Lediga jobb som Hantverksyrken i Motala

Se lediga jobb som Hantverksyrken i Motala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Motala som finns hos arbetsgivaren.

Produkttekniker till Arla Plast i Borensberg

Har du ett stort teknikintresse och vill vara drivande i projekt för att utveckla och förbättra produkter? Trivs du med att vara expert inom ditt område, tillhandahålla information och agera för att krav och standarder uppfylls? Då har vi rollen för dig! Nu söker vi en Produkttekniker till Arla Plats i Borensberg. OM FÖRETAGET Arla Plast grundades 1969 och har idag anläggningar i Sverige, Tjeckien och Tyskland med cirka 250 medarbetare och mer än 700 kun... Visa mer
Har du ett stort teknikintresse och vill vara drivande i projekt för att utveckla och förbättra produkter? Trivs du med att vara expert inom ditt område, tillhandahålla information och agera för att krav och standarder uppfylls? Då har vi rollen för dig! Nu söker vi en Produkttekniker till Arla Plats i Borensberg.

OM FÖRETAGET

Arla Plast grundades 1969 och har idag anläggningar i Sverige, Tjeckien och Tyskland med cirka 250 medarbetare och mer än 700 kunder i över 45 länder. Bolaget är en ledande tillverkare, leverantör och återförsäljare av extruderade skivor i tekniska plastmaterial med ett stort antal användningsområden som exempelvis personskydd, ishockeyrinkar och ljudbarriärer.

Arla Plasts kultur och verksamhet genomsyras av värderingar som bygger på kvalitet, snabbhet, service och flexibilitet. Med lång erfarenhet, hållbarhet i fokus, hög investeringstakt och finjusterad extruderingsteknik är Arla Plast väl positionerat.

OM TJÄNSTEN

Som Produkttekniker ansvarar du för att kontinuerligt förbättra, anpassa och utveckla produkter utefter marknadens behov. Du ansvarar för att utveckla produkterna och tillhandahålla produktteknisk support inom tilldelat område.

Du ingår i ett team av flera Produktchefer och Produkttekniker, där du speciellt kommer samarbeta nära en av Produktcheferna inom just ditt område. Förutom teamet samarbetar du med resterande del av organisationens funktioner. Du ser till att tester av produkter utförs, både internt och externt, för att säkerställa att beslutade standarder och krav uppfylls.

I rollen som Produkttekniker agerar du produkttekniskt säljstöd externt och internt, ger information och klargör specifikationer om dina produkter. Med din expertis kommer du även medverka vid besök hos kunder och leverantörer samt på branschmässor. Du är delaktig, och i vissa fall även ledande, inom projekt för förbättringsarbeten och tar fram utbildningsmaterial för produkterna.

Rollen som Produkttekniker innefattar bland annat att:

- Utföra utveckling av nya produkter samt förbättringar, ändringar och anpassningar av befintliga produkter enligt produktområdets prioriteringar och riktlinjer från Produktchef.

- Föreslå nya insatsmaterial/råvaror med stöd av Inköpschef för att utveckla och löpande förbättra produkterna.

- Ha kontakt med leverantörer kring tekniska frågor om insatsmaterial/råvaror.

- Ansvara för att målsätta och koordinera provkörning i produktionen utav nya och befintliga produkter.

- Ansvara för att interna/externa tester av produkter utförs för att säkerställa att beslutade standarder och krav uppfylls.

- Ansvara för att inhämta och uppdatera produkternas tekniska dokumentation (exempelvis; produktspecifikation, datablad, produkthanteringsinformation, produktgarantier, deklarationer och förpackningsintruktioner).

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning, med fördel som ingenjör, eller flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Du har erfarenhet av arbete i projekt, gärna inom industri och har bred teknisk kunskap. Med din erfarenhet känner du dig trygg i att läsa och tolka kravspecifikationer i standarder.

Du är kvalitetsmedveten, noggrann och har en analytisk förmåga. Du är ansvarstagande, prestigelös och är beslutsam med ett målinriktat arbetssätt.

Du är kommunikativ och har flytande kunskaper i både svenska och engelska med goda kunskaper i Office-paketet.

ÖVRIGT

Upplägg: I denna rekrytering samarbetar Arla Plast med A-hub. A-hub sköter rekryteringsprocessen och vid frågor är du välkommen att kontakta Alice Lindell på [email protected] eller Sebastian Dejler på [email protected]. Anställning erbjuds slutligen direkt hos Arla Plast.

Placering: Arbetet utgår från Arla Plasts huvudkontor i Borenberg, med flexibilitet för distansarbete en dag i veckan efter överenskommelse. Tjänsten kommer innebära resor till kunder, leverantörer och mässor vid behov som beräknas vara ca 1-2 dagar per månad.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse. Visa mindre

Serviceinriktad bilglastekniker eller lärling till Ryds Bilglas i MOTALA

Ansök    Dec 27    Ryds Bilglas AB    Bilglasmontör
Söker du ett spännande och praktiskt arbete? Gillar du varierande dagar med teamarbete och mycket kundkontakt? Då ska du söka jobbet som bilglastekniker hos Ryds Bilglas i MOTALA. Ditt jobb hos oss För att jobba hos oss är det är viktigt att du gillar att leverera bra service och kvalitet, att du alltid vill kundens bästa. I ditt arbete kommer du främst att arbeta med att reparera och byta bilrutor. Rollen har ett stort kundfokus och är till viss del adm... Visa mer
Söker du ett spännande och praktiskt arbete? Gillar du varierande dagar med teamarbete och mycket kundkontakt? Då ska du söka jobbet som bilglastekniker hos Ryds Bilglas i MOTALA.

Ditt jobb hos oss

För att jobba hos oss är det är viktigt att du gillar att leverera bra service och kvalitet, att du alltid vill kundens bästa. I ditt arbete kommer du främst att arbeta med att reparera och byta bilrutor. Rollen har ett stort kundfokus och är till viss del administrativ. Du tar emot kunder i kundmottagningen, hjälper dem med olika frågor gällande bilglas och bilar samt säljer de tillbehör som vi erbjuder till våra kunder. Du är Ryds Bilglas ambassadör utåt och ska alltid se till kundens bästa.

Du behöver tycka om varierande dagar där vi arbetar i team för att lösa de utmaningar vi tar oss an. Att hjälpas åt på jobbet och ställa upp för kollegorna när det behövs är en självklarhet. Tillsammans testar vi nya idéer för att hitta de mest effektiva och bästa lösningarna i arbetet.

Det här är vi

Ryds Bilglas är den ledande svenska aktören inom reparation och byte av bilglas. Vi grundades som ett familjeföretag och den känslan sitter inte bara kvar i väggarna på Ryds. Det är så det är. Vi hjälps åt när det behövs och ställer upp för varandra – inom teamet, med andra verkstäder och andra delar av organisationen. Vi peppar, inspirerar och lär av varandra. Hela tiden. För vi blir starkare och bättre tillsammans. Våra chefer stöttar oss i vårt arbete och i vår utveckling.

Fordonsbranschen utvecklas ständigt och vi strävar alltid efter att ligga i framkant. Vi har ett stor hållbarhetsfokus och är måna om vår miljö. Vi erbjuder en arbetsplats med frihet under ansvar där du får växa i din roll tillsammans med oss. Vi omfattas självklart av kollektivavtal och erbjuder bra förmåner till våra anställda.

Arbetsplats: MOTALA

Arbetstid: Måndag-fredag, 7:00-16:00 alt 08:00 - 17:00
Vem är du?

Du behöver vara intresserad, serviceinriktad, driven och vilja arbeta och utvecklas tillsammans med oss. Du vill alltid kundens bästa och du lägger ett stort fokus på att leverera bra service och kvalitet. Därför är det viktigt att du utöver att tycka om att arbeta praktiskt, även tycker om kundkontakt och kan hantera visst administrativt arbete.

Vi ser också att du har förmågan att samarbeta med dina kollegor och att ni hjälper varandra genom att dela erfarenheter. Det är viktigt att du är en flexibel lagspelare som inte räds att ta initiativ men samtidigt är du även bra på att lyssna in dina kollegor. Du behöver självklart även trivas med ett fysiskt och rörligt arbete.

Har du inte tidigare erfarenhet av bilglasyrket? Då lär vi upp dig! Du blir en del av vårt lärlingsprogram och får utbildning, handledning och stöd på din resa till färdigutbildad bilglastekniker. Så tveka inte att söka om du är intresserad!

Krav

- B-körkort (manuell växellåda)
- God svenska i tal och skrift

Meriterande

På Ryds bilglas arbetar vi för en jämn könsfördelning och därför ser vi gärna kvinnliga sökande till tjänsten. Utöver det ser vi gärna nedan kompetenser/erfarenheter:

- Minst ett (1) års erfarenhet av tidigare serviceyrke
- Gått en fordonsrelaterad utbildning
- God vana av att arbeta med verktyg
- Tidigare erfarenhet av att arbeta med fordon

Vi arbetar aktivt med våra rekryteringsprocesser och tillsätter tjänster löpande. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ryds Bilglas är den ledande svenska aktören inom reparation och byte av bilglas. Företaget grundades 1947 i Sundsvall av familjen Ryd och är idag verksamt över hela Sverige, med fler än 150 verkstäder och ca 450 anställda. Ryds Bilglas är en del av koncernen Cary Group AB. Med närhet till kunden, högkvalitativa produkter och smarta lösningar hjälper Cary Group kunden att göra enkla och hållbara val. Cary Groups resa startade med Ryds Bilglas och idag tjänar vi kunder genom Europa, med flera kända och framgångsrika varumärken. Visa mindre

Produktchef till Arla Plast i Borensberg

Har du ett brett tekniskt intresse och vill arbeta med helhetsansvar för produkter med fokus på utveckling? Lockas du av att leda projekt i en internationell affärsmiljö och att samarbeta tvärfunktionellt? Då har vi rollen för dig! Vi söker nu en Produktchef till Arla Plast i Borensberg. OM FÖRETAGET Arla Plast grundades 1969 och har idag anläggningar i Sverige, Tjeckien och Tyskland med cirka 250 medarbetare och mer än 700 kunder i över 45 länder. Bolag... Visa mer
Har du ett brett tekniskt intresse och vill arbeta med helhetsansvar för produkter med fokus på utveckling? Lockas du av att leda projekt i en internationell affärsmiljö och att samarbeta tvärfunktionellt? Då har vi rollen för dig! Vi söker nu en Produktchef till Arla Plast i Borensberg.
OM FÖRETAGET
Arla Plast grundades 1969 och har idag anläggningar i Sverige, Tjeckien och Tyskland med cirka 250 medarbetare och mer än 700 kunder i över 45 länder. Bolaget är en ledande tillverkare, leverantör och återförsäljare av extruderade skivor i tekniska plastmaterial med ett stort antal användningsområden som exempelvis personskydd, ishockeyrinkar och ljudbarriärer.
Arla Plasts kultur och verksamhet genomsyras av värderingar som bygger på kvalitet, snabbhet, service och flexibilitet. Med lång erfarenhet, hållbarhet i fokus, hög investeringstakt och finjusterad extruderingsteknik är Arla Plast väl positionerat.
OM TJÄNSTEN
Som Produktchef har du ett helhetsansvar för produkterna i din produktportfölj. Det innebär ansvar för att kontinuerligt utveckla produkter och dess livscykler, både tekniskt och kommersiellt. Du har koll på marknaden och anpassar prisstyrning därefter för att uppnå verksamhetens mål på kort och lång sikt.
Du ingår i ett team av flera Produktchefer och Produkttekniker. Gruppen är indelad i två produktområden och du kommer samarbeta närmast en av Produktteknikerna. Förutom det närmsta teamet har du ett tvärfunktionellt samarbete inom organisationens olika funktioner så som sälj, produktion, inköp och ekonomi.
I din roll agerar du tekniskt säljstöd, deltar i kundbesök och skapar mervärde för varje kund. Du lägger lika stor vikt vid såväl det tekniska som kommersiella inom produkterna. Du deltar också i marknadsföringsarbetet genom att paketera budskap till att säkerställa att produkten uppfyller ställda krav mot olika marknader.
Rollen som Produktchef innefattar:
Ansvar för utvecklingen av nya och befintliga produkter inklusive dess livscykel. Detta görs genom utförande av kostnadskalkylering, prisstyrning och lönsamhetsuppföljning enligt gällande modell och riktlinjer.
Ansvar för omvärldsbevakning av nya och befintliga standarder/krav inom tilldelat ansvarsområde.
Ansvar för produkternas utbildningsmaterial.
Ledande av samt deltagande i förbättringsprojekt.
Medverkande vid kundbesök, leverantörsbesök och branschmässor vilket inkluderar tjänsteresor.
Medverkande i det löpande marknadsföringsarbetet inom produktteknisk information.

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning, med fördel som ingenjör, eller flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har erfarenhet av projektledning och industri, gärna inom en internationell affärsmiljö.
Med en bred teknisk och kommersiell förståelse är du kvalitetsmedveten, noggrann och har en analytisk förmåga. Du är ansvarstagande, prestigelös, arbetar kund- och affärsorienterat samt är beslutsam.
Du är kommunikativ och har flytande kunskaper i både svenska och engelska med goda kunskaper i Office-paketet.
ÖVRIGT
Upplägg: I denna rekrytering samarbetar Arla Plast med A-hub. A-hub sköter rekryteringsprocessen och vid frågor är du välkommen att kontakta Alice Lindell på [email protected] eller Sebastian Dejler på [email protected]. Anställning erbjuds slutligen direkt hos Arla Plast.
Placering: Arbetet utgår från Arla Plasts huvudkontor i Borenberg, med flexibilitet för distansarbete en dag i veckan efter överenskommelse. Tjänsten kommer innebära resor till kunder, leverantörer och mässor vilket beräknas vara ca 2-3 dagar varannan vecka.
Start: Omgående eller enligt överenskommelse. Visa mindre

Customer Service Support sökes till AABO-IDEAL i Motala!

Customer Service Support sökes till Greiff Industrimiljö i Motala! Din roll AABO-IDEAL fortsätter att växa och därmed söker vi nu en ny kollega till oss. Som Customer Service Support blir du en viktig förstärkning i vår organisation och kommer att bidra starkt till vårt globala serviceteams förmåga att ge excellent service till våra kunder worldwide. Vi erbjuder dig en omväxlande och intressant tjänst med mycket kundkontakter och spännande arbetsinneh... Visa mer
Customer Service Support sökes till Greiff Industrimiljö i Motala!Din roll

AABO-IDEAL fortsätter att växa och därmed söker vi nu en ny kollega till oss. Som Customer Service Support blir du en viktig förstärkning i vår organisation och kommer att bidra starkt till vårt globala serviceteams förmåga att ge excellent service till våra kunder worldwide.

Vi erbjuder dig en omväxlande och intressant tjänst med mycket kundkontakter och spännande arbetsinnehåll. Mer i detalj kommer du att arbeta med service och eftermarknadsfrågor såsom kundsupport, koordinering av servicekontrakt samt reservdels- och komponentförsäljning. Du ansvarar för servicedokumentation, reservdelslistor och underhållsplaner. Tjänsten innebär stort eget ansvar och frihet att verka inom rollen.

Du har ett nära samarbete med dina närmaste kollegor i Motala och ingår i det globala service och eftermarknadsteamet som befinner sig påvårt huvudkontor i Faaborg, Danmark.

Om dig

Vi söker dig med maskiningenjörsbakgrund och ett brett tekniskt intresse. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från service och eftermarknad samt kunskaper inom industrifilter. Du är serviceminded och vänlig, gillar problemlösning och att göra dina kunder nöjda. Det kan stundvis vara högre tempo i denna tjänst, vilket du gillar. Du har lätt för att hålla många bollar i luften, med bibehållen god samarbets- och kommunikationsförmåga.

Du besitter god svenska och engelska, god datavana och har B-körkort. Det är meriterande om du kan tala tyska. Tjänstens placering är på Greiff i Motala.

Om AABO-IDEAL

1922 grundades företaget Greiff i Norge, som ritade och utvecklade anläggningar för industrimåleri, och några år senare etablerades en filial i Sverige.

Under 1960- och 70-talen expanderade verksamheten kraftigt och flyttade till Vadstena. 1992 flyttade företaget in i nya och moderna lokaler i Motala och har nu produktutveckling, administration och tillverkning under ett och samma tak.

Greiff Industrimiljö AB blev senare en stor leverantör av målerier för både våt- och pulverfärg samt filter och reservdelar i Sverige och övriga Skandinavien.

Planerna på att expandera och växa för konkurrenterna AABO-IDEAL respektive Greiff ledde till idén om en mycket fördelaktig sammanslagning. I maj 2021 meddelades med stor glädje att Greiff nu var en del av AABO-IDEAL Group.

Idag är AABO-IDEAL ett ännu starkare företag och en av världens ledande leverantörer av industriella lackeringsanläggningar. Vi har ett stort och effektivt serviceupplägg och vi finns mycket nära våra kunder, vilket resulterar i korta svarstider och snabba leveranser av reservdelar, service och support.

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på AABO-IDEAL!

Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2023. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.

Johanna Andersson
[email protected]
0702-726266


EISS rekrytering och search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se Visa mindre

Testoperatör till ComfortZone

Är du operatör och vill arbeta med innovativ teknik i ett växande bolag? Vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med ComfortZone i Motala! Om företaget ComfortZone – innovatören bland dagens frånluftsvärmepumps-producenter. Vi ligger hela tiden i framkant med ny energieffektiv teknik som förser tusentals svenska och utländska hem med hela dess värme och varmvattenbehov. Ventilation och frisk inomhusmiljö får man på köpet. En av de senaste innovationer... Visa mer
Är du operatör och vill arbeta med innovativ teknik i ett växande bolag? Vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med ComfortZone i Motala!

Om företaget
ComfortZone – innovatören bland dagens frånluftsvärmepumps-producenter. Vi ligger hela tiden i framkant med ny energieffektiv teknik som förser tusentals svenska och utländska hem med hela dess värme och varmvattenbehov. Ventilation och frisk inomhusmiljö får man på köpet. En av de senaste innovationerna är att vi i en och samma värmepump kan erbjuda såväl värme som komfortkyla.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som testoperatör på ComfortZone ingår du i ett team om 4 personer och du rapporterar till gruppens teamleader. Som testoperatör ansvarar du för samtliga steg i processen med testning av frånluftsvärmepumpar innan leverans till slutkontroll. Du genomför självständigt felsökningar och utför de åtgärder som krävs. I arbetsuppgifterna ingår även en del programmering, avvikelserapportering, koppling av el och kablar samt montering på pumpar i testanläggningen. Övriga kringuppgifter kan förekomma utefter verksamhetens behov.

Arbetet är förlagt på dagtid.


Din profil
Vi söker dig med en teknisk utbildning, helst med inriktningen kylteknik samt goda kunskaper inom el och elsäkerhet. Eftersom delar av arbetet innefattar montering ser vi att du har monteringserfarenhet sedan tidigare.
Rollen som testoperatör ställer krav på att du har ett analyserande och felsökande tankesätt. Som person är du lösningsorienterad, tar egna initiativ och har en vilja att utvecklas. Du är en lagspelare som gillar när den ena dagen inte är den andra lik och ett högt arbetstempo är något som passar dig.
Instruktioner och dokument är på svenska vilket ställer krav på att du har goda kunskaper i det svenska språket.

ComfortZone fortsätter expandera och i höst flyttar produktionen till nya moderna lokaler i Motala. De erbjuder dig en chans att få vara med på deras tillväxtresa, utvecklas i din roll och bidra med dina kunskaper till företaget.

Ansökningsförfarande
Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail men vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på Skill Linn Assarson, [email protected].

Detta är en hyrrekrytering vilket innebär att du inledningsvis anställs av Skill och jobbar på uppdrag på ComfortZone, men där avsikten är att anställningen tas över av ComfortZone efter en tid.

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything. Visa mindre

support

Ansök    Apr 18    Vattenfall AB    Hjälpmedelstekniker
Företagsbeskrivning Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se Jobbeskrivning Vattenfall Services för... Visa mer
Företagsbeskrivning
Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se


Jobbeskrivning
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.


Vill du inta en viktig roll som Projektstöd åt våra projektledare? Vattenfall Service Belysning jobbar med drift och underhåll av gatubelysning. Vi behöver någon som vill stötta projektledarna med struktur och administration. Vi söker efter någon som drivs av att vara i spindeln i nätet! Är det dig vi letar efter?


Din roll som projektstöd
Som projektstöd har du ett viktigt ansvar i att stödja och avlasta projektledningen med framförallt ekonomiska och administrativa arbetsuppgifter. I denna tjänst är det viktigt att du känner dig trygg i att hantera fakturor och kan strukturerar upp ditt egna arbetssätt. Du kommer att arbeta nära projektledningen för att stötta genom hela projektet från uppstart fram till avslut. I ansvaret ingår bland annat löpande ekonomisk hantering i projekten, fakturahantering, dokumenthantering, avtalstolkning samt både skapa och upprätthålla rutiner.


Kravspecifikation
Vi söker dig som är ordningsam och som trivs med att arbeta självständigt i en ansvarstagande roll. Då det är många olika projekt pågående samtidigt så är det viktigt att du är flexibel, initiativtagande och kan hantera många olika arbetssysslor samtidigt. Du är tydlig i din kommunikation, både på svenska och engelska, och du visar en god social förmåga i dina kontakter och i ditt samarbete med kollegor och kunder.
Du har minst en avklarad 3-årig gymnasialutbildning.
Du har tidigare arbetat med ekonomiskt och/eller administrativt arbete där du självständigt har hanterat rapportering, uppföljning, fakturering, avtal och allmän projektadministration.
Erfarenheter inom entreprenadbranschen är meriterande.
Du är en van datoranvändare och skicklig på att söka och värdera information.
Kunskaper om fastighetsrätt och ekonomisystem samt ärendehanteringssystem som SAP och BÄST är meriterande.
B-körkort är ett krav.Ytterligare information
Placeringsort
Motala


Vill du veta mer?
För mer information om tjänsten, kontakta gärna rekryterande chef Thomas Cervin, 070-565 38 69. Fackliga representanter för denna tjänst är Caroline Trogen Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.


Vi ser fram emot din ansökan!
Anta din nästa utmaning hos oss och ansöka via vår annons på Vattenfalls karriärssidor senast den 7 maj 2023. Urval sker efter sista ansökningsdag. Har du någon fråga om din ansökan, kontakta rekryterare Johanna Marklund, [email protected] eller 070-307 84 82. Inga ansökningar tas emot via mail.


Affärsområde Belysning är ledande i Sverige när det gäller kunskap inom belysningsområdet. Vi levererar energieffektiva helhetslösningar till våra kunder. Våra kunder är Trafikverket, kommuner, byggentreprenadföretag och inom industri- och infrasektorn. Exempel på områden där vi arbetar är vägbelysning, ljussättning av byggnader, träd och monument.


Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.


Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.


Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!


Följ oss gärna på LinkedIn (Vattenfall Services Nordic AB) och Instagram (vattenfallservices) och läs mer på https://www.vattenfall.se/foretag/services-tjanster/vattenfall-services/ Visa mindre

KICKS Motala söker säljande Make up artist med engagemang

Ansök    Jan 13    Kicks Kosmetikkedjan AB    Make-up artist
Brinner du för att arbeta med människor och att ge service? Drivs du av försäljning och att arbeta mot uppsatta mål? Då är det kanske dig vi söker. Som säljare på KICKS är din huvuduppgift att genom personlig och professionell service ge varje besökare en lustfylld köpupplevelse. Dagligen driver du försäljning inom samtliga delar av sortimentet och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att genomföra kampanjer och aktiviteter i enlighet med KICKS k... Visa mer
Brinner du för att arbeta med människor och att ge service? Drivs du av försäljning och att arbeta mot uppsatta mål? Då är det kanske dig vi söker.

Som säljare på KICKS är din huvuduppgift att genom personlig och professionell service ge varje besökare en lustfylld köpupplevelse. Dagligen driver du försäljning inom samtliga delar av sortimentet och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att genomföra kampanjer och aktiviteter i enlighet med KICKS koncept.
Vi söker dig som:

- Brinner för försäljning och trivs med att arbeta mot individuella mål
- Har en genuin servicekänsla och älskar att arbeta med människor
- Alltid har kunden i fokus och drivs av utmaningen att ge varje besökare personlig service
- Har stort intresse för våra produkter och viljan att utvecklas till skönhetsexpert
- Är engagerad, ansvarstagande, ser möjligheter och trivs med att arbeta i team

Är du utbildad hudterapeut/makeupartist eller har erfarenhet från liknande tjänst inom detaljhandeln ser vi det som meriterande.

Du får möjligheten att arbeta i en organisation med hög energinivå, tillsammans med kollegor med positiv och öppen attityd.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid ca 3 timmar per vecka med möjlighet till extra timmar vid behov vardagar, kvällar och helger.

Tillträde: Omgående

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Är du nyfiken på allt spännande som händer hos oss, ta en titt på vår Linkedin-sida här.

KICKS anställer inte minderåriga, skulle du vara under 18 och har intresse av KICKS är du välkommen att söka praktik direkt via Butikschef. KICKS genomför bakgrundskontroll på slutkandidater.

På KICKS tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenheter.


KICKS är Nordens ledande skönhetskedja och erbjuder ett helhetskoncept inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Med välutbildade skönhetsexperter i 250 butiker i Sverige, Norge och Finland och en modern omnikanalslösning, där fysisk butik och e-handel är integrerat, erbjuder KICKS personliga och inspirerande skönhetstjänster och runt 25 000 produkter från 300 varumärken. KICKS har flaggskeppsbutiker i Stockholm, Göteborg, Oslo och Malmö. KICKS är en del av Axel Johnson-koncernen. Visa mindre

Betongarbetare sökes till vår kund i Motala. Snickarerfarenhet är meriteran

OM TJÄNSTEN Nu söker vi dig som tidigare arbetat med betong och armering, eller dig som har kompetens som snickare, vilket också fungerar bra i den här verksamheten. Arbetsuppgifterna består bland annat av formbyggnad, gjutning och armering mm. Arbetet utförs i samarbete med dina kollegor i en produktionshall och truckkörning kan eventuellt ingå. Vinninga Cementvarufabrik är ett företag där medarbetare är måna om varandra. Företaget värdesätter nyfikenh... Visa mer
OM TJÄNSTEN

Nu söker vi dig som tidigare arbetat med betong och armering, eller dig som har kompetens som snickare, vilket också fungerar bra i den här verksamheten.

Arbetsuppgifterna består bland annat av formbyggnad, gjutning och armering mm. Arbetet utförs i samarbete med dina kollegor i en produktionshall och truckkörning kan eventuellt ingå.

Vinninga Cementvarufabrik är ett företag där medarbetare är måna om varandra. Företaget värdesätter nyfikenhet, att medarbetarna ständigt lär sig nya saker och fokuserar på utveckling. En trygg och säker arbetsmiljö prioriteras, därför ställs krav på delaktighet och ett personligt ansvar.

OM DIG

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av snickeri, bygg, anläggning eller liknande, men det viktigaste är att du är positiv, har viljan att arbeta fysiskt och utför arbetet på ett noggrant vis med hög kvalité. Vi förväntar oss att du har förmågan att leverera goda resultat även i högt arbetstempo. Du ska ha lätt att samarbeta, vara händig och se lösningar på uppkomna problem. Det är också viktigt att du förstår att arbetet är tungt och att säkerhet för dig själv och dina kollegor är viktigt. Det är meriterande om du kan ritningsläsning och om du har truck- och traverskort. Vi har med framgång anställt tidigare snickare, då den yrkeskunskapen är mycket bra för tjänsten.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Dagtid/Motala

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse/Omgående

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Serviceinriktad tekniker till budbilstransport inom hjälpmedelsservice

AlphaCE Competence & Resource har fått i uppdrag att hitta personal till ett företag i Linköping som jobbar med hjälpmedelsservice i hela Östergötland. Kort om företag Företaget tillhandahåller hjälpmedelservice. De är distributör av hjälpmedel i hela Östergötland och är ca 60 anställda. De bedriver rådgivning, utprovning, anpassning, besiktning, reparation och installation av diverse handikapphjälpmedel. Företaget har kollektivavtal. Kort om arbetet A... Visa mer
AlphaCE Competence & Resource har fått i uppdrag att hitta personal till ett företag i Linköping som jobbar med hjälpmedelsservice i hela Östergötland.Kort om företag
Företaget tillhandahåller hjälpmedelservice. De är distributör av hjälpmedel i hela Östergötland och är ca 60 anställda.
De bedriver rådgivning, utprovning, anpassning, besiktning, reparation och installation av diverse handikapphjälpmedel.
Företaget har kollektivavtal.

Kort om arbetet
Arbetet som hjälpmedelstekniker innebär att du levererar/monterar ett antal hjälpmedel
hem till brukare eller ut till olika vårdboenden. Du får ett antal jobb per dag tilldelat som
du själv ansvarar för att planera/boka in med kund.

Minikrav
B-körkort
God fysik är en fördel då arbetet ibland innebär tunga lyft.

Din personlighet väger tungt då det är viktigt att du kan bemöta personer på ett bra sätt.
Du bör vara en händig person med god social förmåga.
Noggrann, serviceinriktad, kunna hantera människor på ett bra sätt då vi träffar på olika situationer ute.
Kunna jobba både självständigt och i grupp.
Kommunicera bra på Svenska både i tal och skrift.

Övrigt
Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken eller branscherfarenhet.

Arbetet är på heltid och utförs mån-fre 08.00-16.30.

På sikt kommer du även att ingå i serviceteknikernas jourschema. Detta innebär att du kommer att ha beredskap i hemmet lördagar/helgdagar ca var 7:e vecka mellan 08:00-15:00

Provanställning på 6 månader som därefter kan övergå i en tillsvidareanställning.

AlphaCEs vision är att alla har en plats på arbetsmarknaden, så vi ser gärna att även du som inte har lång erfarenhet och kanske är berättigad till någon form av lönestöd söker tjänsten. Visa mindre

KICKS Motala söker säljande Make up artist med engagemang

Ansök    Aug 24    Kicks Kosmetikkedjan AB    Make-up artist
Brinner du för att arbeta med människor och att ge service? Drivs du av försäljning och att arbeta mot uppsatta mål? Då är det kanske dig vi söker. Som säljare på KICKS är din huvuduppgift att genom personlig och professionell service ge varje besökare en lustfylld köpupplevelse. Dagligen driver du försäljning inom samtliga delar av sortimentet och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att genomföra kampanjer och aktiviteter i enlighet med KICKS k... Visa mer
Brinner du för att arbeta med människor och att ge service? Drivs du av försäljning och att arbeta mot uppsatta mål? Då är det kanske dig vi söker.

Som säljare på KICKS är din huvuduppgift att genom personlig och professionell service ge varje besökare en lustfylld köpupplevelse. Dagligen driver du försäljning inom samtliga delar av sortimentet och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att genomföra kampanjer och aktiviteter i enlighet med KICKS koncept.
Vi söker dig som:

- Brinner för försäljning och trivs med att arbeta mot individuella mål
- Har en genuin servicekänsla och älskar att arbeta med människor
- Alltid har kunden i fokus och drivs av utmaningen att ge varje besökare personlig service
- Har stort intresse för våra produkter och viljan att utvecklas till skönhetsexpert
- Är engagerad, ansvarstagande, ser möjligheter och trivs med att arbeta i team

Är du utbildad hudterapeut/makeupartist eller har erfarenhet från liknande tjänst inom detaljhandeln ser vi det som meriterande.

Du får möjligheten att arbeta i en organisation med hög energinivå, tillsammans med kollegor med positiv och öppen attityd.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid ca 19 timmar per vecka.

Tillträde: Omgående

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Är du nyfiken på allt spännande som händer hos oss, ta en titt på vår Linkedin-sida här.

KICKS anställer inte minderåriga, skulle du vara under 18 och har intresse av KICKS är du välkommen att söka praktik direkt via Butikschef. KICKS genomför bakgrundskontroll på slutkandidater.

På KICKS tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenheter.


KICKS är Nordens ledande skönhetskedja och erbjuder ett helhetskoncept inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Med välutbildade skönhetsexperter i 250 butiker i Sverige, Norge och Finland och en modern omnikanalslösning, där fysisk butik och e-handel är integrerat, erbjuder KICKS personliga och inspirerande skönhetstjänster och runt 25 000 produkter från 300 varumärken. KICKS har flaggskeppsbutiker i Göteborg, Oslo och Malmö och är en del av Axel Johnson-koncernen. Visa mindre

Smed/montör

Ansök    Sep 1    Liljas Smide AB    Byggnadssmed
vi söker dig som: är väldigt allkunnig och självgående. våra arbeten kan omfatta allt från svetsning bockning till plåtläggning på byggnader. även mycket repsvetsning åt lantbrukare. vi jobbar mycket åt försvaret så ostraffad är ett krav för att komma in på många ställen. • är smed/svetsare/montör • vill ha en arbetsplats med varierade arbetsuppgifter med små och stora utmaningar . • vill ta eget ansvar och som samarbetar bra i vår grupp • har god serv... Visa mer
vi söker dig som: är väldigt allkunnig och självgående. våra arbeten kan omfatta allt från svetsning bockning till plåtläggning på byggnader. även mycket repsvetsning åt lantbrukare. vi jobbar mycket åt försvaret så ostraffad är ett krav för att komma in på många ställen.


• är smed/svetsare/montör
• vill ha en arbetsplats med varierade arbetsuppgifter med små och stora utmaningar .
• vill ta eget ansvar och som samarbetar bra i vår grupp
• har god serviceinriktning
• har yrkeserfarenhet
• har vana av svetsning


Anställningen är på 100 % och är en tillsvidareanställning som börjar med provanställning 3 månader. Du kommer att jobba både i verkstaden och ute hos kund. Vi har ett gott samarbete med bland andra Fortifikationsverket – de och Försvarsmakten är våra största kunder vilket innebär att en registerkontroll kommer att göras på vår nya medarbetare.
Blir man inte godkänd i denna registerkontroll kan vi tyvärr inte anställa. Svenskt medborgarskap är av samma anledning ett krav. B-körkort är ett krav, BE-körkort en merit.
Vi jobbar med rekryteringsprocessen hela tiden så vänta inte med din ansökan.


Presentation av Liljas Smide AB:


För att få en bättre bild av vilka vi är och vad vi gör – gå in på http://liljassmide.se/ och ta en titt. Vi som jobbar på Liljas är Micke, Morgan Roger. & Dennis. På kontoret finns även "vakthundarna" Leya & Leif ... (Du bör ej vara allergiskt mot hundar således)
Är du intresserad?
Vi tar emot ansökningar via mail [email protected] (märk med ansökan i ämnesraden)
CV och ett personligt brev är bra men vi är mest intresserade av vem du är, hur du fungerar och vad du kan i praktiken.
Hoppas vi ses snart!
VD Michael Lerjesjö Visa mindre

Snickare, se hit! Nu söker vi ytterligare medarbetare till vår kund i Motal

OM TJÄNSTEN Nu söker vi snickare som kan börja jobba som betongarbetare till en av våra kunder i Motala! Arbetsuppgifterna består bland annat av formbyggnad, gjutning och armering mm. Arbetet utförs i samarbete med dina kollegor i en produktionshall och truckkörning kan eventuellt ingå. Vinninga Cementvarufabrik är ett företag där medarbetare är måna om varandra. Företaget värdesätter nyfikenhet, att medarbetarna ständigt lär sig nya saker och fokuserar... Visa mer
OM TJÄNSTEN

Nu söker vi snickare som kan börja jobba som betongarbetare till en av våra kunder i Motala!

Arbetsuppgifterna består bland annat av formbyggnad, gjutning och armering mm. Arbetet utförs i samarbete med dina kollegor i en produktionshall och truckkörning kan eventuellt ingå.

Vinninga Cementvarufabrik är ett företag där medarbetare är måna om varandra. Företaget värdesätter nyfikenhet, att medarbetarna ständigt lär sig nya saker och fokuserar på utveckling. En trygg och säker arbetsmiljö prioriteras, därför ställs krav på delaktighet och ett personligt ansvar.

OM DIG

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av snickeri, bygg, anläggning eller liknande, men det viktigaste är att du är positiv, har viljan att arbeta fysiskt och utför arbetet på ett noggrant vis med hög kvalité. Vi förväntar oss att du har förmågan att leverera goda resultat även i högt arbetstempo. Du ska ha lätt att samarbeta, vara händig och se lösningar på uppkomna problem. Det är också viktigt att du förstår att arbetet är tungt och att säkerhet för dig själv och dina kollegor är viktigt. Det är meriterande om du kan ritningsläsning och om du har truck- och traverskort. Vi har med framgång anställt tidigare snickare, då den yrkeskunskapen är mycket bra för tjänsten.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Dagtid/Motala

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse/Omgående

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Konsthantverkare med erfarenhet av gjutning och skulptering sökes

Ansök    Jun 14    X-Help AB    Konsthantverkare
Vi är ett litet familjeföretag som nu söker en person som kan hjälpa oss att växa. Vi driver en småskalig tillverkning av handgjorda, lyxiga, unika sexleksaker i silikon och söker dig som är konstnärlig, kreativ, noggrann, driven och vill jobba med något helt unikt. Väldigt få företag som vårat existerar i Sverige! Dina arbetsuppgifter kommer i första hand vara gjutning i silikon, skulptering i lera eller digitalt i 3D, samt tillverkning av silikonformar. ... Visa mer
Vi är ett litet familjeföretag som nu söker en person som kan hjälpa oss att växa. Vi driver en småskalig tillverkning av handgjorda, lyxiga, unika sexleksaker i silikon och söker dig som är konstnärlig, kreativ, noggrann, driven och vill jobba med något helt unikt. Väldigt få företag som vårat existerar i Sverige!
Dina arbetsuppgifter kommer i första hand vara gjutning i silikon, skulptering i lera eller digitalt i 3D, samt tillverkning av silikonformar. Du blandar silikonet själv, är duktig på färgkombinationer och är inte rädd för att experimentera med nya tekniker. Det kan också hända att du får hjälpa till med andra småuppifter runtom i våran ateljé, så som att blanda färger, handslipning och förberedelse för formtillverkning, hålla koll på inventarier och material, samt att måla i silikon.
Våra kunder förväntar sig hög kvalitet, och professionellt tillverkade vackra kroppssäkra produkter som suddar ut linjen mellan skulptur och sexleksak. Vi har vunnit två priser för bästa design, och vi förväntar oss att du vill hålla samma standard och att hjälpa oss växa och bli ännu bättre.
Krav:
Tidigare konstutbildning.
Kunskap och erfarenhet med att arbeta med gjutning i silikon, t ex tillverkning av masker eller specialeffekter för TV och film.
Erfarenhet av skulptering i lera eller digitalt för 3D-utskrift.

Meriterade:
Kunskap om kroppssäkra material samt sexuell hälsa.
Noggrannhet och professionalism.
Tidigare erfarenhet att jobba med kreativa hantverksyrken.
Har kunskap och inblick om marknaden runt sexleksaker, speciellt småskaliga tillverkare och lyxprodukter.Vi marknadsför och säljer våra produkter själva på nätet, och de flesta av våra kunder befinner sig utomlands, många i USA.
Därför är det en stor bonus om du antingen bott i USA, har spenderat mycket tid där eller kommer därifrån.
Deltid 50% som kan öka över tid.
Varaktighet: Tillsvidare
Endast sökande över 18.
Språk: Svenska eller engelska.
Tillträde från enligt överenskommelse. Visa mindre

Konsthantverkare med erfarenhet av gjutning och skulptering sökes

Ansök    Maj 23    X-Help AB    Konsthantverkare
Vi är ett litet familjeföretag som nu söker en person som kan hjälpa oss att växa. Vi driver en småskalig tillverkning av handgjorda, lyxiga, unika sexleksaker i silikon och söker dig som är konstnärlig, kreativ, noggrann, driven och vill jobba med något helt unikt. Väldigt få företag som vårat existerar i Sverige! Dina arbetsuppgifter kommer i första hand vara gjutning i silikon, skulptering i lera eller digitalt i 3D, samt tillverkning av silikonformar. ... Visa mer
Vi är ett litet familjeföretag som nu söker en person som kan hjälpa oss att växa. Vi driver en småskalig tillverkning av handgjorda, lyxiga, unika sexleksaker i silikon och söker dig som är konstnärlig, kreativ, noggrann, driven och vill jobba med något helt unikt. Väldigt få företag som vårat existerar i Sverige!
Dina arbetsuppgifter kommer i första hand vara gjutning i silikon, skulptering i lera eller digitalt i 3D, samt tillverkning av silikonformar. Du blandar silikonet själv, är duktig på färgkombinationer och är inte rädd för att experimentera med nya tekniker. Det kan också hända att du får hjälpa till med andra småuppifter runtom i våran ateljé, så som att blanda färger, handslipning och förberedelse för formtillverkning, hålla koll på inventarier och material, samt att måla i silikon.
Våra kunder förväntar sig hög kvalitet, och professionellt tillverkade vackra kroppssäkra produkter som suddar ut linjen mellan skulptur och sexleksak. Vi har vunnit två priser för bästa design, och vi förväntar oss att du vill hålla samma standard och att hjälpa oss växa och bli ännu bättre.
Krav:
Tidigare konstutbildning.
Kunskap och erfarenhet med att arbeta med gjutning i silikon, t ex tillverkning av masker eller specialeffekter för TV och film.
Erfarenhet av skulptering i lera eller digitalt för 3D-utskrift.

Meriterade:
Kunskap om kroppssäkra material samt sexuell hälsa.
Noggrannhet och professionalism.
Tidigare erfarenhet att jobba med kreativa hantverksyrken.
Har kunskap och inblick om marknaden runt sexleksaker, speciellt småskaliga tillverkare och lyxprodukter.Vi marknadsför och säljer våra produkter själva på nätet, och de flesta av våra kunder befinner sig utomlands, många i USA.
Därför är det en stor bonus om du antingen bott i USA, har spenderat mycket tid där eller kommer därifrån.
Deltid 50% som kan öka över tid.
Varaktighet: Tillsvidare
Endast sökande över 18.
Språk: Svenska eller engelska.
Tillträde från enligt överenskommelse. Visa mindre

Produktionsmedarbetare i Borensberg

Tjänstebeskrivning & erbjudande Är du en lagspelare på jakt efter en ny utmaning? Är du duktig på att ta egna initiativ och har en stor vilja att lära dig någonting nytt? Är du en problemlösare med ett tekniskt intresse? Läs gärna vidare om rollen som produktionsmedarbetare till vår samarbetspartner i Borensberg! ERBJUDANDE OCH ARBETSUPPGIFTER PerformIQ söker för kunds räkning en driven person på heltid till rollen som produktionsmedarbetare. Produktionen... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en lagspelare på jakt efter en ny utmaning? Är du duktig på att ta egna initiativ och har en stor vilja att lära dig någonting nytt? Är du en problemlösare med ett tekniskt intresse? Läs gärna vidare om rollen som produktionsmedarbetare till vår samarbetspartner i Borensberg!

ERBJUDANDE OCH ARBETSUPPGIFTER
PerformIQ söker för kunds räkning en driven person på heltid till rollen som produktionsmedarbetare. Produktionen ligger alldeles utanför Borensberg, mitt mellan Linköping och Motala. I rollen som produktionsmedarbetare kommer du att arbeta med att övervaka, justera och sköta driften av företagets produkter och maskiner. Arbetet utförs både självständigt och i grupp vilket innebär att du som produktionsmedarbetare måste kunna ta egna beslut samt ha en god samarbetsförmåga.

Personprofil
För att du ska trivas med arbetet tror vi att du som person är noggrann, lyhörd och uthållig. Du ser inte att monotont arbete är något problem. Du motiveras av att nå de dagliga målen som finns i produktionen med högsta kvalité och noggrannhet samt har en god problemlösningsförmåga och ett effektivt arbetssätt. Vidare krävs att du är en prestigelös lagspelare.

För att lyckas i rollen som produktionsmedarbetare krävs att du:
• Uttrycker dig väl i svenska och engelska, både i tal och skrift
• Har körkort och tillgång till bil

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom någon form av produktionsverksamhet och har ett mekaniskt intresse. Vidare värderar vi dina personliga egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som produktionsmedarbetare.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Plats: Borensberg

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. För mer information, besök www.performiq.se.

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet tillsvidareanställning direkt hos kund. Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Alfred Domberg på mejl; [email protected]. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

CERTEGO i Motala söker säkerhetstekniker med inriktning mekanik

Ansök    Apr 26    Certego AB    Låssmed/Låstekniker
Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar, att ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig! Arbetsuppgifter I rollen som säkerhetstekniker arbetar du med service av lås, dörrar, dörrautomatiker etc hos våra kunder. Du kommer också att arbeta i projekt med nyinstallationer. Vi ser till att du ständigt håller dig uppdaterad i den senaste ... Visa mer
Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar, att ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig!

Arbetsuppgifter

I rollen som säkerhetstekniker arbetar du med service av lås, dörrar, dörrautomatiker etc hos våra kunder. Du kommer också att arbeta i projekt med nyinstallationer. Vi ser till att du ständigt håller dig uppdaterad i den senaste tekniken på marknaden.

Hos oss få du arbeta tillsammans med härliga kollegor i ett sammansvetsat gäng där alla hjälps åt att lyckas. Du får en varierande vardag då du möter olika kunder och får avhjälpa olika typer av fel. 

Vem är du?

För att lyckas i rollen krävs att du är praktiskt lagd och gärna har arbetat några år inom bygg eller annat hantverksyrke. Du är socialt lagd och gillar att möta kunder och göra dem nöjda! Du gillar problemlösning och att tänka utanför boxen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Vårt erbjudande till dig

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare. En del i det är att vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling och erbjuder bra anställningsvillkor. Du kan få ta del av vinstdelning, personlig servicebil där vi erbjuder miljövänliga alternativ samt friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Jourtjänstgöring kan bli aktuell.

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Varmt välkommen in med din ansökan!
CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av säkerhetslösningar för fastigheter, egendom och människor. Vi erbjuder produkter och tjänster inom passerkontroll, brandskydd, kamerabevakning, lås och beslag m.m. Vi levererar skräddarsydda säkerhetslösningar - mekaniska, elektromekaniska och digitala- till såväl högsäkerhetsanläggningar som bostadsbolag. Vi finns med under hela processen, från projektering till installation, och kan sedan sköta drift, underhåll och service. Med våra tjänster för hantering av passage- nyckel och bokningssystem sköts systemen säkert, kostnadseffektivt och tidsbesparande. Vi finns på 29 orter i Sverige och är ca 500 anställda. Visa mindre

Bilglastekniker sökes

Ansök    Apr 13    Wahlstedts Bilab    Bilglasmontör
Wahlstedts Bil är ett privatägt företag i andra generationen som ägs av Mauritz Wahlstedt. Wahlstedts Bil AB är idag, med 70 medarbetare, auktoriserad återförsäljare av Volkswagen, Audi, Skoda och Volkswagen Transportbilar samt Scania lastbilar och bussar. Vi har trippel-A rating med högsta kreditvärdighet, vilket visar på ekonomisk långsiktig stabilitet och trygghet. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och 14001. Vi brinner för att tillsammans skapa engag... Visa mer
Wahlstedts Bil är ett privatägt företag i andra generationen som ägs av Mauritz Wahlstedt.
Wahlstedts Bil AB är idag, med 70 medarbetare, auktoriserad återförsäljare av Volkswagen, Audi, Skoda och Volkswagen Transportbilar samt Scania lastbilar och bussar. Vi har trippel-A rating med högsta kreditvärdighet, vilket visar på ekonomisk långsiktig stabilitet och trygghet. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och 14001. Vi brinner för att tillsammans skapa engagerad personal och utomordentligt nöjda kunder.

Bilglastekniker med erfarenhet sökes till familjärt bolag med starka varumärken i vackra sjöstaden Motala.
Vi söker nu en bilglastekniker med erfarenhet av effektiva flöden och arbetssätt som kan hjälpa oss bli ännu bättre. Som bilglastekniker hos oss arbetar du med rutbyten och stenskottslagningar på de bilar vi tar in på våra verkstäder. Vi kvalitetssäkrar alltid vårt arbete och har den utrustning som krävs.
Du har kundens behov som främsta utgångspunkt i ditt arbete och vi ser gärna att du har en noggrann läggning samt en hög flexibilitet för att kunna anpassa dig efter nya instruktioner, information och förändringar som kan komma.
Vi är i en spännande tid med digitalisering och elektrifiering av våra produkter, vilket innebär att vi söker dig med högt engagemang och en klar vilja att utvecklas tillsammans med oss. Vi är ett företag med låg personalomsättning som gärna vidareutvecklar vår personal.
Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.
Vi ser gärna att du har dokumenterad arbetslivserfarenhet som bilglastekniker. Du har givetvis körkortsbehörighet B och en god datorvana.
Skriv en kort text om varför du söker tjänsten och bifoga CV till: [email protected]. Sista ansökningsdag är 2022-05-20 och önskat tillträde är så snart som möjligt. Intervjuer kommer att hållas löpande och tjänsten kan tillsättas tidigare.
Vi ser fram mot just din ansökan!
Vi har valt att genomföra denna rekrytering i egen regi och kontakt med rekryteringsföretag undanbedes vänligen med bestämt. Visa mindre

Inredningssnickare & operativ produktionschef till specialsnickeri i Motala

Om oss Axelssons snickeri är ett finsnickeri i Motala som tillverkar och monterar kök, trappor, badrum, förvaringsutrymmen, dörrar och fönster åt privatpersoner och företagskunder, t ex SJ, Statens Fastighetsverk, Nimbus Group m fl. Vi har en modern och raffinerad maskinpark och anlitas där det krävs speciallösningar, råvaror av hög kvalitet och finish i toppklass. Förutom för träinredningar, har vi spetskompetens inom plangods och komposit. Vi gör unika... Visa mer
Om oss
Axelssons snickeri är ett finsnickeri i Motala som tillverkar och monterar kök, trappor, badrum, förvaringsutrymmen, dörrar och fönster åt privatpersoner och företagskunder, t ex SJ, Statens Fastighetsverk, Nimbus Group m fl. Vi har en modern och raffinerad maskinpark och anlitas där det krävs speciallösningar, råvaror av hög kvalitet och finish i toppklass.
Förutom för träinredningar, har vi spetskompetens inom plangods och komposit.
Vi gör unika produkter samt små och stora serier.
Axelssons snickeri grundades 1969 av Ulf Axelsson och drivs idag av hans söner Thomas och Stefan.
Efter två år med pandemin, rullar uppdragen in och vi behöver förstärkning.
Läs mer om oss på www.axelsnick.se
Om dig och dina arbetsuppgifter
Du är en inredningssnickare med monteringserfarenhet, som brinner för kvalitet och detaljer, samtidigt som du ser helheten, förstår processerna och respekterar deadlines. Därför söker vi dig som kan leda och driva arbetet som operativ produktionschef. Det innebär att du förutom projekt- och arbetsledning, även gärna tar dig an stort och smått i verkstaden, eller montering ute hos kund.
Vi söker dig som är en doer, är nyfiken till naturen, ständigt vill lära nytt, har glimten i ögat och skinn på näsan.
Vi ser fram emot att utveckla Axelssons snickeri tillsammans med dig, samtidigt som du har alla möjligheter att växa i din yrkesroll.
Krav
· Minst 5 års arbetslivserfarenhet
· Behärskar svenska i tal och i skrift
· Trygg med kundkontakter
· Datavana
· Behärskar ritningsläsning
· Körkort
· Strukturerad
· Referens inför eventuell anställning
Meriterande
· Tidigare erfarenhet av personalledning
Övrig information
· Internutbildning
· Arbetsdagar 8.00-17.00
· Individuell lönesättning
· Du får gärna vara senior
· Vi ser gärna kvinnliga sökande
Skicka ett personligt brev och CV till [email protected]
Vi intervjuar sökande löpande. Visa mindre

KICKS Motala söker säljande makeupartist med engagemang

Brinner du för att arbeta med människor och att ge service? Drivs du av försäljning och att arbeta mot uppsatta mål? Då är det kanske dig vi söker. Som säljare på KICKS är din huvuduppgift att genom personlig och professionell service ge varje besökare en lustfylld köpupplevelse. Dagligen driver du försäljning inom samtliga delar av sortimentet och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att genomföra kampanjer och aktiviteter i enlighet med KICKS k... Visa mer
Brinner du för att arbeta med människor och att ge service? Drivs du av försäljning och att arbeta mot uppsatta mål? Då är det kanske dig vi söker.

Som säljare på KICKS är din huvuduppgift att genom personlig och professionell service ge varje besökare en lustfylld köpupplevelse. Dagligen driver du försäljning inom samtliga delar av sortimentet och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att genomföra kampanjer och aktiviteter i enlighet med KICKS koncept.
Vi söker dig som:

- Brinner för försäljning och trivs med att arbeta mot individuella mål
- Har en genuin servicekänsla och älskar att arbeta med människor
- Alltid har kunden i fokus och drivs av utmaningen att ge varje besökare personlig service
- Har stort intresse för våra produkter och viljan att utvecklas till skönhetsexpert
- Är engagerad, ansvarstagande, ser möjligheter och trivs med att arbeta i team
- Är utbildad makeupartist

Har du dessutom erfarenhet från liknande tjänst inom detaljhandeln ser vi det som meriterande.

