hos oss får du ett personligt anpassat introduktionsprogram där du får den kunskap och information som behövs för att du ska känna dig trygg och säker i din roll. Vi jobbar med önskeschema vilket innebär att du i viss utsträckning kan styra din tid efter dina egna behov. Vårdadministratörerna bemannar akutmottagningen varje dag mellan klockan 07.30-21.00, vilket innebär att man jobbar cirka ett kvällspass (12.30 - 21.00) per vecka och var fjärde helg. Det finns även möjlighet att jobba efter 90/10 som är en arbetstidsmodell där man jobbar 90 % men får lön som vid 100 %. Efter en tid, när du är redo och blivit varm i kläderna, finns det möjlighet till att arbeta hemifrån någon dag per vecka. Trivs du i en utvecklande miljö där service är av yttersta vikt är detta något för dig.

Sagt av en vårdadministratör – ”På akutmottagningen är ingen dag den andra lik, vilket gör det jätteroligt att gå till jobbet. Skulle inte kunna tänka mig en mer händelserik, lärorik och spännande arbetsplats”.

Utbildning och erfarenhet
Ett krav är att du är utbildad vårdadministratör alternativt håller på med en utbildning inom yrket som vårdadministratör. Har du en äldre utbildning som läkarsekreterare är du också välkommen att söka. du ska kunna medicinsk dokumentation. Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av Cosmic och andra, för Region Östergötland, relevanta IT-system.

Personliga egenskaper
Du är positiv, trivs bra med att arbeta självständigt, men även i grupp. För att trivas och passa för rollen har du intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och leverera lösningar. Du ser möjligheter i förändringar och kan lätt ställa om och prioritera utifrån vad som är viktigast. Du behöver dessutom vara strukturerad och självständigt prioritera och organisera ditt arbete. Du har lätt för att arbeta tillsammans med andra människor och kan tänka om snabbt vid förändrade situationer i ditt dagliga arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Vårdadministratör till Akutmottagningen

Medicinska specialistkliniken, som ingår i Närsjukvården i västra Östergötland, består av flera enheter; akutmottagning med dygnet runt-verksamhet, specialiserad hemsjukvård i Motala och Mjölby, slutenvård samt ett antal sköterske- och läkarbaserade specialistmottagningar. Motala, Östergötlands sjöstad, ligger vackert belägen invid sjön Vättern och här mynnar Göta Kanal ut från öster. Här bor vi nära vacker natur med goda möjligheter till friluftsliv. D... Visa mer
Medicinska specialistkliniken, som ingår i Närsjukvården i västra Östergötland, består av flera enheter; akutmottagning med dygnet runt-verksamhet, specialiserad hemsjukvård i Motala och Mjölby, slutenvård samt ett antal sköterske- och läkarbaserade specialistmottagningar.

Motala, Östergötlands sjöstad, ligger vackert belägen invid sjön Vättern och här mynnar Göta Kanal ut från öster. Här bor vi nära vacker natur med goda möjligheter till friluftsliv. Det finns goda pendlingsmöjligheter med tåg och buss. Läs mer om Motala kommun https://www.motala.se/.

Söker du efter branschens mest roliga, stimulerande och utvecklande arbete? Då ska du fortsätta läsa denna annons! Vi behöver fylla på med en ny kollega inför framtiden - kanske är det dig vi söker?

Vår klinik är stor och har många olika enheter varför det finns mycket goda chanser att just ditt drömjobb finns hos oss. Vårt nuvarande behov är att hitta en duktig och trevlig kollega till vår akutsekreterargrupp. Totalt är vi en grupp på 23 vårdadministratörer varav 8 stycken är kopplade mot akutmottagningen. Vi har ett mycket bra samarbete inom hela gruppen och stöttar och hjälper varandra när det behövs. Vi har också ett nära samarbete med övrig personal och olika yrkesgrupper.

Arbetsuppgifter
Du kommer i huvudsak att arbeta med patientdokumentation och diagnoskodning. Du kommer också att bistå med administrativt stöd till ledning och vårdpersonal. Beroende på din bakgrund, erfarenhet och intresse har du också möjlighet att få ett eget ansvarsområde. När du börjar hos oss får du ett personligt anpassat introduktionsprogram där du får den kunskap och information som behövs för att du ska känna dig trygg och säker i din roll. Vi jobbar med önskeschema vilket innebär att du i viss utsträckning kan styra din tid efter dina egna behov. Vårdadministratörerna bemannar akutmottagningen varje dag mellan klockan 07.30-21.00, vilket innebär att man jobbar cirka ett kvällspass (12.30 - 21.00) per vecka och var fjärde helg. Det finns även möjlighet att jobba efter 90/10 som är en arbetstidsmodell där man jobbar 90 % men får lön som vid 100 %. Efter en tid, när du är redo och blivit varm i kläderna, finns det möjlighet till att arbeta hemifrån någon dag per vecka. Trivs du i en utvecklande miljö där service är av yttersta vikt är detta något för dig.

Sagt av en vårdadministratör – ”På akutmottagningen är ingen dag den andra lik, vilket gör det jätteroligt att gå till jobbet. Skulle inte kunna tänka mig en mer händelserik, lärorik och spännande arbetsplats”.

Utbildning och erfarenhet
Ett krav är att du är utbildad vårdadministratör alternativt håller på med en utbildning inom yrket som vårdadministratör. Har du en äldre utbildning som läkarsekreterare är du också välkommen att söka. du ska kunna medicinsk dokumentation. Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av Cosmic och andra, för Region Östergötland, relevanta IT-system.

Personliga egenskaper
Du är positiv, trivs bra med att arbeta självständigt, men även i grupp. För att trivas och passa för rollen har du intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och leverera lösningar. Du ser möjligheter i förändringar och kan lätt ställa om och prioritera utifrån vad som är viktigast. Du behöver dessutom vara strukturerad och självständigt prioritera och organisera ditt arbete. Du har lätt för att arbeta tillsammans med andra människor och kan tänka om snabbt vid förändrade situationer i ditt dagliga arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Vårdadministratör till Barn- och ungdomssjukhuset

Barn- och kvinnocentrum (BKC) är ett länsövergripande centrum inom Region Östergötland (RÖ). BKC består av fyra kliniker med verksamheter vid RÖ:s samtliga sjukhus samt mindre mottagningar över hela länet. BKC bedriver en omfattande läns- och regionsjukvård. Centrumet har cirka 1100 medarbetare med läkare, sjuksköterskor, barnmorskor, undersköterskor, barnsköterskor, vårdadministratörer och socialterapeutisk personal. BKC ger klinisk utbildning till cir... Visa mer
Barn- och kvinnocentrum (BKC) är ett länsövergripande centrum inom Region Östergötland (RÖ).

BKC består av fyra kliniker med verksamheter vid RÖ:s samtliga sjukhus samt mindre mottagningar över hela länet. BKC bedriver en omfattande läns- och regionsjukvård. Centrumet har cirka 1100 medarbetare med läkare, sjuksköterskor, barnmorskor, undersköterskor, barnsköterskor, vårdadministratörer och socialterapeutisk personal. BKC ger klinisk utbildning till cirka 200 studenter per år, inkluderat specialist- och utbytesstudenter. Centrumet är ISO-certifierat i kvalitet och miljö.

Är du nyfiken på att jobba för barn och ungdomars bästa hälsa? 
Vi söker nu en vårdadministratör med placering vid mottagningen i Motala.

Barn- och ungdomssjukhuset i Linköping/Motala arbetar med ett tydligt patientperspektiv, vi har fokus på barn och familj. Vi söker dig som har ett starkt intresse för barn och ungdomsmedicin och som vill arbeta i team med patienten i centrum. Vår vision är ”tillsammans för barns- och ungdomars bästa hälsa”. Det innebär att vi arbetar tillsammans och strävar efter att ge god, säker vård och omsorg på lika villkor med respekt för allas lika värde. Barn- och ungdomssjukvården sker inom två kliniker, dels vid Vrinnevisjukhuset i Norrköping, dels vid Universitetssjukhuset i Linköping/Motala. Verksamheten omfattar vård av barn och ungdomar upp till 18 år. Inom klinikerna bedrivs avancerad poliklinisk verksamhet inom alla subspecialiteter, dagvård och barn-LAH samt slutenvård som bland annat inkluderar barnonkologi, kirurgi och intensivvård av för tidigt födda barn.

Vi kan erbjuda dig ett arbete där du utvecklar dig själv och har möjlighet att medverka i utveckling av verksamheten. Du får ta ansvar, ta egna initiativ och arbeta självständigt. Du samarbetar med olika yrkesprofessioner i team där god kommunikation är en förutsättning. Du får hålla många bollar i luften och jobba i en spännande miljö där ingen dag är den andra lik. Det som gör den här tjänsten extra intressant är att verksamheten innefattar många kompetensområden och på så vis lär du dig många olika delar av vården.


Arbetsbeskrivning
Du kommer ha arbetsuppgifter inom dokumentation, bokning, och registrering i regionens datasystem, Cosmic. Du kommer arbeta nära vårdverksamheterna med olika administrativa uppgifter, i team både inom den egna professionen och med andra yrkeskategorier. Du kommer delta i utvecklings- och kvalitetsarbete både i vårdverksamheten och inom den egna professionen. Du kommer att arbeta nära övrig personal och chefer. Vi arbetar mycket med att utveckla vårdadministratörens roll på kliniken och strävar efter rätt använd kompetens.

Inom Barn- och ungdomssjukhuset finns ett gemensamt bemanningsansvar för att säkerställa vården för barn- och ungdomar vid alla våra enheter.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör. Vi värdesätter erfarenhet i yrket samt vana av att arbeta i Cosmic. Goda administrativa kunskaper och god datakunskap krävs. Vi ser gärna att du har ett intresse av statistik och har tidigare erfarenhet av att arbeta med det. ITR utbildning, utbildning inom statistik och logistik värderas högt.

Personliga egenskaper
Du bör ha god kommunikationsförmåga och ett professionellt förhållningssätt. Du behöver ha lätt att anpassa dig till olika situationer samt ha en god samarbetsförmåga. Vi värdesätter att du strävar efter utveckling och nytänkande och ha förmågan att tänka strategiskt. Vi vill ha rätt person på rätt plats och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Introduktion och handledning -  Vi vill att du ska trivas och få en bra start hos oss. Du får en individuellt planerad introduktion där du successivt får lära dig arbetsuppgifterna och har en egen handledare till dess att du känner dig självständig i ditt arbete. Introduktionstiden är olika lång beroende på vad man har för erfarenhet sedan tidigare. Arbetsgruppen stöttar varandra dagligen i olika frågeställningar och sitter nära varandra och verksamheten.

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Vårdadministratörer - sommarvikariat 2022, Motala med omnejd

Vi söker vårdadministratörer som vill utvecklas tillsammans med oss. Som länets största arbetsgivare har vi mycket att erbjuda. Vår verksamhet har höga ambitioner och erbjuder en hälso- och sjukvård i världsklass. Duktiga medarbetare är en förklaring till våra framgångar och för oss är det viktigt att vara en attraktiv arbetsgivare. Därför anstränger vi oss både för att hitta rätt medarbetare och för att kunna erbjuda dem ett kontinuerligt lärande och m... Visa mer
Vi söker vårdadministratörer som vill utvecklas tillsammans med oss.

Som länets största arbetsgivare har vi mycket att erbjuda. Vår verksamhet har höga ambitioner och erbjuder en hälso- och sjukvård i världsklass. Duktiga medarbetare är en förklaring till våra framgångar och för oss är det viktigt att vara en attraktiv arbetsgivare. Därför anstränger vi oss både för att hitta rätt medarbetare och för att kunna erbjuda dem ett kontinuerligt lärande och många olika karriärvägar. Ett vikariat kan bli en bra början!

Arbetsbeskrivning
Som vårdadministratör arbetar du med journaldokumentation. Tjänsten kan även innebära arbete i receptionen och då har du ofta första kontakten med patienterna. Hantering av väntelistor och bokning av patienter kan också ingå i arbetsuppgifterna. Du arbetar i team och bidrar till ett positivt klimat på arbetsplatsen. Vikariaten finns främst på Lasarettet i Motala, men även på våra vårdcentraler i Motala och i kringliggande kommuner.

Introduktion med praktisk träning
Du som blir erbjuden ett sommarvikariat hos oss kommer att få genomgå en särskild introduktion för att rustas inför uppdraget. Här kommer du att få kunskap och praktisk träning kring olika uppgifter och situationer som du kan komma att ställas inför. Allt för att du ska känna dig väl förberedd och trygg hos oss.

Utbildning och erfarenhet
Du är utbildad vårdadministratör eller motsvarande, alternativt studerande vid vårdadministratörsutbildningen. Det är meriterande om du har erfarenhet av journalsystemet Cosmic samt arbetslivserfarenhet av journalskrivning.

Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, är en förutsättning för att kunna kommunicera med patienter, närstående och kollegor.

Personliga egenskaper
Du är en lagspelare som bidrar positivt till teamet. Det gör du genom att lyssna och kommunicera på ett konstruktivt sätt. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande, har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du har lätt för att anpassa ditt synsätt och arbetssätt när omständigheterna kräver det. Du kan bevara ditt lugn och fatta kloka beslut även i pressade situationer.

Anställning och information
Vi erbjuder sommarvikariat under sommaren 2022. Vi förväntar oss att du som sommarvikarie helst kan arbeta under hela semesterperioden från mitten av juni till mitten av augusti. Introduktion och tillträde sker enligt överenskommelse, vissa enheter önskar hjälp redan från våren. För rätt person finns även stora möjligheter till förlängning och tillsvidareanställning.

Arbetstider
Arbetstiden är på de flesta enheter förlagd vardagar och dagtid, men helg, kväll och halvnatt kan förekomma hos vissa enheter.

Vid frågor
Vill du veta mer om hur det är att arbeta på de olika enheterna är du välkommen att läsa mer på http://www.regionostergotland.se/sommar.

Vid fackliga frågor kontakta Lotta Dahl på Vision, mailto:[email protected] eller 010-103 23 96.

Ansökan
Urval, intervjuer och tillsättning av tjänsterna sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan till oss.

För att vi ska ha möjlighet att matcha dina önskemål är det viktigt att du besvarar våra frågor. Vi ber dig även att bifoga dina betyg som visar att du är utbildad vårdadministratör eller under pågående vårdadministratörsutbildning.

I väntan på svar är du välkommen att följa oss på Facebook och Instagram.

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Vårdadministratör till Vårdcentralen Lyckorna

Vårdcentralen Lyckorna är en del av Primärvårdscentrum (PVC) i Region Östergötland och ligger centralt belägen bredvid Lasarettet i Motala. Vi är en av fyra vårdcentraler i kommunen och har cirka 15 800 listade patienter. Vi är populära hos våra patienter och antalet listade har ökat efter införandet av vårdval. Vi har ett gott samarbete med våra vårdgrannar, både inom Region Östergötland och till kommun. Vi har ett utvecklingsinspirerat arbetssätt och ... Visa mer
Vårdcentralen Lyckorna är en del av Primärvårdscentrum (PVC) i Region Östergötland och ligger centralt belägen bredvid Lasarettet i Motala.

Vi är en av fyra vårdcentraler i kommunen och har cirka 15 800 listade patienter. Vi är populära hos våra patienter och antalet listade har ökat efter införandet av vårdval. Vi har ett gott samarbete med våra vårdgrannar, både inom Region Östergötland och till kommun. Vi har ett utvecklingsinspirerat arbetssätt och bedriver en bred primärvårdsverksamhet där vi möter patienter i alla åldrar med många olika symtom. På vårdcentralen finns läkarmottagning, barnhälsovård, specialistsköterskemottagningar, undersköterskemottagning, psykosocial kompetens, dietist, fotvård och laboratorium. Vi har väl fungerande fortbildning där vi avsätter tid för utbildning både internt och externt.Vårdcentralen har vårdadministratörer, distriktssköterskor, sjuksköterskor, kuratorer, undersköterskor, specialister i allmänmedicin och läkare under utbildning med flera. Vi är cirka 55 medarbetare som trivs tillsammans med ett öppet och varmt arbetsklimat.

Motala, Östergötlands sjöstad, ligger vackert belägen invid sjön Vättern och här mynnar Göta Kanal ut från öster. Här bor vi nära vacker natur med goda möjligheter till friluftsliv. Det finns goda pendlingsmöjligheter med tåg och buss. Läs mer om Motala kommun https://www.motala.se/.

 

Arbetsbeskrivning
I dina arbetsuppgifter ingår främst journalskrivning och receptionsarbete. Vårdadministratörerna hos oss har dessutom ansvar för olika administrativa arbetsuppgifter som till exempel IT-resurs, behörighetsansvar, nyckelansvar, listningshantering, fakturering, telefoniansvar, posthantering, Heroma, schemaläggning, avvikelsehantering med mera.


Personliga egenskaper
Som person är du van vid att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Du är ansvarstagande, strukturerad, serviceinriktad och lyhörd. Du har ett gott bemötande och god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Utbildning och Erfarenhet
Du är utbildad vårdadministratör och det är önskvärt om du har erfarenhet av primärvård, goda kunskaper i Cosmic och andra IT-system relevanta inom regionen. Intresse samt erfarenhet av ITR/LBA är meriterande.

 

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Vårdadministratör till Akutmottagningen, Medicinska specialistkliniken

Medicinska specialistkliniken, som ingår i Närsjukvården i västra Östergötland, består av flera enheter; akutmottagning med dygnet runt-verksamhet, specialiserad hemsjukvård i Motala och Mjölby, slutenvård samt ett antal sköterske- och läkarbaserade specialistmottagningar. Motala, Östergötlands sjöstad, ligger vackert belägen invid sjön Vättern och här mynnar Göta Kanal ut från öster. Här bor vi nära vacker natur med goda möjligheter till friluftsliv. D... Visa mer
Medicinska specialistkliniken, som ingår i Närsjukvården i västra Östergötland, består av flera enheter; akutmottagning med dygnet runt-verksamhet, specialiserad hemsjukvård i Motala och Mjölby, slutenvård samt ett antal sköterske- och läkarbaserade specialistmottagningar.

Motala, Östergötlands sjöstad, ligger vackert belägen invid sjön Vättern och här mynnar Göta Kanal ut från öster. Här bor vi nära vacker natur med goda möjligheter till friluftsliv. Det finns goda pendlingsmöjligheter med tåg och buss. Läs mer om Motala kommun hemsida.https://www.motala.se/

Söker du efter branschens mest roliga, stimulerande och utvecklande arbete? Då ska du fortsätta läsa denna annons!  Vi behöver fylla på med en ny kollega - kanske är det just dig vi söker?

Vår klinik är stor och har många olika enheter varför det finns mycket goda chanser att just ditt drömjobb finns hos oss. Vårt nuvarande behov är att hitta en duktig och trevlig kollega till vår akutsekreterargrupp. Totalt är vi en grupp på 23 vårdadministratörer varav 8 stycken är kopplade mot akutmottagningen.  Vi har ett mycket bra samarbete inom hela gruppen och stöttar och hjälper varandra när det behövs. Vi har också ett nära samarbete med övrig personal och olika yrkesgrupper.     

Arbetsbeskrivning
Du kommer i huvudsak att arbeta med patientdokumentation och diagnoskodning. Du kommer också att bistå med administrativt stöd till ledning och vårdpersonal. När du börjar hos oss får du ett personligt anpassat introduktionsprogram där du får den kunskap och information som behövs för att du ska känna dig trygg och säker i din roll. Vi jobbar med önskeschema vilket innebär att du i viss utsträckning kan styra din tid efter dina egna behov. Vårdadministratörerna bemannar akutmottagningen varje dag mellan kl 07.30-21.00.  Det finns även möjlighet att jobba efter 90/10 som är en arbetstidsmodell där man jobbar 90 % men får lön som vid 100 %.Efter en tid, när du är redo och blivit varm i kläderna, finns det möjlighet att arbeta hemifrån någon dag per vecka. Trivs du i en utvecklande miljö där service är av yttersta vikt är detta något för dig.

Sagt av en vårdadministratör – ”På akutmottagningen är ingen dag den andra lik, vilket gör det jätteroligt att gå till jobbet. Skulle inte kunna tänka mig en mer händelserik, lärorik och spännande arbetsplats”.

Utbildning och erfarenhet
Ett krav är att du är utbildad vårdadministratör alternativt håller på med en utbildning inom yrket som vårdadministratör. Har du en äldre liknande utbildning är du också välkommen att söka. Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av Cosmic och andra, för Region Östergötland, relevanta IT-system.

Personliga egenskaper
Du är positiv, trivs bra med att arbeta självständigt, men även i grupp. För att trivas och passa för rollen har du intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och leverera lösningar. Du ser möjligheter i förändringar och kan lätt ställa om och prioritera utifrån vad som är viktigast. Du behöver dessutom vara strukturerad och självständigt prioritera och organisera ditt arbete. Du har lätt för att arbeta tillsammans med andra människor och kan tänka om snabbt vid förändrade situationer i ditt dagliga arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Vårdadministratör till Akutmottagningen

Medicinska specialistkliniken, som ingår i Närsjukvården i västra Östergötland, består av flera enheter; akutmottagning med dygnet runt-verksamhet, specialiserad hemsjukvård i Motala och Mjölby, slutenvård samt ett antal sköterske- och läkarbaserade specialistmottagningar. Motala, Östergötlands sjöstad, ligger vackert belägen invid sjön Vättern och här mynnar Göta Kanal ut från öster. Här bor vi nära vacker natur med goda möjligheter till friluftsliv. D... Visa mer
Medicinska specialistkliniken, som ingår i Närsjukvården i västra Östergötland, består av flera enheter; akutmottagning med dygnet runt-verksamhet, specialiserad hemsjukvård i Motala och Mjölby, slutenvård samt ett antal sköterske- och läkarbaserade specialistmottagningar.

Motala, Östergötlands sjöstad, ligger vackert belägen invid sjön Vättern och här mynnar Göta Kanal ut från öster. Här bor vi nära vacker natur med goda möjligheter till friluftsliv. Det finns goda pendlingsmöjligheter med tåg och buss. Läs mer om Motala kommun https://www.motala.se/.

Söker du efter branschens mest roliga, stimulerande och utvecklande arbete? Då ska du fortsätta läsa denna annons! Vi behöver fylla på med en ny kollega inför framtiden - kanske är det dig vi söker?

Vår klinik är stor och har många olika enheter varför det finns mycket goda chanser att just ditt drömjobb finns hos oss. Vårt nuvarande behov är att hitta en duktig och trevlig kollega till vår akutsekreterargrupp. Totalt är vi en grupp på 23 vårdadministratörer varav 8 stycken är kopplade mot akutmottagningen. Vi har ett mycket bra samarbete inom hela gruppen och stöttar och hjälper varandra när det behövs. Vi har också ett nära samarbete med övrig personal och olika yrkesgrupper.

Arbetsuppgifter
Du kommer i huvudsak att arbeta med patientdokumentation och diagnoskodning. Du kommer också att bistå med administrativt stöd till ledning och vårdpersonal. Beroende på din bakgrund, erfarenhet och intresse har du också möjlighet att få ett eget ansvarsområde. När du börjar hos oss får du ett personligt anpassat introduktionsprogram där du får den kunskap och information som behövs för att du ska känna dig trygg och säker i din roll. Vi jobbar med önskeschema vilket innebär att du i viss utsträckning kan styra din tid efter dina egna behov. Vårdadministratörerna bemannar akutmottagningen varje dag mellan klockan 07.30-21.00. Det finns även möjlighet att jobba efter 90/10 som är en arbetstidsmodell där man jobbar 90 % men får lön som vid 100 %. Efter en tid, när du är redo och blivit varm i kläderna, finns det möjlighet till att arbeta hemifrån någon dag per vecka. Trivs du i en utvecklande miljö där service är av yttersta vikt är detta något för dig.

Sagt av en vårdadministratör – ”På akutmottagningen är ingen dag den andra lik, vilket gör det jätteroligt att gå till jobbet. Skulle inte kunna tänka mig en mer händelserik, lärorik och spännande arbetsplats”.

Utbildning och erfarenhet
Ett krav är att du är utbildad vårdadministratör alternativt håller på med en utbildning inom yrket som vårdadministratör. Har du en äldre utbildning som läkarsekreterare är du också välkommen att söka. Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av Cosmic och andra, för Region Östergötland, relevanta IT-system.

Personliga egenskaper
Du är positiv, trivs bra med att arbeta självständigt, men även i grupp. För att trivas och passa för rollen har du intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och leverera lösningar. Du ser möjligheter i förändringar och kan lätt ställa om och prioritera utifrån vad som är viktigast. Du behöver dessutom vara strukturerad och självständigt prioritera och organisera ditt arbete. Du har lätt för att arbeta tillsammans med andra människor och kan tänka om snabbt vid förändrade situationer i ditt dagliga arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Vårdadministratörer till Medicinska specialistkliniken

Att bo i Motala är att välja ett vattennära boende i bra prisklass, med närhet till det mesta. Det kallar vi vardagslyx! På bekvämt cykelavstånd nås såväl natur och stadsliv. Tillsammans med ett bekvämt pendlingsavstånd till Linköping, Norrköping, Jönköping och Örebro ger det goda möjligheter till ett rikt liv. Välkommen till Motala – Östergötlands sjöstad! Läs mer på motalasjostad.se. Medicinska specialistkliniken (MSK) på Lasarettet i Motala bedriver... Visa mer
Att bo i Motala är att välja ett vattennära boende i bra prisklass, med närhet till det mesta. Det kallar vi vardagslyx! På bekvämt cykelavstånd nås såväl natur och stadsliv. Tillsammans med ett bekvämt pendlingsavstånd till Linköping, Norrköping, Jönköping och Örebro ger det goda möjligheter till ett rikt liv. Välkommen till Motala – Östergötlands sjöstad!

Läs mer på motalasjostad.se.

Medicinska specialistkliniken (MSK) på Lasarettet i Motala bedriver en bred internmedicinsk verksamhet. Här finns akutmottagning, 55 vårdplatser, specialistmottagningar samt specialiserad hemsjukvård, såväl palliativ som akut. Tillsammans är vi cirka 380 medarbetare som bidrar till att befolkningen i västra länsdelen får en god, nära vård. Vi har det mindre sjukhusets fördelar med en vänlig och familjär atmosfär, korta beslutsvägar och en stor vilja att vidareutveckla våra arbetssätt. 

Läs mer på Medicinska specialistklinikens sida på regionostergotland.se.

Då en av våra medarbetare planerar för sin pension och en annan kommer att gå över till annan verksamhet, behöver vi framöver två nya kollegor i vår vårdadministratörsgrupp. Vi söker efter en kollega med placering på avdelning 10 och en med placering på avdelning 14.

Arbetsbeskrivning
Inledningsvis innebär arbetsuppgifterna i första hand patientdokumentation av skilda slag, men längre fram finns möjlighet till egna ansvarsområden utifrån egen kompetens, intressen och verksamhetens behov. Vårdadministratörsgruppen, som består av 24 personer, bidrar tillsammans till gott samarbete, tar gemensamt ansvar för vårt arbete och månar om en hög kvalitet på det arbete vi utför. Vi arbetar med ett klinikperspektiv och hjälper våra kollegor inom samtliga enheter på kliniken med patientdokumentationen utefter rådande arbetsbelastning och är på så vis varandras resurser. Arbetstiden är förlagd måndag–fredag dagtid. Vår klinik är stor med många olika enheter varför det finns mycket goda chanser att just ditt drömjobb finns hos oss.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör/medicinsk sekreterare. Det är meriterande med tidigare erfarenhet som vårdadministratör inom hälso- och sjukvård och om du besitter erfarenhet från vårt journalsystem Cosmic samt regionens övriga IT-stöd. Du ska dock inte tveka med att söka även om du är ny,  då lär vi upp dig och skräddarsyr din introduktion. Arbetet innebär ett varierat arbetstempo och kräver flexibilitet, förmåga till att växla mellan självständigt arbete och arbete i grupp samt engagemang kring ständig utveckling och förbättring av verksamheten.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som gillar ordning och reda och som snabbt kan ställa om när förutsättningarna ändras. Du gillar att utveckla idéer och hitta lösningar och förslag på nya arbetssätt och rutiner och har ett öga för verksamhetens behov. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och utför dessa med god kvalitet. Du har ett positivt sätt och arbetar gärna i grupp. I möte med människor är du serviceinriktad och tillmötesgående. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och du bibehåller lugnet även vid stressade situationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning och information
Tillsvidareanställning 100 %, med tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Enhetschef Karina Grankvist, 010-104 76 27, [email protected]

Facklig företrädare för Vision är Carina Holm Nilsson, 010-104 72 47, [email protected]

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 12 november 2021. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20211586. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Vårdadministratör till psykiatriska kliniken Motala/Mjölby

Psykiatriska kliniken ingår i det nybildade Psykiatricentrum inom Region Östergötland. Kliniken har västra Östergötland som upptagningsområden och består av en specialistpsykiatrisk klinik. Det finns fyra områdesteam med mottagningsverksamhet i Motala och Mjölby. Där finns även äldrepsykiatriska team, beroendeteam samt mobila omvårdnadsteam. En slutenvårdsavdelning står för all slutenvård i vårt upptagningsområde. Verksamhetsidén är att kunna ge våra pa... Visa mer
Psykiatriska kliniken ingår i det nybildade Psykiatricentrum inom Region Östergötland.

Kliniken har västra Östergötland som upptagningsområden och består av en specialistpsykiatrisk klinik. Det finns fyra områdesteam med mottagningsverksamhet i Motala och Mjölby. Där finns även äldrepsykiatriska team, beroendeteam samt mobila omvårdnadsteam. En slutenvårdsavdelning står för all slutenvård i vårt upptagningsområde. Verksamhetsidén är att kunna ge våra patienter tidiga, behovsanpassade insatser. Familjearbete och vård i hemmet är viktiga hörnstenar i verksamheten. Vi är stolta över vår verksamhet och söker nu dig som tillsammans med oss vill vara med och utveckla vården med fokus på patientens bästa! Vårdadministratören har en viktig roll i hur vi samverkar nära patienten. Vi har en god stämning där vi bryr oss om varandra och är stolta över det arbete vi utför.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en vårdadministratör till psykiatriska kliniken Motala/Mjölby. Hos oss får du ett stimulerande och omväxlande arbete med ett nära samarbete med klinikens övriga medarbetare. Utöver sedvanlig journaldokumentation bidrar du med administrativt stöd till medarbetare.
Vi är måna om att du ska känna dig trygg som ny hos oss och erbjuder en individuellt anpassad introduktion där du får en handledare knuten till dig under hela din introduktion och anställning att ha som stöd och bollplank.

Tjänsten är ett ett tidsbegränsat vikariat om 6 månader.

Utbildning och erfarenhet
Du är utbildad vårdadministratör. Erfarenhet av medicinsk dokumentation i Cosmic är meriterande och likaså kunskap inom journaldokumentation, diagnoskodning samt bokningar.

Personliga egenskaper
Som person planerar, organiserar och prioriterar du ditt arbete på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Du är även lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. 

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Vårdadministratör BUP Motala

Beskrivning Vår mottagning är centralt belägen i Folkets Hus lokaler, vi har öppet vardagar 8-16:30. Vårt team består av nu 11 personer från olika professioner och yrkesroller. Mottagningen öppnade 1 juni 2021, men vi har redan utökat vårt team utifrån de behov vi ser. Nu söker vi dig som passar in i vårt team, är strukturerad, noggrann och serviceinriktad. Det vi söker är en vårdadministratör som är väl förtrogen i journalsystemet Cosmic men även har ... Visa mer
Beskrivning
Vår mottagning är centralt belägen i Folkets Hus lokaler, vi har öppet vardagar 8-16:30.

Vårt team består av nu 11 personer från olika professioner och yrkesroller. Mottagningen öppnade 1 juni 2021, men vi har redan utökat vårt team utifrån de behov vi ser. Nu söker vi dig som passar in i vårt team, är strukturerad, noggrann och serviceinriktad.

Det vi söker är en vårdadministratör som är väl förtrogen i journalsystemet Cosmic men även har lätt att lära sig nya system. Du har tidigare erfarenhet av öppenvård och psykiatriska diagnoser samt kodning. Vi inom Capio följer själva upp kvalitet samt följsamhet till avtalet varvid stor del av arbetet är riktat till detta. Vi är ytterst måna om att leverera den vård som är beställd vilket gör att du i din roll som vårdadministratör blir väldigt viktig för enheten och företaget, både i hanterandet av administration men även i uppföljning av vården som levereras. Samtlig personal i teamet hänvisas i första hand till att diktera och att överlämna bokningar till vårdadministratörer för att undvika felaktigheter i systemen.

Arbetsuppgifter
Hanteringar av bokningar, väntelistor, TeleQ och telefonhantering, kvalitetsregister, inköp, hantera behörigheter, skriva diktat, hantera remisser. Och det sedvanliga vårdadministratörsarbetet som får en hel enhet att flyta på.

Meriterande
Tidigare erfarenhet av barn och ungdomspsykiatri, ITR

Villkor
6 månaders provanställning, kollektivavtal, polisutdrag krävs inför anställning.Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Visa mindre

Vårdadministratör till Habiliteringen

Habiliteringen är en länsövergripande klinik som omfattar cirka 120 medarbetare, med verksamhet i Motala, Linköping och Norrköping. Habiliteringen är en specialiserad verksamhet som erbjuder insatser till barn, ungdomar, vuxna med fysiska och psykiska funktions-nedsättningar samt även till deras anhöriga och nätverk. Vi erbjuder dig ett arbete där du ges möjlighet att utveckla dig själv, samtidigt som vi vill att du aktivt medverkar och driver verksamheten... Visa mer
Habiliteringen är en länsövergripande klinik som omfattar cirka 120 medarbetare, med verksamhet i Motala, Linköping och Norrköping. Habiliteringen är en specialiserad verksamhet som erbjuder insatser till barn, ungdomar, vuxna med fysiska och psykiska funktions-nedsättningar samt även till deras anhöriga och nätverk. Vi erbjuder dig ett arbete där du ges möjlighet att utveckla dig själv, samtidigt som vi vill att du aktivt medverkar och driver verksamhetens utveckling. Du kommer att arbeta nära andra professioner och ingå i teamarbete med fokus på helhetssyn och samverkan. Om du tycker om att arbeta under eget ansvar och är bekväm med att hålla många bollar i luften, så kommer du att trivas hos oss.

Arbetsbeskrivning
Habiliteringen består av två team, ett barnteam och ett vuxenteam med en vårdadministratör per team. Som vårdadministratör på habiliteringen kommer du vara en del av vårdkedjan för våra patienter där du främst kommer att arbeta med övergripande och planerande vårdadministration. Du kommer att arbeta nära teamledarna samt de vårdadministratörer som arbetar i Linköping och Norrköping. Vi ingår i nationella och internationella kvalitetsregister. I ditt dagliga jobb kommer du att bland annat arbeta med planering av vårdprocesser, ingå i remissgrupp, delta i förbättringsarbeten samt Heroma. Vi kan erbjuda dig ett stimulerande, roligt och omväxlande arbete där du har stor möjlighet att påverka och utveckla din arbetsroll.

Personliga egenskaper
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du har god förmåga att arbeta självständigt samt förmåga till samverkan med andra professioner och vårdgrannar. Det förutsätter att du är engagerad, flexibel, initiativtagande och trivs i en dynamisk och utvecklingsorienterad miljö. Du är en god kommunikatör och besitter en förmåga att så väl lyssna in andra som att uttrycka dig på ett konstruktivt sätt.

Vi erbjuder dig:


• En arbetsplats med hög grad av individuell frihet och korta beslutsvägar
• Introduktionsprogram för nyanställda
• Mentorskap inom professionen
• Kompetenta och engagerade kollegor
• Nätverkande inom Habiliteringen i Östergötland
• Möjlighet till deltagande i utvecklingsarbete
• Friskvårdsbidrag och flextidsavtal

Utbildning och erfarenhet
Du är utbildad vårdadministratör eller har inom området annan relevant utbildning, gärna med erfarenhet inom yrket. 

Anställning och information
Tillsvidareanställning 100 %. Påbörjas enligt överenskommelse under hösten 2021. 

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Tillförordnad enhetschef Jenny Forsberg, 010-104 84 28.

Facklig representant för Vision Lotta Dahl, 010-103 00 00.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2021. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. 

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20211131. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Vårdadministratör till Vårdcentralen Brinken

Vårdcentralen Brinken ingår i Primärvårdscentrumet i Region Östergötland. Vårdcentralen är belägen i södra delen av Motala och har cirka 12 000 listade invånare. Det är en väl fungerande vårdcentral med olika kompetenser. Vi är cirka 45 personer som arbetar på vårdcentralen. Arbetsbeskrivning Vi söker en vårdadministratör till oss på Vårdcentralen Brinken. Dina primära arbetsuppgifter innefattar journaldokumentation, receptionsarbete, telefoniresurs och ö... Visa mer
Vårdcentralen Brinken ingår i Primärvårdscentrumet i Region Östergötland. Vårdcentralen är belägen i södra delen av Motala och har cirka 12 000 listade invånare. Det är en väl fungerande vårdcentral med olika kompetenser. Vi är cirka 45 personer som arbetar på vårdcentralen.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en vårdadministratör till oss på Vårdcentralen Brinken. Dina primära arbetsuppgifter innefattar journaldokumentation, receptionsarbete, telefoniresurs och övriga administrativa arbetsuppgifter. Då vi arbetar aktivt med att utveckla och förbättra verksamheten vill vi att du är med och bidrar med nya tankar och idéer och ser möjligheter i förändringar.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör. Gärna med några års erfarenhet. Tidigare erfarenhet av primärvård är meriterande men inget krav och likaså kunskaper i Cosmic och andra IT-system.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är trygg och stabil med god självinsikt. Du är ansvarstagande och bra på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du tar initiativ samt är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande. Du samarbetar bra med andra och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och har framåtanda och vill utveckla verksamheten framåt.

Anställning och information
Det här är ett vikariat med tillträde 31 oktober 2021 (eller enligt överenskommelse) till och med 31 oktober 2023.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef Elin Frank 010-104 77 17, 073 840 83 76, [email protected]

Facklig företrädare för Vision Åse Fröjd-Carlsson, 010-104 77 98, [email protected]

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 29 augusti 2021. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20211128. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Medicinsk sekreterare till nystartad ögonklinik (Synpraxis i Motala)

Medicinsk sekreterare Vill du arbeta på en bra arbetsplats med patienten i fokus, ett modernt ledarskap och det gemensamma målet om att bli en personlig ögonmottagning i framkant? Då ska du söka tjänsten som medicinsk sekreterare vid vår nystartad ögonklinik I Motala. Vi är två ögonläkare med mångårig erfarenhet inom ögonsjukvården både mottagning och operation. Vi startade ett nytt bolag som blev auktoriserat av Region Östergötland om basuppdrag I Motala ... Visa mer
Medicinsk sekreterare
Vill du arbeta på en bra arbetsplats med patienten i fokus, ett modernt ledarskap och det gemensamma målet om att bli en personlig ögonmottagning i framkant? Då ska du söka tjänsten som medicinsk sekreterare vid vår nystartad ögonklinik I Motala.
Vi är två ögonläkare med mångårig erfarenhet inom ögonsjukvården både mottagning och operation. Vi startade ett nytt bolag som blev auktoriserat av Region Östergötland om basuppdrag I Motala inom ramen för vårdval öppen specialiserad ögonsjukvård.


På vår ögonklinik vill vi sätta medarbetarna i förarposition. Vi tror att det är du och dina kollegor som bäst vet hur våra patienter får en bra och personlig vård. Vi vill att alla medarbetare ska ha stort inflytande på sitt arbete. Tillsammans ska vi nå vårt gemensamma mål om att bli ett ledande och personligt mottagning avseende patient- och medarbetarnöjdhet, kvalitet och lönsamhet.


På ögonmottagning är ambitionen att vi ska vara några medarbetare bl.a ögonläkare, optiker, ögonsjuksköterska, undersköterska och medicinska sekreterare, administrator, receptionist som tillsammans arbetar för att ge våra patienter hög kvalitativ ögonsjukvård. Vi kommer ta emot remisser från vårdcentraler, optiker, andra kliniker och patienter själva genom fria vårdvalet.


Vårt mål är att bedriva ögonsjukvård och erbjuder våra patienter specialiserad ögonsjukvård av den högsta kvalitet samt vara en modern och attraktiv arbetsplats.


Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och omväxlande arbete med eget ansvar som också kräver mycket samarbete för att hela verksamheten ska fungera. Du kommer att ha ett nära samarbete med all annan personal inom verksamheten.
Arbetsinnehåll och arbetssätt är under ständig förändring för att tillhandahålla en bra service såväl inom som utanför vår mottagning. Grunden i arbetet är traditionella uppgifter för en medicinsk sekreterare i vilket ingår journalskrivning, remisshantering, kodning av vårdkontakter och andra administrativa uppgifter. Dokumenterad erfarenhet ifrån ögonsjukvård är meriterande.
Rollen är bred och kräver att du har lätt för att strukturera upp ditt arbete.
Sista anmällningsdatum är 11 oktober. Visa mindre

Vårdadministratör till Vårdcentralen Lyckorna

Vårdcentralen Lyckorna är en del av Primärvårdscentrum (PVC) i Region Östergötland och ligger centralt belägen bredvid Lasarettet i Motala. Vi är en av fyra vårdcentraler i kommunen och har cirka 15 800 listade patienter. Vi är populära hos våra patienter och antalet listade har ökat efter införandet av vårdval. Vi har ett gott samarbete med våra vårdgrannar, både inom Region Östergötland och till kommun. Vi har ett utvecklingsinspirerat arbetssätt och bed... Visa mer
Vårdcentralen Lyckorna är en del av Primärvårdscentrum (PVC) i Region Östergötland och ligger centralt belägen bredvid Lasarettet i Motala. Vi är en av fyra vårdcentraler i kommunen och har cirka 15 800 listade patienter. Vi är populära hos våra patienter och antalet listade har ökat efter införandet av vårdval. Vi har ett gott samarbete med våra vårdgrannar, både inom Region Östergötland och till kommun. Vi har ett utvecklingsinspirerat arbetssätt och bedriver en bred primärvårdsverksamhet där vi möter patienter i alla åldrar med många olika symtom. På vårdcentralen finns läkarmottagning, barnhälsovård, specialistsköterskemottagningar, undersköterskemottagning, psykosocial kompetens, dietist, fotvård och laboratorium. Vi har väl fungerande fortbildning där vi avsätter tid för utbildning både internt och externt. Vårdcentralen har vårdadministratörer, distriktssköterskor, sjuksköterskor, kuratorer, undersköterskor, specialister i allmänmedicin och läkare under utbildning med flera. Vi är cirka 55 medarbetare som trivs tillsammans med ett öppet och varmt arbetsklimat.

Motala, Östergötlands sjöstad, ligger vackert belägen invid sjön Vättern och här mynnar Göta Kanal ut från öster. Här bor vi nära vacker natur med goda möjligheter till friluftsliv. Det finns goda pendlingsmöjligheter med tåg och buss. Läs mer om Motala kommun här.

Arbetsbeskrivning 
I dina arbetsuppgifter ingår främst journalskrivning och receptionsarbete.  Vårdadministratörerna hos oss har dessutom ansvar för olika administrativa arbetsuppgifter som t.e.x. IT-resurs, behörighetsansvar, nyckelansvar, listningshantering, fakturering, telefoniansvar, posthantering, Heroma, schemaläggning, avvikelsehantering m.m.

Utbildning och erfarenhet
Du är utbildad vårdadministratör. Det är meriterande om du har goda kunskaper och arbetsvana i journalsystemet Cosmic och i andra för regionen relevanta IT-system.

Personliga egenskaper
Som person är du van vid att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Du är ansvarstagande, strukturerad, serviceinriktad och lyhörd. Du har ett gott bemötande och god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning och information
Tjänsten är ett vikariat 100% till och med 31 oktober med chans till förlängning/tillsvidaretjänst. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef Susanna Hedman, 010-104 77 76, [email protected]

Facklig företrädare för Vision är Pirjo Jänkälä, [email protected]

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 14 mars 2021. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20210325. 
 
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Vårdadministratör till Vårdcentralen Brinken

Vårdcentralen Brinken ingår i Primärvårdscentrumet i region Östergötland. Vårdcentralen är belägen i södra delen av Motala och har cirka 12 000 listade invånare. Det är en väl fungerande vårdcentral med olika kompetenser. Vi är cirka 45 personer som arbetar på vårdcentralen. Arbetsbeskrivning Vi söker en vårdadministratör till oss på Vårdcentralen Brinken. Dina primära arbetsuppgifter innefattar journaldokumentation, receptionsarbete, telefoniresurs och ö... Visa mer
Vårdcentralen Brinken ingår i Primärvårdscentrumet i region Östergötland. Vårdcentralen är belägen i södra delen av Motala och har cirka 12 000 listade invånare. Det är en väl fungerande vårdcentral med olika kompetenser. Vi är cirka 45 personer som arbetar på vårdcentralen.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en vårdadministratör till oss på Vårdcentralen Brinken. Dina primära arbetsuppgifter innefattar journaldokumentation, receptionsarbete, telefoniresurs och övriga administrativa arbetsuppgifter samt ITR-uppdrag. Då vi arbetar aktivt med att utveckla och förbättra verksamheten vill vi att du är med och bidrar med nya tankar och idéer och ser möjligheter i förändringar.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör. Gärna med några års erfarenhet. Tidigare erfarenhet av primärvård är meriterande men inget krav och likaså kunskaper i Cosmic och andra IT-system.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är trygg och stabil med god självinsikt. Du är ansvarstagande och bra på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du tar initiativ samt är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande. Du samarbetar bra med andra och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och har framåtanda och vill utveckla verksamheten framåt.

Anställning och information
Det här är en tillsvidaretjänst på 100% med tillträde 22 mars 2021 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef Elin Frank, 010-104 77 17 eller 073 840 83 76, [email protected]

Facklig företrädare för Vision är Åse Fröjd-Carlsson, 010-104 77 98, [email protected]

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 21 mars 2021. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20210300. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Vårdadministratörer till Medicinska specialistkliniken

Medicinska specialistkliniken, som ingår i Närsjukvården i västra Östergötland, består av flera enheter; akutmottagning med dygnet runt-verksamhet, specialiserad hemsjukvård i Motala och Mjölby, slutenvård samt ett antal sköterske- och läkarbaserade specialistmottagningar. Motala, Östergötlands sjöstad, ligger vackert belägen invid sjön Vättern och här mynnar Göta Kanal ut från öster. Här bor vi nära vacker natur med goda möjligheter till friluftsliv. Det ... Visa mer
Medicinska specialistkliniken, som ingår i Närsjukvården i västra Östergötland, består av flera enheter; akutmottagning med dygnet runt-verksamhet, specialiserad hemsjukvård i Motala och Mjölby, slutenvård samt ett antal sköterske- och läkarbaserade specialistmottagningar. Motala, Östergötlands sjöstad, ligger vackert belägen invid sjön Vättern och här mynnar Göta Kanal ut från öster. Här bor vi nära vacker natur med goda möjligheter till friluftsliv. Det finns goda pendlingsmöjligheter med tåg och buss. Läs mer om Motala kommun här https://start.motala.se/

Vi behöver nu påfyllning i vår vårdadministratörsgrupp. Vår klinik är stor och har många olika enheter varför det finns mycket goda chanser att just ditt drömjobb finns på vår klinik. Just nu söker vi efter en kollega som kan tänka sig att arbeta mer som resurs inom vår akut- och mottagningsverksamhet. Inledningsvis innebär arbetsuppgifterna i första hand patientdokumentation av skilda slag men längre fram finns möjlighet till egna ansvarsområden utifrån din egen kompetens, intresse och verksamhetens behov. Vårdadministratörsgruppen bidrar tillsammans till gott samarbete, tar gemensamt ansvar för vårt arbete och månar om en hög kvalitet på det arbete vi utför. Vi arbetar med ett klinikperspektiv och hjälper våra kollegor med patientdokumentationen utefter rådande arbetsbelastning och är på så vis varandras resurser. Arbetstiden är förlagd måndag-fredag dagtid.

Arbetsbeskrivning
Huvudsakligen består ditt arbete av journaldokumentation i Cosmic med bland annat anteckningar, brev, remisser, skapa bokningsunderlag, posthantering, kontrollfunktioner. Ytterligare arbetsuppgifter och karriärvägar planerar vi tillsammans utifrån verksamhetens behov och dina tidigare erfarenheter. Exempel på ytterligare arbetsuppgifter kan exempelvis vara huvudhandledare för vårdadministratörsstudenter, IT-resurs, statistik med mera.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör/medicinsk sekreterare. Det är meriterande med tidigare erfarenhet som vårdadministratör inom hälso- och sjukvård och om du besitter erfarenhet från vårt journalsystem Cosmic men tveka inte att söka även om du är ny, vi lär upp dig och skräddarsyr din introduktion. Arbetet innebär ett varierat arbetstempo och kräver flexibilitet, förmåga till att växla mellan självständigt arbete och arbete i grupp samt engagemang kring ständiga förbättringar av verksamheten.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som gillar ordning och reda och som snabbt kan ställa om när förutsättningarna ändras. Du gillar att utveckla idéer och hitta lösningar och förslag på nya arbetssätt och har ett öga för verksamhetens behov och möjligheter. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och utför dessa med god kvalitet, du driver processerna framåt utifrån prioriteringar och uppsatta tidsramar i enlighet med klinikens mål och visioner. Du har ett positivt sätt och arbetar gärna i grupp. I möte med människor är du serviceinriktad och tillmötesgående. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och du bibehåller lugnet även vid stressade situationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning och information
Tillsvidareanställning 100 %, med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Enhetschef Karina Grankvist, 010-104 76 27, [email protected]

Facklig företrädare för Vision är Carina Holm Nilsson, 010-104 72 47, [email protected]

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 30 maj 2021. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20210704. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Vårdadministratör, sommarvikariat, Motala med omnejd

Vi söker vårdadministratörer som vill utvecklas tillsammans med oss.   Som länets största arbetsgivare har vi mycket att erbjuda. Vår verksamhet har höga ambitioner och erbjuder en hälso- och sjukvård i världsklass. Duktiga medarbetare är en förklaring till våra framgångar och för oss är det viktigt att vara en attraktiv arbetsgivare. Därför anstränger vi oss både för att hitta rätt medarbetare och för att kunna erbjuda dem ett kontinuerligt lärande och må... Visa mer
Vi söker vårdadministratörer som vill utvecklas tillsammans med oss.
 
Som länets största arbetsgivare har vi mycket att erbjuda. Vår verksamhet har höga ambitioner och erbjuder en hälso- och sjukvård i världsklass. Duktiga medarbetare är en förklaring till våra framgångar och för oss är det viktigt att vara en attraktiv arbetsgivare. Därför anstränger vi oss både för att hitta rätt medarbetare och för att kunna erbjuda dem ett kontinuerligt lärande och många olika karriärvägar. Ett vikariat kan bli en bra början!

Arbetsbeskrivning
Som vårdadministratör arbetar du med journaldokumentation. Tjänsten kan även innebära arbete i receptionen och då har du ofta första kontakten med patienterna. Hantering av väntelistor och bokning av patienter kan också ingå i arbetsuppgifterna. Du arbetar i team och bidrar till ett positivt klimat på arbetsplatsen. Vikariaten finns främst på Lasarettet i Motala, men även på våra vårdcentraler i Motala och i kringliggande kommuner.

Introduktion med praktisk träning
Du som blir erbjuden ett sommarvikariat hos oss kommer att få genomgå en särskild introduktion för att rustas inför uppdraget. Här kommer du att få kunskap och praktisk träning kring olika uppgifter och situationer som du kan komma att ställas inför. Allt för att du ska känna dig väl förberedd och trygg hos oss.

Utbildning och erfarenhet
Du är utbildad vårdadministratör eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av journalsystemet Cosmic samt arbetslivserfarenhet av journalskrivning. Vissa enheter tar emot vikarier som har slutfört 2 terminer på en vårdadministratörsutbildning vid anställningens start. 

För att kunna kommunicera med patienter, närstående och kollegor är goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift, en förutsättning.

Personliga egenskaper
Du är en lagspelare som bidrar positivt till teamet. Det gör du genom att lyssna och kommunicera på ett konstruktivt sätt. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande, har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du har även lätt för att anpassa ditt synsätt och arbetssätt när omständigheterna kräver det. Du kan bevara ditt lugn och fatta kloka beslut även i pressade situationer.

Anställning och information
Vi erbjuder sommarvikariat under sommaren 2021. Vi förväntar oss att du som sommarvikarie helst kan arbeta under hela semesterperioden från mitten av juni till mitten av augusti. Introduktion och tillträde sker enligt överenskommelse, vissa enheter önskar hjälp redan från våren. För rätt person finns även stora möjligheter till förlängning och tillsvidareanställning. 

Vid frågor
Vill du veta mer om hur det är att arbeta på de olika enheterna är du välkommen att läsa mer på www.regionostergotland.se/sommar.

Vid fackliga frågor kontakta Lotta Dahl på Vision, [email protected] eller 010-103 23 96.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 14 april 2021. Urval, intervjuer och tillsättning av tjänsterna sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan till oss.

För att vi ska ha möjlighet att matcha dina önskemål är det viktigt att du besvarar våra frågor. Vi ber dig även att bifoga dina betyg som visar att du är utbildad vårdadministratör eller under pågående vårdadministratörsutbildning.

I väntan på svar är du välkommen att följa oss på Facebook och Instagram.

Om du behöver hjälp med att registrera din ansökan i systemet eller har frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta vår kundtjänst Stöd och service på 010-103 60 00 under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20201479. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Vårdadministratör till Akutmottagningen

Medicinska specialistkliniken, som ingår i Närsjukvården i västra Östergötland, består av flera enheter; akutmottagning med dygnet runt-verksamhet, specialiserad hemsjukvård i Motala och Mjölby, slutenvård samt ett antal sköterske- och läkarbaserade specialistmottagningar. Motala, Östergötlands sjöstad, ligger vackert belägen invid sjön Vättern och här mynnar Göta Kanal ut från öster. Här bor vi nära vacker natur med goda möjligheter till friluftsliv. Det ... Visa mer
Medicinska specialistkliniken, som ingår i Närsjukvården i västra Östergötland, består av flera enheter; akutmottagning med dygnet runt-verksamhet, specialiserad hemsjukvård i Motala och Mjölby, slutenvård samt ett antal sköterske- och läkarbaserade specialistmottagningar. Motala, Östergötlands sjöstad, ligger vackert belägen invid sjön Vättern och här mynnar Göta Kanal ut från öster. Här bor vi nära vacker natur med goda möjligheter till friluftsliv. Det finns goda pendlingsmöjligheter med tåg och buss. Läs mer om Motala kommun: https://start.motala.se/

Söker du efter branschens mest roliga, stimulerande och utvecklande arbete? Då ska du fortsätta läsa denna annons! Vi behöver fylla på med en ny kollega - kanske är det dig vi söker? Vår klinik är stor och har många olika enheter varför det finns mycket goda chanser att just ditt drömjobb finns hos oss. Vårt nuvarande behov är att hitta en duktig och trevlig kollega till vår akutsekreterargrupp. Totalt är vi en grupp på 23 vårdadministratörer varav 8 st är kopplade mot akutmottagningen. Vi har ett mycket bra samarbete inom hela gruppen och stöttar och hjälper varandra när det behövs. Vi har också ett nära samarbete med övrig personal och olika yrkesgrupper.  

Arbetsbeskrivningar
Du kommer i huvudsak att arbeta med patientdokumentation och diagnoskodning. Du kommer också att bistå med administrativt stöd till ledning och vårdpersonal. Beroende på din bakgrund, erfarenhet och intresse har du också möjlighet att få ett eget ansvarsområde. När du börjar hos oss får du ett personligt anpassat introduktionsprogram där du får den kunskap och information som behövs för att du ska känna dig trygg och säker i din roll. Vi jobbar med önskeschema vilket innebär att du i viss utsträckning kan styra din tid efter dina egna behov. Vårdadministratörerna bemannar akutmottagningen varje dag mellan klockan 7.30-21.00. Efter en tid, när du är redo och blivit varm i kläderna, finns det möjlighet att arbeta hemifrån någon dag per vecka. Trivs du i en utvecklande miljö där service är av yttersta vikt är detta något för dig. Sagt av en vårdadministratör – ”På akutmottagningen är ingen dag den andra lik, vilket gör det jätteroligt att gå till jobbet. Skulle inte kunna tänka mig en mer händelserik, lärorik och spännande arbetsplats”.

Utbildning och erfarenhet
Ett krav är att du är utbildad vårdadministratör alternativt håller på med en utbildning inom yrket som vårdadministratör. Har du en äldre utbildning som läkarsekreterare är du också välkommen att söka. Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av Cosmic och andra, för Region Östergötland, relevanta IT-system.

Personliga egenskaper
Du är positiv, trivs bra att arbeta självständigt, men även i grupp. För att trivas och passa för rollen har du intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och leverera lösningar. Du ser möjligheter i förändringar och kan lätt ställa om och prioritera utifrån vad som är viktigast. Du behöver dessutom vara strukturerad och självständigt prioritera och organisera ditt arbete. Du har lätt för att arbeta tillsammans med andra människor och kan tänka om snabbt vid förändrade situationer i ditt dagliga arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning och information
Det här är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av: 
Enhetschef Karina Grankvist, 010-104 76 27, [email protected]

Facklig företrädare för Vision är Carina Holm Nilsson, 010-104 72 27.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 23 december 2020. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20201555. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Vårdadministratör till Vårdcentralen Borensberg

Välkommen till Borensberg, den lilla sjöstaden vid Göta kanal. Vi har vattnet, naturen, förskola, skola och alla bekvämligheter alldeles nära. Vårt läge innebär att vi har goda förbindelser med både Motala och Linköping. Vårdcentralen Borensberg är en del av Primärvårdscentrum (PVC) och vi är drygt 20 medarbetare. I vårt upptagningsområde har vi nästan 7000 invånare listade hos oss. Vårt mål är att vårdcentralen ska vara en attraktiv arbetsplats där vi frä... Visa mer
Välkommen till Borensberg, den lilla sjöstaden vid Göta kanal. Vi har vattnet, naturen, förskola, skola och alla bekvämligheter alldeles nära. Vårt läge innebär att vi har goda förbindelser med både Motala och Linköping. Vårdcentralen Borensberg är en del av Primärvårdscentrum (PVC) och vi är drygt 20 medarbetare. I vårt upptagningsområde har vi nästan 7000 invånare listade hos oss. Vårt mål är att vårdcentralen ska vara en attraktiv arbetsplats där vi främjar en god arbetsmiljö och värnar om att fokusera på ett gott bemötande, hög medicinsk kompetens och en målmedveten inriktning på att jobba med ständiga förbättringar. Vi strävar efter stor delaktighet och inflytande på hur vården bedrivs inom ramen för vårt uppdrag. Vi behöver ytterligare en vårdadministratör i vårt team, därför söker vi dig som är intresserad av att arbeta hos oss. Detta under förutsättning av vederbörliga beslut. Vi erbjuder en tillsvidaretjänst som Vårdadministratör på 100% med ett särskilt uppdrag att samordna administrativa processer och bistå ledning i övergripande administration för verksamheten såsom schemaläggning, personaladministration och andra arbetsuppgifter i verksamheten i nära samarbete med verksamhetschef och medarbetare.

Arbetsbeskrivning
Som vårdadministratör hos oss arbetar du i ett nära samarbete med vårdcentralens övriga professioner. Här har du alla förutsättningar om du är intresserad av stor variation i patientunderlaget och vill ha ett landsbygdsperspektiv. Som administratör arbetar du med journaldokumentation, remisshantering, receptionsarbete samt för verksamheten viktiga administrativa processer med införande av och hantering av styrande dokument, diarie, statistik- och kvalitetsuppföljningar. Som administrativ samordnare arbetar du nära verksamhetschefen i ledning och styrning och har samordnande funktion i delar av processer i nära samarbete med övriga administratörer. Du kommer att självständigt jobba med administrativa processer, utveckla och säkra kvalitet i patient- och produktionsplanering.

Du kommer att delta i och samordna uppdraget med verksamhetens olika system för uppföljning samt i det löpande arbetet med schema, personalsystem, ekonomi. Du kommer vid behov kunna ersätta verksamhetschefen vid dess frånvaro. Vi tror att du uppskattar den lilla vårdcentralens fördelar med korta beslutsvägar och ett nära samarbete med övrig personal.

