Lediga jobb Hänvisning till Arbetsförmedlingen i Motala

Se alla lediga jobb från Hänvisning till Arbetsförmedlingen i Motala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Motala som finns inom det yrket.

Utbilda dig och få jobb hos oss!

Vi är ett företag i Motala som sysslar med formsprutning och extrudering. Vi söker nu dig som vill vara med och ta nästa steg i vår utveckling! Tillsammans med Polymercentrum och Arbetsförmedlingen erbjuder vi dig möjligheten att varva utbildning med praktik i vårt företag, där målet är att du efter utbildningens slut ska få en anställning hos oss. Den 20 september startar en ny kurs av den populära utbildningen till ställare. Utbildningen pågår under c... Visa mer
Vi är ett företag i Motala som sysslar med formsprutning och extrudering. Vi söker nu dig som vill vara med och ta nästa steg i vår utveckling!

Tillsammans med Polymercentrum och Arbetsförmedlingen erbjuder vi dig möjligheten att varva utbildning med praktik i vårt företag, där målet är att du efter utbildningens slut ska få en anställning hos oss.

Den 20 september startar en ny kurs av den populära utbildningen till ställare.
Utbildningen pågår under ca 9 månader. Under hela utbildningstiden varvas teori med APL (arbetsplatsförlagd utbildning) på företaget.
I huvudsak ges teorin via digtala kanaler, men vid några tillfällen kommer du att behöva vara på plats i utbildningslokalerna som finns i Anderstorp.

För att klara utbildningen krävs:
- Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
- Att du är nyfiken på ett tekniskt yrke
- Att du har vilja och ambition att utbilda dig till operatör eller ställare
- Gärna tidigare industrierfarenhet
- Att du gillar att arbeta både självständigt och i team

OBS! Du måste vara arbetslös och inskriven på Arbetsförmedlingen för att vara behörig att söka till utbildningen.
Är du intresserad? Anmäl dig omgående!

Om du går vidare i urvalsprocessen efter din intresseanmälan kommer du att få genomföra en intervju med utbildningsanordnaren.

Gå gärna in på www.polymercentrum.se för att få mer information om utbildningen. Visa mindre

Vill du utbilda dig och arbeta inom storkök?

Är du intresserad av att arbeta inom STORKÖK? Är du inskriven på Arbetsförmedlingen? Måltidsverksamheterna i MOTALA, samt Mjölby och Boxholm står inför ett rekryteringsbehov de kommande åren och söker därför nya medarbetare. Kommunerna i Västra Östergötland samarbetar med Arbetsförmedlingen kring lokala jobbspår. Är du inskriven på Arbetsförmedling kan det finnas en möjlighet att via rekryteringsutbildning på Lernia få den kompetens och kunskap som krävs... Visa mer
Är du intresserad av att arbeta inom STORKÖK? Är du inskriven på Arbetsförmedlingen?

Måltidsverksamheterna i MOTALA, samt Mjölby och Boxholm står inför ett rekryteringsbehov de kommande åren och söker därför nya medarbetare.

Kommunerna i Västra Östergötland samarbetar med Arbetsförmedlingen kring lokala jobbspår. Är du inskriven på Arbetsförmedling kan det finnas en möjlighet att via rekryteringsutbildning på Lernia få den kompetens och kunskap som krävs för att kunna arbeta som kock i storkök.

Utbildningsort är MJÖLBY och utbildningen är ca 1 - 1,5 år.
Urval till utbildningen görs i samarbete med de rekryterande arbetsgivarna. Det är även hos de arbetsgivarna som du kommer att göra din praktik under utbildningen.
Du ska vara inskriven på Arbetsförmedlingen och förutom ett intresse för att arbeta i storkök så behöver du ha en god fysik, då man står och går mycket i arbetet. Man måste också kunna arbeta tidiga morgnar och helger. Det är också viktigt att man kan hantera olika typer av livsmedel. Du behöver också så mycket kunskaper i svenska språket att du kan ta del av utbildningen och instruktioner på arbetsplatsen.

Välkommen att delta på den digitala INFORMATIONSTRÄFFEN som hålls 20 MAJ KL 13.00.
Anmäl dig genom att maila till: [email protected] så kommer du få en länk till mötet. Visa mindre

Vill du utbilda dig och arbeta inom storkök?

Är du intresserad av att arbeta inom storkök? Är du inskriven på Arbetsförmedlingen? Måltidsverksamheterna i Motala, Mjölby och Boxholm står inför ett rekryteringsbehov de kommande åren och söker därför nya medarbetare. Kommunerna i Västra Östergötland samarbetar med Arbetsförmedlingen kring lokala jobbspår. Är du inskriven på Arbetsförmedlingen kan det finnas en möjlighet att via rekryteringsutbildning på Lernia få den kompetens och kunskap som krävs fö... Visa mer
Är du intresserad av att arbeta inom storkök? Är du inskriven på Arbetsförmedlingen?

Måltidsverksamheterna i Motala, Mjölby och Boxholm står inför ett rekryteringsbehov de kommande åren och söker därför nya medarbetare.

Kommunerna i Västra Östergötland samarbetar med Arbetsförmedlingen kring lokala jobbspår. Är du inskriven på Arbetsförmedlingen kan det finnas en möjlighet att via rekryteringsutbildning på Lernia få den kompetens och kunskap som krävs för att kunna arbeta som kock i storkök.

Utbildningsort är Mjölby och utbildningen är ca 1 - 1,5 år.

Urval till utbildningen görs i samarbete med de rekryterande arbetsgivarna. Det är även hos de arbetsgivarna som du kommer att göra din praktik under utbildningen.

Du ska vara inskriven på Arbetsförmedlingen och förutom ett intresse för att arbeta i storkök så behöver du ha en god fysik, då man står och går mycket i arbetet. Man måste också kunna arbeta tidiga morgnar och helger. Det är också viktigt att man kan hantera olika typer av livsmedel. Du behöver också så mycket kunskaper i svenska språket att du kan ta del av utbildningen och instruktioner på arbetsplatsen.

Låter det intressant och du vill veta mer så anmäl dig till den digitala informationsträffen som är torsdagen den 2 september klockan 13.00.

Du anmäler dig genom att skicka epost till [email protected] notera i mailet att det är anmälan till information kock. Din anmälan vill vi ha senast den senast 27/8.

Vi skickar då en länk till dig så du kan delta på mötet via din dator eller via din smartphone. Visa mindre

Vill du utbilda dig och jobba inom vården?

Är du intresserad av att i framtiden bli en av hjältarna som jobbar inom vården? Saknar du utbildning? Nu finns möjlighet att ta del av Jobbspår vårdbiträde, ett samarbete med Motala kommun och Arbetsförmedlingen, vilket ger dig en unik möjlighet att utbilda dig inom ett bristyrke och redan från start ha en arbetsgivare bunden till dig. Arbetsmarknadsutbildningen Vårdbiträde är ca ett år lång och ska leda till betyg motsvarande 800 poäng från vård- och o... Visa mer
Är du intresserad av att i framtiden bli en av hjältarna som jobbar inom vården?

Saknar du utbildning?
Nu finns möjlighet att ta del av Jobbspår vårdbiträde, ett samarbete med Motala kommun och Arbetsförmedlingen, vilket ger dig en unik möjlighet att utbilda dig inom ett bristyrke och redan från start ha en arbetsgivare bunden till dig.
Arbetsmarknadsutbildningen Vårdbiträde är ca ett år lång och ska leda till betyg motsvarande 800 poäng från vård- och omsorgsprogrammet. Utbildningen bedrivs i Mjölby och inkluderar 8 veckor ute på en arbetsplats. Efter utbildningen ska du kunna få arbete som vårdbiträde.
Under tiden du går utbildningen erhåller du aktivitetsstöd.
Möjligheter finns att i framtiden bygga på utbildningen genom att studera vidare på vuxenutbildningen och erhålla t e x utbildning till undersköterska.

Krav: Att du är inskriven på Arbetsförmedlingen och svenskakunskaper motsvarande SFI D nivå.

Är du intresserad? Boka in dig på ett informationsmöte genom att anmäla dig via e-post: [email protected]
Första informationstillfället är den 1 februari 2021 och utbildningen planeras att starta under våren. Visa mindre

Personlig Assistent sökes Motala

Hej! Vill du arbeta för en omtänksam, trevlig och glädjespridande kvinna? Då är detta något för dig. Jag söker en vikarie snarast som kan leda till fast tjänst. Du får 70% med eventuellt extra timmar vid behov. Du ska vara en rökfri tjej som är effektiv och tålmodig, tar egna initiativ och sprider glädje. Jag värderar egenskaperna noggrann och lyhörd högt då detta är viktigt i arbetet som personlig assistent. Det är betydelsefullt att du är duktig på ... Visa mer
Hej!
Vill du arbeta för en omtänksam, trevlig och glädjespridande kvinna? Då är detta något för dig.
Jag söker en vikarie snarast som kan leda till fast tjänst.
Du får 70% med eventuellt extra timmar vid behov.

Du ska vara en rökfri tjej som är effektiv och tålmodig, tar egna initiativ och sprider glädje.

Jag värderar egenskaperna noggrann och lyhörd högt då detta är viktigt i arbetet som personlig assistent.
Det är betydelsefullt att du är duktig på att läsa av situationer med empatisk förmåga då vi arbetar nära varandra, både du och jag och dina kollegor.

Jag själv gillar att laga mat, skratta, läsa och skriva. Jag tränar två gånger i veckan och rider en gång, därför är det bra att du tål hästar.
Jag klarar av mycket i min vardag, men behöver hjälp med extra armar och ben .
Om du är den tjej jag söker så är du välkommen att maila mig ditt cv, ett personligt brev och en nytagen bild på dig på [email protected] Visa mindre

Vill du utbilda dig och arbeta som kock inom storkök?

Kommunerna i Västra Östergötland erbjuder tillsammans med Arbetsförmedlingen och Astar en rekryteringsutbildning inom restaurang och storhushåll med start i april 2020. Måltidsverksamheterna i Motala och Mjölby kommun står inför ett rekryteringsbehov de kommande åren och de söker därför efter nya medarbetare. Efter avslutad utbildning finns det mycket goda möjligheter till arbete. Arbetsmarknadsutbildningen inom restaurang och storhushåll ger dig den ko... Visa mer
Kommunerna i Västra Östergötland erbjuder tillsammans med Arbetsförmedlingen och Astar en rekryteringsutbildning inom restaurang och storhushåll med start i april 2020.

Måltidsverksamheterna i Motala och Mjölby kommun står inför ett rekryteringsbehov de kommande åren och de söker därför efter nya medarbetare. Efter avslutad utbildning finns det mycket goda möjligheter till arbete.

Arbetsmarknadsutbildningen inom restaurang och storhushåll ger dig den kompetens som krävs för att få anställning inom branschområdet.
Utbildningen på Astar ger dig kunskaper inom beredning, tillredning samt servering. Du erbjuds även möjligheten att läsa den fördjupande yrkesutbildningen till kock som ger dig kompetens att arbeta som kock inom restaurang, storkök och butiker.

Urval till utbildningen sker i samarbete med rekryterande arbetsgivare, det är även där du kommer ha det arbetsplatsförlagda lärandet som är en del av utbildningen.

Du som söker ska vara arbetslös och inskriven på Arbetsförmedlingen. Arbetet ställer krav på god svenska och god fysisk förmåga. Du ska vara över 18 år.

Är du intresserad och vill veta mer? Anmäl dig till vårt informationstillfälle senast den 8 mars. Visa mindre