Du får möjligheten att arbeta i en organisation med hög energinivå, tillsammans med kollegor med positiv och öppen attityd.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid ca 19 timmar per vecka..

Tillträde: Enligt överenskomelse

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Är du nyfiken på allt spännande som händer hos oss, ta en titt på vår Linkedin-sida här.

KICKS anställer inte minderåriga, skulle du vara under 18 och har intresse av KICKS är du välkommen att söka praktik direkt via Butikschef. KICKS genomför bakgrundskontroll på slutkandidater.

På KICKS tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenheter.


KICKS är Nordens ledande skönhetskedja och erbjuder ett helhetskoncept inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Med välutbildade skönhetsexperter i 250 butiker i Sverige, Norge och Finland och en modern omnikanalslösning, där fysisk butik och e-handel är integrerat, erbjuder KICKS personliga och inspirerande skönhetstjänster och runt 25 000 produkter från 300 varumärken. KICKS har flaggskeppsbutiker i Göteborg, Oslo och Malmö och är en del av Axel Johnson-koncernen. Visa mindre

Smed/montör

Ansök    Sep 7    Liljas Smide AB    Byggnadssmed
vi söker dig som: är väldigt allkunnig och självgående. våra arbeten kan omfatta allt från svetsning bockning till plåtläggning på byggnader. även mycket repsvetsning åt lantbrukare. vi jobbar mycket åt försvaret så ostraffad är ett krav för att komma in på många ställen. • är smed/svetsare/montör • vill ha en arbetsplats med varierade arbetsuppgifter med små och stora utmaningar . • vill ta eget ansvar och som samarbetar bra i vår grupp • har god servic... Visa mer
vi söker dig som: är väldigt allkunnig och självgående. våra arbeten kan omfatta allt från svetsning bockning till plåtläggning på byggnader. även mycket repsvetsning åt lantbrukare. vi jobbar mycket åt försvaret så ostraffad är ett krav för att komma in på många ställen.


• är smed/svetsare/montör
• vill ha en arbetsplats med varierade arbetsuppgifter med små och stora utmaningar .
• vill ta eget ansvar och som samarbetar bra i vår grupp
• har god serviceinriktning
• har yrkeserfarenhet
• har god vana av svetsning i olika former


Anställningen är på 100 % och är en tillsvidareanställning som börjar med provanställning 3 månader. Du kommer att jobba både i verkstaden och ute hos kund. Vi har ett gott samarbete med bland andra Fortifikationsverket – de och Försvarsmakten är våra största kunder vilket innebär att en registerkontroll kommer att göras på vår nya medarbetare.
Blir man inte godkänd i denna registerkontroll kan vi tyvärr inte anställa. Svenskt medborgarskap är av samma anledning ett krav. B-körkort är ett krav, BE-körkort en merit.
Vi jobbar med rekryteringsprocessen hela tiden så vänta inte med din ansökan.


Presentation av Liljas Smide AB:


För att få en bättre bild av vilka vi är och vad vi gör – gå in på http://liljassmide.se/ och ta en titt. Vi som jobbar på Liljas är Micke, Morgan Roger. & Dennis. På kontoret finns även "vakthundarna" Leya & Leif ... (Du bör ej vara allergiskt mot hundar således)
Är du intresserad?
Vi tar emot ansökningar via mail [email protected] (märk med ansökan i ämnesraden)
CV och ett personligt brev är bra men vi är mest intresserade av vem du är, hur du fungerar och vad du kan i praktiken.
Hoppas vi ses snart!
VD Michael Lerjesjö Visa mindre

Kylmontör

Kylmontör som gillar värmepumpar sökes. Är du trevlig och intresserad och dessutom råkar ha kylcertifikat ska du söka jobb hos oss. Du får glada och positiva jobbarkompisar. Krav: Kylcertifikat. Visa mer
Kylmontör som gillar värmepumpar sökes.
Är du trevlig och intresserad och dessutom råkar ha kylcertifikat ska du söka jobb hos oss.
Du får glada och positiva jobbarkompisar.
Krav: Kylcertifikat. Visa mindre

Slöjd, timlärare

Ansök    Dec 1    Motala kommun    Slöjdare
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen.

I Motala kommun ska kulturen vara en drivkraft i samhällsutvecklingen samt stimulera kulturell mångfald. Många olika aktörer svarar för det samlade kulturutbudet i Motala kommun. Här blandas kommersiella, allmänt finansierade och ideella krafter. Kulturföreningar och arrangörer stöds med bidrag och rådgivning.

Kulturskolans verksamhet omfattar Musik, Dans och Teater. Vi finns i Folkets hus (centrala Motala) och erbjuder undervisning på många olika instrument och olika genrer samt dans- och teaterundervisning. Här finns ett kreativt kollegium som jobbar ensembleinriktat och över ämnesgränserna. Kulturskolan driver också en utåtriktad verksamhet och medverkar ofta i olika arrangemang. Nu ska vi äntligen utöka vårt ämnesutbud med Bild-o-Form och Slöjd.ARBETSUPPGIFTER
Vi ska starta upp ämnet Slöjd i samarbete med Hemslöjden i Östergötland och söker nu lärare till våra grupper. Du ska starta upp ämnet samt undervisa i fasta grupper under läsåret utifrån Hemslöjdens barnverksamhet "Slöjdklubben". Du ska ge barn i låg- och mellanstadieålder möjlighet att upptäcka slöjdens material och verktyg samt utveckla sin egen förmåga att skapa med händerna. Undervisningen sker i Hemslöjdens lokaler på Ringatan i Motala.

KVALIFIKATIONER
Relevant högskoleexamen med pedagogisk inriktning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Hemslöjdens handläggarutbildning är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är en person som har lätt för att skapa förtroendefulla relationer till barn och föräldrar. Du önskar också vara en social och mänsklig förebild för dina elever och har förståelse för alla människors olikheter.

Relevant arbetslivserfarenhet är meriterande.

Arbetsprov kan komma att tillämpas i rekryteringsprocessen.

Uppstart av ämnet sker som projekt vår- och hösttermin 2021. Det finns möjlighet till förlängning och utökning av tjänsten efter projekttiden.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Utvecklingsstrateg inom social hållbarhet

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Gemensamma ledningsförvaltningen består av områdena IT, Verksamhetsstöd, Strategisk samhällsplanering, administration, kommunikation samt process- och organisationsutveckling. Förva... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Gemensamma ledningsförvaltningen består av områdena IT, Verksamhetsstöd,
Strategisk samhällsplanering, administration, kommunikation samt process- och organisationsutveckling. Förvaltningen har till uppdrag att leda, stödja och samordna hela kommunorganisationen på kommunstyrelsens uppdrag. Detta görs genom att ha kundens behov i fokus samt att vi har en helhetssyn och gemensamma arbetssätt. Vi är en lärande organisation som främjar nyskapande och lärande av både omvärld och varandra.

Verksamhetsområde Strategisk samhällsplanering har i uppdrag att tillsammans med kommuninvånare och näringsliv skapa bästa möjliga förutsättningar för etableringar och attraktiva boendemiljöer där trygghet, integration och hållbarhet är viktiga hörnstenar. Inom verksamhetsområdet arbetar vi med översiktlig planering, mark- och exploatering samt med strategiska frågor inom en rad områden av betydelse för kommunens utveckling, bland annat social hållbarhet.

ARBETSUPPGIFTER
Social hållbarhet har blivit en allt viktigare aspekt i samhällsplaneringen och står högt upp på den politiska agendan i Motala. Insatser för jämlika livsvillkor och en god hälsa, inkludering, delaktighet, trygghet och minskad segregation är därför i fokus för den strateg som inom vårt verksamhetsområde har social hållbarhet som sitt huvuduppdrag. I tjänsten ingår att hålla sig ajour med utvecklingen på området och initiera, planera och skapa förutsättningar för utvecklingsarbete utifrån Motalas behov.

Arbetet bedrivs till stor del sektorsövergripande med strategen som processledare och det är strategens roll att leda arbetsgrupper genom att bistå med egna kunskaper, idéer, metoder och verktyg för att bearbeta frågor och uppgifter. I arbetet ingår också samverkan i arbetsgrupper, nätverk och projekt på regional, nationell och internationell nivå.

I översiktsplaneringen bidrar strategen till en social konsekvensanalys och i frågor med anknytning till mänskliga rättigheter är strategen för social hållbarhet verksamhetsområdets resurs. I tjänsten ingår att bereda ärenden till kommunstyrelsen samt att göra utredningar inom sakområdet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en samhällsvetenskaplig utbildning på högskolenivå eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget. Du har bred kunskap om samhället och dess institutioner samt kunskap om och insikt i socioekonomiska faktorer och dess betydelse för människors livsvillkor. För att skapa förutsättningar som gör skillnad har du förmåga att identifiera behov och hitta möjligheter för organisationen att påverka genom ett strategiskt förhållningsätt. Du har förmåga att leda processer och projekt i god samverkan med andra aktörer, såväl interna som externa. För uppdraget är det en förutsättning att du har erfarenhet av arbete med människor på individ- eller gruppnivå, och att du har erfarenhet av att ha arbetat i en politiskt styrd organisation.

Som person är du mogen, omdömesgill och prestigelös. Du tycker om att arbeta med strategiskt utvecklingsarbete, har ett starkt eget driv och är van att leda och motivera för att få alla att arbeta mot samma mål. Du lägger stor vikt vid att skapa delaktighet och har förmågan att väga samman många perspektiv för att hitta en konkret väg framåt och skapa bred förankring.

Du har god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska, du har lätt för att knyta nya kontakter och skapa nätverk. Tjänsten kräver ett genuint intresse och stort engagemang för att bidra till Motalas utveckling utifrån ett socialt perspektiv.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Visa mindre

Bilglastekniker

Ansök    Apr 5    Ryds Bilglas AB    Bilglasmontör
Arbetsplatsen är belägen i Motala, men vid behov kan du få hoppa in på andra Rydsverkstäder i Regionen. På våra anläggningar arbetar i regel 2-4 personer, av den anledningen lägger vi stor vikt på din personlighet. För oss är det viktigt att du tycker om att arbeta med bilar och är serviceinriktad, noggrann och positiv, samt är en driven person som arbetar både självständigt och i grupp. Tidigare erfarenheter från att ha jobbat med bilar är en fördel men... Visa mer
Arbetsplatsen är belägen i Motala, men vid behov kan du få hoppa in på andra Rydsverkstäder i Regionen. På våra anläggningar arbetar i regel 2-4 personer, av den anledningen lägger vi stor vikt på din personlighet.
För oss är det viktigt att du tycker om att arbeta med bilar och är serviceinriktad, noggrann och positiv, samt är en driven person som arbetar både självständigt och i grupp.
Tidigare erfarenheter från att ha jobbat med bilar är en fördel men ej krav, men du ska ha ett genuint intresse av bilar och en grundläggande kunskap om dem. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
Vår målsättning är att se till kundens bästa och att hålla en god service. B-körkort är ett krav. Din huvudsakliga uppgift blir att utföra stenskottsreparationer samt att vara behjälplig vid byten av rutor på bilar (samtliga bilmärken) . Du kommer även arbeta med Diagnosverktyg och Kalibreringsutrustning för de olika slags elektronik produkter som idag finns i rutorna. Du skall även hjälpa till med enklare administrativa arbetsuppgifter.
Tjänsten är ett högsäsongsarbete med start omgående.
Har du frågor? Kontakta Jonny Carlsson [email protected] Visa mindre

Meriterande sommarjobb inom bilbranschen!

Ansök    Apr 29    StudentConsulting    Bilglasmontör
Är du student och vill jobba heltid under sommaren? Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Läs mer och sök tjänsten idag! Vi söker nu dig som vill ha ett sommarjobb som assisterande bilglastekniker på Ryds Bilglas i Motala. Ryds Bilglas är stolta över deras kompetenta och engagerade medarbetare och hoppas att just du vill vara en del av det teamet. Dom har kollektivavtal ... Visa mer
Är du student och vill jobba heltid under sommaren? Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Läs mer och sök tjänsten idag!

Vi söker nu dig som vill ha ett sommarjobb som assisterande bilglastekniker på Ryds Bilglas i Motala. Ryds Bilglas är stolta över deras kompetenta och engagerade medarbetare och hoppas att just du vill vara en del av det teamet. Dom har kollektivavtal och trygga anställningsvillkor med bra förmåner men tror framförallt att du kommer uppskatta det varierande arbetet och deras härliga kollegor.

I dina arbetsuppgifter ingår att:
• Assistera vid bilglasbyte
• Vara ett gott och representativt föredöme internt och externt
• Ta emot glas-leveranser
• Utföra underhåll av utrustning

Till verksamheten i Norrköping söker vi dig som kan arbeta heltid under v. 24-25 samt v.27-31. StudentConsulting arbetar med uppdraget som en rekrytering där vi hjälper Ryds Bilglas att hitta rätt kandidat som sedan blir anställd direkt av företaget.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har ett B-körkort för manuell bil och att du kan prata och skriva obehindrat på svenska. Du behöver även vara fysisk uthållig.
Det är viktigt att du är serviceinriktad, noggrann och positiv. Du är Ryds Bilglas ambassadör utåt och målsättningen är att alltid se till kundens bästa och att hålla en god servicenivå. Du är en problemlösare som ser till att kunderna är glada och nöjda när de lämnar verkstaden samtidigt som du bidrar med en god stämning bland kollegorna.

Vi gör löpande urval och intervjuer och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, så vänta inte med din ansökan utan sök redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Meriterande sommarjobb inom bilbranschen!

Ansök    Jun 3    StudentConsulting    Bilglasmontör
Är du på jakt efter ett sommarjobb på heltid? Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Läs mer och sök tjänsten idag! Vi söker nu dig som vill ha ett sommarjobb som assisterande bilglastekniker på Ryds Bilglas i Motala. Ryds Bilglas är stolta över deras kompetenta och engagerade medarbetare och hoppas att just du vill vara en del av det teamet. Dom har kollektivavtal och tr... Visa mer
Är du på jakt efter ett sommarjobb på heltid? Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Läs mer och sök tjänsten idag!

Vi söker nu dig som vill ha ett sommarjobb som assisterande bilglastekniker på Ryds Bilglas i Motala. Ryds Bilglas är stolta över deras kompetenta och engagerade medarbetare och hoppas att just du vill vara en del av det teamet. Dom har kollektivavtal och trygga anställningsvillkor med bra förmåner men tror framförallt att du kommer uppskatta det varierande arbetet och deras härliga kollegor.

I dina arbetsuppgifter ingår att:
• Assistera vid bilglasbyte
• Vara ett gott och representativt föredöme internt och externt
• Ta emot glas-leveranser
• Utföra underhåll av utrustning

Till verksamheten i Motala söker vi dig som kan arbeta heltid under v. 24-25 samt v.27-31. StudentConsulting arbetar med uppdraget som en rekrytering där vi hjälper Ryds Bilglas att hitta rätt kandidat som sedan blir anställd direkt av företaget.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har ett B-körkort för manuell bil och att du kan prata och skriva obehindrat på svenska. Du behöver även vara fysisk uthållig.
Det är viktigt att du är serviceinriktad, noggrann och positiv. Du är Ryds Bilglas ambassadör utåt och målsättningen är att alltid se till kundens bästa och att hålla en god servicenivå. Du är en problemlösare som ser till att kunderna är glada och nöjda när de lämnar verkstaden samtidigt som du bidrar med en god stämning bland kollegorna.

Vi gör löpande urval och intervjuer och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, så vänta inte med din ansökan utan sök redan idag! ställd direkt av företaget.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Meriterande sommarjobb inom bilbranschen!

Ansök    Maj 15    StudentConsulting    Bilglasmontör
Är du student och vill jobba heltid under sommaren? Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Läs mer och sök tjänsten idag! Vi söker nu dig som vill ha ett sommarjobb som assisterande bilglastekniker på Ryds Bilglas i Motala. Ryds Bilglas är stolta över deras kompetenta och engagerade medarbetare och hoppas att just du vill vara en del av det teamet. Dom har kollektivavtal ... Visa mer
Är du student och vill jobba heltid under sommaren? Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Läs mer och sök tjänsten idag!

Vi söker nu dig som vill ha ett sommarjobb som assisterande bilglastekniker på Ryds Bilglas i Motala. Ryds Bilglas är stolta över deras kompetenta och engagerade medarbetare och hoppas att just du vill vara en del av det teamet. Dom har kollektivavtal och trygga anställningsvillkor med bra förmåner men tror framförallt att du kommer uppskatta det varierande arbetet och deras härliga kollegor.

I dina arbetsuppgifter ingår att:
• Assistera vid bilglasbyte
• Vara ett gott och representativt föredöme internt och externt
• Ta emot glas-leveranser
• Utföra underhåll av utrustning

Till verksamheten i Norrköping söker vi dig som kan arbeta heltid under v. 24-25 samt v.27-31. StudentConsulting arbetar med uppdraget som en rekrytering där vi hjälper Ryds Bilglas att hitta rätt kandidat som sedan blir anställd direkt av företaget.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har ett B-körkort för manuell bil och att du kan prata och skriva obehindrat på svenska. Du behöver även vara fysisk uthållig.
Det är viktigt att du är serviceinriktad, noggrann och positiv. Du är Ryds Bilglas ambassadör utåt och målsättningen är att alltid se till kundens bästa och att hålla en god servicenivå. Du är en problemlösare som ser till att kunderna är glada och nöjda när de lämnar verkstaden samtidigt som du bidrar med en god stämning bland kollegorna.

Vi gör löpande urval och intervjuer och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, så vänta inte med din ansökan utan sök redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre