Lediga jobb Connect Bus Sverige AB i Motala

Se alla lediga jobb från Connect Bus Sverige AB i Motala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Motala som finns inom det yrket.

Bussmekaniker till Motala! Elfordon

Ansök    Sep 15    Connect Bus Sverige AB    Bussmekaniker
Vi söker en erfaren och engagerad bussmekaniker att ansluta sig till vårt team på Connect Bus! Om du har passion för fordonsunderhåll och kompetens om reparation och underhåll, så är detta din chans. Vi ser fram emot att välkomna en ny kollega med expertis inom bussmekanik och en önskan att bidra till en säker och pålitlig busstjänst. Ansök idag och bli en del av vår resa mot en bättre kollektivtrafikupplevelse! Företagsbeskrivning Connect Bus utför person... Visa mer
Vi söker en erfaren och engagerad bussmekaniker att ansluta sig till vårt team på Connect Bus! Om du har passion för fordonsunderhåll och kompetens om reparation och underhåll, så är detta din chans. Vi ser fram emot att välkomna en ny kollega med expertis inom bussmekanik och en önskan att bidra till en säker och pålitlig busstjänst. Ansök idag och bli en del av vår resa mot en bättre kollektivtrafikupplevelse!
Företagsbeskrivning
Connect Bus utför persontransporter i den allmänna kollektivtrafiken med linjebussar, flexlinjebussar och med fasta fordon för färdtjänst och skolskjutstrafik. Vi ingår nu i en stor koncern där våra nya ägare CBRE Investment Management har förvärvat Norgesbuss, Trønderbilene, Torghatten Buss, Sørlandsruta, Connect Bus och Karlssonbuss.
Totalt är vi nu cirka 3 700 medarbetare och vi förfogar över 2 700 fordon och bedriver vår verksamhet på 64 depåer. Vi är den tredje största kollektivtrafikoperatören i Norge och den femte största i Sverige! Vi har ett mycket erfaret team och en mängd kompetenta medarbetare i hela vår verksamhet.
Arbetsplatsbeskrivning
Du kommer vara placerad på vår depå i Motala.
Arbetsbeskrivning
Som bussmekaniker i Växjö genomför du service, underhåll, felsökning och reparationer på våra eldrivna fordon samt säkerställer att dessa arbeten utförs på ett fackmannamässigt sätt med hög kvalitet. Du säkerställer att Connect Bus underhålls- och säkerhetssystem följs. Vi tillhandahåller utbildning för aktuell fordonstyp.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:
Självständigt och gemensamt arbete för service, underhåll och reparation av fordon
Utföra fackmannamässiga reparationer
Underhåll av reservdelslager och verkstadsutrustning
Utföra bränslebesparande åtgärder på det effektivaste, mest kvalitetssäkra och bäst kostnadsmässiga sätt
Aktivt delta i effektivisering och förbättringsarbeten inom sitt område
Utföra felsökning och bedömning av reparationsåtgärder och materialbehov i samråd med arbetsledning
Bidra till ständiga förbättringar
Andra förekommande arbetsuppgifter inom verkstaden som tilldelas av verkstadschefen, eller någon i ledande positionKvalifikationer
Vi söker dig som är engagerad, noggrann och van vid att ta egna initiativ. Du är självgående, har hög servicekänsla och arbetar effektivt. Vi ser även att du har god datorvana.
Din bakgrund
Du har teknisk eller fordonsteknisk utbildning eller motsvarande samt 2 års dokumenterad erfarenhet som mekaniker för tunga fordon. Du har erfarenhet av felsökningssystem och har goda kunskaper inom el (lågvolt) och ritningsläsning. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Du har körkort med minst B- behörighet.
Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning efter provanställning. Omfattning: Heltid, enligt överenskommelse.
Ansökningsperiod
Skicka in din ansökan senast den 2023-10-15, vi kommer att behandla inkomna ansökningar efter hand, så du behöver vänta inte till sista ansökningsdag.
Ansökan via mail/kontaktperson
[email protected], bifoga CV och personligt brev.
Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här: https://connectbus.se/integritetspolicy-vid-rekrytering/ Visa mindre

Platschef till Connect Bus i Motala

Nu söker vi en platschef till vår nya trafik i Motala! Den 17 juni 2024 tar vi över trafiken i Motala samt landsbygdstrafiken i Västra Östergötland. Avtalet är det första i Östergötland med bara elbussar. De nya elbussarna kommer utgå från Motala, Mjölby, Ödeshög och Österbymo. Företagsbeskrivning Connect Bus utför persontransporter i den allmänna kollektivtrafiken med linjebussar, flexlinjebussar och med fasta fordon för färdtjänst och skolskjutstrafik.... Visa mer
Nu söker vi en platschef till vår nya trafik i Motala!
Den 17 juni 2024 tar vi över trafiken i Motala samt landsbygdstrafiken i Västra Östergötland. Avtalet är det första i Östergötland med bara elbussar. De nya elbussarna kommer utgå från Motala, Mjölby, Ödeshög och Österbymo.
Företagsbeskrivning
Connect Bus utför persontransporter i den allmänna kollektivtrafiken med linjebussar, flexlinjebussar och med fasta fordon för färdtjänst och skolskjutstrafik.
Totalt är vi nu cirka 3 700 medarbetare och vi förfogar över 2 700 fordon och bedriver vår verksamhet på 64 depåer. Vi är den tredje största kollektivtrafikoperatören i Norge och den femte största i Sverige! Vi har ett mycket erfaret team och en mängd kompetenta medarbetare i hela vår verksamhet.
Arbetsplatsbeskrivning
Nu söker vi en Platschef till vår trafik i Motala. Som Platschef kommer du att vara ansvarig för avdelningens verksamhet, dess resultat & planering samt ha personalansvar. Du kommer att vara direkt underställd vår Trafikområdeschef.
Din uppgift
Rollen som Platschef innebär ett direkt personalansvar att leda, utveckla och följa upp egen förarpersonal. Du kommer bland annat att ha ett delegerat arbetsmiljö- och rehabiliteringsansvar samt kontinuerligt genomföra arbetsplatsmöten och medarbetarsamtal. I din ledarroll och i våra HR-processer kommer du att utgå ifrån företagets värderingar för att säkerställa att medarbetare är motiverade och engagerade så att förarna levererar god service till våra resenärer och att platskontoret uppnår budgeterat resultat.
Ditt förhållningssätt kommer att utgå ifrån att aktivt stödja och ge support till förare med stort fokus på värderingar, kvalitet och kundservice. Du kommer i stor omfattning att möta och följa upp dina medarbetare i deras arbetsmiljö. Arbetet kan innebära oregelbunden arbetstid då vi har personal olika tider på dygnet.
Rollen som Platschef innebär att du har ett direkt ansvar (skiftansvarig) för att beställd produktion utförs med högsta effektivitet och kvalité.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har god pedagogisk förmåga i kombination med en hög servicekänsla. Du har erfarenhet av att leda och motivera personal samt erfarenhet av förbättrings- och målstyrningsarbete. Du skall vara känd för att ha lätt att samarbeta. Det är viktigt med starkt eget driv samtidigt som du inser vikten av att arbeta i team för att nå resultat. Du är en kommunikativ, närvarande och synlig ledare. Som person har du stark ansvarskänsla och drivs av att skapa resultat genom delaktighet. Meriterande är arbete i ledande befattning.
Din bakgrund
Du har minst gymnasieutbildning, dokumenterad erfarenhet av personalansvar och arbetsledning, gärna inom persontrafiksbranschen, samt goda kunskaper i ekonomi och Officepaketet. Du behärskar svenska väl i båda tal och skrift och har körkort med behörighet lägst B, dock meriterande om du har D körkort.
Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning efter provanställning.
Omfattning: Heltid, enligt överenskommelse.
Ansökningsperiod
Skicka in din ansökan senast den 30 november, vi kommer att behandla inkomna ansökningar efter hand, så du behöver vänta inte till sista ansökningsdag.
Ansökan via mail/kontaktperson
[email protected], bifoga CV och personligt brev. Visa mindre