Lediga jobb som Hantverksyrken i Motala

Se lediga jobb som Hantverksyrken i Motala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Motala som finns hos arbetsgivaren.

KICKS Motala söker säljande Make up artist med engagemang

Ansök    Jan 13    Kicks Kosmetikkedjan AB    Make-up artist
Brinner du för att arbeta med människor och att ge service? Drivs du av försäljning och att arbeta mot uppsatta mål? Då är det kanske dig vi söker. Som säljare på KICKS är din huvuduppgift att genom personlig och professionell service ge varje besökare en lustfylld köpupplevelse. Dagligen driver du försäljning inom samtliga delar av sortimentet och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att genomföra kampanjer och aktiviteter i enlighet med KICKS k... Visa mer
Brinner du för att arbeta med människor och att ge service? Drivs du av försäljning och att arbeta mot uppsatta mål? Då är det kanske dig vi söker.

Som säljare på KICKS är din huvuduppgift att genom personlig och professionell service ge varje besökare en lustfylld köpupplevelse. Dagligen driver du försäljning inom samtliga delar av sortimentet och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att genomföra kampanjer och aktiviteter i enlighet med KICKS koncept.
Vi söker dig som:

- Brinner för försäljning och trivs med att arbeta mot individuella mål
- Har en genuin servicekänsla och älskar att arbeta med människor
- Alltid har kunden i fokus och drivs av utmaningen att ge varje besökare personlig service
- Har stort intresse för våra produkter och viljan att utvecklas till skönhetsexpert
- Är engagerad, ansvarstagande, ser möjligheter och trivs med att arbeta i team

Är du utbildad hudterapeut/makeupartist eller har erfarenhet från liknande tjänst inom detaljhandeln ser vi det som meriterande.

Du får möjligheten att arbeta i en organisation med hög energinivå, tillsammans med kollegor med positiv och öppen attityd.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid ca 3 timmar per vecka med möjlighet till extra timmar vid behov vardagar, kvällar och helger.

Tillträde: Omgående

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Är du nyfiken på allt spännande som händer hos oss, ta en titt på vår Linkedin-sida här.

KICKS anställer inte minderåriga, skulle du vara under 18 och har intresse av KICKS är du välkommen att söka praktik direkt via Butikschef. KICKS genomför bakgrundskontroll på slutkandidater.

På KICKS tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenheter.


KICKS är Nordens ledande skönhetskedja och erbjuder ett helhetskoncept inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Med välutbildade skönhetsexperter i 250 butiker i Sverige, Norge och Finland och en modern omnikanalslösning, där fysisk butik och e-handel är integrerat, erbjuder KICKS personliga och inspirerande skönhetstjänster och runt 25 000 produkter från 300 varumärken. KICKS har flaggskeppsbutiker i Stockholm, Göteborg, Oslo och Malmö. KICKS är en del av Axel Johnson-koncernen. Visa mindre

Serviceinriktad tekniker till budbilstransport inom hjälpmedelsservice

AlphaCE Competence & Resource har fått i uppdrag att hitta personal till ett företag i Linköping som jobbar med hjälpmedelsservice i hela Östergötland. Kort om företag Företaget tillhandahåller hjälpmedelservice. De är distributör av hjälpmedel i hela Östergötland och är ca 60 anställda. De bedriver rådgivning, utprovning, anpassning, besiktning, reparation och installation av diverse handikapphjälpmedel. Företaget har kollektivavtal. Kort om arbetet A... Visa mer
AlphaCE Competence & Resource har fått i uppdrag att hitta personal till ett företag i Linköping som jobbar med hjälpmedelsservice i hela Östergötland.Kort om företag
Företaget tillhandahåller hjälpmedelservice. De är distributör av hjälpmedel i hela Östergötland och är ca 60 anställda.
De bedriver rådgivning, utprovning, anpassning, besiktning, reparation och installation av diverse handikapphjälpmedel.
Företaget har kollektivavtal.

Kort om arbetet
Arbetet som hjälpmedelstekniker innebär att du levererar/monterar ett antal hjälpmedel
hem till brukare eller ut till olika vårdboenden. Du får ett antal jobb per dag tilldelat som
du själv ansvarar för att planera/boka in med kund.

Minikrav
B-körkort
God fysik är en fördel då arbetet ibland innebär tunga lyft.

Din personlighet väger tungt då det är viktigt att du kan bemöta personer på ett bra sätt.
Du bör vara en händig person med god social förmåga.
Noggrann, serviceinriktad, kunna hantera människor på ett bra sätt då vi träffar på olika situationer ute.
Kunna jobba både självständigt och i grupp.
Kommunicera bra på Svenska både i tal och skrift.

Övrigt
Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken eller branscherfarenhet.

Arbetet är på heltid och utförs mån-fre 08.00-16.30.

På sikt kommer du även att ingå i serviceteknikernas jourschema. Detta innebär att du kommer att ha beredskap i hemmet lördagar/helgdagar ca var 7:e vecka mellan 08:00-15:00

Provanställning på 6 månader som därefter kan övergå i en tillsvidareanställning.

AlphaCEs vision är att alla har en plats på arbetsmarknaden, så vi ser gärna att även du som inte har lång erfarenhet och kanske är berättigad till någon form av lönestöd söker tjänsten. Visa mindre

Betongarbetare sökes till vår kund i Motala. Snickarerfarenhet är meriteran

OM TJÄNSTEN Nu söker vi dig som tidigare arbetat med betong och armering, eller dig som har kompetens som snickare, vilket också fungerar bra i den här verksamheten. Arbetsuppgifterna består bland annat av formbyggnad, gjutning och armering mm. Arbetet utförs i samarbete med dina kollegor i en produktionshall och truckkörning kan eventuellt ingå. Vinninga Cementvarufabrik är ett företag där medarbetare är måna om varandra. Företaget värdesätter nyfikenh... Visa mer
OM TJÄNSTEN

Nu söker vi dig som tidigare arbetat med betong och armering, eller dig som har kompetens som snickare, vilket också fungerar bra i den här verksamheten.

Arbetsuppgifterna består bland annat av formbyggnad, gjutning och armering mm. Arbetet utförs i samarbete med dina kollegor i en produktionshall och truckkörning kan eventuellt ingå.

Vinninga Cementvarufabrik är ett företag där medarbetare är måna om varandra. Företaget värdesätter nyfikenhet, att medarbetarna ständigt lär sig nya saker och fokuserar på utveckling. En trygg och säker arbetsmiljö prioriteras, därför ställs krav på delaktighet och ett personligt ansvar.

OM DIG

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av snickeri, bygg, anläggning eller liknande, men det viktigaste är att du är positiv, har viljan att arbeta fysiskt och utför arbetet på ett noggrant vis med hög kvalité. Vi förväntar oss att du har förmågan att leverera goda resultat även i högt arbetstempo. Du ska ha lätt att samarbeta, vara händig och se lösningar på uppkomna problem. Det är också viktigt att du förstår att arbetet är tungt och att säkerhet för dig själv och dina kollegor är viktigt. Det är meriterande om du kan ritningsläsning och om du har truck- och traverskort. Vi har med framgång anställt tidigare snickare, då den yrkeskunskapen är mycket bra för tjänsten.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Dagtid/Motala

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse/Omgående

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Smed/montör

Ansök    Sep 1    Liljas Smide AB    Byggnadssmed
vi söker dig som: är väldigt allkunnig och självgående. våra arbeten kan omfatta allt från svetsning bockning till plåtläggning på byggnader. även mycket repsvetsning åt lantbrukare. vi jobbar mycket åt försvaret så ostraffad är ett krav för att komma in på många ställen. • är smed/svetsare/montör • vill ha en arbetsplats med varierade arbetsuppgifter med små och stora utmaningar . • vill ta eget ansvar och som samarbetar bra i vår grupp • har god serv... Visa mer
vi söker dig som: är väldigt allkunnig och självgående. våra arbeten kan omfatta allt från svetsning bockning till plåtläggning på byggnader. även mycket repsvetsning åt lantbrukare. vi jobbar mycket åt försvaret så ostraffad är ett krav för att komma in på många ställen.


• är smed/svetsare/montör
• vill ha en arbetsplats med varierade arbetsuppgifter med små och stora utmaningar .
• vill ta eget ansvar och som samarbetar bra i vår grupp
• har god serviceinriktning
• har yrkeserfarenhet
• har vana av svetsning


Anställningen är på 100 % och är en tillsvidareanställning som börjar med provanställning 3 månader. Du kommer att jobba både i verkstaden och ute hos kund. Vi har ett gott samarbete med bland andra Fortifikationsverket – de och Försvarsmakten är våra största kunder vilket innebär att en registerkontroll kommer att göras på vår nya medarbetare.
Blir man inte godkänd i denna registerkontroll kan vi tyvärr inte anställa. Svenskt medborgarskap är av samma anledning ett krav. B-körkort är ett krav, BE-körkort en merit.
Vi jobbar med rekryteringsprocessen hela tiden så vänta inte med din ansökan.


Presentation av Liljas Smide AB:


För att få en bättre bild av vilka vi är och vad vi gör – gå in på http://liljassmide.se/ och ta en titt. Vi som jobbar på Liljas är Micke, Morgan Roger. & Dennis. På kontoret finns även "vakthundarna" Leya & Leif ... (Du bör ej vara allergiskt mot hundar således)
Är du intresserad?
Vi tar emot ansökningar via mail [email protected] (märk med ansökan i ämnesraden)
CV och ett personligt brev är bra men vi är mest intresserade av vem du är, hur du fungerar och vad du kan i praktiken.
Hoppas vi ses snart!
VD Michael Lerjesjö Visa mindre

KICKS Motala söker säljande Make up artist med engagemang

Ansök    Aug 24    Kicks Kosmetikkedjan AB    Make-up artist
Brinner du för att arbeta med människor och att ge service? Drivs du av försäljning och att arbeta mot uppsatta mål? Då är det kanske dig vi söker. Som säljare på KICKS är din huvuduppgift att genom personlig och professionell service ge varje besökare en lustfylld köpupplevelse. Dagligen driver du försäljning inom samtliga delar av sortimentet och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att genomföra kampanjer och aktiviteter i enlighet med KICKS k... Visa mer
Brinner du för att arbeta med människor och att ge service? Drivs du av försäljning och att arbeta mot uppsatta mål? Då är det kanske dig vi söker.

Som säljare på KICKS är din huvuduppgift att genom personlig och professionell service ge varje besökare en lustfylld köpupplevelse. Dagligen driver du försäljning inom samtliga delar av sortimentet och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att genomföra kampanjer och aktiviteter i enlighet med KICKS koncept.
Vi söker dig som:

- Brinner för försäljning och trivs med att arbeta mot individuella mål
- Har en genuin servicekänsla och älskar att arbeta med människor
- Alltid har kunden i fokus och drivs av utmaningen att ge varje besökare personlig service
- Har stort intresse för våra produkter och viljan att utvecklas till skönhetsexpert
- Är engagerad, ansvarstagande, ser möjligheter och trivs med att arbeta i team

Är du utbildad hudterapeut/makeupartist eller har erfarenhet från liknande tjänst inom detaljhandeln ser vi det som meriterande.

Du får möjligheten att arbeta i en organisation med hög energinivå, tillsammans med kollegor med positiv och öppen attityd.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid ca 19 timmar per vecka.

Tillträde: Omgående

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Är du nyfiken på allt spännande som händer hos oss, ta en titt på vår Linkedin-sida här.

KICKS anställer inte minderåriga, skulle du vara under 18 och har intresse av KICKS är du välkommen att söka praktik direkt via Butikschef. KICKS genomför bakgrundskontroll på slutkandidater.

På KICKS tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenheter.


KICKS är Nordens ledande skönhetskedja och erbjuder ett helhetskoncept inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Med välutbildade skönhetsexperter i 250 butiker i Sverige, Norge och Finland och en modern omnikanalslösning, där fysisk butik och e-handel är integrerat, erbjuder KICKS personliga och inspirerande skönhetstjänster och runt 25 000 produkter från 300 varumärken. KICKS har flaggskeppsbutiker i Göteborg, Oslo och Malmö och är en del av Axel Johnson-koncernen. Visa mindre

Snickare, se hit! Nu söker vi ytterligare medarbetare till vår kund i Motal

OM TJÄNSTEN Nu söker vi snickare som kan börja jobba som betongarbetare till en av våra kunder i Motala! Arbetsuppgifterna består bland annat av formbyggnad, gjutning och armering mm. Arbetet utförs i samarbete med dina kollegor i en produktionshall och truckkörning kan eventuellt ingå. Vinninga Cementvarufabrik är ett företag där medarbetare är måna om varandra. Företaget värdesätter nyfikenhet, att medarbetarna ständigt lär sig nya saker och fokuserar... Visa mer
OM TJÄNSTEN

Nu söker vi snickare som kan börja jobba som betongarbetare till en av våra kunder i Motala!

Arbetsuppgifterna består bland annat av formbyggnad, gjutning och armering mm. Arbetet utförs i samarbete med dina kollegor i en produktionshall och truckkörning kan eventuellt ingå.

Vinninga Cementvarufabrik är ett företag där medarbetare är måna om varandra. Företaget värdesätter nyfikenhet, att medarbetarna ständigt lär sig nya saker och fokuserar på utveckling. En trygg och säker arbetsmiljö prioriteras, därför ställs krav på delaktighet och ett personligt ansvar.

OM DIG

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av snickeri, bygg, anläggning eller liknande, men det viktigaste är att du är positiv, har viljan att arbeta fysiskt och utför arbetet på ett noggrant vis med hög kvalité. Vi förväntar oss att du har förmågan att leverera goda resultat även i högt arbetstempo. Du ska ha lätt att samarbeta, vara händig och se lösningar på uppkomna problem. Det är också viktigt att du förstår att arbetet är tungt och att säkerhet för dig själv och dina kollegor är viktigt. Det är meriterande om du kan ritningsläsning och om du har truck- och traverskort. Vi har med framgång anställt tidigare snickare, då den yrkeskunskapen är mycket bra för tjänsten.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Dagtid/Motala

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse/Omgående

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Konsthantverkare med erfarenhet av gjutning och skulptering sökes

Ansök    Maj 23    X-Help AB    Konsthantverkare
Vi är ett litet familjeföretag som nu söker en person som kan hjälpa oss att växa. Vi driver en småskalig tillverkning av handgjorda, lyxiga, unika sexleksaker i silikon och söker dig som är konstnärlig, kreativ, noggrann, driven och vill jobba med något helt unikt. Väldigt få företag som vårat existerar i Sverige! Dina arbetsuppgifter kommer i första hand vara gjutning i silikon, skulptering i lera eller digitalt i 3D, samt tillverkning av silikonformar. ... Visa mer
Vi är ett litet familjeföretag som nu söker en person som kan hjälpa oss att växa. Vi driver en småskalig tillverkning av handgjorda, lyxiga, unika sexleksaker i silikon och söker dig som är konstnärlig, kreativ, noggrann, driven och vill jobba med något helt unikt. Väldigt få företag som vårat existerar i Sverige!
Dina arbetsuppgifter kommer i första hand vara gjutning i silikon, skulptering i lera eller digitalt i 3D, samt tillverkning av silikonformar. Du blandar silikonet själv, är duktig på färgkombinationer och är inte rädd för att experimentera med nya tekniker. Det kan också hända att du får hjälpa till med andra småuppifter runtom i våran ateljé, så som att blanda färger, handslipning och förberedelse för formtillverkning, hålla koll på inventarier och material, samt att måla i silikon.
Våra kunder förväntar sig hög kvalitet, och professionellt tillverkade vackra kroppssäkra produkter som suddar ut linjen mellan skulptur och sexleksak. Vi har vunnit två priser för bästa design, och vi förväntar oss att du vill hålla samma standard och att hjälpa oss växa och bli ännu bättre.
Krav:
Tidigare konstutbildning.
Kunskap och erfarenhet med att arbeta med gjutning i silikon, t ex tillverkning av masker eller specialeffekter för TV och film.
Erfarenhet av skulptering i lera eller digitalt för 3D-utskrift.

Meriterade:
Kunskap om kroppssäkra material samt sexuell hälsa.
Noggrannhet och professionalism.
Tidigare erfarenhet att jobba med kreativa hantverksyrken.
Har kunskap och inblick om marknaden runt sexleksaker, speciellt småskaliga tillverkare och lyxprodukter.Vi marknadsför och säljer våra produkter själva på nätet, och de flesta av våra kunder befinner sig utomlands, många i USA.
Därför är det en stor bonus om du antingen bott i USA, har spenderat mycket tid där eller kommer därifrån.
Deltid 50% som kan öka över tid.
Varaktighet: Tillsvidare
Endast sökande över 18.
Språk: Svenska eller engelska.
Tillträde från enligt överenskommelse. Visa mindre

Produktionsmedarbetare i Borensberg

Tjänstebeskrivning & erbjudande Är du en lagspelare på jakt efter en ny utmaning? Är du duktig på att ta egna initiativ och har en stor vilja att lära dig någonting nytt? Är du en problemlösare med ett tekniskt intresse? Läs gärna vidare om rollen som produktionsmedarbetare till vår samarbetspartner i Borensberg! ERBJUDANDE OCH ARBETSUPPGIFTER PerformIQ söker för kunds räkning en driven person på heltid till rollen som produktionsmedarbetare. Produktionen... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en lagspelare på jakt efter en ny utmaning? Är du duktig på att ta egna initiativ och har en stor vilja att lära dig någonting nytt? Är du en problemlösare med ett tekniskt intresse? Läs gärna vidare om rollen som produktionsmedarbetare till vår samarbetspartner i Borensberg!

ERBJUDANDE OCH ARBETSUPPGIFTER
PerformIQ söker för kunds räkning en driven person på heltid till rollen som produktionsmedarbetare. Produktionen ligger alldeles utanför Borensberg, mitt mellan Linköping och Motala. I rollen som produktionsmedarbetare kommer du att arbeta med att övervaka, justera och sköta driften av företagets produkter och maskiner. Arbetet utförs både självständigt och i grupp vilket innebär att du som produktionsmedarbetare måste kunna ta egna beslut samt ha en god samarbetsförmåga.

Personprofil
För att du ska trivas med arbetet tror vi att du som person är noggrann, lyhörd och uthållig. Du ser inte att monotont arbete är något problem. Du motiveras av att nå de dagliga målen som finns i produktionen med högsta kvalité och noggrannhet samt har en god problemlösningsförmåga och ett effektivt arbetssätt. Vidare krävs att du är en prestigelös lagspelare.

För att lyckas i rollen som produktionsmedarbetare krävs att du:
• Uttrycker dig väl i svenska och engelska, både i tal och skrift
• Har körkort och tillgång till bil

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom någon form av produktionsverksamhet och har ett mekaniskt intresse. Vidare värderar vi dina personliga egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som produktionsmedarbetare.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Plats: Borensberg

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. För mer information, besök www.performiq.se.

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet tillsvidareanställning direkt hos kund. Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Alfred Domberg på mejl; [email protected] Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Konsthantverkare med erfarenhet av gjutning och skulptering sökes

Ansök    Jun 14    X-Help AB    Konsthantverkare
Vi är ett litet familjeföretag som nu söker en person som kan hjälpa oss att växa. Vi driver en småskalig tillverkning av handgjorda, lyxiga, unika sexleksaker i silikon och söker dig som är konstnärlig, kreativ, noggrann, driven och vill jobba med något helt unikt. Väldigt få företag som vårat existerar i Sverige! Dina arbetsuppgifter kommer i första hand vara gjutning i silikon, skulptering i lera eller digitalt i 3D, samt tillverkning av silikonformar. ... Visa mer
Vi är ett litet familjeföretag som nu söker en person som kan hjälpa oss att växa. Vi driver en småskalig tillverkning av handgjorda, lyxiga, unika sexleksaker i silikon och söker dig som är konstnärlig, kreativ, noggrann, driven och vill jobba med något helt unikt. Väldigt få företag som vårat existerar i Sverige!
Dina arbetsuppgifter kommer i första hand vara gjutning i silikon, skulptering i lera eller digitalt i 3D, samt tillverkning av silikonformar. Du blandar silikonet själv, är duktig på färgkombinationer och är inte rädd för att experimentera med nya tekniker. Det kan också hända att du får hjälpa till med andra småuppifter runtom i våran ateljé, så som att blanda färger, handslipning och förberedelse för formtillverkning, hålla koll på inventarier och material, samt att måla i silikon.
Våra kunder förväntar sig hög kvalitet, och professionellt tillverkade vackra kroppssäkra produkter som suddar ut linjen mellan skulptur och sexleksak. Vi har vunnit två priser för bästa design, och vi förväntar oss att du vill hålla samma standard och att hjälpa oss växa och bli ännu bättre.
Krav:
Tidigare konstutbildning.
Kunskap och erfarenhet med att arbeta med gjutning i silikon, t ex tillverkning av masker eller specialeffekter för TV och film.
Erfarenhet av skulptering i lera eller digitalt för 3D-utskrift.

Meriterade:
Kunskap om kroppssäkra material samt sexuell hälsa.
Noggrannhet och professionalism.
Tidigare erfarenhet att jobba med kreativa hantverksyrken.
Har kunskap och inblick om marknaden runt sexleksaker, speciellt småskaliga tillverkare och lyxprodukter.Vi marknadsför och säljer våra produkter själva på nätet, och de flesta av våra kunder befinner sig utomlands, många i USA.
Därför är det en stor bonus om du antingen bott i USA, har spenderat mycket tid där eller kommer därifrån.
Deltid 50% som kan öka över tid.
Varaktighet: Tillsvidare
Endast sökande över 18.
Språk: Svenska eller engelska.
Tillträde från enligt överenskommelse. Visa mindre

Inredningssnickare & operativ produktionschef till specialsnickeri i Motala

Om oss Axelssons snickeri är ett finsnickeri i Motala som tillverkar och monterar kök, trappor, badrum, förvaringsutrymmen, dörrar och fönster åt privatpersoner och företagskunder, t ex SJ, Statens Fastighetsverk, Nimbus Group m fl. Vi har en modern och raffinerad maskinpark och anlitas där det krävs speciallösningar, råvaror av hög kvalitet och finish i toppklass. Förutom för träinredningar, har vi spetskompetens inom plangods och komposit. Vi gör unika... Visa mer
Om oss
Axelssons snickeri är ett finsnickeri i Motala som tillverkar och monterar kök, trappor, badrum, förvaringsutrymmen, dörrar och fönster åt privatpersoner och företagskunder, t ex SJ, Statens Fastighetsverk, Nimbus Group m fl. Vi har en modern och raffinerad maskinpark och anlitas där det krävs speciallösningar, råvaror av hög kvalitet och finish i toppklass.
Förutom för träinredningar, har vi spetskompetens inom plangods och komposit.
Vi gör unika produkter samt små och stora serier.
Axelssons snickeri grundades 1969 av Ulf Axelsson och drivs idag av hans söner Thomas och Stefan.
Efter två år med pandemin, rullar uppdragen in och vi behöver förstärkning.
Läs mer om oss på www.axelsnick.se
Om dig och dina arbetsuppgifter
Du är en inredningssnickare med monteringserfarenhet, som brinner för kvalitet och detaljer, samtidigt som du ser helheten, förstår processerna och respekterar deadlines. Därför söker vi dig som kan leda och driva arbetet som operativ produktionschef. Det innebär att du förutom projekt- och arbetsledning, även gärna tar dig an stort och smått i verkstaden, eller montering ute hos kund.
Vi söker dig som är en doer, är nyfiken till naturen, ständigt vill lära nytt, har glimten i ögat och skinn på näsan.
Vi ser fram emot att utveckla Axelssons snickeri tillsammans med dig, samtidigt som du har alla möjligheter att växa i din yrkesroll.
Krav
· Minst 5 års arbetslivserfarenhet
· Behärskar svenska i tal och i skrift
· Trygg med kundkontakter
· Datavana
· Behärskar ritningsläsning
· Körkort
· Strukturerad
· Referens inför eventuell anställning
Meriterande
· Tidigare erfarenhet av personalledning
Övrig information
· Internutbildning
· Arbetsdagar 8.00-17.00
· Individuell lönesättning
· Du får gärna vara senior
· Vi ser gärna kvinnliga sökande
Skicka ett personligt brev och CV till [email protected]
Vi intervjuar sökande löpande. Visa mindre

CERTEGO i Motala söker säkerhetstekniker med inriktning mekanik

Ansök    Apr 26    Certego AB    Låssmed/Låstekniker
Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar, att ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig! Arbetsuppgifter I rollen som säkerhetstekniker arbetar du med service av lås, dörrar, dörrautomatiker etc hos våra kunder. Du kommer också att arbeta i projekt med nyinstallationer. Vi ser till att du ständigt håller dig uppdaterad i den senaste ... Visa mer
Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar, att ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig!

Arbetsuppgifter

I rollen som säkerhetstekniker arbetar du med service av lås, dörrar, dörrautomatiker etc hos våra kunder. Du kommer också att arbeta i projekt med nyinstallationer. Vi ser till att du ständigt håller dig uppdaterad i den senaste tekniken på marknaden.

Hos oss få du arbeta tillsammans med härliga kollegor i ett sammansvetsat gäng där alla hjälps åt att lyckas. Du får en varierande vardag då du möter olika kunder och får avhjälpa olika typer av fel. 

Vem är du?

För att lyckas i rollen krävs att du är praktiskt lagd och gärna har arbetat några år inom bygg eller annat hantverksyrke. Du är socialt lagd och gillar att möta kunder och göra dem nöjda! Du gillar problemlösning och att tänka utanför boxen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Vårt erbjudande till dig

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare. En del i det är att vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling och erbjuder bra anställningsvillkor. Du kan få ta del av vinstdelning, personlig servicebil där vi erbjuder miljövänliga alternativ samt friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Jourtjänstgöring kan bli aktuell.

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Varmt välkommen in med din ansökan!
CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av säkerhetslösningar för fastigheter, egendom och människor. Vi erbjuder produkter och tjänster inom passerkontroll, brandskydd, kamerabevakning, lås och beslag m.m. Vi levererar skräddarsydda säkerhetslösningar - mekaniska, elektromekaniska och digitala- till såväl högsäkerhetsanläggningar som bostadsbolag. Vi finns med under hela processen, från projektering till installation, och kan sedan sköta drift, underhåll och service. Med våra tjänster för hantering av passage- nyckel och bokningssystem sköts systemen säkert, kostnadseffektivt och tidsbesparande. Vi finns på 29 orter i Sverige och är ca 500 anställda. Visa mindre

Bilglastekniker sökes

Ansök    Apr 13    Wahlstedts Bilab    Bilglasmontör
Wahlstedts Bil är ett privatägt företag i andra generationen som ägs av Mauritz Wahlstedt. Wahlstedts Bil AB är idag, med 70 medarbetare, auktoriserad återförsäljare av Volkswagen, Audi, Skoda och Volkswagen Transportbilar samt Scania lastbilar och bussar. Vi har trippel-A rating med högsta kreditvärdighet, vilket visar på ekonomisk långsiktig stabilitet och trygghet. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och 14001. Vi brinner för att tillsammans skapa engag... Visa mer
Wahlstedts Bil är ett privatägt företag i andra generationen som ägs av Mauritz Wahlstedt.
Wahlstedts Bil AB är idag, med 70 medarbetare, auktoriserad återförsäljare av Volkswagen, Audi, Skoda och Volkswagen Transportbilar samt Scania lastbilar och bussar. Vi har trippel-A rating med högsta kreditvärdighet, vilket visar på ekonomisk långsiktig stabilitet och trygghet. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och 14001. Vi brinner för att tillsammans skapa engagerad personal och utomordentligt nöjda kunder.

Bilglastekniker med erfarenhet sökes till familjärt bolag med starka varumärken i vackra sjöstaden Motala.
Vi söker nu en bilglastekniker med erfarenhet av effektiva flöden och arbetssätt som kan hjälpa oss bli ännu bättre. Som bilglastekniker hos oss arbetar du med rutbyten och stenskottslagningar på de bilar vi tar in på våra verkstäder. Vi kvalitetssäkrar alltid vårt arbete och har den utrustning som krävs.
Du har kundens behov som främsta utgångspunkt i ditt arbete och vi ser gärna att du har en noggrann läggning samt en hög flexibilitet för att kunna anpassa dig efter nya instruktioner, information och förändringar som kan komma.
Vi är i en spännande tid med digitalisering och elektrifiering av våra produkter, vilket innebär att vi söker dig med högt engagemang och en klar vilja att utvecklas tillsammans med oss. Vi är ett företag med låg personalomsättning som gärna vidareutvecklar vår personal.
Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.
Vi ser gärna att du har dokumenterad arbetslivserfarenhet som bilglastekniker. Du har givetvis körkortsbehörighet B och en god datorvana.
Skriv en kort text om varför du söker tjänsten och bifoga CV till: [email protected] Sista ansökningsdag är 2022-05-20 och önskat tillträde är så snart som möjligt. Intervjuer kommer att hållas löpande och tjänsten kan tillsättas tidigare.
Vi ser fram mot just din ansökan!
Vi har valt att genomföra denna rekrytering i egen regi och kontakt med rekryteringsföretag undanbedes vänligen med bestämt. Visa mindre

KICKS Motala söker säljande makeupartist med engagemang

Brinner du för att arbeta med människor och att ge service? Drivs du av försäljning och att arbeta mot uppsatta mål? Då är det kanske dig vi söker. Som säljare på KICKS är din huvuduppgift att genom personlig och professionell service ge varje besökare en lustfylld köpupplevelse. Dagligen driver du försäljning inom samtliga delar av sortimentet och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att genomföra kampanjer och aktiviteter i enlighet med KICKS k... Visa mer
Brinner du för att arbeta med människor och att ge service? Drivs du av försäljning och att arbeta mot uppsatta mål? Då är det kanske dig vi söker.

Som säljare på KICKS är din huvuduppgift att genom personlig och professionell service ge varje besökare en lustfylld köpupplevelse. Dagligen driver du försäljning inom samtliga delar av sortimentet och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att genomföra kampanjer och aktiviteter i enlighet med KICKS koncept.
Vi söker dig som:

- Brinner för försäljning och trivs med att arbeta mot individuella mål
- Har en genuin servicekänsla och älskar att arbeta med människor
- Alltid har kunden i fokus och drivs av utmaningen att ge varje besökare personlig service
- Har stort intresse för våra produkter och viljan att utvecklas till skönhetsexpert
- Är engagerad, ansvarstagande, ser möjligheter och trivs med att arbeta i team
- Är utbildad makeupartist

Har du dessutom erfarenhet från liknande tjänst inom detaljhandeln ser vi det som meriterande.

Du får möjligheten att arbeta i en organisation med hög energinivå, tillsammans med kollegor med positiv och öppen attityd.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid ca 19 timmar per vecka..

Tillträde: Enligt överenskomelse

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Är du nyfiken på allt spännande som händer hos oss, ta en titt på vår Linkedin-sida här.

KICKS anställer inte minderåriga, skulle du vara under 18 och har intresse av KICKS är du välkommen att söka praktik direkt via Butikschef. KICKS genomför bakgrundskontroll på slutkandidater.

På KICKS tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenheter.


KICKS är Nordens ledande skönhetskedja och erbjuder ett helhetskoncept inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Med välutbildade skönhetsexperter i 250 butiker i Sverige, Norge och Finland och en modern omnikanalslösning, där fysisk butik och e-handel är integrerat, erbjuder KICKS personliga och inspirerande skönhetstjänster och runt 25 000 produkter från 300 varumärken. KICKS har flaggskeppsbutiker i Göteborg, Oslo och Malmö och är en del av Axel Johnson-koncernen. Visa mindre

Kylmontör

Kylmontör som gillar värmepumpar sökes. Är du trevlig och intresserad och dessutom råkar ha kylcertifikat ska du söka jobb hos oss. Du får glada och positiva jobbarkompisar. Krav: Kylcertifikat. Visa mer
Kylmontör som gillar värmepumpar sökes.
Är du trevlig och intresserad och dessutom råkar ha kylcertifikat ska du söka jobb hos oss.
Du får glada och positiva jobbarkompisar.
Krav: Kylcertifikat. Visa mindre

Smed/montör

Ansök    Sep 7    Liljas Smide AB    Byggnadssmed
vi söker dig som: är väldigt allkunnig och självgående. våra arbeten kan omfatta allt från svetsning bockning till plåtläggning på byggnader. även mycket repsvetsning åt lantbrukare. vi jobbar mycket åt försvaret så ostraffad är ett krav för att komma in på många ställen. • är smed/svetsare/montör • vill ha en arbetsplats med varierade arbetsuppgifter med små och stora utmaningar . • vill ta eget ansvar och som samarbetar bra i vår grupp • har god servic... Visa mer
vi söker dig som: är väldigt allkunnig och självgående. våra arbeten kan omfatta allt från svetsning bockning till plåtläggning på byggnader. även mycket repsvetsning åt lantbrukare. vi jobbar mycket åt försvaret så ostraffad är ett krav för att komma in på många ställen.


• är smed/svetsare/montör
• vill ha en arbetsplats med varierade arbetsuppgifter med små och stora utmaningar .
• vill ta eget ansvar och som samarbetar bra i vår grupp
• har god serviceinriktning
• har yrkeserfarenhet
• har god vana av svetsning i olika former


Anställningen är på 100 % och är en tillsvidareanställning som börjar med provanställning 3 månader. Du kommer att jobba både i verkstaden och ute hos kund. Vi har ett gott samarbete med bland andra Fortifikationsverket – de och Försvarsmakten är våra största kunder vilket innebär att en registerkontroll kommer att göras på vår nya medarbetare.
Blir man inte godkänd i denna registerkontroll kan vi tyvärr inte anställa. Svenskt medborgarskap är av samma anledning ett krav. B-körkort är ett krav, BE-körkort en merit.
Vi jobbar med rekryteringsprocessen hela tiden så vänta inte med din ansökan.


Presentation av Liljas Smide AB:


För att få en bättre bild av vilka vi är och vad vi gör – gå in på http://liljassmide.se/ och ta en titt. Vi som jobbar på Liljas är Micke, Morgan Roger. & Dennis. På kontoret finns även "vakthundarna" Leya & Leif ... (Du bör ej vara allergiskt mot hundar således)
Är du intresserad?
Vi tar emot ansökningar via mail [email protected] (märk med ansökan i ämnesraden)
CV och ett personligt brev är bra men vi är mest intresserade av vem du är, hur du fungerar och vad du kan i praktiken.
Hoppas vi ses snart!
VD Michael Lerjesjö Visa mindre

Utvecklingsstrateg inom social hållbarhet

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Gemensamma ledningsförvaltningen består av områdena IT, Verksamhetsstöd, Strategisk samhällsplanering, administration, kommunikation samt process- och organisationsutveckling. Förva... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Gemensamma ledningsförvaltningen består av områdena IT, Verksamhetsstöd,
Strategisk samhällsplanering, administration, kommunikation samt process- och organisationsutveckling. Förvaltningen har till uppdrag att leda, stödja och samordna hela kommunorganisationen på kommunstyrelsens uppdrag. Detta görs genom att ha kundens behov i fokus samt att vi har en helhetssyn och gemensamma arbetssätt. Vi är en lärande organisation som främjar nyskapande och lärande av både omvärld och varandra.

Verksamhetsområde Strategisk samhällsplanering har i uppdrag att tillsammans med kommuninvånare och näringsliv skapa bästa möjliga förutsättningar för etableringar och attraktiva boendemiljöer där trygghet, integration och hållbarhet är viktiga hörnstenar. Inom verksamhetsområdet arbetar vi med översiktlig planering, mark- och exploatering samt med strategiska frågor inom en rad områden av betydelse för kommunens utveckling, bland annat social hållbarhet.

ARBETSUPPGIFTER
Social hållbarhet har blivit en allt viktigare aspekt i samhällsplaneringen och står högt upp på den politiska agendan i Motala. Insatser för jämlika livsvillkor och en god hälsa, inkludering, delaktighet, trygghet och minskad segregation är därför i fokus för den strateg som inom vårt verksamhetsområde har social hållbarhet som sitt huvuduppdrag. I tjänsten ingår att hålla sig ajour med utvecklingen på området och initiera, planera och skapa förutsättningar för utvecklingsarbete utifrån Motalas behov.

Arbetet bedrivs till stor del sektorsövergripande med strategen som processledare och det är strategens roll att leda arbetsgrupper genom att bistå med egna kunskaper, idéer, metoder och verktyg för att bearbeta frågor och uppgifter. I arbetet ingår också samverkan i arbetsgrupper, nätverk och projekt på regional, nationell och internationell nivå.

I översiktsplaneringen bidrar strategen till en social konsekvensanalys och i frågor med anknytning till mänskliga rättigheter är strategen för social hållbarhet verksamhetsområdets resurs. I tjänsten ingår att bereda ärenden till kommunstyrelsen samt att göra utredningar inom sakområdet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en samhällsvetenskaplig utbildning på högskolenivå eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget. Du har bred kunskap om samhället och dess institutioner samt kunskap om och insikt i socioekonomiska faktorer och dess betydelse för människors livsvillkor. För att skapa förutsättningar som gör skillnad har du förmåga att identifiera behov och hitta möjligheter för organisationen att påverka genom ett strategiskt förhållningsätt. Du har förmåga att leda processer och projekt i god samverkan med andra aktörer, såväl interna som externa. För uppdraget är det en förutsättning att du har erfarenhet av arbete med människor på individ- eller gruppnivå, och att du har erfarenhet av att ha arbetat i en politiskt styrd organisation.

Som person är du mogen, omdömesgill och prestigelös. Du tycker om att arbeta med strategiskt utvecklingsarbete, har ett starkt eget driv och är van att leda och motivera för att få alla att arbeta mot samma mål. Du lägger stor vikt vid att skapa delaktighet och har förmågan att väga samman många perspektiv för att hitta en konkret väg framåt och skapa bred förankring.

Du har god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska, du har lätt för att knyta nya kontakter och skapa nätverk. Tjänsten kräver ett genuint intresse och stort engagemang för att bidra till Motalas utveckling utifrån ett socialt perspektiv.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Visa mindre

Bilglastekniker

Ansök    Apr 5    Ryds Bilglas AB    Bilglasmontör
Arbetsplatsen är belägen i Motala, men vid behov kan du få hoppa in på andra Rydsverkstäder i Regionen. På våra anläggningar arbetar i regel 2-4 personer, av den anledningen lägger vi stor vikt på din personlighet. För oss är det viktigt att du tycker om att arbeta med bilar och är serviceinriktad, noggrann och positiv, samt är en driven person som arbetar både självständigt och i grupp. Tidigare erfarenheter från att ha jobbat med bilar är en fördel men... Visa mer
Arbetsplatsen är belägen i Motala, men vid behov kan du få hoppa in på andra Rydsverkstäder i Regionen. På våra anläggningar arbetar i regel 2-4 personer, av den anledningen lägger vi stor vikt på din personlighet.
För oss är det viktigt att du tycker om att arbeta med bilar och är serviceinriktad, noggrann och positiv, samt är en driven person som arbetar både självständigt och i grupp.
Tidigare erfarenheter från att ha jobbat med bilar är en fördel men ej krav, men du ska ha ett genuint intresse av bilar och en grundläggande kunskap om dem. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
Vår målsättning är att se till kundens bästa och att hålla en god service. B-körkort är ett krav. Din huvudsakliga uppgift blir att utföra stenskottsreparationer samt att vara behjälplig vid byten av rutor på bilar (samtliga bilmärken) . Du kommer även arbeta med Diagnosverktyg och Kalibreringsutrustning för de olika slags elektronik produkter som idag finns i rutorna. Du skall även hjälpa till med enklare administrativa arbetsuppgifter.
Tjänsten är ett högsäsongsarbete med start omgående.
Har du frågor? Kontakta Jonny Carlsson [email protected] Visa mindre

Slöjd, timlärare

Ansök    Dec 1    Motala kommun    Slöjdare
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen.

I Motala kommun ska kulturen vara en drivkraft i samhällsutvecklingen samt stimulera kulturell mångfald. Många olika aktörer svarar för det samlade kulturutbudet i Motala kommun. Här blandas kommersiella, allmänt finansierade och ideella krafter. Kulturföreningar och arrangörer stöds med bidrag och rådgivning.

Kulturskolans verksamhet omfattar Musik, Dans och Teater. Vi finns i Folkets hus (centrala Motala) och erbjuder undervisning på många olika instrument och olika genrer samt dans- och teaterundervisning. Här finns ett kreativt kollegium som jobbar ensembleinriktat och över ämnesgränserna. Kulturskolan driver också en utåtriktad verksamhet och medverkar ofta i olika arrangemang. Nu ska vi äntligen utöka vårt ämnesutbud med Bild-o-Form och Slöjd.ARBETSUPPGIFTER
Vi ska starta upp ämnet Slöjd i samarbete med Hemslöjden i Östergötland och söker nu lärare till våra grupper. Du ska starta upp ämnet samt undervisa i fasta grupper under läsåret utifrån Hemslöjdens barnverksamhet "Slöjdklubben". Du ska ge barn i låg- och mellanstadieålder möjlighet att upptäcka slöjdens material och verktyg samt utveckla sin egen förmåga att skapa med händerna. Undervisningen sker i Hemslöjdens lokaler på Ringatan i Motala.

KVALIFIKATIONER
Relevant högskoleexamen med pedagogisk inriktning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Hemslöjdens handläggarutbildning är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är en person som har lätt för att skapa förtroendefulla relationer till barn och föräldrar. Du önskar också vara en social och mänsklig förebild för dina elever och har förståelse för alla människors olikheter.

Relevant arbetslivserfarenhet är meriterande.

Arbetsprov kan komma att tillämpas i rekryteringsprocessen.

Uppstart av ämnet sker som projekt vår- och hösttermin 2021. Det finns möjlighet till förlängning och utökning av tjänsten efter projekttiden.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Meriterande sommarjobb inom bilbranschen!

Ansök    Jun 3    StudentConsulting    Bilglasmontör
Är du på jakt efter ett sommarjobb på heltid? Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Läs mer och sök tjänsten idag! Vi söker nu dig som vill ha ett sommarjobb som assisterande bilglastekniker på Ryds Bilglas i Motala. Ryds Bilglas är stolta över deras kompetenta och engagerade medarbetare och hoppas att just du vill vara en del av det teamet. Dom har kollektivavtal och tr... Visa mer
Är du på jakt efter ett sommarjobb på heltid? Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Läs mer och sök tjänsten idag!

Vi söker nu dig som vill ha ett sommarjobb som assisterande bilglastekniker på Ryds Bilglas i Motala. Ryds Bilglas är stolta över deras kompetenta och engagerade medarbetare och hoppas att just du vill vara en del av det teamet. Dom har kollektivavtal och trygga anställningsvillkor med bra förmåner men tror framförallt att du kommer uppskatta det varierande arbetet och deras härliga kollegor.

I dina arbetsuppgifter ingår att:
• Assistera vid bilglasbyte
• Vara ett gott och representativt föredöme internt och externt
• Ta emot glas-leveranser
• Utföra underhåll av utrustning

Till verksamheten i Motala söker vi dig som kan arbeta heltid under v. 24-25 samt v.27-31. StudentConsulting arbetar med uppdraget som en rekrytering där vi hjälper Ryds Bilglas att hitta rätt kandidat som sedan blir anställd direkt av företaget.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har ett B-körkort för manuell bil och att du kan prata och skriva obehindrat på svenska. Du behöver även vara fysisk uthållig.
Det är viktigt att du är serviceinriktad, noggrann och positiv. Du är Ryds Bilglas ambassadör utåt och målsättningen är att alltid se till kundens bästa och att hålla en god servicenivå. Du är en problemlösare som ser till att kunderna är glada och nöjda när de lämnar verkstaden samtidigt som du bidrar med en god stämning bland kollegorna.

Vi gör löpande urval och intervjuer och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, så vänta inte med din ansökan utan sök redan idag! ställd direkt av företaget.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Meriterande sommarjobb inom bilbranschen!

Ansök    Maj 15    StudentConsulting    Bilglasmontör
Är du student och vill jobba heltid under sommaren? Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Läs mer och sök tjänsten idag! Vi söker nu dig som vill ha ett sommarjobb som assisterande bilglastekniker på Ryds Bilglas i Motala. Ryds Bilglas är stolta över deras kompetenta och engagerade medarbetare och hoppas att just du vill vara en del av det teamet. Dom har kollektivavtal ... Visa mer
Är du student och vill jobba heltid under sommaren? Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Läs mer och sök tjänsten idag!

Vi söker nu dig som vill ha ett sommarjobb som assisterande bilglastekniker på Ryds Bilglas i Motala. Ryds Bilglas är stolta över deras kompetenta och engagerade medarbetare och hoppas att just du vill vara en del av det teamet. Dom har kollektivavtal och trygga anställningsvillkor med bra förmåner men tror framförallt att du kommer uppskatta det varierande arbetet och deras härliga kollegor.

I dina arbetsuppgifter ingår att:
• Assistera vid bilglasbyte
• Vara ett gott och representativt föredöme internt och externt
• Ta emot glas-leveranser
• Utföra underhåll av utrustning

Till verksamheten i Norrköping söker vi dig som kan arbeta heltid under v. 24-25 samt v.27-31. StudentConsulting arbetar med uppdraget som en rekrytering där vi hjälper Ryds Bilglas att hitta rätt kandidat som sedan blir anställd direkt av företaget.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har ett B-körkort för manuell bil och att du kan prata och skriva obehindrat på svenska. Du behöver även vara fysisk uthållig.
Det är viktigt att du är serviceinriktad, noggrann och positiv. Du är Ryds Bilglas ambassadör utåt och målsättningen är att alltid se till kundens bästa och att hålla en god servicenivå. Du är en problemlösare som ser till att kunderna är glada och nöjda när de lämnar verkstaden samtidigt som du bidrar med en god stämning bland kollegorna.

Vi gör löpande urval och intervjuer och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, så vänta inte med din ansökan utan sök redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Meriterande sommarjobb inom bilbranschen!

Ansök    Apr 29    StudentConsulting    Bilglasmontör
Är du student och vill jobba heltid under sommaren? Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Läs mer och sök tjänsten idag! Vi söker nu dig som vill ha ett sommarjobb som assisterande bilglastekniker på Ryds Bilglas i Motala. Ryds Bilglas är stolta över deras kompetenta och engagerade medarbetare och hoppas att just du vill vara en del av det teamet. Dom har kollektivavtal ... Visa mer
Är du student och vill jobba heltid under sommaren? Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Läs mer och sök tjänsten idag!

Vi söker nu dig som vill ha ett sommarjobb som assisterande bilglastekniker på Ryds Bilglas i Motala. Ryds Bilglas är stolta över deras kompetenta och engagerade medarbetare och hoppas att just du vill vara en del av det teamet. Dom har kollektivavtal och trygga anställningsvillkor med bra förmåner men tror framförallt att du kommer uppskatta det varierande arbetet och deras härliga kollegor.

I dina arbetsuppgifter ingår att:
• Assistera vid bilglasbyte
• Vara ett gott och representativt föredöme internt och externt
• Ta emot glas-leveranser
• Utföra underhåll av utrustning

Till verksamheten i Norrköping söker vi dig som kan arbeta heltid under v. 24-25 samt v.27-31. StudentConsulting arbetar med uppdraget som en rekrytering där vi hjälper Ryds Bilglas att hitta rätt kandidat som sedan blir anställd direkt av företaget.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har ett B-körkort för manuell bil och att du kan prata och skriva obehindrat på svenska. Du behöver även vara fysisk uthållig.
Det är viktigt att du är serviceinriktad, noggrann och positiv. Du är Ryds Bilglas ambassadör utåt och målsättningen är att alltid se till kundens bästa och att hålla en god servicenivå. Du är en problemlösare som ser till att kunderna är glada och nöjda när de lämnar verkstaden samtidigt som du bidrar med en god stämning bland kollegorna.

Vi gör löpande urval och intervjuer och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, så vänta inte med din ansökan utan sök redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre