Lediga jobb som Träarbetare/Snickare i Motala

Se lediga jobb som Träarbetare/Snickare i Motala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Motala som finns hos arbetsgivaren.

Träarbetare/Snickare/Murare

Ansök    Mar 26    shersweden AB    Träarbetare/Snickare
Vi behöver en Snickare. Du kommer att få arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter inom nybyggnation och tillbyggnader till både privata och offentliga kunder. Som person är du självgående och kunna fungera väl med både kollegor och kunder. B-körkort är ett krav och att du behärskar svenska i skrift och tal. Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet. Är du intresserad? Välkommen att maila in din ansökan snarast möjligt till [email protected]... Visa mer
Vi behöver en Snickare.
Du kommer att få arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter inom nybyggnation och tillbyggnader till både privata och offentliga kunder.
Som person är du självgående och kunna fungera väl med både kollegor och kunder. B-körkort är ett krav och att du behärskar svenska i skrift och tal. Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet.
Är du intresserad? Välkommen att maila in din ansökan snarast möjligt till [email protected]
Vi tillämpar löpande urval och dyker rätt person upp så kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag som är 240425 Visa mindre

Snickare och murare

Ansök    Sep 18    shersweden AB    Träarbetare/Snickare
Vi behöver 2 duktiga snickare som har erfarenhet inom bygg och är självgående . Är ni duktiga på flera område inom bygg ? det är extra meriterad . Visa mer
Vi behöver 2 duktiga snickare som har erfarenhet inom bygg och är självgående . Är ni duktiga på flera område inom bygg ? det är extra meriterad . Visa mindre

Träarbetare Byggservice

Ansök    Maj 8    PEAB Sverige AB    Träarbetare/Snickare
Vi söker Byggservicesnickare till vår verksamhet i Motala med omnejd. Vi utför även arbete i Vadstena, Boxholm, Mjölby och Ödeshög.   Din profil Vi söker dig som har yrkesbevis och B-körkort som trivs med varierande projekt, bland annat om- och tillbyggnader, reparationsarbeten, kontorsanpassningar, försäkringsskador och köksmontering samt nyproduktion i mindre skala. Du kommer vara den främsta kontakten gentemot kund och underentreprenörer och för att tri... Visa mer
Vi söker Byggservicesnickare till vår verksamhet i Motala med omnejd. Vi utför även arbete i Vadstena, Boxholm, Mjölby och Ödeshög.
 
Din profil
Vi söker dig som har yrkesbevis och B-körkort som trivs med varierande projekt, bland annat om- och tillbyggnader, reparationsarbeten, kontorsanpassningar, försäkringsskador och köksmontering samt nyproduktion i mindre skala.
Du kommer vara den främsta kontakten gentemot kund och underentreprenörer och för att trivas med det tror vi att du gillar att planera och samordna dina projekt samt att ha mycket kundkontakt i ditt dagliga arbete.
Vi ser gärna att du arbetat som servicesnickare tidigare eftersom arbetet är varierat och ställer höga krav på självständighet och yrkeskunnande.
 
Vi tillämpar löpande urval vilket kan betyda att tjänsten tillsätts innan sista annonseringsdag.
 
 
Frågor avseende tjänsterna besvaras av:
Joakim Ax, Platschef, [email protected], 0733376579
Anneli Nådin, HR, [email protected]
 
 
 
Vi erbjuder
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.
Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?
Välkommen med din ansökan!
Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Visa mindre

Resande solelsmontör

Om jobbet Tror du på grön el och att Solel kan bidra till en hållbarare energiförbrukning? Tycker du om att arbeta i team där ni tillsammans jobbar med kundnöjdhet genom snabba och kvalitativa solelsmontage? Har du tidigare erfarenhet av att jobba med montage? Snyggt - Då är nog det Dig vi letar efter! Om rollen Energihem expanderar och söker nu solelsmontörer. I rollen som solelsmontör på Energihem kommer du tillsammans med ditt team att montera solpanele... Visa mer
Om jobbet
Tror du på grön el och att Solel kan bidra till en hållbarare energiförbrukning? Tycker du om att arbeta i team där ni tillsammans jobbar med kundnöjdhet genom snabba och kvalitativa solelsmontage? Har du tidigare erfarenhet av att jobba med montage? Snyggt - Då är nog det Dig vi letar efter!
Om rollen
Energihem expanderar och söker nu solelsmontörer. I rollen som solelsmontör på Energihem kommer du tillsammans med ditt team att montera solpaneler hos privatkunder.
Du kommer att ingå i ett team om tre personer, där ni tillsammans ansvarar för att varje projekt monteras enligt gällande rutiner på ett kvalitetssäkert och effektivt sätt.
Du rapporterar löpande till din arbetsledare som finns med vid uppstart och slutbesiktning av varje montage.
Varje tak tar cirka 2-3 dagar att färdigställa, så det är viktigt att du trivs att jobba i korta effektiva projekt.
Teamets uppdrag blir att montera och installera solpaneler på hustak, ett arbete som är mångsidigt, varierande och kräver god fysik.
Du kommer höra till ett av våra kontor men utgår hemifrån.
Tjänsten är av resande karaktär så resor och övernattningar på annan ort är förekommande.
Fast månadslön, traktamente och restidsersättning enligt InstallationsavtaletSom person är du...
Noggrann och effektiv - du lämnar inget åt slumpen utan arbetar kvalitetsmässigt ifrån start till mål. Du är driven och trivs i en miljö där ni tillsammans jobbar för att nå uppsatta mål. Du har lätt för att samarbeta i grupp och hanterar kunder på ett proffsigt och förtroendeingivande sätt. Är du rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter i vårt snabbväxande bolag! Med våra energibesparande produkter och starka erbjudande är vi övertygade om att vi tillsammans kan lyckas, bara du har den rätta viljan och rätta ambitionen att växa tillsammans med oss. Du kommer självklart att få internutbildning gällande rutiner, arbetsmoment och arbetssätt, men vi ser det som meriterande att du har arbetat som solelsmontör tidigare.
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Välkommen med din ansökan till ett företag med spännande framtidsutsikter och ett laddat montageteam på Solel!
Om arbetsgivaren
Energihem är ett snabbväxande företag på frammarsch. Vi har lång erfarenhet från två affärsområden - försäljning och montage. På kort tid har vi tagit stora marknadsandelar inom både solelsinstallationer och fönsterbyten med vårt unika koncept; ”Snabba säkra montage, till fast pris och med färdiga lösningar”. Att vi är märkes- och produktoberoende ger oss de bästa förutsättningarna att opartiskt rekommendera den absolut bästa lösningen för kunden.
Vår framgångsrika affärsmodell bygger på att vi har ett brett sortiment av kvalitetsprodukter som både sparar och ger energi. Vi erbjuder produkter som ligger i tiden och är efterfrågade. Investeringar som betalar igen sig själva och ger mängder av komfortfördelar. Det handlar framförallt om fönster- och dörrbyten, solelsinstallationer, luftvärmepumpar, garageportar och takbyten. Vi skräddarsyr måttanpassade lösningar efter den unika kundens behov och deras fastighets specifika förutsättningar. Vi lämnar inget åt slumpen!
Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden för energisparande åtgärder har vi goda recensioner som en ledande aktörer i landet. Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare.
Vi utbildar och coachar våra anställda till att inte bara bli en bra säljare, montör, ekonom, administratör, ekonom eller kommunikatör, utan att också att bli en vinnare! Är du en vinnare?
Välkommen till Energihem du också! Visa mindre

Snickare till Norrköping

Om kunden Vill du vara med och bygga i Motala? Vi behöver nya snickarkollegor till nyproduktion och hoppas att du vill tillhöra vårt team. Vi har behov för projekt med start vecka 32 som sträcker sig flera månader framöver. Om oss A-Staffing är en nischad leverantör av bemannings- och rekryteringstjänster inom Bygg, Anläggning och Elbranschen. I Katrineholm jobbar vi lokalt även utanför nischområdena inom traditionell bemanning och rekrytering. A-Staff... Visa mer
Om kunden
Vill du vara med och bygga i Motala? Vi behöver nya snickarkollegor till nyproduktion och hoppas att du vill tillhöra vårt team. Vi har behov för projekt med start vecka 32 som sträcker sig flera månader framöver.

Om oss
A-Staffing är en nischad leverantör av bemannings- och rekryteringstjänster inom Bygg, Anläggning och Elbranschen. I Katrineholm jobbar vi lokalt även utanför nischområdena inom traditionell bemanning och rekrytering.

A-Staffing arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom Elteknikbranschen, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Vi har uppdrag inom Byggsektorn för dig som söker ett tillfälligt arbete eller vill arbeta långsiktig. Inom våra fokusområden arbetar vi med såväl enskilda mindre företag såväl som större totalentreprenadbolag. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. A-Staffing är ett auktoriserat bemanningsföretag, medlemsföretag i Byggföretagen (B) och Installatörsföretagen (IN). Givetvis är vi ISO certifierade och har kollektivavtal.

Det tidigare namnet har varit VMP Group AB, namnändringen gjordes under 2021. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer på www.astaffing.se


Arbetsbeskrivning
Förekommande arbetsuppgifter som snickare. Önskvärt att du tidigare jobbat med stomme, stomkomplettering och fasad.

Erfarenhet
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet som snickare, helst med yrkesbevis.

Personliga kvalifikationer
Viktigt är att du jobbar effektivt och noggrant, upprätthåller en god laganda samt representerar vår samarbetspartner och A-Staffing.

Ansökan
Ansök så snart som möjligt, vi kommer att gå igenom ansökningar löpande. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Träarbetare byggservice

Ansök    Jun 28    PEAB AB    Träarbetare/Snickare
Vi söker Byggservicesnickare till vår verksamhet i västra Östergötland med omnejd. Möjlig placering på våra kontorsorter Mjölby, Ödeshög och Tranås. Vi utför även arbete i Motala, Vadstena och Boxholm. Din profil Vi söker dig som har yrkesbevis och B-körkort som trivs med varierande projekt, bland annat om- och tillbyggnader, reparationsarbeten, kontorsanpassningar, försäkringsskador och köksmontering samt nyproduktion i mindre skala. Du kommer vara de... Visa mer
Vi söker Byggservicesnickare till vår verksamhet i västra Östergötland med omnejd. Möjlig placering på våra kontorsorter Mjölby, Ödeshög och Tranås. Vi utför även arbete i Motala, Vadstena och Boxholm.

Din profil

Vi söker dig som har yrkesbevis och B-körkort som trivs med varierande projekt, bland annat om- och tillbyggnader, reparationsarbeten, kontorsanpassningar, försäkringsskador och köksmontering samt nyproduktion i mindre skala.

Du kommer vara den främsta kontakten gentemot kund och underentreprenörer och för att trivas med det tror vi att du gillar att planera och samordna dina projekt samt att ha mycket kundkontakt i ditt dagliga arbete.

Vi ser gärna att du arbetat som servicesnickare tidigare eftersom arbetet är varierat och ställer höga krav på självständighet och yrkeskunnande.

Frågor avseende tjänsterna besvaras av:

Joakim Ax, områdesansvarig, [email protected]

Anneli Nådin, HR, [email protected]

Då annonsen ligger ute under semesterperiod har vi inte möjlighet att besvara frågor under vecka 27-32. Så snart vi är tillbaka från semester kommer vi börja kalla till intervjuer. Vi planerar att anställningen ska börja så snart som möjligt efter sommaren. Visa mindre

Byggnation

Ansök    Mar 1    Daoud, Fadi    Träarbetare/Snickare
Xlimitbygg expanderar och söker därmed duktiga självgående snickare/husbyggare till tjänsten du ska va svensktalande och flexibel som person ska du kunna ta egna initiativ. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Xlimitbygg expanderar och söker därmed duktiga självgående snickare/husbyggare till tjänsten du ska va svensktalande och flexibel som person ska du kunna ta egna initiativ.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Byggnadssnickare/Byggarbetare

Ansök    Mar 10    J Gruppen AB    Träarbetare/Snickare
Byggnadssnickare/Byggarbetare sökes. Vi söker flera duktiga, självgående byggnadssnickare/byggarbetare, till vårt sammansvetsade team i Motala, Östergötland. Det är bra om du är en lagspelare och engagerad. Vi söker dig som är van vid självständigt tänk och har god verktygsvana. Du ska kunna arbeta självständigt och i lag om fler. Du som söker bör ha minst 5 års erfarenhet som byggnadssnickare/byggarbetare. Erfarenhet av att bygga väggelement är meriter... Visa mer
Byggnadssnickare/Byggarbetare sökes.

Vi söker flera duktiga, självgående byggnadssnickare/byggarbetare, till vårt sammansvetsade team i Motala, Östergötland. Det är bra om du är en lagspelare och engagerad. Vi söker dig som är van vid självständigt tänk och har god verktygsvana. Du ska kunna arbeta självständigt och i lag om fler. Du som söker bör ha minst 5 års erfarenhet som byggnadssnickare/byggarbetare. Erfarenhet av att bygga väggelement är meriterande.
Som person är du flexibel, ansvarstagande och utåtriktad.
Meriterande är saxliftskort.
Körkort B är ett krav.

Är du den vi söker?
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. I ansökan skickar du en kort presentation, CV med referenser och en profilbild.
Du skickar din ansökan till: [email protected]
Din ansökan märker du med: Byggnadssnickare Östergötland.

Intervjuer sker fortlöpande så välkommen med din ansökan redan idag.

OBS! Vi tar ej emot ansökan via telefon.
Uppfyller du inte de specificerade krav vi ställer kommer din ansökan inte att beaktas. Visa mindre

Bygg

Ansök    Apr 3    Xlimitbygg    Träarbetare/Snickare
Hejsan xlimitbygg här vi söker frigående byggare allt. Snickare för omgående start. Maila oss era uppgifter så går vi genom dom mvh. Xlimitbygg. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hejsan xlimitbygg här vi söker frigående byggare allt. Snickare för omgående start. Maila oss era uppgifter så går vi genom dom mvh. Xlimitbygg.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Erfaren snickare

Ansök    Sep 16    J Gruppen AB    Träarbetare/Snickare
J Gruppen AB i samarbete med CMJ Fastighet AB i Motala är redo att ta nästa steg nu söker vi 1 st självgående snickare. Vi är ett växande fastighetsbolag i Motala. Vi söker 1 st självgående snickare för varierade arbetsuppgifter inom bygg. Det är allt från totalentreprenader till mindre snickeriarbeten och stenläggningsarbeten. Du ska också vara redo att ta hand om 1 - 2 st lärlingar. Med positiv inställning och med en hög arbetsmoral tror vi på ett långt ... Visa mer
J Gruppen AB i samarbete med CMJ Fastighet AB i Motala är redo att ta nästa steg nu söker vi 1 st självgående snickare.
Vi är ett växande fastighetsbolag i Motala.
Vi söker 1 st självgående snickare för varierade arbetsuppgifter inom bygg. Det är allt från totalentreprenader till mindre snickeriarbeten och stenläggningsarbeten.
Du ska också vara redo att ta hand om 1 - 2 st lärlingar.
Med positiv inställning och med en hög arbetsmoral tror vi på ett långt samarbete. Vi är ett litet team med korta vägar till beslut. Många olika projekt att vara med och påverka i direkt när du är på plats.
Du ska vara självgående med några års erfarenhet inom bygg, serviceinriktad, noggrann, ansvarstagande, problemlösare samt en lagspelare. Du ska kunna arbeta i lag på både mindre och större projekt, Du ska kunna läsa bygg ritningar, ha material och verktygs kännedom.
Anställning:
• 6 månaders provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning.
Lön: Enligt ök.
Krav:
• Du talar svenska eller engelska.
• 5 års erfarenhet inom yrket.
Skicka ditt CV och personliga brev till oss på [email protected]. Visa mindre

Pall och lådbyggen i Fornåsa

VÅRT ERBJUDANDE Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig! Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder. ARBETSBESKRIVNING - Bygga potatislådor och engångspall... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig! Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter.
Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

ARBETSBESKRIVNING

- Bygga potatislådor och engångspall
-DINA KVALIFIKATIONER

- Erfarenhet av Bygg & Anläggning.
- Goda referenser.
- Vi ser gärna att du har körkort samt tillgång till egen bil, då det inte är säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå.


MERITERANDE

- Tidigare erfarenhet av snickeri
-DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Pema People.
- är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
- har en hög servicenivå.
- är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
- är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.


OM OSS

På Pema People är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Snickare

Arbetsuppgifter Nybyggnationer, Ombyggnationer och Renoveringar av bostäder och lokaler. Träkonstruktioner för stommar eller mellanväggar. Byggelement , fönster - och dörrkarmar, väggbeklädnad och inredning. Montering av kök Listning, Innerväggar Tak En all - around snickare helt enkelt. Din profil Du har ett yrkesbevis som snickare och eller har erfarenhet. Du är ordningsam och driven Du är positiv, engagerad, social och en bra lagspelare Körkor... Visa mer
Arbetsuppgifter


Nybyggnationer, Ombyggnationer och Renoveringar av bostäder och lokaler.
Träkonstruktioner för stommar eller mellanväggar.
Byggelement , fönster - och dörrkarmar, väggbeklädnad och inredning.
Montering av kök
Listning,
Innerväggar
TakEn all - around snickare helt enkelt.
Din profil


Du har ett yrkesbevis som snickare och eller har erfarenhet.
Du är ordningsam och driven
Du är positiv, engagerad, social och en bra lagspelare
Körkort och bil är önskvärt men inget krav
Ska kunna hantera olika arbetsuppgifter hos våra kunder
Älskar ditt arbete. Visa mindre

Fastighetsunderhåll träarbetare och målare

Just nu söker vi snickare och målare för uppdrag hos våra kunder i Motala med omnejd. Vi söker dig med några års erfarenhet och kunskaper inom bygg och måleribranschen. Vi utför allt ifrån mindre till större byggprojekt åt både företag, fastighetsbolag och privatpersoner. Vi arbetar även med fastighetsunderhåll till ett större fastighetsbolag och arbetsuppgifterna kan variera med allt från helrenoveringar och bättringar till mer underhållsarbete vilket krä... Visa mer
Just nu söker vi snickare och målare för uppdrag hos våra kunder i Motala med omnejd. Vi söker dig med några års erfarenhet och kunskaper inom bygg och måleribranschen. Vi utför allt ifrån mindre till större byggprojekt åt både företag, fastighetsbolag och privatpersoner. Vi arbetar även med fastighetsunderhåll till ett större fastighetsbolag och arbetsuppgifterna kan variera med allt från helrenoveringar och bättringar till mer underhållsarbete vilket kräver flexibilitet. Vi förutsätter att du är noggrann, ansvarstagande och flexibel. I arbetet kan du komma att arbeta både enskilt och med kollegor. Du har god social kompetens och har känsla för kundbemötande och är en lagspelare.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av något eller flera områden nedan:
Gipsning
Golvläggning
Köksmontering
Snickeriarbete
Kakel och klinkers
Målning
Fastighetsunderhåll

B-Körkort krävs för att du för att kunna köra företagets servicebilar. Visa mindre

Snickare, målare, murare

Om företaget Vi är ett litet företag med stora resurser. Vi utför allt ifrån mindre till stort byggprojekt åt våra kunder. Vårt mål är att utföra ett bra arbete, kunderna i fokus och vår främsta strävan är nöjda kunder och ett slutresultat av högsta kvalitet. Om jobbet Vi söker dig med några års erfarenhet och kunskaper inom byggbranschen t.ex. måla, snickra, renovera altan, byta fönster och dörr, montera stuprör och hängrännor, tvätta tak och måla tak, mo... Visa mer
Om företaget
Vi är ett litet företag med stora resurser. Vi utför allt ifrån mindre till stort byggprojekt åt våra kunder. Vårt mål är att utföra ett bra arbete, kunderna i fokus och vår främsta strävan är nöjda kunder och ett slutresultat av högsta kvalitet.
Om jobbet
Vi söker dig med några års erfarenhet och kunskaper inom byggbranschen t.ex. måla, snickra, renovera altan, byta fönster och dörr, montera stuprör och hängrännor, tvätta tak och måla tak, montera staket, kunna enkel mura och putsa. Vi förutsätter att du är både noggrann och effektiv när du arbetar, tar eget ansvar samt håller god ordning på arbetsplatsen. Det är viktigt att du inte är höjdrädd då vi förutsätter att det blir arbete med höga höjder. I arbetet kan du komma att arbeta själv såväl som med kollega. Du har god social kompetens och har känsla för kundbemötande. Därför är det bra om du är trygg i dina kunskaper.


Kvalifikationer:
Arbete inom yrket med 2-4 års erfarenhet
B-körkort och egen bil krävs.? Visa mindre

Snickare / plattsättare

Ansök    Apr 6    Granbrink, Tim    Träarbetare/Snickare
Grantech bygg & plattsättning söker nu medarbetare i form av plattsättare/snickare. Jobbet kommer mestadels bestå av försäkringsskador! Men även i den privata sektorn. Vi jobbar i hela Östergötland # DU SOM SÖKER SKA INNEHA! # B kort # Yrkesbevis/mångårig erfarenhet # Noggrann # Vara strukturerad DET VI KAN ERBJUDA! # Lön efter kollektivavtal # Företagsbil # Frihet under eget ansvar Ser gärna att du som söker är mångsidig! en snickare med pla... Visa mer
Grantech bygg & plattsättning söker nu medarbetare i form av plattsättare/snickare. Jobbet kommer mestadels bestå av försäkringsskador! Men även i den privata sektorn. Vi jobbar i hela Östergötland


# DU SOM SÖKER SKA INNEHA!


# B kort
# Yrkesbevis/mångårig erfarenhet
# Noggrann
# Vara strukturerad


DET VI KAN ERBJUDA!


# Lön efter kollektivavtal
# Företagsbil
# Frihet under eget ansvar


Ser gärna att du som söker är mångsidig! en snickare med plattsättningskunskaper eller en plattsättare med snickarkunskaper Visa mindre

Är du snickare och vill jobba i Motala? Se hit!

Vi söker just nu efter flertal träarbetare till ett uppdrag i Motala. Du ska ha minst 6 års erfarenhet, vara självgående och ha erfarenhet av olika typer av träarbete bl. a. gipsa, sätta reglar, tak, golv och inredningsarbete. Det går även bra att skicka in din ansökan till [email protected] Glöm inte att bifoga referenser i din ansökan. Vid frågor är du välkommen att kontakta kontoret på 08-53034378 Välkommen med din ansökan! Expandera Mera... Visa mer
Vi söker just nu efter flertal träarbetare till ett uppdrag i Motala.
Du ska ha minst 6 års erfarenhet, vara självgående och ha erfarenhet av olika typer av träarbete bl. a. gipsa, sätta reglar, tak, golv och inredningsarbete.
Det går även bra att skicka in din ansökan till [email protected]
Glöm inte att bifoga referenser i din ansökan.
Vid frågor är du välkommen att kontakta kontoret på 08-53034378


Välkommen med din ansökan!
Expandera Mera Visa mindre

Snickare / Egenföretagare inom bygg sökes.

Om företaget: Consulting By M&M AB Utför byggprojektering från kommersiella byggnader till kontor, skolor och bostäder samt projektsamordningar, dokumentering, k-ritningar, kostnadsutredningar, bygginspektion och kontroll. Vi jobbar främst mot fastighetsbolag och hustillverkare. Vi är ett nystartad företag, med stadigt arbete och avtal att komma söker vi fler kollegor/samarbetspartners. Vi har främst arbete i Linköping nu och lång tid framöver. Det vi sö... Visa mer
Om företaget: Consulting By M&M AB
Utför byggprojektering från kommersiella byggnader till kontor, skolor och bostäder samt projektsamordningar, dokumentering, k-ritningar, kostnadsutredningar, bygginspektion och kontroll. Vi jobbar främst mot fastighetsbolag och hustillverkare.
Vi är ett nystartad företag, med stadigt arbete och avtal att komma söker vi fler kollegor/samarbetspartners. Vi har främst arbete i Linköping nu och lång tid framöver.


Det vi söker nu:
Snickare gärna med VVS-kunskaper.
Erfarenhet från att bygga/resa hus till färdigställning av hus.
Det innebär badrums-, köks-renovering, spackling, målning, golvläggning, takarbete och så vidare.
Du måste vara självgående och ha eget ansvar, följa planerat arbete.
Har du våtrumscertifikat så är det meriterande.


Körkort samt tillgång till egen bil.
Erfarenhet på minst 2-4 år inom ovan nämnda yrken
Referenser från tidigare arbete
Ha en förståelse för svenska, alternativt bra engelska kunskapar

Du får gärna ha eget företag med egen bil och verktyg där vi kan köpa dina tjänster. (kanske vill du utöka din verksamhet så hjälper vi gärna till med det)


Arbetsplats är främst Linköping.


Vi anställer löpande.
Så tveka inte att skicka in din ansökan idag.


Väl mött! Visa mindre

Snickare sökes till Motala och omnejd

Expanderamera bemanning & rekrytering AB söker nu duktiga självgående snickare till Motala och omnejd ! Vi har högt tryck just nu och söker därför efter nya talanger till vårt härliga team. Är du anställd hos oss så erbjuder vi Friskvårdsbidrag Företagshälsovård Arbete på traktamente Arbete på tid eller prestationslön beroende på projekt. Arbete på schyssta villkor Kollektivavtal Diverse roliga upptåg och aktiviteter. Krav: Yrkesbevis alternativt l... Visa mer
Expanderamera bemanning & rekrytering AB söker nu duktiga självgående snickare till Motala och omnejd !

Vi har högt tryck just nu och söker därför efter nya talanger till vårt härliga team.
Är du anställd hos oss så erbjuder vi

Friskvårdsbidrag
Företagshälsovård
Arbete på traktamente
Arbete på tid eller prestationslön beroende på projekt.
Arbete på schyssta villkor
Kollektivavtal
Diverse roliga upptåg och aktiviteter.


Krav: Yrkesbevis alternativt lång dokumenterad erfarenhet inom yrket

Expanderamera jobbar stenhårt på att vara den bästa leverantören av bemanningstjänster inom byggsektorn och känner du att du har samma värderingar så är du välkommen att söka.

Skicka in din ansökan redan idag, det går även bra att skicka ansökan på [email protected]
Glöm inte att bifoga minst två referenser.

Vid frågor, vänligen kontakta kontoret på 08-530 343 78 Visa mindre

Byggarbetare / Murare / Egenföretagare inom bygg sökes.

Om företaget: Consulting By M&M AB Utför byggprojektering från kommersiella byggnader till kontor, skolor och bostäder samt projektsamordningar, dokumentering, k-ritningar, kostnadsutredningar, bygginspektion och kontroll. Vi jobbar främst mot fastighetsbolag och hustillverkare. Vi är ett nystartad företag, med stadigt arbete och avtal att komma söker vi fler kollegor/samarbetspartners. Vi har främst arbete i Linköping nu och lång tid framöver/ men inom en... Visa mer
Om företaget: Consulting By M&M AB
Utför byggprojektering från kommersiella byggnader till kontor, skolor och bostäder samt projektsamordningar, dokumentering, k-ritningar, kostnadsutredningar, bygginspektion och kontroll. Vi jobbar främst mot fastighetsbolag och hustillverkare.
Vi är ett nystartad företag, med stadigt arbete och avtal att komma söker vi fler kollegor/samarbetspartners. Vi har främst arbete i Linköping nu och lång tid framöver/ men inom en snar tid kommer vi bygga hus åt hustillverkare i hela Sverige.


När det gäller husbygge åt hustillverkare så måste personer som söker dessa arbeten vara beredda på att resa och ligga borta. Arbetet pågår i regel från Måndag till Fredag. Vi förhåller oss främst i södra delen av Sverige men även arbete i norra delen av Sverige kan förekomma.


Det vi söker nu:
Egenföretagare med egen bil och verktyg där vi kan köpa dina tjänster. (kanske vill du utöka din verksamhet så hjälper vi gärna till med det)


Ett byggföretag med ett arbetslag på 4 -5 man som letar efter mer jobb så får du gärna kontakta oss. Och som vill vara med på projekt för bygga hus runt om i landet. (fokus är främst södra delen av Sverige)


Vi har även behov anställa två till tre arbetare.
En - Murare/fasadputsare med snickerikunskaper. Men dock mest erfarenhet mot mura/fasadputsare. Personen måste kunna arbeta med puts och tegelfasader. Lagning av fasader, betongtrappor och delvis lite anläggningsarbete som stenläggning och lagning av asfalt. Du måste vara självgående och ha eget ansvar, och följa planerat arbete.


Två snickare, gärna med VVS-kunskaper. Som har erfarenhet från att bygga/resa hus till färdigställning av hus. Har du våtrumscertifikat så är det meriterande. Det innebär tex badrums-, köks-renovering, spackling, målning, golvläggning och så vidare. Och även här, Du måste vara självgående och ha eget ansvar, och följa planerat arbete.
Vi vill av dig att du är professionell, bemöta kunder med respekt etc. Kommer i TID och att du kan tala förstående svenska.
Det är INTE krav att du ska flytande svenska. Men att du har förståelse för svenska språket. Att vara kommunikativ är A och O!
Vi ser att vi har en mycket ljus tid framför oss. Och hoppas finna trevliga samarbetspartner/kollegor med på resan.
Arbete är omgående. Omfattning: Heltid


Våra krav
Körkort samt tillgång till egen bil.
Erfarenhet på minst 2 år inom ovan nämnda yrken
Referenser från tidigare arbete
Ha en förståelse för svenska, alternativt bra engelska kunskaparSå tveka inte att skicka in din ansökan idag.


Väl mött!


#jobbjustnu Visa mindre