Lediga jobb som Maskinskötare, lackering i Motala

Se lediga jobb som Maskinskötare, lackering i Motala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Motala som finns hos arbetsgivaren.

Förrättningslantmätare

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Samhällsbyggnadsförvaltningen arbetar på uppdrag av samhällsbyggnadsnämnden och har sex enheter och en stab. Enheterna är projektledning, plan & bygg, Planering gata & park, lantmäte... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Samhällsbyggnadsförvaltningen arbetar på uppdrag av samhällsbyggnadsnämnden och har sex enheter och en stab. Enheterna är projektledning, plan & bygg, Planering gata & park, lantmäteri-, miljö- & hälsoskydd samt räddningstjänsten.

Lantmäterienheten ansvarar för kommunal mätnings- och kartproduktion, all fastighetsbildningen inom kommunen, namn- och adressfrågor samt GIS-uppdrag. För det löpande arbetet inom respektive område finns två samordnare på enheten. Därutöver förvaltar enheten kommunens gemensamma GIS-plattform på uppdrag av kommunstyrelsen.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en förrättningslantmätare med intresse för handläggning av alla typer av lantmäteriförrättningar enligt fastighetsbildningslagen, anläggningslagen, ledningsrättslagen samt flera lagstiftningar. Du arbetar med allt från utredning, samråd, sammanträden till beslut och registrering. I arbetsuppgifterna ingår även rådgivning och service, till både kommunen och allmänheten, i fastighetsrättsliga frågor.

På lantmäterienheten har du tillgång till medarbetare med hög kompetens inom våra verksamhetsområden, bl.a. förrättningslantmätare, teknisk lantmätare, förrättningsassistent, lantmäteriingenjörer, mätningsingenjörer och karttekniker.

Kompetensutveckling och en lärande organisation är viktigt för oss och du kommer att erbjudas möjlighet att utvecklas i arbetet genom deltagande i kurser och branschkonferenser men förutsätts också aktivt kunna bidra till vår gemensamma kompetensuppbyggnad genom att dela med dig av dina kunskaper.

På Motala kommun har vi ett trivsamt arbetsklimat där vi arbetar tillsammans mot de gemensamma målen.


KVALIFIKATIONER
Du behöver vara lyhörd samt ha förmågan att skapa goda och förtroendefulla relationer till såväl sakägare som medarbetare. För att lyckas i arbetet behöver du vara självgående, initiativtagande, serviceinriktad och samtidigt ha en god samarbetsförmåga. Din förmåga att kommunicera i tal och skrift är mycket viktig.

För att lyckas i jobbet ska du antingen ha högskoleutbildning inom lantmäteri med inriktning mot förrättningsverksamhet eller juristutbildning (gärna med inriktning mot fastighetsrätt) alternativt annan kompetens som bedöms likvärdig. Meriterande är om du har några års erfarenhet som förrättningslantmätare. Eftersom det förekommer resor i jobbet bör du ha körkort för personbil.

Vidare är du ansvarstagande, öppen och arbetar bra båda ensam och i grupp. Det är en liten grupp som i huvudsak handlägger förrättningar där vi är väl insatta och regelbundet diskuterar varandras ärenden. Det är en självklarhet för dig att bidra till teamets goda samarbete och gruppens utveckling. Vi tillämpar på enheten årsarbetstid som innebär att du själv inom givna ramar kan påverka din arbetsdag och planera ditt arbete.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Visa mindre

Samordnare/förrättningslantmätare

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Samhällsbyggnadsförvaltningen i Motala kommun är kittet i kommunens samhällsbyggande, vi utvecklar Motala till en bra plats att växa på. Vårt uppdrag är att: • få kommunen att växa h... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Samhällsbyggnadsförvaltningen i Motala kommun är kittet i kommunens samhällsbyggande, vi utvecklar Motala till en bra plats att växa på. Vårt uppdrag är att:
• få kommunen att växa hållbart med ett helhetsperspektiv samt skapa ett tryggare samhälle,
• ta hand om gator/parker och naturmark på ett långsiktigt och hållbart sätt,
• ge förutsättningar för att göra rätt på ett enkelt och rättssäkert sätt.

Vi är en attraktiv och lärande organisation som främjar nyskapande och lärande av omvärld och varandra. Hos oss möter du medarbetare och chefer som vågar testa nya sätt att jobba på, har fokus på kundens behov samt får saker gjorda.

Förvaltningen består av sex enheter; Stöd & administration, Projektledningsenheten, Plan och bygg, Miljö- och hälsoskydd, Lantmäteri/gata & park samt Räddningstjänsten.

Lantmäterienheten ansvarar för kommunal mätnings- och kartproduktion, fastighetsbildningen inom kommunen, namn- och adressfrågor samt GIS-uppdrag. För det löpande arbetet inom respektive område finns tre samordnare inom enheten. Därutöver förvaltar enheten kommunens gemensamma GIS-plattform på uppdrag av kommunstyrelsen och med utgångspunkt i kommunens GIS-strategi.ARBETSUPPGIFTER
Du har några års erfarenhet av förrättningshandläggning och är intresserad av att ta steget vidare till samordnare för förrättningsverksamheten på en kommunal lantmäterimyndighet. Du kommer leda den dagliga verksamheten och stötta såväl enhetschefen som gruppen i olika typer av samhällsbyggnadsfrågor. Som erfaren förrättningslantmätare utgör du ett stöd för dina kollegor i fastighetsrättsliga frågor. Du kommer även delvis att arbeta som förrättningslantmätare. Du kommer vidare att ansvara för att lantmäterimyndigheten hålls uppdaterad med information om ny lagstiftning, ny rättstillämpning m.m. inom fastighetsbildningsområdet och för lantmäterimyndigheten viktiga delar i planprocessen. Granskning av detaljplaner, fastighetsrättslig service och rådgivning samt fastighetsrättsliga uppdrag är också några av dina arbetsuppgifter.

På lantmäterienheten har du tillgång till medarbetare med hög kompetens inom våra verksamhetsområden, bl.a. förrättningslantmätare, teknisk lantmätare, lantmäteriingenjörer, mätningsingenjörer och karttekniker. Enhetschefen är tillika chef för lantmäterimyndigheten.

På Motala kommun har vi ett trivsamt arbetsklimat där vi arbetar tätt tillsammans med andra berörda enheter för att driva Motalas samhällsutveckling framåt.

KVALIFIKATIONER
Du har utbildning eller annan erfarenhet arbetsgivaren finner lämplig för anställningen. Vi tror dock att du har en civil- eller högskoleutbildning inom lantmäteri eller juristutbildning samt erfarenhet av arbete med fastighetsrättsliga frågor.

Du har mycket goda kunskaper om de juridiska delarna i förrättningsverksamheten. Du har god analytisk förmåga, kan hantera konflikter på ett bra sätt och har lätt för att samarbeta och hjälpa dina kollegor. Du har också mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Visa mindre

Pulverlackerare

Nu söker OnePartnerGroup en duktig pulverlackerare till vår kund Bröderna Rasch AB i Motala. Om tjänsten Som Pulverlackerare arbetar du i företagets lackanläggning där processen är tvätt, applicering och härdning. Vi söker dig med erfarenhet av att arbeta som Pulverlackerare med förståelse för hur applicering och härdning av pulverlack fungerar både praktiskt och teoretiskt.  Du arbetar både i sprutboxen och utanför där du även hjälper till med påhängning ... Visa mer
Nu söker OnePartnerGroup en duktig pulverlackerare till vår kund Bröderna Rasch AB i Motala.
Om tjänsten
Som Pulverlackerare arbetar du i företagets lackanläggning där processen är tvätt, applicering och härdning. Vi söker dig med erfarenhet av att arbeta som Pulverlackerare med förståelse för hur applicering och härdning av pulverlack fungerar både praktiskt och teoretiskt. 
Du arbetar både i sprutboxen och utanför där du även hjälper till med påhängning och avtagning av gods på conveyer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter Lackering av produkter i en modern pulverlack 
Ansvara för produktionsutfall
Kvalitetskontroll av färdig produkt
Ansvara för ständiga förbättringar i lackeringen

Arbetstiderna är dagtid
måndag - torsdag kl 07.00-16.00
fredag kl 07.00-13.00

Arbetsplats: Norrstens Industriområde, Motala

Inledningsvis är detta en inhyrning där du blir anställd av OnePartnerGroup, men för rätt person kommer det finnas möjlighet till fortsatt anställning hos Bröderna Rasch AB.
Egenskaper
För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann samt ha ett öga för kvalitet och detaljer.
Vi söker dig som har rätt inställning, därför sätter vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vi värdesätter hög arbetsmoral och kvalitetsmedvetenhet. Du har ett prestigelöst arbetssätt och förmåga att samarbeta. 
Du är en nyfiken och intresserad person som stimuleras av att ständigt lära nytt. Det finns stora möjligheter för rätt person att utvecklas inom företaget.

Tillsättning under december 2022 / januari 2023.

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. 
Observera att du ansöker via OnePartnerGroups hemsida. Ansökningar som inkommer via e-post kommer inte att kunna behandlas.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förrättningslantmätare

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Samhällsbyggnadsförvaltningen arbetar på uppdrag av samhällsbyggnadsnämnden och har sju enheter och en stab. Enheterna är projektledning, fysiskplanering, bygglov-, planering gata & ... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Samhällsbyggnadsförvaltningen arbetar på uppdrag av samhällsbyggnadsnämnden och har sju enheter och en stab. Enheterna är projektledning, fysiskplanering, bygglov-, planering gata & park, lantmäteri-, miljö- & hälsoskydd samt räddningstjänsten.

Lantmäterienheten är en av enheterna inom Samhällsbyggnadsförvaltningen. Enheten ansvarar för kommunal mätnings- och kartproduktion, fastighetsbildningen inom kommunen, namn- och adressfrågor samt GIS-uppdrag. För det löpande arbetet inom respektive område finns samordnare inom enheten. Därutöver förvaltar enheten kommunens gemensamma GIS-plattform på uppdrag av kommunstyrelsen och med utgångspunkt i kommunens GIS-strategi.

ARBETSUPPGIFTER
Vi behöver rekrytera en förrättningslantmätare med intresse för handläggning av komplexa förrättningar. Du kommer att handlägga alla typer av lantmäteriförrättningar enligt fastighetsbildningslagen, anläggningslagen, ledningsrättslagen med flera lagstiftningar. Du arbetar med allt från utredning, samråd, sammanträden till beslut och registrering. I arbetsuppgifterna ingår även rådgivning och service, till både kommunen och allmänheten, i fastighetsrättsliga frågor.

På lantmäterienheten har du tillgång till medarbetare med hög kompetens inom våra verksamhetsområden, bl.a. förrättningslantmätare, teknisk lantmätare, förrättningsassistent, lantmäteriingenjörer, mätningsingenjörer och karttekniker.

Kompetensutveckling och en lärande organisation är viktigt för oss och du kommer att erbjudas möjlighet att utvecklas i arbetet genom deltagande i kurser och branschkonferenser men förutsätts också aktivt kunna bidra till vår gemensamma kompetensuppbyggnad genom att dela med dig av dina kunskaper.

På Motala kommun har vi ett trivsamt arbetsklimat där vi arbetar tillsammans mot de gemensamma målen.

KVALIFIKATIONER
Du behöver vara lyhörd samt ha förmågan att skapa goda och förtroendefulla relationer till såväl sakägare som medarbetare. För att lyckas i arbetet behöver du vara självgående, initiativtagande, serviceinriktad och samtidigt ha en god samarbetsförmåga. Din förmåga att kommunicera i tal och skrift är mycket viktig.

För att lyckas i jobbet ska du antingen ha högskoleutbildning inom lantmäteri med inriktning mot förrättningsverksamhet eller juristutbildning (gärna med inriktning mot fastighetsrätt) alternativt annan kompetens som bedöms likvärdig. Meriterande är om du har några års erfarenhet som förrättningslantmätare. Eftersom det förekommer resor i jobbet bör du ha körkort för personbil.

Vidare är du ansvarstagande, öppen och arbetar bra båda ensam och i grupp. Det är en liten grupp som i huvudsak handlägger förrättningar där vi är väl insatta och regelbundet diskuterar varandras ärenden. Det är en självklarhet för dig att bidra till teamets goda samarbete och gruppens utveckling. Vi tillämpar på enheten årsarbetstid som innebär att du själv inom givna ramar kan påverka din arbetsdag och planera ditt arbete.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Visa mindre