Lediga jobb som Distriktssköterska i Motala

Se lediga jobb som Distriktssköterska i Motala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Motala som finns hos arbetsgivaren.

NurseHouse AB söker sjuksköterska till mottagning i Östergötland

Ansök    Okt 5    Nursehouse AB    Distriktssköterska
NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning. NurseHouse söker distriktssköterska till uppdrag på vårdcentral i Motala. Uppdraget startar 2023-01-02 och slutar 2023-04-30. Uppdraget kräver specialistutbildning som distriktssköterska. Du beh... Visa mer
NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning.

NurseHouse söker distriktssköterska till uppdrag på vårdcentral i Motala. Uppdraget startar 2023-01-02 och slutar 2023-04-30.
Uppdraget kräver specialistutbildning som distriktssköterska.

Du behöver ha minst två års erfarenhet som distriktssköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

Vikarierande sjuksköterska till Försvarshälsan Kvarn

Ansök    Nov 15    Försvarsmakten    Distriktssköterska
Försvarshälsan (FH) är en inbyggd företagshälsovård med Försvarsmakten (FM) som uppdragsgivare. FH skiljer sig från vanligt förekommande företagshälsovård genom att här bedrivs, förutom företagshälsovård, även hälso- och sjukvård för elever (kadetter) och värnpliktiga samt sjukvårdsberedskap vid militära övningar och insatser. Om Du vill arbeta som sjuksköterska i en omväxlande och spännande miljö kan Du vara den vi söker! Skövde garnison och Garnisonsen... Visa mer
Försvarshälsan (FH) är en inbyggd företagshälsovård med Försvarsmakten (FM) som uppdragsgivare. FH skiljer sig från vanligt förekommande företagshälsovård genom att här bedrivs, förutom företagshälsovård, även hälso- och sjukvård för elever (kadetter) och värnpliktiga samt sjukvårdsberedskap vid militära övningar och insatser.

Om Du vill arbeta som sjuksköterska i en omväxlande och spännande miljö kan Du vara den vi söker!

Skövde garnison och Garnisonsenheten
Skövde Garnison är en av Sveriges största militära garnisoner med över 2000 medarbetare. Garnisonen består av ett flertal förband ur FM, alla med den huvudsakliga uppgiften att utbilda och utveckla krigsförband. Bredden av utbildningsverksamheten omfattar anfallsförband med stridsvagnar och stridsfordon, via understödjande förband som exempelvis artilleri-, lednings-, sjukvårds- och övriga logistikförband, till militära skolor med yrkesofficersutbildningar på olika nivåer samt staber för flera ledningsnivåer inom främst armén.

För information om Garnisonsenhets vänligen besök jobb.forsvarsmakten.se/sv/lediga-tjänster.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Hälso- och sjukvård för värnpliktiga och elever samt företagshälsovård för all anställd personal. Arbetet innehåller såväl hälsofrämjande, förebyggande, behandlande som rehabiliterande uppgifter. I arbetsuppgifterna ingår att undervisa och deltaga i utvecklingsarbete, samt sedvanligt mottagningsarbete.

Du kommer att arbeta i en organisation med omväxlande och självständigt arbete men också arbete i team med FH övriga personal. Teamet består av sjuksköterskor, fysioterapeut/ergonom, medicinsk sekreterare, hälsopedagog, läkare och arbetsmiljöingenjör.

Genomförande av egen fysisk träning är också en arbetsuppgift.

Tjänstgöring vid FM övriga FH och arbetsorter kan förekomma.

Kvalifikationer
* Legitimerad sjuksköterska med relevant specialistkompetens
* Minst 5 års yrkeserfarenhet som sjuksköterska och minst 2 års yrkeserfarenhet som specialistsjuksköterska
* Körkort lägst klass B (bilkörning ingår i arbetet)

Meriterande
* Utbildning och erfarenhet inom primärvård
* Utbildning och erfarenhet inom företagshälsovård
* Erfarenhet från tjänstgöring i Försvarsmakten 

Personliga egenskaper
Vi önskar att Du har egen drivkraft, är kundorienterad och trivs med att arbeta tillsammans med övriga yrkeskategorier. Du ska trivas i rollen som utbildare och dessutom ha en vilja att utveckla samarbetet intern och externt. Flexibilitet och god samarbetsförmåga är en förutsättning liksom god fysisk kondition. Du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns.
Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övriga uppgifter
Befattningen är placerad på FH Kvarn men tjänsteresor förekommer inom Sverige.

Tjänstgöring på obekväm arbetstid, liksom oregelbunden arbetstidsförläggning förekommer då vi bland annat upprätthåller sjukvårdsberedskap under insats- och övningsverksamhet.

Anställningen är en tidsbegränsad (vikariat) civil anställning på heltid under ett år.

Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om befattningen kan lämnas av avdelningschef Victoria Grönlund Andersson och stf avdelningschef Veronica Lundstedt - båda kan nås via växeln på 0500-46 50 00.

Fackliga representanter
Helena Astanius Försvarsförbundet, Lola Ahlgren SEKO-F och Niclas Sköld Officersförbundet - alla kan nås via växeln på 0500-46 50 00.

Välkommen med Din ansökan senast 2022-12-12. Bifoga CV och ett personligt brev där Du berättar varför just Du är lämplig för anställningen.

 


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Skaraborgs regemente, P 4 har verksamhet från Älvdalen i norr till Remmene i söder. Ledningen sitter i Skövde där huvuddelen av värnpliktsutbildningen sker. Regementets uppgift är att rekrytera och utbilda värnpliktiga och personal till två pansarbataljoner, ett tungtransportkompani och ett brigadspaningskompani. P 4 ansvarar också för en brigadstab som vid kris och krig ska leda stora delar av arméns förband.

Läs gärna mer på https://www.forsvarsmakten.se/p4

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, på hemmaplan såväl som runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Distriktsköterska/sjuksköterska till Vårdcentralen Marieberg

Nytt
Vårdcentralen Marieberg är belägen invid natursköna Varamonviken, Nordens största insjöbad med attraktiva naturområden. Det finns goda pendlingsmöjligheter med tåg och buss. Vårt mål är att vårdcentralen skall vara en attraktiv arbetsplats. Arbetsgivaren ser friskvård och hälsofrämjande arbete som en självklarhet både för medarbetare och patienter. Vårdcentralen Marieberg ingår i Primärvårdscentrum (PVC), är belägen i Motala och har cirka 9 300 listade... Visa mer
Vårdcentralen Marieberg är belägen invid natursköna Varamonviken, Nordens största insjöbad med attraktiva naturområden.

Det finns goda pendlingsmöjligheter med tåg och buss. Vårt mål är att vårdcentralen skall vara en attraktiv arbetsplats. Arbetsgivaren ser friskvård och hälsofrämjande arbete som en självklarhet både för medarbetare och patienter.

Vårdcentralen Marieberg ingår i Primärvårdscentrum (PVC), är belägen i Motala och har cirka 9 300 listade invånare. Det är en väl fungerande vårdcentral där medarbetarna trivs. Vi är bemannade med kompetent och erfaren personal, ca 35 medarbetare. Vårdcentralen inryms i fräscha och välplanerade lokaler med specialistmottagningar för exempelvis astma, blodtryck och hjärtsvikt, diabetes, inkontinens, vaccination, sårmottagning, fotvård, barnhälsovård och psykosocialkompetens. Laboratorium, apotek finns i anslutning till vårdcentralen. Vi samverkar med Rehab Väst för sjukgymnastik och arbetsterapi.

Vår värdegrund på vårdcentralen Marieberg är:


Vi är ett framgångsrikt lag för att vi förstår värdet av att arbeta tillsammans där alla har lika viktiga roller och funktioner

Vi är ett framgångsrikt lag för att vi bemöter varandra med öppenhet och respekt


Vi är ett framgångsrikt lag för att vi ges tid för reflektion, återhämtning, utbildning och utveckling


Vi är ett framgångsrikt lag för att vi har en tydlig och närvarande ledning

 

Arbetsbeskrivning
Nu är vi i behov av dig som vill arbeta som distriktsköterska/sjuksköterska i primärvården!
Arbetsuppgifter består av mottagningsarbete, telefon samt arbete på vår Team-mottagning.
På vår astmamottagning och diabetesmottagning finns behov av kompentensväxling så intresse och kunskap i astma eller diabetes är meriterande. Hälsoförebyggande arbete är också en viktig del av det dagliga arbetet.

Vi erbjuder inskolning och handledning utifrån dina behov. 

Utbildning och erfarenhet
Vi ser att du som söker är distriktssköterska/sjuksköterska. 

Personliga egenskaper
Som person är du självständig, strukturerad och kan fatta beslut. Du har lätt för att samarbeta, är flexibel och lyhörd för verksamhetens behov. 

Anställning och information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker fortlöpande.

Läs gärna här om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner.

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Sjukvårdsmäklarna AB söker sjuksköterska till mottagning i Östergötland

Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker. På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge. Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal. Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning... Visa mer
Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker.

På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge.
Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal.

Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning.

Sjukvårdsmäklarna söker en distriktssköterska till ett uppdrag på vårdcentral i Motala.

Period och uppdrag

Uppdraget startar 2022-12-01 och pågår till 2023-01-31 Tjänstgöring som distriktssköterska med sedvanliga uppgifter på vårdcentral. Ansök senast 2022-11-29.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som distriktssköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

NurseHouse AB söker sjuksköterska till mottagning i Östergötland

Ansök    Sep 13    Nursehouse AB    Distriktssköterska
NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning. NurseHouse söker distriktssköterska till uppdrag på vårdcentral i Motala. Uppdraget startar 2022-12-01 och slutar 2023-01-31. Uppdraget kräver specialistutbildning som distriktssköterska. Du beh... Visa mer
NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning.

NurseHouse söker distriktssköterska till uppdrag på vårdcentral i Motala. Uppdraget startar 2022-12-01 och slutar 2023-01-31.
Uppdraget kräver specialistutbildning som distriktssköterska.

Du behöver ha minst två års erfarenhet som distriktssköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

Sjukvårdsmäklarna AB söker sjuksköterska till mottagning i Östergötland

Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker. På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge. Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal. Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning... Visa mer
Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker.

På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge.
Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal.

Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning.

Sjukvårdsmäklarna söker en distriktssköterska till ett uppdrag på vårdcentral i Motala.

Period och uppdrag

Uppdraget startar 2023-01-02 och pågår till 2023-04-30 Tjänstgöring som distriktssköterska med sedvanliga uppgifter på vårdcentral. Ansök senast 2022-12-31.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som distriktssköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

NurseHouse AB söker sjuksköterska till mottagning i Östergötland

Ansök    Sep 7    Nursehouse AB    Distriktssköterska
NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning. NurseHouse söker distriktssköterska till uppdrag på vårdcentral i Motala. Uppdraget startar 2022-12-01 och slutar 2023-01-31. Uppdraget kräver specialistutbildning som distriktssköterska. Du beh... Visa mer
NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning.

NurseHouse söker distriktssköterska till uppdrag på vårdcentral i Motala. Uppdraget startar 2022-12-01 och slutar 2023-01-31.
Uppdraget kräver specialistutbildning som distriktssköterska.

Du behöver ha minst två års erfarenhet som distriktssköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

Medfind AB söker sjuksköterska till mottagning i Östergötland

Ansök    Sep 8    Medfind AB    Distriktssköterska
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök. Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat. Medfind AB söker en distriktssköterska till ett uppdrag på vårdcentral i Motala. Period och uppdrag: Uppdrage... Visa mer
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind

Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök.

Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat.

Medfind AB söker en distriktssköterska till ett uppdrag på vårdcentral i Motala.
Period och uppdrag:
Uppdraget startar 2022-12-01 och pågår till 2023-01-31. Tjänstgöring som distriktssköterska med sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Mer information om pass och arbetsuppgifter diskuteras efter ansökan.

Vilken erfarenhet krävs för uppdraget?

Du behöver ha jobbet kliniskt i minst två år under de senaste 3 åren.
Du ska ha erfarenhet av verksamheten som efterfrågas. Visa mindre

Sjukvårdsmäklarna AB söker sjuksköterska till mottagning i Östergötland

Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker. På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge. Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal. Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning... Visa mer
Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker.

På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge.
Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal.

Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning.

Sjukvårdsmäklarna söker en distriktssköterska till ett uppdrag på vårdcentral i Motala.

Period och uppdrag

Uppdraget startar 2022-12-01 och pågår till 2023-01-31 Tjänstgöring som distriktssköterska med sedvanliga uppgifter på vårdcentral. Ansök senast 2022-11-29.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som distriktssköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

Medfind AB söker sjuksköterska till mottagning i Östergötland

Ansök    Sep 7    Medfind AB    Distriktssköterska
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök. Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat. Medfind AB söker en distriktssköterska till ett uppdrag på vårdcentral i Motala. Period och uppdrag: Uppdrage... Visa mer
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind

Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök.

Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat.

Medfind AB söker en distriktssköterska till ett uppdrag på vårdcentral i Motala.
Period och uppdrag:
Uppdraget startar 2022-12-01 och pågår till 2023-01-31. Tjänstgöring som distriktssköterska med sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Mer information om pass och arbetsuppgifter diskuteras efter ansökan.

Vilken erfarenhet krävs för uppdraget?

Du behöver ha jobbet kliniskt i minst två år under de senaste 3 åren.
Du ska ha erfarenhet av verksamheten som efterfrågas. Visa mindre

Medfind AB söker sjuksköterska till mottagning i Östergötland

Ansök    Aug 23    Medfind AB    Distriktssköterska
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök. Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat. Medfind AB söker en distriktssköterska till ett uppdrag på vårdcentral i Motala. Period och uppdrag: Uppdrage... Visa mer
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind

Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök.

Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat.

Medfind AB söker en distriktssköterska till ett uppdrag på vårdcentral i Motala.
Period och uppdrag:
Uppdraget startar 2022-10-31 och pågår till 2022-12-04. Tjänstgöring som distriktssköterska med sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Mer information om pass och arbetsuppgifter diskuteras efter ansökan.

Vilken erfarenhet krävs för uppdraget?

Du behöver ha jobbet kliniskt i minst två år under de senaste 3 åren.
Du ska ha erfarenhet av verksamheten som efterfrågas. Visa mindre

Vårdcentral söker DSK. Vårdbemanning v.1-17, 2023

A?r du en legitimerad distriktssko?terska som vill ha en trygg ansta?llning med bra villkor? Perfekt! Da? har du kommit helt ra?tt. Just nu so?ker vi en Magnifiq distriktssko?terska till spa?nnande bemanningsuppdrag på en Vårdcentral i Motala Beskrivning av uppdraget Verksamheten är i behov av en legitimerad distriktsköterska som har erfarenhet av vårdcentralsarbete med mottagning och telefonrådgivning i TeleQ samt journalsystem Cosmic. Arbetstid: Helti... Visa mer
A?r du en legitimerad distriktssko?terska som vill ha en trygg ansta?llning med bra villkor? Perfekt! Da? har du kommit helt ra?tt. Just nu so?ker vi en Magnifiq distriktssko?terska till spa?nnande bemanningsuppdrag på en Vårdcentral i Motala

Beskrivning av uppdraget

Verksamheten är i behov av en legitimerad distriktsköterska som har erfarenhet av vårdcentralsarbete med mottagning och telefonrådgivning i TeleQ samt journalsystem Cosmic.

Arbetstid: Heltid Måndag-Fredag kl. 08-17, 60 min lunch
Uppdraget pågår mellan v.1-17 2023

Legitimerad Distriktssko?terska som vill bli en del av en va?xande verksamhet - den vi so?ker!

Du som la?ser detta hoppas vi a?r legitimerad distriktssko?terska och har na?gra a?rs erfarenhet fra?n yrket. Som person tror vi att du a?r glad, trivs med att tra?ffa nya ma?nniskor och vill axla rollen som ambassado?r ute pa? uppdrag hos va?ra kunder.

Magnifiq - det familja?ra va?rdbemanningsbolaget

Magnifiq a?r ingen va?rdja?tte. Ista?llet bygger va?r framga?ng pa? no?jda medarbetare med trygga ansta?llningar och tja?nster av ho?gsta kvalitet. Som medarbetare hos Magnifiq blir du en del av en familj da?r ideal som la?ngsiktighet, transparens och omtanke styr.

- En personlig kontakt som alltid finns tillgänglig för dig
- En konkurrenskraftig lön
- Försäkring, tjänstepension och sjuklön
- Hjälp med resor och boende

La?ter detta som na?got fo?r dig? Det både tror och hoppas vi.

Va?nta i sa? fall inte - so?k redan idag! Visa mindre

NurseHouse AB söker sjuksköterska till mottagning i Östergötland

Ansök    Apr 22    Nursehouse AB    Distriktssköterska
NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning. NurseHouse söker distriktssköterska till uppdrag på vårdcentral i Motala. Uppdraget startar 2022-10-01 och slutar 2023-04-30. Uppdraget kräver specialistutbildning som distriktssköterska. Du beh... Visa mer
NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning.

NurseHouse söker distriktssköterska till uppdrag på vårdcentral i Motala. Uppdraget startar 2022-10-01 och slutar 2023-04-30.
Uppdraget kräver specialistutbildning som distriktssköterska.

Du behöver ha minst två års erfarenhet som distriktssköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

Distriktsköterska sökes till Vårdcentral - Start v.40

A?r du en legitimerad distriktsköterska som vill ha en trygg ansta?llning med bra villkor? Perfekt! Da? har du kommit helt ra?tt. Just nu so?ker vi en Magnifiq distriktsköterska till spa?nnande uppdrag på en Vårdcentral i Motala. Information om uppdraget Verksamheten är i behov av en legitimerad distriktsköterska med erfarenhet av arbete inom primärvården samt kunskap i journalsystemet Cosmic. Arbetstid: Vardagar dagtid 40h./vecka Uppdraget pågår från ... Visa mer
A?r du en legitimerad distriktsköterska som vill ha en trygg ansta?llning med bra villkor? Perfekt! Da? har du kommit helt ra?tt. Just nu so?ker vi en Magnifiq distriktsköterska till spa?nnande uppdrag på en Vårdcentral i Motala.

Information om uppdraget

Verksamheten är i behov av en legitimerad distriktsköterska med erfarenhet av arbete inom primärvården samt kunskap i journalsystemet Cosmic.

Arbetstid: Vardagar dagtid 40h./vecka

Uppdraget pågår från 2022-10-01 till 2023-04-30

Legitimerad Distriktsköterska som vill bli en del av en va?xande verksamhet - den vi so?ker!

Du som la?ser detta hoppas vi a?r legitimerad distriktsköterska och har na?gra a?rs erfarenhet fra?n yrket.

Som person tror vi att du a?r glad, trivs med att tra?ffa nya ma?nniskor och vill axla rollen som ambassado?r ute pa? uppdrag hos va?ra kunder. Vidare a?r vi o?vertygade om att va?ra medarbetare a?r de som ba?st vet hur va?r verksamhet borde utvecklas, sa? om du har smarta ide?er, tankar eller fo?rslag pa? vad vi bo?r go?ra ha?rna?st va?lkomnar vi det!

Magnifiq - det familja?ra va?rdbemanningsbolaget med den starka lokala kopplingen

Magnifiq a?r ingen va?rdja?tte. Ista?llet bygger va?r framga?ng pa? no?jda medarbetare med trygga ansta?llningar och tja?nster av ho?gsta kvalitet. Vi fo?rmedlar bemanningsuppdrag o?ver hela Sverige, men har va?rt huvudkontor i Umea? och ka?nner stolthet o?ver att vara norrlandsexperter na?r det kommer till vårdbemanning och uppdrag för sjuksköterskor. Som medarbetare hos Magnifiq blir du en del av en familj da?r ideal som la?ngsiktighet, transparens och omtanke styr.

La?ter detta som na?got fo?r dig? Det både tror och hoppas vi.

Va?nta i sa? fall inte - so?k redan idag! Visa mindre

Te Crea Care söker Specialistsjuksköterskor, Distriktssköterska

Ansök    Jun 29    Te Crea Care AB    Distriktssköterska
Information om uppdraget Nu söker vi sjuksköterskor som vill ha en större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en välbetald lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care. Vi söker nu distriktssköterskor som vill bemanna vården med oss. Vi har uppdrag runt om i Sverige Arbetstid: Dag/ kväll/natt Arbetsuppgifter Sedvanligt förekommande arbetsuppgifter för distriktssköterskor Kvalifikationer - Legitimerad sjuksk... Visa mer
Information om uppdraget
Nu söker vi sjuksköterskor som vill ha en större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en välbetald lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care.

Vi söker nu distriktssköterskor som vill bemanna vården med oss. Vi har uppdrag runt om i Sverige


Arbetstid: Dag/ kväll/natt


Arbetsuppgifter
Sedvanligt förekommande arbetsuppgifter för distriktssköterskor

Kvalifikationer
- Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning som distriktssköterska.
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
- Erfarenhet av arbete som distriktssköterska
-

Personliga egenskaper
Du är flexibel och kan anpassa dig i olika arbetsförhållanden. Du är trygg i dig själv och samt i din profession och har förmågan att prioritera, delegera och arbetsleda. Vi söker dig som värdesätter eget ansvar, delaktighet och som bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du är lyhörd och bemöter människor med respekt och omtanke.

Vi erbjuder dig
- Auktoriserat Bemanningsbolag
- Kollektivavtal och tjänstepension
- Engagerad konsultchef som vägleder och stöttar
- Kontinuerligt utbud av varierande uppdrag i hela Sverige
- Förmånlig lön
- Konsult- och mingelträffar


Ansökan
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag. Är du intresserad av att veta mer om oss, besök gärna vår hemsida www.tecreacare.com. Visa mindre

Sjuksköterskor till Vårdcentralen Borensberg

Välkommen till Borensberg, den lilla sjöstaden vid Göta kanal. Vi har vattnet, naturen, förskola, skola och alla bekvämligheter alldeles nära. Vårt läge innebär att vi har goda förbindelser med både Motala och Linköping. Vårdcentralen Borensberg är en del av Primärvårdscentrum (PVC) och vi är drygt 20 medarbetare. I vårt upptagningsområde har vi nästan 6500 invånare listade hos oss. Vårt mål är att vårdcentralen ska vara en attraktiv arbetsplats där vi... Visa mer
Välkommen till Borensberg, den lilla sjöstaden vid Göta kanal.

Vi har vattnet, naturen, förskola, skola och alla bekvämligheter alldeles nära. Vårt läge innebär att vi har goda förbindelser med både Motala och Linköping. Vårdcentralen Borensberg är en del av Primärvårdscentrum (PVC) och vi är drygt 20 medarbetare. I vårt upptagningsområde har vi nästan 6500 invånare listade hos oss.

Vårt mål är att vårdcentralen ska vara en attraktiv arbetsplats där vi främjar en god arbetsmiljö och värnar om att fokusera på ett gott bemötande, hög medicinsk kompetens och en målmedveten inriktning på att jobba med ständiga förbättringar och verksamhetsutveckling. Vi strävar efter stor delaktighet och inflytande på hur vården bedrivs inom ramen för vårt uppdrag. 

Kanske är du och kollegan sugen på ett nytt uppdrag på en mindre ort? Kanske känner du någon som det skulle vara spännande att arbeta tillsammans med? Här har du ett unikt tillfälle att få det! Vi behöver ytterligare sjuksköterskor i vårt team, därför söker vi dig som är intresserad av att arbeta heltid eller deltid hos oss. Vi erbjuder två tillsvidaretjänster som sjuksköterskor varav den ena med inriktning på att fördela tiden mellan vårdcentralsarbete och Astma/KOL mottagning.

Arbetsbeskrivning
Vårdcentralen befinner sig i en spännande fas av verksamhetsutveckling där fokus är att se möjligheter i att ”nystarta” med nyrekrytering av distriktsläkare och sjuksköterskor. Verksamhetschefen har över 20 års erfarenhet av ledarskap inom vård och omsorg och jobbar med tillitsbaserat ledarskap där medarbetardriven utveckling, kvalitetsutveckling för nära vård och primärvårdens hälsofrämjande uppdrag är i fokus. Vi vill fortsätta bygga en välfungerande vårdcentral där medarbetare trivs och mår bra. Du som sjuksköterska tillsammans med dina kollegor har möjlighet att använda dig av ditt intresse, engagemang och kunskap inom olika områden för att vidareutveckla verksamheten tillsammans med oss.

Som sjuksköterska hos oss arbetar du i ett nära samarbete med vårdcentralens övriga professioner. Här har du alla förutsättningar om du är intresserad av stor variation i patientunderlaget och vill ha ett landsbygdsperspektiv. Du arbetar med telefonrådgivning och mottagningsarbete med både bokade och akuta besök.

Du som söker tillsvidaretjänst inom område Astma/KOL kommer att ha egen mottagning som innebär att du är involverad i såväl diagnostik och utredning, behandling, uppföljning och symtombedömning. Det kommer även finnas möjlighet för den andra tjänsten att jobba med en specialistmottagning del av tjänst. Vi jobbar på att utveckla digitala tjänster inom flera specialistmottagningar. I arbetsuppgifterna kan det även ingå att tjänstgöra på jourcentral i Motala fördelad tid över året. Vi tror att du uppskattar den lilla vårdcentralens fördelar med korta beslutsvägar och ett nära samarbete med övrig personal.

Utbildning och erfarenhet
Du är utbildad sjuksköterska eller distriktssköterska, gärna med vidareutbildning inom astma/KOL. Det är meriterande med erfarenhet av primärvård. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i team och att du är bekant med vårt journalsystem Cosmic. Vi kräver att du har goda kunskaper i det svenska språket, motsvarande svenska C1. Inom Region Östergötland finns det möjligheter att vidareutbilda sig till Astma/KOL sköterska och/eller distriktssköterska.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som gärna har några års erfarenhet inom ditt yrke och som har en hög grad av personlig mognad. Du har god samarbetsförmåga men är också självständig i ditt sätt att arbeta. Du har en god förmåga att strukturera upp ditt arbete. Du är kommunikativ i både tal och skrift och är en problemlösare både ensam och tillsammans med andra. Du har ett stort engagemang för hälsofrämjande arbete.

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Distriktssköterska sökes till vårdcentral!

Ansök    Jan 4    Viva Bemanning AB    Distriktssköterska
Är du distriktssköterska och söker efter nya uppdrag? Eller kanske helt ny inom bemanning och vill veta mer? Just nu söker vi dig med god erfarenhet av primärvård. Vi ser att du som söker är flexibel, självgående samt kan arbeta bra med andra. I uppdraget ingår telefonrådgivning, arbete på sjuksköterskemottagning med sedvanliga primärvårdspatienter. Period: Omgående till 22-05-31 Schema: Vardagar, dagtid Vi är med från uppläggets start och ser fram emot at... Visa mer
Är du distriktssköterska och söker efter nya uppdrag? Eller kanske helt ny inom bemanning och vill veta mer?
Just nu söker vi dig med god erfarenhet av primärvård.
Vi ser att du som söker är flexibel, självgående samt kan arbeta bra med andra. I uppdraget ingår telefonrådgivning, arbete på sjuksköterskemottagning med sedvanliga primärvårdspatienter.
Period:
Omgående till 22-05-31
Schema:
Vardagar, dagtid
Vi är med från uppläggets start och ser fram emot att följa din resa, vi upplever nya platser tillsammans!
För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela din arbetsperiod varför du utöver din lön erhåller bland annat följande förmåner:
· Tjänstepension
· Övriga försäkringar
· Personlig kontaktperson som är tillgänglig & engagerad
· Ekonomisk ersättning för boende & resor
· Utbildningar
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.
Personliga egenskaper:
Du är självständig både ensam och i grupp. Du ska kunna samarbeta med sjuksköterskor och läkare samt vara intresserad och göra ditt yttersta för patienterna. Du är säker i din yrkesroll, hjälpsam, engagerad och tillmötesgående.
Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail alternativ intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se
Telefon: 08-50 90 8000
Mail: [email protected]
Känner du möjligtvis även en sjuksköterska som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag.


#jobbjustnu Visa mindre

Diabetessköterska/sjuksköterska till Vårdcentralen Marieberg

Vårdcentralen Marieberg är belägen invid natursköna Varamoviken, Nordens största insjöbad med attraktiva naturområden. Det finns goda pendlingsmöjligheter med tåg och buss. Vårt mål är att vårdcentralen skall vara en attraktiv arbetsplats. Arbetsgivaren ser friskvård och hälsofrämjande arbete som en självklarhet både för medarbetare och patienter. Vårdcentralen Marieberg ingår i Primärvårdscentrum (PVC), är belägen i Motala och har cirka 9 300 listade ... Visa mer
Vårdcentralen Marieberg är belägen invid natursköna Varamoviken, Nordens största insjöbad med attraktiva naturområden.

Det finns goda pendlingsmöjligheter med tåg och buss. Vårt mål är att vårdcentralen skall vara en attraktiv arbetsplats. Arbetsgivaren ser friskvård och hälsofrämjande arbete som en självklarhet både för medarbetare och patienter.

Vårdcentralen Marieberg ingår i Primärvårdscentrum (PVC), är belägen i Motala och har cirka 9 300 listade invånare. Det är en väl fungerande vårdcentral där medarbetarna trivs. Vi är bemannade med kompetent och erfaren personal, 35 medarbetare. Vårdcentralen inryms i fräscha och välplanerade lokaler med specialistmottagningar för exempelvis astma, blodtryck och hjärtsvikt, diabetes, inkontinens, vaccination, sårmottagning, fotvård, barnhälsovård och psykosocialkompetens. Laboratorium, apotek finns i anslutning till vårdcentralen. Vi samverkar med Rehab Väst för sjukgymnastik och arbetsterapi.

Det här är vår värdegrund:
Vi är ett framgångsrikt lag för att vi förstår värdet av att arbeta tillsammans där alla har lika viktiga roller och funktioner.
Vi är ett framgångsrikt lag för att vi bemöter varandra med öppenhet och respekt.
Vi är ett framgångsrikt lag för att vi ges tid för reflektion, återhämtning, utbildning och utveckling.
Vi är ett framgångsrikt lag för att vi har en tydlig och närvarande ledning.

Arbetsbeskrivning
Nu är vi i behov av dig som vill arbeta som diabetessköterska/sjuksköterska i primärvården!
Idag har vi två sjuksköterskor knutna till vår diabetesmottagning. Arbetsuppgifter består av egen specialistmottagning, diabetesmottagning. Möjlighet finns att delta i övriga arbete på vårdcentralen med telefonrådgivning och Team-mottagning men inget krav. Hälsoförebyggande arbete är också en viktig del av det dagliga arbetet.

Utbildning och erfarenhet
Du som söker är distriktssköterska/sjuksköterska. Meriterande är erfarenhet från primärvård samt diabeteskompetens.

Personliga egenskaper
Som person är du självständig, strukturerad och kan fatta beslut. Du har lätt för att samarbeta, är flexibel och lyhörd för verksamhetens behov.

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Almia söker distriktssköterska till primärvården i Motala

Ansök    Dec 1    Almia AB    Distriktssköterska
Letar du efter ett nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är distriktssköterska för uppdrag i Motala.  Om uppdraget: Tjänsten är på deltid och omfattar arbete på sjuksköterskemottagning med sedvanliga primärvårdspatienter. Stor chans till förlängning! Kvalifikationer: Vi söker dig som är distriktssköterska med minst två års erfarenhet. Erfarenhet från primärvården, mottagningsverksamhet samt telefonrådgivning är önskvärt. Vana av att arbeta i... Visa mer
Letar du efter ett nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är distriktssköterska för uppdrag i Motala. 
Om uppdraget:
Tjänsten är på deltid och omfattar arbete på sjuksköterskemottagning med sedvanliga primärvårdspatienter.
Stor chans till förlängning!
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är distriktssköterska med minst två års erfarenhet. Erfarenhet från primärvården, mottagningsverksamhet samt telefonrådgivning är önskvärt. Vana av att arbeta i journalsystemet Cosmic är meriterande.
Arbetsuppgifter:
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom primärvården, telefonrådgivning och mottagningsarbete. 
Personliga egenskaper:
Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du är flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter. 
Vi erbjuder dig:
Din egen personliga konsultchef
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag
Kostnadsfri coaching via Bluecall
Mingelträffar med andra sjuksköterskor
Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket
Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro, bland annat flexibel schemaläggning
Om Almia Vårdbemanning - Familjära, engagerade, professionella
Almia är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra. 
Om Motala
Det är ingen nyhet att Motala kallas för Östergötlands sjöstad eller Göta Kanals huvudstad. Var du än befinner dig i Motala så har du gångavstånd till vattnet och alltid nära till aktiviteter och nöjen, speciellt vattenrelaterade nöjen. Sola, segla, fiska, vindsurfa, eller jogga på kilometerlånga stränder är bara några av alla aktiviteter du kan göra i Motala. Men utöver detta bjuder Motala på ett härligt kulturliv och stadsliv också. Är du riktigt modig kan du dessutom hänga med på Vätternrundan i början på sommaren.
Sista svarsdag:
2021-12-29- Urval görs löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdag. 
https://almiabemanning.se/ Visa mindre

Sjuksköterska sökes till vårdcentral!

Ansök    Jan 4    Viva Bemanning AB    Distriktssköterska
Är du distriktssköterska och söker efter nya uppdrag? Eller kanske helt ny inom bemanning och vill veta mer? Just nu söker vi dig med god erfarenhet av primärvård. Vi ser att du som söker är flexibel, självgående samt kan arbeta bra med andra. I uppdraget ingår telefonrådgivning och mottagningsarbete. Period: 220301 - 220930 Schema: Vardagar, dagtid Vi är med från uppläggets start och ser fram emot att följa din resa, vi upplever nya platser tillsammans!... Visa mer
Är du distriktssköterska och söker efter nya uppdrag? Eller kanske helt ny inom bemanning och vill veta mer?
Just nu söker vi dig med god erfarenhet av primärvård.
Vi ser att du som söker är flexibel, självgående samt kan arbeta bra med andra. I uppdraget ingår telefonrådgivning och mottagningsarbete.
Period:
220301 - 220930
Schema:
Vardagar, dagtid
Vi är med från uppläggets start och ser fram emot att följa din resa, vi upplever nya platser tillsammans!
För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela din arbetsperiod varför du utöver din lön erhåller bland annat följande förmåner:
· Tjänstepension
· Övriga försäkringar
· Personlig kontaktperson som är tillgänglig & engagerad
· Ekonomisk ersättning för boende & resor
· Utbildningar
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.
Personliga egenskaper:
Du är självständig både ensam och i grupp. Du ska kunna samarbeta med sjuksköterskor och läkare samt vara intresserad och göra ditt yttersta för patienterna. Du är säker i din yrkesroll, hjälpsam, engagerad och tillmötesgående.
Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail alternativ intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se
Telefon: 08-50 90 8000
Mail: [email protected]
Känner du möjligtvis även en sjuksköterska som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag.


#jobbjustnu Visa mindre

Distriktssköterska sökes till vårdcentral!

Ansök    Dec 14    Viva Bemanning AB    Distriktssköterska
Är du distriktssköterska och söker efter nya uppdrag? Eller kanske helt ny inom bemanning och vill veta mer? Just nu söker vi dig med god erfarenhet av primärvård. Vi ser att du som söker är flexibel, självgående samt kan arbeta bra med andra. I uppdrager ingår telefonrådgivning, arbete på sjuksköterskemottagning med sedvanliga primärvårdspatienter. Period: Omgående till 22-05-31 Schema: Vardagar, dagtid Vi är med från uppläggets start och ser fram emot a... Visa mer
Är du distriktssköterska och söker efter nya uppdrag? Eller kanske helt ny inom bemanning och vill veta mer?
Just nu söker vi dig med god erfarenhet av primärvård.
Vi ser att du som söker är flexibel, självgående samt kan arbeta bra med andra. I uppdrager ingår telefonrådgivning, arbete på sjuksköterskemottagning med sedvanliga primärvårdspatienter.
Period:
Omgående till 22-05-31
Schema:
Vardagar, dagtid
Vi är med från uppläggets start och ser fram emot att följa din resa, vi upplever nya platser tillsammans!
För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela din arbetsperiod varför du utöver din lön erhåller bland annat följande förmåner:
· Tjänstepension
· Övriga försäkringar
· Personlig kontaktperson som är tillgänglig & engagerad
· Ekonomisk ersättning för boende & resor
· Utbildningar
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.
Personliga egenskaper:
Du är självständig både ensam och i grupp. Du ska kunna samarbeta med sjuksköterskor och läkare samt vara intresserad och göra ditt yttersta för patienterna. Du är säker i din yrkesroll, hjälpsam, engagerad och tillmötesgående.
Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail alternativ intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se
Telefon: 08-50 90 8000
Mail: [email protected]
Känner du möjligtvis även en sjuksköterska som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag.


#jobbjustnu Visa mindre

Distriktssköterska/sjuksköterska till Vårdcentralen Brinken

Vårdcentralen Brinken ingår i Primärvården i Region Östergötland. Vårdcentralen är belägen i södra delen av Motala och har cirka 12000 listade invånare. Det är en välfungerande vårdcentral med olika kompetenser. Vi är cirka 45 personer som arbetar på vårdcentralen. Vill du vara med och bidra till framtidens bästa primärvård? Arbetsbeskrivning Som distriktssköterska/sjuksköterska arbetar du omväxlande med telefonrådgivning, mottagningsverksamhet och att ... Visa mer
Vårdcentralen Brinken ingår i Primärvården i Region Östergötland. Vårdcentralen är belägen i södra delen av Motala och har cirka 12000 listade invånare. Det är en välfungerande vårdcentral med olika kompetenser. Vi är cirka 45 personer som arbetar på vårdcentralen.

Vill du vara med och bidra till framtidens bästa primärvård?

Arbetsbeskrivning
Som distriktssköterska/sjuksköterska arbetar du omväxlande med telefonrådgivning, mottagningsverksamhet och att ta emot akuta/direkt patienter. Vi har ett gott arbetsklimat där vi är måna om varandra och bemöter varandra och våra patienter väl. 

Utbildning och erfarenhet
Din grundutbildning är legitimerad distriktssköterska/sjuksköterska. Erfarenhet av telefonrådgivning och arbete inom primärvård ser vi som en merit men ej nödvändigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
Som person har du en god samarbetsförmåga, trevligt bemötande och är strukturerad, flexibel samt kan arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du har ett intresse för ständiga förbättringar. Vi utgår ifrån att du har goda teoretiska och praktiska kunskaper som distriktssköterska/sjuksköterska.

Anställning och information
Tjänsten är ett vikariat på grund av föräldraledighet fram till januari 2023 med tillträde 1 juni 2021 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef Elin Frank, 010-104 77 06, 073-840 83 76, [email protected]

Facklig representant för Vårdförbundet är Karin Ovebrink, [email protected] 

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 10 oktober 2021. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20210508. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Distrikts- eller sjuksköterska till Vårdcentralen Borensberg

Välkommen till Borensberg, den lilla sjöstaden vid Göta kanal. Vi har vattnet, naturen, förskola, skola och alla bekvämligheter alldeles nära. Vårt läge innebär att vi har goda förbindelser med både Motala och Linköping. Vårdcentralen Borensberg är en del av Primärvårdscentrum (PVC) och vi är drygt 20 medarbetare. I vårt upptagningsområde har vi nästan 7000 invånare listade hos oss. Vårt mål är att vårdcentralen ska vara en attraktiv arbetsplats där vi f... Visa mer
Välkommen till Borensberg, den lilla sjöstaden vid Göta kanal. Vi har vattnet, naturen, förskola, skola och alla bekvämligheter alldeles nära. Vårt läge innebär att vi har goda förbindelser med både Motala och Linköping.

Vårdcentralen Borensberg är en del av Primärvårdscentrum (PVC) och vi är drygt 20 medarbetare. I vårt upptagningsområde har vi nästan 7000 invånare listade hos oss.

Vårt mål är att vårdcentralen ska vara en attraktiv arbetsplats där vi främjar en god arbetsmiljö och värnar om att fokusera på ett gott bemötande, hög medicinsk kompetens och en målmedveten inriktning på att jobba med ständiga förbättringar. Vi strävar efter stor delaktighet och inflytande på hur vården bedrivs inom ramen för vårt uppdrag. 


Vi behöver ytterligare en sjuksköterska i vårt team, därför söker vi dig som är intresserad av att arbeta heltid eller deltid hos oss.

Vi erbjuder en tillsvidaretjänst som distrikts- eller sjuksköterska på 100 % med möjlighet att förutom arbete med telefon och mottagning även, som en del av tjänsten, utveckla vårt arbete med kommande mottagning Hälsosamtal.

Arbetsbeskrivning
Vårdcentralen befinner sig i en spännande fas av verksamhetsutveckling där fokus är att se möjligheter i att ”nystarta” med nyrekrytering av distriktsläkare och sjuksköterskor. Verksamhets-
chefen har över 20 års erfarenhet av ledarskap inom vård och omsorg, och jobbar med tillitsbaserat ledarskap där medarbetardriven utveckling, kvalitetsutveckling för nära vård och primärvårdens hälsofrämjande uppdrag är i fokus.

Vi vill fortsätta bygga en välfungerande vårdcentral där medarbetare trivs och mår bra. Du som sjuksköterska har tillsammans med dina kollegor möjlighet att använda dig av ditt intresse, engagemang och kunskap inom olika områden för att vidareutveckla verksamheten tillsammans med oss.

Som sjuksköterska hos oss arbetar du i ett nära samarbete med vårdcentralens övriga professioner. Här har du alla förutsättningar om du är intresserad av stor variation i patientunderlaget och vill ha ett landsbygdsperspektiv.

Som sjuksköterska arbetar du med telefonrådgivning och mottagningsarbete med både bokade och akuta besök.

Ett viktigt utvecklingsområde för folkhälsoarbetet i Region Östergötland är att arbeta för en bättre och mer jämlik hälsa. Genomförandet av Hälsosamtal är ett sätt att arbeta mot detta mål. 

Hälsosamtal utförs i primärvården som en satsning för att främja hälsa och förebygga sjukdom i befolkningen, framförallt hjärt- och kärlsjukdom. Hälsosamtal kommer att vara en del av din tjänst och du kommer vara med att bygga upp denna mottagning.

I arbetsuppgifterna ingår även att tjänstgöra på jourcentral i Motala fördelad tid över året. 

Vi tror att du uppskattar den lilla vårdcentralens fördelar med korta beslutsvägar och ett nära samarbete med övrig personal.

Utbildning och erfarenhet
Du är utbildad distriktssköterska eller sjuksköterska och har erfarenhet av primärvård och hälsofrämjande arbete. Du kan göra professionella bedömningar och har erfarenhet av olika kontakter i telefon, via videosamtal och/eller genom nära patientarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i team och att du är bekant med vårt journalsystem Cosmic. Goda kunskaper i det svenska språket, motsvarande svenska nivå C1, är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete som distrikts- eller sjuksköterska och som har en hög grad av personlig mognad. Du har god samarbetsförmåga men är också självständig i ditt sätt att arbeta. Du har en god förmåga att strukturera upp ditt arbete. Du är kommunikativ i både tal och skrift och är en problemlösare både ensam och tillsammans med andra. Du har ett stort engagemang för hälsofrämjande arbete.

Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100 % med tillträde enligt överenskommelse. Möjlighet till lägre tjänstgöringsgrad finns.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Verksamhetschef Monika Haakenstad Wilhelmsson, 010-104 79 01

Facklig företrädare för Vårdförbundet är Ruth Engstrand, 010-104 79 01 (reception).

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 7 november 2021. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20211563. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Distriktssköterska/sjuksköterska till Vårdcentralen Brinken

Vårdcentralen Brinken ingår i Primärvården i Region Östergötland. Vårdcentralen är belägen i södra delen av Sjöstaden Motala, vi har cirka 12000 listade invånare. Vi är en välfungerande vårdcentral med olika kompetenser där vi arbetar självständigt men även i team. Vi är cirka 45 personer som arbetar på vårdcentralen. Vill du vara med och bidra till framtidens bästa primärvård?! Arbetsbeskrivning Som distriktssköterska/sjuksköterska arbetar du omväxland... Visa mer
Vårdcentralen Brinken ingår i Primärvården i Region Östergötland. Vårdcentralen är belägen i södra delen av Sjöstaden Motala, vi har cirka 12000 listade invånare. Vi är en välfungerande vårdcentral med olika kompetenser där vi arbetar självständigt men även i team. Vi är cirka 45 personer som arbetar på vårdcentralen.

Vill du vara med och bidra till framtidens bästa primärvård?!

Arbetsbeskrivning
Som distriktssköterska/sjuksköterska arbetar du omväxlande med telefonrådgivning, mottagningsverksamhet och att ta emot akuta/direkt patienter. Här möter du ett brett spektrum av patienter både avseende ålder och symtom. Ingen dag är den andra lik och arbetsuppgifterna är varierande där du arbetar både självständigt och tillsammans med övriga yrkesgrupper.

Utbildning och erfarenhet
Din grundutbildning är legitimerad distriktssköterska/sjuksköterska. Erfarenhet av primärvård ser vi som en merit men ej nödvändigt. Vi utgår ifrån att du har goda teoretiska och praktiska kunskaper som distriktssköterska/sjuksköterska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
Som person har du har ett trevligt bemötande gentemot både patienter och kollegor. Flexibilitet och en god samarbetsförmåga är av värde då vi arbetar som ett team med patienten i centrum. Att vara självständig, trygg och ha struktur underlättar arbetet i att göra egna bedömningar. Vi värnar om vår arbetsmiljö, att du som medarbetare ser dig själv som en naturlig del i att den blir god, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi har ett gott arbetsklimat där vi är måna om varandra och bemöter varandra och våra patienter väl. Utveckling, utbildning och förbättringsarbeten ingår i ditt arbete och vi ser gärna att du har ett intresse för detta och vill bidra. 

Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidareanställning 100% med tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef Elin Frank, 010-104 77 06, 073-840 83 76, [email protected]

Facklig företrädare för Vårdförbundet är Karin Ovebrink, [email protected] 

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 24 oktober 2021. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20211466. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Distriktsköterska/Sjuksköterska till Vårdcentralen Marieberg

Det här är vår värdegrund: Vi är ett framgångsrikt lag för att vi förstår värdet av att arbeta tillsammans där alla har lika viktiga roller och funktioner Vi är ett framgångsrikt lag för att vi bemöter varandra med öppenhet och respekt Vi är ett framgångsrikt lag för att vi ges tid för reflektion, återhämtning, utbildning och utveckling Vi är ett framgångsrikt lag för att vi har en tydlig och närvarande ledning Vårdcentralen Marieberg är belägen invid nat... Visa mer
Det här är vår värdegrund:
Vi är ett framgångsrikt lag för att vi förstår värdet av att arbeta tillsammans där alla har lika viktiga roller och funktioner
Vi är ett framgångsrikt lag för att vi bemöter varandra med öppenhet och respekt
Vi är ett framgångsrikt lag för att vi ges tid för reflektion, återhämtning, utbildning och utveckling
Vi är ett framgångsrikt lag för att vi har en tydlig och närvarande ledning

Vårdcentralen Marieberg är belägen invid natursköna Varamoviken, Nordens största insjöbad med attraktiva naturområden. Det finns goda pendlingsmöjligheter med tåg och buss. Vårt mål är att vårdcentralen skall vara en attraktiv arbetsplats. Arbetsgivaren ser friskvård och hälsofrämjande arbete som en självklarhet både för medarbetare och patienter.

Vårdcentralen Marieberg ingår i Primärvårdscentrum (PVC), är belägen i Motala och har cirka
9 300 listade invånare. Det är en väl fungerande vårdcentral där medarbetarna trivs. Vi är bemannade med kompetent och erfaren personal, cirka 35 medarbetare. Vårdcentralen inryms i fräscha och välplanerade lokaler med specialistmottagningar för exempelvis astma, blodtryck, hjärtsvikt, diabetes, inkontinens, vaccination, sårmottagning, fotvård, barnhälsovård och psykosocialkompetens. Laboratorium, apotek finns i anslutning till vårdcentralen. Vi samverkar med Rehab Väst för fysioterapi och arbetsterapi.

Nu är vi i behov av dig som vill arbeta som distriktsköterska/sjuksköterska i primärvården!

Arbetsbeskrivning
Arbetsuppgifter består av mottagningsarbete, telefon samt arbete på vår teammottagning.
Vi har flera specialistmottagningar där vi är i behov av kompentensväxling i en snar framtid.
Hälsoförebyggande arbete är också en viktig del av det dagliga arbetet.

Utbildning och erfarenhet
Du som söker är distriktssköterska/sjuksköterska. Meriterande är erfarenhet från primärvården.

Personliga egenskaper
Som person är du självständig, strukturerad och kan fatta beslut. Du har lätt för att samarbeta, är flexibel och lyhörd för verksamhetens behov.

Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Tillträde enligt överenskommelse.
Inskolning/handledning ges utifrån behov.


Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef Heléne Abrahamsson 010-104 78 01, [email protected]

Facklig företrädare för Vårdförbundet är Jonas Lönnqvist, 010-104 78 91, [email protected]

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 24 oktober 2021. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20211263. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Distriktssköterska/Sjuksköterska till Vårdcentralen Brinken

Vårdcentralen Brinken ingår i Primärvården i Region Östergötland. Vårdcentralen är belägen i södra delen av Sjöstaden Motala, vi har cirka 12 000 listade invånare. Vi är en välfungerande vårdcentral med olika kompetenser där vi arbetar självständigt men även i team. Vi är cirka 45 personer som arbetar på vårdcentralen. Vill du vara med och bidra till framtidens bästa primärvård? Arbetsbeskrivning Som distriktssköterska/sjuksköterska arbetar du omväxlande... Visa mer
Vårdcentralen Brinken ingår i Primärvården i Region Östergötland. Vårdcentralen är belägen i södra delen av Sjöstaden Motala, vi har cirka 12 000 listade invånare. Vi är en välfungerande vårdcentral med olika kompetenser där vi arbetar självständigt men även i team. Vi är cirka 45 personer som arbetar på vårdcentralen.

Vill du vara med och bidra till framtidens bästa primärvård?

Arbetsbeskrivning
Som distriktssköterska/sjuksköterska arbetar du omväxlande med telefonrådgivning, mottagningsverksamhet och att ta emot akuta/direkt patienter. Här möter du ett brett spektrum av patienter både avseende ålder och symtom. Ingen dag är den andra lik och arbetsuppgifterna är varierande där du arbetar både självständigt och tillsammans med övriga yrkesgrupper.

Utbildning och erfarenhet
Din grundutbildning är legitimerad distriktssköterska/sjuksköterska. Erfarenhet av primärvård och/eller kompetens Astma-KOL utbildning ser vi som en merit men ej nödvändigt. Vi utgår ifrån att du har goda teoretiska och praktiska kunskaper som distriktssköterska/sjuksköterska.

Personliga egenskaper
Som person har du har ett trevligt bemötande gentemot både patienter och kollegor. Flexibilitet och en god samarbetsförmåga är av värde då vi arbetar som ett team med patienten i centrum. Att vara självständig, trygg och ha struktur underlättar arbetet i att göra egna bedömningar.  

Vi värnar om vår arbetsmiljö, att du som medarbetare ser dig själv som en naturlig del i att den blir god, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi har ett gott arbetsklimat där vi är måna om varandra och bemöter varandra och våra patienter väl. 

Utveckling, utbildning och förbättringsarbeten ingår i ditt arbete och vi ser gärna att du har ett intresse för detta och vill bidra. 

Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidareanställning tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef Elin Frank, 010-104 77 06, 073-840 83 76, [email protected]

Facklig representant för Vårdförbundet är Karin Ovebrink, [email protected] 

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 10 oktober 2021. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20211061. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Distriktssköterska/Sjuksköterska till Vårdcentralen Brinken

Vårdcentralen Brinken ingår i Primärvården i Region Östergötland. Vårdcentralen är belägen i södra delen av Sjöstaden Motala, vi har cirka 12 000 listade invånare. Vi är en välfungerande vårdcentral med olika kompetenser där vi arbetar självständigt men även i team. Vi är cirka 45 personer som arbetar på vårdcentralen. Vill du vara med och bidra till framtidens bästa primärvård? Arbetsbeskrivning Som distriktssköterska/sjuksköterska arbetar du omväxlande... Visa mer
Vårdcentralen Brinken ingår i Primärvården i Region Östergötland. Vårdcentralen är belägen i södra delen av Sjöstaden Motala, vi har cirka 12 000 listade invånare. Vi är en välfungerande vårdcentral med olika kompetenser där vi arbetar självständigt men även i team. Vi är cirka 45 personer som arbetar på vårdcentralen.

Vill du vara med och bidra till framtidens bästa primärvård?

Arbetsbeskrivning
Som distriktssköterska/sjuksköterska arbetar du omväxlande med telefonrådgivning, mottagningsverksamhet och att ta emot akuta/direkt patienter. Här möter du ett brett spektrum av patienter både avseende ålder och symtom. Ingen dag är den andra lik och arbetsuppgifterna är varierande där du arbetar både självständigt och tillsammans med övriga yrkesgrupper.

Utbildning och erfarenhet
Din grundutbildning är legitimerad distriktssköterska/sjuksköterska. Erfarenhet av primärvård och/eller kompetens Astma-KOL utbildning ser vi som en merit men ej nödvändigt. Vi utgår ifrån att du har goda teoretiska och praktiska kunskaper som distriktssköterska/sjuksköterska.

Personliga egenskaper
Som person har du har ett trevligt bemötande gentemot både patienter och kollegor. Flexibilitet och en god samarbetsförmåga är av värde då vi arbetar som ett team med patienten i centrum. Att vara självständig, trygg och ha struktur underlättar arbetet i att göra egna bedömningar.  

Vi värnar om vår arbetsmiljö, att du som medarbetare ser dig själv som en naturlig del i att den blir god, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi har ett gott arbetsklimat där vi är måna om varandra och bemöter varandra och våra patienter väl. 

Utveckling, utbildning och förbättringsarbeten ingår i ditt arbete och vi ser gärna att du har ett intresse för detta och vill bidra. 

Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidareanställning tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef Elin Frank, 010-104 77 06, 073-840 83 76, [email protected]ostergotland.se

Facklig representant för Vårdförbundet är Karin Ovebrink, [email protected] 

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 1 augusti 2021. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20211061. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Distriktssköterska/sjuksköterska till Vårdcentralen Brinken

Vårdcentralen Brinken ingår i Primärvården i Region Östergötland. Vårdcentralen är belägen i södra delen av Motala och har cirka 12000 listade invånare. Det är en välfungerande vårdcentral med olika kompetenser. Vi är cirka 45 personer som arbetar på vårdcentralen. Vill du vara med och bidra till framtidens bästa primärvård? Arbetsbeskrivning Som distriktssköterska/sjuksköterska arbetar du omväxlande med telefonrådgivning, mottagningsverksamhet och att ... Visa mer
Vårdcentralen Brinken ingår i Primärvården i Region Östergötland. Vårdcentralen är belägen i södra delen av Motala och har cirka 12000 listade invånare. Det är en välfungerande vårdcentral med olika kompetenser. Vi är cirka 45 personer som arbetar på vårdcentralen.

Vill du vara med och bidra till framtidens bästa primärvård?

Arbetsbeskrivning
Som distriktssköterska/sjuksköterska arbetar du omväxlande med telefonrådgivning, mottagningsverksamhet och att ta emot akuta/direkt patienter. Vi har ett gott arbetsklimat där vi är måna om varandra och bemöter varandra och våra patienter väl. 

Utbildning och erfarenhet
Din grundutbildning är legitimerad distriktssköterska/sjuksköterska. Erfarenhet av telefonrådgivning och arbete inom primärvård ser vi som en merit men ej nödvändigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
Som person har du en god samarbetsförmåga, trevligt bemötande och är strukturerad, flexibel samt kan arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du har ett intresse för ständiga förbättringar. Vi utgår ifrån att du har goda teoretiska och praktiska kunskaper som distriktssköterska/sjuksköterska.

Anställning och information
Tjänsten är ett vikariat på grund av föräldraledighet fram till januari 2023 med tillträde 1 juni 2021 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef Elin Frank, 010-104 77 06, 073-840 83 76, [email protected]

Facklig representant för Vårdförbundet är Karin Ovebrink, [email protected] 

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 23 maj 2021. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20210508. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Astma/KOL sjuksköterska till Vårdcentralen Borensberg

Välkommen till Borensberg, den lilla sjöstaden vid Göta kanal. Vi har vattnet, naturen, förskola, skola och alla bekvämligheter alldeles nära. Vårt läge innebär att vi har goda förbindelser med både Motala och Linköping. Vårdcentralen Borensberg är en del av Primärvårdscentrum (PVC) och vi är drygt 20 medarbetare. I vårt upptagningsområde har vi nästan 6500 invånare listade hos oss. Vårt mål är att vårdcentralen ska vara en attraktiv arbetsplats där vi frä... Visa mer
Välkommen till Borensberg, den lilla sjöstaden vid Göta kanal. Vi har vattnet, naturen, förskola, skola och alla bekvämligheter alldeles nära. Vårt läge innebär att vi har goda förbindelser med både Motala och Linköping. Vårdcentralen Borensberg är en del av Primärvårdscentrum (PVC) och vi är drygt 20 medarbetare. I vårt upptagningsområde har vi nästan 6500 invånare listade hos oss. Vårt mål är att vårdcentralen ska vara en attraktiv arbetsplats där vi främjar en god arbetsmiljö och värnar om att fokusera på ett gott bemötande, hög medicinsk kompetens och en målmedveten inriktning på att jobba med ständiga förbättringar och verksamhetsutveckling. Vi strävar efter stor delaktighet och inflytande på hur vården bedrivs inom ramen för vårt uppdrag. Vi behöver ytterligare en sjuksköterska i vårt team, därför söker vi dig som är intresserad av att arbeta heltid eller deltid hos oss. Vi erbjuder en tillsvidaretjänst som sjuksköterska på 100% med jämn fördelning av tiden mellan vårdcentralsarbete och Astma/KOL mottagning.

Arbetsbeskrivning
Som sjuksköterska hos oss arbetar du i ett nära samarbete med vårdcentralens övriga professioner. Här har du alla förutsättningar om du är intresserad av stor variation i patientunderlaget och vill ha ett landsbygdsperspektiv. Du arbetar med telefonrådgivning och mottagningsarbete med både bokade och akuta besök. Du kommer att ha egen mottagning inom området astma/KOL som innebär att du är involverad i såväl diagnostik och utredning, behandling, uppföljning och symtombedömning. Vi jobbar på att utveckla digitala tjänster inom flera specialistmottagningar. I arbetsuppgifterna kan det även ingå att tjänstgöra på jourcentral i Motala fördelad tid över året. Vi tror att du uppskattar den lilla vårdcentralens fördelar med korta beslutsvägar och ett nära samarbete med övrig personal.

Utbildning och erfarenhet
Du är utbildad sjuksköterska eller distriktssköterska med vidareutbildning inom astma/KOL. Det är meriterande med erfarenhet av primärvård. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i team och att du är bekant med vårt journalsystem Cosmic. Vi kräver att du har goda kunskaper i det svenska språket, motsvarande svenska C1. Inom Region Östergötland finns det möjligheter att vidareutbilda sig till distriktssköterska och/eller Astma/KOLsköterska genom s k utbildningstjänster.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har några års erfarenhet och som har en hög grad av personlig mognad. Du har god samarbetsförmåga men är också självständig i ditt sätt att arbeta. Du har en god förmåga att strukturera upp ditt arbete. Du är kommunikativ i både tal och skrift och är en problemlösare både ensam och tillsammans med andra. Du har ett stort engagemang för hälsofrämjande arbete.

Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100% med tillträde enligt överenskommelse. Möjlighet till lägre tjänstgöringsgrad finns.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Verksamhetschef Monika Haakenstad Wilhelmsson, 010-104 79 01.

Facklig företrädare för Vårdförbundet är Ruth Engstrand, 010-104 79 01.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 31 maj 2021. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20210765. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Distriktssköterska/sjuksköterska till Vårdcentralen Brinken

Vårdcentralen Brinken ingår i Primärvården i Region Östergötland. Vårdcentralen är belägen i södra delen av Motala och har cirka 12000 listade invånare. Det är en välfungerande vårdcentral med olika kompetenser. Vi är cirka 45 personer som arbetar på vårdcentralen. Vill du vara med och bidra till framtidens bästa primärvård? Arbetsbeskrivning Som distriktssköterska/sjuksköterska arbetar du omväxlande med telefonrådgivning, mottagningsverksamhet och att ... Visa mer
Vårdcentralen Brinken ingår i Primärvården i Region Östergötland. Vårdcentralen är belägen i södra delen av Motala och har cirka 12000 listade invånare. Det är en välfungerande vårdcentral med olika kompetenser. Vi är cirka 45 personer som arbetar på vårdcentralen.

Vill du vara med och bidra till framtidens bästa primärvård?

Arbetsbeskrivning
Som distriktssköterska/sjuksköterska arbetar du omväxlande med telefonrådgivning, mottagningsverksamhet och att ta emot akuta/direkt patienter. Vi har ett gott arbetsklimat där vi är måna om varandra och bemöter varandra och våra patienter väl. 

Utbildning och erfarenhet
Din grundutbildning är legitimerad distriktssköterska/sjuksköterska. Erfarenhet av telefonrådgivning och arbete inom primärvård ser vi som en merit men ej nödvändigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
Som person har du en god samarbetsförmåga, trevligt bemötande och är strukturerad, flexibel samt kan arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du har ett intresse för ständiga förbättringar. Vi utgår ifrån att du har goda teoretiska och praktiska kunskaper som distriktssköterska/sjuksköterska.

Anställning och information
Tjänsten är ett vikariat på grund av föräldraledighet fram till januari 2023 med tillträde 1 juni 2021 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef Elin Frank, 010-104 77 06, 073-840 83 76, [email protected]

Facklig representant för Vårdförbundet är Karin Ovebrink, [email protected] 

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 18 april 2021. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20210508. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

BVC-sköterska, Vårdcentralen Brinken

Vårdcentralen Brinken ingår i Primärvårdscentrum i Östergötland. Vårdcentralen är belägen i södra delen av Motala och har cirka 11 800 listade invånare. Det är en välfungerande vårdcentral där vi med olika kompetenser trivs och arbetar tätt tillsammans. Vi är cirka 44 personer som arbetar på vårdcentralen. Arbetsgivaren ser friskvård och hälsofrämjande arbete som en självklarhet både för medarbetare och patienter. Sjöstaden Motala ligger vackert belägen ... Visa mer
Vårdcentralen Brinken ingår i Primärvårdscentrum i Östergötland. Vårdcentralen är belägen i södra delen av Motala och har cirka 11 800 listade invånare. Det är en välfungerande vårdcentral där vi med olika kompetenser trivs och arbetar tätt tillsammans. Vi är cirka 44 personer som arbetar på vårdcentralen. Arbetsgivaren ser friskvård och hälsofrämjande arbete som en självklarhet både för medarbetare och patienter.

Sjöstaden Motala ligger vackert belägen invid Vättern och här mynnar Göta Kanal ut från öster. Här bor vi nära vacker natur med goda möjligheter till friluftsliv. Det finns goda pendlingsmöjligheter med tåg och buss.

Arbetsbeskrivning
Arbetet som BVC-sköterska innefattar många olika delar. Du bör se som en av dina främsta uppgifter att främja barnets hälsa och utveckling genom att aktivt stödja föräldrar i sitt föräldraskap. Som BVC sköterska arbetar du självständigt med egen mottagning samt läkarmottagningen. Du har stora möjligheter att själv planera din dag. Du utgår från Barnhälsovårdens nationella basprogram. Ni är 3 BVC sköterskor som samarbetar.

Utbildning och erfarenhet
Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till distriktsköterska eller barnsjuksköterska. Meriterande är erfarenhet från BVC.

Personliga egenskaper
Som person har du en god samarbetsförmåga, trevligt bemötande och är strukturerad, flexibel samt kvalitetsmedveten. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du har ett intresse för ständiga förbättringar. Vi utgår ifrån att du har goda teoretiska och praktiska kunskaper som distriktssköterska/sjuksköterska.

Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid men deltid kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef Elin Frank, 010-104 77 06, 073-840 83 76, [email protected]
BVC-sköterska Maria Hoffstedt, 070-914 51 61, [email protected]

Ansökan
Sista ansökningsdag är 12 juli 2020. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Glöm inte att bifoga kopia på examensbevis eller legitimation med din ansökan.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20200747. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Region Östergötland Visa mindre

Distriktssköterska/Barnsjuksköterska till Vårdcentralen Borensberg

Välkommen till Borensberg, den lilla sjöstaden vid Göta kanal. Vi har vattnet, naturen, förskola, skola och alla bekvämligheter alldeles nära. Vårt läge innebär att vi har goda förbindelser med både Motala och Linköping. Vårdcentralen Borensberg är en del av Primärvårdscentrum (PVC) och vi är drygt 20 medarbetare.      I vårt upptagningsområde har vi nästan 6500 invånare listade hos oss. Vårt mål är att vårdcentralen ska vara en attraktiv arbetsplats där v... Visa mer
Välkommen till Borensberg, den lilla sjöstaden vid Göta kanal. Vi har vattnet, naturen, förskola, skola och alla bekvämligheter alldeles nära. Vårt läge innebär att vi har goda förbindelser med både Motala och Linköping. Vårdcentralen Borensberg är en del av Primärvårdscentrum (PVC) och vi är drygt 20 medarbetare.      I vårt upptagningsområde har vi nästan 6500 invånare listade hos oss. Vårt mål är att vårdcentralen ska vara en attraktiv arbetsplats där vi främjar en god arbetsmiljö och värnar om att fokusera på ett gott bemötande, hög medicinsk kompetens och en målmedveten inriktning på att jobba med ständiga förbättringar och verksamhetsutveckling. Vi strävar efter stor delaktighet och inflytande på hur vården bedrivs inom ramen för vårt uppdrag. Då vår medarbetare går vidare till nya uppdrag inom Regionen behöver vi en distriktssköterska/barnsjuksköterska i vårt team, därför söker vi dig som är intresserad av att arbeta heltid eller deltid hos oss.

Vi erbjuder en tillsvidaretjänst som distrikts-/barnsjuksköterska på 100% med inriktning BVC.

Arbetsbeskrivning
En av dina främsta uppgifter är att främja barnets hälsa och utveckling genom att stödja föräldrarna i sitt föräldraskap och möta familjernas individuella behov. BVC har cirka 450 barn inskrivna, här arbetar två BVC-sjuksköterskor tillsammans. Som BVC-sjuksköterska utgår du från Barnhälsovårdens nationella basprogram. Du är en del av ett tvärprofessionellt team och samarbetar med distriktsläkare, BHV-psykolog, logopeder och olika instanser i kommunen. Som BVC-sjuksköterska arbetar du självständigt med egen mottagning samt arbetar i team i det gemensamma uppdraget som vårdcentralen har. Du har möjligheter att påverka och ha inflytande i schema och planering av din arbetsdag.

Vi tror att du uppskattar den lilla vårdcentralens fördelar med korta beslutsvägar och ett nära samarbete med övrig personal.

Utbildning och erfarenhet
Du är utbildad distriktssköterska eller barnsjuksköterska. Det är meriterande med erfarenhet av BVC och primärvård. Du har ett genuint intresse av barnet och familjen i fokus, kanske är du utbildad i barnrätt och har ett brinnande intresse för dessa frågor. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i team och att du är bekant med vårt journalsystem Cosmic. Vi kräver att du har goda kunskaper i det svenska språket, motsvarande svenska C1.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har några års erfarenhet och som har en hög grad av personlig mognad. Du har god samarbetsförmåga men är också självständig i ditt sätt att arbeta. Du har en god förmåga att strukturera upp ditt arbete. Du är kommunikativ i både tal och skrift och är en problemlösare både ensam och tillsammans med andra.

Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100% med tillträde enligt överenskommelse. Möjlighet till lägre tjänstgöringsgrad finns.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Verksamhetschef Monika Haakenstad Wilhelmsson, 010-104 79 01.

Facklig företrädare för Vårdförbundet är Ruth Engstrand, 010-104 79 01.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 9 april 2021. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20210472. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Distriktssköterska/Sjuksköterska till Vårdcentralen Brinken

Vårdcentralen Brinken ingår i Primärvården i region Östergötland. Vårdcentralen är belägen i södra delen av Motala och har cirka 12 000 listade invånare. Det är en välfungerande vårdcentral med olika kompetenser. Vi är cirka 45 personer som arbetar på vårdcentralen. Vill du vara med och bidra till framtidens bästa primärvård? Arbetsbeskrivning Som distriktssköterska/sjuksköterska arbetar du omväxlande med telefonrådgivning, mottagningsverksamhet och att... Visa mer
Vårdcentralen Brinken ingår i Primärvården i region Östergötland. Vårdcentralen är belägen i södra delen av Motala och har cirka 12 000 listade invånare. Det är en välfungerande vårdcentral med olika kompetenser. Vi är cirka 45 personer som arbetar på vårdcentralen.

Vill du vara med och bidra till framtidens bästa primärvård?

Arbetsbeskrivning
Som distriktssköterska/sjuksköterska arbetar du omväxlande med telefonrådgivning, mottagningsverksamhet och att ta emot akuta/direkt patienter. Vi har ett gott arbetsklimat där vi är måna om varandra och bemöter varandra och våra patienter väl. 

Utbildning och erfarenhet
Din grundutbildning är legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska. Erfarenhet av telefonrådgivning och arbete inom primärvård ser vi som en merit men ej nödvändigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
Som person har du en god samarbetsförmåga, trevligt bemötande och är strukturerad, flexibel samt kan arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du har ett intresse för ständiga förbättringar. Vi utgår ifrån att du har goda teoretiska och praktiska kunskaper som distriktssköterska/sjuksköterska.

Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef Elin Frank, 010-104 77 06, 073-840 83 76, [email protected]

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 7 mars 2021 Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20210139. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings-och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Distriktssköterska/sjuksköterska, Vårdcentralen Brinken

Vårdcentralen Brinken ingår i Primärvården i region Östergötland. Vårdcentralen är belägen i södra delen av Motala och har cirka 11 800 listade invånare. Det är en väl fungerande vårdcentral med olika kompetenser. Vi är cirka 44 personer som arbetar på vårdcentralen. Vill du vara med och bidra till framtidens bästa primärvård? Arbetsbeskrivning Som distriktssköterska/sjuksköterska arbetar du omväxlande med telefonrådgivning, mottagningsverksamhet och at... Visa mer
Vårdcentralen Brinken ingår i Primärvården i region Östergötland. Vårdcentralen är belägen i södra delen av Motala och har cirka 11 800 listade invånare. Det är en väl fungerande vårdcentral med olika kompetenser. Vi är cirka 44 personer som arbetar på vårdcentralen.

Vill du vara med och bidra till framtidens bästa primärvård?

Arbetsbeskrivning
Som distriktssköterska/sjuksköterska arbetar du omväxlande med telefonrådgivning, mottagningsverksamhet och att ta emot akuta/direkt patienter. Vi ser positivt på fortsatt kompetensutveckling inom något av de olika arbetsområden vi har på vårdcentralen. Vi har ett gott arbetsklimat där vi är måna om varandra och bemöter varandra och våra patienter väl. 

Utbildning och erfarenhet
Din grundutbildning är legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska. Erfarenhet av telefonrådgivning och arbete inom primärvård ser vi som en merit men ej nödvändigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
Som person har du en god samarbetsförmåga, trevligt bemötande och är strukturerad, flexibel samt kvalitetsmedveten. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du har ett intresse för ständiga förbättringar. Vi utgår ifrån att du har goda teoretiska och praktiska kunskaper som distriktssköterska/sjuksköterska.

Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid men deltid kan diskuteras. Tillträde 1 mars 2020 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef Birgitta Ullván, 010-104 77 17, 076-140 79 25, [email protected]
Sjuksköterska Petra Rask, 010-104 77 05, [email protected]

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 26 januari 2020. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20191842. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Distriktssköterska, Vårdcentralen Borensberg

Välkommen till Borensberg, den lilla sjöstaden vid Göta kanal. Vi har vattnet, naturen, förskola, skola och alla bekvämligheter alldeles nära. Vårt läge innebär att vi har goda förbindelser med både Motala och Linköping. Vårdcentralen Borensberg är en del av Primärvårdscentrum (PVC) och vi är drygt 20 medarbetare. I vårt upptagningsområde har vi nästan 7 000 invånare listade hos oss. Vårt mål är att vårdcentralen ska vara en attraktiv arbetsplats där vi... Visa mer
Välkommen till Borensberg, den lilla sjöstaden vid Göta kanal. Vi har vattnet, naturen, förskola, skola och alla bekvämligheter alldeles nära. Vårt läge innebär att vi har goda förbindelser med både Motala och Linköping.

Vårdcentralen Borensberg är en del av Primärvårdscentrum (PVC) och vi är drygt 20 medarbetare. I vårt upptagningsområde har vi nästan 7 000 invånare listade hos oss.

Vårt mål är att vårdcentralen ska vara en attraktiv arbetsplats där vi främjar en god arbetsmiljö och värnar om att fokusera på ett gott bemötande, hög medicinsk kompetens och en målmedveten inriktning på att jobba med ständiga förbättringar. Vi strävar efter stor delaktighet och inflytande på hur vården bedrivs inom ramen för vårt uppdrag. 

Vi behöver ytterligare en distriktssköterska i vårt team, därför söker vi dig som är intresserad av att arbeta heltid eller deltid hos oss.

Vi erbjuder en tillsvidaretjänst som distriktsköterska på 100 %, med möjlighet att förutom arbete med telefon och mottagning även som en del av tjänsten utveckla vårt arbete med kommande mottagning Hälsosamtal.

Arbetsbeskrivning
Som distriktssköterska hos oss arbetar du i ett nära samarbete med vårdcentralens övriga professioner. Här har du alla förutsättningar om du är intresserad av stor variation i patientunderlaget och vill ha ett landsbygdsperspektiv.

Som distriktssköterska arbetar du med telefonrådgivning och mottagningsarbete med både bokade och akuta besök.

Ett viktigt utvecklingsområde för folkhälsoarbetet i Region Östergötland är att arbeta för en bättre och mer jämlik hälsa. Genomförandet av Hälsosamtal är ett sätt att arbeta mot detta mål. 

Hälsosamtal utförs i primärvården som en satsning för att främja hälsa och förebygga sjukdom i befolkningen, framförallt hjärt- och kärlsjukdom. Hälsosamtal kommer att vara en del av din tjänst och du kommer vara med att bygga upp denna mottagning. I arbetsuppgifterna ingår även att tjänstgöra på jourcentral i Motala fördelad tid över året. Vi tror att du uppskattar den lilla vårdcentralens fördelar med korta beslutsvägar och ett nära samarbete med övrig personal.

Utbildning och erfarenhet
Du är utbildad distriktssköterska och har erfarenhet av primärvård. Det är meriterande med erfarenhet inom områden som exempelvis BVC, diabetes, blodtryck och/eller andra kroniska sjukdomar. Du kan göra professionella bedömningar och har erfarenhet av olika kontakter i telefon, via videosamtal och/eller genom nära patientarbete Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i team och att du är bekant med vårt journalsystem Cosmic. Vi kräver att du har goda kunskaper i det svenska språket, motsvarande svenska C1.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete som distriktssköterska och som har en hög grad av personlig mognad. Du har god samarbetsförmåga men är också självständig i ditt sätt att arbeta. Du har en god förmåga att strukturera upp ditt arbete. Du är kommunikativ i både tal och skrift och är en problemlösare både ensam och tillsammans med andra. Du har ett stort engagemang för hälsofrämjande arbete.

Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100%, med tillträde enligt överenskommelse. Möjlighet till lägre tjänstgöringsgrad finns.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Verksamhetschef Monika Haakenstad Wilhelmsson, 010-104 79 01.

Facklig företrädare för Vårdförbundet är Helene Esping, 010-104 30 45 och Ruth Engstrand, 010-104 79 01.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 9 augusti 2020. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20200694. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Distriktssköterska/SSK med fokus på äldre, Vårdcentralen Borensberg

Välkommen till Borensberg, den lilla sjöstaden vid Göta kanal med närhet till vattnet, naturen, förskola, skola och alla bekvämligheter och bra förbindelser med både Motala och Linköping. Vårdcentralen Borensberg är en del av Primärvårdscentrum i Region Östergötland. Vi är cirka 20 medarbetare och har cirka 7 000 listade patienter. Vi arbetar för att främja en god arbetsmiljö med öppen dialog och fokus på patientsäkerhet. Är du distriktssköterska/ sjukskö... Visa mer
Välkommen till Borensberg, den lilla sjöstaden vid Göta kanal med närhet till vattnet, naturen, förskola, skola och alla bekvämligheter och bra förbindelser med både Motala och Linköping. Vårdcentralen Borensberg är en del av Primärvårdscentrum i Region Östergötland. Vi är cirka 20 medarbetare och har cirka 7 000 listade patienter.

Vi arbetar för att främja en god arbetsmiljö med öppen dialog och fokus på patientsäkerhet. Är du distriktssköterska/ sjuksköterska och vill vara med och utveckla vår verksamhet är du varmt välkommen att söka jobb hos oss.

Arbetsbeskrivning
Du har personliga möten och samtal med patienter och andra vårdaktörer både på mottagningen och i telefon. Du erbjuds ett varierande och stimulerande arbete då vårdcentralen tar emot patienter i alla åldrar och med varierande åkommor.

Vårdcentralen har inför 2020 ett nytt uppdrag att utveckla ett särskilt mottagande för äldre personer och personer med komplexa vårdbehov. Vi ser gärna att du är den personen som tillsammans med vårdcentralens vårdsamordnare vill vara med i uppbyggandet samt fortsatt utveckla det arbetssättet.

I vårdsamordnarrollen ingår även att samverka med andra enheter såsom slutenvården och kommunen.  

Hos oss finns möjligheten att redan från starten vara med och bygga upp denna nya verksamhet. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om arbetet som distriktssköterska/sjuksköterska och vårdsamordnarrollen hos oss.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Utbildning distriktssköterska samt erfarenhet av arbete med äldre patienter är önskvärt. Telefonrådgivning och tidigare arbete inom primärvård är meriterande.

Vi tror att en god introduktion ger trygghet i arbetet och en bra start. Därför lägger vi stor vikt vid introduktionen på vårdcentralen och erbjuder en individuellt anpassad introduktion utifrån dina tidigare erfarenheter. Du kommer bland annat att få möjlighet att gå bredvid erfarna medarbetare både på din ”hemmavårdcentral” och en annan vårdcentral för att få en bredare förståelse för vårdcentralens uppdrag. Utifrån din tidigare erfarenhet bygger vi på med den kompetens som krävs för uppdraget.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som trivs med variation i arbetet. Du är väl strukturerad i ditt arbete, har gott omdöme, tar ansvar för dina arbetsuppgifter, planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat och till verksamhetens utvecklingsarbete. Vi lägger stort vikt vid personlig lämplighet och god förmåga till lyhördhet samt samarbete med andra människor.

Anställning och information
Detta är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Tjänstgöringsgrad 100 % eller enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef Susanna Compton, 010-104 79 04.

Facklig företrädare för Vårdförbundet är distriktssköterska Ruth Engstrand, 010-104 79 01.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 8 mars 2020. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. 

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20200086. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Region Östergötland Visa mindre

DSK/sjuksköterska till Borensbergs Vårdcentral

Ansök    Dec 4    Ofelia Vård AB    Distriktssköterska
Om oss Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och erbjuder komplett försäkringsskydd, pensionsinbetalningar och goda ekonomiska villkor. Vi erbjuder även alla våra ... Visa mer
Om oss
Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden
Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och erbjuder komplett försäkringsskydd, pensionsinbetalningar och goda ekonomiska villkor.

Vi erbjuder även alla våra anställda 20% rabatt på samtliga årskort hos Nordic Wellness.

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vid en distriktsköterska alt grundutbildad sjuksköterska till Borensbergs vårdcentral.

Sedvanlig arbetsuppgifter för DSK inom primärvård.

Tidsperiod: 200203-200731
Arbetstid: Månd-fre, dagtid
Tjänstgöringsgrad: Heltid

Resor och boende kan ordnas vid behov!

Din profil
Minst 2 års erfarenhet samt erfarnhet från primärvårdsarbete. Tidigare erfarenhet av Cosmic Tele Q är meriterande

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

DSK/sjuksköterska till Borensbergs Vårdcentral

Ansök    Sep 24    Caroline Erneklint    Distriktssköterska
Om oss Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och erbjuder komplett försäkringsskydd, pensionsinbetalningar och goda ekonomiska villkor. Vi erbjuder även alla våra ... Visa mer
Om oss
Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden
Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och erbjuder komplett försäkringsskydd, pensionsinbetalningar och goda ekonomiska villkor.

Vi erbjuder även alla våra anställda 20% rabatt på samtliga årskort hos Nordic Wellness.

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vid en distriktsköterska alt grundutbildad sjuksköterska till Borensbergs vårdcentral.

Sedvanlig arbetsuppgifter för DSK inom primärvård.

Tidsperiod: Vecka 39-5 (2020)
Arbetstid: Månd-fre, dagtid
Tjänstgöringsgrad: Heltid

Resor och boende kan ordnas vid behov!

Din profil
Minst 2 års erfarenhet samt erfarnhet från primärvårdsarbete. Tidigare erfarenhet av Cosmic Tele Q är meriterande

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Distriktssköterska/juksköterska, Vårdcentralen Borensberg

Välkommen till Borensberg, den lilla sjöstaden vid Göta kanal med närhet till vattnet, naturen, förskola, skola och alla bekvämligheter och bra förbindelser med både Motala och Linköping. Vårdcentralen Borensberg är en del av Primärvårdscentrum i Region Östergötland. Vi är cirka 20 medarbetare och har cirka 7000 listade patienter. Vi arbetar för att främja en god arbetsmiljö med öppen dialog och fokus på patientsäkerhet. Är du distriktssköterska altern... Visa mer
Välkommen till Borensberg, den lilla sjöstaden vid Göta kanal med närhet till vattnet, naturen, förskola, skola och alla bekvämligheter och bra förbindelser med både Motala och Linköping.

Vårdcentralen Borensberg är en del av Primärvårdscentrum i Region Östergötland. Vi är cirka 20 medarbetare och har cirka 7000 listade patienter.

Vi arbetar för att främja en god arbetsmiljö med öppen dialog och fokus på patientsäkerhet.

Är du distriktssköterska alternativt sjuksköterska och vill vara med och utveckla vår verksamhet är du välkommen att söka jobb hos oss.

Arbetsbeskrivning
Arbetet som innebär telefonrådgivning och mottagningsarbete med både bokade och akuta besök. Du har personliga möten och samtal med patienter och andra vårdaktörer både på mottagningen och i telefon. Du erbjuds ett varierande och stimulerande arbete då vårdcentralen tar emot patienter i alla åldrar och med varierande åkommor.Tjänstgöring på jourcentral kan eventuellt komma att ingå i arbetsuppgifterna.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om arbetet som distriktssköterska/ sjuksköterska hos oss.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Utbildning distriktssköterska samt erfarenhet av telefonrådgivning och tidigare arbete inom primärvård är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som trivs med variation i arbetet. Du är väl strukturerad i ditt arbete, har gott omdöme, tar ansvar för dina arbetsuppgifter, planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat och till verksamhetens utvecklingsarbete. Vi lägger stort vikt vid personlig lämplighet och god förmåga till lyhördhet samt samarbete med andra människor.

Anställning och information
Detta är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Tjänstgöringsgrad 100 % eller enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef Susanna Compton, 010-104 79 04.

Facklig företrädare för Vårdförbundetär distriktssköterska Ruth Engstrand, 010-104 79 01.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 8 december 2019. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om dfu behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Distriktssköterska / sjuksköterska , Vårdcentralen Marieberg

Det här är vår värdegrund: Vi är ett framgångsrikt lag för att vi förstår värdet av att arbeta tillsammans där alla har lika viktiga roller och funktioner Vi är ett framgångsrikt lag för att vi bemöter varandra med öppenhet och respekt Vi är ett framgångsrikt lag för att vi ges tid för reflektion, återhämtning, utbildning och utveckling Vi är ett framgångsrikt lag för att vi har en tydlig och närvarande ledning Vårdcentralen Marieberg är belägen inv... Visa mer
Det här är vår värdegrund:
Vi är ett framgångsrikt lag för att vi förstår värdet av att arbeta tillsammans där alla har lika viktiga roller och funktioner
Vi är ett framgångsrikt lag för att vi bemöter varandra med öppenhet och respekt
Vi är ett framgångsrikt lag för att vi ges tid för reflektion, återhämtning, utbildning och utveckling
Vi är ett framgångsrikt lag för att vi har en tydlig och närvarande ledning

Vårdcentralen Marieberg är belägen invid natursköna Varamoviken, Nordens största insjöbad med attraktiva naturområden. Det finns goda pendlingsmöjligheter med tåg och buss. Vårt mål är att vårdcentralen skall vara en attraktiv arbetsplats. Arbetsgivaren ser friskvård och hälsofrämjande arbete som en självklarhet både för medarbetare och patienter.

Vårdcentralen Marieberg ingår i Primärvårdcentrum (PVC), är belägen i Motala och har cirka 9 300 listade invånare. Det är en väl fungerande vårdcentral där medarbetarna trivs. Vi är bemannade med kompetent och erfaren personal, cirka 35 medarbetare. Vårdcentralen inryms i fräscha och välplanerade lokaler med specialistmottagningar för exempelvis astma, blodtryck och hjärtsvikt, diabetes, inkontinens, vaccination, sårmottagning, fotvård, barnhälsovård och psykosocialkompetens. Laboratorium, apotek finns i anslutning till vårdcentralen. Vi samverkar med Rehab Väst för sjukgymnastik och arbetsterapi.

Arbetsbeskrivning
Nu är vi i behov av dig som vill arbeta som distriktssköterska/sjuksköterska i primärvården! Arbetsuppgifter består av mottagningsarbete, telefon samt arbete på vår team-mottagning. Hälsoförebyggande arbete är också en viktig del av det dagliga arbetet. Möjlighet till egen specialistmottagning samt tjänstgöring på jourcentralen kan ges.

Utbildning och erfarenhet
Du som söker är distriktssköterska/sjuksköterska. Meriterande är erfarenhet från primärvård.

Personliga egenskaper
Som person är du självständig, strukturerad och kan fatta beslut. Du har lätt för att samarbeta, är flexibel och lyhörd för verksamhetens behov.

Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Verksamhetschef Ulrika Szigeti, 010-104 78 28, [email protected]
Vårdenhetschef Heléne Abrahamsson, 010-104 78 01, [email protected]

Facklig företrädare för Vårdförbundet är Jonas Lönnqvist, [email protected]

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 11 augusti 2019. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Distriktssköterska / sjuksköterska , Vårdcentralen Lyckorna

Vårdcentralen Lyckorna är en del av Primärvårdscentrum (PVC) och ligger centralt belägen bredvid Lasarettet i Motala. Vi är en av fyra vårdcentraler i kommunen och har cirka 15 800 listade invånare. Vi har ett gott samarbete med våra vårdgrannar, både inom Region Östergötland och i kommunen. Vi har ett utvecklingsinspirerat arbetssätt och bedriver en bred primärvårdsverksamhet där vi möter patienter i alla åldrar med många olika symtom. På vårdcentralen fi... Visa mer
Vårdcentralen Lyckorna är en del av Primärvårdscentrum (PVC) och ligger centralt belägen bredvid Lasarettet i Motala. Vi är en av fyra vårdcentraler i kommunen och har cirka 15 800 listade invånare. Vi har ett gott samarbete med våra vårdgrannar, både inom Region Östergötland och i kommunen. Vi har ett utvecklingsinspirerat arbetssätt och bedriver en bred primärvårdsverksamhet där vi möter patienter i alla åldrar med många olika symtom. På vårdcentralen finns läkarmottagning, sjuksköterskemottagning, specialistsköterskemottagningar, undersköterskemottagning, barnhälsovård, psykosocial kompetens, dietist, fotvård och laboratorium. Vårdcentralen har specialister i allmänmedicin och läkare under utbildning, vi har distriktssköterskor, sjuksköterskor, kuratorer, psykologer, undersköterskor, vårdadministratörer med flera. Vi är cirka 55 medarbetare som trivs tillsammans med ett öppet och varmt arbetsklimat.

Motala, Östergötlands sjöstad, ligger vackert belägen invid sjön Vättern och här mynnar Göta Kanal ut från öster. Här bor vi nära vacker natur med goda möjligheter till friluftsliv. Det finns goda pendlingsmöjligheter med buss och tåg. Läs mer om Motala kommun här.

Vi på vårdcentralen Lyckorna välkomnar dig att söka till vår arbetsplats.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder ett stimulerande och självständigt arbete med möjlighet att bedriva egen mottagning inom ett specialområde som du har vidareutbildning i. Vi söker en distriktssköterska/sjuksköterska vars huvudsakliga uppgift är mottagningsarbete och telefonrådgivning. Möjlighet till egen specialistmottagning samt tjänstgöring på jourcentralen kan erbjudas.
Som ny distriktssköterska/sjuksköterska hos oss får du en gedigen introduktion på fyra veckor som skräddarsys efter dina behov. Vi ser positivt på fortsatt kompetensutveckling om du önskar att utvecklas inom något av de olika arbetsområden vi har på vårdcentralen. Vi har ett gott arbetsklimat där vi är måna om varandra och bemöter varandra och våra patienter väl. 

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård och det är meriterande om du har erfarenhet av primärvård och telefonrådgivning.

Personliga egenskaper
Som person har du god samarbetsförmåga, trevligt bemötande och är strukturerad. Du är bra på att planera och organisera arbetet på ett effektivt sätt och är flexibel och positiv till förbättringsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Om du behärskar fler språk som är aktuella för vårdcentralen ser vi mycket positivt på det.

Anställning och information
Det här är en tillsvidareanställning 100 % med tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef Ing-Sofi Grenestam, 010-104 77 76  [email protected] 

Facklig företrädare för Vårdförbundet är sjuksköterska Charlotta Edvall, [email protected]

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2019. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. 

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings-och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Distriktssköterskor/sjuksköterskor, Vårdcentralen Borensberg

Välkommen till Borensberg, den lilla sjöstaden vid Göta kanal med närhet till vattnet, naturen, förskola, skola och alla bekvämligheter och bra förbindelser med både Motala och Linköping. Vårdcentralen Borensberg är en del av Primärvårdscentrum i Region Östergötland. Vi är cirka 20 medarbetare och har cirka 7 000 listade patienter. Vi arbetar för att främja en god arbetsmiljö med öppen dialog och fokus på patientsäkerhet. Är du distriktssköterska alterna... Visa mer
Välkommen till Borensberg, den lilla sjöstaden vid Göta kanal med närhet till vattnet, naturen, förskola, skola och alla bekvämligheter och bra förbindelser med både Motala och Linköping. Vårdcentralen Borensberg är en del av Primärvårdscentrum i Region Östergötland. Vi är cirka 20 medarbetare och har cirka 7 000 listade patienter.

Vi arbetar för att främja en god arbetsmiljö med öppen dialog och fokus på patientsäkerhet.

Är du distriktssköterska alternativt sjuksköterska och vill vara med och utveckla vår verksamhet är du välkommen att söka jobb hos oss.

Arbetsbeskrivning
Arbetet innebär telefonrådgivning och mottagningsarbete med både bokade och akuta besök. Du har personliga möten och samtal med patienter och andra vårdaktörer både på mottagningen och i telefon. Du erbjuds ett varierande och stimulerande arbete då vårdcentralen tar emot patienter i alla åldrar och med varierande åkommor.Tjänstgöring på jourcentral kan eventuellt komma att ingå i arbetsuppgifterna.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om arbetet som distriktssköterska/ sjuksköterska hos oss.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Utbildning distriktssköterska samt erfarenhet av telefonrådgivning och tidigare arbete inom primärvård är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som trivs med variation i arbetet. Du är väl strukturerad i ditt arbete, tar ansvar för dina arbetsuppgifter, planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat och till verksamhetens utvecklingsarbete. Vi lägger stort vikt vid personlig lämplighet och god förmåga till lyhördhet samt samarbete med andra människor.

Anställning och information
Detta är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Tjänstgöringsgrad 100 % eller enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef Susanna Compton, 010-104 79 04.

Facklig företrädare för Vårdförbundet är distriktssköterska Ruth Engstrand, 010-104 79 01.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 6 oktober 2019. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

BVC - sköterska , Vårdcentralen Brinken

Vårdcentralen Brinken ingår i Primärvårdscentrum i Östergötland. Vårdcentralen är belägen i södra delen av Motala och har cirka 11 400 listade invånare. Det är en välfungerande vårdcentral där vi med olika kompetenser trivs och arbetar tätt tillsammans. Vi är cirka 42 personer som arbetar på vårdcentralen. Arbetsgivaren ser friskvård och hälsofrämjande arbete som en självklarhet både för medarbetare och patienter. Motala ”Cykelstaden” ligger vackert belä... Visa mer
Vårdcentralen Brinken ingår i Primärvårdscentrum i Östergötland. Vårdcentralen är belägen i södra delen av Motala och har cirka 11 400 listade invånare. Det är en välfungerande vårdcentral där vi med olika kompetenser trivs och arbetar tätt tillsammans. Vi är cirka 42 personer som arbetar på vårdcentralen. Arbetsgivaren ser friskvård och hälsofrämjande arbete som en självklarhet både för medarbetare och patienter.

Motala ”Cykelstaden” ligger vackert belägen invid sjön Vättern och här mynnar Göta Kanal ut från öster. Här bor vi nära vacker natur med goda möjligheter till friluftsliv. Det finns goda pendlingsmöjligheter med tåg och buss.

Vi på Vårdcentralen Brinken söker en BVC –sköterska och välkomnar dig att söka till vår arbetsplats.

Arbetsbeskrivning
Arbetet som BVC-sköterska innefattar många olika delar. Du bör se som en av dina främsta uppgifter att främja barnets hälsa och utveckling genom att aktivt stödja föräldrar i sitt föräldraskap. Som BVC sköterska arbetar du självständigt med egen mottagning samt läkarmottagningen. Du har stora möjligheter att själv planera din dag. Du utgår från barnhälsovårdens nationella basprogram. Ni är 3 BVC sköterskor som samarbetar. Tjänsten på BVC innefattar 60% resterande tjänstgöringsgrad görs allmänt på vårdcentralen.

Utbildning och erfarenhet
Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till distriktsköterska eller barnsjuksköterska. Meriterande är erfarenhet från BVC.

Personliga egenskaper
Som person har du en god samarbetsförmåga, trevligt bemötande och är strukturerad, flexibel samt kvalitetsmedveten. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du har ett intresse för ständiga förbättringar.

Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid men deltid kan diskuteras. Tillträde 19 augusti 2019 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef Birgitta Ullván, 010-104 77 17, 076-140 79 25

Facklig förtroendevald, Distriktssköterska på BVC , Shelina Rehn 073-150 39 07, [email protected]

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 19 maj 2019. Glöm inte att bifoga kopia på examensbevis eller legitimation med din ansökan. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt 010-103 60 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

BVC - sköterska , Vårdcentralen Brinken

Vårdcentralen Brinken ingår i Primärvårdscentrum i Östergötland. Vårdcentralen är belägen i södra delen av Motala och har cirka 11 400 listade invånare. Det är en välfungerande vårdcentral där vi med olika kompetenser trivs och arbetar tätt tillsammans. Vi är cirka 42 personer som arbetar på vårdcentralen. Arbetsgivaren ser friskvård och hälsofrämjande arbete som en självklarhet både för medarbetare och patienter. Motala ”Cykelstaden” ligger vackert belä... Visa mer
Vårdcentralen Brinken ingår i Primärvårdscentrum i Östergötland. Vårdcentralen är belägen i södra delen av Motala och har cirka 11 400 listade invånare. Det är en välfungerande vårdcentral där vi med olika kompetenser trivs och arbetar tätt tillsammans. Vi är cirka 42 personer som arbetar på vårdcentralen. Arbetsgivaren ser friskvård och hälsofrämjande arbete som en självklarhet både för medarbetare och patienter.

Motala ”Cykelstaden” ligger vackert belägen invid sjön Vättern och här mynnar Göta Kanal ut från öster. Här bor vi nära vacker natur med goda möjligheter till friluftsliv. Det finns goda pendlingsmöjligheter med tåg och buss.

Vi på Vårdcentralen Brinken söker en BVC –sköterska och välkomnar dig att söka till vår arbetsplats.

Arbetsbeskrivning
Arbetet som BVC-sköterska innefattar många olika delar. Du bör se som en av dina främsta uppgifter att främja barnets hälsa och utveckling genom att aktivt stödja föräldrar i sitt föräldraskap. Som BVC sköterska arbetar du självständigt med egen mottagning samt läkarmottagningen. Du har stora möjligheter att själv planera din dag. Du utgår från barnhälsovårdens nationella basprogram. Ni är 3 BVC sköterskor som samarbetar. Tjänsten på BVC innefattar 60% resterande tjänstgöringsgrad görs allmänt på vårdcentralen.

Utbildning och erfarenhet
Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till distriktsköterska eller barnsjuksköterska. Meriterande är erfarenhet från BVC.

Personliga egenskaper
Som person har du en god samarbetsförmåga, trevligt bemötande och är strukturerad, flexibel samt kvalitetsmedveten. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du har ett intresse för ständiga förbättringar.

Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid men deltid kan diskuteras. Tillträde 19 augusti 2019 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef Birgitta Ullván, 010-104 77 17, 076-140 79 25

Facklig förtroendevald, Distriktssköterska på BVC , Shelina Rehn 073-150 39 07, [email protected]

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 5 maj 2019. Glöm inte att bifoga kopia på examensbevis eller legitimation med din ansökan. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt 010-103 60 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre