Lediga jobb som Administrativ assistent i Motala

Se lediga jobb som Administrativ assistent i Motala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Motala som finns hos arbetsgivaren.

Administrativ assistent

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Socialförvaltningen ansvarar för insatser, stöd och service till enskilda och familjer i kommunen. Våra verksamheter styrs främst av LSS-lagen, socialtjänstlagen och hälso- och sjukv... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Socialförvaltningen ansvarar för insatser, stöd och service till enskilda och familjer i kommunen. Våra verksamheter styrs främst av LSS-lagen, socialtjänstlagen och hälso- och sjukvårdslagen och ska verkställa insatser reglerade av dessa lagar. Samtliga verksamheter genomsyras av individen i centrum för att tillgodose individens behov. Uppdraget innebär stort kundfokus och serviceanda.

Inom äldreomsorgen får du vara med och stötta och göra vardagen bättre för de som behöver stöd. Vi ser fram emot att du vill arbeta hos oss och göra vardagen bättre för de personer vi stödjer och ger service!

Strandvägen Enhet har ett 50-tal tillsvidareanställda medarbetare. Enheten består av tre avdelningar för demensomsorg och två avdelningar för somatisk omsorg. Strandvägens enhet ingår i ett verksamhetsområde som består av totalt nio enheter för särskilt boende.ARBETSUPPGIFTER
Nu välkomnar vi en administrativ assistent som vill arbeta med varierande arbetsuppgifter i en stödjande funktion för chefer och medarbetare inom äldreomsorgen. Du ansvarar i första hand och till största del för Strandvägens äldreboende men ingår även i ett team som består av verksamhetsområdets alla administratörer. Det innebär ett ansvar för att stödja verksamheterna och samverka i gemensamma frågor. Som administratör får Du en central och värdefull roll hos oss. I rollen är Du delaktig i att fördela och planera resurser på daglig basis. Uppdraget som administratör kan komma att förändras över tid då ett arbete pågår på förvaltningen för att differentiera arbetsuppgifterna på en övergripande nivå.
Du har daglig kontakt med medarbetare, chefer och andra interna och externa aktörer, t ex bemanningsenhet, löneenhet, fastighetsservice etc.

I dina arbetsuppgifter ingår bl a fakturahantering, anställningsunderlag, beställningar samt till stor del schemaläggning och daglig bemanningsoptimering. För oss är det viktigt med ett helhetsperspektiv på verksamheten, d v s att Du har förmåga att se hur Din insats påverkar verksamhetens alla delar, så som kvalitet, arbetsmiljö och ekonomi

Som Administrativ assistent anställs du på Socialförvaltningen men blir placerad på Strandvägen Äldreboende.

Vi söker en administratör/planerare till en tillsvidaretjänst men söker även semestervikarier i samma roll inför sommaren 2024.

KVALIFIKATIONER
Formella kompetenser:
- Utbildning inom administration, ekonomi, planering eller annat som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Lång arbetserfarenhet kan kompensera utbildningen, du ska kunna uppvisa dokumenterad arbetserfarenhet av administration. Individuell bedömning.
- Erfarenhet av schemaläggning är ett krav då du kommer ha ansvar för schemaläggning och daglig optimering av schema, vilket är av yttersta vikt för verksamheten och en uppgift som kräver mycket.
- Starkt meriterande med erfarenhet av administrativ roll inom offentlig verksamhet inkluderad ekonomi.

Personliga kompetenser:
-Du organisera och planerar ditt arbete väl, arbetar enligt en tydlig process där du slutför det du påbörjat. Du sätter upp tidsramar och håller deadlines.
-Arbetar bra med andra människor. Relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du kan anpassa dig och hittar win-win-lösningar genom ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet.
- Du har de resurser som krävs för förändring eller problemlösning. Du gör ditt bästa genom att göra det du kan just nu. Du hittar snabbt lösningar på uppkomna problem.
-Du har förmågan att förstå olika aspekter av ett problem och är kan hitta ideala lösningar på ett effektivt sätt. Du löser problem utan att missa de långsiktiga strategierna. Du ser logik och samband i komplex information eller miljö. Du har förståelse för helheten och hur din planering påverkar verksamheten, från dess ekonomi till arbetsmiljö.ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Visa mindre

Bemanningsassistent till bemanningsenhet (vikariat)

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Som vår medarbetare har du ett ansvarsfullt uppdrag att tillsammans med oss anpassa arbetet till förändringar och agera för att utveckla ett hållbart sjöstadsliv i Motala kommun. Socialförvaltningen ansvarar för insatser, stöd och service till enskilda och familjer i kommunen. Våra verksamheter s... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Som vår medarbetare har du ett ansvarsfullt uppdrag att tillsammans med oss anpassa arbetet till förändringar och agera för att utveckla ett hållbart sjöstadsliv i Motala kommun.

Socialförvaltningen ansvarar för insatser, stöd och service till enskilda och familjer i kommunen. Våra verksamheter styrs främst av LSS-lagen, socialtjänstlagen och hälso- och sjukvårdslagen och ska verkställa insatser reglerade av dessa lagar. Samtliga verksamheter genomsyras av individen i centrum för att tillgodose individens behov. Uppdraget innebär stort kundfokus och serviceanda.Utförare LSS och socialpsykiatri med drygt 400 tillsvidareanställda är en utförarverksamhet riktad till barn, ungdomar och vuxna. Vi styrs bl.a. av LSS, SoL och HSL och har verkställighetsansvar för insatser reglerade av dessa lagar. Verksamheten genomsyras av att vi sätter individen i centrum och att vi samverkar för att kunna tillgodose individens behov. Verksamheten har ett stort kundfokus, god serviceanda och ger förutsättningar för ett gränsöverskridande arbete som är både inspirerande och kompetensutvecklande.ARBETSUPPGIFTER
Som bemanningsassistent hos oss inom Utförare LSS och socialpsykiatri (bemanningsenhet) kommer du att arbeta med att tillgodose verksamheternas behov av personal vid planerad eller akut frånvaro på ordinarie personal. Vi har verksamheter inom LSS-boenden, personlig assistans, daglig verksamhet, korttidsverksamhet för barn och unga, ledsagning samt avlösarservice.

Du kommer att arbeta i Timepool där korttidspoolen/timvikarier lägger sin tillgänglighet och där du bokar ut arbetspass för att täcka verksamhetens behov. Du kommer även ha en del andra administrativa uppgifter som exempelvis lägga upp anställningar på timvikarier och föra statistik på bokade pass. Att ha en helhetssyn är en viktig kvalifikation i arbetsuppgiften som bemanningsassistent. Att se en röd tråd och att kunna pussla samt skruva för att hitta en lösning som gynnar verksamhet men också våra brukare som vi är till för.

Du kommer ha mycket kontakt med enhetschefer för verksamheterna, korttidspoolen och tim-vikarierna. Arbetet innefattar också ett nära samarbete med bemanningsplanerare och samordnare.

Arbetstiden är vardagar från kl 6.30 -16.00 samt helg 6.30-13.00 (rullande schema).

Tjänsten är ett vikariat tom årsskiftet med ev förlängning.

KVALIFIKATIONER
Utbildning inom administration eller annan utbildning arbetsgivaren bedömer likvärdig. Lång arbetserfarenhet kan kompensera utbildningen, du ska kunna uppvisa dokumenterad arbetserfarenhet av administration. Här görs en individuell bedömning.

Du organiserar och planerar ditt arbete väl, arbetar enligt en tydlig process där du slutför det du påbörjat. Du sätter upp tidsramar och håller deadlines.

Arbetar bra med andra människor. Relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du kan anpassa dig och hittar win-win-lösningar genom ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet.

Du har de resurser som krävs för förändring eller problemlösning. Du gör ditt bästa genom att göra det du kan just nu. Du hittar snabbt lösningar på uppkomna problem.

Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Du bör behärska det svenska språket i tal och skrift.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Visa mindre

Vill du jobba extra på Mixum i Motala ?

För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/vill-du-jobba-extra-pa-mixum-i-motala-. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mer
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/vill-du-jobba-extra-pa-mixum-i-motala-. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Administratör till Ragn-Sells Recycling i Linköping, semestervikariat!

Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand. Ragn-Sells Recycling i Linköping söker nu en Admin... Visa mer
Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.

Ragn-Sells Recycling i Linköping söker nu en Administratör, ett semestervikariat som initialt löper under perioden vecka 20-33. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Som administratör på Ragn-Sells Recycling kommer du att ha en viktig roll i organisationen där du dagligen kommunicerar med kunder, kollegor och samarbetspartners. Du välkomnas till ett gäng med erfarna och kompetenta kollegor, som med samarbete och en fin dynamik i gruppen alltid strävar efter goda resultat.

Tjänsten är på konsultbasis och du blir anställd av Poolia under uppdragsperioden. Tjänsten är på heltid med placering på Ragn-Sells kontor i Linköping och är förlagd dagtid måndag till fredag 07-16.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer att arbeta med all förekommande administration så som:

- Uppföljning samt kvittering av utförda uppdrag enligt underlag
- Rapportsammanställning till myndigheter och kunder
- Administrera avvikelser i inkommande leveranser
- Återrapportering till kund vid avvikelser enligt kundavtal
- Arkivera och ladda upp dokument i kundportal
- Viss vågadministration och ordermottagning
- Stöd och back-up till vår kundservice
- Andra förekommande kontors- och administrationsuppgifter
- Efterlevnad av gällande lagar, förordningar, företagets processer och riktlinjer


Vem är du?
Vi ser att du med fördel har erfarenhet av administrativa och/eller serviceinriktade arbetsuppgifter, meriterande inom tjänsteproduktion eller logistik. Du bör ha lägst gymnasieexamen, gärna med inriktning ekonomi eller teknik. Eftersom arbetet innebär mycket användning av olika datasystem är det viktigt att du har goda IT kunskaper och god kunskap i Office paketet samt Windows.

Som person ser vi att du är noggrann samt har förmågan att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt och självständigt sätt. Du har intresse, vilja och förmåga att ge god service och du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande mot såväl externa som interna kontakter. Du trivs i en miljö där dagen ibland blir annorlunda än du planerat och där många arbetsuppgifter behöver lösas samtidigt. Du är kommunikativ och samarbetsorienterad men också strukturerad och tydlig.

För oss är det viktigt att du ser dig själv som en lagspelare. Du trivs att arbeta med andra och har viljan att tillsammans arbeta för att utveckla verksamheten. Naturligtvis är du intresserad av miljöfrågor precis som vi!

Om verksamheten
Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är drygt 1500 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi ca 2300 personer i hela koncernen och 2020 omsatte koncernen ca 6,5 miljarder SEK. Visa mindre

Bemanningsplanerare till bemanningsenhet

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Socialförvaltningen ansvarar för insatser, stöd och service till enskilda och familjer i kommunen. Inom förvaltningen ryms följande verksamheter; Individ- och familjeomsorg, Utredni... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Socialförvaltningen ansvarar för insatser, stöd och service till enskilda och familjer i kommunen. Inom förvaltningen ryms följande verksamheter; Individ- och familjeomsorg, Utredning, stöd och tillstånd, Kommunal hälso- och sjukvård, Utförare LSS och socialpsykiatri, Utförare hemtjänst och Utförare särskilt boende, samt två bemanningsenheter.

Utförare LSS och socialpsykiatri med drygt 400 tillsvidareanställda är en utförarverksamhet riktad till barn, ungdomar och vuxna. Vi styrs bl.a. av LSS, SoL och HSL och har verkställighetsansvar för insatser reglerade av dessa lagar. Verksamheten genomsyras av att vi sätter individen i centrum och att vi samverkar för att kunna tillgodose individens behov. Verksamheten har ett stort kundfokus, god serviceanda och ger förutsättningar för ett gränsöverskridande arbete som är både inspirerande och kompetensutvecklande.

ARBETSUPPGIFTER
Som bemanningsplanerare inom Utförare LSS och socialpsykiatri (bemanningsenhet) kommer du att arbeta med bemanningsplanering vilket innebär schemaarbete för LSS-boenden, personlig assistans, daglig verksamhet, korttidsverksamhet för barn och unga, ledsagning samt avlösarservice.

Du kommer att arbeta i Timecare där ett tätt och gott samarbete med enheter och chefer är en viktig del i arbetet. Vi är i en utvecklingsfas samt tillväxtfas just nu och kommer att implementera ett nytt system under våren, huvudsystemet är fortfarande Timecare men vi ska gå över i webbversion som medför en del förändring.

Som bemanningsplanerare har du en helhetssyn och är aktiv i att hitta effektiva lösningar som gynnar verksamheten. Du behöver ha god kunskap i hur personalresurser behöver fördelas för att skapa effektivitet men också kvalité. Att se en röd tråd och att kunna pussla samt skruva för att hitta en lösning som gynnar verksamhet men också våra brukare som vi är till för.

Arbetet innefattar också ett nära samarbete med bemanningsassistent som har hand om all form av frånvaro samt samordnare för de olika verksamheterna.

Arbetstiden är vardagar, kontorsarbetstid (8-17 med flex/årsarbetstid).
Tjänsten kommer att läggas som ett vikariat i 6 månader då vi behöver utvärdera omställningen i och med implementeringen av nytt system.

KVALIFIKATIONER
Formella kompetenser:
- Utbildning inom administration eller annan utbildning arbetsgivaren bedömer likvärdig.
- Lång arbetserfarenhet kan kompensera utbildningen, du ska kunna uppvisa dokumenterad arbetserfarenhet av administration. Individuell bedömning.

Personliga kompetenser:
- Vi söker dig som är strukturerad och som organiserar samt planerar ditt arbete väl, arbetar enligt en tydlig process där du slutför det du påbörjat. Du sätter upp tidsramar och håller deadlines.
- Du arbetar bra med andra människor. Relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du kan anpassa dig och hittar lösningar genom ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet.
- Du har de resurser som krävs för förändring eller problemlösning. Du gör ditt bästa genom att göra det du kan just nu. Du hittar snabbt lösningar på uppkomna problem.
- Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Visa mindre

Sommarvikarie Bokningsassistent Bemanningsenheten Äldreomsorgen

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Socialförvaltningen ansvarar för insatser, stöd och service till enskilda och familjer i kommunen. Inom förvaltningen ryms följande verksamheter; Individ- och familjeomsorg, Utredni... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Socialförvaltningen ansvarar för insatser, stöd och service till enskilda och familjer i kommunen. Inom förvaltningen ryms följande verksamheter; Individ- och familjeomsorg, Utredning, stöd och tillstånd, Kommunal hälso- och sjukvård, Utförare LSS och socialpsykiatri, Utförare hemtjänst och Utförare särskilt boende, samt två bemanningsenheter.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta i vårt team under sommaren 2023 som bokningsassistent. Som bokningsassistent arbetar du med varierande administrativa arbetsuppgifter som bokningar i vårt vikariesystem, ta emot sjuk- och friskanmälningar samt hantera anställningsunderlag. Under vissa veckor kan du också få stötta vår administratör med felanmälningar, slutbesiktning av lägenhet samt visning av lägenheter för nya hyresgäster.

Arbetet är varierande och föränderligt då Bemanningsenheten Äldreomsorg svarar på verksamhetens olika behov av vikarier. I rollen krävs att se äldreomsorgens helhetsbehov och Bemanningsenhetens roll i verksamheten. Att kunna ställa om med kort varsel, vara lösningsfokuserad och trivas med ett varierande arbetstempo är av betydelse. Ditt ansvarsområde är att tillsammans med övriga bokningsassistenter tillgodose äldreomsorgens behov av vikarier.

Du arbetar med dator och telefon som främsta arbetsredskap och utgår ifrån systemet TimeCare Pool när du bokar på vikarier till äldreomsorgen.

Som bokningsassistent får du en central och värdefull roll hos oss där du kommer att ha många bollar i luften. Du kommer att fungera som ett personaladministrativt stöd och ha ett nära samarbete med chefer, planerare och medarbetare inom äldreomsorgen.

Arbetstider är dagtid, vardagar 06,30-16,00 och helger 06,30-10,30.

KVALIFIKATIONER
Som person är du engagerad och bidrar till delaktighet och samsyn. Du har en god svenska i tal och skrift samt är bekväm i att prata i telefon och har god datavana. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbete i TimeCare planering och TimeCare pool.

Du uttrycker en positiv syn till verksamheten och handlar lojalt med fattade beslut och relevanta styrdokument. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och kan självständigt driva processer vidare.

Du kan strukturera och prioritera i arbetsuppgifter samt förhålla dig till tidsramar. Du ser möjligheter i förändringar, anpassar dig och trivs med ett flexibelt arbete. Det är viktigt att du är samarbetsvillig och lyhörd, kommunicerar med tydlighet och servicekänsla.
ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut. Intervjuer sker löpande under annonseringstiden, välkommen in med din anställning så snart som möjligt.

Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Visa mindre

Bemanningsassistent till bemanningsenhet

Ansök    Sep 15    Motala kommun    Administrativ assistent
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Socialförvaltningen ansvarar för insatser, stöd och service till enskilda och familjer i kommunen. Inom förvaltningen ryms följande verksamheter; Individ- och familjeomsorg, Utredni... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Socialförvaltningen ansvarar för insatser, stöd och service till enskilda och familjer i kommunen. Inom förvaltningen ryms följande verksamheter; Individ- och familjeomsorg, Utredning, stöd och tillstånd, Kommunal hälso- och sjukvård, Utförare LSS och socialpsykiatri, Utförare hemtjänst och Utförare särskilt boende, samt två bemanningsenheter.

Utförare LSS och socialpsykiatri med drygt 400 tillsvidareanställda är en utförarverksamhet riktad till barn, ungdomar och vuxna. Vi styrs bl.a. av LSS, SoL och HSL och har verkställighetsansvar för insatser reglerade av dessa lagar. Verksamheten genomsyras av att vi sätter individen i centrum och att vi samverkar för att kunna tillgodose individens behov. Verksamheten har ett stort kundfokus, god serviceanda och ger förutsättningar för ett gränsöverskridande arbete som är både inspirerande och kompetensutvecklande.

ARBETSUPPGIFTER
Som bemanningsassistent hos oss inom Utförare LSS och socialpsykiatri (bemanningsenhet) kommer du att arbeta med att tillgodose verksamheternas behov av personal vid planerad eller akut frånvaro på ordinarie personal. Vi har verksamheter inom LSS-boenden, personlig assistans, daglig verksamhet, korttidsverksamhet för barn och unga, ledsagning samt avlösarservice.

Du kommer att arbeta i Timepool där korttidspoolen/timvikarier lägger sin tillgänglighet och där du bokar ut arbetspass för att täcka verksamhetens behov. Du kommer även ha en del andra administrativa uppgifter som exempelvis lägga upp anställningar på timvikarier och föra statistik på bokade pass. Att ha en helhetssyn är en viktig kvalifikation i arbetsuppgiften som bemanningsassistent. Att se en röd tråd och att kunna pussla samt skruva för att hitta en lösning som gynnar verksamhet men också våra brukare som vi är till för.

Du kommer ha mycket kontakt med enhetschefer för verksamheterna, korttidspoolen och tim-vikarierna. Arbetet innefattar också ett nära samarbete med bemanningsplanerare och samordnare.

Arbetstiden är vardagar från kl 6.30 -16.00

KVALIFIKATIONER
Utbildning inom administration eller annan utbildning arbetsgivaren bedömer likvärdig. Lång arbetserfarenhet kan kompensera utbildningen, du ska kunna uppvisa dokumenterad arbetserfarenhet av administration. Här görs en individuell bedömning.

Du organiserar och planerar ditt arbete väl, arbetar enligt en tydlig process där du slutför det du påbörjat. Du sätter upp tidsramar och håller deadlines.

Arbetar bra med andra människor. Relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du kan anpassa dig och hittar win-win-lösningar genom ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet.

Du har de resurser som krävs för förändring eller problemlösning. Du gör ditt bästa genom att göra det du kan just nu. Du hittar snabbt lösningar på uppkomna problem.

Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Du bör behärska det svenska språket i tal och skrift.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Visa mindre

Administratör till Tjällmo grävmaskiner

Vill du arbeta på en framåtblickande arbetsplats som präglas av arbetsglädje? Vill du bli en del av ett team vars styrka är att stötta varandra? Då är du välkommen att söka tjänsten som Administratör på Tjällmo Grävmaskiner i Borensberg! Tjällmo Grävmaskiner AB har sedan 1968 utfört alla förekommande uppdrag inom schakt, kabelläggning, kabeldragning och alla förekommande linjenätarbeten. Inom företaget har vi all den kompetens och de resurser som krävs fö... Visa mer
Vill du arbeta på en framåtblickande arbetsplats som präglas av arbetsglädje? Vill du bli en del av ett team vars styrka är att stötta varandra? Då är du välkommen att söka tjänsten som Administratör på Tjällmo Grävmaskiner i Borensberg!

Tjällmo Grävmaskiner AB har sedan 1968 utfört alla förekommande uppdrag inom schakt, kabelläggning, kabeldragning och alla förekommande linjenätarbeten. Inom företaget har vi all den kompetens och de resurser som krävs för praktiskt utförande av schakter, dragning/ blåsning/ flottning av opto, styrd borrning och stolpbyten. Vi arbetar med ramavtal mot kommuner och kommunala bolag samt även privata aktörer. Några av våra kunder är Vadstena kommun, PEAB, Transtema, NODRA, Utsikt, Finet och Åtvidabergs Kommun.

Arbetsuppgifter

I rollen som Administartör på Tjällmo Grävmaskiner blir du en viktig del i vårt team. Du kommer främst att ta emot inkommande samtal, post och dokumentation och fördela till respektive enhet. Du kommer att planera och förbereda sammanträden såväl internt som externt. Du för protokoll i vissa möten och uppdrag samt ansvara för kontorstrivseln.

I vissa fall kommer du vara behjälplig med enklare uppgifter inom ekonomi. Vilket till exempel kan vara in- och utbetalningar, utläggsredovisningar, kund- och leverantörsreskontran, fakturering och inläsning av filer.

Du kommer att utgå från kontoret i Borensberg, men någon dag i veckan befinna dig på vårt andra kontor i Svärtinge.

Vi ägs av Storskogen Invest AB, som är en väldiversifierad bolagsgrupp bestående av 134 affärsenheter med över 12 900 anställda med en sammanlagd omsättning senaste tolv månaderna på cirka 36,5 miljarder kronor per 31 mars 2023. En del av vårt framgångsrecept är vår ambition att driva vidare bolagen vi förvärvar med en evig ägarhorisont och med entreprenörskapets drivkrafter i fokus.

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet som administrativassistent, ekonomiassistent eller liknande. Du har god datavana och erfarenhet av att arbeta i Excel samt goda kunskaper och i svenska, både i tal och i skrift. Tjänsten kräver körkort och tillgång till egen bil då du ibland även behöver vara på plats på kontoret i Svärtinge.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom bygg- eller entreprenadbranschen. Det är även meriterande med kunskaper i systemet Next.

Med din fantastiska struktur och förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter, kommer du att blomstra i att självständigt och ansvarsfullt utföra dina uppgifter med enastående kvalitet. Samarbeten och engagemang är dina ledord. Vidare är du social, positiv, lösningsorienterad och initiativtagande som person. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper för denna tjänst.
Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Tjällmo Grävmaskiner med Jefferson Wells, ManpowerGroup. Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta rekryteringskonsult Erik Svahn på 013-355654 eller på [email protected]. Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Administrativ assistent

Ansök    Jun 26    Motala kommun    Administrativ assistent
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Tekniska serviceförvaltningen genomför varje dag samhällsviktigt arbete som att sköta gator, parker, fastigheter och idrottsanläggningar, städa, laga mat, hämta sopor, leverera vatte... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Tekniska serviceförvaltningen genomför varje dag samhällsviktigt arbete som att sköta gator, parker, fastigheter och idrottsanläggningar, städa, laga mat, hämta sopor, leverera vatten och rena avlopp. Förvaltningens mål är att leverera rätt tjänst till rätt kvalité utifrån kundernas behov.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta som administrativ assistent på avfallsenheten. Tjänsten innebär att jobba i enhetens olika system med bl.a. orderhantering, ärendehantering och systemvård. I tjänsten ingår bland annat att hantera kundrelaterade frågor såsom ägarbyten, fakturering och entreprenörsavräkningar.

Du kommer också fungera som support för personal i drift samt ha kontakt med kunder och entreprenörer. Vissa kortare uppdrag/projektarbeten kan tillkomma utöver de fasta arbetsuppgifterna.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning som är tillämplig för tjänsten, erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande. Du ska ha mycket god IT kunskap med stor systemförståelse samt behärska Officepaketet. Vårt affärssystem är Future levererat av EDP.

Arbetet är serviceinriktat och för att lyckas i rollen ska du ha bra samarbetsförmåga. I din anställning har du stort eget ansvar vilket kräver att du är självgående, strukturerad och har en bra initiativförmåga. Du behöver även ha en problemlösande analysförmåga. Att du är tydlig, kommunikativ och kan kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift är en förutsättning för att klara arbetet. B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Visa mindre

Administratör med känsla för siffror till Bevent Rasch AB

Administratör med känsla för siffror till Bevent Rasch AB Är du noggrann och har sinne för siffror och datorer? Då kan tjänsten som administratör hos Bevent Rasch AB i Motala passa dig, varmt välkommen med din ansökan! Om rollen Vi på Bevent Rasch AB söker nu en administratör med känsla för siffror och datorer som kan hjälpa oss i samband med att vi ska implementera ett nytt affärssystem. I rollen kommer du assistera interna medarbetare när text- och sif... Visa mer
Administratör med känsla för siffror till Bevent Rasch AB

Är du noggrann och har sinne för siffror och datorer? Då kan tjänsten som administratör hos Bevent Rasch AB i Motala passa dig, varmt välkommen med din ansökan!

Om rollen
Vi på Bevent Rasch AB söker nu en administratör med känsla för siffror och datorer som kan hjälpa oss i samband med att vi ska implementera ett nytt affärssystem. I rollen kommer du assistera interna medarbetare när text- och sifferdata ska överföras från vårt befintliga till vårt nya systemstöd. Det kan exempelvis handla om att komplettera produktstrukturer, grunddata om ledtider, antal och vikt eller lägga in fraktkostnader och andra prisuppgifter från våra leverantörer. Uppdraget sträcker sig från början av september 2023 till våren 2024. Du kommer att vara konsult via OnePartnerGroup men arbeta på plats hos oss på Bevent Rasch AB i Motala.

Om oss
Bevent Rasch AB är ett familjeföretag som grundades redan på 1930-talet och som idag är en av Sveriges ledande utvecklare och tillverkare av energieffektiva ventilationsprodukter. Vi ingår i den Boråsbaserade koncernen Hydria Group med totalt 200 anställda och i vår 17 000 kvadratmeter stora och toppmoderna produktionsanläggning utanför Motala skapar vi framtidens inomhusklimat. Vår verksamhet har möjlighet att anta flexibla tillverkningsstrategier, med allt från tillverkning av större partier till produktion av enstaka special- och projektanpassade produkter. Med ett strukturerat arbetssätt vill vi ständigt överträffa oss själva vad gäller förbättringen av vår miljöprestanda.

Vi har ett öppet företagsklimat och en arbetsmiljö präglad av laganda, där vi har ödmjukhet inför varandras kompetens. Vill du veta mer? Besök oss gärna på: https://bevent-rasch.se/; https://rasch.se/;https://hydria.se/

Om dig
Vi ser gärna att du gått en naturvetenskaplig eller teknisk linje på gymnasiet då vi söker dig som är duktig på siffror och har god datorvana. Du behärskar Officepaketet och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Som person är du noggrann, strukturerad och analytisk. Tidigare erfarenhet inom administration är meriterande, men inget krav.

Övrigt
Uppdragstid: September 2023 och omkring 6 månader framåt
Omfattning: Heltid
Placering: Motala

Rekryteringen utförs av OnePartnerGroup och vid frågor är du därför varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Rebecka Karlsson på [email protected] eller 0730496812. Observera att vi på grund av GDPR ej kan ta emot några ansökningar via mejl utan ansökningar skickas in via annonsen. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag.

Vi ser fram mot att höra från dig! Visa mindre

Orderberedare till Arla Plast AB

Har du god känsla för kundservice, eget driv och erfarenhet av administration? Vill du arbeta med marknadsledande produkter på ett internationellt företag? Då kan tjänsten som orderberedare hos oss på Arla Plast AB vara rätt för dig! Om oss Arla Plast AB är en av Europas ledande tillverkare av extruderade termoplastskivor. Företaget grundades 1969 och har idag anläggningar i Sverige, Tjeckien och Tyskland med 250 medarbetare och mer än 700 kunder i över 4... Visa mer
Har du god känsla för kundservice, eget driv och erfarenhet av administration? Vill du arbeta med marknadsledande produkter på ett internationellt företag? Då kan tjänsten som orderberedare hos oss på Arla Plast AB vara rätt för dig!
Om oss
Arla Plast AB är en av Europas ledande tillverkare av extruderade termoplastskivor. Företaget grundades 1969 och har idag anläggningar i Sverige, Tjeckien och Tyskland med 250 medarbetare och mer än 700 kunder i över 45 länder. Arla Plast AB och dess svenska produktionsanläggning ligger i det natursköna Borensberg vid Göta Kanal centralt i Östergötland.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en orderberedare till vår avdelning Customer Service som idag består av 6 medarbetare. Inom Customer Service kommer dina arbetsuppgifter bland annat vara daglig kontakt med kunder runt om i världen, framförallt i Europa, gällande orderärenden och leveransfrågor. Du arbetar primärt i vårt affärssystem Jeeves, men även en hel del i Officepaketet.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
• Kundservice mot säljare, agenter och direktkunder
• Offerering
• Orderhantering (registrera, bereda och skapa tillverkningsorder)

Vi erbjuder dig:
• Ett spännande, utvecklande och stimulerande arbete där du har många kundkontakter varvat med administrativa arbetsuppgifter
• Engagerade, stöttande och erfarna kollegor med gemensamt fokus
• Möjlighet att få arbeta med marknadsledande produkter i ett kundorienterat företag

Din profil
Vi söker dig med tidigare erfarenhet inom administration och kundservice, gärna med fokus på order och leverans inom industrin. Du har en avslutad gymnasieexamen och med fördel eftergymnasial utbildning inom logistik, försäljning, teknik eller annat som vi bedömer relevant för tjänsten. Du hanterar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift och har du andra språkkunskaper är detta meriterande. Du är även van användare av Officepaketet.

Som person är du är prestigelös, ödmjuk samt duktig på kundservice och att bygga relationer. Du är självgående, har god ansvarskänsla och tycker om att vara ett stöd åt dina kollegor. Vi ser gärna att du som söker även har stort eget driv, är lösningsorienterad och analytisk.

Övrigt
Tillträde: Omgående, eller enligt överenskommelse
Tjänst: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Placering: Borensberg

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup, men du kommer att bli anställd direkt av oss på Arla Plast AB. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Rebecka Karlsson på [email protected] eller 0730496812. Urval sker löpande, tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag. Observera att vi inte kan hantera ansökningar via mail på grund av GDPR.

Vi ser fram mot att höra från dig! Visa mindre

Vi söker en säljande Administratör!

Om tjänsten Vi söker en säljande administratör med erfarenhet av att arbeta inom försäljning och kundservice. Dina huvudsakliga uppgifter kommer att innefatta att hantera kundförfrågningar, offertförfrågningar och orderhantering samt eknonomi administration. Du kommer också att ansvara för att upprätthålla en hög kundnöjdhet genom att leverera exceptionell kundservice. Som säljande administratör kommer du att spela en viktig roll i att säkerställa att vå... Visa mer
Om tjänsten

Vi söker en säljande administratör med erfarenhet av att arbeta inom försäljning och kundservice. Dina huvudsakliga uppgifter kommer att innefatta att hantera kundförfrågningar, offertförfrågningar och orderhantering samt eknonomi administration. Du kommer också att ansvara för att upprätthålla en hög kundnöjdhet genom att leverera exceptionell kundservice.

Som säljande administratör kommer du att spela en viktig roll i att säkerställa att våra kunder får en smidig och professionell upplevelse av våra tjänster. Vi letar efter någon som är självgående, har god kommunikationsförmåga och har ett starkt fokus på kundnöjdhet. Om du vill vara en del av en dynamisk och framgångsrik organisation, så är detta en spännande möjlighet för dig.


Din profil
Vi ser gärna att du har erfarenhet av administrativt arbete och som har jobbat inom sälj och service.
Utbildning inom ekonomi är mediterande men inget krav.
Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper och ser gärna att du har ett tekniskt intresse samt servicetänk med fokus på kundnöjdhet.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Projektstöd

Ansök    Apr 19    Vattenfall AB    Administrativ assistent
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Vill du inta en viktig roll som Projektstöd åt våra projektledare? Vattenfall Service Belysning jobbar med drift och underhåll av gatubelysning. Vi behöver någon som vill stötta projektledarna med struktur och administration. Vi söker ef... Visa mer
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
Vill du inta en viktig roll som Projektstöd åt våra projektledare? Vattenfall Service Belysning jobbar med drift och underhåll av gatubelysning. Vi behöver någon som vill stötta projektledarna med struktur och administration. Vi söker efter någon som drivs av att vara i spindeln i nätet! Är det dig vi letar efter?


Din roll som projektstöd
Som projektstöd har du ett viktigt ansvar i att stödja och avlasta projektledningen med framförallt ekonomiska och administrativa arbetsuppgifter. I denna tjänst är det viktigt att du känner dig trygg i att hantera fakturor och kan strukturerar upp ditt egna arbetssätt. Du kommer att arbeta nära projektledningen för att stötta genom hela projektet från uppstart fram till avslut. I ansvaret ingår bland annat löpande ekonomisk hantering i projekten, fakturahantering, dokumenthantering, avtalstolkning samt både skapa och upprätthålla rutiner.
Din bakgrund
Vi söker dig som är ordningsam och som trivs med att arbeta självständigt i en ansvarstagande roll. Då det är många olika projekt pågående samtidigt så är det viktigt att du är flexibel, initiativtagande och kan hantera många olika arbetssysslor samtidigt. Du är tydlig i din kommunikation, både på svenska och engelska, och du visar en god social förmåga i dina kontakter och i ditt samarbete med kollegor och kunder.
Du har minst en avklarad 3-årig gymnasialutbildning.
Du har tidigare arbetat med ekonomiskt och/eller administrativt arbete där du självständigt har hanterat rapportering, uppföljning, fakturering, avtal och allmän projektadministration.
Erfarenheter inom entreprenadbranschen är meriterande.
Du är en van datoranvändare och skicklig på att söka och värdera information.
Kunskaper om fastighetsrätt och ekonomisystem samt ärendehanteringssystem som SAP och BÄST är meriterande.
B-körkort är ett krav.Mer information
Placeringsort
Motala
Vill du veta mer?
För mer information om tjänsten, kontakta gärna rekryterande chef Thomas Cervin, 070-565 38 69. Fackliga representanter för denna tjänst är Caroline Trogen Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.
Vi ser fram emot din ansökan!
Anta din nästa utmaning hos oss och ansöka via vår annons på Vattenfalls karriärssidor senast den 7 maj 2023. Urval sker efter sista ansökningsdag. Har du någon fråga om din ansökan, kontakta rekryterare Johanna Marklund, [email protected] eller 070-307 84 82. Inga ansökningar tas emot via mail.
Affärsområde Belysning är ledande i Sverige när det gäller kunskap inom belysningsområdet. Vi levererar energieffektiva helhetslösningar till våra kunder. Våra kunder är Trafikverket, kommuner, byggentreprenadföretag och inom industri- och infrasektorn. Exempel på områden där vi arbetar är vägbelysning, ljussättning av byggnader, träd och monument.


Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.


Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
Följ oss gärna på LinkedIn (Vattenfall Services Nordic AB) och Instagram (vattenfallservices) och läs mer på https://www.vattenfall.se/foretag/services-tjanster/vattenfall-services/
Om oss
Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se Visa mindre

Projektadministratör till Vattenfall!

Vill du vara en del av Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi- och elkraftsområdet? Vattenfall är ett företag med en stark säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är i fokus. Vi söker nu efter dig som vill bidra med att säkerställa eldistributionen i samhället genom rollen som projektstöd. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Information om tjänsten Som projektstöd avlastar du projektledare, ... Visa mer
Vill du vara en del av Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi- och elkraftsområdet? Vattenfall är ett företag med en stark säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är i fokus. Vi söker nu efter dig som vill bidra med att säkerställa eldistributionen i samhället genom rollen som projektstöd. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Information om tjänsten

Som projektstöd avlastar du projektledare, underhållsledare och beredare med administrativa uppgifter. Du arbetar nära flera roller med det primära ansvaret för att hålla ordning och struktur genom projektens gång. Du är med från projektstart och tills dess att projektet avslutas vilket innefattar delar som uppföljning, dokumentation och rapportering under projektets gång. Rollen är knuten till en avdelning men kommer att arbeta mot flera olika, variationen i arbetet är således stor. 

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Vattenfall. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Vattenfalls önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Arbetsuppgifter

• Skapa rutiner för struktur i projekt
• Arbeta med dokumenthantering
• Tillse att arbetet fortskrider i enlighet med vad som är avtalat
• Faktura- och leverantörshantering

Vidare kommer du att delta i uppföljningsmöten tillsammans med projektledare och projekt controller för säkerställa att projekten går i rätt riktning och har rätt förutsättningar för att lyckas.

Vi söker dig som har:

• Gymnasieexamen, gärna inom ekonomi
• Har tidigare arbetslivserfarenhet från administrativt och ekonomiskt arbete
• God datorvana (officepaketet) samt administrativ förmåga då du kommer arbeta i olika data- och ärendehanteringssystem
• Goda kunskaper i svenska och engelska

Som person är du ordningsam, ansvarstagande och en do-er, det vill säga att du tar tag i saker på en gång. Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Denna tjänst är säkerhetsklassad och en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Motala 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Administrativ assistent till hemtjänst

Ansök    Maj 16    Motala kommun    Administrativ assistent
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Socialförvaltningen ansvarar för insatser, stöd och service till enskilda och familjer i kommunen. Inom förvaltningen ryms följande verksamheter; Individ- och familjeomsorg, Utredni... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Socialförvaltningen ansvarar för insatser, stöd och service till enskilda och familjer i kommunen. Inom förvaltningen ryms följande verksamheter; Individ- och familjeomsorg, Utredning, stöd och tillstånd, Kommunal hälso- och sjukvård, Utförare LSS och socialpsykiatri, Utförare hemtjänst och Utförare särskilt boende, samt två bemanningsenheter.

Socialförvaltningen är en utförarverksamhet som riktar sig till personer i behov av stöd enligt beviljad insats. Verksamheterna styrs främst av LSS-lagen, SoL och HSL och har verkställighetsansvar för insatser reglerade av dessa lagar. Samtliga verksamheter genomsyras av individen i centrum för att tillgodose individens behov. Uppdraget innebär stort kundfokus och serviceanda.

Inom äldreomsorgen får du vara med och stötta och göra vardagen bättre för de som behöver stöd. Vi ser fram emot att du vill arbeta hos oss och göra vardagen bättre för de personer vi stödjer och ger service!ARBETSUPPGIFTER
Nu välkomnar vi en administrativ assistent till hemtjänst Centrum. Här får du arbeta med varierande administrativa arbetsuppgifter i en stödjande funktion för chefer och medarbetare inom äldreomsorgen. Den administrativa assistentrollen handlar om att tillgodose behov av administrativt stöd till chefer inom förvaltningens verksamhet i form av ekonomi-, personal- och allmän administration.

Som administratör får du en central och värdefull roll hos oss!

Du har daglig kontakt med medarbetare, chefer, brukare och dess anhöriga.
Bland dina arbetsuppgifter ingår det bland annat att sköta bemanning, fakturahantering, anställningsunderlag samt andra administrativa uppgifter i syfte att hålla verksamheten igång. Även introduktion av ny personal samt stöd till medarbetare i olika system ingår. Viss schemaläggning kan också eventuellt ingå i tjänsten..

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete. Du kan självständigt driva dina processer framåt samtidigt som du kan prioritera och förhålla dig till tidsramar. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Du är engagerad och lösningsorienterad, med fokus på både struktur och service. Du är flexibel och uttrycker en positiv syn till verksamheten och handlar lojalt med fattade beslut och relevanta styrdokument. Du är stabil och trygg i dig själv, hanterar stress på ett konstruktivt sätt och bibehåller ett gott humör vid press och motgångar.

Kvalifikationskrav
• Utbildning inom administration eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdigt
• Erfarenhet av personal- och ekonomiadministration
• God svenska i tal och skrift
• B-Körkort

Meriterande:
• Erfarenhet av arbete inom vård och omsorg
• Erfarenhet av Personec, Unit4, Viva, Kompanion, TimeCare Planering och TimeCare Pool
• Erfarenhet av schemaläggning

ÖVRIGT
Urval och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden, så sök gärna redan idag.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Visa mindre

Administratör till statlig myndighet i Linköping!

Nu söker vi en samordnande administratör för ett uppdrag vid en statlig myndighet i Linköping. Uppdraget är på 100% med beräknad start i slutet av januari och 6 månader framåt med chans till förlängning. Uppdraget passar dig som konsult eller underkonsult! Intervjuer och urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Om tjänsten I detta uppdrag ska du fungera som samordnare mellan olika forskningsprogram och universitet. Anställningen in... Visa mer
Nu söker vi en samordnande administratör för ett uppdrag vid en statlig myndighet i Linköping.
Uppdraget är på 100% med beräknad start i slutet av januari och 6 månader framåt med chans till förlängning. Uppdraget passar dig som konsult eller underkonsult!

Intervjuer och urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I detta uppdrag ska du fungera som samordnare mellan olika forskningsprogram och universitet. Anställningen innebär huvudsakligen att ge administrativt stöd, vilket även innefattar stöd i ekonomiuppgifter, inom Sida-finansierade bilaterala forskningsprogram, samt stöd för de doktorander med finansiering från internationellt forskningsprogram som är stationerade vid institutionen. I tjänsten ingår även att vara forskarutbildningsadministratör för institutionens forskningsprogram.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att vara:
- Stödja doktorander och postdoktorer inför deras ankomst till Sverige samt under deras tid vid medverkande institutioner
- Medverka vid planering och administration av möten, konferenser, workshops och besök av gäster
- Boka resor för doktorander, gäster och lärare samt övrig administration i samband med dessa
- Årlig finansiell rapportering inom forskningsprogram Sida, samt bistå revisor vid årlig revision
- Hantera rekvirering och utbetalningar mellan institutionen och svenska partners, samt förbereda avtal mm.

Andra administrativa uppgifter kan tillkomma och du förutsätts kunna engagera dig i andra arbetsuppgifter inom verksamhetsstödet om behov uppstår.

Avdelningen består av ca 10 medarbetare som bl.a. arbetar med ekonomi, HR, utbildningsadministration, ledningsstöd, lokalhantering mm. Här kommer du ha en bred roll i en central del av verksamhetens utövande!

Vem är du?
Vi söker dig som har lägst slutbetyg från 3-årig gymnasieutbildning, gärna med ekonomisk inriktning.
Vi ser gärna att du har någon form av påbyggnadsutbildning, kurser eller program på universitet/högskola, det är meriterande om du har en examen på högskolenivå.

Eftersom arbetet delvis innebär ekonomiuppgifter är det meriterande om du har erfarenhet av arbete med ekonomisk rapportering och ekonomiuppföljning. vi ser även att du har tidigare erfarenhet av administrativt arbete.
Ett krav för tjänsten är att du har dokumenterad förmåga att tala, läsa och skriva på engelska då arbetet i hög grad sker på engelska, du måste också ha mycket goda kunskaper i svenska. Du har genom studier och/eller arbete fått goda kunskaper i Officepaketets standardprogram, särskilt Excel.

Som person ser vi att du är strukturerad och har förmågan att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Eftersom du i tjänsten kommer att arbeta tillsammans med fler andra funktioner både i verksamheten och utanför, så har du en god samarbetsförmåga och är serviceinriktad. Vid denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet!


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök och registrera dig på poolia.se. Visa mindre

Administrativ assistent till hemtjänsten

Ansök    Jan 30    Motala kommun    Administrativ assistent
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Socialförvaltningen är en utförarverksamhet som riktar sig till personer i behov av stöd enligt beviljad insats. Verksamheterna styrs främst av LSS-lagen, SoL och HSL och har verkstä... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Socialförvaltningen är en utförarverksamhet som riktar sig till personer i behov av stöd enligt beviljad insats. Verksamheterna styrs främst av LSS-lagen, SoL och HSL och har verkställighetsansvar för insatser reglerade av dessa lagar. Samtliga verksamheter genomsyras av individen i centrum för att tillgodose individens behov. Uppdraget innebär stort kundfokus och serviceanda.

Inom äldreomsorgen får du vara med och stötta och göra vardagen bättre för de som behöver stöd. Vi ser fram emot att du vill arbeta hos oss och göra vardagen bättre för de personer vi stödjer och ger service!ARBETSUPPGIFTER
Nu välkomnar vi en administrativ assistent som vill arbeta med varierande administrativa arbetsuppgifter i en stödjande funktion för chefer och medarbetare inom äldreomsorgen. Den administrativa assistentrollen handlar om att tillgodose behov av administrativt stöd till chefer inom förvaltningens verksamhet i form av ekonomi-, personal- och allmän administration.

Som administratör får du en central och värdefull roll hos oss!

Exempel på arbetsuppgifter är:
- Fakturahantering
- Administration och inventering av material, arbetskläder, telefoner m.m.
- Administration kring verksamhetens fordon
- Utveckla rutiner och processer inom de egna ansvarsområdena
- Stöd i implementering och uppföljning av rutiner och arbetssätt
- Ansvara för introduktion av ny personal
- Sammanhållande för anmälningar till utbildningar, exempelvis förflyttningsutbildningar och introduktionsutbildningar
- Administration kring nycklar, taggar, namnbrickor etc.
- Introduktion och handledning i genomförandeplaner och dokumentation
- Handledning i extranätet för att finna rutiner och dokument
- Utbildning i verksamhetssystem och program
- Hantering och rapportering av övriga arbetsuppgifter som personalredogörare; sjuk- och friskanmälan, läkarintyg, årsarbetstid, övertid m.m.
- Lägga sjukschema
- Ansvarig för födelsedagar och andra firanden, samt vid pensionsavgångar och andra avslut
- Ta fram statistik och månadsrapporter
- Vid behov delta i olika projekt och arbetsgrupper
- Stöd och service till berörda chefer med t.ex. sekreteraruppdrag
- Stötta planerare vid behovKVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete. Du kan självständig driva dina processer framåt samtidigt som du kan prioritera och förhålla dig till tidsramar. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du är engagerad och lösningsorienterad, med fokus på både struktur och service. Du är flexibel och uttrycker en positiv syn till verksamheten och handlar lojalt med fattade beslut och relevanta styrdokument. Du är stabil och trygg i dig själv, hanterar stress på ett konstruktivt sätt och bibehåller ett gott humör vid press och motgångar.

Krav:
• Utbildning inom administration eller annat som arbetsgivaren bedömer likvärdigt
• Erfarenhet av personal- och ekonomiadministration
• Avslutad gymnasial utbildning
• God svenska i tal och skrift
• B-Körkort

Meriterande:
• Erfarenhet av arbete inom vård och omsorg, gärna inom hemtjänst
• Erfarenhet av Personec, Unit4, Viva, Kompanion, TimeCare Planering och TimeCare Pool
• Erfarenhet av schemaläggningÖVRIGT
Urval och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden, så sök gärna redan idag!

Provanställning kan komma att tillämpas.

Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Visa mindre

Administrativ assistent inom individ- och familjeomsorg

Ansök    Feb 1    Motala kommun    Administrativ assistent
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Hos Individ- och familjeomsorg handläggs myndighetsärenden inom alla delar av socialtjänsten. Vi är en arbetsplats med ca 100 anställda, både män och kvinnor i varierande ålder och a... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Hos Individ- och familjeomsorg handläggs myndighetsärenden inom alla delar av socialtjänsten. Vi är en arbetsplats med ca 100 anställda, både män och kvinnor i varierande ålder och antal år i yrket. Vi eftersträvar en arbetsplats med rättssäker handläggning för våra klienter/brukare och en god arbetsmiljö för våra anställda.

Vår vision är att alla ska känna sig nöjda i kontakten med oss.

För att skapa arbetsglädje, god kvalitet i arbetet och en bra arbetsmiljö erbjuder vi tydligt ledarskap, en tydlig och känd lönepolitik, trevliga och ändamålsenliga lokaler, en säker arbetsplats, rotationsmöjlighet, årsarbetstid och en atmosfär av erkännande och uppriktighet.


ARBETSUPPGIFTER
Nu välkomnar vi en administrativ assistent som vill arbeta med varierande administrativa arbetsuppgifter i en stödjande funktion för socialsekreterare och chefer inom individ- och familjeomsorg. Den administrativa assistentrollen handlar bland annat om att tillgodose behov av administrativt stöd till socialsekreterare i utrednings och uppföljningsarbetet inom barn och unga.

Som administratör får du en central och värdefull roll hos oss. Du kommer ingå i den administrativa gruppen, där du omges av erfarna och stöttande kollegor.

Exempel på arbetsuppgifter:
Skriva stommar till Socialnämnden (SN) och Socialnämndens myndighetsutskott (SNMU) samt skriva in beslut i ärenden i VIVA. Administrera beslutsunderlag som ska skickas från kontoret. Administrera egenavgift vid placering. Hantering av administration kring läkarundersökning/tandvård. Skanna in handlingar. Ringa kontrollsamtal exempelvis för att förtydliga anmälningar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har administrativ utbildning eller annat som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt. Det är meriterande om du har utbildning inom administration kopplat till socialtjänsten exempelvis som socialadministratör. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Du har en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Du har förmågan att organisera och planera ditt arbete och arbetar enligt en tydlig process där du slutför det du påbörjat. Vidare är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du visar intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Visa mindre

Administrativ assistent

Ansök    Nov 23    Motala kommun    Administrativ assistent
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Tekniska serviceförvaltningen genomför varje dag samhällsviktigt arbete som att sköta gator, parker, fastigheter och idrottsanläggningar, städa, laga mat, hämta sopor, leverera vatte... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Tekniska serviceförvaltningen genomför varje dag samhällsviktigt arbete som att sköta gator, parker, fastigheter och idrottsanläggningar, städa, laga mat, hämta sopor, leverera vatten och rena avlopp. Förvaltningens mål är att leverera rätt tjänst till rätt kvalité utifrån kundernas behov.ARBETSUPPGIFTER
Du kommer organisatoriskt att ingå i verksamheten vatten och enhet Nät som ansvarar för de allmänna ledningsnäten i Motala och Vadstena kommuner. En av de huvudsakliga arbetsuppgifterna är telefon- och e-postkontakt med kunder och då främst i VA relaterade frågor med efterföljande administration. Administrationen består av att i våra programvaror registrera beställningar och genomföra förändringar på de tjänster som våra kunder avropar från oss och förmedla det till vår personal samt att uppdatera och komplettera vårt abonnentregister. En annan viktig del är att tillsammans med motsvarande tjänster inom avfall säkra upp den administrativa funktionen under semestrar, sjukdom och andra ledigheter.

Arbetet innebär även registrering och hantering av avvikelser samt support och service till de interna och externa samarbetspartners kommunen har inom vatten. Då fokus i denna tjänst är frågor kopplade till VA problematik är en förutsättning, förutom goda kunskaper i vårt kund och faktureringssystem, att även ha kunskaper i programvarorna för drift och underhåll av VA ledningar och vattenmätarhantering.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieutbildning med administrativ inriktning eller liknande utbildning. Du ska ha god telefon- och datorvana, behärska Officepaketet, kunna hantera stressiga situationer och möta kunder på ett professionellt och trevligt sätt.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och har förmågan att samarbeta med olika människor. Du drivs av att uppnå mål och tar själv ansvar för dina uppgifter inom givna ramar. För att klara av denna tjänst behöver du vara strukturerad och kunna anpassa dig till ändrade omständigheter. En förutsättning är även att kunna kommunicera på ett tydligt sätt och behärska svenska både i tal och skrift.

Erfarenhet av vårt kund och faktureringssystem EDP Future är meriterande.

Meriterande är även erfarenhet av VA relaterade frågeställningar, användandet av programvarorna för drift och underhåll av VA ledningar och vattenmätarhanteringen samt grundläggande förståelse i VA juridiska frågor.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Visa mindre

Administrativ assistent

Ansök    Dec 8    Motala kommun    Administrativ assistent
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. ARBETSUPPGIFTER Nu välkomnar vi en administrativ assistent som vill arbeta med varierande administrativa arbetsuppgifter i en stödjande funktion för chefer och medarbetare inom ä... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.ARBETSUPPGIFTER
Nu välkomnar vi en administrativ assistent som vill arbeta med varierande administrativa arbetsuppgifter i en stödjande funktion för chefer och medarbetare inom äldreomsorgen. Du ansvarar i första hand och till största del för Husbygårdens äldreboende men har vissa arbetsuppgifter kopplat till andra enheter. Som administratör får du en central och värdefull roll hos oss. Du kommer att fungera som ett personaladministrativt stöd, där du bland annat ansvarar för bemanning och schemaläggning.

Exempel på fler arbetsuppgifter är:
- Mailhantering
- Fakturahantering i Unit4
- Time-care planering och Timepool
- Semesterplaningar, sommarscheman och vikariekontakt
- Skriva anställningsunderlag
- Rapportering och hantering i VIVA vid in- och utflyttning på äldreboendet
- Beställning av material och arbetskläder
- Sekreterare vid skyddsronder och sammanträden

KVALIFIKATIONER
Som person är du engagerad i arbetet och bidrar till delaktighet och samsyn. Du uttrycker en positiv syn till verksamheten och handlar lojalt med fattade beslut och relevanta styrdokument. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och kan självständigt driva processer vidare. Du kan strukturera och prioritera i arbetsuppgifter samt förhålla dig till tidsramar. Du ser möjligheter i förändringar, anpassar dig och trivs med ett flexibelt arbete. Det är viktigt att du är samarbetsvillig och lyssnar, kommunicerar samt löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Vi välkomnar dig som har en avslutad gymnasieutbildning, gärna med administrativ eller ekonomisk inriktning. Det ställs krav på att du har god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i svenska både i tal och skrift. Goda datakunskaper är en förutsättning för tjänsten samt lätt för att lära dig system och program. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete och/eller har kunskaper inom bemanning samt fakturahantering.

Det är ett krav med B-körkort.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Visa mindre

Administrativ assistent

Ansök    Nov 28    Motala kommun    Administrativ assistent
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Tekniska serviceförvaltningen genomför varje dag samhällsviktigt arbete som att sköta gator, parker, fastigheter och idrottsanläggningar, städa, laga mat, hämta sopor, leverera vatte... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Tekniska serviceförvaltningen genomför varje dag samhällsviktigt arbete som att sköta gator, parker, fastigheter och idrottsanläggningar, städa, laga mat, hämta sopor, leverera vatten och rena avlopp. Förvaltningens mål är att leverera rätt tjänst till rätt kvalité utifrån kundernas behov.

Tjänsten tillhör Tekniska serviceförvaltningen och verksamhetsområde vatten och avfall. Du kommer arbeta på avfallsenheten som har till uppgift att ansvara för Motala och Vadstena kommuners hantering av hushållsavfall samt avfallsanläggningar. På enheten arbetar ca 40 personer.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta som administrativ assistent på avfallsenheten. Tjänsten innebär att jobba i enhetens olika system med bl.a. orderhantering, ärendehantering och systemvård. I tjänsten ingår bland annat att hantera kundrelaterade frågor såsom ägarbyten, fakturering och entreprenörsavräkningar.
Du kommer också fungera som support för personal i drift samt ha kontakt med kunder och entreprenörer. Vissa kortare uppdrag/projektarbeten kan tillkomma utöver de fasta arbetsuppgifterna.

Arbetet är serviceinriktat och för att lyckas i rollen ska du ha bra samarbetsförmåga. I din anställning har du stort eget ansvar vilket kräver att du är självgående, strukturerad och har en bra initiativförmåga. Du behöver även ha en problemlösande analysförmåga. Att du är tydlig, kommunikativ och kan kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift är en förutsättning för att klara arbetet.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning som är tillämplig för tjänsten, erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande. Du ska ha mycket god IT kunskap med stor systemförståelse samt behärska Officepaketet. Vårt affärssystem är Future levererat av EDP.

Arbetet är serviceinriktat och för att lyckas i rollen ska du ha bra samarbetsförmåga. I din anställning har du stort eget ansvar vilket kräver att du är självgående, strukturerad och har en bra initiativförmåga. Du behöver även ha en problemlösande analysförmåga. Att du är tydlig, kommunikativ och kan kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift är en förutsättning för att klara arbetet. B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Visa mindre

Vänsterpartiet Motala söker politisk sekreterare

Vänsterpartiet Motala söker en politisk sekreterare som ska vara ett stöd i partiets parlamentariska arbete i Motala kommun. Vänsterpartiet Motala står inför en historisk situation i kommunpolitiken i Motala. För första gången står ett parti utanför alla nämnder och det gör att arbetet för politisk sekreterare kommer vara riktat primärt mot kommunfullmäktige. Men vår politik stannar inte där. Vi kommer ibland att tvingas agera snabbt då våra kommunikations... Visa mer
Vänsterpartiet Motala söker en politisk sekreterare som ska vara ett stöd i partiets parlamentariska arbete i Motala kommun.
Vänsterpartiet Motala står inför en historisk situation i kommunpolitiken i Motala. För första gången står ett parti utanför alla nämnder och det gör att arbetet för politisk sekreterare kommer vara riktat primärt mot kommunfullmäktige. Men vår politik stannar inte där. Vi kommer ibland att tvingas agera snabbt då våra kommunikationsvägar är begränsade och därför bör den sökande vara beredd på att det ibland kan bli korta deadlines.
Vi söker dig som trivs med en ombytlig tjänst där du har uppgifter som omfattar allt från administration till kommunikation och politisk beredning. Vi ser gärna att du är en van skribent med god kunskap om sociala medier, video- och bildbearbetning och kan arbeta strukturerat och självständigt, men givetvis med stöd av de förtroendevalda. Dessutom är vår nuvarande politiska sekreterare kvar i partigruppen.
Som politisk sekreterare hos oss ska du:
Till fullo dela Vänsterpartiets värderingar (det är bra om du är medlem men inget krav)
Vara kommungruppens sekreterare
Vara behjälplig med att framförallt ta fram underlag (men ibland även skriva textförslag) till frågor, interpellationer, motioner, remissvar, pressmeddelanden och liknande
Vara beredd på flexibel tjänstgöring, även innefattande kvällar och helger.
Kunna bistå gruppen vid intervjuer, presskonferenser mm och vara vår presskontakt
I övrigt vara en del av partiföreningens arbete för att vara den starkaste motkraften mot högerpolitikenTjänsten är på mellan 40-50% med stor frihet, men som politisk sekreterare har du närvarorätt på olika sammanträden och liknande och därför bör du vara beredd på att ibland behöva jobba heldagar för att närvara vid exempelvis Kommunstyrelsen eller andra nämnder.
Låter det här intressant? Brinner du för jämlikhet och solidaritet? Vill du vara med och hjälpa till att bygga den starkaste vänsterrörelsen i Motala någonsin? Då är du rätt person för tjänsten.
Omfattning: 40-50%
Sista ansökningsdag: 30 november
Tjänsten tillträdes under första kvartalet 2023 efter överenskommelse (och löper som längst till och med 2026-12-31), med rätt till tjänstledighet från ordinarie arbete enligt kommunallagen.
Ansökan och eventuella frågor skickas till: [email protected] Visa mindre

Administratör till vaccinationsorganisationen på Luxor center, Motala

Drivs du av att arbeta inom en flexibel verksamhet där möjligheterna är många och där förutsättningar ibland förändras? Då kanske administratör inom vår nya vaccinationsorganisation med placering på Luxor center i Motala kan vara något för dig. Vi söker dig som har ett stort intresse och kunskap om administrativa arbetsuppgifter för att tillsammans med enhetschefen och övriga medarbetare skapa en vaccinationscentral med god tillgänglighet och gott arbet... Visa mer
Drivs du av att arbeta inom en flexibel verksamhet där möjligheterna är många och där förutsättningar ibland förändras? Då kanske administratör inom vår nya vaccinationsorganisation med placering på Luxor center i Motala kan vara något för dig.

Vi söker dig som har ett stort intresse och kunskap om administrativa arbetsuppgifter för att tillsammans med enhetschefen och övriga medarbetare skapa en vaccinationscentral med god tillgänglighet och gott arbetsklimat

Arbetsbeskrivning

Vi söker en administratör som ansvarar för hantering av journalsystemet Mitt vaccin med bland annat tidböcker, support, felsökning och introduktion av nya medarbetare.
Vi använder journalsystemet Cosmic där du förväntas kunna ge support och utbildning till övriga kollegor. Du hanterar enhetens övriga IT system med tillhörande arbetsuppgifter såsom ex statistikuttag, felrapporter och besökslistor.
Arbetet innebär ett varierat arbetstempo och kräver flexibilitet, förmåga till att växla mellan självständigt arbete och arbete i grupp samt engagemang kring ständig utveckling och förbättring av verksamheten.
Även andra generellt förekommande administrativa uppgifter ingår i rollen som att t ex beställa material.

Utbildning och erfarenhet

Du har erfarenhet av vård eller vårdadministration och behärskar det svenska språket i tal och skrift. Det är meriterande med tidigare erfarenhet som administratör inom hälso- och sjukvård och du besitter erfarenhet från vårt journalsystem Cosmic och andra relevanta IT system som används i regionen.
Goda kunskaper i excel är meriterande.
Arbetet innebär ett varierat arbetstempo och kräver flexibilitet, förmåga till att växla mellan självständigt arbete och arbete i grupp samt engagemang kring ständig utveckling och förbättring av verksamheten.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du trivs i rollen att ge service och där du tillhandahåller en god struktur i en föränderlig miljö med inslag av IT relaterade uppgifter. Du bör ha ett eget driv då arbetet ställer höga krav på din förmåga att arbeta självständigt och strukturerat. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och utför dessa med god kvalitet. Arbetet innebär nära samarbete med övriga medarbetare inom enheten såväl som med externa kontakter, varför en god samarbetsförmåga och hög social kompetens är en förutsättning. Du gillar att utveckla idéer och hitta lösningar och förslag på nya arbetssätt och rutiner och har ett öga för verksamhetens behov.

Urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan snarast möjligen.

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Projektstöd - Vattenfall Services, Jönköping eller Motala

Ansök    Mar 29    Vattenfall AB    Administrativ assistent
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Vi som arbetar inom Skog & Mark genomför på uppdrag av våra beställare skogliga projekt på Vattenfalls och andra ledningsägares anläggningar. Projekten består i huvudsak av underhåll och breddningar av befintliga skogsgator samt skogligt... Visa mer
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
Vi som arbetar inom Skog & Mark genomför på uppdrag av våra beställare skogliga projekt på Vattenfalls och andra ledningsägares anläggningar. Projekten består i huvudsak av underhåll och breddningar av befintliga skogsgator samt skogligt intrång vid nybyggnation av kraftledningar. Vi arbetar också med GIS och inmätningar.
Till Skog & Mark Syd söker vi nu ett projektstöd med placering i Jönköping eller Motala. Det är en utvecklande administratörstjänst för dig med driv och skinn på näsan.


Din roll som projektstöd
I den här rollen har du ett viktigt ansvar i att stödja och avlasta projektledarna med framförallt administrativa arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta nära projektledare för att hålla ordning och reda genom hela projektet från uppstart fram till avslut.
I arbetet ingår bland annat:
• Skapa och upprätthålla rutiner och struktur
• Dokumenthantering
• Fakturahantering
• Löpande ekonomisk hantering i projekten.
• Delta på uppföljningsmöten tillsammans med våra projektledare och projektcontroller för att följa och analysera projekten.
• Hantera ärenden rörande trädbevakning. Innebär bl.a. kontakt med markägare och underentreprenörer som utför bevakningen.
• Andra administrativa uppgifter t.ex. administrera aviseringar, utbetalning utanordningar m.m.


Dina kvalifikationer som projektstöd
I grunden har du en gymnasial ekonomiutbildning och har tidigare arbetat med ekonomiskt och/eller administrativt arbete där du självständigt har hanterat rapportering, uppföljning, fakturering, avtal och allmän projektadministration. Du är en van datoranvändare och skicklig på att söka och värdera information. Du ska vara van att använda standardprogram som word, excel, Powerpoint. Vidare har du erfarenhet av att arbeta i ekonomisystem som t.ex SAP. Erfarenhet av ärendehanteringssystem samt även arbetet i kartsystem är meriterande. Eftersom resor kan förekomma i tjänsten är B-körkort ett krav.
Vi söker dig som är ordningsam och som trivs med att ta initiativ och arbeta självständigt i en ansvarstagande roll. Du är tydlig i din kommunikation, både på svenska och engelska, och du visar en god social förmåga i dina kontakter och i ditt samarbete med kollegor och kunder.


Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Claes Wange 070-602 71 78. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Eskil Höglund, [email protected].
Fackliga representanter för denna tjänst är Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.


Placeringsort är Jönköping eller Motala.


Välkommen med din ansökan, CV, senast den 20 april.


Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation - underhåll - konsulttjänster. Läs mer på https://www.vattenfall.se/services/


Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kontorsassistent/sekreterare

Vi söker en strukturerad och serviceinriktad person som vill bli vår nya kontorsassistent i Motala. Som kontorsassistent spelar du en viktig roll i att skapa förutsättningar för framgång inom bolaget. Du ser till att våra arbetare har allt som behövs för att våra arbetsdagar ska vara så roliga och produktiva som möjligt. Tjänsten innefattar en bredd av administrativa uppgifter där du kommer att assistera både chefer, säljare och instruktörer samt hjälpa vå... Visa mer
Vi söker en strukturerad och serviceinriktad person som vill bli vår nya kontorsassistent i Motala. Som kontorsassistent spelar du en viktig roll i att skapa förutsättningar för framgång inom bolaget. Du ser till att våra arbetare har allt som behövs för att våra arbetsdagar ska vara så roliga och produktiva som möjligt. Tjänsten innefattar en bredd av administrativa uppgifter där du kommer att assistera både chefer, säljare och instruktörer samt hjälpa våra kunder. Du kommer att ha en varierande vardag med goda möjligheter i ett bolag med högt tempo.
Exempel på arbetsuppgifter:
- Administrativa rutiner
- Orderhantering
- Kundhantering
- Ansvara för sociala medier
- Försäljning
- Assistera och ge service till kollegor
Vi söker dig som:
- Har en god social kompetens
- Tar stort ansvar och alltid håller deadline
- Är kostnadsmedveten och resultatorienterad
- Har god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter och trivs med att oväntade arbetsuppgifter kan hamna på ditt bord
- Utmärker dig för din känsla för struktur och ordning
Fördelaktiga kvalifikationer(inget krav):
- God datavana
- Bra engelska
- Körkort
- Tidigare erfarenheter inom ekonomi/administration/säljare


Om beskrivningen passar in på dig och du lockas av att ta dig an en tjänst inom administration är du varmt välkommen att skicka in din ansökan till [email protected]
Tjänsten tillsätts när vi hittat rätt person! Visa mindre

Bemanningsassistent tim-vikariat

Ansök    Mar 14    Motala kommun    Administrativ assistent
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Bemanningsenhet SRV tillhör Sociala Resursverksamheten med drygt 400 tillsvidareanställda är en utförarverksamhet riktad till barn, ungdomar och vuxna. Vi styrs bl.a. av LSS, SoL oc... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Bemanningsenhet SRV tillhör Sociala Resursverksamheten med drygt 400 tillsvidareanställda är en utförarverksamhet riktad till barn, ungdomar och vuxna. Vi styrs bl.a. av LSS, SoL och HSL och har verkställighetsansvar för insatser reglerade av dessa lagar. Verksamheten genomsyras av att vi sätter individen i centrum och att vi samverkar för att kunna tillgodose individens behov. Verksamheten har ett stort kundfokus, god serviceanda och ger förutsättningar för ett gränsöverskridande arbete som är både inspirerande och kompetensutvecklande.

Bemanningsenhetens huvudsakliga uppgift är att tillgodose verksamheternas behov av personal vid uppkommen frånvaro samt resursförstärkning.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta under semesterperioden som är mellan vecka 25 - 32 och täcka ordinarie personals semester. Dock behövs en introduktion innan semesterperioden börjar, introduktionen påbörjas under maj månad.

Som bemanningsassistent hos oss på Sociala Resursverksamheten kommer du att arbeta med att tillgodose verksamheternas behov av personal vid planerad eller akut frånvaro på ordinarie personal. Vi har verksamheter inom LSS-boenden, personlig assistans, daglig verksamhet samt korttidsverksamhet för barn och unga.

Du kommer att arbeta i Timepool där korttidspoolen/timvikarier lägger sin tillgänglighet och där du bokar ut arbetspass för att täcka verksamhetens behov, alternativt bokar ut timvikarier. Du kommer även ha mycket kontakt med enhetschefer för verksamheterna, korttidspoolen och tim-vikarier. Arbetet innefattar också ett nära samarbete med bemanningsplanerare och samordnare.

Arbetstiden är vardagar från kl 6.30 -16.00.

KVALIFIKATIONER
För att kunna arbeta som bemanningsassistent på Bemanningsenheten krävs det att du är ansvarstagande, kan ta egna initiativ och fatta egna beslut. Du ska vara flexibel, trygg och ha god samarbetsförmåga. Du behöver även ha en god social kompetens då du har kontakt med många.

Du behöver ha utbildning inom administration eller annan utbildning arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet i systemet Timepool är meriterande likaså om du tidigare haft liknande arbetsuppgifter.

Det är viktigt att du har god datorvana och dokumentationsförmåga samt kan uttrycka dig väl i svenska, både i tal och skrift. Vi ser även att du klarar av psykiskt ansträngande arbetsuppgifter då det förekommer arbetsdagar där tempot är högre och man behöver fatta snabba beslut samt att du har uthållighet i form av tålamod.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Visa mindre

VD-assistent

Vi har bestämt oss för att alla plastförpackningar i vårt land ska återvinnas och bli nya plastprodukter. Vi driver redan Europas effektivaste anläggning för sortering, och 2023 planeras första etappen av vår nya anläggning Site Zero stå klar - världens största och modernaste anläggning för plaståtervinning. Med banbrytande teknologi och fördubblad kapacitet skapar Site Zero förutsättningar att återvinna alla våra producentkunders plastförpackningar och mö... Visa mer
Vi har bestämt oss för att alla plastförpackningar i vårt land ska återvinnas och bli nya plastprodukter. Vi driver redan Europas effektivaste anläggning för sortering, och 2023 planeras första etappen av vår nya anläggning Site Zero stå klar - världens största och modernaste anläggning för plaståtervinning. Med banbrytande teknologi och fördubblad kapacitet skapar Site Zero förutsättningar att återvinna alla våra producentkunders plastförpackningar och möjliggör cirkulära plastflöden - utan negativ klimatpåverkan.
Vi har format ett starkt team som jobbar för att visionen ska bli verklighet, men expanderar stadigt vidare och söker nu dig som vill vara med oss på resan i en ny roll som VD-assistent.
Ditt ansvar
Som VD-assistent är ditt övergripande ansvar att bidra till effektiviteten och målfokuset i vårt företag genom att säkerställa administrativt stöd i toppklass till VD och bidra aktivit i andra generella administrativa processer. Ditt dagliga arbete går till stora delar ut på att planera, organisera och prioritera så att VD:s arbete med att leda företaget och affären kan ske på ett effektivt, strukturerat och högkvalitativt sätt. I din roll har du många kontakter, dels internt, dels med externa intressenter som besökare och kunder. Du får inblick i en stor bredd av pågående och framtida projekt – stora som små.
Dina arbetsuppgifter innebär i praktiken bland annat:
Stöd till VD avseende kalenderhantering, mötesbokningar och -samordning samt mejladministration
Resebokningar inom och utanför Sverige med tillhörande administration
Förbereda agenda, planera och föra protokoll och anteckningar i olika mötesforum
Ansvara för hanteringen av vår info-mejl, ge svar och information
Ta emot besökare och agera värd vid vissa besök
Ta initiativ till att skapa och utveckla arbetssätt, moderna processer och rutiner och bidra till vår digitalisering
Koordinera och leda vissa interna projekt

Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Motala.
Din profil
Vi söker dig som har:
Relevant utbildningsbakgrund samt erfarenhet av kvalificerade administrativa roller, såsom exekutiv assistent eller VD-assistent
Erfarenhet och god förståelse för affärsdrivande verksamhet med ett samhällspåverkande uppdrag
Erfarenhet av att arbeta i en internationell kontext
Gedigen datorvana och intresse för att bygga bra digitala arbetssätt
God kommunikationsförmåga i både tal och skrift på svenska och engelska

Som person är du självgående, lyhörd, proaktiv, serviceinriktad och noggrann, med ett utpräglat sinne för att koordinera och skapa struktur. Du har god bedömningsförmåga, ser vad som behöver göras och kan prioritera med helhetssyn och hänsyn till flera olika perspektiv. Du hanterar alla frågor med integritet och trivs i ett högt tempo i ett företag i tillväxtfas, där du skapar och implementerar processer och arbetssätt i takt med verksamhetens behov. Du har hög social kompetens, god samarbetsförmåga och tar initiativ till kommunikation och information där så behövs.
Du har ett intresse för hållbarhetsfrågor och en stark drivkraft att vara med och skapa en verksamhet som gör skillnad i samhället. Med ett positivt synsätt och öppenhet bidrar du till att fortsätta bygga vår goda företagskultur.
Din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan via knappen "Ansök här", senast den 31 januari 2022. Vi tillämpar löpande urval, så vänta inte med att höra av dig.
Mer information
Vid frågor om rollen och rekryteringsprocessen, kontakta gärna Sara Wibeck, HR, via [email protected].
Vi ser fram emot din ansökan!
Svensk Plaståtervinning erbjuder ett rikstäckande system för insamling och återvinning av plastförpackningar i Sverige för verksamheter med producentansvar. Vi driver Europas största och effektivaste anläggning för återvinning av plastförpackningar. Anläggningen har kapacitet att ta emot alla förpackningar från svenska hushåll.
Företaget ägs av Plastbranschens Informationsråd, Dagligleverantörernas Förbund, Svensk Handel och Svensk Dagligvaruhandel. Tillsammans med de fyra övriga materialbolagen (Metallkretsen, Pressretur, Returkartong och Svensk Glasåtervinning) äger Svensk Plaståtervinning FTI (Förpacknings- och tidningsinsamlingen). Huvudkontoret och återvinningsanläggningen ligger i Motala och ett 70-tal medarbetare. Visa mindre

Undersköterska/Administratör till Rehab Väst

Vill du bli en del av Rehab Väst och bidra till framtidens bästa rehabilitering? Rehab Väst är en enhet inom Närsjukvården i västra Östergötland som erbjuder rehabilitering av hög kvalitet till patienter i västra länsdelen. Vårt uppdrag är att ge östgötarna en trygg, kvalitets-säker och likvärdig rehabilitering oavsett var i länet man bor. Vi bedriver idag verksamhet på Lasarettet i Motala, i Mjölby och några vårdcentraler i länsdelen. Rehab Väst har d... Visa mer
Vill du bli en del av Rehab Väst och bidra till framtidens bästa rehabilitering?

Rehab Väst är en enhet inom Närsjukvården i västra Östergötland som erbjuder rehabilitering av hög kvalitet till patienter i västra länsdelen.

Vårt uppdrag är att ge östgötarna en trygg, kvalitets-säker och likvärdig rehabilitering oavsett var i länet man bor. Vi bedriver idag verksamhet på Lasarettet i Motala, i Mjölby och några vårdcentraler i länsdelen. Rehab Väst har drygt 85 medarbetare fördelade på fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kuratorer, logopeder, administratörer och undersköterskor.

Vi erbjuder rehabilitering inom slutenvården, öppenvård och primärvård. Inom Närsjukvården i väster finns en nära samverkan mellan enheterna vilket skapar goda förutsättningar för utveckling, delaktighet och samarbete med andra vårdgivare. Vi har även nära samverkan med övriga rehabiliteringsorganisationer i regionen. Vår verksamhet präglas av engagemang och viljan att utveckla och förbättra processer för att skapa mervärde för patienten. Inom Rehab Väst hjälper och stödjer vi varandra samt är kunniga inom våra professioner och uppdrag. Vi arbetar aktivt för att använda och utveckla digitala lösningar för att tillgodose medborgarnas och verksamhetens behov.
Läs gärna mer om vår verksamhet https://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Att-jobba-hos-oss/Jobba-pa-nagon-av-vara-enheter/Jobba-pa-Rehab-Vast/

Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder dig att vara del i en organisation i stark utveckling, med god sammanhållning och korta beslutsvägar. Du ingår i Rehab Väst administrativa team där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för att ge ett kvalificerat administrativt stöd och god service till våra medarbetare och chefer. Ditt huvuduppdrag består bland annat av löpande administrativa uppgifter såsom beställningar av varor, hantering av fakturor, bemanning av vård till vård telefonen samt av/ombokningar av patientbesök. Du kommer även att vara en del i det patientnära arbetet och vara placerad i både Motala och Mjölby. I ditt arbete kan det även ingå att initiera och driva/delta i kvalitéts - och utvecklingsarbeten inom det administrativa området.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som har god administrativ kompetens med en vilja och förmåga att fortsätta att utveckla vår verksamhet. Du är utbildad undersköterska eller har en annan utbildning, på lägst gymnasienivå, som vi bedömer är relevant. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvård samt av administrativa arbetsuppgifter. 

Personliga egenskaper
Du arbetar bra tillsammans med andra människor, relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående och har en tydlig vilja och förmåga att leverera lösningar. I det här uppdraget behöver du även vara flexibel i ditt arbetssätt. Du anpassar dig till ändrade förutsättningar och ser möjligheter i förändringar. Hos oss värdesätter vi din förmåga att se helheten med fokus på att skapa förutsättningar för en god vård till våra patienter.

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Kundansvarig/Samordnare/Verksamhetsstödjare

Ansök    Okt 3    A-Omsorg AB    Administrativ assistent
A-omsorg söker dig som vill arbeta som kundansvarig, samordnare eller verksamhetsstödjare. Tjänsten är under utformning och kan byggas och formas utifrån vår nya medarbetare. Du kommer vara direkt underställd verksamhetschefen och rapportera och stödja denne i det dagliga men även utifrån ett systematiskt arbetssätt i ett längre perspektiv. Du kommer vara ett stöd för andra verksamheter inom företaget. Du behöver ha god kunskap om följande program och sys... Visa mer
A-omsorg söker dig som vill arbeta som kundansvarig, samordnare eller verksamhetsstödjare. Tjänsten är under utformning och kan byggas och formas utifrån vår nya medarbetare.
Du kommer vara direkt underställd verksamhetschefen och rapportera och stödja denne i det dagliga men även utifrån ett systematiskt arbetssätt i ett längre perspektiv. Du kommer vara ett stöd för andra verksamheter inom företaget.
Du behöver ha god kunskap om följande program och system:
Fortnox
Lifecare
Treserva
Tes
Viva
Microsoft vanligaste appar
Phoniro
Carefox

Vi tror även att du har arbetat på något sätt i eller i samarbete med hemtjänsten, och gärna i en kommun som Motala, där LOV (Lagen om valfrihet) tillämpas.
Har du arbetat med rekrytering och egenkontroll är det meriterande, även arbete med statistik och analyser kan förekomma.
Vänligen skicka in ett personligt brev där du beskriver dig själv och hur du kan bidra, dina styrkor och förbättringsområden. Bifoga även ett uppdaterat CV.
Då vissa av våra uppdragsgivare kräver att polisregister uppvisas, kan du ombedjas att visa upp ett sådant i samband med anställning.
Till en början kommer vår nya medarbetare att arbeta deltid men sysselsättningsgraden kommer öka i förhållande till enhetens storlek. Provanställning kan komma att tillämpas.
*** Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag och annonsörer ***
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Administrativ assistent

Ansök    Sep 27    Motala kommun    Administrativ assistent
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. På Socialkontoret i Motala handläggs myndighetsärenden inom alla delar av socialtjänsten. Socialkontoret är centralt beläget, nära till resecentrum med goda pendlingsmöjligheter. Vi ... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

På Socialkontoret i Motala handläggs myndighetsärenden inom alla delar av socialtjänsten. Socialkontoret är centralt beläget, nära till resecentrum med goda pendlingsmöjligheter. Vi är en arbetsplats med ca 115 anställda, både kvinnor och män i varierande ålder och antal år i yrket. Vi eftersträvar en arbetsplats med rättssäker handläggning för våra klienter/brukare och en god arbetsmiljö för våra anställda. Vår vision är att alla ska känna sig nöjda i kontakten med oss.

För att skapa arbetsglädje, god kvalitet i arbetet och en bra arbetsmiljö arbetar du tillsammans med kollegor som har en bred kompetens och som gärna hjälper varandra. Vi är engagerade och ser det som en självklarhet att arbeta med den enskildes behov i fokus. För oss är det viktigt att utvecklas, med ett aktivt medarbetarskap samt tillitsbaserat ledarskap vill vi att du ska vara med och bidra till att förbättra socialkontoret. Vi vill vara en arbetsplats där våra medarbetare trivs, mår bra och utvecklas. Förmåner du erbjuds hos oss är bland annat friskvårdsbidrag samt friskvårdstimme, flexibel arbetstid med möjlighet att styra din arbetsdag, möjlighet att tillfälligt arbeta hemifrån samt extern handledning.

ARBETSUPPGIFTER
Då en av våra medarbetare ska gå i pension söker vi nu en administrativ assistent till socialkontorets reception. Du kommer att ingå i ett team med tre medarbetare och vara en del i den administrativa enheten på socialkontoret.

Arbetsuppgifterna består främst av att ta emot telefonsamtal och besökande till socialkontoret. Förutom att hjälpa medborgarna består arbetsuppgifterna även av hantering av post, registrera inkomna handlingar, besvara förfrågningar, viss skötsel av socialnämndens arkiv med hantering av personakter, göra bokningar och beställningar samt övriga administrativa arbetsuppgifter.

Vill du ha roligt och utmanande på jobbet, och trivs när ingen dag är den andra lik, då ska du söka den här tjänsten!


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning och erfarenhet av administrativt arbete. Du bör ha utbildning inom administration och har gärna tidigare arbetat inom offentlig förvaltning. Meriterande är det om du har kunskap om grundläggande lagstiftning så som förvaltningslag, kommunallag, offentlighet och sekretess. Du ska ha goda IT-kunskaper, främst i office-paketet men vi ser gärna även att du har erfarenhet av verksamhetssystemet VIVA. Du har en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl på svenska, i både tal och skrift.

Som person är du prestigelös, positiv, ansvarstagande och flexibel. Du behöver ha en god samarbetsförmåga och servicekänsla, vilket innebär att du är uppmärksam och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Arbetet är periodvis stressigt så du behöver ha förmåga att strukturera ditt arbete och prioritera bland arbetsuppgifter. I rollen som administrativ assistent i receptionen möter du många medborgare som är i behov av socialkontorets stöd, därför är det viktigt att du har förmågan att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor och du behöver vara lugn och stabil samt visa mod i svåra situationer.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Visa mindre

Kundvärd till område Centrum

Ansök    Jul 5    Ls Jobbet AB    Administrativ assistent
Nu finns möjligheten att söka en tjänst som kundvärd hos oss, vi söker dig som trivs i en central roll där du har många kontakter med våra hyresgäster. Ansvarsområden Som Kundvärd ansvarar du för Centrums uthyrningsfrågor, du är ansvarig för bostadsområdets hyresjuridiska frågor gällande störningshantering samt ansvarig för arbetet med områdesutveckling inom ditt förvaltningsområde. Inom dina ansvarsområden har du en nära samverkan med våra olika specialis... Visa mer
Nu finns möjligheten att söka en tjänst som kundvärd hos oss, vi söker dig som trivs i en central roll där du har många kontakter med våra hyresgäster.
Ansvarsområden
Som Kundvärd ansvarar du för Centrums uthyrningsfrågor, du är ansvarig för bostadsområdets hyresjuridiska frågor gällande störningshantering samt ansvarig för arbetet med områdesutveckling inom ditt förvaltningsområde. Inom dina ansvarsområden har du en nära samverkan med våra olika specialistfunktioner inom uthyrning, hyresjuridik och områdesutveckling.
Om tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:
Lägenhetsvisningar
Lägenhetsbesiktningar
Nyckelhantering till hyresgäster och entreprenörer
Samordning vid ombyggnationer
Hyresgästmöten och boinflytandearbete

Tjänsten är placerad vid vårt områdeskontor i Centrum ”Gamla Stan”.
Om dig
Vi söker dig som har lägst gymnasiekompetens, gärna med inriktning mot fastighetsbranschen eller några års branscherfarenhet med påbyggnadsutbildning mot exempelvis förvaltare eller liknande. Vi har krav på att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska, samt att du har mycket goda kunskaper inom data och IT. Om du utöver svenska pratar flera språk och genom det besitter en värdefull kulturkompetens ser vi det som meriterande. Körkort lägst B-behörighet är ett krav.
För att fungera i den här rollen måste du ha en hög social kompetens och kunna hantera olika sociala situationer med respekt för människors olika livssituation och bakgrund.
Vårt erbjudande till dig
Vi är ett stabilt, öppet och vänligt företag i en spännande bransch där vi erbjuder en trygg anställning i fina miljöer tillsammans med engagerade och trevliga medarbetare. Som anställd hos oss har du tillgång till Benify förmånsportal, friskvårdsbidrag och vi erbjuder samtliga möjlighet till hälsokontroller med mera. Vi strävar mot ett värdestyrt arbete där våra värdeord Respekt, Engagemang, Delaktighet och Ansvar är vägledande.
Annat viktigt att veta
Vi vill gärna ha en ansökan från dig med ett CV och personligt brev senast 2021-08-15.
Vi kommer att ha en längre ansökningstid på grund av semestertider och inkomna ansökningar hanteras när vi är tillbaka vecka 32.
Vi frågor är du välkommen att kontakta:
Områdeschef Linda Granbrink
073-682 89 13, [email protected]
Personalchef Sören Wik
0141-22 89 20, [email protected]
Facklig kontaktperson för Fastighetsanställdas förbund Anna Nordqvist
073-682 89 36, [email protected]
Välkommen med din ansökan!
Krav
Gymnasieutbildning
Några års erfarenhet av fastighetsbranschen
Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Mycket goda datorkunskaper
B-körkort

Meriterande
Utbildning med inriktning mot fastighetsbranschen
Talar andra språk än svenska

Om arbetsgivaren - Bostadsstiftelsen Platen
Bostadsstiftelsen Platen är det allmännyttiga bostadsbolaget i Motala?och förvaltar en?yta om?429 770?kvm. Vi har 5?732 lägenheter och 176 kommersiella lokaler i portföljen samt en omsättning på?drygt 399 Mkr.
Vi har det förtroendefulla uppdraget att sköta, vårda och utveckla våra hyresgästers hem vilket ställer höga krav på oss och våra samarbetspartners.?Vi ska erbjuda väl underhållna och framtidsinriktade fastigheter, bostäder?och boendemiljöer.?Vi är idag 84 medarbetare inom olika yrkesgrupper på Platen. Visa mindre

Projektsamordnare

Ansök    Jul 5    Ls Jobbet AB    Administrativ assistent
Bostadsstiftelsen Platen har tagit ett strategiskt beslut om att aktivt arbeta för att skapa möjligheter till en bra integration för alla som bor i våra bostadsområden och därigenom också medverka till en positiv utveckling i Motala kommuns olika stadsdelar där vi är verksamma. Nu har vi behov av en resurs som kan hjälpa oss att driva olika projekt som vi startat upp i våra bostadsområden. Om tjänsten Du kommer att arbeta med samordning och utveckling av ... Visa mer
Bostadsstiftelsen Platen har tagit ett strategiskt beslut om att aktivt arbeta för att skapa möjligheter till en bra integration för alla som bor i våra bostadsområden och därigenom också medverka till en positiv utveckling i Motala kommuns olika stadsdelar där vi är verksamma. Nu har vi behov av en resurs som kan hjälpa oss att driva olika projekt som vi startat upp i våra bostadsområden.
Om tjänsten
Du kommer att arbeta med samordning och utveckling av olika pågående projekt i våra bostadsområden, initiera och genomföra olika former av hyresgästmöten. Du är ett stöd till våra olika samarbetspartners i verksamheter och aktiviteter och samverkar med befintliga nätverk i våra bostadsområden. Anställningen är en visstidsanställning under sex månader. Under förutsättning att vederbörliga beslut fattas kan det övergå i en tillsvidareanställning.
Din profil
Vi söker en person som har erfarenhet av att jobba i projekt, med erfarenhet av brett föreningsarbete eller liknande arbete gärna inom fastighetsbranschen eller annan verksamhet. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och är en van användare av data/IT. Om du utöver svenska talar flera språk och genom det besitter en värdefull kulturkompetens ser vi det som meriterande. Körkort lägst B-behörighet är ett krav.
För att klara det här jobbet måste du ha en hög social kompetens med stor respekt för människors olika bakgrund och livssituation. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Vårt erbjudande till dig
Vi är ett stabilt, öppet och vänligt företag i en spännande bransch där vi erbjuder en trygg anställning i fina miljöer tillsammans med engagerade och trevliga medarbetare. Vi strävar mot ett värdestyrt arbete där våra värdeord Respekt, Engagemang, Delaktighet och Ansvar är vägledande. Se filmen som speglar vår vision och våra värderingar här!
Annat viktigt att veta
Tjänsten är en visstidsanställning under sex månader med tillträde omgående. Under förutsättning att vederbörliga beslut fattas kan tjänsten permanentas eller liknande formulering.
Tjänsten är placerad vid vårt Huvudkontor intill Vätterns strand centralt i Motala och ingår i företagets Förvaltningsavdelning. Visst arbete utanför vanliga kontorstider förekommer.
Vi vill gärna ha en ansökan från dig med ett CV och personligt brev senast 2021-08-15.
Vi kommer att ha en längre ansökningstid på grund av semestertider och inkomna ansökningar hanteras när vi är tillbaka vecka 32.
Vid frågor är du välkommen att kontakta:
Integrationsstrateg Elin Thörnqvist
0141-22 89 90, [email protected]
Personalchef Sören Wik
0141-22 89 20, [email protected]
Facklig kontaktperson för Vision Heléne Orrstenius
0141-22 89 02, [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Erfarenhet av att arbeta med projekt
Erfarenhet av brett föreningsarbete eller liknande arbete
Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Mycket goda datorkunskaper

B-körkort

Meriterande
Erfarenhet av föreningsarbete inom fastighetsbranschen
Talar andra språk än svenska Visa mindre

Administrativ samordnare

Ansök    Jul 15    Motala kommun    Administrativ assistent
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. På Socialkontoret i Motala handläggs myndighetsärenden inom alla delar av socialtjänsten. Vi är en arbetsplats med ca 100 anställda, både män och kvinnor i varierande ålder och antal... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

På Socialkontoret i Motala handläggs myndighetsärenden inom alla delar av socialtjänsten. Vi är en arbetsplats med ca 100 anställda, både män och kvinnor i varierande ålder och antal år i yrket. Vi eftersträvar en arbetsplats med rättssäker handläggning för våra klienter/brukare och en god arbetsmiljö för våra anställda.

Vår vision är att alla ska känna sig nöjda i kontakten med oss.

För att skapa arbetsglädje, god kvalitet i arbetet och en bra arbetsmiljö erbjuder vi tydligt ledarskap, en tydlig och känd lönepolitik, trevliga och ändamålsenliga lokaler, en säker arbetsplats, rotationsmöjlighet, årsarbetstid och en atmosfär av erkännande och uppriktighet.
ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna som administrativ samordnare utgår från att vara socialsekreterarna i barn och ungdomsgruppen behjälplig med det administrativa arbetet och vanliga kontorsgöromål. Det omfattar bl.a. att skanna in handlingar, kopiera dokument, dokumentera vissa beslut samt skriva ut och sortera in handlingar till verksamhetssystemet, hantera administration i samband med begäran om utlämnande av dokument och vissa utbetalningar etc.
Arbetsuppgifterna innebär också en del telefonkontakter för att inhämta dokument, information, boka eller avboka besök etc. Arbetet kommer bl.a. bedrivas i Word, Outlook samt verksamhetssystemet Viva.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du genomgått 3-årig gymnasieutbildning och har tidigare erfarenhet av administrativt arbete. Att du har god kunskap om och kan hantera olika dataprogram. Har du erfarenhet av arbete inom myndighetsförvaltning eller i en politiskt styrd organisation ser vi det som meriterande.
Vi vill att du är en person som är saklig, opartisk, tydlig, nyanserad, empatisk och lyhörd. Att du har en god samarbetsförmåga och är respektfull mot andra. Att du kan ta emot och hantera synpunkter, idéer, förslag och klagomål samt att du är ekonomiskt medveten.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Visa mindre

Administrativ Assistent

Ansök    Okt 5    Motala kommun    Administrativ assistent
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Husbygården är ett äldreboende som ligger centralt i Borensberg. Boendet består av 22 lägenheter och har två avdelningar, Måsen och Strömstaren. Ena avdelningen riktar sig till äldre... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Husbygården är ett äldreboende som ligger centralt i Borensberg. Boendet består av 22 lägenheter och har två avdelningar, Måsen och Strömstaren. Ena avdelningen riktar sig till äldre med fysisk funktionsnedsättning och den andra till äldre personer med demens. Omvårdnadspersonal finns tillgänglig dygnet runt.

ARBETSUPPGIFTER
Nu välkomnar vi en administrativ assistent som vill arbeta med varierande administrativa arbetsuppgifter i en stödjande funktion för chefer och medarbetare inom äldreomsorgen. I din roll som Administrativ Assistent arbetar du ett team tillsammans med en kollega. Du ansvarar i första hand för Husbygårdens äldreboende men delar vissa arbetsuppgifter med din kollega som har huvudansvar för hemtjänsten i Borensberg, Godegård och Tjällmo. Som administratör får du en central och värdefull roll hos oss. Du kommer att fungera som ett personaladministrativt stöd, där du bland annat ansvarar för bemanning och schemaläggning.

Exempel på fler arbetsuppgifter är:
- Mailhantering
- Fakturahantering i IoF
- Time-care planering och Timepool
- Semesterplaningar, sommarscheman och vikariekontakt
- Skriva anställningsunderlag
- Rapportering och hantering i VIVA vid in- och utflyttning på äldreboendet
- Beställning av material och arbetskläder
- Sekreterare vid skyddsronder och sammanträden


KVALIFIKATIONER
Som person är engagerad i arbetet och bidrar till delaktighet och samsyn. Du uttrycker en positiv syn till verksamheten och handlar lojalt med fattade beslut och relevanta styrdokument. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och kan självständigt driva processer vidare. Du kan strukturera och prioritera i arbetsuppgifter samt förhålla dig till tidsramar. Du ser möjligheter i förändringar, anpassar dig och trivs med ett flexibelt arbete. Det är viktigt att du är samarbetsvillig och lyssnar, kommunicerar samt löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Vi välkomnar dig som har en avslutad gymnasieutbildning, gärna med administrativ eller ekonomisk inriktning. Det ställs krav på att du har god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i svenska både i tal och skrift. Goda datakunskaper är en förutsättning för tjänsten samt lätt för att lära dig system och program. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete och/eller har kunskaper inom bemanning samt fakturahantering.

Det är ett krav med B-körkort.


ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Visa mindre

Bemanningsassistent

Ansök    Mar 31    Motala kommun    Administrativ assistent
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Sociala Resursverksamheten med drygt 400 tillsvidareanställda är en utförarverksamhet riktad till barn, ungdomar och vuxna. Vi styrs bl.a. av LSS, SoL och HSL och har verkställighets... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Sociala Resursverksamheten med drygt 400 tillsvidareanställda är en utförarverksamhet riktad till barn, ungdomar och vuxna. Vi styrs bl.a. av LSS, SoL och HSL och har verkställighetsansvar för insatser reglerade av dessa lagar. Verksamheten genomsyras av att vi sätter individen i centrum och att vi samverkar för att kunna tillgodose individens behov.

Bemanningsenhet SRV tillhör Sociala Resursverksamheten med drygt 400 tillsvidareanställda är en utförarverksamhet riktad till barn, ungdomar och vuxna. Vi styrs bl.a. av LSS, SoL och HSL och har verkställighetsansvar för insatser reglerade av dessa lagar. Verksamheten genomsyras av att vi sätter individen i centrum och att vi samverkar för att kunna tillgodose individens behov. Verksamheten har ett stort kundfokus, god serviceanda och ger förutsättningar för ett gränsöverskridande arbete som är både inspirerande och kompetensutvecklande.

Bemanningsenhetens huvudsakliga uppgift är att tillgodose verksamheternas behov av personal vid uppkommen frånvaro samt resursförstärkning.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta under semesterperioden som är mellan vecka 25 - 32 och täcka ordinarie personals semester. Dock behövs en introduktion innan semesterperioden börjar, introduktion räknas med att påbörjas under maj månad.

Som bemanningsassistent hos oss på Sociala Resursverksamheten kommer du att arbeta med att tillgodose verksamheternas behov av personal vid planerad eller akut frånvaro på ordinarie personal. Vi har verksamheter inom LSS-boenden, personlig assistans, daglig verksamhet samt korttidsverksamhet för barn och unga.

Du kommer att arbeta i Timepool där korttidspoolen lägger sin tillgänglighet och där du bokar ut arbetspass för att täcka verksamhetens behov, alternativt bokar ut timvikarier. Du kommer även ha mycket kontakt med enhetschefer för verksamheterna, korttidspoolen och tim-vikarier. Arbetet innefattar också ett nära samarbete med bemanningsplanerare och samordnare.

Arbetstiden är vardagar från kl 6.30 -16.00.

KVALIFIKATIONER
För att kunna arbeta som bemanningsassistent på Bemanningsenheten krävs det att du är ansvarstagande, kan ta egna initiativ och fatta egna beslut. Du ska vara flexibel, trygg och ha god samarbetsförmåga. Du behöver även ha en god social kompetens då du har kontakt med många.

Du behöver ha utbildning inom administration eller annan utbildning arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet i systemet Timepool är meriterande likaså om du tidigare haft liknande arbetsuppgifter.

Det är viktigt att du har god datorvana och dokumentationsförmåga samt kan uttrycka dig väl i svenska, både i tal och skrift. Vi ser även att du klarar av psykiskt ansträngande arbetsuppgifter då det förekommer arbetsdagar där tempot är högre och man behöver fatta snabba beslut samt att du har uthållighet i form av tålamod.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Visa mindre

Administrativ Assistent

Ansök    Dec 15    Motala kommun    Administrativ assistent
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Vileborg är ett äldreboende som ligger i Fornåsa utanför Motala. Boendet består av 24 lägenheter och har två avdelningar som riktar sig till äldre med fysisk funktionsnedsättning Om... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Vileborg är ett äldreboende som ligger i Fornåsa utanför Motala. Boendet består av 24 lägenheter och har två avdelningar som riktar sig till äldre med fysisk funktionsnedsättning Omvårdnadspersonal finns tillgänglig dygnet runt.

ARBETSUPPGIFTER
Nu välkomnar vi en administratör som vill arbeta med varierande administrativa arbetsuppgifter i en stödjande funktion för chefer och medarbetare inom äldreomsorgen. I din roll som Administrativ Assistent arbetar du i ett team som finns i Borensberg. Ditt ansvarsområde är för Vileborgs äldreboende och Fornåsa hemtjänst. Du samverkar och ersätter kollegor i teamet vid behov, exempelvis vid semester och annan frånvaro. Som administratör får du en central och värdefull roll hos oss. Du kommer att fungera som ett personaladministrativt stöd där du bland annat ansvarar för bemanning och schemaläggning.
Exempel på andra arbetsuppgifter är:
- Mailhantering
- Fakturahantering i IoF
- Time-care planering och Timepool
- Semesterplaneringar, sommarscheman och vikariekontakt
- Skriva anställningsunderlag
- Rapportering och hantering i VIVA vid in- och utflyttning på äldreboendet
- Beställningar av material
- Sekreterare vid skyddsronder och sammanträden


KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som har en avslutad gymnasieutbildning, gärna med administrativ eller ekonomisk inriktning eller annan utbildning arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det ställs krav på att du har god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i svenska både i tal och skrift. Goda datakunskaper är en förutsättning för tjänsten samt lätt för att lära dig system och program. Du ska ha tidigare erfarenhet av liknande arbete och/eller har kunskaper inom bemanning samt fakturahantering.

Som person är du engagerad och bidrar till delaktighet och samsyn. Du uttrycker en positiv syn till verksamheten och handlar lojalt med fattade beslut och relevanta styrdokument. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och kan självständigt driva processer vidare. Du kan strukturera och prioritera i arbetsuppgifter samt förhålla dig till tidsramar. Du ser möjligheter i förändringar, anpassar dig och trivs med ett flexibelt arbete. Det är viktigt att du är samarbetsvillig och lyhörd, kommunicerar samt löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Det är ett krav med B-körkort.


ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Visa mindre

Kompaniadjutant till Skaraborgs regemente P4

Skaraborgs regemente P4 söker en kompaniadjutant med placering i Kvarn. Som adjutant ingår du i en kompaniledning där du arbetar självständigt med administrativa uppgifter så som reseadministration, ersättning-/bidragsadministration samt personaladministration. Som adjutant förväntas du också kunna stötta kompaniet med beställningar, hantering av materiel och kompaniets fordonspark. Befattningen blir tillika kommendant vid övningar och fältnära verksamhe... Visa mer
Skaraborgs regemente P4 söker en kompaniadjutant med placering i Kvarn.


Som adjutant ingår du i en kompaniledning där du arbetar självständigt med administrativa uppgifter så som reseadministration, ersättning-/bidragsadministration samt personaladministration. Som adjutant förväntas du också kunna stötta kompaniet med beställningar, hantering av materiel och kompaniets fordonspark. Befattningen blir tillika kommendant vid övningar och fältnära verksamhet. Adjutant innebär att vara en viktig del av kompaniledningen och kommer utgöra en kontinuitet på arbetsplatsen.

Befattningen kräver
Initiativ- och samarbetsförmåga. Flexibilitet samt förmåga att kommunicera externt och samordna flera olika verksamheter. Förmåga att lyssna, se och förstå helheter men också kunna hantera enskilda viktiga detaljer. Hög social kompetens. Arbetet kräver att du har en mycket god förmåga att arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
Som adjutant måste som du vara ett föredöme och en aktiv företrädare för Försvarsmaktens värdegrund och kunna företräda Armén och Försvarsmakten internt och externt på ett förtroendeingivande sätt. Du kommer delta i kompanigemensam fysisk träning och bör således ha ett intresse och vilja att träna. Som adjutant deltar man och är en viktig spelare i kompaniets logistiska hantering och kommendantur och bör ha stort intresse i att vara serviceinriktad.

Krav
Svensk medborgare
B-Körkort
Goda kunskaper inom Microsoft Office
God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift
Gymnasieexamen

Meriterande
Erfarenhet från tjänstgöring inom försvarsmakten.
God erfarenhet av system PRIO/ MOF.
God fysisk status.
Genomförd utbildning: Utbildningsadjutant i FM
C-körkort
Erfarenhet av system AIVO
Militära förarbevis

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidare civilanställning (CVAT) och innebär en krigsplacering i Försvarsmakten.

Välkommen med Din ansökan senast 2020-02-07. Intervjuer kommer att ske fortlöpande. Bifoga ansökningsbrev (PDF), där Du motiverar och beskriver hur Du motsvarar efterfrågade kompetenser tillsammans med Ditt CV (PDF).

 

Tillträde: Enligt överenskommelse.
Placeringsort: Borensberg/Kvarn
Lön: Individuell lönesättning

Upplysningar om befattningarna lämnas av Fv Björn von Wowern 013-19 50 00

 

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

 

Fackliga representanter: Nås via växel 0500-46 50 00

OFR/O David Lindblom

OFR/S Bengt Lindlöf

SEKO-F Lola Ahlgren
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Skaraborgs regemente, P 4, utbildar förband inom markstrid med många olika kompetenser där stridsfordon 90 och stridsvagn 122 är tunga inslag. Vi rekryterar och utbildar också till tre hemvärnsbataljoner. Hos oss arbetar, bland annat, soldater, officerare, tekniker och förrådspersonal. Här finns också ledningen för Västra militärregionen som har till uppgift att samordna och leda militära insatser i västra Sverige.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, på hemmaplan såväl som runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Administratör 50%

Ansök    Sep 8    Motala kommun    Administrativ assistent
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen.

Verksamhetsområdet gymnasium, vuxenutbildning, integration och arbetsmarknad har en varierande verksamhet som riktar sig till ungdomar och vuxna. Våra enheter präglas av god kvalité, närhet och att vi arbetar aktivt för att skapa trygga och berikande möten mellan människorna som finns i verksamheterna. Vårt mål är att våra studerande och deltagare ska lämna utbildningen rustade med möjligheten att välja sin framtid och stolt tänka tillbaka på sin studietid.

Bryggan är enheten som ansvarar för flyktingmottagningen samt kartläggning av nyanlända elevers skolbakgrund på modersmålet. Vi arbetar för att alla nyanlända elever ska få en likvärdig introduktion och så snabbt som möjligt delta i den reguljära undervisningen. Bryggan organiserar och förmedlar studiehandledning och modersmålsundervisning på 20 olika språk till kommunens skolor.ARBETSUPPGIFTER
Som administratör inom Bryggans verksamhet har du olika administrations- och serviceuppdrag inom enheten som kan variera. Fokus kommer att ligga på elevregistrering, betygshantering, uppföljning av scheman och administrativt stöd till enhetens personal. Du kommer att arbeta nära enhetschefen som administrativt stöd.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med gymnasial examen, helst med administrativ inriktning. Annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig för uppdraget i sin helhet kan också vara aktuell.

Du har lätt att lära dig nya verksamhetssystem och behärskar dem snabbt på en nivå så att du kan ge andra support. Aktuell erfarenhet av systemet IST administration är meriterande liksom erfarenhet av administrativt stöd gentemot lärare och enhetschefer. Du ska kunna uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Även meriterande av tidigare erfarenhet av arbete med betygssystem.

Som person är du flexibel, självgående och serviceinriktad. Du är strukturerad samt har en hög servicekänsla och samarbetsförmåga. Du har lätt för att möt nya människor och ta dig an nya arbetsuppgifter.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Projektstöd – Vattenfall Services

Ansök    Apr 1    Vattenfall AB    Administrativ assistent
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Till Motala söker vi nu ett Projektstöd. Det är en utvecklande administratörstjänst för dig med driv och skinn på näsan. Din roll som Projektstöd I den här rollen har du ett viktigt ansvar att avlasta Projektledare, Underhållsledare ... Visa mer
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Till Motala söker vi nu ett Projektstöd. Det är en utvecklande administratörstjänst för dig med driv och skinn på näsan.

Din roll som Projektstöd
I den här rollen har du ett viktigt ansvar att avlasta Projektledare, Underhållsledare och Beredare med framförallt administrativa arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta nära dina kollegor för att löpande hålla ordning och reda. I rollen ingår även dokument-, faktura- och ekonomisk hantering.

Dina kvalifikationer
• Gymnasieutbildning gärna med ekonomisk inriktning eller liknande
• är van datoranvändare och det är ett krav att kunna använda sig av Word, Excel samt Powerpoint
• B-körkort
• Svenska i tal och skrift är ett krav
• Engelska i tal och skrift ör meriterande
• Det är meriterande om du har SAP-kunskap

Det är en fördel om du tidigare har arbetat med ekonomiskt och/eller administrativt arbete där du självständigt hanterat rapportering, uppföljning, fakturor, avtal och allmän administration. Vi tror även det är en fördel med erfarenhet från energi- och entreprenadbranschen.

För dig är det motiverande att arbeta strukturerat med hög kvalitet. Du är en ansvarstagande person som har lätt för att ta initiativ och visar en god social förmåga i ditt samarbete med både kollegor och kunder.

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Richard Hallin, tfn 073-183 86. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Johanna Marklund, tfn 070-307 84 82.

Fackliga representanter för denna tjänst är Marie Gelin Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort: Motala

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 22 april 2020!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 000 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices Visa mindre

Administrativ assistent till Måltidsverksamheten

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Tekniska serviceförvaltningen genomför varje dag samhällsviktigt arbete som att sköta gator, parker, fastigheter och idrottsanläggningar, städa, laga mat, hämta sopor, leverera vatte... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Tekniska serviceförvaltningen genomför varje dag samhällsviktigt arbete som att sköta gator, parker, fastigheter och idrottsanläggningar, städa, laga mat, hämta sopor, leverera vatten och rena avlopp. Förvaltningen har även en gemensam kundservice. Förvaltningens mål är att leverera rätt tjänst till rätt kvalité utifrån kundernas behov.

Måltidsverksamheten i Motala består av 57 olika kök, där sammanlagt ca 158 medarbetare gör allt för att laga mat till kommunens invånare. Verksamheten bedrivs i förskolor, grundskolor, gymnasier och på lasarettet, där vi lagar mat till kommunens äldreboenden, lasarettet i Motala och till rättspsyk i Vadstena. Vi lagar även kyld mat här, som levereras till de som har biståndsbeslut i kommunen.
Medelåldern på vår personal är 46.2 år. Vi har 132 kvinnor som arbetar hos oss, och 26 män. De flesta arbetar heltid hos oss.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill ta över efter vår nuvarande assistent, som slutar i mars. Vi behöver en person som kan sköta vår dagliga bemanning vid sjukdom och annan frånvaro i våra kök. Förra året, 2019, var vår sjukfrånvaro 7,6%.Du ska hantera vissa bitar i anställningar, som schemaregistrering, tillgänglighet för resurspersonal och uppföljningar vid ex sjukanmälningar och semestrar. Du ska utbilda vikarier och ny personal i självservice och rapportera ex timrapporter och kostavdrag till löneenheten. Till att börja med gäller tjänsten Måltidsverksamhetens personal, men framåt ska den även innefatta städs verksamhet.

KVALIFIKATIONER
Du har gymnasieutbildning och det är meriterande med inriktning mot administration och ekonomi, och ex kunna hjälpa till med fakturor, främst under semestermånaderna.
Det är även önskvärt att du känner till våra system som timepool, självservice och personec, och har erfarenhet av att arbeta i dom, eller liknande system.
Som personliga egenskaper är det viktigt att du är självgående och flexibel, stresstålig och lösningsfokuserad.
Mycket viktigt att du är tydlig, och lyhörd, har lätt för att samarbeta och kan prioritera efter behov.
Du ska kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska.
ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Visa mindre

Administratör

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Samhällsbyggnadsförvaltningen omfattar verksamheterna räddningstjänst, lantmäteri, plan och bygglov, gata och park, projektenhet samt miljö- och hälsoskydd och arbetar på uppdrag av ... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Samhällsbyggnadsförvaltningen omfattar verksamheterna räddningstjänst, lantmäteri, plan och bygglov, gata och park, projektenhet samt miljö- och hälsoskydd och arbetar på uppdrag av samhällsbyggnadsnämnden. Förvaltningen söker nu en administratör med huvudsaklig inriktning mot nämndarbete och bygglov. Tjänsten är placerad på Stöd och administration, vilket är en gemensam resurs för samtliga verksamhetsområden.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som självständigt och i grupp vill arbeta med många olika typer av administrativa uppgifter, både mer och mindre kvalificerade. Tjänsten är bred och inriktad främst mot nämndadministration och miljö och hälsoskydd men det ingår även övriga funktioner som ekonomi, registrering etc. Man bör vara öppen för att svara i telefon, kundmottagning, posthantering och registrering, arkivarbete samt andra förekommande arbetsuppgifter av administrativ karaktär.

KVALIFIKATIONER
Du har minst gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot administration. Du har erfarenhet av administrativt arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i verksamhetssystemen Vision och Platina.

Vi söker dig som trivs med varierande arbetsuppgifter och vill leverera service både internt och externt. Du är noggrann och ordningsam och levererar med hög kvalitet. Då du har nära kontakt med verksamheten och dess chefer samt övrig administrativ personal på förvaltningen är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Samtidigt är det viktigt att du är självgående och tar egna initiativ i arbetet. Vi har kundfokus med kundens nytta i centrum. Det är en förutsättning att du är öppen för att vara med och bidra till innovation och ständiga förbättringar dels för medborgaren men även för verksamheten och den egna arbetsgruppen.


ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Visa mindre

Kompaniadjutant till Skaraborgs regemente P4

Skaraborgs regemente P4 söker en kompaniadjutant. Som adjutant ingår du i en kompaniledning där du arbetar självständigt med administrativa uppgifter så som reseadministration, ersättning-/bidragsadministration samt personaladministration. Som adjutant förväntas du också kunna stötta kompaniet med beställningar, hantering av materiel och kompaniets fordonspark. Befattningen blir tillika kommendant vid övningar och fältnära verksamhet. Adjutant innebär att... Visa mer
Skaraborgs regemente P4 söker en kompaniadjutant.

Som adjutant ingår du i en kompaniledning där du arbetar självständigt med administrativa uppgifter så som reseadministration, ersättning-/bidragsadministration samt personaladministration. Som adjutant förväntas du också kunna stötta kompaniet med beställningar, hantering av materiel och kompaniets fordonspark. Befattningen blir tillika kommendant vid övningar och fältnära verksamhet. Adjutant innebär att vara en viktig del av kompaniledningen och kommer utgöra en kontinuitet på arbetsplatsen.

Befattningen kräver
Initiativ- och samarbetsförmåga. Flexibilitet samt förmåga att kommunicera externt och samordna flera olika verksamheter. Förmåga att lyssna, se och förstå helheter men också kunna hantera enskilda viktiga detaljer. Hög social kompetens. Arbetet kräver att du har en mycket god förmåga att arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
Som adjutant måste som du vara ett föredöme och en aktiv företrädare för Försvarsmaktens värdegrund och kunna företräda Armén och Försvarsmakten internt och externt på ett förtroendeingivande sätt. Du kommer delta i kompanigemensam fysisk träning och bör således ha ett intresse och vilja att träna. Som adjutant deltar man och är en viktig spelare i kompaniets logistiska hantering och kommendantur och bör ha stort intresse i att vara serviceinriktad.

Krav
Svensk medborgare
B-Körkort
Goda kunskaper inom Microsoft Office
God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift
Gymnasieexamen

Meriterande
Erfarenhet från tjänstgöring inom försvarsmakten.
God erfarenhet av system PRIO/ MOF.
God fysisk status.
Genomförd utbildning: Utbildningsadjutant i FM
C-körkort
Erfarenhet av system AIVO
Militära förarbevis

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidare civilanställning (CVAT) och innebär en krigsplacering i Försvarsmakten.

Välkommen med Din ansökan senast 2019-12-15. Intervjuer kommer att ske fortlöpande. Bifoga ansökningsbrev (PDF), där Du motiverar och beskriver hur Du motsvarar efterfrågade kompetenser tillsammans med Ditt CV (PDF).

 

Tillträde: Enligt överenskommelse.
Placeringsort: Borensberg/Kvarn
Lön: Individuell lönesättning

Upplysningar om befattningarna lämnas av Fv Björn von Wowern 013-19 50 00

 

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

 

Fackliga representanter: Nås via växel 0500-46 50 00

OFR/O David Lindblom

OFR/S Bengt Lindlöf

SEKO-F Lola Ahlgren


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Skaraborgs regemente, P 4, utbildar förband inom markstrid med många olika kompetenser där stridsfordon 90 och stridsvagn 122 är tunga inslag. Vi rekryterar och utbildar också till tre hemvärnsbataljoner. Hos oss arbetar, bland annat, soldater, officerare, tekniker och förrådspersonal. Här finns också ledningen för Västra militärregionen som har till uppgift att samordna och leda militära insatser i västra Sverige.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, på hemmaplan såväl som runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Förskoleadministratör (vik) 80-100%

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen.

Verksamhet Förskola är en del av Bildningsförvaltningen. Vi arbetar för en likvärdig förskola där alla barns rätt till utbildning står i fokus, vi tydliggör yrkesroller och ansvar för förskollärare och barnskötare. I varje geografiskt område finns specialpedagoger. Vår vision är att förskolan ska stödja varje barn oavsett förutsättningar så att alla ges möjlighet att utvecklas mot målen. Vårt mål är att erbjuda ett stödjande lärande i en inspirerande och trygg miljö som möter individens och samhällets behov. Hos oss sker kompetensutveckling och nätverkande kontinuerligt. Vi har en sammanhållen övergripande kompetensutvecklingsplan och fem studiedagar per år. Alla våra förskolor har arbetskläder, både för inom – och utomhusbruk, ett led i vårt arbete att höja frisknärvaron i verksamheten.ARBETSUPPGIFTER
Vikariatet har placering i område väster men kommer även att innefatta arbete i övriga områden. Arbetet sker i nära samarbete med förskolechefer.
Din uppgift blir att stödja dessa och verksamheten med förekommande administrativa arbetsuppgifter. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak med arbete i bemanningssystemet Timepool men kommer även att innefatta personaladministration, fakturahantering, protokollskrivning, bistå chef i det systematiska arbetsmiljöarbetet, göra sammanställningar av enkäter och material, beställningar. Du ska vara "spindeln i nätet".

KVALIFIKATIONER
Gymnasial utbildning med inriktning mot administration och/eller annan utbildning arbetsgivaren prövar lämplig för uppdraget.
Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Du är initiativtagande och kan organisera och prioritera arbetsuppgifter självständigt och effektivt. Du har god datorvana och hanterar Microsoft Office olika program. Du har dagsaktuell praktisk erfarenhet av det personaladministrativa systemet Timepool och har god erfarenhet av att arbeta med bemanningsorganisation. Som person är du positiv och lösningsfokuserad och tycker om att arbeta med många olika arbetsuppgifter/projekt samtidigt som du är strateg och ligger "steget före".
Du har goda erfarenheter av att ha arbetat självständigt med liknande uppgifter.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under pågående annonsering.
Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se.
Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Markstridsskolan söker handläggare logistik

Sökande enhet För att skapa bästa möjliga förutsättningar för Markstridsskolans (MSS) verksamhet finns inom staben en serviceenhet (administrativa avdelningen). Dess uppgift är främst att lösa stöd i form av olika beställningar (resor, mat, materiel, boende mm) och transporter (utrustning, mat mm). MSS är geografiskt lokaliserad till två platser, där en del finns i Skövde och den andra i Borensberg (Kvarn). Huvudsakliga arbetsuppgifter Som handläggare l... Visa mer
Sökande enhet

För att skapa bästa möjliga förutsättningar för Markstridsskolans (MSS) verksamhet finns inom staben en serviceenhet (administrativa avdelningen). Dess uppgift är främst att lösa stöd i form av olika beställningar (resor, mat, materiel, boende mm) och transporter (utrustning, mat mm). MSS är geografiskt lokaliserad till två platser, där en del finns i Skövde och den andra i Borensberg (Kvarn).

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som handläggare logistik arbetar du med att säkerställa att materiel finns tillgänglig på förbandets olika enheter och för deras uppgifter. Din uppgift är att samordna, göra uppföljningar och arbeta med materielredovisning. Det kan också handla om att omfördela resurser internt. En av dina arbetsuppgifter är att vara en viktig del när det gäller inventering av materiel som används vid skolan, vilket görs tillsammans med de olika enheterna.

Kontaktytorna i ditt arbete är i huvudsak MSS olika delar, men också Skaraborgs regemente, Försvarsmaktens logistik, Försvarets materielverk och Högkvarteret. Du förväntas också arbeta brett inom hela administrativa området t.ex. med beställningar i PRIO och andra stödsystem, kommendantur mm. Du kommer att krigsplaceras i Staben vid MSS som ingår i Skövde/Kvarn Garnisons depåorganisation.

Kvalifikationer


• Eftergymnasial administrativ utbildning eller logistikutbildning alt. arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig.
• God erfarenhet av datorstött arbete, framför allt i Excel och Word
• B-körkort
• Ordningssam/strukturerad
• God förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift
• Svensk medborgare

Meriterande


• Erfarenhet av att arbeta i databassystem såsom Access, LIFT och/eller SAP
• Erfarenhet av att ha arbetat i Försvarsmakten
• Erfarenhet från internationell tjänstgöring och/eller tjänstgöring i stab eller förband
• Erfarenhet av att tidigare ha arbetat med logistik och materielhantering.
• Erfarenhet av att arbeta i lag.
• Vana vid tekniska system
• C-körkort

Personliga egenskaper

Du har mycket god förmåga att arbeta självständigt, men kan snabbt växla för att ingå i en arbetsgrupp. Du är driven och har en positiv människosyn, gillar utmaningar och har hög servicekänsla. Du är också engagerad, kommunikativ och stimuleras av att arbeta i en föränderlig miljö. Du tycker om att ta ansvar, är flexibel och kan snabbt sätta dig in i nya förutsättningar. Vi förväntar oss hög personlig integritet och förmåga att skapa goda relationer.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningen


• Tjänstgöringsform: tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.
• Arbetsort: Kvarn, tjänsteresor i Sverige är vanligt förekommande.
• Tjänstgöringsgrad: Heltid
• Arbetstid: Normalt dagtid 0730-1630, men arbete på kvällar och helger kan förekomma.
• Tjänsten är en civil befattning
• Tillträde: Snarast, dock senast 2019-12-31

Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV senast 2019-09-30.

Kontaktpersoner

Administrativ chef Kn Göran Johansson, 070-255 90 38

Stf administrativ chef Kn Torbjörn Malm, 070-340 03 44

ATO Försvarsförbundet Bengt Lindlöf 070-618 91 25

ATO Officersförbundet Kn Stefan Ohlson, 070-302 40 06


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Markstridsskolan, MSS, utbildar och utvecklar inom området markstrid. Det innefattar allt från utbildning på individ-, kompani-, bataljons- och förbandsnivå till utveckling av materiel, system och metoder. Detta sker med hänsyn till människans förutsättningar och det breda spektrum av hot som finns i världen i dag. Försök och studier ligger till grund för markstridens utformning. En viktig del av Markstridsskolans ansvar är markstridsförbandens simulatorträning. Med avancerad simuleringsteknik genomför man realistiska övningar som ökar soldatens, kompaniets och bataljonens förmåga.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Markstridsskolan söker administratör till utbildningsenheten

Har du god förmåga att uttrycka dig i svenska skriftspråket och vana av administrativt arbete? Då finns nu en möjlighet att söka sig till Markstridsskolan, som söker administratör till utbildningsenheten. Markstridsskolan (MSS) är organiserad i fyra olika enheter; stab, utbildning, utveckling, och träning. MSS är lokaliserad i Skövde och i Kvarn (Östergötland). Utbildningsenheten består av en enhetsledning och fyra avdelningar vilka är lokaliserade i både... Visa mer
Har du god förmåga att uttrycka dig i svenska skriftspråket och vana av administrativt arbete? Då finns nu en möjlighet att söka sig till Markstridsskolan, som söker administratör till utbildningsenheten.

Markstridsskolan (MSS) är organiserad i fyra olika enheter; stab, utbildning, utveckling, och träning. MSS är lokaliserad i Skövde och i Kvarn (Östergötland). Utbildningsenheten består av en enhetsledning och fyra avdelningar vilka är lokaliserade i både Kvarn och Skövde.

Sökande enhet

Utlyst tjänst är placerad vid MSS Utbildningsenhet i Kvarn. Utbildningsenheten utbildar arméns blivande yrkes och reservofficerare. Enheten utbildar de nya officerarna i Kvarn och vidarutbildar officerare i Skövde. Utbildningsenheten medverkar även vid utvecklingen av arméns taktik och stridsteknik. I denna taktik- och stridsteknikutvecklingen ansvarar enheten för att ge ut publikationer såsom handböcker, reglementen och manualer.

Beskrivning av arbetet och huvudsakliga arbetsuppgifter

Det kommer att vara din huvudsakliga arbetsuppgift att ge administrativt stöd åt enheten. Det innebär att arbeta i Försvarsmaktens digitala stödsystem (PRIO) och Försvarsmaktens IT-stöd för dokument- och ärendehantering (VIDAR) med t.ex. materieladministration, dokument och uppföljningar samt göra olika bokningar och beställningar för enheten. Det innebär även att ge administrativt stöd i arbetet med framtagandet av publikationer. Utöver detta innebär arbetet också att kunna stödja vid planering och genomförande av utbildning och övningar.

Kvalifikationer


• Svensk medborgare
• Genomförd gymnasial utbildning
• God förmåga att uttrycka dig i svenska skriftspråket
• God datorvana med både systemförståelse och förmåga att hantera Office-paketet
• Körkort B

Meriterande


• Erfarenhet av Försvarsmaktens administrativa system.
• Arbetslivserfarenhet från administrativt arbete med dator
• Erfarenhet från utgivning av publikationer och böcker.
• Högskoleutbildning
• Förmåga att uttrycka sig i engelska språket
• Militär erfarenhet

Personliga egenskaper

Vi söker dig som tycker om att ta ansvar, arbeta självständigt med en helhetsyn. Du är strukturerad, kan prioritera och tycker om att se till att saker och ting blir gjorda. Du är lätt att samarbeta med och tycker om att stödja andras arbete (serviceinriktad).

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens tid och omfattning


• Arbetsort: Kvarn i Östergötland men då MSS finns lokaliserad i Skövde och Kvarn förekommer resor med övernattning såväl mellan lokaliseringsorterna som till andra orter inom Sverige.
• Tjänstgöringsform: tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.
• Tjänstgöringsgrad: Heltid
• Arbetstid: Normalt dagtid 0730-1630, men arbete på kvällar och helger kan förekomma.
• Tillträde: 2019-12-16

Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV senast 2019-09-23

 

Frågor kan ställas till

Chef Utbildningssenheten Övlt Joakim Karlquist, 073-329 32 81

ATO Försvarsförbundet Bengt Lindlöf 0500-46 54 74

ATO OFR-O Stefan Ohlson 070-302 40 06


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Markstridsskolan, MSS, utbildar och utvecklar inom området markstrid. Det innefattar allt från utbildning på individ-, kompani-, bataljons- och förbandsnivå till utveckling av materiel, system och metoder. Detta sker med hänsyn till människans förutsättningar och det breda spektrum av hot som finns i världen i dag. Försök och studier ligger till grund för markstridens utformning. En viktig del av Markstridsskolans ansvar är markstridsförbandens simulatorträning. Med avancerad simuleringsteknik genomför man realistiska övningar som ökar soldatens, kompaniets och bataljonens förmåga.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Administrativt stöd sökes till kund i Motala

Ansök    Apr 19    Pema People AB    Administrativ assistent
Är du en person som gillar service och administration i samma roll? då ska du absolut läsa vidare! I denna roll kommer du ha kontakt med flertalet av företagets anställda och kunder. Du kommer inte sitta sysslolös då listan av önskade arbetsuppgifter kan göras lång vilket du trivs med. ARBETSBESKRIVNING Du jobbar dagligen med administration och support mot hela organisationen. Du får en omväxlande roll där du stöttar Logistik, Ekonomi, Inköp och Produkt... Visa mer
Är du en person som gillar service och administration i samma roll? då ska du absolut läsa vidare!
I denna roll kommer du ha kontakt med flertalet av företagets anställda och kunder.
Du kommer inte sitta sysslolös då listan av önskade arbetsuppgifter kan göras lång vilket du trivs med.

ARBETSBESKRIVNING

Du jobbar dagligen med administration och support mot hela organisationen. Du får en omväxlande roll där du stöttar Logistik, Ekonomi, Inköp och Produktion med uppgifter så som:

• Fakturagranskningar
• Kontakt med leverantörer.
• Showrumsvärdinna/ värd.
• Protokollförare vid möten.
• Beställa material till verksamheter såsom kontorsartiklar, arbetskläder etc.

DINA KVALIFIKATIONER

• Vi ser gärna att du i några år har jobbat med liknande arbetsuppgifter.
• Goda kunskaper i svenska och engelska.

MERITERANDE

• Om du har systemvana.
• Jobbat med ekonomi.

DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

• Är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
• Har en hög servicenivå.
• Är flexibel, självgående och prestigelös.
• Har en positiv approach.

OM KUND

Kunden är materialbolag för de plastförpackningar som omfattas av producentansvaret för förpackningar i Sverige.
Kundens operativa verksamhet en del av Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, FTI.

ANSÖKAN

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Teresa Wetterberg på [email protected]

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum då startdatum är omgående.
Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev samt så vill vi att du i din profil som skapas lägger till ett foto.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arkivarie till Motala Kommun

Ansök    Apr 26    Academic Work    Administrativ assistent
Östergötlands Sjöstad erbjuder dig en tjänst där du får ta stort ansvar och vara självgående! I denna roll får du inblick i Motala Kommun och möjlighet att påverka hur man arbetar med tekniska serviceförvaltningens arkiv. Vi söker dig som vill utvecklas inom din roll som arkivarie på ett långsiktigt uppdrag, med start i september. Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval! OM TJÄNSTEN Som arkivarie hos Motala Kommun kommer du att vara en de... Visa mer
Östergötlands Sjöstad erbjuder dig en tjänst där du får ta stort ansvar och vara självgående! I denna roll får du inblick i Motala Kommun och möjlighet att påverka hur man arbetar med tekniska serviceförvaltningens arkiv. Vi söker dig som vill utvecklas inom din roll som arkivarie på ett långsiktigt uppdrag, med start i september. Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Som arkivarie hos Motala Kommun kommer du att vara en del av den tekniska serviceförvaltningen. Du kommer att ingå i ett team om fem personer som består bland annat av nämndsekreterare samt den tekniska chefen. Arbetet sker tätt ihop med en annan kommunarkivarie men där du själv ansvarar och skapar struktur för arkivet på tekniska serviceförvaltningen. I dagsläget finns en dokumenthanteringsplan som du kommer att efterfölja, där det finns information om hur dokumenten ska hanteras där du säkerställer att det blir rätt.

Tekniska serviceförvaltningen har kontor runt om i Motala tätort vilket gör att arbetet kommer att ske på fler kontor, men främst på Motala kommunhus. För dessa korta resor erbjuder Motala kommun elcykel alternativt bil.

Du erbjuds


* En ansvarstagande roll på en attraktiv arbetsplats
* Personlig och professionell utveckling
* Meriterande erfarenhet och möjlighet att påverka
* Ett långsiktigt uppdrag där du under ett år får arbeta med detta


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Hantera och ansvara för arkivet
* Följ dokumenthanteringsplanen för att säkerställa att rätt dokument sparas alternativt förstörs
* Skapa struktur i arkivet

VI SÖKER DIG SOM
* Utbildning inom arkivarie alternativt erfarenhet från arbete som arkivarie, där du förstår regler och arbetssättet
* Är obehindrad i det svenska språket, i både tal och skrift
* Har datavana, samt god kunskap inom Office-paketet

Det är meriterande om du…


* Har körkort B


Som person är du:


* Relationsskapande
* Noggrann
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Första veckan i september
* Omfattning: Heltid, 8-17 med flex
* Placering: Motala
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Motala Kommuns önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Motala Kommun, även kallat Östergötlands sjöstad, är en välkomnande hamn för människor och idéer från hela världen. Läs mer på deras hemsida! Visa mindre

Motala kommun söker student som vill sommarjobba!

Ansök    Maj 28    MOTALA KOMMUN    Administrativ assistent
Motala kommun ligger vid sjön Vätterns östra strand i landskapet Östergötlands nordvästra del. Motala kommun innehar cirka 44 000 invånare och har cirka 2000 anställda, allt ifrån administratörer, kockar och lärare. OM TJÄNSTEN Detta är ett konsultuppdrag vilket betyder att du blir anställd av Studentwork och uthyrd som konsult till Motala kommun. Hel rekryteringsprocessen sköts av Studentwork och frågor om tjänsten eller företaget ställs till Studentw... Visa mer
Motala kommun ligger vid sjön Vätterns östra strand i landskapet Östergötlands nordvästra del. Motala kommun innehar cirka 44 000 invånare och har cirka 2000 anställda, allt ifrån administratörer, kockar och lärare.

OM TJÄNSTEN

Detta är ett konsultuppdrag vilket betyder att du blir anställd av Studentwork och uthyrd som konsult till Motala kommun. Hel rekryteringsprocessen sköts av Studentwork och frågor om tjänsten eller företaget ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef, i detta fall Lajla Dzebic ([email protected]).

DINA ARBETSUPPGIFTER

Motala kommun gör en undersökning vart tredje år som heter Kritik på Teknik som kommunens invånare får svara på. Där får invånarna tycka till om den kommunala tekniken! De områden som kommunens invånare får svara på är följande: Kommuninformation, kommunkontakt, avfall, vatten och avlopp, parker och lekplatser, gator och vägar samt resande. Nu ska svaren sammanställas och de är nu därför i behov av en sommarjobbare som kan hjälpa till att sammanställa resultaten! Du kommer alltså sammanställa svaren och därefter göra en redovisnings av detta.

START: juli (finns möjlighet att börja 24 juni)

OMFATTNING: Heltid i 4 veckor

PLACERINGSORT: Motala

DIN ROLL

Vi söker dig som är studerande och är i behov av ett sommarjobb. Du ska ha tidigare erfarenhet av rapportskrivning samt kunskaper inom Ecxel, Word och PowerPoint . Som person bör du vara noggrann, analytisk och självgående.

OM STUDENTWORK

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.

Mer information Visa mindre

Administrativ samordnare , Barn och ungdom (Vik)

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Som vår medarbetare får du möjlighet att bidra till kommunens service för invånare och näringsliv. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. På Socialkontoret i Motala handläggs myndighetsärenden inom alla delar av socialtjä... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Som vår medarbetare får du möjlighet att bidra till kommunens service för invånare och näringsliv. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

På Socialkontoret i Motala handläggs myndighetsärenden inom alla delar av socialtjänsten. Vi är en arbetsplats med ca 100 anställda, både män och kvinnor i varierande ålder och antal år i yrket. Vi eftersträvar en arbetsplats med rättssäker handläggning för våra klienter/brukare och en god arbetsmiljö för våra anställda.

Vår vision är att alla ska känna sig nöjda i kontakten med oss.

För att skapa arbetsglädje, god kvalitet i arbetet och en bra arbetsmiljö erbjuder vi tydligt ledarskap, en tydlig och känd lönepolitik, trevliga och ändamålsenliga lokaler, en säker arbetsplats, rotationsmöjlighet, årsarbetstid och en atmosfär av erkännande och uppriktighet.
ARBETSUPPGIFTER
Administration kopplat till handläggning av barn och unga på socialkontoret.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha administrativ utbildning och erfarenhet samt erfarenhet av arbete på socialkontor.

ÖVRIGT
Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Motala med sina drygt 43 500 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad. Visa mindre