Utbildning och erfarenhet
Du är utbildad vårdadministratör och har mångårig erfarenhet av primärvård. Du har erfarenhet av journalsystemet Cosmic och har goda kunskaper i det svenska språket motsvarande svenska C1. Du är intresserad av statistik och uppföljning och har arbetat med det. Meriterande är att du har haft samordnaruppdrag eller varit i arbetsledande befattning inom Regionen sedan tidigare. Vi kommer att arbeta med att öka den digitala vården varför vi ser det som meriterande att man har kunskap och intresse av olika IT stöd.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har en hög grad av personlig mognad Du är ansvarstagande och bra på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du tar initiativ samt är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande. Du samarbetar bra med andra och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och har framåtanda och vill utveckla verksamheten. Du är kommunikativ i både tal och skrift och är en problemlösare både ensam och tillsammans med andra.

Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100% med tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Verksamhetschef Monika Haakenstad Wilhelmsson, 010-104 79 13.

Facklig företrädare för Vision är Therese Brunosson, 010-104 79 01.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 31 december 2020. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20201539. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Vårdadministratör till Psykiatriska kliniken

Psykiatriska kliniken ingår i det nybildade Psykiatricentrum inom Region Östergötland. Kliniken har västra Östergötland som upptagningsområden och består av en specialistpsykiatrisk klinik samt  barn- och ungdomshälsa. Inom vuxenpsykiatriska enheten finns fyra områdesteam med mottagningsverksamhet i Motala och Mjölby. Där finns även äldrepsykiatriska team, beroendeteam samt mobila omvårdnadsteam. En slutenvårdsavdelning står för all slutenvård i vårt uppta... Visa mer
Psykiatriska kliniken ingår i det nybildade Psykiatricentrum inom Region Östergötland. Kliniken har västra Östergötland som upptagningsområden och består av en specialistpsykiatrisk klinik samt  barn- och ungdomshälsa. Inom vuxenpsykiatriska enheten finns fyra områdesteam med mottagningsverksamhet i Motala och Mjölby. Där finns även äldrepsykiatriska team, beroendeteam samt mobila omvårdnadsteam. En slutenvårdsavdelning står för all slutenvård i vårt upptagningsområde. Verksamhetsidén är att kunna ge våra patienter tidiga, behovsanpassade insatser. Familjearbete och vård i hemmet är viktiga hörnstenar i verksamheten. Vi är stolta över vår verksamhet och söker nu dig som tillsammans med oss vill vara med och utveckla vården med fokus på patientens bästa! Vårdadministratören har en viktig roll i hur vi samverkar nära patienten. Vi har en god stämning där vi bryr oss om varandra och är stolta över det arbete vi utför. 

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en vårdadministratör till psykiatriska kliniken, Lasarettet i Motala. Vi erbjuder dig ett spännande arbete där du kommer att få möjlighet att delta i utvecklingen av vårdadministratörens roll på kliniken. Hos oss får du ett stimulerande och omväxlande arbete med ett nära samarbete med klinikens övriga medarbetare. Du har en given roll i de olika teamen och mot övriga medarbetare. Utöver sedvanlig journaldokumentation så deltar du bland annat i behandlingskonferenser, remissgrupp samt bidrar med administrativt stöd till medarbetare. Vårdadministratören är spindeln i nätet och vi arbetar för att utveckla rollen ytterligare så att rätt kompetens används. Vi är måna om att du ska känna dig trygg som ny hos oss och du får därför en individuell introduktion. Du kommer att få en handledare knuten till dig under din introduktion som du även under din anställning kan ha som stöd och bollplank. 

Personliga egenskaper
Vi söker dig som trivs i rollen som vårdadministratör. Du är en glad och positiv medarbetare som trivs i grupp men har även förmåga att självständigt ansvara, planera och utföra ditt arbete utifrån de förutsättningar som råder i verksamheten. Du är stresstålig, kan ha flera saker på gång samtidigt samt förmåga att prioritera. Du har ett servicetänk både mot kollegor och patienter, är flexibel och tar initiativ. Du bidrar till en god stämning i gruppen. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, utmanas av förändringar och ser möjligheter av förändringar.

Utbildning och erfarenhet
Du har examen som vårdadministratör och gärna relevant arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av medicinsk dokumentation i Cosmic är meriterande för arbetet. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. ITR-utbildning, kodningsutbildning och goda kunskaper i Officepaketet är meriterande men inget krav.

Anställning och information
Tjänsten är tillsvidaretjänst på 100 %, med tillträde enligt överenskommelse som kan komma att inledas med 6 månaders provanställning.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef Josefin Johansson, 010-104 72 14.

Facklig företrädare för Vision är Camilla Berlin, 010-103 86 18.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 18 december 2020. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20201417. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Capio BUP söker medicinsk sekreterare till öppenvårdsmottagning

Vill du bli en av oss? Capio Psykiatri är i en spännande utvecklingsfas och kommer att öppna två nya öppenvårdsmottagningar, barn- och ungdomspsykiatrisk specialistvård, BUP, 1 juni 2021. Mottagningarna kommer vara är centralt belägna i Motala och Mjölby. Vi kommer att arbetar på uppdrag av Region Östergötland. Capio PUB ska ansvara för patienter som är i behov av barn och ungdomspsykiatrisk specialistvård (BUP) i öppenvård, och som kommer på remiss ... Visa mer
Vill du bli en av oss?

Capio Psykiatri är i en spännande utvecklingsfas och kommer att öppna två nya öppenvårdsmottagningar, barn- och ungdomspsykiatrisk specialistvård, BUP, 1 juni 2021.

Mottagningarna kommer vara är centralt belägna i Motala och Mjölby.

Vi kommer att arbetar på uppdrag av Region Östergötland.

Capio PUB ska ansvara för patienter som är i behov av barn och ungdomspsykiatrisk specialistvård (BUP) i öppenvård, och som kommer på remiss eller söker direkt till Capios verksamhet i form av en egenremiss.

Vi söker nu en medicinsk sekreterare

Beskrivning
Som medicinsk sekreterare hos oss möter du våra patienter i telefon, kassa och reception, samt arbetar med journalsystem, remisshantering, bokningar och registrering. Du är navet i mottagningsarbetet och har en viktig funktion både för patienter, personal och remittenter. Arbetet är varierande och teamarbete är en viktig funktion för att nå bättre resultat. Du tycker om att dagarna går fort, är noggrann av naturen och gillar att arbeta självständigt i nära samverkan med dina kollegor och andra professioner. Goda möjligheter att utvecklas finns.

Arbetsuppgifter
Reception och kassa. Bokningar, journalskrivning, remisshantering och registreringar.

Kvalifikationer: Medicinsk sekreterare med erfarenhet av att arbeta inom psykiatrin. God förmåga att uttrycka dig i tal och i skrift på svenska.

Personliga egenskaper; Du är en serviceinriktad person med god förmåga att bemöta patienter och personal. Som medicinsk sekreterare värdesätter vi att du är vänlig, strukturerad och noggrann med en önskan att hålla dig uppdaterad inom ditt område. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor; Tillsvidare. Arbetstiden är förlagd till dagtid vardagar.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Uppdraget startar 2021-06-01.
Flexibla arbetstider.

Vi erbjuder dig: Ett flexibelt arbete med hög delaktighet och ansvar, samt goda möjligheter för utveckling. Flexibla arbetstider.

Vi omfattas av kollektivavtal, du får tjänstepension och friskvårdsbidrag.

.

 

 

 

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Vårdadministratör, Barn- och ungdomssjukhuset, Linköping/Motala

Barn- och kvinnocentrum (BKC) är en länsövergripande produktionsenhet inom Region Östergötland (RÖ). Barn- och kvinnocentrum består av fyra kliniker med verksamheter vid RÖ:s samtliga sjukhus samt mindre mottagningar över hela länet. BKC bedriver en omfattande läns- och regionsjukvård. Centrumet har cirka 900 medarbetare med läkare, sjuksköterskor, barnmorskor, undersköterskor, barnsköterskor, vårdadministratörer och socialterapeutisk personal. BKC ger kli... Visa mer
Barn- och kvinnocentrum (BKC) är en länsövergripande produktionsenhet inom Region Östergötland (RÖ). Barn- och kvinnocentrum består av fyra kliniker med verksamheter vid RÖ:s samtliga sjukhus samt mindre mottagningar över hela länet. BKC bedriver en omfattande läns- och regionsjukvård. Centrumet har cirka 900 medarbetare med läkare, sjuksköterskor, barnmorskor, undersköterskor, barnsköterskor, vårdadministratörer och socialterapeutisk personal. BKC ger klinisk utbildning till cirka 200 studenter per år, inkluderat specialist - och utbytesstudenter.

Vår vision är ”tillsammans för barns- och ungdomars bästa hälsa”. Vi arbetar tillsammans med fokus på barn och familjer och strävar efter att ge god, säker vård och omsorg på lika villkor med respekt för allas lika värde. Barn- och ungdomssjukvården sker inom två kliniker, Vrinnevisjukhuset i Norrköping och Universitetssjukhuset i Linköping/Motala. Verksamheten omfattar vård av barn och ungdomar upp till 18 år. Inom klinikerna bedrivs avancerad poliklinisk verksamhet inom alla subspecialiteter, dagvård och barn-LAH samt slutenvård som bland annat inkluderar barnonkologi, kirurgi och intensivvård av för tidigt födda barn.

Vi kan erbjuda dig ett utvecklande arbete där du får ta ansvar, initiativ och arbeta självständigt. Det som gör den här tjänsten extra intressant är att verksamheten innefattar många kompetensområden och på så vis lär du dig många olika delar av vården.

Är du nyfiken på att jobba för barn och ungdomars bästa hälsa?
Vi söker nu vårdadministratör till Barn- och ungdomssjukhuset i Linköping/Motala!

Arbetsbeskrivning
Du kommer ha arbetsuppgifter inom dokumentation, bokning, och registrering i regionens datasystem, Cosmic. Du kommer arbeta nära vårdverksamheterna med olika administrativa uppgifter, i team både inom den egna professionen och med andra yrkeskategorier. Du kommer delta i utvecklings- och kvalitetsarbete både i vårdverksamheten och inom den egna professionen. Du kommer att arbeta nära övrig personal och chefer. Vi arbetar mycket med att utveckla vårdadministratörens roll på kliniken och strävar efter rätt använd kompetens.

Personliga egenskaper
Du bör ha god kommunikationsförmåga och ett professionellt förhållningssätt. Du behöver ha lätt att anpassa dig till olika situationer samt ha en god samarbetsförmåga. Vi värdesätter att du strävar efter utveckling och nytänkande och ha förmågan att tänka strategiskt. Vi vill ha rätt person på rätt plats och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör. Vi värdesätter erfarenhet i yrket samt vana av att arbeta i Cosmic. Goda administrativa kunskaper och god datakunskap krävs. Vi ser gärna att du har ett intresse av statistik och har tidigare erfarenhet av att arbeta med det. ITR utbildning, utbildning inom statistik och logistik värderas högt.

Vi vill att du ska trivas och få en bra start hos oss. Du får en individuellt planerad introduktion där du successivt får lära dig arbetsuppgifterna och har en egen handledare till dess att du känner dig självständig i ditt arbete. Arbetsgruppen stöttar varandra dagligen i olika frågeställningar och sitter nära varandra och verksamheten.

Anställning och information
Vi söker en medarbetare på 100 %, för en tillsvidaretjänst med placering i Motala. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Tillförordnad enhetschef sekretariatet, Suss Berg, 010-103 01 24.
Vårdenhetschef, Madeléne Sköld, 010-1047329

Facklig företrädare för Vision är Malin Kumlien, 010-103 28 39.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 18 oktober 2020. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20201189. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Kvalificerad vårdadministratör med länsövergripande utvecklingsansvar

Vid årsskiftet gick länets tre habiliteringsenheter samman och bildar nu en gemensam länsövergripande organisation, för att möta hälso- och sjukvårdens framtida utmaningar och skapa en stark habilitering i länet. Tillsammans strävar vi mot målet om att erbjuda en vård i världsklass. Habiliteringen har totalt 120 medarbetare och verksamhet i Norrköping, Linköping och Motala. Var med och bygg den nya Habiliteringen i Östergötland! Vi är en specialiserad v... Visa mer
Vid årsskiftet gick länets tre habiliteringsenheter samman och bildar nu en gemensam länsövergripande organisation, för att möta hälso- och sjukvårdens framtida utmaningar och skapa en stark habilitering i länet. Tillsammans strävar vi mot målet om att erbjuda en vård i världsklass. Habiliteringen har totalt 120 medarbetare och verksamhet i Norrköping, Linköping och Motala. Var med och bygg den nya Habiliteringen i Östergötland!

Vi är en specialiserad verksamhet som erbjuder habiliteringsinsatser till barn, ungdomar och vuxna och deras anhöriga och nätverk. Teamen är multiprofessionella och möter varje dag personer i alla åldrar med olika typer av medfödda funktionsnedsättningar. Våra största målgrupper är individer med intellektuell funktionedsättning och rörelsenedsättning.

Vi kan erbjuda dig ett arbete där du ges möjlighet att utveckla dig själv, samtidigt som vi vill att du aktivt medverkar i verksamhetens utveckling. Om du är sugen på att växa i din roll som vårdadministratör, gillar att arbeta under eget ansvar och ta egna initiativ så kommer du att trivas hos oss.

Arbetsbeskrivning
Som om vårdadministratör med utvecklings- och processledaransvar kommer du att ha ett länsövergripande uppdrag där du arbetar verksamhetsnära och driver den samlade habiliteringens utvecklingsfrågor. Du kommer att samarbeta både på djupet och på bredden i verksamheten, dina uppdrag kommer i första hand från ledningsgruppen.

Du kommer att få möjlighet att arbeta med processer på både strategisk och operativ nivå för att stötta såväl ledningsgrupp, som de olika yrkesprofessionerna och teamen i deras utveckling. Det kommer att röra sig om olika områden såsom olika typer av förändringsarbete, kvalitetsarbete samt system- och strukturfrågor. I din roll kommer du att organisera, planera, följa upp och fungera som metodstöd för de olika habiliteringsverksamheterna i länet i deras utvecklingsarbeten och vid implementering av nya system och arbetssätt.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör eller har akademisk utbildning. Vi värdesätter erfarenhet i yrket samt vana av att arbeta i Cosmic. Mycket goda administrativa kunskaper och god datakunskap krävs. Vi ser gärna att du har ett intresse av statistik och har tidigare erfarenhet av att arbeta med det. ITR utbildning, projektledarutbildning samt utbildning inom statistik och logistik värderas högt. Arbetet kan innebära en del resor varför körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Som vårdadministratör hos oss bör du ha god kommunikationsförmåga och ett professionellt förhållningssätt. Vi förutsätter att du är en person som samarbetar på ett utmärkt sätt med kollegor och är mån om att tillsammans göra ett bra arbete för att nå våra mål. Vi värdesätter att du strävar efter utveckling och nytänkande och det behöver vara självklart för dig att utföra dina uppgifter med hög kvalitet och stor noggrannhet. Arbetet präglas av variation och förutsätter en förmåga att vara flexibel och initiativrik. Samtidigt behöver du även vara strukturerad, ansvarskännande och ha god förmåga att prioritera i ditt arbete.  

I rollen som utvecklings- och processledaransvarig behöver du dessutom vara drivande och ha förmåga att tänka strategiskt. Du behöver ha ett starkt driv att omsätta din förmåga att tänka nytt till praktisk handling och reella resultat i verksamheten, dvs att drivas av att omsätta teori till praktik är av stor vikt. Du leder och motiverar kollegor genom din goda förmåga till dialog och din entusiasm. Det faller sig naturligt för dig att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning och information
Tjänsten är tillsvidaretjänst med start omgående. Tjänstgöring dagtid, måndag-fredag. Delar eller hela tjänsten kan komma att förläggas till någon av de tre orter där habiliteringen är stationerad (Motala, Linköping eller Norrköping). Resor i tjänsten kan förekomma.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Verksamhetschef Margareta Lind, 010-103 24 14.
Facklig företrädare för SACO är Britta Fenger Krog, 010-104 84 23.
Facklig företrädare för Vision är Gabriella Hansge, 010-103 75 55.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 26 juli 2020. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer planeras att genomföras under vecka 33. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Två vårdadministratörer till Habiliteringen

Vid årsskiftet gick länets tre habiliteringsenheter samman och bildar nu en gemensam länsövergripande organisation, för att möta hälso- och sjukvårdens framtida utmaningar och skapa en stark habilitering i länet. Tillsammans strävar vi mot målet om att erbjuda en vård i världsklass. Habiliteringen har totalt 120 medarbetare och verksamhet i Norrköping, Linköping och Motala. Var med och bygg den nya Habiliteringen i Östergötland! Vi är en specialiserad v... Visa mer
Vid årsskiftet gick länets tre habiliteringsenheter samman och bildar nu en gemensam länsövergripande organisation, för att möta hälso- och sjukvårdens framtida utmaningar och skapa en stark habilitering i länet. Tillsammans strävar vi mot målet om att erbjuda en vård i världsklass. Habiliteringen har totalt 120 medarbetare och verksamhet i Norrköping, Linköping och Motala. Var med och bygg den nya Habiliteringen i Östergötland!

Vi är en specialiserad verksamhet som erbjuder habiliteringsinsatser till barn, ungdomar och vuxna och deras anhöriga och nätverk. Teamen är multiprofessionella och möter varje dag personer i alla åldrar med olika typer av medfödda funktionsnedsättningar. Våra största målgrupper är individer med intellektuell funktionedsättning och rörelsenedsättning.

Vi kan erbjuda dig ett arbete där du ges möjlighet att utveckla dig själv, samtidigt som vi vill att du aktivt medverkar i verksamhetens utveckling. Om du är sugen på att växa i din roll som vårdadministratör, gillar att arbeta under eget ansvar och ta egna initiativ så kommer du att trivas hos oss.

Arbetsbeskrivning
Som vårdadministratör hos oss arbetar du nära våra multiprofessionella team och har tillsammans med administratörskollegor ett sammanhållet ansvar för enhetens administrativa processer. Du kommer att ha arbetsuppgifter inom dokumentation, bokning, remisshantering och registrering i regionens datasystem Cosmic. Du kommer arbeta nära vårdgivare och chefer med olika administrativa uppgifter, oftast i team både tillsammans med andra yrkeskategorier och inom den egna professionen. Du kommer delta i utvecklings- och kvalitetsarbete både i vårdverksamheten och inom den egna professionen. Vår ambition är att utveckla vårdadministratörens roll på habiliteringen och vi strävar efter rätt använd kompetens, RAK.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör. Vi värdesätter erfarenhet i yrket samt vana av att arbeta i Cosmic. Mycket goda administrativa kunskaper och god datakunskap krävs. Vi ser gärna att du har ett intresse av statistik och har tidigare erfarenhet av att arbeta med det. ITR utbildning, projektledarutbildning samt utbildning inom statistik och logistik värderas högt. Arbetet kan innebära en del resor varför körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Som vårdadministratör hos oss bör du ha god kommunikationsförmåga och ett professionellt förhållningssätt. Vi förutsätter att du är en person som samarbetar på ett utmärkt sätt med kollegor och är mån om att tillsammans göra ett bra arbete för att nå våra mål. Vi värdesätter att du strävar efter utveckling och nytänkande och det behöver vara självklart för dig att utföra dina uppgifter med hög kvalitet och stor noggrannhet. Arbetet präglas av variation och förutsätter en förmåga att vara flexibel och initiativrik. Samtidigt behöver du även vara strukturerad, ansvarskännande och ha god förmåga att prioritera i ditt arbete. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning och information
Båda tjänsterna är tillsvidaretjänster med start omgående. Tjänstgöring dagtid, måndag-fredag. Placering i Motala.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Verksamhetschef Margareta Lind, 010-103 24 14. 
Facklig företrädare för SACO är Britta Fenger Krog, 010-104 84 23.
Facklig företrädare för Vision är Gabriella Hansge, 010-103 75 55.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 26 juli 2020. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer planeras att genomföras under vecka 33. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Vårdadministratör, Vårdcentralen Brinken

Vårdcentralen Brinken ingår i Primärvårdscentrumet i Region Östergötland. Vårdcentralen är belägen i södra delen av Motala och har cirka 11800 listade invånare. Det är en väl fungerande vårdcentral med olika kompetenser. Vi är cirka 44 personer som arbetar på vårdcentralen. Arbetsbeskrivning Vi söker en vårdadministratör till oss på Vårdcentralen Brinken. Dina primära arbetsuppgifter innefattar journaldokumentation, receptionsarbete och övriga administrat... Visa mer
Vårdcentralen Brinken ingår i Primärvårdscentrumet i Region Östergötland. Vårdcentralen är belägen i södra delen av Motala och har cirka 11800 listade invånare. Det är en väl fungerande vårdcentral med olika kompetenser. Vi är cirka 44 personer som arbetar på vårdcentralen.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en vårdadministratör till oss på Vårdcentralen Brinken. Dina primära arbetsuppgifter innefattar journaldokumentation, receptionsarbete och övriga administrativa arbetsuppgifter. Då vi arbetar aktivt med att utveckla och förbättra verksamheten vill vi att du är med och bidrar med nya tankar och idéer och ser möjligheter i förändringar.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör. Gärna med några års erfarenhet. Tidigare erfarenhet av primärvård är meriterande men inget krav och likaså kunskaper i Cosmic och andra IT-system

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är trygg och stabil med god självinsikt. Du är ansvarstagande och bra på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du tar initiativ samt är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande. Du samarbetar bra med andra och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och har framåtanda och vill utveckla verksamheten framåt.

Anställning och information
Det här är en tillsvidaretjänst på 100 % med tillträde 1 maj 2020 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:Vårdenhetschef Birgitta Ullván, 010-104 77 17 eller 076 140 79 25, [email protected]

Facklig företrädare för Vision  Åse Fröjd-Carlsson, 010-104 77 98, [email protected]

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 8 mars 2020. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20200195. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Vårdadministratör, sommarvikariat, Motala med omnejd

Vi söker vårdadministratörer som vill utvecklas tillsammans med oss.   Som länets största arbetsgivare har vi mycket att erbjuda. Vår verksamhet har höga ambitioner och erbjuder en hälso- och sjukvård i världsklass. Duktiga medarbetare är en förklaring till våra framgångar och för oss är det viktigt att vara en attraktiv arbetsgivare. Därför anstränger vi oss både för att hitta rätt medarbetare och för att kunna erbjuda dem ett kontinuerligt lärande och må... Visa mer
Vi söker vårdadministratörer som vill utvecklas tillsammans med oss.
 
Som länets största arbetsgivare har vi mycket att erbjuda. Vår verksamhet har höga ambitioner och erbjuder en hälso- och sjukvård i världsklass. Duktiga medarbetare är en förklaring till våra framgångar och för oss är det viktigt att vara en attraktiv arbetsgivare. Därför anstränger vi oss både för att hitta rätt medarbetare och för att kunna erbjuda dem ett kontinuerligt lärande och många olika karriärvägar. Ett vikariat kan bli en bra början!

Arbetsbeskrivning
Som vårdadministratör arbetar du med journaldokumentation. Tjänsten kan även innebära arbete i receptionen och då har du ofta första kontakten med patienterna. Hantering av väntelistor och bokning av patienter kan också ingå i arbetsuppgifterna. Du arbetar i team och bidrar till ett positivt klimat på arbetsplatsen. Vikariaten finns främst på Lasarettet i Motala, men även på våra vårdcentraler i Motala eller kringliggande kommuner.

Introduktion med praktisk träning
Du som blir erbjuden ett sommarvikariat hos oss kommer att få genomgå en särskild introduktion för att rustas inför uppdraget. Här kommer du att få kunskap och praktisk träning kring olika uppgifter och situationer du kan komma att ställas inför. Allt för att du ska känna dig väl förberedd och trygg hos oss.

Utbildning och erfarenhet
Du är utbildad vårdadministratör eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av journalsystemet Cosmic samt arbetslivserfarenhet av journalskrivning. Vissa enheter tar emot vikarier som har slutfört 2 terminer på en vårdadministratörsutbildning. 

För att kunna kommunicera med patienter, närstående och kollegor är goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift, en förutsättning.

Personliga egenskaper
Du är en lagspelare som bidrar positivt till teamet. Det gör du genom att lyssna och kommunicera på ett konstruktivt sätt. Att kunna bevara sitt lugn och fatta kloka beslut även i pressade situationer är viktiga egenskaper. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande, och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du har även lätt för att anpassa ditt synsätt och arbetssätt när omständigheterna kräver det.

Anställning och information
Vi erbjuder sommarvikariat under sommaren 2020. Tillträde enligt överenskommelse, vissa enheter önskar hjälp redan från våren. För rätt person finns även stora möjligheter till förlängning och tillsvidareanställning. 

Vid frågor kontakta
Vill du veta mer om hur det är att arbeta på de olika enheterna är du välkommen att läsa mer på www.regionostergotland.se/sommar


Vid fackliga frågor kontakta Lotta Dahl på Vision, [email protected] eller 010-103 23 96.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 28 februari 2020. Urval, intervjuer och tillsättning av tjänsterna sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan till oss.

För att vi ska ha möjlighet att matcha dina önskemål är det viktigt att du besvarar våra frågor. Vi ber dig även att bifoga dina betyg.

I väntan på svar är du välkommen att följa oss på Facebook och Instagram.

Om du behöver hjälp med att registrera eller har frågor om rekyteringsprocessen, kontakta vår kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Vårdadministratör, Kvinnohälsan

Kvinnokliniken i Linköping/Motala arbetar med samtliga verksamhetsgrenar inom kvinnosjukvården; alla former av gynekologisk öppen- och slutenvård med profilering mot högspecialiserad vård, cancerkirurgi, infertilitetsbehandlingar, all typ av obstetrik samt mödrahälsovård. Kvinnokliniken i Linköping betjänar patienter i behov av avancerad kvinnosjukvård från hela Sydöstra sjukvårdsregionen. Sekretariatets främsta uppgifter är att ansvara för vårdadministrat... Visa mer
Kvinnokliniken i Linköping/Motala arbetar med samtliga verksamhetsgrenar inom kvinnosjukvården; alla former av gynekologisk öppen- och slutenvård med profilering mot högspecialiserad vård, cancerkirurgi, infertilitetsbehandlingar, all typ av obstetrik samt mödrahälsovård. Kvinnokliniken i Linköping betjänar patienter i behov av avancerad kvinnosjukvård från hela Sydöstra sjukvårdsregionen. Sekretariatets främsta uppgifter är att ansvara för vårdadministrationen i verksamheten, att ge god service till patienter, medarbetare, remittenter och studenter. Man har sin huvudplacering i en enhet och roterar till en annan, utefter kompetens, schemalagt eller vid behov. Administrationen förändras och utvecklas aktivt och kontinuerligt enligt RAK, Rätt Använd Kompetens. Kvinnoklinikens sekretariat är HBTQ diplomerat. 

Kvinnoklinikens framtida mål utifrån vår verksamhetsplan är tillgänglighet, digitalisering och patientsäkerhet där du som vårdadministratör kommer att ha en viktig och betydelsefull roll.

Arbetsbeskrivning
Att arbeta i kvinnoklinikens vårdadministration med inriktning mot mödrahälsovård är ett roligt och omväxlande arbete. Sedvanlig journaldokumentation såsom att skriva diktat gällande mottagningsbesök hos läkare/fysioterapeut, remisshantering, sköta tidbok, patientkontakt etcetra. Du kommer att ha ett nära samarbete med barnmorskor inom kvinnohälsan och aktivt delta i att utforma kvinnoklinikens framtida E-hälsa.  Därutöver anpassar vi tjänsten till stor del utefter dina kunskaper och intressen.

Utbildning och erfarenhet
Du är utbildad vårdadministratör. Har du utbildning men ingen erfarenhet, låt inte det hindra dig från att söka! Du kan känna dig trygg i att du lärs upp av kunniga medarbetare som skapar ett introduktionsprogram och finns tillhands vid introduktion. Efter introduktionen finns de kvar som bollplank och dina nya kollegor.

Personliga egenskaper
Du är positiv som person, trivs bra att arbeta självständigt, men även i grupp. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du arbetar effektivt, är noggrann och utför dina arbetsuppgifter med hög kvalité. Du är flexibel, stresstålig och prioriterar arbetsuppgifterna utifrån hela verksamhetens behov. Ansvarstagande och uppmärksamhet är andra egenskaper du har och använder dig av i ditt dagliga arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning och information
Det här är en tillsvidaretjänst på 100 %. Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag. Tillträde snarast, efter överenskommelse. Placering är på kvinnokliniken i Motala.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Enhetschef Slavka Spasojevic, 010-103 31 64.
Vårdenhetschef Anna Myhrman, 010-103 32 46

Facklig företrädare för Vision är [email protected]

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 17 januari 2020. Intervjuer kommer att ske fortlöpande. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Vårdadministratör, Röntgenkliniken Motala

Vi är ett 60-tal medarbetare som arbetar tillsammans mot den gemensamma visionen att alltid ha patientens bästa i fokus. Vi erbjuder en adekvat bild- och funktionsmedicinsk diagnostik och behandling i rätt tid med hög kvalitet och patientsäkerhet. Vi arbetar aktivt för en hälsofrämjande och friskvårdsinspirerande arbetsplats genom att ta till vara på den breda kompetens och vilja som finns i medarbetargruppen, uppmuntra och erbjuda möjlighet till delaktigh... Visa mer
Vi är ett 60-tal medarbetare som arbetar tillsammans mot den gemensamma visionen att alltid ha patientens bästa i fokus. Vi erbjuder en adekvat bild- och funktionsmedicinsk diagnostik och behandling i rätt tid med hög kvalitet och patientsäkerhet. Vi arbetar aktivt för en hälsofrämjande och friskvårdsinspirerande arbetsplats genom att ta till vara på den breda kompetens och vilja som finns i medarbetargruppen, uppmuntra och erbjuda möjlighet till delaktighet och utveckling för alla.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en nyfiken, flexibel och serviceinriktad vårdadministratör till tjänst hos oss på röntgenkliniken Motala. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta journaldokumentation, remisshantering, media-/bildhantering av röntgenbilder och receptionsarbete. Allt detta arbete sker i våra system RIS och PACS.

Du kommer även tillsammans med kollega arbeta med heroma för läkare, fakturahantering i Unit4 och uppdatering av jourLisa, telefoniansvar, behörigheter i klinikens system, SharePoint/Dokumenta och skriva mötesprotokoll. Även övriga administrativa uppgifter kan komma att ingå i tjänsten.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör. Meriterande är om du jobbat i några av våra ovan nämnda system tidigare eller haft några av dessa som ansvarsområde.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som arbetar bra med andra människor men tjänsten innebär även att kunna arbeta självständigt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar samt har en helhetssyn och samarbetsvilja. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger sig för att leverera lösningar.

Anställning och information
Det här är en tillsvidaretjänst med tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Enhetschef Linn Ekman. 010 - 104 75 82.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 12 januari 2020. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet kontakta CVU direkt på 010-106 60 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Vårdadministratör/Medicinsk sekreterare

Capio Specialistvård Motala är en modern specialistvårdsenhet som verkar på uppdrag av och i nära samarbete med Region Östergötland. Här på Capio Specialistvård Motala erbjuds kvalificerad vård utifrån bred kompetens och erfarenhet inom ortopedi, kirurgi, anestesi och operation och hud. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och bemötande. Det är viktig för oss att du känner dig välkommen. Capio Specialistvård Motala har omkring 130 anställda som tillsammans arb... Visa mer
Capio Specialistvård Motala är en modern specialistvårdsenhet som verkar på uppdrag av och i nära samarbete med Region Östergötland. Här på Capio Specialistvård Motala erbjuds kvalificerad vård utifrån bred kompetens och erfarenhet inom ortopedi, kirurgi, anestesi och operation och hud. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och bemötande. Det är viktig för oss att du känner dig välkommen. Capio Specialistvård Motala har omkring 130 anställda som tillsammans arbetar för att skapa en hälso- och sjukvård med hög kvalitet i en attraktiv arbetsmiljö. Enheten består av av mottagning, en administrativ enhet, anestesi/operation, postoperativ enhet, slutenvårdsavdelning/dagikrurgi samt egen sterilenhet.Vi söker nu vårdadministratör/medicinsk sekreterare till Capio Specialistvård Motala
• Som vårdadministratör/medicinsk sekreterare kommer du att få varierande arbetsuppgifter, egna ansvarsområden för olika administrativa uppgifter utöver journalskrivning och arbete i receptionen.

• Du har en positiv attityd, är flexibel, noggrann, strukturerad och har förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. Du karaktäriseras av stort engagemang för ständiga förbättringar i verksamheten.
• Du har examen inom yrket som vårdadministratör eller medicinsk sekreterare. Det är meriterande om du har kunskaper i Cosmic eller annat likvärdigt journalhanteringssystem. Du har en god hörförståelse och kan uttrycka dig väl både i tal och skrift i svenska språket.
Vi erbjuder
• Ett stimulerande arbetsklimat bland engagerade medarbetare med patienten i fokus.
• En arbetsplats med korta beslutsvägar
• En lärande organisation med utvecklingsmöjligheter
• En arbetsplats med tydliga mål där kvalitet och service prioriteras
• Arbetstid dagtid
Övrig information om tjänsten
• Anställningsform: Tillsvidareanställning, heltid
• Arbetstid: Schemalagd arbetstid
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Lön: Individuell lönesättning tillämpas
• Kollektivavtal finns
Ansökan och kontakt
Du ansöker enklast via vår hemsida där du registrerar dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2019-11-24. Då vi gör löpande urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef, Erika Nyberg, tel. 010-104 75 13 alt [email protected], [email protected]


Välkommen med din ansökan!

 
Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Vårdadministratörer, Medicinska specialistkliniken

Medicinska specialistkliniken, som ingår i Närsjukvården i västra Östergötland, består av flera enheter; akutmottagning med dygnet runt-verksamhet, specialiserad hemsjukvård i Motala och Mjölby, slutenvård samt ett antal sköterske- och läkarbaserade specialistmottagningar. Motala, Östergötlands sjöstad, ligger vackert belägen invid sjön Vättern och här mynnar Göta Kanal ut från öster. Här bor vi nära vacker natur med goda möjligheter till friluftsliv. Det ... Visa mer
Medicinska specialistkliniken, som ingår i Närsjukvården i västra Östergötland, består av flera enheter; akutmottagning med dygnet runt-verksamhet, specialiserad hemsjukvård i Motala och Mjölby, slutenvård samt ett antal sköterske- och läkarbaserade specialistmottagningar. Motala, Östergötlands sjöstad, ligger vackert belägen invid sjön Vättern och här mynnar Göta Kanal ut från öster. Här bor vi nära vacker natur med goda möjligheter till friluftsliv. Det finns goda pendlingsmöjligheter med tåg och buss. Läs mer om Motala kommun här https://start.motala.se/

Söker du efter branschens mest roliga, stimulerande och utvecklande arbete? Då ska du fortsätta läsa denna annons!  Vi behöver fylla på med nya kollegor - kanske är just du en av dem!

Vår klinik är stor och har många olika enheter varför det finns mycket goda chanser att just ditt drömjobb finns hos oss. Vårt nuvarande behov är att hitta två duktiga och trevliga kollegor och det finns olika tjänstgöringsmöjligheter när du söker en tjänst hos oss. Vi arbetar med individuella scheman och de alternativ vi kan erbjuda just nu är följande.


• Tjänstgöring heltid på vår akutmottagning, dag-kväll-helg 7.30–21 vilket innebär en kväll/vecka och var 4:e helg. Möjlighet finns eventuellt att jobba hemifrån någon dag per vecka.
• Tjänstgöring på vår akutmottagning minst 20 %, dag-kväll-helg 7.30–21 vilket innebär en kväll/vecka och var 4:e helg. Resterande tid arbetar du mot specialistmottagningar och har eventuellt möjlighet att jobba hemifrån någon dag per vecka.

Arbetsbeskrivning
På akutmottagningen är arbetsuppgifterna mycket omväxlande och innebär många kontakter med patienter och anhöriga. Vi skriver besöksanteckningar, inskrivningsanteckningar med mera. Vi har möjlighet att ha egna administrativa ansvarsområden utöver journaldokumentation, som till exempel handledare, IT-resurs, kodningsansvar, remisshantering, statistik och uppföljning, fakturahantering. Trivs du i en utvecklande miljö där service är av yttersta vikt är detta något för dig. Sagt av en vårdadministratör – ”På akutmottagningen är ingen dag den andra lik, vilket gör det jätteroligt att gå till jobbet. Skulle inte kunna tänka mig en mer händelserik, lärorik och spännande arbetsplats”. På specialistmottagningar är arbetsuppgifterna också mycket omväxlande. Även här finns möjlighet till egna administrativa ansvarsområden utöver journaldokumentation. Om du är intresserad av att ha många olika arbetsuppgifter inom området, gillar att lära dig nya saker och få en bred kompetens, har vi garanterat jobbet för dig. Vi är en grupp på 23 vårdadministratörer, vi har ett mycket bra samarbete och stöttar och hjälper varandra när det behövs. Vi har också ett nära samarbete med övrig personal och olika yrkesgrupper. När du börjar hos oss får du ett personligt anpassat introduktionsprogram där du får den kunskap och information som behövs för att du ska känna dig trygg och säker i din roll. Efter en tid, när du är redo och blivit varm i kläderna, finns det möjlighet att arbeta hemifrån någon dag per vecka.

Utbildning och erfarenhet
Ett krav är att du är utbildad vårdadministratör alternativt håller på med en utbildning inom yrket som vårdadministratör. Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av Cosmic och andra för Region Östergötland, relevanta IT-system.

Personliga egenskaper
Du är positiv, trivs bra att arbeta självständigt, men även i grupp. För att trivas och passa för rollen har du intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och leverera lösningar. Du ser möjligheter i förändringar och kan lätt ställa om och prioritera utifrån vad som är viktigast. Du behöver dessutom vara strukturerad och självständigt prioritera och organisera ditt arbete. Du har lätt för att arbeta tillsammans med andra människor och kan tänka om snabbt vid förändrade situationer i ditt dagliga arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning och information
Vi söker två vårdadministratörer med tillsvidaretjänster på 100 %. Tillträde enligt överenskommelse. Ange gärna i din ansökan om det är ett specifikt alternativ du är intresserad av.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Enhetschef Karina Grankvist, 010-104 76 27, [email protected]

Facklig företrädare för Vision är Heléne Andersson, 010-104 74 04.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 27 oktober 2019. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Vårdadministratör , Barnmottagningen , Barn - och ungdomssjukhuset , Motala

Barn- och kvinnocentrum (BKC) är en länsövergripande produktionsenhet inom Region Östergötland (RÖ). Barn- och kvinnocentrum består av fyra kliniker med verksamheter vid RÖ:s samtliga sjukhus samt mindre mottagningar över hela länet. BKC bedriver en omfattande läns- och regionsjukvård. Centrumet har cirka 900 medarbetare med läkare, sjuksköterskor, barnmorskor, undersköterskor, barnsköterskor, vårdadministratörer och socialterapeutisk personal. BKC ger kli... Visa mer
Barn- och kvinnocentrum (BKC) är en länsövergripande produktionsenhet inom Region Östergötland (RÖ). Barn- och kvinnocentrum består av fyra kliniker med verksamheter vid RÖ:s samtliga sjukhus samt mindre mottagningar över hela länet. BKC bedriver en omfattande läns- och regionsjukvård. Centrumet har cirka 900 medarbetare med läkare, sjuksköterskor, barnmorskor, undersköterskor, barnsköterskor, vårdadministratörer och socialterapeutisk personal. BKC ger klinisk utbildning till cirka 200 studenter per år, inkluderat specialist - och utbytesstudenter.

Är du nyfiken på att jobba för Barn och ungdomars bästa hälsa?

Vi söker en vårdadministratör till vårt team på Barnmottagningen i Motala!

Barn och ungdomssjukhuset i Linköping och Motala arbetar med ett tydligt patientperspektiv, vi har fokus på barn och familj. Vi söker dig som har ett intresse för barn och ungdomsmedicin och som vill arbeta i team med patienten i centrum. Vår vision är ”tillsammans för barns och ungdomars bästa hälsa”. Med detta menar vi att vi arbetar tillsammans och strävar efter att ge god, säker vård och omsorg på lika villkor med respekt för allas lika värde.
 
Vi kan erbjuda dig ett arbete där du utvecklar dig själv och har möjlighet att medverka i utveckling av verksamheten. Du får ta ansvar, ta egna initiativ och arbeta självständigt. Du samarbetar med olika yrkesprofessioner i team där god kommunikation är en förutsättning. Det som gör den här tjänsten extra intressant är att verksamheten innefattar många kompetensområden och på så vis lär du dig många olika delar av vården.

Arbetsplatsbeskrivning 
Barnmottagningen i Motala är en öppenvårdsmottagning som erbjuder specialistvård för barn och ungdomar 0-18 år i västra sjukvårdsdistriktet. Mottagningen är öppen för planerade öppenvårdsbesök under dagtid måndag-fredag. Mottagningen är en del av Barn- och ungdomssjukhuset vid Universitetssjukhuset i Linköping/Motala.

Arbetsuppgifter 
I arbetsuppgifterna ingår dokumentation, bokning, och registrering i regionens datasystem, Cosmic. Du kommer arbeta nära vårdverksamheterna med olika administrativa uppgifter, i team både inom den egna professionen och med andra yrkeskategorier. Som vårdadministratör kommer du att delta i utvecklings- och kvalitetsarbete både i vårdverksamheten och inom den egna professionen. Arbetet sker i nära samarbete med övrig personal och chefer. Vi arbetar mycket med att utveckla vårdadministratörens roll på kliniken och strävar efter rätt använd kompetens.

Personliga egenskaper
Du bör ha god kommunikationsförmåga och ett professionellt förhållningssätt. Du behöver ha lätt att anpassa dig till olika situationer samt ha en god samarbetsförmåga. Vi värdesätter att du strävar efter utveckling och nytänkande och ha förmågan att tänka strategiskt.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör eller utbildar dig till vårdadministratör just nu. Vi värdesätter erfarenhet i yrket samt vana av att arbeta i Cosmic. Goda administrativa kunskaper och god datakunskap krävs. Vi ser gärna att du har ett intresse av statistik och har tidigare erfarenhet av att arbeta med det. ITR-utbildning, utbildning inom statistik och logistik värderas högt.

Blir du nyfiken?
Om detta stämmer överens med dig som person och det du står för så är du mer än välkommen med din ansökan. Vi vill ha rätt person på rätt plats och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning och information
Vi söker en medarbetare på heltid för en tillsvidareanställning med placering i Motala. Tillträde 1 september eller efter överenskommelse. Inom Barn- och ungdomssjukhuset finns ett gemensamt bemanningsansvar för att säkerställa vården för barn- och ungdomar vid alla våra enheter.
 
Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef, Madeléne Sköld, 010-104 73 29.

Facklig företrädare för Vision är Malin Kumlien, 010-103 28 39.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 16 juni 2019. Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.
 
Region Östergötland Visa mindre

Vårdadministratör / Medicinsk sekreterare

Capio Specialistvård Motala är en modern specialistvårdsenhet som verkar på uppdrag av och i nära samarbete med Region Östergötland. Här på Capio Specialistvård Motala erbjuds kvalificerad vård utifrån bred kompetens och erfarenhet inom ortopedi, kirurgi, anestesi och operation och hud. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och bemötande. Det är viktig för oss att du känner dig välkommen. Capio Specialistvård Motala har omkring 130 anställda som tillsammans arb... Visa mer
Capio Specialistvård Motala är en modern specialistvårdsenhet som verkar på uppdrag av och i nära samarbete med Region Östergötland. Här på Capio Specialistvård Motala erbjuds kvalificerad vård utifrån bred kompetens och erfarenhet inom ortopedi, kirurgi, anestesi och operation och hud. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och bemötande. Det är viktig för oss att du känner dig välkommen. Capio Specialistvård Motala har omkring 130 anställda som tillsammans arbetar för att skapa en hälso- och sjukvård med hög kvalitet i en attraktiv arbetsmiljö. Enheten består av av mottagning, en administrativ enhet, anestesi/operation, postoperativ enhet, slutenvårdsavdelning/dagikrurgi samt egen sterilenhet.Vi söker nu vårdadministratör/medicinsk sekreterare till Capio Specialistvård Motala
Du kommer att få arbeta med ett härligt gäng och som vårdadministratör/medicinsk sekreterare kommer du att få varierande arbetsuppgifter, egna ansvarsområden för olika administrativa uppgifter utöver journalskrivning och arbete i receptionen.

Vårdadministratörerna/medicinska sekreterarna har dagligen ett nära samarbete med varandra och med övrig personal inom verksamheten.

Du har en positiv attityd, är flexibel, noggrann, strukturerad och har förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. Som person tar du ansvar för din uppgift och kan planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt för att driva det framåt och uppnå resultat. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändring. Du arbetar bra med andra människor både inom gruppen och med andra yrkesprofessioner.

Du har examen inom yrket som vårdadministratör eller medicinsk sekreterare. Det är meriterande om du har kunskaper i Cosmic eller annat likvärdigt journalhanteringssystem. Har du relevant arbetslivserfarenhet och tidigare erfarenheter från ett serviceyrke är det ett plus. Du har en god hörförståelse och kan uttrycka dig väl både i tal och skrift i svenska språket.

 

Välkommen med din ansökan!

 
Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Vårdadministratör , Psykiatri och Habilitering Motala

Inom vuxenpsykiatrin, vid Psykiatri- och habiliteringsenheten som ingår i Närsjukvården i västra Östergötland, arbetar vi utifrån en sammanhållen vårdkedja med behandlaransvar i både öppen- och slutenvård samt i de fall patienten är ansluten till vårt mobila omvårdnadsteam. Det finns för upptagningsområdet fyra områdesteam med mottagningsverksamhet i Motala och Mjölby. Det finns också äldrepsykiatriska team samt ett beroendeteam. Vårt mobila omvårdnadsteam... Visa mer
Inom vuxenpsykiatrin, vid Psykiatri- och habiliteringsenheten som ingår i Närsjukvården i västra Östergötland, arbetar vi utifrån en sammanhållen vårdkedja med behandlaransvar i både öppen- och slutenvård samt i de fall patienten är ansluten till vårt mobila omvårdnadsteam. Det finns för upptagningsområdet fyra områdesteam med mottagningsverksamhet i Motala och Mjölby. Det finns också äldrepsykiatriska team samt ett beroendeteam. Vårt mobila omvårdnadsteam är vår akutverksamhet. De erbjuder också specialiserad psykiatrisk hemsjukvård som alternativ till heldygnsvård. Verksamhetsidén är att med ett integrerat familjebemötande kunna ge patienten tidiga, individuella och behovsanpassade insatser. Tack vare detta har vår slutenvårdsavdelning endast tretton vårdplatser, vilket upplevs tillräckligt trots ett upptagningsområde på cirka 85 000 invånare.

I detta är rollen som vårdadministratör central och fyller en av de viktigaste funktionerna i vårt gemensamma arbete!

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en utbildad vårdadministratör med inriktning mot slutenvården inom psykiatrin i Motala. Arbetsplatsen är belägen på Motala lasarett som är ett trivsamt mindre lasarett med de fördelar som det innebär. Vi är en grupp på 12 administratörer som arbetar gentemot de psykiatriska mottagningarna och vår slutenvård med dokumentation och andra vårdnära administrativa arbetsuppgifter.

I rollen som vårdadministratör jobbar du i en blandad grupp bestående av både erfarna och nya medarbetare. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av journalskrivning och hantering av annan dokumentation som krävs gentemot vår slutenvårdsavdelning och andra sedvanliga dokumentationsuppgifter. Inom enheten står vi i ett utvecklingsarbete och där alla deltar aktivt. Som administratör hos oss kommer du ha en central roll i den övergripande verksamhetsutvecklingen. Vi arbetar ständigt med att utveckla vårt teamarbete, vilket kan innebära att dina arbetsuppgifter kan ändras något över tid.

Utbildning och erfarenhet
Du har examen som vårdadministratör. Vi ser gärna att du har Cosmicvana, kodningsutbildning och arbetserfarenheter med exempelvis IT, men inget krav. Meriterande är arbete gentemot slutenvård inom psykiatri.

Personliga egenskaper
Som person är du noggrann, serviceinriktad och ser möjligheter i förändringar. Du prioriterar utifrån vad som är viktigast. Då alla professioner arbetar nära varandra är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga samt en god känsla för service. Det är viktigt med en positiv grundinställning och att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är strukturerad och självständig där du prioriterar och organiserar ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställning och information
Det här är en tillsvidaretjänst med tillträde enligt överenskommelse under 2019. Tjänsten är en tillsvidareanställning som kan komma att inledas med 6 månaders provanställning.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef Karolina Markström, 010-104 72 14.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 3 juni 2019. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Vårdadministratörer , Motala

Är du bra på att organisera och strukturera? Tycker du det är viktigt med delaktighet och att ha roligt på jobbet? Varmt välkommen att söka tjänsterna som vårdadministratörer hos oss med inriktning mot Psykiatrimottagningen för Äldre samt Beroendemedicin! Vi är organiserade under Psykiatri- och habiliteringsenheten som ingår i Närsjukvården i västra Östergötland. Vi arbetar utifrån en sammanhållen vårdkedja med behandlaransvar i både öppen- och slutenvår... Visa mer
Är du bra på att organisera och strukturera? Tycker du det är viktigt med delaktighet och att ha roligt på jobbet?

Varmt välkommen att söka tjänsterna som vårdadministratörer hos oss med inriktning mot Psykiatrimottagningen för Äldre samt Beroendemedicin!

Vi är organiserade under Psykiatri- och habiliteringsenheten som ingår i Närsjukvården i västra Östergötland. Vi arbetar utifrån en sammanhållen vårdkedja med behandlaransvar i både öppen- och slutenvård samt i de fall patienten är ansluten till vårt mobila omvårdnadsteam. Det finns fyra områdesteam med psykiatrisk mottagningsverksamhet i Motala och Mjölby. Det finns också två äldrepsykiatriska team samt två beroendeteam. Vårt mobila omvårdnadsteam är vår akutverksamhet. De erbjuder också specialiserad psykiatrisk hemsjukvård som alternativ till heldygnsvård. Vi har även inriktning mot Barn och Unga där barnhälsa, ungdomshälsa, MiniMaria och barntrauama-teamet ingår. 

I detta är rollen som vårdadministratör central och fyller en av de viktigaste funktionerna i vårt gemensamma arbete!

Arbetsuppgifter
Arbetsplatsen är belägen på Motala lasarett som är ett trivsamt mindre lasarett med de fördelar som det innebär. Vi är en grupp på 12 administratörer som arbetar gentemot de olika teamen och mottagningarna i Motala och Mjölby samt vår slutenvård med dokumentation och andra vårdnära administrativa arbetsuppgifter. Vi är en blandad grupp bestående av både erfarna och nya medarbetare. För närvarande kommer vi få två vakanta tjänster i gruppen bland annat utifrån pensionsavgång. 

Som vårdadministratör kommer du att arbeta med transkribering av diktat, remisshantering, tidsbokning och kodning. I rollen ingår även övriga administrativa arbetsuppgifter. Inom enheten står vi i ett utvecklingsarbete där alla deltar aktivt. Som administratör hos oss kommer du ha en central roll i den övergripande verksamhetsutvecklingen. Eftersom vi tror att kompetens och säker vård är grunden till trygg arbetsmiljö, lägger vi stort fokus vid såväl introduktion som vidareutbildning. Som nyanställd får du en introduktion anpassad efter din bakgrund och erfarenhet och som nyanställd. Gemensamt för alla nyanställda är mentor samt uppföljningssamtal med närmsta chef. Du arbetar i nära samarbete med övriga vårdadministratörer samt i nära kontakt med läkare och övriga yrkesgrupper.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som har vårdadministratörsutbildning eller utbildning som bedöms som likvärdig. Du har goda IT-kunskaper och är van att uttrycka dig i tal och skrift samt har en god språklig förståelse. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Personliga egenskaper
För att du ska trivas hos oss och i den här rollen är du strukturerad och tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver dessa på ett planerat och organiserat effektivt sätt. Du är personen som tycker om att hjälpa andra och har lätt för att samarbeta. Du har högt patientfokus och en god empatisk förmåga samt är serviceinriktad, engagerad och har en positiv attityd. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Anställning och information
Det här är två tjänster med tillträde enligt överenskommelse under 2019. Tjänsterna är tillsvidareanställningar som kan komma att inledas med 6 månaders provanställning.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef Karolina Markström, 010-104 72 14.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 10 juni 2019. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Vårdadministratör , Habiliteringen

Habiliteringen ingår som verksamhet i Närsjukvården i västra Östergötland. Vi är en specialiserad verksamhet som erbjuder habiliteringsinsatser till, så väl barn och ungdomar i åldrarna 0-18 år och deras familjer, som till vuxna och deras anhöriga. Vårt upptagningsområde är Motala, Mjölby, Ödeshög, Vadstena och Boxholms kommuner. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta som vårdadministratör i ett team bestående av olika yrkesprofessioner. Dina arbetsuppgif... Visa mer
Habiliteringen ingår som verksamhet i Närsjukvården i västra Östergötland. Vi är en specialiserad verksamhet som erbjuder habiliteringsinsatser till, så väl barn och ungdomar i åldrarna 0-18 år och deras familjer, som till vuxna och deras anhöriga. Vårt upptagningsområde är Motala, Mjölby, Ödeshög, Vadstena och Boxholms kommuner.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta som vårdadministratör i ett team bestående av olika yrkesprofessioner. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att ge administrativt stöd till teamet.


Utbildning och erfarenhet
Du är utbildad vårdadministratör, gärna med några års erfarenhet av arbete som vårdadministratör eller liknande och med erfarenhet att arbeta i Cosmic.

Personliga egenskaper
Arbetet ställer krav på att du är strukturerad, kan samarbeta, är kvalitetsmedveten och flexibel. Som person ska du tycka om att arbeta i team, ha god samarbetsförmåga samt kunna bedriva ditt arbete självständigt. Du är en viktig länk i vårdkedjan. Som person är du trygg och stabil och har förmågan att anpassa dig till ändrade omständigheter och prioretera ditt arbete. Vi förutsätter att du är driven och ser möjlighet i att jobba med ständiga förbättringar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidareanställning som kan komma att inledas med 6 månaders provanställning. Tillträde 15 augusti 2019.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Administrativ assistent Malin Allert, 010-104 84 37.
Administrativ assistent Ann-Katrin Andersson, 010-104 84 36.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 30 april 2019. Intervjuerna kommer att genomföras 6 maj 2019. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt med bestämt direktkontakt från bemannings-och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Vårdadministratörer , Medicinska specialistkliniken

Medicinska specialistkliniken, som ingår i Närsjukvården i västra Östergötland, består av flera enheter; akutmottagning med dygnet runt-verksamhet, specialiserad hemsjukvård i Motala och Mjölby, slutenvård samt ett antal sköterske- och läkarbaserade specialistmottagningar. Motala, Östergötlands sjöstad, ligger vackert belägen invid sjön Vättern och här mynnar Göta Kanal ut från öster. Här bor vi nära vacker natur med goda möjligheter till friluftsliv. Det ... Visa mer
Medicinska specialistkliniken, som ingår i Närsjukvården i västra Östergötland, består av flera enheter; akutmottagning med dygnet runt-verksamhet, specialiserad hemsjukvård i Motala och Mjölby, slutenvård samt ett antal sköterske- och läkarbaserade specialistmottagningar. Motala, Östergötlands sjöstad, ligger vackert belägen invid sjön Vättern och här mynnar Göta Kanal ut från öster. Här bor vi nära vacker natur med goda möjligheter till friluftsliv. Det finns goda pendlingsmöjligheter med tåg och buss. Läs mer om Motala kommun här.

Söker du efter branschens mest roliga, stimulerande och utvecklande arbete? Då ska du fortsätta läsa denna annons! Vi behöver fylla på med nya kollegor till flera tjänster och uppdrag - kanske är just du en av dom!

Vår klinik är stor och har många olika enheter varför det finns mycket goda chanser att just ditt drömjobb finns hos oss. Vi behöver nu tre kollegor till akutmottagningen och avdelning/mottagning.

Arbetsbeskrivning
Arbetsuppgifterna är mycket omväxlande. Vi skriver journalanteckningar och har möjlighet till egna administrativa ansvarsområden, t ex handledare, IT-resurs, kodningsansvar, remisshantering, statistik, fakturahantering etc. Trivs du i en utvecklande miljö där service är av yttersta vikt är detta något för dig.

Du får ett personligt anpassat introduktionsprogram där du får den kunskap och information som behövs för att du ska känna dig trygg och säker i din roll. Efter en tid, när du är redo och blivit varm i kläderna, finns det möjlighet att arbeta hemifrån någon dag per vecka.

Utbildning och erfarenhet
Ett krav är att du är utbildad vårdadministratör alternativt håller på med en utbildning inom yrket som vårdadministratör. Har du en äldre utbildning som läkarsekreterare är du också välkommen att söka. Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift. Du har en god hörförståelse och kan uttrycka dig väl både i tal och skrift i svenska språket. Det är meriterande om du har erfarenhet av Cosmic och andra, för Region Östergötland, relevanta IT-system.

Personliga egenskaper
Du är positiv, trivs bra att arbeta självständigt, men även i grupp. För att trivas och passa för rollen har du intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och leverera lösningar. Du är strukturerad och kan självständigt prioritera och organisera ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning och information
Vi söker således tre vårdadministratörer med tillsvidaretjänster på 100 %. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av: 
Enhetschef Karina Grankvist, 010-104 76 27, [email protected]

Facklig företrädare för Vision är Heléne Andersson, 010-104 74 04.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 30 april 2019. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Vårdadministratör , Vårdcentralen Lyckorna

Vårdcentralen Lyckorna är en del av Primärvårdscentrum (PVC) i Region Östergötland och ligger centralt belägen bredvid Lasarettet i Motala. Vi är en av fyra vårdcentraler i kommunen och har cirka 15 800 listade patienter. Vi är populära hos våra patienter och antalet listade har ökat efter införandet av vårdval. Vi har ett gott samarbete med våra vårdgrannar, både inom Region Östergötland och till kommun. Vi har ett utvecklingsinspirerat arbetssätt och bed... Visa mer
Vårdcentralen Lyckorna är en del av Primärvårdscentrum (PVC) i Region Östergötland och ligger centralt belägen bredvid Lasarettet i Motala. Vi är en av fyra vårdcentraler i kommunen och har cirka 15 800 listade patienter. Vi är populära hos våra patienter och antalet listade har ökat efter införandet av vårdval. Vi har ett gott samarbete med våra vårdgrannar, både inom Region Östergötland och till kommun. Vi har ett utvecklingsinspirerat arbetssätt och bedriver en bred primärvårdsverksamhet där vi möter patienter i alla åldrar med många olika symtom. På vårdcentralen finns läkarmottagning, barnhälsovård, specialistsköterskemottagningar, undersköterskemottagning, psykosocial kompetens, dietist, fotvård och laboratorium. Vi har väl fungerande fortbildning där vi avsätter tid för utbildning både internt och externt.Vårdcentralen har vårdadministratörer, distriktssköterskor, sjuksköterskor, kuratorer, undersköterskor, specialister i allmänmedicin och läkare under utbildning med flera. Vi är cirka 55 medarbetare som trivs tillsammans med ett öppet och varmt arbetsklimat.

Motala, Östergötlands sjöstad, ligger vackert belägen invid sjön Vättern och här mynnar Göta Kanal ut från öster. Här bor vi nära vacker natur med goda möjligheter till friluftsliv. Det finns goda pendlingsmöjligheter med tåg och buss. Läs mer om Motala kommun HÄR.

Arbetsbeskrivning 
I dina arbetsuppgifter ingår främst journalskrivning och receptionsarbete. Vårdadministratörerna hos oss har dessutom ansvar för olika administrativa arbetsuppgifter som t.e.x. IT-resurs, behörighetsansvar, nyckelansvar, listningshantering, fakturering, telefoniansvar, posthantering, Heroma, schemaläggning, avvikelsehantering m.m.

Utbildning och erfarenhet
Du är utbildad läkarsekreterare/vårdadministratör. Det är meriterande om du har goda kunskaper och arbetsvana i journalsystemet Cosmic och i andra för regionen relevanta IT-system.

Personliga egenskaper
Som person är du van vid att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Du är ansvarstagande, strukturerad, serviceinriktad och lyhörd. Du har ett gott bemötande och god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidareanställning 100 %. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef Ing-Sofi Grenestam 010-104 77 76, [email protected]

Vårdadministratör Marie Karlsson 010-104 73 89.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 7 april 2019 Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre