Lediga jobb Motala kommun, Måltidsverksamheten i Motala

Se alla lediga jobb från Motala kommun, Måltidsverksamheten i Motala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Motala som finns inom det yrket.

KOCK I STORKÖK - MOTALA KOMMUN

Är det dig, vi söker? Vad tänker du på, om vi säger aptitlig mat för många, god hygien, inbjudande miljö och den populäraste stunden på dagen, nämligen lunchen? Om du tänker kock i storkök? Då kan du vara den rätta! ?? Måltidsverksamheten i länet står inför ett stort rekryteringsbehov de kommande åren och söker därför nya medarbetare. Arbetsförmedlingen erbjuder i samarbete med kommunerna i Västra Östergötland lokala jobbspår inom måltidsenheterna. Ä... Visa mer
Är det dig, vi söker?

Vad tänker du på, om vi säger aptitlig mat för många, god hygien, inbjudande miljö och den populäraste stunden på dagen, nämligen lunchen?

Om du tänker kock i storkök? Då kan du vara den rätta! ??
Måltidsverksamheten i länet står inför ett stort rekryteringsbehov de kommande åren och söker därför nya medarbetare.

Arbetsförmedlingen erbjuder i samarbete med kommunerna i Västra Östergötland lokala jobbspår inom måltidsenheterna. Är du arbetssökande och inskriven på Arbetsförmedlingen har du en chans att via rekryteringsutbildning på Lernia få den kompetens och kunskap som krävs för att kunna arbeta som kock i storkök.

Arbetsförmedlingen bekostar både utbildningen och ditt aktivitetsstöd som du erhåller när du studerar.

Är detta för bra för att vara sant?
Nej, det är faktiskt så bra som det låter.

Vi behöver hitta dig som vill investera i dig själv med en genuin utbildning och samtidigt jobba för kommunen som kock i storkök.

Utbildningsort är Mjölby och utbildningen är ca 1 - 1,5 år. (individuellt beroende på dina förkunskaper och hur snabb du är).

Urval till utbildningen görs i samarbete med arbetsgivaren. Det är även hos arbetsgivaren som du kommer att göra ditt arbetsplatsförlagda lärande (praktik) under utbildningen.

Snabbt in med en ansökan genom att besvara våra urvalsfrågor som b.la kommer att handla om följande:
Eftersom du i jobbet kommer att stå och gå en hel del, behöver du en god kroppslig fysik. Tidiga morgnar och helger förekommer i jobbet, du måste kunna hantera olika typer av livsmedel och för att kunna klara utbildningen och även instruktioner på arbetsplatsen, krävs det en god kunskap i svenska språket. Kontroll mot belastningsregistret kommer att göras, då arbetsgivaren är i kommunal verksamhet.

Om du går vidare kommer du att kallas till intervju med arbetsgivaren. Arbetsgivaren och utbildningsleverantören tar fram de lämpligaste kandidaterna och sen håller vi tummarna på att du är en av dem. Visa mindre