Lediga jobb Clevry Sweden AB i Motala

Se alla lediga jobb från Clevry Sweden AB i Motala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Motala som finns inom det yrket.

Mätvärdesoperatör

Ansök    Dec 14    Clevry Sweden AB    Backofficepersonal
Om företaget Vår kund är en ledande leverantör av bland annat avancerad IT-verksamhet och programvara till kunder i Norden, som samtliga tillhandahåller samhällsviktiga tjänster inom industrier såsom energi och produktion med mera. Vår kund har i denna process valt att vara anonyma och mer information ges vid intervjutillfälle med Clevry. Om du har frågor om rollen kan du vända dig till ansvarig rekryterare, i detta fall Elvira Derestam ( (mailto:elvira.d... Visa mer
Om företaget

Vår kund är en ledande leverantör av bland annat avancerad IT-verksamhet och programvara till kunder i Norden, som samtliga tillhandahåller samhällsviktiga tjänster inom industrier såsom energi och produktion med mera. Vår kund har i denna process valt att vara anonyma och mer information ges vid intervjutillfälle med Clevry. Om du har frågor om rollen kan du vända dig till ansvarig rekryterare, i detta fall Elvira Derestam ( (mailto:[email protected])). Vi använder oss av ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Din roll

Vi söker nu för vår kunds räkning två mätvärdesoperatörer. I rollen som mätvärdesoperatör verkar du i själva navet av hela kedjan från insamling av mätvärden till fakturering till slutkund. Du kommer att ingå ett kunnigt och engagerat team med sex kollegor, varav fem utgår från företagets kontor i Motala och en är stationerad i Karlstad. Dessa tjänster har placering i Motala med start så snart som möjligt efter årsskiftet 22/23 eller enligt överenskommelse. Tjänsterna är på heltid och du kommer till en början att vara anställd som konsult hos Clevry i sex månader, med målsättningen att därefter bli fast anställd direkt hos kund såtillvida att båda parter är nöjda. Du arbetar vardagar och kontorstider, med viss flex. Till en början sker arbetet på plats, men du kommer successivt kunna arbeta på distans flera dagar i veckan om så önskas i takt med att du blir bekväm i rollen.

Rollen som mätvärdesoperatör innebär successivt ökande ansvar över dina egna kunder med tillhörande mätvärdesprocesser där främsta kontakten sker via mail, i vissa fall telefon. Arbetet sker i flera olika integrerande system och ärendena kan variera i både storlek och komplexitet. Du kontrollerar och rapporterar data i form av mätvärden, samt ägnar dig åt felsökande arbete när detta krävs. Din roll är också en viktig del i att säkerställa att kunder debiteras för korrekt energiåtgång.Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Kontroll av inkommande mätvärdesrapporter utifrån avläst och insamlad energiförbrukning

- Felsökningsarbete och felanmälan av avvikelser

- Uppföljning och korrigering av värden inför fakturering

- Support av inkommande ärenden och frågor rörande de egna kundernaDin profil

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för siffror och en stark analytisk förmåga. Det är en stor fördel om du har en utbildning inom exempelvis ellära eller någon annan form av energiutbildning samt om du är insatt i energibranschen och dess terminologi. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med megadataanlyser, tolkning av data i program samt integration mellan system. Vidare är det meriterande om du har vana från system såsom CST, ELVIRA, BFUS eller liknande. Detta är dock inget krav, då mycket av arbetet sker i företagets interna verktyg. Du som söker behärskar obehindrat det svenska språket i tal och skrift.

För att lyckas i rollen ser vi att du som söker är strukturerad, service minded och har en stark analytisk förmåga, då det supporterande arbetet kan vara av komplex karaktär som kräver ett analytiskt tänkande. Vidare ser vi att du är öppen och en stark lagspelare i och med att arbetet ofta sker i tätt samarbete med kollegor. Rollen erbjuder också stora utvecklingsmöjligheter, så initiativtagande och en framåt-anda är endast positivt.Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare på +46 707 89 34 94 eller [email protected] Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry/mycompany/) Visa mindre