Lediga jobb som Lagerarbetare i Motala

Se lediga jobb som Lagerarbetare i Motala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Motala som finns hos arbetsgivaren.

Lagerarbetare - Truckförare

Ansök    Jan 24    GA Sweden AB    Lagerarbetare
Lagerarbetare - Truckförare Nu söker vi en duktig truckförare till vårt lager i Motala. GAsweden importerar redskap för entreprenadmaskiner från Golden attachment ltd. Dessa lagerförs och distribueras från vårt lager i Motala. Produkterna säljs av återförsäljare över hela landet. Vi söker dig som obehindrat kör skjutstativtruck på ett säkert och effektivt sätt. Du trivs med ordning och reda, är ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga. Som p... Visa mer
Lagerarbetare - Truckförare


Nu söker vi en duktig truckförare till vårt lager i Motala.


GAsweden importerar redskap för entreprenadmaskiner från Golden attachment ltd. Dessa lagerförs och distribueras från vårt lager i Motala. Produkterna säljs av återförsäljare över hela landet.


Vi söker dig som obehindrat kör skjutstativtruck på ett säkert och effektivt sätt. Du trivs med ordning och reda, är ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga.


Som person är du strukturerad, initiativrik, händig och van vid fysiskt arbete. Du trivs med att samarbeta med andra och förstår vikten av god kommunikation med dina kollegor. Du har ett lösningsfokuserat tänk och sätter säkerhet och kvalitet i första rummet.


Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
- Truckkörning
- Plocka och packa gods
- Boka frakter
- Hantera in- och utleveranser
- Lossning och lastning av lastbilar
- Förflyttning av gods
- Mekanisk montering


Praktisk erfarenhet inom exempelvis montering, verkstadsmaskiner eller svetsning är meriterande.


Arbetet sker på dagtid, måndag – torsdag 07:00 – 16:00, fredag 07:00 – 14:30. Anställningen är tillsvidare med 6 mån provanställning.
Start 1 mars men gärna tidigare om möjlighet finns.


Krav:
- Truckkort A+B
- Svenska i tal och skrift
- Van att jobba i dator


Ansöker gör du med ditt CV och personliga brev, bifoga även löneanspråk.
Motivera gärna så utförligt som möjligt varför just du passar till den här tjänsten. Vid eventuella frågor kontakta Maria Nilsson på 0760-387230.
Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Lagerarbetare till Mjölby Handelsstål

Ansök    Jan 30    Stegra Rekrytering AB    Lagerarbetare
Nu söker vi en lagerarbetare till Mjölby Handelsstål! Är du tillgänglig omgående och vill ha en fri roll med mycket eget ansvar? Då kan du vara den vi söker! Vi arbetar löpande med urvalet så ansök redan idag! Om Mjölby Handelsstål Mjölby Handelsstål, Linköpings Stål och Norrköpings Handelsstål är en del av Handelsstålsgruppen som ägs av Tibnor. I Handelsstålsgruppen ingår 14 bolag i några av Sveriges mer industritäta områden. Med ett komplett sortiment av... Visa mer
Nu söker vi en lagerarbetare till Mjölby Handelsstål! Är du tillgänglig omgående och vill ha en fri roll med mycket eget ansvar? Då kan du vara den vi söker! Vi arbetar löpande med urvalet så ansök redan idag!
Om Mjölby Handelsstål
Mjölby Handelsstål, Linköpings Stål och Norrköpings Handelsstål är en del av Handelsstålsgruppen som ägs av Tibnor. I Handelsstålsgruppen ingår 14 bolag i några av Sveriges mer industritäta områden. Med ett komplett sortiment av stål och metaller samt bearbetningstjänster som kapning, vattenskärning, fräsning, blästring och målning verkar dotterbolagen lokalt och nära kunderna för att erbjuda trygga och snabba leveranser.
I Östergötland finns lokala lager och säljkontor i Norrköping, Linköping och Mjölby och varje enhet är i en expansiv fas där planen är att personalstyrkan ska växa inom kort, med fler säljare och lageranställda.
Om rollen
Som lagerarbetare hos Mjölby Handelsstål arbetar du självgående på lagret. Rollen innebär att ansvara för allmänt lagerarbete så som in- och urplock samt truck- och traverskörning. Du tar emot och hjälper kunder på ett professionellt sätt med att plocka, bära och i vissa fall kapa materialet. Du hjälper både privatpersoner och företagskunder och du hanterar betalningar så du kommer att få lära dig att hantera kassan och affärssystemet SAP.
Vid behov kan det förekomma körningar med lätt lastbil ut till kunder. Det kan handla om någon enstaka gång i veckan/månaden.
Din profil
Vi söker dig som kan starta omgående och som trivs med att arbeta självgående med stort ansvar. Du har körkort B och trivs i en fri roll där du tar ansvar över dina egna dagar och arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har truck- och traverskort samt tidigare erfarenhet av att arbeta i affärssystemet SAP.
Du arbetar i ett högt tempo samtidigt som du trivs när saker och ting görs med ordning och reda. Du är positiv och arbetar hårt för att alltid ge kunden en hög servicekänsla när de besöker lagret.
Krav för tjänsten
Körkort B
Mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift

Meriterande
Truck- och traverskort
Tidigare erfarenhet av att arbeta i SAP

Övrigt
Startdatum: Omgående
Omfattning: Heltid. Tjänsten är en tillsvidaretjänst där du blir direkt anställd av Mjölby Handelsstål
Arbetstider: Måndagar till fredagar 07.00 - 16.00, fredagar 07.00 - 13.00
Ort: Mjölby
Du söker tjänsten genom att besvara några frågor och bifoga ditt CV eller länka din Linkedin-profil. Vi arbetar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
De kandidater som uppfyller grundkraven ringer vi upp. De som går vidare därefter bjuder vi in till digital intervju. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela rekryteringsprocessen.
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Holmquist via 076-029 90 39 eller [email protected]
Stegra Rekrytering AB hanterar hela rekryteringsprocessen och alla frågor om tjänsten besvaras av Stegra. Visa mindre

Lagermedarbetare sökes till vår kund Mixum i Motala

Ansök    Jan 20    Lernia Bemanning AB    Lagerarbetare
Mixum är det tidigare familjeföretaget som vuxit upp till att bli en modern och mångsidig matproducent med mer än 100 anställda och en viktig del av Greenfood koncernen med verksamhet i 7 länder. Mixum levererar bland annat pastablandningar, majonnäsbaserade röror, qunioasallader, ägg, vegangrytor och mycket mer till hela Norden, Frankrike och Tyskland. Om företaget Mixum är det tidigare familjeföretaget som vuxit upp till att bli en modern och mångsid... Visa mer
Mixum är det tidigare familjeföretaget som vuxit upp till att bli en modern och mångsidig matproducent med mer än 100 anställda och en viktig del av Greenfood koncernen med verksamhet i 7 länder. Mixum levererar bland annat pastablandningar, majonnäsbaserade röror, qunioasallader, ägg, vegangrytor och mycket mer till hela Norden, Frankrike och Tyskland.

Om företaget

Mixum är det tidigare familjeföretaget som vuxit upp till att bli en modern och mångsidig matproducent med mer än 100 anställda och en viktig del av Greenfood koncernen med verksamhet i 7 länder. Mixum levererar bland annat pastablandningar, majonnäsbaserade röror, qunioasallader, ägg, vegangrytor och mycket mer till hela Norden, Frankrike och Tyskland.

Är du en erfaren lagermedarbetare med ett starkt driv och energi, då är du den vi söker! Arbetet är på heltid och ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Lernia. För rätt person finns det goda möjligheter att bli anställd direkt av kundföretaget.

Arbetsuppgifter

I rollen som lagermedarbetare ansvarar du för att säkerställa att företaget når sina uppsatta mål gällande leveransservice till samtliga återförsäljare och att dessa efterlevs. I rollen kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innebära:

• Orderplock
• Godsmottagning
• Löpande inventering
• Packning
• Truckkörning

Formell kompetens

• Gymnasiekompetens
• Erfarenhet av lager- och logistikarbete
• Erfarenhet av orderhantering och lageradministration
• Goda språkkunskaper i svenska - tal och skrift
• Truckkort är meriterande
• B-körkort samt tillgång till bil är meriterande men inget krav

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi ser att du som söker är en positiv och utåtriktad person med mycket driv som har viljan och förmågan att vara med och bidra till ett starkt team. Du är självgående, noggrann, ordningsam och kan arbeta under eget ansvar, har hög arbetskapacitet och inte är rädd för att fatta egna beslut. Vidare är det meriterande om du har ett intresse för livsmedel samt tidigare erfarenhet av branschen.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

-Visstidsanställning 6 månader med möjlighet till anställning hos Mixum
-Heltid, 2-skift, dag och kväll
-Motala

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Extrajobb vid sidan av dina studier/ditt deltidsjobb på Mixum

Ansök    Jan 17    Lernia Bemanning AB    Lagerarbetare
Mixum är det tidigare familjeföretaget som vuxit upp till att bli en modern och mångsidig matproducent med mer än 100 anställda och en viktig del av Greenfood koncernen med verksamhet i 7 länder. Mixum levererar bland annat pastablandningar, majonnäsbaserade röror, qunioasallader, ägg, vegangrytor och mycket mer till hela Norden, Frankrike och Tyskland. Om företaget Mixum är det tidigare familjeföretaget som vuxit upp till att bli en modern och mångsi... Visa mer
Mixum är det tidigare familjeföretaget som vuxit upp till att bli en modern och mångsidig matproducent med mer än 100 anställda och en viktig del av Greenfood koncernen med verksamhet i 7 länder. Mixum levererar bland annat pastablandningar, majonnäsbaserade röror, qunioasallader, ägg, vegangrytor och mycket mer till hela Norden, Frankrike och Tyskland.

Om företaget

Mixum är det tidigare familjeföretaget som vuxit upp till att bli en modern och mångsidig matproducent med mer än 100 anställda och en viktig del av Greenfood koncernen med verksamhet i 7 länder. Mixum levererar bland annat pastablandningar, majonnäsbaserade röror, qunioasallader, ägg, vegangrytor och mycket mer till hela Norden, Frankrike och Tyskland.

Just nu ökar produktionen och vi är i stort behov av dig som vill jobba extra utöver dina studier eller ditt deltidsjobb, både dagtid och kvällstid. Jobbet är behovsstyrt och vi söker dig som är flexibel och kan ställa upp och jobba med kort varsel.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta med lager och livsmedelsproduktionen. På lagret arbetar du med in-och-utleverans av varor, du jobbar med orderhantering och truckkörning förekommer. Du arbetar under stor del av dagen i kylrum så att matvarorna uppfyller rätt hållbarhet och kvalité. I produktionen är arbetsuppgifterna varierande, allt från att hämta och lämna produkter, kokning, stekning, tillagning av färdigrätter och beställningsvaror, förpacka produkter samt fylla på med livsmedelsprodukter.

Formell kompetens

-Gymnasieutbildning.

- Utbildning inom livsmedel eller processindustri är meriterande.

- Erfarenhet inom livsmedelsindustrin eller inom lager/logistik

- Goda kunskaper i Svenska - tal och skrift.

- B-körkort och tillgång till egen bil är meriterande.

- Truckkort ser vi som meriterande

- Du kan jobba dagtid och kvällstid

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du har en god social kompetens, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har lätt för att arbeta både självständigt samt i grupp. Du är kvalitetsmedveten och värdesätter ordning och reda samt en ren och fräsch arbetsplats. Vi tror att du är noggrann och mån om att göra ett bra jobb som du kan vara stolt över. Du är flexibel, driven och har en blick för vad som behöver göras. Vi ser gärna att du har en bakgrund från arbete med livsmedel och har en god förståelse för vikten av hygien och hantering av olika typer av livsmedel.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Anställningsform: Timanställning/extrajobb

Omfattning: Extrajobb vid behov, dagtid, kvällstid

Tjänstgöringsort: Motala.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Orderplockning

Ansök    Jan 16    Stubbetorp Potatis AB    Lagerarbetare
Stubbetorp Potatis AB Söker säsongspersonal för vårsäsongen 2023 feb/maj Arbetet består av orderplockning samt packning av sättpotatis för leverans till kunder heltid eller halvtid Visa mer
Stubbetorp Potatis AB
Söker säsongspersonal för vårsäsongen 2023 feb/maj
Arbetet består av orderplockning samt packning av sättpotatis för leverans till kunder heltid eller halvtid Visa mindre

Extrajobb vid sidan av dina studier/ditt deltidsjobb på Mixum

Ansök    Jan 17    Lernia Bemanning AB    Lagerarbetare
Mixum är det tidigare familjeföretaget som vuxit upp till att bli en modern och mångsidig matproducent med mer än 100 anställda och en viktig del av Greenfood koncernen med verksamhet i 7 länder. Mixum levererar bland annat pastablandningar, majonnäsbaserade röror, qunioasallader, ägg, vegangrytor och mycket mer till hela Norden, Frankrike och Tyskland. Om företaget Mixum är det tidigare familjeföretaget som vuxit upp till att bli en modern och mångsi... Visa mer
Mixum är det tidigare familjeföretaget som vuxit upp till att bli en modern och mångsidig matproducent med mer än 100 anställda och en viktig del av Greenfood koncernen med verksamhet i 7 länder. Mixum levererar bland annat pastablandningar, majonnäsbaserade röror, qunioasallader, ägg, vegangrytor och mycket mer till hela Norden, Frankrike och Tyskland.

Om företaget

Mixum är det tidigare familjeföretaget som vuxit upp till att bli en modern och mångsidig matproducent med mer än 100 anställda och en viktig del av Greenfood koncernen med verksamhet i 7 länder. Mixum levererar bland annat pastablandningar, majonnäsbaserade röror, qunioasallader, ägg, vegangrytor och mycket mer till hela Norden, Frankrike och Tyskland.

Just nu ökar produktionen och vi är i stort behov av dig som vill jobba extra utöver dina studier eller ditt deltidsjobb, både dagtid och kvällstid. Jobbet är behovsstyrt och vi söker dig som är flexibel och kan ställa upp och jobba med kort varsel.

OBS! För att kvalificera sig som timanställd hos oss på Lernia bör du ha en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50% så som exempelvis studier, deltidsarbete eller eget företag.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta med lager och livsmedelsproduktionen. På lagret arbetar du med in-och-utleverans av varor, du jobbar med orderhantering och truckkörning förekommer. Du arbetar under stor del av dagen i kylrum så att matvarorna uppfyller rätt hållbarhet och kvalité. I produktionen är arbetsuppgifterna varierande, allt från att hämta och lämna produkter, kokning, stekning, tillagning av färdigrätter och beställningsvaror, förpacka produkter samt fylla på med livsmedelsprodukter.

Formell kompetens

-Gymnasieutbildning.

- Utbildning inom livsmedel eller processindustri är meriterande.

- Erfarenhet inom livsmedelsindustrin eller inom lager/logistik

- Goda kunskaper i Svenska - tal och skrift.

- B-körkort och tillgång till egen bil är meriterande.

- Truckkort ser vi som meriterande

- Du kan jobba dagtid och kvällstid

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du har en god social kompetens, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har lätt för att arbeta både självständigt samt i grupp. Du är kvalitetsmedveten och värdesätter ordning och reda samt en ren och fräsch arbetsplats. Vi tror att du är noggrann och mån om att göra ett bra jobb som du kan vara stolt över. Du är flexibel, driven och har en blick för vad som behöver göras. Vi ser gärna att du har en bakgrund från arbete med livsmedel och har en god förståelse för vikten av hygien och hantering av olika typer av livsmedel.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Anställningsform: Timanställning/extrajobb

Omfattning: Extrajobb vid behov, dagtid, kvällstid

Tjänstgöringsort: Motala.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Vill du jobba extra vid sidan av dina studier på Mixum?

Ansök    Jan 13    Lernia Bemanning AB    Lagerarbetare
Mixum är det tidigare familjeföretaget som vuxit upp till att bli en modern och mångsidig matproducent med mer än 100 anställda och en viktig del av Greenfood koncernen med verksamhet i 7 länder. Mixum levererar bland annat pastablandningar, majonnäsbaserade röror, qunioasallader, ägg, vegangrytor och mycket mer till hela Norden, Frankrike och Tyskland. Om företaget Mixum är det tidigare familjeföretaget som vuxit upp till att bli en modern och mångsi... Visa mer
Mixum är det tidigare familjeföretaget som vuxit upp till att bli en modern och mångsidig matproducent med mer än 100 anställda och en viktig del av Greenfood koncernen med verksamhet i 7 länder. Mixum levererar bland annat pastablandningar, majonnäsbaserade röror, qunioasallader, ägg, vegangrytor och mycket mer till hela Norden, Frankrike och Tyskland.

Om företaget

Mixum är det tidigare familjeföretaget som vuxit upp till att bli en modern och mångsidig matproducent med mer än 100 anställda och en viktig del av Greenfood koncernen med verksamhet i 7 länder. Mixum levererar bland annat pastablandningar, majonnäsbaserade röror, qunioasallader, ägg, vegangrytor och mycket mer till hela Norden, Frankrike och Tyskland.

Just nu ökar produktionen och vi är i stort behov av dig som vill jobba extra utöver dina studier eller ditt deltidsjobb, både dagtid och kvällstid. Jobbet är behovsstyrt och vi söker dig som är flexibel och kan ställa upp och jobba med kort varsel.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta med lager och livsmedelsproduktionen. På lagret arbetar du med in-och-utleverans av varor, du jobbar med orderhantering och truckkörning förekommer. Du arbetar under stor del av dagen i kylrum så att matvarorna uppfyller rätt hållbarhet och kvalité. I produktionen är arbetsuppgifterna varierande, allt från att hämta och lämna produkter, kokning, stekning, tillagning av färdigrätter och beställningsvaror, förpacka produkter samt fylla på med livsmedelsprodukter.

Formell kompetens

-Gymnasieutbildning.

- Utbildning inom livsmedel eller processindustri är meriterande.

- Erfarenhet inom livsmedelsindustrin eller inom lager/logistik

- Goda kunskaper i Svenska - tal och skrift.

- B-körkort och tillgång till egen bil är meriterande.

- Truckkort ser vi som meriterande

- Du kan jobba dagtid och kvällstid

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du har en god social kompetens, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har lätt för att arbeta både självständigt samt i grupp. Du är kvalitetsmedveten och värdesätter ordning och reda samt en ren och fräsch arbetsplats. Vi tror att du är noggrann och mån om att göra ett bra jobb som du kan vara stolt över. Du är flexibel, driven och har en blick för vad som behöver göras. Vi ser gärna att du har en bakgrund från arbete med livsmedel och har en god förståelse för vikten av hygien och hantering av olika typer av livsmedel.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Anställningsform: Timanställning/extrajobb

Omfattning: Extrajobb vid behov, dagtid, kvällstid

Tjänstgöringsort: Motala.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Vill du jobba extra vid sidan av dina studier på Mixum?

Ansök    Dec 28    Lernia Bemanning AB    Lagerarbetare
Mixum är det tidigare familjeföretaget som vuxit upp till att bli en modern och mångsidig matproducent med mer än 100 anställda och en viktig del av Greenfood koncernen med verksamhet i 7 länder. Mixum levererar bland annat pastablandningar, majonnäsbaserade röror, qunioasallader, ägg, vegangrytor och mycket mer till hela Norden, Frankrike och Tyskland. Om företaget Mixum är det tidigare familjeföretaget som vuxit upp till att bli en modern och mångsi... Visa mer
Mixum är det tidigare familjeföretaget som vuxit upp till att bli en modern och mångsidig matproducent med mer än 100 anställda och en viktig del av Greenfood koncernen med verksamhet i 7 länder. Mixum levererar bland annat pastablandningar, majonnäsbaserade röror, qunioasallader, ägg, vegangrytor och mycket mer till hela Norden, Frankrike och Tyskland.

Om företaget

Mixum är det tidigare familjeföretaget som vuxit upp till att bli en modern och mångsidig matproducent med mer än 100 anställda och en viktig del av Greenfood koncernen med verksamhet i 7 länder. Mixum levererar bland annat pastablandningar, majonnäsbaserade röror, qunioasallader, ägg, vegangrytor och mycket mer till hela Norden, Frankrike och Tyskland.

Just nu ökar produktionen och vi är i stort behov av dig som vill jobba extra utöver dina studier eller ditt deltidsjobb, både dagtid och kvällstid. Jobbet är behovsstyrt och vi söker dig som är flexibel och kan ställa upp och jobba med kort varsel.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta med lager och livsmedelsproduktionen. På lagret arbetar du med in-och-utleverans av varor, du jobbar med orderhantering och truckkörning förekommer. Du arbetar under stor del av dagen i kylrum så att matvarorna uppfyller rätt hållbarhet och kvalité. I produktionen är arbetsuppgifterna varierande, allt från att hämta och lämna produkter, kokning, stekning, tillagning av färdigrätter och beställningsvaror, förpacka produkter samt fylla på med livsmedelsprodukter.

Formell kompetens

-Gymnasieutbildning.

- Utbildning inom livsmedel eller processindustri är meriterande.

- Erfarenhet inom livsmedelsindustrin eller inom lager/logistik

- Goda kunskaper i Svenska - tal och skrift.

- B-körkort och tillgång till egen bil är meriterande.

- Truckkort ser vi som meriterande

- Du kan jobba dagtid och kvällstid

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du har en god social kompetens, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har lätt för att arbeta både självständigt samt i grupp. Du är kvalitetsmedveten och värdesätter ordning och reda samt en ren och fräsch arbetsplats. Vi tror att du är noggrann och mån om att göra ett bra jobb som du kan vara stolt över. Du är flexibel, driven och har en blick för vad som behöver göras. Vi ser gärna att du har en bakgrund från arbete med livsmedel och har en god förståelse för vikten av hygien och hantering av olika typer av livsmedel.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Anställningsform: Timanställning/extrajobb

Omfattning: Extrajobb vid behov, dagtid, kvällstid

Tjänstgöringsort: Motala.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Vill du jobba extra vid sidan av dina studier på Mixum?

Ansök    Dec 19    Lernia Bemanning AB    Lagerarbetare
Mixum är det tidigare familjeföretaget som vuxit upp till att bli en modern och mångsidig matproducent med mer än 100 anställda och en viktig del av Greenfood koncernen med verksamhet i 7 länder. Mixum levererar bland annat pastablandningar, majonnäsbaserade röror, qunioasallader, ägg, vegangrytor och mycket mer till hela Norden, Frankrike och Tyskland. Om företaget Mixum är det tidigare familjeföretaget som vuxit upp till att bli en modern och mångsi... Visa mer
Mixum är det tidigare familjeföretaget som vuxit upp till att bli en modern och mångsidig matproducent med mer än 100 anställda och en viktig del av Greenfood koncernen med verksamhet i 7 länder. Mixum levererar bland annat pastablandningar, majonnäsbaserade röror, qunioasallader, ägg, vegangrytor och mycket mer till hela Norden, Frankrike och Tyskland.

Om företaget

Mixum är det tidigare familjeföretaget som vuxit upp till att bli en modern och mångsidig matproducent med mer än 100 anställda och en viktig del av Greenfood koncernen med verksamhet i 7 länder. Mixum levererar bland annat pastablandningar, majonnäsbaserade röror, qunioasallader, ägg, vegangrytor och mycket mer till hela Norden, Frankrike och Tyskland.

Just nu ökar produktionen och vi är i stort behov av dig som vill jobba extra utöver dina studier eller ditt deltidsjobb, både dagtid och kvällstid. Jobbet är behovsstyrt och vi söker dig som är flexibel och kan ställa upp och jobba med kort varsel.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta med lager och livsmedelsproduktionen. På lagret arbetar du med in-och-utleverans av varor, du jobbar med orderhantering och truckkörning förekommer. Du arbetar under stor del av dagen i kylrum så att matvarorna uppfyller rätt hållbarhet och kvalité. I produktionen är arbetsuppgifterna varierande, allt från att hämta och lämna produkter, kokning, stekning, tillagning av färdigrätter och beställningsvaror, förpacka produkter samt fylla på med livsmedelsprodukter.

Formell kompetens

-Gymnasieutbildning.

- Utbildning inom livsmedel eller processindustri är meriterande.

- Erfarenhet inom livsmedelsindustrin eller inom lager/logistik

- Goda kunskaper i Svenska - tal och skrift.

- B-körkort och tillgång till egen bil är meriterande.

- Truckkort ser vi som meriterande

- Du kan jobba dagtid och kvällstid

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du har en god social kompetens, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har lätt för att arbeta både självständigt samt i grupp. Du är kvalitetsmedveten och värdesätter ordning och reda samt en ren och fräsch arbetsplats. Vi tror att du är noggrann och mån om att göra ett bra jobb som du kan vara stolt över. Du är flexibel, driven och har en blick för vad som behöver göras. Vi ser gärna att du har en bakgrund från arbete med livsmedel och har en god förståelse för vikten av hygien och hantering av olika typer av livsmedel.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Anställningsform: Timanställning/extrajobb

Omfattning: Extrajobb vid behov, dagtid, kvällstid

Tjänstgöringsort: Motala.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Lagermedarbetare sökes till vår kund i Motala

Ansök    Nov 7    Lernia Bemanning AB    Lagerarbetare
Om företaget Lernia Bemanning fortsätter att växa och vi söker nu lagermedarbetare till vår kund i Motala som är verksamma inom livsmedelsindustrin. En modern och mångsidig matproducent som är en viktig del av Greenfood koncernen med verksamhet i 7 länder. Är du en erfaren lagermedarbetare med ett starkt driv och energi, då är du den vi söker! Arbetet är på heltid och en hyrrekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd av Lernia. För rätt pers... Visa mer
Om företaget

Lernia Bemanning fortsätter att växa och vi söker nu lagermedarbetare till vår kund i Motala som är verksamma inom livsmedelsindustrin. En modern och mångsidig matproducent som är en viktig del av Greenfood koncernen med verksamhet i 7 länder. Är du en erfaren lagermedarbetare med ett starkt driv och energi, då är du den vi söker! Arbetet är på heltid och en hyrrekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd av Lernia. För rätt person finns det goda möjligheter att bli anställd direkt av kundföretaget.

Arbetsuppgifter

I rollen som lagermedarbetare ansvarar du för att säkerställa att företaget når sina uppsatta mål gällande leveransservice till samtliga återförsäljare och att dessa efterlevs. I rollen kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innebära:

• Orderplock
• Godsmottagning
• Löpande inventering
• Packning
• Truckkörning

Formell kompetens

• Gymnasiekompetens
• Erfarenhet av lager- och logistikarbete
• Erfarenhet av orderhantering och lageradministration
• Goda språkkunskaper i svenska - tal och skrift
• Truckkort är meriterande
• B-körkort samt tillgång till bil är meriterande men inget krav

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi ser att du som söker är en positiv och utåtriktad person med mycket driv som har viljan och förmågan att vara med och bidra till ett starkt team. Du är självgående, noggrann, ordningsam och kan arbeta under eget ansvar, har hög arbetskapacitet och inte är rädd för att fatta egna beslut. Vidare är det meriterande om du har ett intresse för livsmedel samt tidigare erfarenhet av branschen.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

-Visstidsanställning 6 månader med möjlighet till anställning hos kunden
-Heltid, 2-skift, dag och kväll
-Motala

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Lagermedarbetare sökes till vår kund Mixum i Motala

Ansök    Nov 24    Lernia Bemanning AB    Lagerarbetare
Mixum är det tidigare familjeföretaget som vuxit upp till att bli en modern och mångsidig matproducent med mer än 100 anställda och en viktig del av Greenfood koncernen med verksamhet i 7 länder. Mixum levererar bland annat pastablandningar, majonnäsbaserade röror, qunioasallader, ägg, vegangrytor och mycket mer till hela Norden, Frankrike och Tyskland. Om företaget Mixum är det tidigare familjeföretaget som vuxit upp till att bli en modern och mångsid... Visa mer
Mixum är det tidigare familjeföretaget som vuxit upp till att bli en modern och mångsidig matproducent med mer än 100 anställda och en viktig del av Greenfood koncernen med verksamhet i 7 länder. Mixum levererar bland annat pastablandningar, majonnäsbaserade röror, qunioasallader, ägg, vegangrytor och mycket mer till hela Norden, Frankrike och Tyskland.

Om företaget

Mixum är det tidigare familjeföretaget som vuxit upp till att bli en modern och mångsidig matproducent med mer än 100 anställda och en viktig del av Greenfood koncernen med verksamhet i 7 länder. Mixum levererar bland annat pastablandningar, majonnäsbaserade röror, qunioasallader, ägg, vegangrytor och mycket mer till hela Norden, Frankrike och Tyskland.

Är du en erfaren lagermedarbetare med ett starkt driv och energi, då är du den vi söker! Arbetet är på heltid och ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Lernia. För rätt person finns det goda möjligheter att bli anställd direkt av kundföretaget.

Arbetsuppgifter

I rollen som lagermedarbetare ansvarar du för att säkerställa att företaget når sina uppsatta mål gällande leveransservice till samtliga återförsäljare och att dessa efterlevs. I rollen kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innebära:

• Orderplock
• Godsmottagning
• Löpande inventering
• Packning
• Truckkörning

Formell kompetens

• Gymnasiekompetens
• Erfarenhet av lager- och logistikarbete
• Erfarenhet av orderhantering och lageradministration
• Goda språkkunskaper i svenska - tal och skrift
• Truckkort är meriterande
• B-körkort samt tillgång till bil är meriterande men inget krav

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi ser att du som söker är en positiv och utåtriktad person med mycket driv som har viljan och förmågan att vara med och bidra till ett starkt team. Du är självgående, noggrann, ordningsam och kan arbeta under eget ansvar, har hög arbetskapacitet och inte är rädd för att fatta egna beslut. Vidare är det meriterande om du har ett intresse för livsmedel samt tidigare erfarenhet av branschen.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

-Visstidsanställning 6 månader med möjlighet till anställning hos Mixum
-Heltid, 2-skift, dag och kväll
-Motala

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Förrådsman Försörjningsavdelning Kvarn

Ansök    Dec 16    Försvarsmakten    Lagerarbetare
Befattningen erbjuder Försörjningsavdelningen Kvarn söker nu en förrådsman. Vi söker dig som är intresserad av en befattning som är både praktisk och administrativ. Försörjningsavdelningen i Kvarn är ett bra team som bidrar till ett starkare försvar där du förväntas arbeta både självständigt och i grupp. Om enheten Logistikenheten i Skövde garnison har till uppgift att förse garnisonens förband med förnödenheter och samordna den tekniska tjänsten i garni... Visa mer
Befattningen erbjuder
Försörjningsavdelningen Kvarn söker nu en förrådsman. Vi söker dig som är intresserad av en befattning som är både praktisk och administrativ. Försörjningsavdelningen i Kvarn är ett bra team som bidrar till ett starkare försvar där du förväntas arbeta både självständigt och i grupp.

Om enheten
Logistikenheten i Skövde garnison har till uppgift att förse garnisonens förband med förnödenheter och samordna den tekniska tjänsten i garnisonen. Utöver detta stödjer man garnisonens förband med den materiel som behövs för grundutbildning och officersutbildning. Försörjningsavdelningen i Kvarn är en del av Logistikenheten och våra kunder är samtliga förband som har verksamhet i Kvarn Garnison.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
• Förrådsarbete avseende utlämning och mottag, inventering, vård och tillsyn och underhåll av Försvarsmaktens materiel.
• Arbeta med drivmedelshantering samt avfallshantering.
• Materielredovisning i Försvarsmaktens redovisningssystem LIFT och PRIO (SAP).
• Övriga arbetsuppgifter inom förrådstjänst och arbetsrotation inom och utom avdelningen förekommer.
• Medverka i arbetsutveckling, nätverk lokalt och centralt.

KRAV
Kvalifikationer
• Gymnasieutbildning eller kompetens förvärvad genom arbetslivserfarenhet som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig.
• Goda datakunskaper och erfarenhet av att arbeta i PC/Nätverk (Windowsmiljö).
• Allmänna erfarenheter av förrådsarbete.
• Körkort *B*.
• God fysisk förmåga eftersom tunga lyft förekommer. Arbete genomförs till del i utomhusmiljö oavsett väder.

Personliga egenskaper
Som person trivs du med att jobba självständigt och i grupp där du är drivande och söker lösningar på de problem som uppkommer. Du har ett gott ordningssinne, är noggrann och har en god samarbetsförmåga. Du har hög stresstålighet och tycker om att arbeta i en föränderlig arbetsmiljö. Du är positiv, utåtriktad och har god servicekänsla och tycker om att ha olika kontakter både internt och externt.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och din personliga egenskaper.

MERITERANDE
• Kunskap och kännedom om Försvarsmaktens materiel
• Truckförarbevis
• Erfarenhet av Försvarsmaktens datasystem som LIFT och PRIO (SAP)
• Erfarenhet av drivmedelshantering.
• God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift.
• Genomförd värnplikt eller motsvarande grundläggande militär utbildning med godkänt resultat.
• Uppfylla Försvarsmaktens baskrav i fysisk förmåga.
• Körkort *C*

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättsvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt 
Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning.
Sysselsättningsgrad: Heltid. Arbetstiden är normalt kl. 07.00 – 16.00 men jour, helg- och kvällstjänstgöring förekommer. 
Arbetsort: Kvarn (Borensberg). Resor i tjänsten förekommer för såväl arbete som egen utbildning.
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas. Ange gärna löneanspråk i din ansökan. 

För upplysningar om befattningen kontakta:
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Chef Försörjningsavdelningen Kvarn Torbjörn Palm på tfnnr 070-323 95 60 eller Chef Gods- och transportsektionen Jan Brandt på tfnnr 013-19 54 62. 

Fackliga företrädare:
Försvarsförbundet Helena Astanius, Officersförbundet Björn Sandén och SEKO Lola Ahlgren. Samtliga nås på tfnnr 0500-46 50 00 (vxl).

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast 2023-01-30. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Skaraborgs regemente, P 4 har verksamhet från Älvdalen i norr till Remmene i söder. Ledningen sitter i Skövde där huvuddelen av värnpliktsutbildningen sker. Regementets uppgift är att rekrytera och utbilda värnpliktiga och personal till två pansarbataljoner, ett tungtransportkompani och ett brigadspaningskompani. P 4 ansvarar också för en brigadstab som vid kris och krig ska leda stora delar av arméns förband.

Läs gärna mer på https://www.forsvarsmakten.se/p4

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, på hemmaplan såväl som runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Montörer till Comfortzone i Motala

Ansök    Sep 13    Academic Work Sweden AB    Lagerarbetare
Är du en flexibel person som vill ta dig an nya utmaningar? Har du ett intresse för teknik och är orädd för att jobba fysiskt? Då är du den vi söker! Urvalet kommer ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. OM TJÄNSTEN Nu söker vi på Academic work montörer till Comfortzone i Motala. Hos comfortzone blir du en del av ett glatt och sammansvettat team samt en verksamhet med stora mål och en starkv tillväxt. I rollen som montör kommer ... Visa mer
Är du en flexibel person som vill ta dig an nya utmaningar? Har du ett intresse för teknik och är orädd för att jobba fysiskt? Då är du den vi söker! Urvalet kommer ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

OM TJÄNSTEN
Nu söker vi på Academic work montörer till Comfortzone i Motala. Hos comfortzone blir du en del av ett glatt och sammansvettat team samt en verksamhet med stora mål och en starkv tillväxt. I rollen som montör kommer du arbeta självständigt i produktionen med olika typer av montering på olika stationer samtidigt som du har söttning i ditt abete av såväl en teamleader som andra kollegor. Uppdraget är ett heltidsuppdrag på dagtid i 6 månader med goda chanser till förlängning.

Du ervjuds


* Att vara med på Comfortzones tillväxtresa och en möjlighet att vara med att utveckla och påverka verksamheten
* Rena och fräscha lokaler med en behaglig ljudnivå
* En familjär arbetsplats med hjälpande och stöttande kollegor


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Montering av olika komponenter av värmepumpar

VI SÖKER DIG SOM
- Har någon typ av tekniskutbildning eller tidigare erfarnehet av industriarbete
- Kan svenska obehindrat i tal och skrift då det krävs för det dagliga arbetet
- Har en god fysik då arbetet är fysiskt krävande
- Har ett säkerhetstänk och värdesätter kvalite i arbetete
- Kan börja arbeta omgående

Det anses meriternade om du har:


* Truck och traverskort
* Tidigare erfarenheter av lean produktion
* Har tidigare erfarenhet av felsökning


Som person är du:


* Flexibel
* Självgående
* Noggran


#

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid med arbetstider 7-16 måndag till torsdag och 7-14.30 fredagar.
* Placering: Motala


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
ComfortZone är innovatörs verksamheten som är beläget i den vackra sjöstaden Motala. Med ny energieffektiv teknik ligger de i framkant och förser tusentals svenska och utländska hem med hela dess värme och varmvattenbehov med deras frånluftsvärmepumpar. Visa mindre

Lagerarbetare till kund i Motala

Arbetsbeskrivning Uppdraget som lagerarbetare går först och främst ut på att arbeta med orderplock samt flytta och lagra varor på lastpall med hjälp av truck. Du kommer dessutom att bidra till att sortera och placera gods till rätt del av lagret samt kommunicera och rapportera avvikelser. I tjänsten ingår arbete på helger. Kvalifikationer Vi på Jobandtalent söker dig som har erfarenhet av arbete som lagerarbetare, lastning och transportering av gods ... Visa mer
Arbetsbeskrivning

Uppdraget som lagerarbetare går först och främst ut på att arbeta med orderplock samt flytta och lagra varor på lastpall med hjälp av truck. Du kommer dessutom att bidra till att sortera och placera gods till rätt del av lagret samt kommunicera och rapportera avvikelser.

I tjänsten ingår arbete på helger.Kvalifikationer

Vi på Jobandtalent söker dig som har erfarenhet av arbete som lagerarbetare, lastning och transportering av gods och truckkörning. Därutöver har du erfarenhet av orderhantering och lagerarbete. Därtill krävs det att du har god förståelse för svenska och kunskaper i svenska i tal och skrift.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och att du har ett stort driv. Det är också viktigt att du har ett effektivt arbetssätt och att du kan ta egna initiativ. Dessutom utför du ditt arbete med stor noggrannhet. Sist men inte minst är du självgående i din yrkesroll och ser vad som behöver göras.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete på lager och orderhantering. Vidare är det även ett plus om du har Truckkort A och Truckkort B. Har du därutöver YH/KY-utbildning inom logistik och Minst 2 års erfarenhet av lagerarbete är du extra intressant för den här rollen.

För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.Kontaktuppgifter och ansökan

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Julia Persson via e-post: [email protected]

Sista ansökningsdag är den 15 juli 2022 men vi kommer att tillsätta uppdraget så snart vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!Övrigt

Placeringsort: Motala

Tillsättning: omgående

Sista ansökningsdag: den 15 juli 2022Om Jobandtalent

Jobandtalent i Sverige förvärvade under 2021 två av branschens mest välrenommerade bemanningsföretag, PEMA People och Palm & Partners Bemanning, tillsammans utgör vi idag JobandTalent Sweden. Vi har en tillväxtplan både via förvärv och fortsatt organisk tillväxt. Visa mindre

Lagermedarbetare till Comfortzone i Motala

Vi söker problemlösande och positiva lagermedarbetare till Comfortzone i Motala, är det du? Comfortzone befinner sig just nu mitt i en tillväxtresa och söker nu efter nya medarbetare som vill bli en del av resan. Vi söker dig som vill jobba med enklare montage och stimuleras av förändring samt har en positiv attityd. Din profil För att lyckas och trivas inom rollen ser vi att du är en fysiskt stabil person, har goda kunskaper i det svenska språket och ... Visa mer
Vi söker problemlösande och positiva lagermedarbetare till Comfortzone i Motala, är det du?

Comfortzone befinner sig just nu mitt i en tillväxtresa och söker nu efter nya medarbetare som vill bli en del av resan. Vi söker dig som vill jobba med enklare montage och stimuleras av förändring samt har en positiv attityd.

Din profil
För att lyckas och trivas inom rollen ser vi att du är en fysiskt stabil person, har goda kunskaper i det svenska språket och kan snabbt bli självgående i dina nya arbetsuppgifter. Arbetstiderna är förlagda mellan 07.00 - 16.00 och på fredagar 07.00 - 13.30.

Vidare tror vi även att du är

- Noggrann

- Ansvarstagande

- Arbetsvillig

Arbetet är fysiskt och det krävs att du vet att du orkar jobba i en rörlig miljö där det händer mycket både i produktion men även då företaget expanderar.

Är du en person som vill jobba med kroppen, som passar tider och ställer upp där det behövs så är du rätt person för jobbet. Erfarenhet utav tidigare lagerjobb är starkt meriterande. Krav på truckkort.

Arbetsuppgifter - du kommer att jobba i deras lager där det förekommer plockning av order och truckkörning.

Vår kund har ett omgående behov, så tveka inte att lämna in din ansökan redan idag!

Tjänsten inleds med en anställning hos Studentconsulting med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos Studentconsulting får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Jobba som lagerarbetare och tillverkning av livsmedel i Motala

Ansök    Jun 29    Manpower AB    Lagerarbetare
Att arbeta som konsult I den här rollen kommer du att arbeta med orderplock, lagerhantering och kontroller. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att arbeta med orderplock utan truck och packa varor och tillverkning av dagliga livsmedel. Du kommer att arbeta på ett marknadsledande, framgångsrikt och spännande företag i Motala som är verksamt inom dagligvarubranschen och uppdraget kommer att vara sex månader. Det här är ett konsultuppdrag som varar sex... Visa mer
Att arbeta som konsult

I den här rollen kommer du att arbeta med orderplock, lagerhantering och kontroller. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att arbeta med orderplock utan truck och packa varor och tillverkning av dagliga livsmedel. Du kommer att arbeta på ett marknadsledande, framgångsrikt och spännande företag i Motala som är verksamt inom dagligvarubranschen och uppdraget kommer att vara sex månader.Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med orderplock, lagerhantering och kontroller. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi stt du behärskar svenska i tal och skrift samt gärna att du har erfarenhet av logistik och att arbeta på lager.Det är även meriterande för tjänsten om du

* har viss branscherfarenhet

* har truckkort.

Jobba som lagerarbetare och tillverkning av livsmedel via Manpower i Motala

Är du en person som trivs i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Gillar du att träffa nya människor och har lätt för att lära dig nya saker? Då är konsultrollen något för dig! Vi på Manpower har just nu ett spännande uppdrag hos en av våra kunder i Motala med omnejd. Vänta inte med din ansökan!

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten idag!Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Martin Eek på telefonnummer: 011-194393 eller via e-post: [email protected]Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Utlastare/Lagerarbetare

Ansök    Jul 1    Montico Hr Partner AB    Lagerarbetare
* Vår kund i Motala ökar snabbt och stadigt och behöver förstärkning av en medarbetare till lager och utlastningen. Du kommer att få jobba i en modern produktion och ansvarar för att produkterna paketeras och levereras till kund. Jobbet kommer att innebära mycket eget ansvar så det krävs att du har ett intresse samt erfarenhet av liknande arbete. Anställningen börjar med en Visstidsanställning hos oss på Montico för att sedan övergå till kund I ditt arb... Visa mer
*

Vår kund i Motala ökar snabbt och stadigt och behöver förstärkning av en medarbetare till lager och utlastningen. Du kommer att få jobba i en modern produktion och ansvarar för att produkterna paketeras och levereras till kund. Jobbet kommer att innebära mycket eget ansvar så det krävs att du har ett intresse samt erfarenhet av liknande arbete.
Anställningen börjar med en Visstidsanställning hos oss på Montico för att sedan övergå till kund

I ditt arbete ingår flera olika arbetsuppgifter som till exempel:

• Packning, bokning och lastning.
• Truckkörning
• Beställning av förbrukningsmaterial
• Inventering
• Planering
• Samarbete med övriga avdelningar

Personliga egenskaper
Truckkort A1-A4, B1-B4

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Om anställningen

• Placeringsort: Motala
• Tjänstgöringsgrad: Heltid, Dagtid/2-Skift
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Anställningsform: Visstidsanställning

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Sommarjobbare Servicemedarbetare

Ansök    Maj 10    Elgiganten AB    Lagerarbetare
Är du vår nya Supportmedarbetare? Gillar du att göra kunder nöjda och har du en teknisk skicklighet? Upplever du att ovan stämmer in på dig, så kan svaret på första frågan mycket väl vara "Ja". Arbetsuppgifter Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer, tillsammans med dina kollegor, att vara att göra våra kunder 100 % nöjda varje dag - och att ha roligt under tiden! Som Supportmedarbetare arbetar du i varuhusets tjänste- och servicecenter, där din främsta upp... Visa mer
Är du vår nya Supportmedarbetare? Gillar du att göra kunder nöjda och har du en teknisk skicklighet? Upplever du att ovan stämmer in på dig, så kan svaret på första frågan mycket väl vara "Ja".
Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer, tillsammans med dina kollegor, att vara att göra våra kunder 100 % nöjda varje dag - och att ha roligt under tiden!
Som Supportmedarbetare arbetar du i varuhusets tjänste- och servicecenter, där din främsta uppgift är att säkerställa försäljning och utförande av supporttjänster samt se till att Elgiganten Support driftas enligt företagets riktlinjer. Elgiganten Support ska, tillsammans med fortlöpande utbildning, säkerställa att Elgiganten på bästa sätt kan bistå kunderna i utvecklingen mot det digitala hemmet. Här finns bland annat moln- och säkerhetstjänster, tjänster som hjälper kunderna med leverans och installation, hjälp att komma igång med sin nya produkt och med support om något skulle inträffa.
Att arbeta för Elgiganten är både roligt, utmanande och fartfyllt. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo, är ordningsam, tar egna initiativ och gillar att ta ansvar.
Profil & Bakgrund
Ett intresse för de varor och tjänster som vi säljer är en stor fördel, men inte ett krav. Du får en bra introduktion som kommer att förse dig med de kunskaper och expertis som du behöver samt som ger dig rätt förutsättningar att lyckas och trivas
Arbetsglädje
Här jobbar ett gäng personer som är drivna och intresserade i kontakt med kunder och kollegor. Vi är ärliga, ödmjuka och lyssnar på kunden och kundens behov. Vi söker en kollega som är en peppande, lojal och hjälpsam person som ställer upp för andra. Som löser problem som uppstår på ett effektivt sätt och håller dig uppdaterad på företagets produkter.
Vår kultur är viktig för oss och i stort sett allt som du gör som medarbetare på Elgiganten genomsyras av våra tre grundstenar: Ansvarstagande, Engagemang och Effektivitet.
De som har affärssinne, gillar att tävla och vill bidra till positiva resultat för företaget brukar trivas väl hos oss. Det är personer som gillar att utvecklas och tar sig an sina arbetsuppgifter på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt. Är du en av dem? Då gillar du säkert snabba förändringar och det faller sig naturligt för dig att ta egna initiativ. Vi kommer att ha kul tillsammans!
Utveckling på Elgiganten
Vårt mål är att bli branschens bästa arbetsgivare och vi tror att vi når dit genom ett gott ledarskap. På Elgiganten skapar en god ledare engagemang, arbetsglädje och motiverade medarbetare med hjälp av en stor portion vanlig snällhet och sunt förnuft. Som stöd finns en stöttande varuhuschef och ett omfattande utbildningsprogram i ledarskap och personlig utveckling.
Har du massor av energi, är social och är bra på ditt jobb, kan vi garantera att du får både möjligheter och utmaningar hos oss. Vi investerar årligen över 50 mkr och 36.000 kursdagar i att utbilda och träna våra medarbetare inom produktkunskap, försäljning och kundvård.
Elgiganten erbjuder
Avtalsenlig lön och pension
Personalköp
Internt utbildningsprogram för medarbetare och ledare
Goda karriärmöjligheter
På Elgiganten strävar vi efter mångfald och välkomnar därför alla sökanden oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund. Vi tror att detta bidrar till en mer dynamisk arbetsplats där allas unika erfarenheter och kompetenser gör oss bättre.
Ansökningar utvärderas löpande och hittar vi en passande Gigant kan rekryteringsprocessen gå snabbare än planerat. Frågor om tjänsten besvaras av Patrick på [email protected]
Tycker du detta låter kul? Då hoppas vi att du vill jobba hos oss!
Varmt välkommen med din ansökan.
Observera att vi använder oss av lämplighets- och personlighetstest i vår rekrytering. Visa mindre

Vi söker nu en lagerarbetare för kunds räkning!

Ansök    Apr 21    Fredell Consulting AB    Lagerarbetare
Fredell Consulting är ett bemanningsföretag som levererar högkvalitativa personalhyrlösningar. Just nu söker vi en lagerarbetare dels för kortare inhopp med kort varsel men också med anställning under sommaren. Arbetsplatsen är förlagd i Mantorp. Du som söker till oss behöver ha erfarenhet från yrket, vara lösningsorienterad och brinna för service! Visa mer
Fredell Consulting är ett bemanningsföretag som levererar högkvalitativa personalhyrlösningar.
Just nu söker vi en lagerarbetare dels för kortare inhopp med kort varsel men också med anställning under sommaren. Arbetsplatsen är förlagd i Mantorp.
Du som söker till oss behöver ha erfarenhet från yrket, vara lösningsorienterad och brinna för service! Visa mindre

Sommarjobb - lager

Ansök    Apr 25    Mixum AB    Lagerarbetare
Söker du sommarjobb? Mixum är en av Sveriges största och modernaste producent av färdigmat. Vi sätter guldkant på tillvaron genom tillverkning av ett brett sortiment av god och hälsosam mat. Mixum har idag drygt 100 anställda och produktionen är fördelad på två avdelningar. Expansionen kommer att fortgå, så det är det en förutsättning att du är flexibel och kan hantera snabba förändringar. Mixum är sedan 2015 en del av Greenfoodkoncernen. Mixum söker fle... Visa mer
Söker du sommarjobb?
Mixum är en av Sveriges största och modernaste producent av färdigmat. Vi sätter guldkant på tillvaron genom tillverkning av ett brett sortiment av god och hälsosam mat. Mixum har idag drygt 100 anställda och produktionen är fördelad på två avdelningar. Expansionen kommer att fortgå, så det är det en förutsättning att du är flexibel och kan hantera snabba förändringar.
Mixum är sedan 2015 en del av Greenfoodkoncernen.


Mixum söker fler kollegor till lagret. Vi söker dig som vill arbeta extra under sommarperioden maj-augusti med chans till förlängning.
Din profil
Som person är du arbetsvillig och engagerad. För att arbeta hos oss behöver du vara flexibel och kunna arbeta skift/olika arbetstider på dygnet. Du måste ha fyllt 18 år och kunna kommunicera på svenska och läsa och förstå text på svenska så att du kan samarbeta med kollegor, förstå säkerhetsinstruktioner , samt hantera och märka produkterna rätt.
Eftersom du kommer att lyfta och stå mycket i ditt arbete, behöver du ha god fysik. Vi ser gärna att du som söker gått ut gymnasiet, studerar eller har erfarenhet från lager.

Krav för tjänsten:
- Fyllt 18 år
- Kunna läsa och tala svenska
- Truckkörkort typ A,B
- Erfarenhet av lagerarbete

Länk till kort film om lite av vad som händer i fabriken:
https://vimeo.com/513773302 Visa mindre

Material-/godshanterare till HydraSpecma Wiro

Ansök    Apr 25    HydraSpecma Wiro AB    Lagerarbetare
Verksamheten i Motala inriktar sig främst mot verkstads-, gas- och vindindustrin, här jobbar cirka 75 medarbetare varav merparten finns inom produktion. HydraSpecma Wiro söker nu en medarbetare till godsmottagningen. I takt med ökande orderingång och en nyvunnen stor affär till ytterligare en kund inom vindindustrin ser vi ett behov av att stärka vår godsmottagning med en material-/godshanterare. Har du erfarenhet av logistikarbete och ett sinne för admin... Visa mer
Verksamheten i Motala inriktar sig främst mot verkstads-, gas- och vindindustrin, här jobbar cirka 75 medarbetare varav merparten finns inom produktion. HydraSpecma Wiro söker nu en medarbetare till godsmottagningen.
I takt med ökande orderingång och en nyvunnen stor affär till ytterligare en kund inom vindindustrin ser vi ett behov av att stärka vår godsmottagning med en material-/godshanterare.
Har du erfarenhet av logistikarbete och ett sinne för administrativa uppgifter? Har du dessutom ett intresse för teknik och kvalitet? Då har vi en tjänst för dig där du får möjlighet att kombinera detta!
Om rollen
Du kommer att ansvara för att inrapportera och ange rätt lagerplats för inkommande gods, samt se till att allt material i lager och förråd är märkt med artikelnummer och inköpsnummer. Vidare kommer du att utföra inventeringar enligt fastställda planer och även förse produktion med material. Då stora krav ställs på kvaliteten kommer du att utföra både utfallsprover och ankomstkontroller, med efterföljande dokumentation.
Vem vi söker
Vi söker dig som har erfarenhet av logistikarbete. Du bör ha god datorvana och gärna erfarenhet av affärssystem, samt goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Dokumenterad utbildning i ritningsläsning och mätteknik, alternativt erfarenhet av detta från tidigare arbeten, är mycket meriterande. Som person är du strukturerad och trivs med att arbeta i affärssystem och att dokumentera. Du har ett gott ordningssinne och har lätt för att samarbeta med andra.
Krav: Truckkort A+B
Meriterande: Traverskort
Vi erbjuder dig ett arbete i ett företag med globala möjligheter med lokal förankring och snabba beslutsvägar. Här får du utrymme till att driva förbättringar och jobba med problemlösning i en trivsam och öppen atmosfär. Är du intresserad? Skicka din ansökan med CV till: [email protected]
.......................
HydraSpecma SE är branschledande inom applikationsanpassade system och komponenter för hydraulik på den nordiska marknaden. Verksamheten är övergripande uppdelad i två divisioner, OEM och Industry & After market. Verksamheten är främst inriktad på kunder inom verkstad-, process-, kemi-, läkemedel- och livsmedelsindustrin. Övriga kunder återfinns inom OEM. Vi är marknadsledande inom vårt produktområde på den nordiska marknaden men har också en ökande export till världsmarknaden.
HydraSpecma ingår i börsnoterade Schouw & co och totalt är vi mer än 1200 medarbetare som arbetar här, vill du bli en av oss? Visa mindre

Sommarjobba som C-chaufför hos Motala kommun

Ansök    Apr 5    Academic Work Sweden AB    Lagerarbetare
Har du ett C-körkort och är på jakt efter ett jobb som chaufför under sommaren? Se hit! Nu har du chansen att få jobba hos Motala kommun, detta är rätt plats dig som vill bidra, utvecklas och trivas. Här får du arbeta med engagerade kollegor och utveckla dig inom ditt område. OM TJÄNSTEN Nu söker vi på Academic work dig med C-körkort som har möjlighet att jobba under sommaren hos Motala Kommun. Uppdraget stäcker sig mellan v. 24-35 med chans till förläg... Visa mer
Har du ett C-körkort och är på jakt efter ett jobb som chaufför under sommaren? Se hit! Nu har du chansen att få jobba hos Motala kommun, detta är rätt plats dig som vill bidra, utvecklas och trivas. Här får du arbeta med engagerade kollegor och utveckla dig inom ditt område.

OM TJÄNSTEN
Nu söker vi på Academic work dig med C-körkort som har möjlighet att jobba under sommaren hos Motala Kommun. Uppdraget stäcker sig mellan v. 24-35 med chans till förlägning på deltid efter dessa veckor.

Tjänsten tillhör Tekniska Serviceförvaltningen och verksamhetsområde vatten och avfall. Du kommer arbeta på avfallsenheten som har till uppgift att ansvara för Motala och Vadstena kommuners hantering av hushållsavfall samt avfallsanläggningar. Denna enhet består i dagsläget av cirka 40 personer. Din placering kommer att vara på sopbil. Arbetet består i att hämta in avfall från Motala och Vadstenas Kommuns småhus, verksamheter och flerfamiljshus.

Du erbjuds


* En grupp med kunniga och engagerade medarbetare där trivselfaktorn är hög.
* Möjligheten att utvecklas i din roll


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Renhållsarbete
- Tömma sopkärl

VI SÖKER DIG SOM
- Har goda kunskaper i svenska då det krävs i det dagliga arbetet
- Har C körkort
- Godkänd YKB
- Är tillgänglig för heltidsjobb under v.24-35
- Är i god fysisk form

Meriterande om du har möjlighet att arbeta extra efter sommaren.

Som person är du:


* Serviceinriktad
* Intiativtagande
* Samarbetsvillig


Övrig information


* Start: V.24
* Omfattning: Heltid
* Placering: Motala


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Sommarjobbare Servicemedarbetare

Ansök    Apr 20    Elgiganten AB    Lagerarbetare
Är du vår nya Supportmedarbetare? Gillar du att göra kunder nöjda och har du en teknisk skicklighet? Upplever du att ovan stämmer in på dig, så kan svaret på första frågan mycket väl vara "Ja". Arbetsuppgifter Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer, tillsammans med dina kollegor, att vara att göra våra kunder 100 % nöjda varje dag - och att ha roligt under tiden! Som Supportmedarbetare arbetar du i varuhusets tjänste- och servicecenter, där din främsta upp... Visa mer
Är du vår nya Supportmedarbetare? Gillar du att göra kunder nöjda och har du en teknisk skicklighet? Upplever du att ovan stämmer in på dig, så kan svaret på första frågan mycket väl vara "Ja".
Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer, tillsammans med dina kollegor, att vara att göra våra kunder 100 % nöjda varje dag - och att ha roligt under tiden!
Som Supportmedarbetare arbetar du i varuhusets tjänste- och servicecenter, där din främsta uppgift är att säkerställa försäljning och utförande av supporttjänster samt se till att Elgiganten Support driftas enligt företagets riktlinjer. Elgiganten Support ska, tillsammans med fortlöpande utbildning, säkerställa att Elgiganten på bästa sätt kan bistå kunderna i utvecklingen mot det digitala hemmet. Här finns bland annat moln- och säkerhetstjänster, tjänster som hjälper kunderna med leverans och installation, hjälp att komma igång med sin nya produkt och med support om något skulle inträffa.
Att arbeta för Elgiganten är både roligt, utmanande och fartfyllt. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo, är ordningsam, tar egna initiativ och gillar att ta ansvar.
Profil & Bakgrund
Ett intresse för de varor och tjänster som vi säljer är en stor fördel, men inte ett krav. Du får en bra introduktion som kommer att förse dig med de kunskaper och expertis som du behöver samt som ger dig rätt förutsättningar att lyckas och trivas
Arbetsglädje
Här jobbar ett gäng personer som är drivna och intresserade i kontakt med kunder och kollegor. Vi är ärliga, ödmjuka och lyssnar på kunden och kundens behov. Vi söker en kollega som är en peppande, lojal och hjälpsam person som ställer upp för andra. Som löser problem som uppstår på ett effektivt sätt och håller dig uppdaterad på företagets produkter.
Vår kultur är viktig för oss och i stort sett allt som du gör som medarbetare på Elgiganten genomsyras av våra tre grundstenar: Ansvarstagande, Engagemang och Effektivitet.
De som har affärssinne, gillar att tävla och vill bidra till positiva resultat för företaget brukar trivas väl hos oss. Det är personer som gillar att utvecklas och tar sig an sina arbetsuppgifter på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt. Är du en av dem? Då gillar du säkert snabba förändringar och det faller sig naturligt för dig att ta egna initiativ. Vi kommer att ha kul tillsammans!
Utveckling på Elgiganten
Vårt mål är att bli branschens bästa arbetsgivare och vi tror att vi når dit genom ett gott ledarskap. På Elgiganten skapar en god ledare engagemang, arbetsglädje och motiverade medarbetare med hjälp av en stor portion vanlig snällhet och sunt förnuft. Som stöd finns en stöttande varuhuschef och ett omfattande utbildningsprogram i ledarskap och personlig utveckling.
Har du massor av energi, är social och är bra på ditt jobb, kan vi garantera att du får både möjligheter och utmaningar hos oss. Vi investerar årligen över 50 mkr och 36.000 kursdagar i att utbilda och träna våra medarbetare inom produktkunskap, försäljning och kundvård.
Elgiganten erbjuder
Avtalsenlig lön och pension
Personalköp
Internt utbildningsprogram för medarbetare och ledare
Goda karriärmöjligheter
På Elgiganten strävar vi efter mångfald och välkomnar därför alla sökanden oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund. Vi tror att detta bidrar till en mer dynamisk arbetsplats där allas unika erfarenheter och kompetenser gör oss bättre.
Ansökningar utvärderas löpande och hittar vi en passande Gigant kan rekryteringsprocessen gå snabbare än planerat. Frågor om tjänsten besvaras av Patrick på [email protected]
Tycker du detta låter kul? Då hoppas vi att du vill jobba hos oss!
Varmt välkommen med din ansökan.
Observera att vi använder oss av lämplighets- och personlighetstest i vår rekrytering. Visa mindre

Lagermedarbetare till Brunneby Musteri

Ansök    Apr 1    Performiq AB    Lagerarbetare
Tjänstebeskrivning & erbjudande Är du en initiativtagande lagspelare med erfarenhet av lagerarbete och truckkörning? Är du ute efter en ansvarsfull roll där du utgör en viktig del i ett tätt sammansvetsat team? Då kan du vara precis den vi söker till Brunneby Musteris lager! Tjänstebeskrivning Brunneby Musteri söker en ny lagermedarbetare på vikariat till deras lager utanför Borensberg. Att arbeta på lagret innebär en central och viktig roll då du till st... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en initiativtagande lagspelare med erfarenhet av lagerarbete och truckkörning? Är du ute efter en ansvarsfull roll där du utgör en viktig del i ett tätt sammansvetsat team? Då kan du vara precis den vi söker till Brunneby Musteris lager!

Tjänstebeskrivning
Brunneby Musteri söker en ny lagermedarbetare på vikariat till deras lager utanför Borensberg. Att arbeta på lagret innebär en central och viktig roll då du till stor del arbetar självständigt och därmed har det yttersta ansvaret för att lagerverksamheten rullar på som det ska. Dina huvuduppgifter är orderplock och att ta hand om in- och utgående gods, samt sköta viss kundkontakt. Rollen kan även innebära att du behöver hoppa in i produktionen samt ge assistans åt den intilliggande butiken vid behov. Uppdraget börjar som ett vikariat som löper fram till december. Det finns dock goda möjligheter till fortsatt arbete efter att vikariatet löpt ut.

Personprofil
Vi söker dig som har truckkort och som gärna har arbetat på ett lager tidigare. Det är även meriterande om du har erfarenhet från livsmedelsindustrin. Du är en person som trivs med att ta ansvar och att arbeta självständigt. Du är strukturerad och noggrann. Att arbeta i högt tempo sporrar dig och du är lösningsfokuserad. Då rollen innefattar ett brett ansvarsområde där du ställs inför olika typer av utmaningar så ser vi att du är flexibel och stresstålig. Vidare är du en social och positiv person som har lätt för att arbeta i olika arbetsgrupper. Du har en god fysik och förutsättningar för att arbeta med tunga lyft. Då mycket av arbetet sker med hjälp av olika typer av truckar (motviktstruck bland annat) så ser vi att du har god vana av det sedan tidigare.

Vi ser att du har:
• Truckkort
• Körkort och tillgång till bil
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
• God datorvana

Övrigt
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, vikariat fram till december
Arbetstid: Måndag – fredag, 07:00-16:00
Plats: Borensberg

Företagspresentation
Brunneby Musteri är en pärla på Östgötaslätten mellan Linköping och Motala längs vackra Göta kanal. Familjeföretaget startades 1941 och har sedan dess förädlat bär och frukt till goda och hållbara produkter. Vi producerar över 120 produkter i vårt eget varumärke. Legotillverkning är också en stor och viktig del av vårt arbete. Vi är ett litet sammansvetsat team på Brunnebys Lager som behöver en till härlig människa att samarbeta med när vår kollega går på föräldraledighet. På Brunneby finns musteriproduktion, en stor Gårdsbutik och en mysig lunchrestaurang. Lär gärna mer på vår hemsida: www.brunnebymusteri.se.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så sök redan idag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobbare Servicemedarbetare

Ansök    Mar 13    Elgiganten AB    Lagerarbetare
Är du vår nya Supportmedarbetare? Gillar du att göra kunder nöjda och har du en teknisk skicklighet? Upplever du att ovan stämmer in på dig, så kan svaret på första frågan mycket väl vara "Ja". Arbetsuppgifter Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer, tillsammans med dina kollegor, att vara att göra våra kunder 100 % nöjda varje dag - och att ha roligt under tiden! Som Supportmedarbetare arbetar du i varuhusets tjänste- och servicecenter, där din främsta upp... Visa mer
Är du vår nya Supportmedarbetare? Gillar du att göra kunder nöjda och har du en teknisk skicklighet? Upplever du att ovan stämmer in på dig, så kan svaret på första frågan mycket väl vara "Ja".
Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer, tillsammans med dina kollegor, att vara att göra våra kunder 100 % nöjda varje dag - och att ha roligt under tiden!
Som Supportmedarbetare arbetar du i varuhusets tjänste- och servicecenter, där din främsta uppgift är att säkerställa försäljning och utförande av supporttjänster samt se till att Elgiganten Support driftas enligt företagets riktlinjer. Elgiganten Support ska, tillsammans med fortlöpande utbildning, säkerställa att Elgiganten på bästa sätt kan bistå kunderna i utvecklingen mot det digitala hemmet. Här finns bland annat moln- och säkerhetstjänster, tjänster som hjälper kunderna med leverans och installation, hjälp att komma igång med sin nya produkt och med support om något skulle inträffa.
Att arbeta för Elgiganten är både roligt, utmanande och fartfyllt. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo, är ordningsam, tar egna initiativ och gillar att ta ansvar.
Profil & Bakgrund
Ett intresse för de varor och tjänster som vi säljer är en stor fördel, men inte ett krav. Du får en bra introduktion som kommer att förse dig med de kunskaper och expertis som du behöver samt som ger dig rätt förutsättningar att lyckas och trivas
Arbetsglädje
Här jobbar ett gäng personer som är drivna och intresserade i kontakt med kunder och kollegor. Vi är ärliga, ödmjuka och lyssnar på kunden och kundens behov. Vi söker en kollega som är en peppande, lojal och hjälpsam person som ställer upp för andra. Som löser problem som uppstår på ett effektivt sätt och håller dig uppdaterad på företagets produkter.
Vår kultur är viktig för oss och i stort sett allt som du gör som medarbetare på Elgiganten genomsyras av våra tre grundstenar: Ansvarstagande, Engagemang och Effektivitet.
De som har affärssinne, gillar att tävla och vill bidra till positiva resultat för företaget brukar trivas väl hos oss. Det är personer som gillar att utvecklas och tar sig an sina arbetsuppgifter på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt. Är du en av dem? Då gillar du säkert snabba förändringar och det faller sig naturligt för dig att ta egna initiativ. Vi kommer att ha kul tillsammans!
Utveckling på Elgiganten
Vårt mål är att bli branschens bästa arbetsgivare och vi tror att vi når dit genom ett gott ledarskap. På Elgiganten skapar en god ledare engagemang, arbetsglädje och motiverade medarbetare med hjälp av en stor portion vanlig snällhet och sunt förnuft. Som stöd finns en stöttande varuhuschef och ett omfattande utbildningsprogram i ledarskap och personlig utveckling.
Har du massor av energi, är social och är bra på ditt jobb, kan vi garantera att du får både möjligheter och utmaningar hos oss. Vi investerar årligen över 50 mkr och 36.000 kursdagar i att utbilda och träna våra medarbetare inom produktkunskap, försäljning och kundvård.
Elgiganten erbjuder
Avtalsenlig lön och pension
Personalköp
Internt utbildningsprogram för medarbetare och ledare
Goda karriärmöjligheter
På Elgiganten strävar vi efter mångfald och välkomnar därför alla sökanden oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund. Vi tror att detta bidrar till en mer dynamisk arbetsplats där allas unika erfarenheter och kompetenser gör oss bättre.
Ansökningar utvärderas löpande och hittar vi en passande Gigant kan rekryteringsprocessen gå snabbare än planerat. Frågor om tjänsten besvaras av Patrick på [email protected]
Tycker du detta låter kul? Då hoppas vi att du vill jobba hos oss!
Varmt välkommen med din ansökan.
Observera att vi använder oss av lämplighets- och personlighetstest i vår rekrytering. Visa mindre

Sommarjobbare Servicemedarbetare

Ansök    Maj 9    Elgiganten AB    Lagerarbetare
Är du vår nya Supportmedarbetare? Gillar du att göra kunder nöjda och har du en teknisk skicklighet? Upplever du att ovan stämmer in på dig, så kan svaret på första frågan mycket väl vara "Ja". Arbetsuppgifter Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer, tillsammans med dina kollegor, att vara att göra våra kunder 100 % nöjda varje dag - och att ha roligt under tiden! Som Supportmedarbetare arbetar du i varuhusets tjänste- och servicecenter, där din främsta upp... Visa mer
Är du vår nya Supportmedarbetare? Gillar du att göra kunder nöjda och har du en teknisk skicklighet? Upplever du att ovan stämmer in på dig, så kan svaret på första frågan mycket väl vara "Ja".
Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer, tillsammans med dina kollegor, att vara att göra våra kunder 100 % nöjda varje dag - och att ha roligt under tiden!
Som Supportmedarbetare arbetar du i varuhusets tjänste- och servicecenter, där din främsta uppgift är att säkerställa försäljning och utförande av supporttjänster samt se till att Elgiganten Support driftas enligt företagets riktlinjer. Elgiganten Support ska, tillsammans med fortlöpande utbildning, säkerställa att Elgiganten på bästa sätt kan bistå kunderna i utvecklingen mot det digitala hemmet. Här finns bland annat moln- och säkerhetstjänster, tjänster som hjälper kunderna med leverans och installation, hjälp att komma igång med sin nya produkt och med support om något skulle inträffa.
Att arbeta för Elgiganten är både roligt, utmanande och fartfyllt. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo, är ordningsam, tar egna initiativ och gillar att ta ansvar.
Profil & Bakgrund
Ett intresse för de varor och tjänster som vi säljer är en stor fördel, men inte ett krav. Du får en bra introduktion som kommer att förse dig med de kunskaper och expertis som du behöver samt som ger dig rätt förutsättningar att lyckas och trivas
Arbetsglädje
Här jobbar ett gäng personer som är drivna och intresserade i kontakt med kunder och kollegor. Vi är ärliga, ödmjuka och lyssnar på kunden och kundens behov. Vi söker en kollega som är en peppande, lojal och hjälpsam person som ställer upp för andra. Som löser problem som uppstår på ett effektivt sätt och håller dig uppdaterad på företagets produkter.
Vår kultur är viktig för oss och i stort sett allt som du gör som medarbetare på Elgiganten genomsyras av våra tre grundstenar: Ansvarstagande, Engagemang och Effektivitet.
De som har affärssinne, gillar att tävla och vill bidra till positiva resultat för företaget brukar trivas väl hos oss. Det är personer som gillar att utvecklas och tar sig an sina arbetsuppgifter på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt. Är du en av dem? Då gillar du säkert snabba förändringar och det faller sig naturligt för dig att ta egna initiativ. Vi kommer att ha kul tillsammans!
Utveckling på Elgiganten
Vårt mål är att bli branschens bästa arbetsgivare och vi tror att vi når dit genom ett gott ledarskap. På Elgiganten skapar en god ledare engagemang, arbetsglädje och motiverade medarbetare med hjälp av en stor portion vanlig snällhet och sunt förnuft. Som stöd finns en stöttande varuhuschef och ett omfattande utbildningsprogram i ledarskap och personlig utveckling.
Har du massor av energi, är social och är bra på ditt jobb, kan vi garantera att du får både möjligheter och utmaningar hos oss. Vi investerar årligen över 50 mkr och 36.000 kursdagar i att utbilda och träna våra medarbetare inom produktkunskap, försäljning och kundvård.
Elgiganten erbjuder
Avtalsenlig lön och pension
Personalköp
Internt utbildningsprogram för medarbetare och ledare
Goda karriärmöjligheter
På Elgiganten strävar vi efter mångfald och välkomnar därför alla sökanden oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund. Vi tror att detta bidrar till en mer dynamisk arbetsplats där allas unika erfarenheter och kompetenser gör oss bättre.
Ansökningar utvärderas löpande och hittar vi en passande Gigant kan rekryteringsprocessen gå snabbare än planerat. Frågor om tjänsten besvaras av Patrick på [email protected]
Tycker du detta låter kul? Då hoppas vi att du vill jobba hos oss!
Varmt välkommen med din ansökan.
Observera att vi använder oss av lämplighets- och personlighetstest i vår rekrytering. Visa mindre

Lagermedarbetare med truckort sökes

Ansök    Maj 10    Envirozone Workforce AB    Lagerarbetare
Just nu söker vi sommarjobbare till en av våra kunder i Motala. Behovet sträcker sig från nu till och med vecka 35 men det finns chans till förlängning. Ett arbete hos våra kunder tror vi passar väl för dig som är noggrann, engagerad, lagspelare, tävlingsinriktad och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professi... Visa mer
Just nu söker vi sommarjobbare till en av våra kunder i Motala. Behovet sträcker sig från nu till och med vecka 35 men det finns chans till förlängning.
Ett arbete hos våra kunder tror vi passar väl för dig som är noggrann, engagerad, lagspelare, tävlingsinriktad och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera.
Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!
Tveka inte att söka redan idag! Maila din ansökan till [email protected]
Glöm ej märka ansökan med Lagerarbetare Motala.
Tillsättning sker löpande. Visa mindre

Lagerarbete

Ansök    Apr 28    Noyesse AB    Lagerarbetare
Är du intresserad av att jobba i lager då är det ett jobb för dig att söka. Dina arbetsuppgifter är att organisera och sortera lager, in och utlastning av varor m.m. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Är du intresserad av att jobba i lager då är det ett jobb för dig att söka. Dina arbetsuppgifter är att organisera och sortera lager, in och utlastning av varor m.m.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Erfaren truckförare sökes för sommarjobb i Skänninge

Om kunden Är du intresserad av att arbeta på ett välkänt företag med mycket frihet under ansvar. Har du truckvana och kan arbeta självgående? Då ska du söka detta jobbet direkt. Om oss Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser. ... Visa mer
Om kunden
Är du intresserad av att arbeta på ett välkänt företag med mycket frihet under ansvar. Har du truckvana och kan arbeta självgående? Då ska du söka detta jobbet direkt.

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.


Arbetsbeskrivning
Jobbet innebär att köra motviktstruck och flytta tyngre gods. Du kommer också att behöva montera materialet som ska flyttas. Det kommer bli en del arbete i datasystem också så har du datavana är det ett plus.

Utbildning
Truckutbildning

Erfarenhet
Vi ser gärna att du är van vid att köra motvikstruck

Personliga kvalifikationer
Du ska vara en person som är självgående. Du ska kunna se vad som behöver göras då du utför arbetet ensam en stor del av tiden. Det är viktigt att du har rätt inställning och tålamod då upplärningen av alla moment kommer ta lite tid.

Lön och anställningsvillkor
Fast lön

Startdatum
v.25 börjar du själv men räkna med att kommer behöva gå upplärning tidigare.

Uppdragslängd
Det handlar om veckorna 25, 26, 31, 32, 33 Visa mindre

Sommarjobbare Lager

Ansök    Apr 18    Elgiganten AB    Lagerarbetare
Lagermedarbetare  Som medarbetare på lagret så vet du hur viktigt det är att allt fungerar. När du är på jobbet så kommer varorna in från leverantörerna och ut till kunderna, precis som du har planerat och alla systemen är uppdaterade. Är kunderna nöjda och kollegorna glada, så har du har lyckats.  Dagarna är fartfyllda och uppgifterna många, så du trivs med action i det dagliga arbetet. Du arbetar självständigt och sansat samtidigt som du enkelt löser u... Visa mer
Lagermedarbetare 

Som medarbetare på lagret så vet du hur viktigt det är att allt fungerar. När du är på jobbet så kommer varorna in från leverantörerna och ut till kunderna, precis som du har planerat och alla systemen är uppdaterade. Är kunderna nöjda och kollegorna glada, så har du har lyckats. 

Dagarna är fartfyllda och uppgifterna många, så du trivs med action i det dagliga arbetet. Du arbetar självständigt och sansat samtidigt som du enkelt löser utmaningar. Nyckelorden är: en god överblick och lättillgängliga produkter. Är du också en lagspelare som gillar att hjälpa dina kollegor, har du det mesta av vad som krävs för att kunna göra ett bra jobb som Lagermedarbetare. Har du truckkort, så det är en bonus. 

Att arbeta för Elgiganten är både roligt, utmanande och fartfyllt. Har du massor av energi, är social och är bra på ditt jobb, kan vi garantera att du får både möjligheter och utmaningar hos oss. 
Vår kultur är viktig för oss och i stort sett allt som du gör som medarbetare på Elgiganten genomsyras av våra tre grundstenar: Ansvarstagande, Engagemang och Effektivitet. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer, tillsammans med dina kollegor, att vara att göra våra kunder 100 % nöjda varje dag - och att ha roligt under tiden! 
Med stor ansträngning och beslutsamhet kan du gå långt inom bolaget, för vi vill ge interna möjligheter för alla som arbetar hos oss. Hos oss kommer du att få en bra introduktion som ger dig rätt förutsättningar att lyckas och trivas hos oss. Vi erbjuder avtalsenlig lön och pension, bonus, goda karriärmöjligheter, omfattande utbildningsprogram samt diverse förmåner som personalköp.  


Tycker du detta låter kul? Då hoppas vi att du vill jobba hos oss! 
Observera att vi använder oss av lämplighets- och personlighetstest i vår rekrytering. Visa mindre

Förrådsman Försörjningsavdelning Kvarn

Ansök    Mar 26    Försvarsmakten    Lagerarbetare
Befattningen erbjuder Försörjningsavdelningen Kvarn söker nu en förrådsman. Vi söker dig som är intresserad av en befattning som är både praktisk och administrativ. Försörjningsavdelningen i Kvarn är ett bra team som bidrar till ett starkare försvar där du förväntas arbeta både självständigt och i grupp. Om enheten Logistikenheten i Skövde garnison har till uppgift att förse garnisonens förband med förnödenheter och samordna den tekniska tjänsten i garni... Visa mer
Befattningen erbjuder
Försörjningsavdelningen Kvarn söker nu en förrådsman. Vi söker dig som är intresserad av en befattning som är både praktisk och administrativ. Försörjningsavdelningen i Kvarn är ett bra team som bidrar till ett starkare försvar där du förväntas arbeta både självständigt och i grupp.

Om enheten
Logistikenheten i Skövde garnison har till uppgift att förse garnisonens förband med förnödenheter och samordna den tekniska tjänsten i garnisonen. Utöver detta stödjer man garnisonens förband med den materiel som behövs för grundutbildning och officersutbildning. Försörjningsavdelningen i Kvarn är en del av Logistikenheten och våra kunder är samtliga förband som har verksamhet i Kvarn Garnison.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
• Förrådsarbete avseende utlämning och mottag, inventering, vård och tillsyn och underhåll av Försvarsmaktens materiel.
• Avrop och beställning av materiel och förbrukningsartiklar.
• Packning av beställningar.
• Godshantering. Sända och mottag.
• Hantering drivmedel och miljöstation.
• Materielredovisning i Försvarsmaktens redovisningssystem LIFT och PRIO (SAP).
• Övriga arbetsuppgifter inom förrådstjänst och arbetsrotation inom och utom avdelningen förekommer.
• Medverka i arbetsutveckling, nätverk lokalt och centralt.

Kvalifikationer
• Gymnasieutbildning eller kompetens förvärvad genom arbetslivserfarenhet som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig.
• Allmänna erfarenheter av förrådsarbete.
• Erfarenhet av arbete med godshantering.
• Körkort *B*.
• Truckförarbevis
• God fysisk förmåga eftersom tunga lyft förekommer.

Meriterande:
• Kunskap och kännedom om Försvarsmaktens materiel
• Goda datakunskaper och erfarenhet av att arbeta i PC/Närverk (Windowsmiljö).
• Erfarenhet av Försvarsmaktens datasystem som LIFT och PRIO (SAP)
• God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift.
• Genomförd värnplikt eller motsvarande grundläggande militär utbildning med godkänt resultat.
• Uppfylla Försvarsmaktens baskrav i fysisk förmåga.
• Körkort *C*

Personliga egenskaper
Som person trivs du med att jobba självständigt och i grupp där du är drivande och söker lösningar på de problem som uppkommer. Du har ett gott ordningssinne, är noggrann och har en god samarbetsförmåga. Du har hög stresstålighet och tycker om att arbeta i en föränderlig arbetsmiljö. Du är positiv, utåtriktad och har god servicekänsla och tycker om att ha olika kontakter både internt och externt.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och din personliga egenskaper.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättsvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt 
Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning.
Sysselsättningsgrad: Heltid. Arbetstiden är normalt kl. 07.00 – 16.00 men jour, helg- och kvällstjänstgöring kan förekomma.
Arbetsort: Kvarn (Borensberg). Resor i tjänsten förekommer för såväl arbete som egen utbildning.
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas. Ange gärna löneanspråk i din ansökan. 

För upplysningar om befattningen kontakta:
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Chef Försörjningsavdelningen Kvarn Torbjörn Palm på tfnnr 013-19 50 08.

Fackliga företrädare:
Försvarsförbundet Helena Astanius, Officersförbundet Björn Sandén och SEKO Lola Ahlgren. Samtliga nås på tfnnr 0500-46 50 00 (vxl).

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast 2021-05-16. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Skaraborgs regemente, P 4, är ett stort regemente med flera enheter och har sin huvudort i Skövde. Till regementet hör 2:a brigadstaben, 41:a och 42:a pansarbataljonerna, 1:a tungtransportkompaniet och ett brigadspaningskompani. Sommaren 2021 börjar vi också utbilda inom artilleri. Vi verkar på övningsfält från Älvdalen i norr till Remmene i söder och samverkar med andra organisationen och myndigheter för att låta Sverige vara i fred.

Läs gärna mer på https://www.forsvarsmakten.se/p4

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, på hemmaplan såväl som runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Vi söker en medarbetare till Saab Dynamics Logistiksektion i Motala!

Frihet under ansvar, härlig gemenskap, varierande arbetsuppgifter och produkter i framkant kommer att vara utmärkande i dina arbetsdagar som logistikmedarbetare. Om företaget Dynamics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda u... Visa mer
Frihet under ansvar, härlig gemenskap, varierande arbetsuppgifter och produkter i framkant kommer att vara utmärkande i dina arbetsdagar som logistikmedarbetare.

Om företaget
Dynamics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk. Verksamheten präglas av tillverkning av komponenter i komposit såsom utskjutningsrör, radomer, fenor etc. Kompositområdet är en kärnverksamhet för Dynamics.

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
Som logistikmedarbetare ansvarar du för att sköta logistiken kring lagerverksamheten. Detta innefattar att sköta alla inkommande och utgående leveranser, ankomstkontrollera gods, arbeta med lagerläggning, plocka material till produktionen, köra transporter utanför området samt vara behjälplig med packning och lastning när övrig personal ska ut på ärenden. Du kommer även hantera förbrukningsmaterial och beställningar samt arbeta med löpande inventering och ständigt förbättringsarbete. Detta är en bred lagertjänst helt enkelt!

Du blir en del av ett mindre sammansvetsat team på 20 personer där du möts av en familjär känsla.

Din profil
Som person är den viktigaste egenskapen att du är service-minded och hjälpsam i din natur. Det är viktigt att du har förmågan att hantera flera parallella arbetsuppgifter, då personalen kan behöva hjälp med material till produktionen samtidigt som en kundleverans behöver packas. Du beskrivs som en fixare som själv tar tag i saker och tycker om att den ena dagen inte är den andra lik. För att passa tjänsten ser vi att du har tidigare erfarenhet av förrådsarbete.

Krav för tjänsten är;
- Truckkort
- Körkort B
- Goda kunskaper i svenska och engelska, verksamheten får många besök av både svenska och utländska kunder

Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Detta är initialt ett långsiktigt konsultuppdrag, som för rätt person leder till en anställning på Saab.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emma Eriksson på mailadress [email protected]

Låter det som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Lagerarbetare

Ansök    Jan 27    Eximius Partner AB    Lagerarbetare
Vi söker nu personal till vårt lager och verksamhet som lagerarbetare. Vilket innefattar ansvar för inkommande och utgående gods, paketering mm. Du som söker Trivs med att jobba under eget ansvar, men lika bra i grupp. Du är noggrann och tycker om att ha ordning runt omkring dig. Du klarar av tunga lyft och har inga fysiska problem. Du talar och läser flytande svenska Har du truckkort, truckvana eller maskinvana är detta ett plus. Sök nu Vi kommer att t... Visa mer
Vi söker nu personal till vårt lager och verksamhet som lagerarbetare. Vilket innefattar ansvar för inkommande och utgående gods, paketering mm.


Du som söker
Trivs med att jobba under eget ansvar, men lika bra i grupp.
Du är noggrann och tycker om att ha ordning runt omkring dig.
Du klarar av tunga lyft och har inga fysiska problem.
Du talar och läser flytande svenska
Har du truckkort, truckvana eller maskinvana är detta ett plus.

Sök nu
Vi kommer att tillsätta tjänsten snarast och ser gärna att du kommer in med din ansökan fortast möjligt. #jobbjustnu
Vi kommer i mån av tid kontakta de som är aktuella för tjänsten, efter din ansökan. Visa mindre

Lagermedarbetare med truckort sökes

Ansök    Dec 17    Envirozone Workforce AB    Lagerarbetare
Vi ser en ökad efterfrågan hos våra kunder. Därför söker vi nu flera orderplockare och truckförare. Ett arbete hos våra kunder tror vi passar väl för dig som är noggrann, engagerad, lagspelare, tävlingsinriktad och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra ko... Visa mer
Vi ser en ökad efterfrågan hos våra kunder. Därför söker vi nu flera orderplockare och truckförare.
Ett arbete hos våra kunder tror vi passar väl för dig som är noggrann, engagerad, lagspelare, tävlingsinriktad och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera.
Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!
Tveka inte att söka redan idag! Maila din ansökan till stef[email protected] Glöm ej märka ansökan med Lagerarbetare Motala
Tillsättning sker löpande. Visa mindre

Sommarjobbare Lager

Ansök    Jun 4    Elgiganten AB    Lagerarbetare
Lagermedarbetare  Som medarbetare på lagret så vet du hur viktigt det är att allt fungerar. När du är på jobbet så kommer varorna in från leverantörerna och ut till kunderna, precis som du har planerat och alla systemen är uppdaterade. Är kunderna nöjda och kollegorna glada, så har du har lyckats.  Dagarna är fartfyllda och uppgifterna många, så du trivs med action i det dagliga arbetet. Du arbetar självständigt och sansat samtidigt som du enkelt löser u... Visa mer
Lagermedarbetare 

Som medarbetare på lagret så vet du hur viktigt det är att allt fungerar. När du är på jobbet så kommer varorna in från leverantörerna och ut till kunderna, precis som du har planerat och alla systemen är uppdaterade. Är kunderna nöjda och kollegorna glada, så har du har lyckats. 

Dagarna är fartfyllda och uppgifterna många, så du trivs med action i det dagliga arbetet. Du arbetar självständigt och sansat samtidigt som du enkelt löser utmaningar. Nyckelorden är: en god överblick och lättillgängliga produkter. Är du också en lagspelare som gillar att hjälpa dina kollegor, har du det mesta av vad som krävs för att kunna göra ett bra jobb som Lagermedarbetare. Har du truckkort, så det är en bonus. 

Att arbeta för Elgiganten är både roligt, utmanande och fartfyllt. Har du massor av energi, är social och är bra på ditt jobb, kan vi garantera att du får både möjligheter och utmaningar hos oss. 
Vår kultur är viktig för oss och i stort sett allt som du gör som medarbetare på Elgiganten genomsyras av våra tre grundstenar: Ansvarstagande, Engagemang och Effektivitet. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer, tillsammans med dina kollegor, att vara att göra våra kunder 100 % nöjda varje dag - och att ha roligt under tiden! 
Med stor ansträngning och beslutsamhet kan du gå långt inom bolaget, för vi vill ge interna möjligheter för alla som arbetar hos oss. Hos oss kommer du att få en bra introduktion som ger dig rätt förutsättningar att lyckas och trivas hos oss. Vi erbjuder avtalsenlig lön och pension, bonus, goda karriärmöjligheter, omfattande utbildningsprogram samt diverse förmåner som personalköp.  


Tycker du detta låter kul? Då hoppas vi att du vill jobba hos oss! 
Observera att vi använder oss av lämplighets- och personlighetstest i vår rekrytering. Visa mindre

LogE Skövde garnison söker Förrådsmän med placering FörsA Kvarn

Ansök    Feb 6    Försvarsmakten    Lagerarbetare
Logistikenheten i Skövde garnison har till uppgift att förse garnisonens förband med förnödenheter och samordna den tekniska tjänsten i garnisonen. Försörjningsavdelning Kvarn är en del av Logistikenheten i Skövde garnison och söker nu dig som vill ha ett spännande arbete med både praktiska och administrativa arbetsuppgifter.  Huvudsakliga arbetsuppgifter i befattningen som förrådsman: • Förrådsarbete avseende utlämning och mottag, inventering, vård och t... Visa mer
Logistikenheten i Skövde garnison har till uppgift att förse garnisonens förband med förnödenheter och samordna den tekniska tjänsten i garnisonen. Försörjningsavdelning Kvarn är en del av Logistikenheten i Skövde garnison och söker nu dig som vill ha ett spännande arbete med både praktiska och administrativa arbetsuppgifter. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter i befattningen som förrådsman:
• Förrådsarbete avseende utlämning och mottag, inventering, vård och tillsyn av Försvarsmaktens materiel som motorförrådsmateriel, beklädnadsmateriel och övningsmateriel. 
• Avrop och beställning av materiel och förbrukningsartiklar.
• Packning av beställningar.
• Transporter till del.
• Hantering av drivmedel, miljöstation,motormtrl,vapen och ammunition. 
• Materielredovisning i Försvarsmaktens redovisningssystem LIFT och PRIO (SAP). 
• Övriga arbetsuppgifter inom förrådstjänst och arbetsrotation inom och utom avdelningen förekommer.
• Medverka i nätverk lokalt och centralt.

Kvalifikationer:
• Gymnasieutbildning eller kompetens förvärvad genom arbetslivserfarenhet som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig.
• Goda datakunskaper och erfarenhet av att arbete i PC/Nätverk(Windowsmiljö.
• Körkort *B*
• Kunskaper i engelska språket
• God fysisk förmåga eftersom tunga lyft förekommer.

Meriterande:
• Erfarenhet av liknande arbete, servicearbete med kundkontakt
• Kunskap och kännedom om Försvarsmaktens materiel
• Erfarenhet av Försvarsmaktens datasystem som LIFT och PRIO (SAP)
• Truckförarbevis
• God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift.
• Genomförd värnplikt eller motsvarande grundläggande militär utbildning med godkänt resultat.
• Uppfylla Försvarsmaktens baskrav i fysisk förmåga.
• Körkort *C*

Som person trivs du med att jobba självständigt och i grupp, där du är drivande och söker lösningar på de problem som uppkommer. Du har hög stresstålighet. Det är mycket viktigt att du är noggrann och vill arbeta i en föränderlig arbetsmiljö. Som person är du positiv, utåtriktad och tycker om att ha olika kontakter både internt och externt.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och dina personliga egenskaper. 

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättsvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Arbetstid/Varaktighet/Övrigt 
Tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Resor i tjänsten förekommer med tjänstgöring på annan ort såväl nationellt som internationellt. Jour, helg och kvällstjänstgöring kan förekomma.

Lön
Individuell lönesättning tillämpas. Ange gärna löneanspråk i ansökan.

Arbetsort: Kvarn/Borensberg

Kontaktpersoner:
Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta:
Torbjörn Palm, Chef Försörjningsavdelning Kvarn, 070-323 95 60/013-19 50 08
Jan-Erik Brandt, 013-19 52 81, Chef Gods & Transportsektionen
Pia Simonsson, 013-19 50 80 C Servicesektionen

Fackliga representanter
Försvarsförbundet Bengt Lindlöf, Officersförbundet Björn Sanden och SEKO Lola Ahlgren. Alla nås på tfn 0500-46 50 00 (vxl).

Välkommen med din ansökan senast 2020-03-27. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Skaraborgs regemente, P 4, utbildar förband inom markstrid med många olika kompetenser där stridsfordon 90 och stridsvagn 122 är tunga inslag. Vi rekryterar och utbildar också till tre hemvärnsbataljoner. Hos oss arbetar, bland annat, soldater, officerare, tekniker och förrådspersonal. Här finns också ledningen för Västra militärregionen som har till uppgift att samordna och leda militära insatser i västra Sverige.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, på hemmaplan såväl som runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Lager och industri

Ansök    Okt 4    Montico HR Partner AB    Lagerarbetare
Kundföretaget Vi söker nu nya medarbetare till Motalaområdet. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med klassiskt lagerarbete, vilket bland annat innebär materialhantering, pack och plock, levarns av varor till rätt ställe, truckkörning. Din profil Du är en person som är van med att arbeta på ett lager och som tycker det är roligt. Du är social, självständig och drivande. Krav: - lagervana - truckkort - truckvana Vårt företag Montico är ett ko... Visa mer
Kundföretaget
Vi söker nu nya medarbetare till Motalaområdet.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med klassiskt lagerarbete, vilket bland annat innebär materialhantering, pack och plock, levarns av varor till rätt ställe, truckkörning.Din profil
Du är en person som är van med att arbeta på ett lager och som tycker det är roligt. Du är social, självständig och drivande.

Krav:
- lagervana
- truckkort
- truckvana


Vårt företag
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Vi söker en medarbetare till Saab Dynamics förrådsverksamhet i Motala!

Ansök    Sep 4    Skill    Lagerarbetare
Frihet under ansvar, härlig gemenskap, varierande arbetsuppgifter och produkter i framkant kommer att vara utmärkande i dina arbetsdagar som förrådsmedarbetare. Om företaget Du kommer tillhöra affärsenheten Saab Dynamics i Motala. Dynamics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkt... Visa mer
Frihet under ansvar, härlig gemenskap, varierande arbetsuppgifter och produkter i framkant kommer att vara utmärkande i dina arbetsdagar som förrådsmedarbetare.

Om företaget
Du kommer tillhöra affärsenheten Saab Dynamics i Motala. Dynamics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk. Verksamheten präglas av tillverkning av komponenter i komposit såsom utskjutningsrör, radomer, fenor etc. Kompositområdet är en kärnverksamhet för Dynamics.

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
Som förrådsmedarbetare ansvarar du för att sköta logistiken kring lagerverksamheten. Detta innefattar att sköta alla inkommande och utgående leveranser, arbeta med lagerläggning, plocka material till produktionen, köra transporter utanför området samt vara behjälplig med packning och lastning när övrig personal ska ut på ärenden. Du kommer även hantera förbrukningsmaterial och beställningar samt arbeta med löpande inventering och ständigt förbättringsarbete. Detta är en bred lagertjänst helt enkelt!

Du blir en del av ett mindre sammansvetsat team på 20 personer där du möts av en familjär känsla.

Din profil
Som person är den viktigaste egenskapen att du är service-minded och hjälpsam i din natur. Det är viktigt att du har förmågan att hantera flera parallella arbetsuppgifter, då personalen kan behöva hjälp med material till produktionen samtidigt som en kundleverans behöver packas. Du beskrivs som en fixare och tycker om att den ena dagen inte är den andra lik. För att passa tjänsten ser vi att du har tidigare erfarenhet av förrådsarbete.

Ett krav för tjänsten är;
- Truckkort
- Goda kunskaper i svenska och engelska, verksamheten får många besök av både svenska och utländska kunder.


Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Josefine Bolling på mailadress [email protected] alt. 013-473 20 61

Låter det som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Detta är initialt ett långsiktigt konsultuppdrag som för rätt person leder till en anställning på Saab.

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

LogE Skövde garnison söker Förrådsman till Försörjningsavdelning Kvarn

Ansök    Jun 11    Försvarsmakten    Lagerarbetare
Logistikenheten i Skövde garnison har till uppgift att förse garnisonens förband med förnödenheter och samordna den tekniska tjänsten i garnisonen. Försörjningsavdelning Kvarn är en del av Logistikenheten i Skövde garnison och söker nu dig som vill ha ett spännande arbete med både praktiska och administrativa arbetsuppgifter.  Huvudsakliga arbetsuppgifter i befattningen som förrådsman: • Förrådsarbete avseende utlämning och mottag, inventering, vård och t... Visa mer
Logistikenheten i Skövde garnison har till uppgift att förse garnisonens förband med förnödenheter och samordna den tekniska tjänsten i garnisonen. Försörjningsavdelning Kvarn är en del av Logistikenheten i Skövde garnison och söker nu dig som vill ha ett spännande arbete med både praktiska och administrativa arbetsuppgifter. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter i befattningen som förrådsman:
• Förrådsarbete avseende utlämning och mottag, inventering, vård och tillsyn av Försvarsmaktens materiel.
• Avrop och beställning av materiel och förbrukningsartiklar.
• Packning av beställningar.
• Transporter till del.
• Hantering av drivmedel, miljöstation,motormtrl,vapen och ammunition. 
• Materielredovisning i Försvarsmaktens redovisningssystem LIFT och PRIO (SAP). 
• Övriga arbetsuppgifter inom förrådstjänst och arbetsrotation inom och utom avdelningen förekommer.
• Medverka i nätverk lokalt och centralt.

Kvalifikationer:
• Gymnasieutbildning eller kompetens förvärvad genom arbetslivserfarenhet som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig.
• Goda datakunskaper och erfarenhet av att arbete i PC/Nätverk(Windowsmiljö.
• Körkort *B*
• Kunskaper i engelska språket
• God fysisk förmåga eftersom tunga lyft förekommer.

Meriterande:
• Erfarenhet av liknande arbete, servicearbete med kundkontakt
• Kunskap och kännedom om Försvarsmaktens materiel
• Erfarenhet av Försvarsmaktens datasystem som LIFT och PRIO (SAP)
• Truckförarbevis
• God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift.
• Genomförd värnplikt eller motsvarande grundläggande militär utbildning med godkänt resultat.
• Uppfylla Försvarsmaktens baskrav i fysisk förmåga.
• Körkort *C*

Som person trivs du med att jobba självständigt och i grupp, där du är drivande och söker lösningar på de problem som uppkommer. Du har hög stresstålighet. Det är mycket viktigt att du är noggrann och vill arbeta i en föränderlig arbetsmiljö. Som person är du positiv, utåtriktad och tycker om att ha olika kontakter både internt och externt.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och dina personliga egenskaper. 

Övrigt
Med anställning följer skyldighet att krigsplaceras, delta i utbildning och övningar. Resor i tjänsten förekommer med kortare eller längre tjänstgöring på annan ort såväl nationellt som internationellt. Jour, helg- och kvällstjänstgöring kan förekomma.

Arbetstid/Varaktighet 
Tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Lön
Individuell lönesättning tillämpas. Ange gärna löneanspråk i ansökan.

Arbetsort: Kvarn/Borensberg

Kontaktpersoner:
Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta:
Torbjörn Palm, Chef Försörjningsavdelning Kvarn, 070-323 95 60/013-19 50 08
Jan-Erik Brandt, 013-19 52 81, Chef Gods & Transportsektionen

Fackliga representanter
Försvarsförbundet Bengt Lindlöf, Officersförbundet David Lindblom och SEKO Lola Ahlgren. Alla nås på tfn 0500-46 50 00 (vxl).

Välkommen med din ansökan senast 2019-08-11. Din ansökan skall innehålla CV samt ett personligt bre.


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Skaraborgs regemente, P 4, utbildar förband inom markstrid med många olika kompetenser där stridsfordon 90 och stridsvagn 122 är tunga inslag. Vi rekryterar och utbildar också till tre hemvärnsbataljoner. Hos oss arbetar, bland annat, soldater, officerare, tekniker och förrådspersonal. Här finns också ledningen för Västra militärregionen som har till uppgift att samordna och leda militära insatser i västra Sverige.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, på hemmaplan såväl som runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Sommarjobba som lagerpersonal på Brunneby Musteri!

Ansök    Apr 27    Academic Work    Lagerarbetare
Har du truckkort A samt B1-2 och är intresserad av att jobba på ett familjärt företag? Då kan detta vara det perfekta jobbet för dig! OM TJÄNSTEN Academic Work söker en lagerarbetare med truckkort till Brunneby Musteri i den charmiga sjöstaden Borensberg. Här får du möjlighet att komma i kontakt med norra Europas bredaste sortiment av fina naturprodukter. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos B... Visa mer
Har du truckkort A samt B1-2 och är intresserad av att jobba på ett familjärt företag? Då kan detta vara det perfekta jobbet för dig!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en lagerarbetare med truckkort till Brunneby Musteri i den charmiga sjöstaden Borensberg. Här får du möjlighet att komma i kontakt med norra Europas bredaste sortiment av fina naturprodukter.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Brunneby Musteri. Uppdraget kommer att pågå under sommaren.

Du erbjuds


* Ett flexibelt och omväxlande arbete
* Möjlighet att skapa dig mer arbetslivserfarenhet inför framtiden
* Arbete i härliga miljöer


ARBETSUPPGIFTER
* Plocka pallar med gods och därefter förbereda pallar för utleverans
* Telefon -och mailkontakt med kunder
* Arbeta utifrån order och följesedel

VI SÖKER DIG SOM
* Giltigt truckkort A samt B1-2
* Goda kunskaper i svenska samt engelska då arbetsuppgifterna kräver det
* Kan jobba under sommaren, v. 26–33

Meriterande


* Erfarenhet av lagerarbete
* B-körkort


Som person är du:


* Noggrann
* Ansvarstagande
* Serviceinriktad


Övrig information


* Start: Sommarjobbet pågår v.26–33, introduktion sker enligt överenskommelse.
* Omfattning: Heltid under sommaren (7–16)
* Placering: Borensberg
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Brunneby Musteris önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Brunneby Musteri är ett litet familjeföretag med norra Europas bredaste sortiment av fina naturprodukter. Musteriet ligger mycket vackert alldeles intill Göta Kanal i Östergötland. Visa mindre